{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Baby > Verzorging > Pampers luiers

Advies > Baby > Verzorging > Pampers luiers

Pampers luiers

Wat moet je weten over Pampers. Zijn ze echt beter?

Afbeelding blog 'Pampers luiers'

Het begin van de Pampers

Pampers is eigenlijk een merknaam en deze worden gemaakt door Procter en Gamble. In 1961 zijn ze begonnen met het maken van de Pampers. Pampers worden gebruikt voor baby’s en peuters. De meeste peuters die tussen de 36 en 72 maanden zijn hebben vaak geen Pampers meer nodig. Voor tieners en ouderen die in de nacht niet droog blijven zijn er speciale Pampers. Toen de Pampers pas op de markt waren, waren ze heel groot. Naar verloop van tijd werden er passende luiers gemaakt en nu zijn ze erg comfortabel vergeleken met vroeger.

>> Bekijk hier alle actuele luiers aanbiedingen >>

Iedere ouder krijgt er mee te maken. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Pampers verkoopt de volgende verpakkingen: Active Fit, New Baby, Baby-dry en Easy Up Pants. Als je baby pas is geboren dan gebruik je de kleinste maat luiers. Van het merk Pampers gebruik je dan Pampers New Baby en van het kruidvat eigen merk gebruik je newborn Pampers. Daarna krijg je de grotere verpakkingen. Veel winkels bieden Pampers, luiers aan, de kruidvat, Etos, supermarkten zoals bijvoorbeeld de Jumbo, C1000, Aldi.   

Online bestellen

Als ouders heb je het erg druk en soms heb je geen tijd en zin om naar de winkel te gaan om luiers te gaan kopen. Je kunt de Pampers ook online bestellen. Via de Wehkamp kun je de Pampers online bestellen.   

Huismerk luiers

Je hebt naast de merknaam Pampers ook winkels die hun eigen huismerk aanbieden als Pampers, luiers. Eigen merknamen zijn onder andere de Kruidvat luiers, de Etos luiers, de C1000 luiers, de Aldi luiers, de Jumbo luiers. De kruidvat luiers zijn een aantal jaar achter elkaar als beste uit de consumentengids naar voren gekomen en zij verkopen de luiers in acht maten. Ze verkopen de volgende maten: Newborn XS, Newborn, Mini, Midi, Maxi, Maxi Plus, Junior, Junior Plus en Extra Large. Newborn XS wordt gebruikt als je baby veel te vroeg is geboren. Als je kindje groter wordt en meer gaat wegen dan gebruik je een ander pak. Op het pak staat aangegeven voor hoeveel kilo het geschikt is. Veel ouders maken gebruik van de kortingen en aanbiedingen van luiers omdat je ze veel gebruikt en het scheelt veel in de kosten als je ze met korting kunt kopen. Het eigen merk Pampers heeft regelmatig kortingen. In de kruidvat folders en in de folders van de Etos kom je ook regelmatig interessante kortingen tegen. Tevens heb je ook lekker in het leven bonnen waar regelmatig bonnen zitten van Pampers met korting. Pampers is tevens ook onderdeel van lekker in het leven. Je kunt er als ouder voor kiezen om meerdere pakken tegelijk te kopen, zodat je een voorraad hebt en dat je een tijdje goed vooruit kunt. Je dient dan wel op te letten dat je niet te veel luiers in dezelfde maat koopt, want voordat je het weet is je kindje groter geworden en heeft dan alweer een nieuwe maat nodig. Geschreven door mama Gea

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #pampers, #luiers

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je