{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Baby > Verzorging > Hydrofiele luiers, wat zijn dat voor luiers?

Advies > Baby > Verzorging > Hydrofiele luiers, wat zijn dat voor luiers?

Hydrofiele luiers, wat zijn dat voor luiers?

Hydrofiele luiers, wat zijn dat nou? Hydrofiele doeken zijn onmisbaar als je een baby hebt. Zwanger, maar nog geen idee wat een hydrofiele luier is? Je bent niet de enige. Het zijn namelijk geen luiers. Hydrofiele luiers, of hydrofiele doeken genoemd, zijn wel superhandig en absoluut onmisbaar in je babyuitzet. We vertellen je graag alles over hydrofiele luiers.

Afbeelding blog 'Hydrofiele luiers, wat zijn dat voor luiers?'

Wat zijn hydrofiele luiers?

Hydrofiele luiers zijn onmisbaar als je een baby hebt. Hydrofiele luiers zijn dunne, zachte doeken van soepel katoen, waar een babyhuid goed tegen kan. Hydrofiele luiers zijn ideaal in gebruik. Ze zijn makkelijk mee te nemen, ze absorberen veel, drogen snel, zijn op 60 graden te wassen en gaan lang mee. Bovendien kan je ze werkelijk waar voor alles gebruiken. Een stapeltje hydrofiele luiers kopen is dan ook geen overbodige luxe. Hydrofiele luiers zijn dan ook het ideale kraamcadeau en je kunt ze vrijwel overal kopen. We vertellen je graag de vele voordelen van hydrofiele luiers en waar je ze allemaal voor kunt gebruiken.

Hydrofiele luiers zijn multi-inzetbaar

Hydrofiele luiers zijn werkelijk waar multi-inzetbaar. Je kunt hydrofiele luiers bijvoorbeeld gebruiken om:

  • Je baby mee af te drogen na een badje.
  • Als slab bij voedingen.
  • Als slab bij spugen.
  • Om onder het hoofdje van je baby leggen, zodat het matras schoon blijft.
  • Als ondergrond bij slapen of verschonen.
  • Als bescherming tegen de zon.
  • Als dun dekentje in de kinderwagen bij warm weer.
  • Je kunt hydrofiele luiers ook gebruiken om je baby in te bakeren.
  • En je kunt het als luier gebruiken.

Hydrofiele luiers kopen

Hydrofiele luiers zijn zowel op internet te koop, als in bekende winkels met babyspullen. Koop een groot aantal, je zult ze echt veel gebruiken. Op de uitzetlijst wordt vaak geschreven over een stuk of tien, maar geloofd ons het dubbele zul je zeker nodig hebben. Hydrofiele doeken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De kleine versie is handig als handdoek en slab. De grote versie is erg handig als zonwering en dekentje. Ook kan je de grote versie in de box of het wiegje leggen. Zo wordt het boxkleed of het hoeslaken niet zo snel vies.

Naast luiers bestaan er ook hydrofiele washandjes. Koop hier ook een aantal van, want dit zijn de fijnste washandjes voor een pasgeboren baby. Ideaal om 's ochtends het gezichtje van je kindje mee te wassen of tijdens het badje.

Waar gebruik jij hydrofiele luiers voor?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je