{{ message.message }}
{{ button.text }}

#02 het stoppen met roken komt aardig in de buurt

Eindelijk, met dubbel gevoel is het nu toch bijna zover. Gaat het ons lukken?

Afbeelding blog '#02 het stoppen met roken komt aardig in de buurt'

Morgen is het dan zover, dan gaan ik en mijn vriend stoppen met roken! Na meerdere pogingen die mislukt zijn hoop ik echt dat het ons na morgen gaat lukken.  

Toen ik er 17 maanden geleden achter kwam dat ik zwanger was had ik maar 1 doel voor ogen, stoppen met roken! En dat is me toen gelukt ook, niet zonder slag of stoot. Jeetje wat heb ik dat als heftig ervaren, chagrijnig, kort lontje. Kortom niet te genieten! Maar Hey, het is me toen gelukt en ik heb een gehele rookvrije zwangerschap gehad! Wat was ik trots op mezelf. 

Helaas stak ik niet lang na mijn bevalling weer een sigaretje op dat kon geen kwaad, ik had tenslotte zolang niet gerookt dat verdiende ik wel! Wat was dat achteraf een stomme gedachte, inmiddels ben ik weer vet verslaafd aan die klote sigaretten! 

Na heel wat gesprekken met mijn vriend hebben wij besloten deze keer samen te stoppen met roken. 3 cold turkey pogingen verder roken we nog steeds. We besloten hulp te gaan zoeken en zijn met z'n 2en naar de dokter gegaan, en slikken nu de pillen champix die zouden moeten gaan helpen bij de afkick verschijnselen. 

Sindskort heb ik een nieuwe baan, gisteren was mijn 3de werkdag. Sinds ik de Champix slik voel ik mij ziek zwak en misselijk, ontelbaar veel bijwerkingen kunnen optreden bij die pillen. Helaas heb ik er heel wat. Die ene dag werken leek oneindig maaaaaaar;

Morgen is het dan zover, onze stopdag! Nog even doorbikkelen, op naar een rookvrij leven.

Gezondheid, meer energie en het scheelt zoveel geld!

Wish me Luck! 

Liefs,

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je