{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Baby > Voeding > Babyvoeding voor 7 maanden

Advies > Baby > Voeding > Babyvoeding voor 7 maanden

Babyvoeding voor 7 maanden

Afbeelding blog 'Babyvoeding voor 7 maanden'

Wanneer baby's 7 maanden oud zijn, mogen ze al wat meer gaan eten. 2 flesjes pap per dag, een bekertje opvolgmelk en een witte boterham. Dat is goed voor de ontwikkeling en daardoor leren ze te wennen aan normale voeding. 

Gebruik bij het klaarmaken van de pap 200 cc bereide opvolgmelk voor baby's vanaf 6 maanden en groeipap met fijne granen. Laat je baby de pap met een lepeltje eten, dit is beter voor de ontwikkeling van de mondspieren. Een boterhammetje kun je met een beetje halvarine, smeerkaas of leverworst besmeren. Dit is nog niet zo dik, dus gemakkelijk om te eten voor de kleine. 

Voor een groentehapje kun je gebruikmaken van de potjes vanaf 6 maanden, lekker en heel makkelijk! Hier zit namelijk alles in wat je kindje nodig heeft. Wil je toch liever zelf wat voor de kleine bereiden? Dan kun je 2 tot 3 eetlepels groente en 1 eetlepel aardappelkruim, rijst of pasta gebruiken. Roer zachte dieetmargarine door het hapje heen (dezelfde die je gebruikt voor op je brood). Als toetje kun je de kleine lekker verwennen met ongeveer 75 cc magere yoghurt of een lichte kwark zonder suiker.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je