{{ message.message }}
{{ button.text }}

13 dingen die irritant zijn tijdens en na je zwangerschap!

​Elke mommy (to be) herkent wel een paar punten van dit lijstje! 13 dingen die irritant zijn tijdens en na je zwangerschap!

Afbeelding blog '13 dingen die irritant zijn tijdens en na je zwangerschap!' Achtergrond blur afbeelding

Elke mommy (to be) herkent wel een paar punten van dit lijstje! 13 dingen die irritant zijn tijdens en na je zwangerschap! 
 
•Dat wachten.. wachten tot je baby zich eindelijk eens meld na al die maanden! En met die nesteldrang heb je alles al 10x schoon gemaakt dus in huis is er ook niks meer te doen! 
•Mensen die ongevraagd aan je buik gaan zitten! (Geldt trouwens voor de hele zwangerschap) Vraag het netjes of blijf er gewoon vanaf! Het is geen kermisattractie!
•‘Oh, je bent wel dik he? Je zal wel aardig aangekomen zijn.’ Serieus?? Er woont een baby in mijn buik, ik groei nou eenmaal. Lekker belangrijk die kilo’s, dat is van latere zorg.
•De uitgerekende datum, dat is echt een mindf*ck. Alsof je die dag in je agenda vrij gaat houden om te bevallen. Ondanks je weet dat de kans klein is dat je ook daadwerkelijk op die dag bevalt, kijk je toch echt uit naar die datum! 
•En over die datum gesproken, als je die bekend gemaakt hebt. Die eindeloze telefoontjes en appjes of er al wat gebeurd, de baby al geboren is, en dat je aardig over tijd gaat. Hallo, hoe denk je dat dit voor mij is? Ik wacht het langste van allemaal, sta strak van hormonen, hou op met je nieuwsgierige gedrag! Als de kleine er is melden we dat echt wel!!
•Als je over tijd gaat en je daardoor zwaar geïrriteerd bent, ook nog de opmerking krijgt. Duurt lang he? Gelukkig is er nog nooit 1 blijven zitten. Grrrrr!!
•Dan is baby eindelijk geboren en komt het kraambezoek. Niks is irritanter dan kraambezoek dat te lang blijft hangen. Bekijk de baby, drink je drinken op en ga weer weg. Kraambezoek is geen dag uitje!
Of kraambezoek dat verkouden of nog erger met koortslip voor je deur staat. Serieus? GA WEG! 
•En dan die ‘goed’ bedoelde adviezen! Je krijgt er zoveel naar je hoofd geslingerd, en ook nog eens zonder er om te vragen. Bloedje irritant! Alsof je zelf niet weet wat je kind wel of niet wil. Hallo, IK ben de moeder en als ik advies nodig heb, dan vraag ik daar wel om! En daarbij, ik leef 24/7 met dit kind en jij komt mij na 5 min vertellen wat MIJN kind wil? Beter zwijg je gewoon!
•Of die stomme beschuit met muisjes!! Die muisjes die weken lang door je hele huis heen stuiteren, blijft lastig eten die dingen! 
•Mensen die vragen of je alweer je oude kleding aan kan! Uhm, geen idee maar wat maakt het uit? Ik heb net een kind op de wereld gezet!
•De vraag of je baby al door slaapt?! Ja natuurlijk! Vanaf de geboorte slaapt de kleine dag en nacht door. Joe, wat denk je zelf?
•Dan hebben we ook nog de borstvoeding maffia! VRE-SE-LIJK! Alsof je zelf niet mag kiezen wat voor voeding je aan je kind geeft. Borst of kunst, ze worden van beide groot! Respecteer de keuze van de ouders gewoon en leef je eigen leven!
 
En zo kan ik nog wel even doorgaan! Wat vond jij echt bloed irritant in deze periode?

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je