{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Baby > Gezondheid > Suikervrije vitamine D druppels

Advies > Baby > Gezondheid > Suikervrije vitamine D druppels

Suikervrije vitamine D druppels

De Sterke Beer® heeft een nieuw product: suikervrije vitamine D druppels met een prettige licht fruitige smaak.

Afbeelding blog 'Suikervrije vitamine D druppels'

Door de natuurlijke fruitextracten worden de vitaminen beter en sneller opgenomen in het lichaam. Een uniek product in deze markt!

Wat maakt deze vitaminedruppels uniek?

De Sterke Beer® vitamine D druppels zijn naast lekker van smaak en suikervrij (in tegenstelling tot andere producten in de markt) ook lactosevrij en bevatten geen gluten, gist en kleurstoffen.

Wat heeft mijn kindje nodig?

Baby’s en peuters tussen de 0 en 4 jaar hebben dagelijks 10 druppels nodig. Blijf deze hoeveelheid druppels aanhouden wanneer het kind ouder dan vier is maar weinig buiten komt of een donkere huidskleur heeft. Door de neutrale, lichte fruitsmaak kunen de druppels makkelijk vermengd worden met bijvoorbeeld yoghurt, papje of diksap.

Verkrijgbaarheid

De Sterke Beer® vitamine D druppels is verkrijgbaar bij de DA drogist, Uw Eigen Drogist, DIO drogist en de adviesdrogist. Daarnaast heeft De Sterke Beer® een eigen webshop desterkebeer.nl en vind je het online bij o.a. bol.com. De adviesprijs is €6,95.

Meer informatie? Klik hier!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je