{{ message.message }}
{{ button.text }}

10 weken zwanger! :-D

Nog steeds wel misselijk, helaas. Maar het lijkt al ietsje minder te worden. Met sommige luchtjes heb ik wel veel moeite!

Afbeelding blog '10 weken zwanger! :-D'

De geur van de koelkast, sigarettenlucht, de vieze luier van mijn zoon, billendoekjes, de lucht in het huis van onze gastouder, mijn werk (Bagels en koffie), deodorant, etenslucht in de avond, zelfs naar een foto van eten kijken kan soms verkeerd zijn. 

Afgelopen week ook nog eens buikgriep gehad! Dus het gaat erg lekker, maar niet heus. Ik kan niet wachten tot ik eindelijk over de 3 maanden heen ben! Hopelijk is het dan een stuk minder of helemaal verdwenen. 

's Avonds lig ik al om half 9 in bed en ook dat is niet echt gezellig! Mijn zoon heeft ook niet zoveel aan me, want op de dagen die ik vrij ben, neem ik graag rust en kan ik alleen maar de hele dag op de bank hangen. Ik heb ook wel een fysiek zware baan, dus die rust heb ik absoluut nodig. We gaan wel altijd even naar buiten en zeker nu het mooier weer wordt, is dit heel lekker in het bos of de speeltuin! En als mijn zoon 's middags gaat slapen, doe ik lekker een half uurtje met hem mee. 

Nu lijkt het alsof ik alleen maar kan klagen, maar ik ben super blij en trots dat ik weer zwanger mag zijn!!! Ik kan niet wachten tot ik verder in de zwangerschap ben en we straks het geslacht te zien krijgen :-D

Ik denk heel sterk dat het een meisje wordt, dus ik ben erg benieuwd! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je