{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Baby > Voeding > Alle soorten merken babyflesjes met de soorten spenen

Advies > Baby > Voeding > Alle soorten merken babyflesjes met de soorten spenen

Alle soorten merken babyflesjes met de soorten spenen

Zo is er een uitgebreid aanbod babyflesjes en spenen. Daar zul je een keuze uit moeten maken om je kleine te kunnen voeden als je je kleine de fles wilt geven.

Afbeelding blog 'Alle soorten merken babyflesjes met de soorten spenen'

Als (aanstaande) kersverse ouders ontdek je een volledig nieuwe wereld vol producten voor je kleine. Om dan te weten wat je het beste kunt kopen is het goed je vooraf te verdiepen in de keuze die je hebt. Het advies van het voedingscentrum is om een fles te kiezen voorzien van een brede hals en met een maataanduiding.

Aanbod babyflesjes en spenen

Zo is er een uitgebreid aanbod babyflesjes en spenen. Daar zul je een keuze uit moeten maken om je kleine te kunnen voeden als je je kleine de fles wilt geven. Omdat je niet je weet of  je gekozen fles en speen werkt voor je kleine  is het verstandig een keuze te maken voor een babyflesje en een soort speen en deze dan uit te proberen. Bij de babyflesjes heb je keuze uit verschillende vormen en maten en met maataanduiding. Voor de spenen geldt dat er verschillende soorten spenen zijn met verschillende uitstroomsnelheden passend bij een bepaalde leeftijd van je kleine.

Soorten merken babyflesjes

Op de Nederlandse markt zijn diverse soorten merken babyflesjes te vinden zoals in willekeurige volgorde: Baby Jeans, Bibi, BornFree, B茅aba, Chicco, Difrax, Dr. Brown's, Elodie Details, Jippie's, Kid Basix, NUK, N没by, Philips Avent, Pura Kiki, Rock Star Baby, Sophie de Giraf, The Original Ba en Tommee Tippee.

Hierna worden enkele merken babyflesjes toegelicht maar op internet is van elk merk voldoende informatie te vinden om je keuze te kunnen maken.

Philips Avent:

Heeft een natural lijn die het mogelijk maakt op een natuurlijke manier flesvoeding te geven. Deze fles is gemaakt met BPA-vrij materiaal (polypropyleen).

Dr. Brown:

Heeft een standaardfles (ook wel smalle halsfles) en een brede halsfles.

Tommee Tippee:

Tommy Tippee heeft de Closer to Nature zuigflessen. De Closer to Nature 260 ml flessen is gemaakt om je baby op een fijne manier te kunnen voeden. Dit voeden kan op 3 manieren: comfortabel in de hand, op dezelfde wijze als een fles met een wijde hals, of bij het onderste gedeelte van de fles.

Soorten spenen

Zoals al eerder vermeld zijn er spenen met verschillende stroomsnelheden. Ook zijn er diverse modellen zoals het tepelmodel, dentalmodel en de standenspeen.

Ook bij de spenen zijn er diverse merken met een aanbod. Koop verschillende soorten spenen om uit te proberen. Hierna worden enkele merken toegelicht maar op internet is van elk merk voldoende informatie te vinden om je keuze te kunnen maken.

Tommy Tippee heeft de Closer to Nature zuigflessen. De unieke vorm van de  Closer to Nature easi-vent speen maakt ze heel handig omdat ze het natuurlijk voeden van je baby stimuleert. Hierdoor is het schakelen tussen borst-en flesvoeding een tweede natuur.

De speen van Philips Avent natural heeft een uniek ontwerp met kussentjes dat lijkt op een borst waardoor het natuurlijk aanleggen wordt gestimuleerd.

Darmkrampjes?

Heeft je kleine last van darmkrampjes dan zou een fles of speen met een ventielsysteem handig zijn om te gebruiken. Het gebruik hiervan voorkomt dat je kleine teveel lucht binnenkrijgt bij het drinken. Hierdoor kunnen darmkrampjes verminderd of voorkomen worden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je