{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Baby > Verzorging > Luiers aanbieding

Advies > Baby > Verzorging > Luiers aanbieding

Luiers aanbieding

Luiers zijn al duur genoeg, bekijk hier goede luiers aanbieding!

Afbeelding blog 'Luiers aanbieding '

De aanschaf van luiers is één van de grootste kostenposten voor een jong gezin, daarom houdt iedereen van een luiers aanbieding. Per week gaat er al gauw één pak van 40 stuks luiers doorheen en een kind heeft gemiddeld tot en met 3 jaar overdag luiers nodig. Reken zelf maar uit! Toch is het mogelijk om de kosten enigszins te beperken. Hieronder bespreken we een aantal mogelijkheden.

Wasbare luiers

Tegenwoordig worden vooral wegwerpluiers gebruikt terwijl uitwasbare, katoenen luiers een heel stuk goedkoper zijn. Het is even een investering, maar dat wordt er uiteindelijk dan ook ruimschoots uitgehaald. Behalve goedkoper zijn wasbare luiers ook milieuvriendelijk en goed voor de baby aangezien deze luiers van katoen zijn en dus geen chemische stoffen bevatten. Zoals het woord al aangeeft hergebruik je deze luiers, waardoor 20 stuks voldoende is om mee te beginnen. Deze luiers zijn bijvoorbeeld online verkrijgbaar via www.kaatjekatoen.nl en via www.hetrietje.nl.

Aanbiedingen in winkels

Toch liever wegwerpluiers? Geen probleem. Bijna iedere week is er wel een luieraanbieding bij Etos, Kruidvat of een supermarkt. De aanbieding ‘3 pakken voor de prijs van 2’ komt bijvoorbeeld heel regelmatig voorbij. Daarnaast kan je bij Etos sparen voor korting. Bij iedere 5 euro aan babyproducten ontvang je een gratis zegel. Wanneer je spaarkaart vol is, ontvang je een cadeau of korting op luiers.

Toch weer mooi meegenomen. Er zijn diverse websites om de prijs van luiers te vergelijken. Let er wel even op dat het ook echt om dezelfde luiers gaat; dus hetzelfde merk, maar ook dezelfde maat. Een voorbeeld van een dergelijke website: www.watkostenluiers.nl

Zwanger? Schrijf je in voor gratis babypakketten

Wanneer je zwanger bent kan je je bij diverse winkels registreren om gratis een zogenaamde ‘blije babydoos’ of babypakket te ontvangen. Denk hierbij aan Etos, Kruidvat en Prenatal. Je ontvangt dan een babypakket met allerlei nuttige en leuke dingen voor de baby. Zo`n pakket bevat meestal ook luiers en kortingsbonnen.

Schrijf je in op www.pampers.nl

Wanneer je je inschrijft op de website van Pampers ontvang je regelmatige leuke aanbiedingen en kortingsbonnen in je brievenbus.

Koop online

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om luiers online te kopen. Je kunt dan gemakkelijk groter inkopen. Zo worden er op www.wehkamp.nl en www.bol.com maandboxen verkocht. Omdat je groter inkoopt, krijg je vaak korting. Makkelijk: Luierplaats.nl selecteert voor jou alle actuele aanbiedingen. Zo betaal je nooit te veel!

Koop eens een huismerk

Koop eens geen luiers van een A-merk, maar van een huismerk. De kwaliteit van de meeste huismerken is prima en de prijs is een stuk lager. Ter vergelijking: een A-merk luier kost gemiddeld zo`n 20 cent per stuk en een huismerk luier heb je al voor 0,11 cent per stuk.

Aanbieding? Sla een extra hoeveelheid in

Zie je een goede aanbieding? Dan is het zeker verstandig om een extra hoeveelheid luiers in te slaan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als de luiers eens wat sneller op zijn. Daarnaast hoef je op deze manier nooit luiers te kopen voor het volle bedrag. Bekijk hier de beste luiers aanbiedingen. 

Tenslotte nog een tip: sla niet teveel in. Het zou immers zonde zijn als je kast nog vol ligt met luiers terwijl je kindje een grotere maat nodig heeft of inmiddels al zindelijk is. Vooral luiers in maat 1 (Newborn) heb je maar heel weinig nodig. Vaak is 2 pakken al voldoende. Maat 2 en vooral maat 3 gebruik je over het algemeen heel wat langer, maar dit hangt natuurlijk ook van het gewicht van je kindje af.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je