{{ message.message }}
{{ button.text }}

#1 Hot or Not, een date app.

Ik vraag me nog steeds af of ik moet reageren of niet. Geen mannen uit de buurt had ik met mezelf afgesproken.

Afbeelding blog '#1 Hot or Not, een date app.' Achtergrond blur afbeelding

Sinds 2 week heb ik een app gedownload, Hot or Not. Het is een soort date app waarbij je mensen, mannen in mijn geval, kunt beoordelen op hun uiterlijk. Mijn zusje en ik hebben hem eigenlijk meer voor de fun gedownload.

Avond na avond hebben we de grootste lol, mijn god wat een rare types komen er op zo'n app voorbij zeg!

Mijn zusje is zelf ook aardig populair en ik moet zeggen dat ik zelf ook niks te klagen heb. Maar de mannen die je dan aanspreken zijn of echt niet mijn type of opzoek naar datgene waar ik mezelf niet voor leen.

Maar 2 dagen geleden kreeg ik ineens een bericht van een man die ik zelf nog niet was tegengekomen. Nieuwschierig als ik ben besloot ik op zijn profiel te kijken. Hij heeft 1 foto op zijn profiel en die valt zeker in de smaak. Hij is knap maar straalt ook iets betrouwbaar en liefs uit. Ik weet dat dat stom klinkt maar hij spreekt me aan. Ik zie gelijk waarom ik hem zelf nog niet ben tegengekomen, hij is pas 23... Opzich niet zo'n probleem hoor maar omdat ik zelf 25 ben heb ik mijn instellingen zo staan dat ik alleen mannen tegenkom tussen de 25 en 30.

Er is nog iets wat me opvalt... Hij komt uit dezelfde plaats als mij. Toen ik de app installeerde heb ik met mezelf afgesproken om alleen contacten met een behoorlijke afstand toe te staan. Ik kom uit een relatie van 5 jaar en die liep al 2 jaar niet zo lekker meer, de app is om me af te leiden van het feit dat ik alles kwijt ben, mijn huis, mijn beestjes en alle vrienden die ik heb. 

Ondanks dat hij 2 dagen geleden al een bericht heeft gestuurd, heb ik nog steeds niet gereageerd. Toch blijft hij in mijn hoofd zitten en uiteindelijk besluit ik om mijn gevoel te volgen en stuur een bericht terug. 

Dat was de 2e goede beslissing die ik de afgelopen 2 jaar heb gemaakt blijkt achteraf.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je