{{ message.message }}
{{ button.text }}

2 JAAR! Morgen is de grote dag.

Morgen wordt onze grote vent alweer 2 jaar! Alles staat klaar voor een feestje.

Afbeelding blog '2 JAAR! Morgen is de grote dag.' Achtergrond blur afbeelding

Morgen wordt onze kleine ventje alweer 2 jaar! Cliché, maar wat gaat het snel.

De slingers hebben we net opgehangen en de cadeautje zijn van hun verstopt plekken gehaald en ingepakt. Ze staan klaar voor morgenvroeg vol in het zicht. Als hij de woonkamer binnenloopt dan ziet hij het meteen.

Zondag is het grote feest en meteen dat van zijn grote zus die maandag a.s. jarig is en 5 jaar wordt. En ik vind het leuk om daar een thema-sausje overheen te gooien. En dat wordt zondag Sprookjesbos/Jokie (oftewel Efteling). Ik heb meer dan een half jaar geleden bij een discounter al Sprookjesboom zakjes, tafelkleed, ballonnen, slingers en servetten op de kop getikt en die gaan zondag gebruikt worden. Enkele ballonnen en de slingers hangen al.

Ook heb ik zelf een letterslinger gemaakt. Echt super leuk en her te gebruiken (http://www.xenos.nl/maak-je-eigen-letterslinger-zw...) ook in andere kleuren te koop. 

Ik had nog wel een cadeautjes dilemma, maar dat is opgelost. Aangezien meneertje Jokie erg leuk vind heb ik twee kleine leesboekjes van Jokie en een magnetenboek (met puzzels van Jokie en andere Carnaval Festival poppetjes). Ik heb een leesboek van Sprookjesboom (Lieve Wolf, dat is van de nieuwe serie). Verder een kalenderklok van Lief! Lifestyle en een Peppa Pig speelgoed met geluid. En er is nog een cadeautje onderweg, maar dat zal denk ik niet morgen arriveren helaas. Dat is een grote speelgoed vrachtwagen van Cars. Ik denk dat het wel in de smaak gaat vallen. Voor mijn dochter was het een stuk makkelijker -> Playmobil.

Normaal gaat meneertje op donderdag naar Opa en Stiefoma, maar ik ben morgen lekker vrij, dus blijft hij lekker thuis. 

Op naar een heerlijke feestelijke dag morgen ;-D

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je