{{ message.message }}
{{ button.text }}

10 tips voor Valentijnsdag

14 februari is het Valentijnsdag. Dé dag om je geliefde te verrassen met een mooi cadeau of een bijzonder gebaar. Van een heerlijk parfum, bonbons tot een gezellig etentje voor twee. Wil je je partner echt goed verrassen? Wij van Mamaplaats delen 10 tips - van een klein tot een groot gebaar - voor de ultieme Valentijnsdag. Succes gegarandeerd.

Afbeelding blog '10 tips voor Valentijnsdag'

Tips Valentijnsdag

 1. Ontbijt op bed. Heel cliché, maar hierdoor niet minder leuk. Vooral als je het samen met de kinderen organiseert. Eitjes koken, croissantjes in de oven en een glas verse jus. Wedden dat jullie ochtend niet meer stuk kan?
 2. valentijnsdagcadeau

 3. Nu we toch met de clichés bezig zijn: een nieuw geurtje is ook altijd een welkom Valentijnsdagcadeau. Veel parfumerieën hebben nu mooie kortingen op diverse parfums dus dat is mooi meegenomen.
 4. Doe eens wat anders. Ga naar een silent disco, discobowlen of glow in the dark midgetgolfen. Lachen gegarandeerd. Geen oppas voor de kids? Een dagje naar de dierentuin is net zo leuk.
 5. Geen zin/tijd/geld/oppas om uit eten te gaan? Een stay-at-home-dinner is veel romantischer. Zorg dat de kinderen rond half 8 op bed liggen zodat jullie de rest van de avond voor jullie zelf hebben. Samen lekker koken, een fles wijn erbij en vooral: weg met die telefoon. Perfecte quality time.
 6. Wie zegt dat bloemen afgezaagd zijn? Een mooie bos rozen is altijd een goed idee.
 7. Hetzelfde geldt voor chocolade. Haal een doosje bonbons (dus niet het zeebanket van de Appie) en geniet er samen van onder het genot van een wijntje.
 8. strandwandeling

 9. Ga naar het strand. Als het weer het toelaat, is een romantische strandwandeling de manier om Valentijnsdag te vieren. Neem een kleedje mee en een emmertje + schepje voor de kids en jullie weten je uren te vermaken. Iets te koud? Aanrader: Na de wandeling heerlijk opwarmen in één van de restaurantjes met een kom soep.
 10. Nachtje weg. Oppas kunnen vinden? Boek dan een nachtje winnen naar een luxe hotel (het liefst met bubbelbad) inclusief dinner en ontbijt. De ideale manier voor de nodige quality time samen. Oh en uitslapen...need we say more?!

 11. Een lief kaartje. Vind je Valentijnsdag maar onzin? Je hoeft niet direct groots uit te pakken. Soms zit liefde in de kleine dingetjes. Bijvoorbeeld een lief kaartje.
 12. Sexy time. Geen uitleg nodig niet waar?!

Doen jullie aan Valentijn? Deel jouw ultieme tip in de reacties!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je