{{ message.message }}
{{ button.text }}

#2 lange gesprekken en een hoorbare klik

Wauw.. Nog nooit heb ik zo makkelijk met iemand gepraat over werkelijk alles.

Afbeelding blog '#2 lange gesprekken en een hoorbare klik' Achtergrond blur afbeelding

Al snel lijkt het alsof ik getrouwd ben met mijn telefoon. We praten de hele dag door met elkaar over van alles. Waar ik ook heen ga, mijn telefoon gaat mee en het geluid staat aan. Zelfs als ik onder de douche sta reageer ik op zijn appjes. Het grappige is dat hij tegelijkertijd aan het douchen is en ook gewoon lekker blijft appen! 

Onze gesprekken gaan zo makkelijk en het is fijn om met iemand te praten buiten mijn zusje en mijn moeder om. Er is een hoorbare klik en daar zijn we het al snel over eens.

Ondertussen ben ik druk bezig met een studio, ik ben blij dat ik bij mijn moeder terecht kan maar na 5 jaar op jezelf wonen voelt het niet goed om weer bij moeders in huis te zitten.

Het gaat allemaal heel snel en na het gesprek met de huisbaas ben ik de trotse eigenaar van een studio! Nu alleen nog verhuizen en dan kan mijn leven echt opnieuw beginnen.

Het geapp gaat ondertussen vrolijk door en als ik hem vertel dat ik eigenlijk mijn (kunst)kerstboom op wil halen uit een dorp verder op om mijn studio echt huiselijk te maken, bied hij aan om mee te rijden. Hij weet dat ik geen auto en rijbewijs heb en dat ik anders op de fiets ga. 

Dit is zo lief aangeboden maar ik vertel hem eerlijk dat het niet nodig is, de boom staat bij mijn voormalig bff en haar ben ik kwijt geraakt mede dankzij mijn ex. Ik weet niet wat er achter weg komt en ik zou het een beetje raar vinden als hij daar bij betrokken wordt.

Zijn aanbod blijft staan en na een nachtje slapen besluit ik dat ik er toch maar gebruik van maak. Nu alleen nog afspreken wanneer...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je