{{ message.message }}
{{ button.text }}

In een handomdraai je huis schoon, dat wil jij toch ook?

Het is een bekend probleem: op het moment dat je huis net helemaal schoon is, gooit je kindje zijn bordje met eten om of komt de hond binnenwandelen met vieze poten.

Afbeelding blog 'In een handomdraai je huis schoon, dat wil jij toch ook?'

Het is niet altijd eenvoudig je huis schoon te houden met kinderen en/of huisdieren. Dat weten wij moeders maar al te goed! Hoe fijn is het dan wanneer er speciaal daarvoor een apparaat wordt ontwikkeld? Super toch! Dyson komt daarom met twee nieuwe kruimelzuigers: De Dyson V6 Baby+Child en de Dyson V6 Top Dog. En ja, wij van de redactie vinden het nu al top producten. 

Waarom een Dyson?

De kruimelzuigers van Dyson hebben een hogere zuigkracht dan andere kruimelzuigers. En mocht je toch niet al het vuil weg krijgen, zit er zelfs een boost-stand op voor de lastige schoonmaaktaken. Zo krijg je zelfs het meest hardnekkige vuil in no time weer weg. Super handig, want zo houd je meer tijd over om met je kindje te spelen! Een ander pluspunt aan de kruimelzuiger is de gebruiksduur van wel 20 minuten. Bovendien weegt de kruimelzuiger slechts 1,2 kg en is deze eenvoudig te bedienen, zo is de kruimelzuiger ook makkelijk in gebruik voor de ietwat minder handige en sterke mama's. Maar wat is nu het verschil tussen de twee kruimelzuigers?

Dyson V6 Baby+Child kruimelzuiger

Deze kruimelzuiger is speciaal ontwikkeld voor huishoudens met kinderen. In huis kunnen baby’s en kinderen er af en toe een rommeltje van maken en dat weet jij als mama maar al te goed. Met de Baby+Child kruimelzuiger van Dyson kun je gemakkelijk de strijd tegen vuil aangaan. Door de hoge zuigkracht en het lichte gewicht van de kruimelzuiger, kun je op elk moment vuil verwijderen. De verschillende accessoires hebben hun eigen functionaliteit en maken het voor moeders alleen maar makkelijker om vuil snel te verwijderen. De kierenzuiger en de combinatie-accessoire zorgen voor het eenvoudig schoonmaken van lastig bereikbare plekken, zoals in de kinderstoel of kinderwagen. Een bijzondere accessoire bij deze kruimelzuiger is de matrasborstel, die zelfs het meest hardnekkige vuil diep uit het matras verwijdert.

dyson-baby

 

Dyson V6 Top Dog kruimelzuiger

Huisdieren bewegen veel door het huis en laten sporen van haren en vuil achter. De Top Dog is een ideaal apparaat om al dit vuil op verschillende plekken eenvoudig schoon te maken. Uiteraard omdat dit een snoerloze kruimelzuiger is en een gebruiksduur van wel 20 minuten heeft. Maar ook vergemakkelijken de toegevoegde accessoires het schoonmaakproces en zo houd je weer tijd over, altijd fijn! De gemotoriseerde miniborstel is ideaal voor het verwijderen van huisdierharen en vuil van bijvoorbeeld de bank en de trap. Met de kierenzuiger bereik je elke lastige plek. Verder kun je met de borstel voor hardnekkig vuil ingetrapt vuil en modder afkomstig van vieze poten van het huisdier, eenvoudig verwijderen.

dyson-dog

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je