Winnaars Bekend: WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

Door: Mamaplaats 238 reacties

winactie stempel WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

Maak kennis met de WNF-Bamboeclub

Met de WNF-Bamboeclub maakt je kind op speelse wijze kennis met wilde dieren en de natuur. Lees samen het kleuterblad PipaPanda van het Wereld Natuur Fonds. Speel leuke dierenspelletjes op internet of ga gratis of met korting naar dierentuinen en attractieparken. En er is nog veel meer te beleven bij de WNF-Bamboeclub, de kleuterclub (3-6 jaar) voor kleine natuurontdekkers!

Gratis proefnummer

Alvast kennismaken met de WNF-Bamboeclub? Vraag een gratis proefnummer aan van het clubblad PipaPanda op bamboeclub.nl/proefnummer.

Wat kun je winnen

 • Hoofdprijs pluchen panda (1 meter hoog), winkelwaarde € 499,-
 • 5 x CD Ageeth de Haan, PipaPanda’s wilde dierenvriendjes
 • 5 x Maskerboek Bamboeclub
 • 5 x Koffertje Bamboeclub
 • 5 x Jaguar pluche

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: welk wild dier is het lievelingsdier van je kind en waarom?

Winnaars

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

W

Winnaar

WNF-Bamboeclub: win een levensgrote panda!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
238 Reacties

Reacties

 1. Stijntje Bruijn Stijntje Bruijn

  1

  Lievelingsdier van mijn kind: Panda natuurlijk ;0)

 2. Angelique Honschoten Angelique Honschoten

  2

  Mijn dochter is gek op alle dieren. De tijger omdat die op een poes lijkt. De panda wan5 die ziet er lief uit De ijsbeer want die woont in de sneeuw. De olifant vanwege zn lange slurf en ga zo maar door

 3. Savanna van der Meulen Savanna van der Meulen

  3

  Ik heb nog geen idee want mijn kind zit nog in mijn buik! Maar ik denk dat hij/zij dol zal zijn op honden, want wij hebben de liefste en knuffelbaarste chow chow in de wereld.

 4. Mama-cate Mama-cate

  4

  Mijn dochtertje is gek op haar AAP! Ze heeft hem in het klein en in het groot en ze gaan overal mee naar toe, de aapjes hebben klittenband op de handjes en voetjes dus ze knoopt ze vaak op haar ruggetje en het ziet er super schattig uit. Ze heeft ook nog een ijsbeer, en een tijger en nog veel meer. Ze neemt het liefste al haar knuffels overal mee naar toe en laat ze aan iedereen zien. En ik weet zeker dat als mijn kind de panda beer krijgt dat hij overal meer naar toe gaat, dat hij zn eigen plekje in bed krijgt, dat hij aan tafel mag zitten en hapjes eten krijgt, dat hij zelfs in de auto mee moet met het gordel eromheen. En als ik nu vraag, hoe wil je de panda beer noemen zegt ze PANNIE! De reden waarom zij zo gek is op haar diertjes is voor ons duidelijk, ze staan altijd voor haar klaar, ze hebben oortjes en daar is ze knettergek op, ze troosten haar, ze helpen haar met eten. en ga zo maar door. Het zijn dus haar beste vriendjes. En nu is ze erg ziek, maar aapje is er om haar te troosten, om mee te knuffelen enzovoorts!!

 5. ilse82 ilse82

  5

  Met grote voorkeur de Olifant. Als Mirthe (2j 3m) met opa naar de dierentuin gaat moet ze altijd naar de olifanten. Ook alle liedjes over olifanten worden veel gezongen. Sinds de nationale voorleesweek is de krokodil een goede 2e. Door het boek de kiekeboe krokodil....

 6. nahsuusje nahsuusje

  6

  Onze dierenvriend vind vooral schildpadden erg leuk (2 jaar) dat is een van de diertjes die ze wel kan "aaien" (schild) zonder dat ze opzwelt door dr allergie. Uiteraard vindt ze honden, katten, vissen, vogels, konijnen, cavias ook erg leuk. En hoewel zo nog nooit een olifant in het echt heeft gezien vindt ze die ook grappig vanwege het leuke liedje

 7. Ivvy1980 Ivvy1980

  7

  Mijn zoontjes van 1 en 3 zijn echte dierenvriendjes. Ik heb hier regelmatig in huis een tijger en een krokodil rondlopen, die doen ze dan samen na. GRRRR en HAP gaat het dan, mama zou er haast bang van worden :-) 1 van deze mooie prijzen is hier dan ook zeer welkom!

 8. henriette1985 henriette1985

  8

  pipa panda is de leukste panda van allemaal kleine man is er dol op tevens kent hij alle dieren uit zijn hoofd en is nog net geen 2jaar

 9. henriette1985 henriette1985

  9

  echt een lievellings dier heeft hij niet alle dieren zijn helemaal geweldig

 10. Miranda bos Miranda bos

  10

  Zijn knuffelbeer en een schaap. Al denk ik dat hij die laatste vooral leuk vindt om het geluid na te doen.

 11. Roxanne Slip Roxanne Slip

  11

  Lievelingsdier van mijn dochter is onze hond de Pyrenese Berghond. Vanaf dat mijn dochter 2 jaar is zijn het dikke maatjes van elkaar, ze kan echt alles bij hem doen. Nu ze ouder is laat ze onze hond al alleen uit en ik moet eerlijk bekennen dat hij beter naar haar luistert dan naar mijn. Pyrenese Berghonden zijn erg eigenwijs en doen de dingen die ze zelf willen, eigenlijk een beetje dezelfde karakter trek van onze dochter. Misschien dat ze samen het zo goed met elkaar over weg kunnen. Naar onze andere 2 kinderen is onze hond erg lief, echt een kindervriend. Bij volwassene kijkt hij eerst de kat uit de boom en indien nodig beschermd hij ons. We hopen deze kanjer nog jaren bij ons te mogen hebben, nog een kleine maand en hij is alweer 7 jaar.

 12. Melmel Melmel

  12

  Antwoord van mijn 3 jarige meid: "een olifant" waarom? : " die is toch prachtig mam"

 13. kellysol88 kellysol88

  13

  Luiaards want die lijken op pappa

 14. patricia dbs patricia dbs

  14

  LIEVELINGSDIER VAN MIJN KIND; pandabeer, omdat haar perz.kat ook panda heet. alles draait hier om panda, als we lopen gaat panda altijd mee aan de wandel. het zou geweldig zijn om deze panda te winnen al hoewel hij wel wat zwaarder is dan haar poes panda hahaha

 15. Tineke17 Tineke17

  15

  Giraf, want die heeft een hele lange nek en die kan zelfs bij de allerhoogste blaadjes van een boom komen. Met vooral die lange tong. Krult zo om de blaadjes heen.

 16. chantal vd horst chantal vd horst

  16

  mijn zoon is weg van de dierentuin en pandas vind hij geweldig de kleiren en de kringen om zijn ogen. hij zou het geweldig vinden om heerlijk met de panda te mogen knuffelen.

 17. Luniita94 Luniita94

  17

  Mijn kleine Isaiah is gek op knuffen met knuffels kussens etc. dus ik denk dat een enorm zacht dier een droom zal zijn!!

 18. showty showty

  18

  Mijn dochter is gek op haar jungle dierenboek maar toch vooral op de leeuw!

 19. Myrthe Agt Myrthe Agt

  19

  Mijn dochter vindt alle dieren interessant. Noemt alles een paard en vindt het prachtig om het geluid van de leeuw na te doen. Als ze een beetje op haar ouders lijkt is ze een echte dierenvriend en gek van olifanten (haar geboortekaartje was met olifanten) net zoals haar mama en een echte natuurliefhebber zoals haar papa

 20. angela schraven angela schraven

  20

  hij heeft niet echt een lievelingsdier, hij vind alle dieren leuk

 21. ester scholten ester scholten

  21

  de panda,omdat hij mooie kleuren heeft en een echte (dikke)knuffelbeer is

 22. AnnedeWaal80 AnnedeWaal80

  22

  Mijn dochter is gek op onze kat, maar als we naar de dierentuin gaat, is ze niet weg te slaan bij de Gorilla's, die vind ze prachtig en ze is gek op knuffels, de Panda zou prachtig zijn voor mijn dochter, ik doe graag mee :)

 23. Mie-mie Mie-mie

  23

  Hij is nog maar 10 maanden dus heeft niet echt een voorkeur voor een bepaald dier (behalve zijn knuffeldoekje met een kikker dan)... Maar wat - werkelijk waar - wel van belang is is de grootte van het dier. Als hij er maar op kan klimmen, erover heen kan kruipen, erop kan jumpen...ermee kan rollen... dát is belangrijk voor onze kleine jongen. Deze panda is dus perfect! En staat ook prachtig naast de grote olifant die we al hebben en iedere dag meerdere keren wordt besprongen :P

 24. timmem timmem

  24

  panda, want behalve dat het een wild dier is heeft het ook een grote aaibaarheidsfaktor

 25. Brenda Hertgers Brenda Hertgers

  25

  Het lievelingsdier van mijn zoon Ely is een panda beer, hij heeft een kleinere die hij al helemaal smoezelig heeft geknuffeld. Met een grote zou hij nog veel beter kunnen knuffelen, zeker omdat hij geen papa heeft om lekker mee te knuffelen.

 26. diaantje82 diaantje82

  26

  een beer hij is gek van pooh beer en andere beren

 27. Mar205 Mar205

  27

  Mijn zoontje is dol op Panda's en bamboeclub. Hij heeft een panda knuffel in zijn bed liggen en dat is echt zijn beste vriend. De prijzen zullen dus zeker goed in de smaak vallen.

 28. kloevert kloevert

  28

  Mijn zoontje heeft een grote zwarte panter als knuffel en die hoort bij het slapengaan ritueel. Eerst worden alle schilderijtjes met dieren en kleine knuffels welterusten gewenst en uitgezwaaid. Dan in zijn ledikant krijgt hij nog een knuffel van zijn beer en als afsluiter komt de grote panter bovenop hem zitten en geeft hem 3 kussen. Daarna zwaait de panter met zijn pootje en komst naast het ledikant te staan met zijn snuitje door de spijlen. Dan aait hij de panter nog even en moet dan altijd erg lachen waarom??? Geen idee maar grappig en schattig is het zeker. En dan als het licht uit gaat, is meneer al snel in dromenland.

 29. cmjgb cmjgb

  29

  Ons kindje is nog niet geboren, maar ik hoop dat onze hond natuurlijk het favoriete dier voor ons kindje wordt! En net zoals papa en mama een echte dierenliefhebber

 30. wimtim wimtim

  30

  kleindochter lise is helemaal dol op apen daar kan ze zich uren aan vergapen

 31. DebbyAron DebbyAron

  31

  De panda omdat er zoveel aandacht geweest is voor deze dieren die naar de zoo zouden komen van Pairi Daiza. Dit heeft de panda zéér populair gemaakt! Ze zien er natuurlijk ook schattig uit en ze lijken net grote teddyberen! Dieren die nog leuk gevonden worden: een ijsbeer en een giraf!

 32. sandra69 sandra69

  32

  Lievelingsdier van mijn zoontje wijzigt naarmate hij ouder wordt. Hij is nu 4 jaar. Hij is al gek geweest van een beer, ezel, dino's. En sinds een paar weken helemaal weg van panda's. Hij wil dan ook in de zomer vakantie naar belgie om de twee panda's in de dierentuin te ontmoeten. Tot die tijd doet hij het met twee kleine knuffelpanda's die ook heel lief echte bamboebladeren uit onze tuin krijgen. En volgens thom staat er ook genoeg bamboe in de tuin voor deze hele grote pandaknuffel.

 33. Anita02 Anita02

  33

  Wij hebben een schilderij hangen met 3 leeuwen. Alle drie de kinderen hebben van kleins afaan altijd met plezier naar het schilderij gekeken. Bij de oudste zeiden we altijd dat zijn papa, mama en Sophie leeuw. Bij de middelste zeiden we altijd dat zijn papa, mama en Sophie leeuw, maar waar is yorick leeuw. De jongste noemde alle dieren hondje. Hij wees naar het schilderij en zei hondje ik zei nee leeuw en ineens deed hij grrrrr en daarna whaaaaa! Daarom is de leeuw hier favoriet bij de kinderen.

 34. Wielke Wielke

  34

  Wel een dier uit het wild maar geen wild dier op zich :-) maar in het echt is de 'eenpoot' (flamingo) het lievelingsdier van ons zoontje. Van knuffels is hij al van in de box gek op zijn ijsbeer en schildpadje (van WNF). Toen gekocht omdat we het grappig vonden passen bij zijn zeemuurschildering, maar nu hij vier is zijn ook gewoon overduidelijk de knuffels die lijken op echte dieren favoriet. Dat komt omdat hij helemaal gek is van dierenprogramma's als Freek in het wild en Koek en ei. Hij is heel nieuwsgierig naar dieren en wil graag meer weten over hoe ze eruit zien maar ook over hoe ze leven. En natuurlijk mogen de knuffels dan meekijken.

 35. Sabrina.xx Sabrina.xx

  35

  ik denk een panda omdat hij zo schattig is.

 36. dien85 dien85

  36

  Op alle dieren we bij elke dier doet ze hun na maar zebra is toch wel geweldig

 37. Sharon2012 Sharon2012

  37

  Welk wild dier hier favoriet is? Onze dochter heeft een panda-tik, net als haar moeder trouwens, haha. Zelf spaar ik al sinds mijn 6e alles van panda's. En hoewel mijn verzameling al jaren opgeborgen op zolder ligt weet onze dochter deze wel te vinden. De eerste de beste doos die ze opentrok op zolder was een doos vol panda-spullen. Even later vond ze een vuilniszak vol knuffels. Tja het kon niet uitblijven er moest en zou er een naar haar bed verhuizen. Het grappige was dat ze de kleinste uitkoos.

 38. carla carla

  38

  De oudste is helemaal weg van tijgers, de middelste van geiten en de jongste van koeien.

 39. Goofypv Goofypv

  39

  Giraf is mijn dochter verzot op

 40. Channie26 Channie26

  40

  Een tijger want dat is ook oma haar lievelingsdier.

 41. j.verhees j.verhees

  41

  Onze dochter (2 jr)is dol op haar knuffel leeuw! Ze neemt hem mee naar de peuterspeelzaal en neemt hem mee naar bed. Deze leeuw bewaakt haar zegt ze

 42. Saskiabruuk Saskiabruuk

  42

  Mn zoontje houdt heel veel van z'n kleine zusje, ons kleine aapje. Wild is ze niet, maar wel erg ondeugend :) echt zijn lievelingsdier :)

 43. Selila Winnaar Selila Winnaar

  43

  Mijn zoon van 2 is dol op zijn aap en zijn tommie knuffel, mijn dochter van 3 vindt de meeste dieren eigenlijk nog best eng. met 1 vingertje durft ze wel een konijnje te aaien, maar verder moet de liefde nog komen. zo'n knuffel (of 1 van de andere prijzen) zou ze super vinden! mijn zoon ook, want die houdt eigenlijk van alles wat zacht en knuffelbaar is!

 44. sepia sepia

  44

  Ik doe mee voor mijn nichtje (zelf geen kinderen). Volgens mij vindt ze alle knuffelbare dieren leuk, maar ze heeft een pluche poes waar ze hartstikke dol op is.

 45. hammiedylan hammiedylan

  45

  Zonder meer 'De Koala' ,omdat wij in Australië een koala mochten aaien!! Sindsdien verzamelen we koala's en dylan weet al bijna alles over dit prachtige diertje. ♡

 46. Wilma D Wilma D

  46

  een olifant, die lijkt niet wild maar kan heel wild zijn hoor.

 47. Liesjevanengelen Liesjevanengelen

  47

  De aap! Omdat z'n papa die zo goed na kan doen!

 48. Ans Boogaard Ans Boogaard

  48

  De apen! Of dat is omdat ze op hem lijken, of dat ze zo lekker actief zijn en gek doen weet ik niet. Maar hij kan er in de dierentuin geen genoeg van krijgen!

 49. dubje81 dubje81

  49

  Tim is gek van alle dieren, is een echte dierenvriend. Maar de "eeuw" ( zo zegt hij leeuw!) is toch wel zijn favoriet. Samen met de babyleeuw en mamaleeuw!

 50. Kelly83 Kelly83

  50

  Hier is de krokodil favoriet. Mijn dochter vindt deze eigenlijk een beetje eng, maar door de aflevering van het Zandkasteel over de krokodil is deze ineens favoriet geworden!

 51. Wollekje Wollekje

  51

  Mijn zoon vindt een Beer heel erg leuk en uiteraard ook andere dieren.

 52. Mirremeid Mirremeid

  52

  Mijn dochter Nikki is helemaal weg van flamingo's vanwege de mooie roze kleur. Verder is ze helemaal weg van haar 'mama' beer. Haar tweelingzusje houd enorm van giraffen, vanwege de mooie ogen (wij zeggen altijd dat ze zelf ook giraffe ogen heeft) en de leuke giraffeprint. Ze vind het grappig dat ze zo' n lange nek hebben. Zoon Bo is weer gek van konijntjes. Hij heeft er zelf ook twee en is heel lief voor ze. En natuurlijk vinden ze alledrie zo grote Pandabeer helemaal geweldig!

 53. Annemiekbo Annemiekbo

  53

  Een aap. Mijn zoon noemde voorheen alle dieren aap. Nu maakt hij wat meer onderscheid en kan al paard, koe en poes. Begin april kunnen we weer naar de Apenheul, dan kunnen we weer lekker aapjes kijken.

 54. Viooltje Viooltje

  54

  Marijn's lievelingsdier is een aap, we staan soms wel een uur te kijken in Diergaarde Blijdorp. Ze doen altijd wel wat geks!

 55. ernakopijn ernakopijn

  55

  Tot nu toe is mijn 7 maanden oude zoon gek op alle knuffels die hij heeft. Hij heeft een grote muis, Woezel en Pip, een ezel, een giraf..... Maar ook zijn "spookje" is erg populair. Maar wie weet wordt zijn lievelingsdier wel een panda ;-)

 56. melissa1984 melissa1984

  56

  aapjes!!! ze kan er geen genoeg van krijgen qua filmpjes/knuffels/dierentuin

 57. Knorretje84 Knorretje84

  57

  Als ik 's avonds mijn kinderen ga toestoppen moet ik ze altijd zoeken tussen de 100 knuffels. Wat zijn ze verzot op die zachte knuffelbeesten. De jongste houdt het vooral bij de knuffels van bekende figuren zoals Nijntje en Woezel&Pip. De oudste heeft een absolute voorkeur voor zo echt mogelijk lijkende dierentuindieren. Hij heeft er inmiddels al velen verzamelt. Zijn aller lievelingsknuffel is zijn aapje...met de geboorte gekregen en dat ding moet werkelijk overal mee naartoe....Nu hij een echte grote jongens hoogslaper heeft is er weer wat ruimte in bed....en wat is dan gaver dan een mega-panda!!! Helemaal te gek!!!

  • Knorretje84 Knorretje84

   58

   Ik heb het maskerboek gewonnen....Wat ontzettend leuk!!! Dat wordt gezellig knutselen met mijn 2 kids....

 58. Susanne78 Susanne78

  59

  Alle soorten vliegende vogels! (Arwen betekent Bosvogel in het Keltisch, zou het daar aan liggen?)

 59. BMulder BMulder

  60

  Net als waarschijnlijk ieder kind is ons meisje dol op dieren! Met haar 18 maanden oud groeit haar woordenschat gigantisch, elke keer verrast ze ons weer met nieuwe woordjes. Ze zingt al liedjes over Visje in de Kom en Poesje Mauw en roept heel enthousiast de naam van een beestje wanneer we boekjes lezen of er eentje op tv voorbij komt. Dierentuinen bezoeken is ook erg leuk. (Behalve wanneer de aapjes bij haar in de buggy springen, of een walibi in haar vinger bijt..). Gelukkig is ze ook tevreden wanneer ze mama's pandapantoffels te pakken heeft. Haar favoriete dier op dit moment, voor zover ze dat heeft, is denk ik de beer. ("hi hi hi, ha ha ha") Al is ze ook erg dol op pinguïns. En wij zijn heel trots dat ze al pinguïn kan zeggen!

 60. Mariska Hamminga Mariska Hamminga

  61

  Mijn dochter is gek op dieren, maar het liefst een Panda. Ze vind ze zo mooi en zien er zo lief uit en die ogen! Geweldig. Ze wil er mee knuffelen en ooit nog een echte Panda zien.

 61. Kimberley criel Kimberley criel

  62

  Mijn dochter is zot van een beer , ze knuffeld er continu mee , ze speelt er mee ze gaat er met slapen ze kan niet zonder haar beer , als ze haar beer niet heeft weende ze , ook is ze zot van , andere beren , Alles met knuffelberen te maken dus en Ze zou heel blij zijn moest er nog een grote panda beer bij kan komen in haar collectie want deze heeft ze nog niet

 62. clarissa clarissa

  63

  Jaguar, omdat het een katachtige is en van alle katten de allermooiste vlekken heeft!

 63. St. St.

  64

  De leeuw. Hoe geweldig mijn zonen het vinden om die na te doen: GRAUW !

 64. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  65

  De cheeta. Wij hebben ook n kat. Ze zegt tegen alle katachtigen: poes

 65. Irene1 Irene1

  66

  Een koe, daar zitten mooie oren aan en een lukje haar.

 66. sjudith sjudith

  67

  Van mijn zoon een poes hij wil steeds met onze Poes kroelen. Eigenlijk vind hij alle dieren leuk!

 67. Linda89 Linda89

  68

  Het favoriete dier van mijn meisje is denk ik op het moment een hond, niet een echt wild dier, maar onze hond is goed wild :) Ze wordt helemaal gek als ze onze hond ziet aankomen! En ik denk als ze zo'n grote panda heeft, dat dat haar favoriete dier wordt! ;)

 68. Angelique Koene Angelique Koene

  69

  Mijn dochtertje vind alle dieren leuk! En gek genoeg vinden ze haar ook (tot nu toe ook ) allemaal leuk! Het leukste vind ze haar eigen hondje! Die moet overal mee naartoe! En als ze thuis komt van het kd het eerste wat ze doet is naar der hondje lopen en der een knuffel geven! Zo'n schattig gezicht!

 69. Elles14 Elles14

  70

  Hond is haar lievelings dier. Als ze een hondje ziet begint ze te gillen van plezier!

 70. sammiellh sammiellh

  71

  Zou het graag voor me neefje willen winnen.Hij is super gek op dieren.Wordt niet altijd begrepen door andere kinderen .Omdat hij hij het idee heeft dat niemand hem begrijpt.Ben super gek op hem hij is er een van een tweeling.Zou hem graag willen verassen ,

 71. Landwerff Landwerff

  72

  Dat is best wel een hele lastige vraag. Ze is gek op onze hond, paardjes, kippen, vissen enz. Maar als ze echt zou moeten kiezen wordt het toch de aap. Een knuffeltjes van WNF die mama ooit eens voor papa gekocht had en naar jaren aan het bed te hebben gehangen gekozen werd door onze dochte als DE knuffel die overal mee naartoe moet.

 72. lotte vrijsen lotte vrijsen

  73

  Ons kindje is er nog niet maar het lievelingsdier zal waarschijnlijk een olifant zijn. De peter en meter van ons kindje hebben al olifantenknuffels gekocht.

 73. marloesje marloesje

  74

  Het lievelingsdier van mijn dochter is een koe!! Dezelfde kleuren haha... Mama was/is fan van de panda... Ik had vroeger zelfs een panda kamer... Zou te gek zijn zo'n levens grote knuffel

 74. sahida sahida

  75

  Mijn dochter Azhara is nog een baby van 4 maanden ze weet nog niet wat haar lievelingsdier is maar zo een grote panda beer zou ze wel leuk vinden om gewoon lekker te knuffelen. En mijn Zoontje Rayhan die zou dat helemaal gaaf vinden net een echte panda

 75. chantallie06 chantallie06

  76

  Een pinguïns omdat die zo gek lopen en een giraf wat die hebben zo'n lange nek

 76. Mischa86 Mischa86

  77

  Het lievelingsdier van mijn zoon is een konijn! Niet echt wild haha

 77. MamaKimmie MamaKimmie

  78

  Mijn kleine man vind olifanten en tijgers super leuk (hij is trouwens fan van alle dieren hoor klein en groot) omdat hij die geluiden ook al een beetje na kan doen. Superschattig! :)

 78. nessen nessen

  79

  Hier vinden ze de vissen in de vijver het leukst.

 79. jolijngr jolijngr

  80

  Ik vraag het mijn kinderen van 3 jaar oud. Mijn dochter vindt de olifant leuk, omdat hij zo'n lange slurf en grote oren heeft. Mijn ene zoon vindt de tijger leuk, want die is zo stoer. Mijn andere giraffe leuk, omdat hij zo'n lange nek heeft en spontaan klinkt hier nu het liedje: Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar de olifant heeft de allerdikste billen van het hele land en de giraffe de allerlangste nek en het nijlpaard de allergrootste bek, bek bek.

 80. Ariaene Ariaene

  81

  De giraf want die kan t hele rijk overzien en die maakt de auto altijd schoon met zijn paarse tong in de beekse bergen. Wist je dat er geen enkele giraf gelijk is aan de andere? Ze hebben allemaal n ander patroon, net als de zebra. Dat heb ik daar ook geleerd. ....

 81. Svennie23 Svennie23

  82

  De favoriete knuffel van mijn zoontje Sam is zijn ''nina" zoals hij hem zelf noemt. Het is een knuffel met lange armen en benen en lijkt een beetje op een konijn. Hij sleurt er heel de dag mee en nina moet natuurlijk ook mee naar bed anders slaapt hij niet. :D

 82. JetFreggel JetFreggel

  83

  Olifant, omdat hij meerdere Ollie en Dani de Olifant spullen heeft. Hij slaapt met zo n knuffeldoekje van Tiamo met olifant eraan :-)

 83. geajager09 geajager09

  84

  Het lieverlingdier van mijn zoon is een olifant. Hij staat er mee op en gaat er mee naar bed. Als we weg gaan moet zijn knuffelolifant ook altijd mee. Ze zijn de dikste vriendjes

 84. koek54 koek54

  85

  Haar lievelingsdier van mijn kleindochter is een olifant. We zijn een keer naar de dierentuin geweest en toen was ze niet weg te krijgen bij de olifantenstal. Ik heb haar toen een pluchen olifant gegeven en daar is ze gek op.

 85. nicky oosthoek nicky oosthoek

  86

  onze kindjes zijn helemaal gek op katten

 86. plientje plientje

  87

  Mijn zoon houd van de Newfoundlanders. Mooie grote honden, die eigenlijk wel beren lijken. Enne de hond is nog groter dan hijzelf, zo lief en helemaal niet eng.

 87. EvelienVZ EvelienVZ

  88

  Ze is een echte dierenvriend nu al, vogels is ze gek van, kippen, geitjes, met grote wilde dieren heeft ze nog niet veel kennis meegemaakt. Behalve dan de vele tijgerschilderijen en foto's die in ons huis hangen. Ze vind de Panda vast ook heel lief ;)

 88. Alam75 Alam75

  89

  Lievelingsdier van mijn zoontje van net 1 jaar is een hond! Zelf hebben we geen hond maar zodra hij er eentje ziet begint hij al te lachen. en rent hij erop af hoe groot de hond ook is.

 89. Lin75 Lin75

  90

  Het wilde lievelingsdier van mijn dochter van 3 jaar is de olifant. Ze heeft een knuffelolifant in bed en ze noemt haar broertje (nu nog in mama's buik) ook olifantje :-). Hoe schattig!

 90. elliebee elliebee

  91

  Mijn zoontje Quentin is al lang lid van de pipa panda club en krijgt elke maand zijn tijdschrift. Hij is dus gek op dieren, een brul aap is zijn favoriete dier want het maakt hem denken aan zijn klein zusje die vaak veel herrie maakt zegt hij!

 91. patricia de jong patricia de jong

  92

  lievelings dier tijger en panda :) omdat hij van stoer en schattig houd

 92. Mama-nicole Mama-nicole

  93

  Gaaf voor in de jungle kamer van mijn zoontje Alexandro! Dus wij wagen graag een gokje om deze super leuke en stoere panda te winnen!

 93. Esmeralda Ritzen Esmeralda Ritzen

  94

  Onze zoon vind alle dieren geweldig! Hij kent ook zowat alle dieren bij naam ( hij is 2,5) ! Dierentuinen en kinderboederijen vind hij ook geweldig, maat helaas die dierentuin in onze omgeving heef geen pandabeer, dus voor finn zou het een hele leuke prijs zijn!

 94. roosje1981 roosje1981

  95

  Mijn zoontje is helemaal weg van olifanten want die zijn lekker groot en mogen daarom wel stampen op de grond wat hij dus niet mag hihihi

 95. thom79 thom79

  96

  Het lievelingsdier van mijn zoontje is een grote tijger welke altijd overal mee naar toe moet. Via de supermarkt sparen we ieder jaar voor een gratis dagje Artis, waar hij altijd als eerste naar de tijgers en de apen wil kijken. In de dierentuin waar we op zondag vaak naar toe gaan hebben ze helaas niet zoveel wilde dieren en dan moet de Tijger maar mee. Lijkt me echt super leuk om een prijs te winnen van de WNF-Bamboeclub en heb natuurlijk gelijk een proefnummer aangevraagd.

 96. Dana van Heuven van Staereling Dana van Heuven van Staereling

  97

  Ik kan nu wel panda beer zeggen omdat hier een super leuke grote pandabeer staat maar onze meid vind ze allemaal geweldig , alle dieren!!

 97. ambolijn ambolijn

  98

  Zijn konijn met 1 oor. Zijn oor is er al af geknuffeld. Hij kan het alleen nog niet afspreken dus hij heet "Die".

 98. dassen dassen

  99

  Nou ja, echt wild is ie niet meer, maar de 15 jaar oude hond van opa en oma is toch wel het favoriete "wilde" dier van Sanne (2 jaar en 10 maanden) en Koen (9,5 maanden).

 99. riek de muynck riek de muynck

  100

  Voor mij oudste zoon is dat een dino, hij is 5 en weet al heel veel van deze dieren. Ook alle andere dieren intreseren hem, hij is een echte dierenliefhebber. Hij kijkt naar alle dierenprogramma`s op t.v..

 100. Freesoul Freesoul

  101

  Mijn zoon van bijna vier houdt van alle (indrukwekkende, grote of gevaarlijke) dieren. Als ze maar imposant zijn!! Het mooiste dier vind hij de walvis, en dan de bultrug walvis of de haaiwalvis. Als iemand zegt dat het een vis is corrigeert hij diegene en noemt dat het een zoogdier is! Haha wijsneusje! Ooit wil hij naar Afrika om daar walvissen te aaien!! Dat wijze heeft hij gedeeltelijk ook van de bamboe club. We zijn abonnee al een aantal jaar en verslinden het maandblad de Pipa panda en spelen spelletjes op de site van Pipa Panda!! Groetjes Ester

 101. Mykke Mykke

  102

  Mijn kind is nog maar 9 weken en heeft nog geen lievelingsdier. Mijn lievelingsdier was vroeger de reuzen panda. Ik spaarde er alles van. Graag zou ik hem winnen voor mijn zoontje. Misschien krijgt hij dan wel hetzelfde lievelingsdier als ik vroeger had.

 102. Marleen Vries Marleen Vries

  103

  Mijn zoontje is een echte dierenliefhebber, ook al is hij nog bang voor een poes. Maar zijn lievelingsdier is met stip op 1 de olifant, omdat deze zo lekker groot en lief is, volgens hem.

 103. brenda_kleine brenda_kleine

  104

  Onze bink zijn lievelingsdier is de beer, het maakt niet uit welke kleur, hoe groot etc als het maar een beer is. Hij is er stapelgek op omdat ze zo lekker zacht zijn. Steeds als hij een beer vast heeft zegt hij zacht ( in zijn eigen taaltje nog )

 104. desireetulling desireetulling

  105

  Mijn zoontje is helemaal gek van beren. Was ook het eerste woordje wat hij zei: Beer!

 105. nientje1980 nientje1980

  106

  Mijn zoon Lukas is helemaal gek van haaien. Hij vindt ze prachtig, mooi, gaaf en stoer. Ook veel andere wilde dieren vindt hij leuk, maar deze toch wel het meest. Hij is zelfs zo gek op dieren dat zijn lievelings boek is een dieren encyclopedie. Hier kijkt hij iedere dag in. Ook kijkt hij vaak naar afleveringen van Freek in het Wild. Kortom een wilde dierenfan.

 106. Kimberley Sullivan Kimberley Sullivan

  107

  Ik heb geen idee , mijn mooi prinsesje is pas 3,5 maand oud , maar dit zou zeker passen in haar in de maak speelkamer super lief !!

 107. liezzle liezzle

  108

  Lievelingsdier van mijn dochter is een leeuw. Waarom? Die zijn gelig en volgens haar lijken ze daarom dus op onze kat.. Kinderlogica, heerlijk!

 108. Justrulez Justrulez

  109

  De tijger. En bang voor tijgers, nee hoor in zijn beleving zijn tijgers heel gevaarlijk en sterk maar eten ze toch alleen maar vlees achter het hek haha

 109. marloesisabella marloesisabella

  110

  Onze dochter is gek op alle mooie dieren uit de natuur, maar waarschijnlijk als ze deze levensechte panda ziet is dit haar favoriet!

 110. nicole-925 nicole-925

  111

  de lievelingsdier van mijn zoon zijn de olifant en de tijger 2 sterke wilde dieren hij is een echte dieren lief hebber al vanaf zijn 1e levensjaar slaapt hij met een olifant knuffel deze moet altijd mee en de liefde voor tijgers heeft hij meegekregen van zijn vader

 111. martjuh2 martjuh2

  112

  Pandabeer

 112. rafaela rafaela

  113

  Mijn zoon heeft geen voorkeur,hij vind alle dieren leuk.

 113. Lonneke Pieterse Lonneke Pieterse

  114

  Een poes.

 114. kenji2011 kenji2011

  115

  De olifant is het lievelingsdiertje van ons zoontje omdat hij ook een grote knuffelolifant heeft

 115. MamaVine MamaVine

  116

  Mijn dochter heeft zoveel lievelingsdieren. Zij houdt van knuffelen; dus alle dieren die ze kan knuffelen zijn haar lievelingsdieren. Verder vindt ze grote dieren uit de dierentuin ook heel leuk.

 116. florieke berfelo florieke berfelo

  117

  Mijn dochter is nog heel klein en heeft nog geen lievelingsdier, maar ik weet zeker dat dat de panda wordt als ze deze lieve reuze pandabeer wint!

 117. Marianne van Iterson Scholten Marianne van Iterson Scholten

  118

  Mijn zoontje is helemaal gek van verschillende dieren maar de ijsbeer is toch wel zijn grote favoriet!

 118. sonja jansen sonja jansen

  119

  De tijger is zijn favoriete speeldier. Hij heeft er hele fantasieën over en speelt ook graag dat hij een tijger is. Max heeft deze fascinatie met tijgers van zijn oom overgenomen. Hij heeft zijn oude knuffels gekregen en sindsdien slaapt hij daarmee. De vele bezoekjes aan de dierentuin hebben de liefde alleen maar verder doen opbloeien ;-)

 119. cyncyncynthia cyncyncynthia

  120

  Mijn zoon is gek op zijn Paco de ezel en mijn dochter op haar Jack de paard maar raar maar waar ieder kind heeft wel een beer en zijn der gek op en knuffelen ermee! Zo reuze panda beer zal super zijn voor onze 2 mupjes ooh en niet te vergeten onze grote hond is hun knuffelbeer hihi

 120. shetlover shetlover

  121

  Onze kleine man is helemaal gek van olifanten. Hij kreeg een olifantenknuffel, omdat hij een junglekamer had en sinds die tijd, is alles wat olifant is helemaal geweldig.

 121. claudia83 claudia83

  122

  Een giraffe ( sorry panda :s ). Zodra ze giraffe ziet 's morgens is het één grote glimlach.

 122. Petra351 Petra351

  123

  Zowel mijn dochter van 4 als mijn zoontje van 2 zijn helemaal gek van giraffen, en hun kamer staat er dan ook aardig vol mee! Maar eigenlijk vinden ze Pi Pa Panda en al zijn vriendjes net zo leuk. Elke avond voor het slapen gaan, benoemen we nog even alle vriendjes als we langs de poster van Pi Pa Panda lopen. Verder heeft mijn zoontje van 2 een echte junglekamer, dus daar zou deze mooie Panda heel goed tot zijn recht komen!

 123. Lian Lemmens Lian Lemmens

  124

  Geen idee, want hij/zij moet nog geboren worden. Hopelijk houdt ze van onze hond en kat! :)

 124. rianne_kool rianne_kool

  125

  Mijn zoontje is al van jongsaf aan gek op een leeuw. Hij maakte als een van de eerste dierengeluiden een harde brul en is sindsien nog steeds leeuwenbrullen aan het maken.

 125. Sigrid Mulder Sigrid Mulder

  126

  Onze zoon is nu 5 jaar en is druk met zijn 'werk' als 'avonturier'... Dat betekent dat hij insecten probeert te vangen, ze gaat bestuderen (in de studeerkamer!), filmpjes bekijkt over dieren (klein en groot) en alle informatie met ons deelt... Zijn lievelingsdier wisselt nog al maar momenteel is dat de olifant! Omdat 'ie zo groot is en zijn drollen 'wel honderd kilo kunnen wegen, mama!'. Kijk, dat is nou nog eens een goed kleuterargument ;) (En ik heb gelijk een proefnummer aangevraagd! Benieuwd!)

 126. Michellabouman Michellabouman

  127

  De tijger en de leeuw zijn de lievelingsdieren van mijn zoontje, omdat deze dieren niet bang zijn voor andere dieren. En daarom hoeft hij ook niet bang te zijn. Zegt hij zelf altijd.

 127. iuliastamate iuliastamate

  128

  lievelingsdier van mijn zoon is een hond . waarom? dat weet ik niet Misschien omdat ze kunnen samen heel leuk spelen .Maar hij is gek op alle dieren.

 128. Maartje Meijs Maartje Meijs

  129

  Pinguin (eerste wilde dier dat ze kon uitspreken!) en Panda (papa heeft zo'n autootje)

 129. ilona ilona

  130

  Het lievelingsdier van onze oudste is een panda. Wij naar Berlijn en naar de dierentuin want daar hadden ze een panda, juist hadden stond niet op de site vermeld maar deze was helaas al 1,5 jaar overleden. Dikke tranen.

 130. Miriam1981 Miriam1981

  131

  Van mijn neefje van 5 is dat de panda. Wat was hij ook teleurgesteld vorig jaar zomer op vakantie. Ze gingen naar een dierentuin met een panda. Helaas leefde de panda niet meer. Nu ruim een half jaar later heeft hij er nog over en over hoe zielig hij het vind. Graag wil ik voor hem de panda winnen.

 131. Mammy02 Mammy02

  132

  De tijger!!! Die gromt zo lekker , en heeft hele mooie kleuren..

 132. titi0123 titi0123

  133

  aap, het is een lekker gek dier. Het helpt ook dat het haar lievelingsknuffel is!

 133. mariska12 mariska12

  134

  Rendier. Sinds de kerst slaapt hij altijd met zijn knuffel rendier. Een echt wilde die. Zo leuk als je kind iets echt leuk vind! !

 134. pinkypink pinkypink

  135

  Mijn zoon is gek op katten en leeuwen. Na het zien van pipapanda denkt hij dat alle panda's zo heten. Ik zal eens een proefnummer aanvragen. Kijken wat mijn natuurontdekker er van vind. Hoop dat de insecten ook een plaatsje hebben, want die vind hij ook heel interessant.

 135. Cindy Paalhaar Cindy Paalhaar

  136

  Mijn oudste zoontje is gek op zijn AAP en mijn jongste zoontje is gek op zijn OLIFANT. Ons derde zoontje is op komst en krijgt een GIRAF. Dus een PANDA erbij zou heel gaaf op de kamer staan!

 136. Rolanda wilgenburg Rolanda wilgenburg

  137

  Mijn dochter is gek op honden, maar ik denk dat als ze deze panda wint,dat dat dan veranderd in pandaberen...

 137. Ferisfair Ferisfair

  138

  Een luipaard en ik denk dat dat komt omdat zijn moeder zoveel luipaard print kleren heeft...

 138. disa disa

  139

  Mijn dochter is dol op dieren . Elke poes of hond moet even geaaid worden en ook op de kinderboerderij wordt el dier geknuffeld zelfs de kippen. Ook de vogels in de tuin worden goed verzorgd elke dag gooit ze brood en doe ze vers water is het vogel drinkbak /wastafeltje. Het mooiste dier vindt ze een vlinder omdat die zulke mooie kleuren heeft. Maar haar lievelingsdier is toch echt haar EIGEN POESJE SPOOKY van 13 jaar

 139. Sharo Sharo

  140

  Mijn zoon van 13 maanden is dol op alle knuffeldieren die we hebben. Mijn dochter van 4 haar favoriete dier is de slang, die is lekker eng namelijk.

 140. suzanschouren1985 suzanschouren1985

  141

  Mijn zoontje zijn lievelingsdier is een neushoorn maar panda beren vind hij ook helemaal super

 141. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  142

  oh mijn zoontje zal dit super vinden.. hij is helemaal dol op dieren. we hebben zelf een hond het enige waar die mee speelt is de hond..! zo geweldig om te zien wat voor dierenvriend hij is. in de dierentuin maak je hem zo gelukkig hij kent bijna alle dieren. hij is ook voor geen een dier bang. maar de olifant springt er toch van alle dieren het meeste uit.. hij noemt elke olifant "onco" geen idee hoe die aan die naam komt. de dieren liefde heeft ie van z`n moeder. want ik hou ook van dieren..

 142. denhan1987 denhan1987

  143

  Ik denk dat mijn kindje nog geen voorkeur heeft. het is namelijk nog niet geboren. Zelf zijn wij gek van papegaaien en vind ik de zebra ook altijd een erg mooi dier. voor ons lijken ze vaak hetzelfde maar alle strepen hebben een eigen patroon.

 143. martha68 martha68

  144

  de panda vind mijn dochtertje het leukste dier

 144. MICH18 MICH18

  145

  Het lievelingsdier van onze zoon is een giraf! Omdat zijn knuffel ook een giraf is! Ondanks dat de knuffel grijs is.. is het toch echt een giraf hoor! hihi

 145. tiesliva tiesliva

  146

  Een vos! Op de crèche in de vossengroep... Sindsdien altijd en overal vossen! Knuffel, shirt, rugtas, boekjes...Helemaal leuk!:-)

 146. kaykay1 kaykay1

  147

  Mijn zoontje vind een wolf het einde. :)

 147. tinekepralineke tinekepralineke

  148

  Dino's, al zou ik er persoonlijk niet zoveel schrik meer van hebben ;-p, een tijd geleden moesten ze nog achter de gordijnen slapen, nu mogen ze al op de vensterbank overnachten, naast een piratenvlag, een skelet, een doodshoofd én een draak! Stoer hoor!

 148. kempenaers kempenaers

  149

  de dinosaurus is het lievelingsdier van mijn oudste kleinzoon maar met de panda zal hij ook wel content zijn

 149. Mieke Ten Brinke Mieke Ten Brinke

  150

  Het lievelingsdier van mijn oudste zoontje is een tijger en van mijn jongste zoontje een PANDABEER! (Je zou eigenlijk moeten horen hoe schattig hij dat woord uitspreekt!!! ;))

 150. Lala72 Lala72

  151

  Het lievelings dier van mijn peuter is een leeuw omdat Mama en Oma altijd een leeuw nadoen en hij dat geweldig vind!

 151. strijpse strijpse

  152

  De knuffel van mijn kind is een maki die hij gekregen heeft bij de Beekse Bergen van een verzorger toen hij de maki,s mee mocht helpen voeren.Het arme beestje ziet er na de nodige omzwervingen en knuffelpartijen zo gehavend uit dat het bijna onherkenbaar is.Maar ja daar ben je dan ook knuffel voor.

 152. goldenallstar goldenallstar

  153

  Ze geven nog niet echt een favoriet.. er zijn zoveel verschillende leuke dieren! In de dieren dierentuin bijvoorbeeld vinden ze vrijwel alle dieren nog interessant. Onze oudste kan ook schaterlachen met onze hond, maar ook voor poezen is hij heel lief. Echte dierenvriend dus :)

 153. xxlzxx xxlzxx

  154

  Een tijger, want dan kan je zo lekker meebrullen!

 154. Miranda de Maillie Miranda de Maillie

  155

  panda

 155. sbajonkers sbajonkers

  156

  een aap. dit komt omdat mijn zoontje een paar keer jack de aap heeft gezien op tv. er moest natuurlijk meteen een knuffel van komen want het is een echt knuffel mannetje.

 156. jolijn kools jolijn kools

  157

  leeuw, maar dat is omdat ze nog niet goed kan praten en een leeuw kan ze al goed na doen. Haha dus dat vind ze gewoon stoer haha

 157. nadine_kaandorp nadine_kaandorp

  158

  olifant ,omdat deze zo groot is

 158. priscilla koelewijn priscilla koelewijn

  159

  mijn meissie is gek van haar konijnen knuffel en haar winnie the phoe beer knuffel want ze stoeit er heeeeeeeeel graag mee.... hoe groter hoe mooier !

 159. fratab2009 fratab2009

  160

  Mijn lieve vriendinnen en bodyguards Milou en Senna, onze Berner Sennen honden. Ondanks dat ik al 8 dagen oud ben en zij mij overal volgen beschermen en regelmatig een grote lik over mijn mooie bolletje krijg zijn zij mijn Grote favorieten. Zij beschermen mij en mijn papa en mama tegen iedereen.

 160. Bianca Moorman-Jager Bianca Moorman-Jager

  161

  Een hond! Ze vindt het super beesten, zelfs als ze blaffen begint onze dochter van bijna 2 te lachen

 161. Daphne Laeijendecker Daphne Laeijendecker

  162

  Het lievelingsdier van mijn jongste zoontje is een poes, onze eigen poes om precies te zijn. Hij begint nu al een lekker een beetje te praten en nog voordat hij papa kan zeggen kan hij al wel miauw zeggen. Ook hoort hij onze poes al van ver en gaat meteen op zoek naar haar. Het leuke is dan het gevoel volgens mij wederzijds is, onze poes is al oud en ontwijkt het liefst kindjes. Maar voor mijn jongste zoontje maakt ze een uitzondering!

  • pocok8 pocok8

   163

   Panda en koe. Hij houdt van de zwart-wit contrast.

 162. spa spa

  164

  Heel toevallig, maar echt waar een pandabeer. Hij heeft de kleine uitvoering van het WNF en "pandabeertje" mag overal mee naar toe! Dat wordt wat lastig met een super grote panda beer, maar hij zou zijn ogen uitkijken!!

 163. spa spa

  165

  Heel toevallig, maar echt waar een pandabeer. Hij heeft de kleine uitvoering van het WNF en "pandabeertje" mag overal mee naar toe! Dat wordt wat lastig met een super grote panda beer, maar hij zou zijn ogen uitkijken!!

 164. petra_stroop petra_stroop

  166

  De bruine beren! Met ons abonnement op de dierentuin in Amersfoort gaan we heel vaak even wandelen. Als ik aan mijn dochter van 2 vraag naar welke dieren gaan we kijken? Zegt ze altijd; de beren!!!

 165. kristy83 kristy83

  167

  Ik heb in Berlijn een echte panda mogen zien. sinds dien helemaal verzot op dit prachtige beest en dit ook over gedragen naar de kleine. Deze zou hier dus meer dan welkom zijn om heerlijk tegen aan te knuffelen.

 166. Tine78 Tine78

  168

  Mijn dochter is gek op "aappies" Waarom kan ze me nog niet uitleggen, is ze nog wat te jong voor maar zodra ze een aap ziet verschijnt een lach van oor tot oor!

 167. hakunamatata hakunamatata

  169

  Mijn kinderen hebben alkemaalhun eigen knuffelige knuffel.... Wilco De kroko want hij is stoer en sterk en de aap slingerig en lief Jacco de dolfijn glad mooi en knuffelig Mischa aap slingerig en speels en de giraf statig en mooi En mijn jongste heeft Een schilDpad beschermd en knuffelt ;) Kus van mij Geukies

 168. lisa1may lisa1may

  170

  een leeuw, de koning van de jungle

 169. judokid judokid

  171

  De hamster het is het enige aaibare huisdier dat wij thuis hebben

 170. Rieneke Eggink-Denissen Rieneke Eggink-Denissen

  172

  Ons dochtertje heeft niet echt een lievelingsdier. Zij vindt alle dieren leuk en interessant.

 171. Sofje79 Sofje79

  173

  Lievelingsdier van onze dochter is een rat, dat komt omdat Isa een ratje als huisdiertje heeft, genaamd Bella

 172. angela luca angela luca

  174

  Dat is de giraffe hij is er zeker van dat dat een dinosaurus is! dont ask why haha..

 173. joyce cornelissen joyce cornelissen

  175

  Een 'papadaai'! Kan die mooi spelen met de panda.. gezellig.

 174. wimtim wimtim

  176

  olifant met de lange snuit want die blaast elk verhaaltje uit

 175. srv srv

  177

  De Japanse tijger tamarin

 176. Sneeuwit Sneeuwit

  178

  Lievelingsdier van mijn zoontje is kikker maar vind alle andere dieren ook erg interresant. Waarom het kikker is waarschijnlijk omdat hij op school het plaatje kikker heeft en omdat ze zo leuk springen.

 177. esti esti

  179

  De leeuw, wat moet je anders als je Leo heet!

 178. Joycetangelder Joycetangelder

  180

  Mijn dochter is gek op alle dieren maar een konijn blijft haar favoriete dier...

 179. Sorbotrol Sorbotrol

  181

  Het lievelingsdier van mijn dochter is een paard. Geen idee waarom, maar ze wil naar elk paard wat ze in de wei ziet lopen. En als er een paard in de krant of in een tijdschrift staat, wil ze hem uitknippen. De wapperende manen als het paard aan het draven is vindt ze helemaal top. Thuis heeft ze een groot knuffelpaard, waar alle knuffels op mogen paardrijden als ze een wedstrijd organiseerd.

 180. Mama-jessie Mama-jessie

  182

  Mijn zoontje is eigenlijk gek op alle dieren, maar van de wilde dieren toch de leeuw!! Dan zegt hij heel hard grrrrr maar elk dier waar hij mee kan knuffelen vind hij geweldig.

 181. catje1980 catje1980

  183

  Aap dat was ook zijn eerste woordtje

 182. joanne beetjer joanne beetjer

  184

  Mijn mannetje roept aldoor beer! hoe toepasselijk!

 183. Jula Jula

  185

  Mijn dochtertjes (4 jaar) hebben een bizar lievelingsdier; de spin!! Nemen geregeld spinnen mee naar huis om te laten zien en gillen van plezier als ze ze zien. Hier in huis is de muur ook bezaaid met spinnen-tekeningen. Ieder kind zn hobby toch?

 184. Bianca Dekker Bianca Dekker

  186

  Het lievelingsdier van Simon is de haai. Hij slaapt elke nacht met 4 haaien in zijn armen. Zijn grootste wens is duiken en zwemmen met haaien. Het klinkt enger dan het is, want de meeste haaien zijn niet bijtgraag.

 185. Emily Vonk Emily Vonk

  187

  Het wilde lievelingsdier van mijn zoon is helaas niet de Panda. Ik heb nu eenmaal een jongen en een panda is toch niet ruig genoeg voor hem. Is enkel als je wilt kroelen! het wilde lievelingsdier is voor Ryan toch echt de tijger / leeuw. Die is stoer en nergens bang voor.

 186. Carla78 Carla78

  188

  Een hond en een beer. De hond ligt de hele dag aan zijn voeten buiten en de beer slaapt bij hem in bed. Waarom.... Ze zijn zo lekker zacht. En met een beer in bed hoef je niet meer bang te zijn!

 187. susan Kuijl susan Kuijl

  189

  Mijn dochter is helemaal gek van pipa panda!!!!!!!! Ze is net 2 jaar en zegt nu een aantal woorden maar ze kan achterelkaar door pipa pipa pipa panda zingen. Ook bij het reclame spotje van de amazone zegt ze altijd heel hard moooooi. Ze houdt nu al zo jong ontzettend van dieren er gaat geen dier voorbij die ze niet even wilt aaien. Ik hoop dat ik haar kan blij maken met haar eigen pipa panda !!!!!!

 188. Brenda Bracke Brenda Bracke

  190

  Een tijger, want die lijkt op onze kat ;)

 189. MvdMC MvdMC

  191

  Een krokodil of een olifant.... Als het maar GROOT is en in de dierentuin te vinden is. Indrukwekkend toch? WAUW, wat een te gekke panda!!!!

 190. Janneke641981 Janneke641981

  192

  De pandabeer (zie alle vriendenboekjes van de klasgenootjes)! Dit zou een erg mooi verjaardagscadeau zijn!

 191. danielle3 danielle3

  193

  mijn zonen zijn gek op freek in het wild met zijn wilde dieren en dan vooral fan van de witte haai

 192. suzanne_koster suzanne_koster

  194

  De ijsberen! Maar dat is vooral omdat we deze het eerst tegenkomen als we naar Blijdorp gaan (abonnementje)! De dierentuin en alle dieren, dat is écht op en top Florianne... Zelfs in haar poppenhuis wonen tijgers, leeuwen, panda's, orka's....

 193. Jamilab Jamilab

  195

  haar lievelingsdier is nijntje het konijntje. Maar een grote panda vindt ze natuurlijk ook geweldig. Ze houd van knuffelen, dus met meneer de panda kan ze vele uurtjes knuffelplezier beleven.

 194. Romina1984 Romina1984

  196

  Een slang

 195. Nicole Van Tillo Nicole Van Tillo

  197

  De beer. Onze dochter Amber is helemaal verzot op haar (knuffel) beer! Deze beer moet overal mee naar toe. Hij moet bij haar in de stoel zitten, al past dat natuurlijk niet, en liever die beer op tafel dan een kan thee, die vegen we er natuurlijk gewoon even af zodat beer ook kan zitten ;)

 196. Esther Coenen Esther Coenen

  198

  Onze jongens zijn dol op veel dieren de oudste vindt apen erg leuk en dan vooral de gorilla. De tweede is dol op leeuwen en tijgers en de derde vindt olifanten leuk. Maar elk dier vinden ze leuk ze spelen graag dieren na en een dagje dierentuin is ons favoriete gezinsuitje.

 197. Cristiannef Cristiannef

  199

  Dat kan niet anders zijn dan een Dinosaurus! Maar van de levende dieren zijn de tijgers toch wel favoriet in dit huis.

 198. jacoline jacoline

  200

  Haar hondje Boef (dwergpoedel). Ze schelen 1 jaar, maar doen alles samen. Samen kattekwaad uithalen enz. Ze voelen elkaar feilloos aan. Oma heeft sinds kort ook een weer een hondje van 8 maanden maar die vindt Mieke lang niet zo lief als monsieur Boef zoals ze hem tegenwoordig noemt.

 199. aw herder aw herder

  201

  Mijn dochter is gek op Pi-Pa-Panda… op TV, in de dierentuin en als knuffel! Elke avond zoekt ze een andere knuffel uit de mand, maar de mini panda knuffel moet standaard elke avond mee in bed! Als we al die knuffeltjes nu eens konden vervangen door deze super grote Pi-Pa-Panda… :-)

 200. sanisa sanisa

  202

  Duiven! Ja, ja echt waar. Wanneer mijn dochter duiven ziet gilt ze het uit en alles komt in beweging. Ze is absoluut niet bang of schrikkerig voor het gefladder.

 201. r._klomp r._klomp

  203

  Het lievelingsdier van mijn zoontjes is de olifant! Vele knuffeltjes met slurf liggen door het hele huis!! Ze zijn ook groot fan van 'Lollifant'-film, hierdoor is de klik ontstaan waarschijnlijk!

 202. Patricia Veenhof-de Jong Patricia Veenhof-de Jong

  204

  Mijn kindje moet nog geboren worden, maar als deze panda dan in haar kamertje staat wordt dat haar lievelingsdier natuurlijk!

 203. desimos desimos

  205

  Van mijn zoon is het de tijger. hij spreekt het altijd uit als tij-jer zo schattig :) Daarna gromt hij nog! Hij is 2,5 jaar

 204. joyce21 joyce21

  206

  Mijn dochter van 18 maanden is dol op BEREN. En dan alle soorten Beren. Ze roept ook de hele dag door BEER! Deze panda zou echt onwijs gaaf zijn om voor haar te winnen. Ik zou zo graag haar grote ogen willen zien als ze de ''levens echte'''grote Panda Beer ziet.

 205. renny broers renny broers

  207

  Mijn zoontje is gek op alle dieren maar als we naar een dierentuin gaan dan is hij helemaal gek op de leeuwen. Hij kan wel een uur bij de kooi staan kijken naar de leeuwen, leeuwinnen en hun jonkies. Al gelooft hij niet dat het jonkies zijn omdat ze volgens hem daar te groot voor zijn. Hij is thuis ook fan van de panda en panda kinderseries maar omdat deze er niet zijn in de dierentuin verkiest hij daar de leeuwen boven de panda's.

 206. nessen nessen

  208

  Leeuw

  • nessen nessen

   209

   Ik was te snel. Een leeuw. Zodra ze maar iets ziet van een leeuw wordt ze blij. Maar ze loopt ook vaak rond te grommen en bang te maken. Ze zegt dan: ik ben een leeuw!!

 207. Jolanda Yiadom Jolanda Yiadom

  210

  De komodovaraan omdat hij de grootste hagedis ter wereld is.

 208. Kori Evers Kori Evers

  211

  We zijn sinds een paar maanden lid van de WNF Pipa panda club. En we steunen het WNF hiermee en mijn dochter is gek op de blaadjes die ze opgestuurd krijgt. Je zult het haast niet geloven maar ze is gek op (Pipa) Panda :)

 209. Andrea80 Andrea80

  212

  Onze Tim van 2,5 is dol op De Rups (voor de insiders: 'Rupsje Neh-neh-noeg'). Die mag altijd héél veel lekkere hapjes eten, héél lang slapen en wordt dan uiteindelijk een mooie vlinder.

 210. Sabine Bunink Sabine Bunink

  213

  Mijn kind is gek op giraffen doordat ze lang zijn, maar vooral omdat ze geel zijn.

 211. Lizette de Boer Lizette de Boer

  214

  Wauw hier moet je toch aan meedoen, wat een heerlijke knuffelpanda!!

 212. Dyme Zevenhuizen Dyme Zevenhuizen

  215

  Een panda, echt waar!!! Maar zijn knuffel is een beer.

 213. kdv kdv

  216

  Het lievelingsdiervan mijn dochter is een konijn, omdat haar slaapknuffeltje een konijntje is. (ook al noemt ze het knuffeltje 'beer' :-))

 214. kimrobin kimrobin

  217

  Robin is nog maar een klein mannetje (5 maanden) maar hij is helemaal verliefd op twee dieren: zijn inieminie-knuffel (muis), gekregen van opa, en de pinguïn, zowel zijn knuffel pinguïn als de pinguïn-kaart boven zijn verschoningskussen. Hij wordt er zo vrolijk van (soms iets te enthousiast wat niet altijd handig is als hij verschoond moet worden ;-)) De pandabeer zou helemaal leuk staan in de kamer van Robin want hij heeft een junglekamer vol met jungledieren, dus de pandabeer zou zijn kamertje helemaal afmaken!

 215. Babydamienjiro Babydamienjiro

  218

  Het is een echte dierenvriend hij houdt van slangen krokodillen tijgers echt van alles

 216. Ingridzaal Ingridzaal

  219

  Een tijger, omdat deze zo stoer en nergens bang voor zijn. Mijn zoon put heel veel kracht uit het " doen als of ie een tijger is". Dat geeft hem wat zelfvertrouwen

 217. Marscha Ponse Marscha Ponse

  220

  Zojuist onze zoon lid gemaakt van de WNF rangers. Steef is dol op jungledieren, vooral de tijger/leeuw/krokdil en de aap zijn favoriet. Heeft hij even geluk dat we dit jaar mama's verjaardag in de dierentuin gaan vieren!

 218. Jacques Jacques

  221

  lievelings wilde dier van mijn kleinkinderen...de tijger.. omdat die het meest lijkt op de katjes van Oma..

 219. madelonscheeringa madelonscheeringa

  222

  Het lievelings dier van mijn dochter zijn alle beersoorten. Deze gaan ook altijd mee naar bed :)

 220. Henny69 Henny69

  223

  Aap is momenteel favoriet, alhoewel beer ook wel erg lief is ... Beide natuurlijk wel als knuffel, de wilde variant is te gevaarlijk!

 221. ilsevanstratum ilsevanstratum

  224

  De panda! Na de pandadroom in de efteling zijn ze hier allemaal verkocht!

 222. Claudia Lemmens Claudia Lemmens

  225

  Mijn zoon is gek Beren, hij slaapt er zelfs met 2 ! Zonder beer geen lekker slaapje !

 223. Evelien Wardenier Evelien Wardenier

  226

  Mijn zoontje van bijna 1 jaar is gek van zijn olifantje Gaby! Zonder Gaby kan hij niet slapen.

 224. Joyce van Beek Joyce van Beek

  227

  Mijn zoontje van vijf zegt dat hij een Jaguar het leukste vindt, "Omdat die stippen heeft", ikzelf denk dat Diego er ook wat mee te maken heeft die als vriendje een babyJaguar heeft :-)

 225. ingrid herpers ingrid herpers

  228

  Mijn zoontje kan nog niet praten maar deze knuffel zal heel mooi staan op zijn kamertje

 226. Gea12 Gea12

  229

  De Panda, want ze heeft een knuffelpanda en deze neemt ze overal mee naar toe.

 227. eppie69 eppie69

  230

  tja schildpad....ff wat anders dan een panda, maar die vinden we allemaal wel leuk

 228. jessica mulder jessica mulder

  231

  Ik ben nu zwanger van mijn eerste kindje en we dromen van een hele grote bruine beer of pandabeer! Ben ik zelf ook groot mee geworden, was alleen niet zo groot als deze prachtige beer.

 229. Sandra Philippe Sandra Philippe

  232

  Ons Kaylie is gek op alle dieren!!! Ze is een grote dierenliefhebber!! Het zou haar ernorm veel plezier doen mocht ze die mooie grote panda als vriend hebben!!

 230. GothicMama GothicMama

  233

  mijn dochter (4) is helemaal gek van de panda! ze vind ze zo heerlijk knuffelbaar zegt ze al kan het niet in het echt helaas, en ze vind ze prachtig en lief. ze vind het ook fasinerend dat ze bamboe eten (al zegt abby stokken) en verzamelt ze het liefst in de tuin zodat dan pandas langs kunnen komen volgens haar. ze is er helemaal gek op!

 231. wesley wesley

  234

  het lievelings wilde dier is natuurlijk een panda omdat hij leker zacht en knuffelig is

 232. Louise Broersma Louise Broersma

  235

  de leeuw

 233. Naartjie Naartjie

  236

  Elke uur denkt ze daar anders over.... nu zegt ze een KOE maar vanmorgen was het nog een OLIFANT.

 234. pinkypink pinkypink

  237

  Joepie de jaguar! Precies wat mijn knul wil!

 235. maryG maryG

  238

  mijn zoon marcello vind de aap het leukst. hij doet hem zelf steeds na. Dit is om te gieren van het lachen.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >