{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Baby > Gezondheid > Mijn kind is ernstig ziek

Advies > Baby > Gezondheid > Mijn kind is ernstig ziek

Mijn kind is ernstig ziek

Afbeelding blog 'Mijn kind is ernstig ziek'
Alle moeders maken zich wel eens zorgen over hun kind. In sommige gevallen net iets meer. Dat blijkt wel uit het verhaal van de moeder van Sepp. Zij kreeg antwoord op haar zorgvragen nadat zij in contact was gebracht door de persoonlijke zorgbemiddelaar van Zilveren Kruis met Best Doctors. Rust en duidelijkheid was het resultaat. 

Afwijking in bloed van Sepp

De moeder van Sepp maakte zich zorgen over haar zoontje van 4. Hij heeft een bloedstollingsziekte. Dat betekent dat hij een afwijking heeft in zijn bloed. Hierdoor bloedt hij sneller en blijft hij langer doorbloeden. Als hij tijdens het spelen valt, kan hij een inwendige bloeding oplopen. Dat geldt ook als hij op zijn hoofd valt. Volgens het ene ziekenhuis moet hij dan acuut aan het infuus met stolling. Hierdoor stopt het bloeden.   Na een verhuizing kreeg de familie te maken met een ander ziekenhuis. Hun beleid was meer afwachtend en zij adviseerden een aantal malen om het maar even aan te kijken. De persoonlijke zorgbemiddelaar van Sepp’s moeder nam contact op met Best Doctors. Van de beste kinderhematoloog (specialist op dit gebied) ter wereld kreeg ze snel antwoord op haar vraag. Deze dokter bevestigde het beleid van het eerste ziekenhuis. De moeder van Sepp zegt: ‘Ik vind het heel fijn om te weten hoe we moeten handelen als mijn zoon een ongeluk(je) heeft. Het rapport van Best Doctors heeft ons veel rust en duidelijkheid gegeven’. De moeder van Sepp is aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis. Zij kon daarom gebruik maken van Best Doctors. Wil je ook een second opinion of ben je op zoek naar een antwoord op een specifieke zorgvraag?   Bel de persoonlijke zorgbemiddelaar van Zilveren Kruis (071) 751 00 51.   Kijk hier hoe het in zijn werk gaat.    

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je