{{ message.message }}
{{ button.text }}

19x #Geluksmomentjes

Het waren weer drukke en heerlijke dagen. Er waren natuurlijk ups en downs maar DEZE heerlijke geluksmomenten houden mijn hoofd omhoog!

Afbeelding blog '19x #Geluksmomentjes'

Geluksmomentje #1

Ooeefff! Heerlijke een mega grote bak sushi weg gegeten met twee van onze beste vrienden. Dat was een prachtig begin van mijn vorige weekend. Jummm Jummmmm!! (kwijl).

Geluksmomentje #2

Aan elk nadeel zit een voordeel.. Mijn moestuinen waar ik veel van mijn bloed, zweet en tranen (dramatisering xD) in heb gestopt.. Zijn voor de helft opgegeten door mijn lieve kater (ach, lekker gezond gegeten voor de verandering! Mmmm, Broccolieee!) en de andere helft is half dood omdat ik al een aantal dagen ben vergeten ze te wateren.. MAAAAR! Nu kan ik mooi Annemieke haar advies opvolgen en cactussen kopen!!! :D

Geluksmomentje #3

Heerlijk naar de kinderboerderij geweest begin deze week. De eerste keer dit jaar en de eerste keer voor Mevrouw! Dus met een speciaal tintje. Wat was het heeeerlijk weer wauuww! We hebben tussen de geitjes gelopen, niet geaait want dat was nog net iets te eng. Favoriet waren de konijnen. Wat heb ik genoten van Mevrouw tussen de reuze konijnen die allemaal niet veel kleiner waren dan zij, hahaha! Heerlijke dag!

IMG_20160508_214845_1462736937.JPG

Geluksmomentje #4

Twee mijlpalen in blogland jawel! Deze week heb ik mijn 100e blog geschreven, met hierin 100 "speciale" weetjes over mijzelf en mijn gezinnetje :) Ook vind ik het zeer bijzonder dat mijn blog over 4 mei al bijna een week op de "voorpagina" van Mamaplaats! Bedankt hiervoor! 

Geluksmomentje #5

Heerlijk in de speeltuin geweest op mijn extra vrije dag op dinsdag, Mmmmm! Met de kids en met oma! Lekker gepicknikt samen in het zand en van de glijbaan geroetshed! Mijn mama zou mijn mama niet zijn als ze haar camera niet bij zich had! :D

FB_IMG_1462737410237_1462737441.jpg

Geluksmomentje #6

In de speeltuin heeft zich nog een geweldig moment afgespeelt. Mevrouw is hard aan het oefenen met lopen en dat gaat al erg goed! Toch besloot Meneer haar er even mee te helpen en nam zijn kleine zusje bij de hand. Zo trots op deze kleine poepies!!

PicsArt_05-02-05.23.58_1462737682.jpg

Geluksmomentje #7

Heerlijk om te zien wat een tegenpolen Meneer en Mevrouw zijn. Mevrouw is nu bijna 1,5 en op deze leeftijd wist Meneer al hoe Youtube op mijn smartphone werkten. Mevrouw daarin tegen toont daar géén intressen in. Ze pakt mijn telefoon wel is op als die rondslingerd, plakt hem aan haar oor en roept dan 'hallo!' in haar eigen taaltje. Meer niet. Mevrouw houd meer van BOEKJES!! Ik heb de afgelopen twee weken meer voorgelezen dan dat ik voor Meneertje in zijn hele leven heb gedaan. En ik beken, it's growing on me! Het is best gezellig! Mevrouw krijgt een heerlijke lees lounch op haar kamer :)

Geluksmomentje #8

Niet alleen heb ik op 4 mei een blog geschreven over de belachelijke discussie rondom de dodenherdenking maar ook heb ik "tegenwoord" gegeven via een selfie. Een totale tegenpool van degene die de demonstrane had geplaats. Met de teskst:

I will smile. Because you can't fight hate with hate.

PicsArt_05-03-08.34.37_1462738100.jpg

Ik ging niet viral, natuurlijk maar daar ging het me ook niet om! Wel kreeg ik veel waardering, mijn vriend en ouders deelde trots deze foto. Mijn hart voelde lichter, omdat ik IETS had gedaan.

Geluksmomentje #9

Op een ochtend werd Mevrouw plots om half 7 wakker.. Dat is ze nooit!! Ze had echter een goede rede. De arme meid was door haar luier heen gelekt. Snel de luier verwijderd en weggegooit :) Maar toen.. Kwamen vriend en ik tot ondekking dat er nergens meer luiers in huis waren! OMG!! En de winkel ging pas over 1,5 uur open! OMG!! Mevrouw vond het geweldig want ze houd zó van blood zijn, haha! Ze kakte in de gang :)

Geluksmomentje #10

Woensdag avond, tussen het einde van mijn werk dag en de dodenherdenking gingen we snel nog even een ijsje eten! Het eerste ijsje van dit jaar! Kindjes lekker onder gekliederd, was lekkaaa! 

IMG_20160508_222044_1462738870.JPG

Geluksmomentje #11

Donderdag was ik opeens nóg een dag extra vrij!! Ik wist dat het bevrijdings dag zou zijn maar niet dat het ook hemelvaart was. CHILL!

Geluksmomentje #12

Lekker naar het park geweest en mijn extra vrije dag usefull gebruikt dus. Het was heerlijk! Lekkere zon, kids lekker spelen en rennen. Voetballen met de buurjongens en ik had een speciale ontmoeting.

IMG_20160505_210337_1462739229.jpg

Geluksmomentje #13

Heerlijk aan de Mamaswap geknutseld! Ik moet zeggen dat ik wederom tevreden ben met mijn creaties! Nog twee cadeautjes toe te voegen en dan volgende week op de post! Ik ben ondertussen zoooo benieuwd wie mij heeft! :D

Geluksmomentje #14

Zaterdag=Papadag. Ik was aan het werk en het was zó druk! Door het heerlijke weer natuurlijk! In mijn pauze kreeg ik allemaal leuke foto's doorgestuurd van mijn vriendje. Hij was met de kids naar de speeltuin gegaan en ze waren heerlijk in de modder aan het spelen! Fijne verkoeling en ze hadden een top dag! Ik vond het deze keer niet erg dat ik een mega zooitje in het huis moest opruimen na thuiskomst :)

IMG-20160507-WA0004_1462739532.jpg

Geluksmomentje #15

Toen Meneertje niet wilde slapen ging mijn vriend even bij hem in bed liggen zodat hij zou gaan slapen. Slecht, we know maar het was al bijna 22:30.. We waren moe ik lag zelf ook al bijna te slapen op de bank. Maar na 5 minuten werd Meneertje stil en ik was opgelucht. Echter was mijn vriendje 10 minuten later de kamer ook nog niet uitgekomen dus besloot ik  ook richting bed te gaan. Was ik aantrof toen ik langs Meneer zijn kamertje liep was onbetaalbaar CUTE!

IMG_20160508_223659_1462739841.JPG

Geluksmomentje #16

MOEDERDAG!! En ik kreeg vanochtend de prachtige knutsels die Meneer en Mevrouw op de opvang hadden gemaakt. Meneer zijn pakje had ik al 3 weken thuis liggen en door hem uit mijn zicht ergens op een kast te leggen, heb ik het kunnen weerstaan hem niet open te maken :). Vandaag was het dan eindelijk zover!! Van Meneer kreeg ik een prachtige, zilvere met plakkertjes beplakte tisseudoos en van Mevrouw een klein geverft bloempotje met, je raad het al, een moestuin.. Haha! Echt prachtig!! Ook besloot ik mezelf te trakteren en kocht in de sale bij de H&M een paar jurkjes voor mezelf :)

Geluksmomentje #17

Na de 4 mei actie op Facebook die ik had gedaan, had ik achteraf natuurlijk weer een nieuwe profiel foto nodig. Dus ik maakte me op en schoot een kiekje en zette heb op mijn pagina. S'avonds toen ik de reacties checkde zat Meneertje naast me en hij keek mee. Ik klikte op de foto en hij zei: 'Mamaaaa!!'. 'Ja, dat is mama.' zei ik tegen hem. 'MAMA, MOOI!!' Smelt!!!

PicsArt_05-06-10.09.51_1462740317.jpg

Geluksmomentje #18

Vandaag was Brabant dag! Een gezellig dagje gehad in ofcourse Brabant bij vrienden van mijn vriend. Natuurlijk ook mijn vrienden geworden. De kids hebben heerlijk in de tuin gespeeld en in het zwembadje wat daar stond. Ze werden heerlijk smerig en plakkerig van ijsjes eten. S'avonds lekker geBBQed. Happy day compleet! :D

Geluksmomentje #19

Ook een klein geluksmomentje waar de pret van Mevrouwtje afstraalt. Heerlijk als ze samen spelen!! Wat een fijn gevoel.

IMG_20160508_225048_1462740667.JPG

Wat was jouw beste geluksmoment deze week?! :D

 

1

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je