{{ message.message }}
{{ button.text }}

101... maar dan geen dalmatiërs!

Van te kleine onderbroek naar blog nummer 101, wie had dat ooit gedacht?!

Afbeelding blog '101... maar dan geen dalmatiërs!' Achtergrond blur afbeelding

Dit is blog nummer 101 op mamaplaats, nummer 100 heb ik gewijd aan mijn prachtige dochter.

Nu zijn we al 1 blog over mijn doel van 100 blogs, want stiekem was dat toch wel een beetje het doel! In 2013 ben ik begonnen met bloggen, maar wist eigenlijk niet wat inhield. Een blog over een te kleine onderbroek was resultaat nummer één op mamaplaats. Een blog die gelijk bekroond werd met status ‘blog van de week’, hoe leuk was dat!

Na die blog van de week was ik druk met mijn gezin en wist ik nog niet hoe bloggen mij kon helpen bij van alles en nog wat. Bloggen was nog geen onderdeel geworden van mijn dagelijks functioneren, iets wat inmiddels is veranderd. Mamaplaats is een stukje van mij geworden en dat vind ik ontzettend prettig.

De extraatjes die mamaplaats geeft bij verschillende mijlpalen zijn geweldig, al is dat niet mijn doel. Dit neemt niet weg dat ook ik niet blij ben met de dingen die veranderd zijn en veranderen gaan de komende tijd, want ook ik zou graag dat blogboek in papieren versie hebben willen ontvangen. Dat is stiekem wel een beetje het doel geweest toen ik gevraagd werd als themablogster en dat doel is dan gisteren toch maar mooi behaald!

Waarschijnlijk zal dit behaalde doel er wel voor zorgen dat ik wat minder vaak een blog zal schrijven, iets wat andere bloggers op mamaplaats misschien niet eens heel erg zullen vinden haha, maar stoppen ga ik zeker nog niet. Het bloggen geeft mij veel te veel en zeker de reacties die ik op mijn blogs krijg! Ik vind het prettig om te horen hoe anderen denken over de dingen die ik schrijf in mijn blogs.

Ik ben benieuwd waar blog 102 over zal gaan, mijn gezin blijft mij in ieder genoeg inspiratie geven…

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je