Winnaars Bekend: WIN EEN VTECH MULTIMEDIA TABLET

Door: Mamaplaats 258 reacties

winactie stempel WIN EEN VTECH MULTIMEDIA TABLET

Win een VTech multimedia tablet voor jouw kids

VTech staat voor educatief speelgoed waar kinderen van kunnen leren. Met een team van experts en grondig onderzoek maakt VTech speelgoed waar je niet alleen plezier mee beleeft, maar ook nog van leert!

VTech Storio2

Ook zo genoeg van dat eeuwige gezeur om je tablet? Dan is Storio2 het beste nieuws van 2014! Deze interactieve en educatieve multimedia tablet speciaal voor kinderen van 3 tot 9 jaar, laat zich met gemak vergelijken met de iPad en e-Reader. Net zo snel, scherp en vol van verrassingen. Met een 5 inch touchscreen, een bewegingssensor die het beeld in de ideale positie brengt, spelletjes, apps, een videospeler, fotocamera (met bewerkingsmodule), e-Reader, muziekspeler, tekenstudio, kleurboek, calculator, klok en wekker zijn alle wensen in één klap vervuld. Nooit meer zeuren, geen kind dat zich hoeft te vervelen. En mocht dat ooit, in de verre, verre toekomst toch het geval zijn, dan download je via Explor@park zo weer een serie nieuwe spelletjes en uitdagingen. Goed om te leren en te spelen tegelijk. Soms zit groot geluk verpakt in een klein apparaatje.

VTech Storio2 Baby

Wanneer ben je oud genoeg voor een tablet? Vijf, zeven, tien misschien? Bij VTech denken ze daar een tikkeltje anders over. De educatieve multimedia tablet, Storio2 Baby, is gemaakt voor pukken vanaf anderhalf jaar. Prima leeftijd om kennis te maken met techniek. Maar natuurlijk ook met liedjes, verhalen, kleuren, spelletjes, filmpjes en veel meer. Spelen en leren tegelijk, dat is waar het bij VTech om draait.

De speciale content voor baby’s, peuters en kleuters maakt al het andere speelgoed bijna overbodig. Handig is dat het vernuftige apparaatje telkens ververst kan worden met nieuwe uitdagingen. Via Explor@Park zijn verhalen, spelletjes, muziek, video’s en app’s makkelijk te laden. Gek is het dus niet dat dit speelgoed zo lang houdbaar is. Tot hun negende kunnen de kleine wijsneuzen er mee vooruit.

Wat kun je winnen?

 • Educatieve multimedia tablet, Storio2 Blauw twv €99,95
 • Educatieve multimedia tablet, Storio2 Roze twv €99,95
 • Educatieve multimedia tablet, Storio2 baby twv €99,95

Hoe kun je winnen?

 1. Like VTech op Facebook
 2. Geef (in een reactie op dit bericht) aan welke spellen jij zou gaan spelen samen met je kindje op de Storio2(baby)...
 3. En laat ook weten welke van de drie varianten (Storio2 Blauw, Storio2 Roze, Storio2 Baby) je zou willen winnen

Winnaars

W

Winnaar

WIN EEN VTECH MULTIMEDIA TABLET

W

Winnaar

WIN EEN VTECH MULTIMEDIA TABLET

W

Winnaar

WIN EEN VTECH MULTIMEDIA TABLET

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
258 Reacties

Reacties

 1. Mama-cate Mama-cate

  1

  Wat is dit een leuke tablet voor kids, maar ook duidelijk voor de kinderen! mijn dochtertje word binnenkort 3 jaar oud en we waren al aan het oriënteren voor wat we aan haar gingen geven. De storio2 stond op het lijst maar ook de kidstablet. onze dochter wilt namelijk altijd met onze telefoon, laptop, ipod, ipad, computer en ga mar door spelen en wat kan zij doorzeuren tot schreeuwen aan toe tot dat we toegeven! wat gaat nu niet beter zijn dan dat ze haar eigen tablet heeft, met haar eigen spelletjes, haar foto's alles van haar en dan is zij blij maar wij ook! dan kan ze in haar kamertje spelen, of samen even iets doen op de storio2! Deze tablet komt als geroepen en ons hele gezin gaat hier blij mee zijn! haar motoriek kan dan beter worden maar ook haar taalontwikkeling kan dan van de grond af komen! kleuren, spelletjes spelen, tekenen, foto's maken en bewerken, kleuren herkennen en ga maar door!!!We willen natuurlijk de roze storio 2 ! Vtech is geliked, mamaplaats hadden we al geliked!! Kom maar op :)

 2. Kimberley Sullivan Kimberley Sullivan

  2

  Leuk leuk leuk, je kan tegenwoordig niet te vroeg beginnen met de technologie ! Mijn prinsesje is nog iets te klein , maar zeker leuk al voor sinterklaas/kerstmis of dr verjaardag valt ook in die maanden! Storio2 baby natuurlijk =D

 3. wimtim wimtim

  3

  voor jarige kleinzoon tije een blauwe, we zoeken spelletjes uit die bij zijn leeftijd passen, filmpjes van bumba vind ie helemaal geweldig

 4. Anita02 Anita02

  4

  Wow wat een mooi stevig en duidelijke tablet is dit voor de kids. Ik was voorheen geen voorstander van de tablets voor kinderen. Spelen, kind zijn en buiten spelen hadden mijn voorkeur. Heb dit wel helemaal bijgesteld. Ik merk nu de oudste van 8 en de middelste van 5 heel handig zijn met dat soort dingen. Veel leerzame spelletjes. De jongste van 1,5 jaar wil niet achter blijven. Hij kijkt graag mee en snapt al goed hoe het werkt. We zouden graag de Storio2 baby willen winnen voor onze kleine man. Hij is gek op muziek, dansen en Nijntje dus dit zullen we zeker gaan opzoeken. Ook zou ik spelletjes voor zijn leeftijd gaan opzoeken iets met dieren geluiden, puzzeltjes enz.

 5. Patricia Patricia

  5

  Wat gaaf als ik deze win voor me meisje, uiteraard ga ik voor de roze !! Roze is de lievelingskleur van Lily. Wat zal ze blij zijn, maar papa ook want dan eindelijk zal ze niet meer aan onze laptop en telefoon komen om haar favoriete filmpjes te bekijken. Liedjes zingen en tekenen is ook haar favoriet !

 6. Debseflebs Debseflebs

  6

  Wat een geweldige prijs. Ik wil deze al eigenlijk al best voor onze zoon, maar zijn best prijzig. We zouden dan voor de blauwe storio2 gaan, Jamie is in mei jarig en word dan 3 jaar, wat een waanzinnig cadeau zou dit zijn om dit te kunnen geven. Mijn zoon zou de camera Helemaal geweldig vinden, het leren van tellen vind ik ook goed voor de ontwikkeling.

 7. monieksmits monieksmits

  7

  Mijn twin zijn bijna 1,5 dus de Storio2baby zou hier een goed thuis krijgen! Lekker kleren, meezingen met de liedjes en filmpjes kijken wat wil je als dreumes nog meer!

 8. margriet_plat margriet_plat

  8

  storio 2 roze, dan kunnen we heel veel spelen met vriendinnetje Dora... en dit lijkt me ook echt een heel gaaf en leerzaam spel... duim duim duim

 9. miep1979 miep1979

  9

  Wat supermooie en stevige tablet voor kinderen! Ziet er erg degelijk uit en helemaal geschikt voor de kleine kinderhandjes. De kleine man van mij is al superhandig met de gewone tablet, maar papa en mama willen die zelf graag ook nog wel blijven gebruiken. Wat is er dan mooier dan een kindertablet! Eigenlijk ben ik niet echt een voorstander van computerspelletjes voor kleine kinderen, maar dit is toch wel ideaal voor de langere autoritten naar familie en als rustmoment tussen (buiten) spelen en avondeten. En het is nog leerzaam ook! Graag maak ik daarom kans op een blauwe storio 2. Zelf halen we dan wel de spelletjes van Cars en Dora erbij, want daar is hij grote fan van. Ben nu al benieuwd naar alle spelletjes, verhaaltjes, kleurmogelijkheden, foto's maken en alle andere functies die ik samen met mijn zoontje kan gaan ontdekken.

 10. Dees87 Dees87

  10

  Wij zouden graag de blauwe willen winnen voor onze bink! Hij is zo gek op spelletjes en muziek! Misschien blijft ie dan rustig in zijn autostoel zitten hihi

 11. Karin Pasman Karin Pasman

  11

  Wat een leuke aktie! Mijn zoontje is dol op tekenen en kleuren...en mama ook. Mijn oudste zoontje is 2, 5 jaar en mijn jongste word bijna 1. Ik doe graag me voor de blauwe Vtech!

 12. Marstyle Marstyle

  12

  Ik zie dat er een leuke Dora game verkrijgbaar is en mijn dochtertjes zijn gek op Dora. Win graag een roze Storio.

 13. mrlmcmr mrlmcmr

  13

  Onze Storio 1 is gesloopt door onze peuterdochter zij wil het graag goedmaken met haar twee zussen door de meisjes Storio te winnen. Ongetwijfeld gaan ze weer met Dora spelen en Mickey Mouse. Al kleurden ze er vrolijk op los op Storio 1,vooral de foto's inkleuren vonden ze leuk.

 14. shirley calmez shirley calmez

  14

  ik vind het super leuk voor kinderen ik zou wel willen win voor mij dochtertje

 15. kim de visser-tersteeg kim de visser-tersteeg

  15

  mijn zoontje is bijna 9 maanden, dus over een tijdje oud genoeg om de eerste dingen te gaan ontdekken. Voorlopig is het kijken van Bob de Bouwer filmpjes nog leuk en waarschijnlijk zijn er ook wel spelletjes met dierengeluiden of liefjes te vinden! Storio2 Baby zou ideaal zijn!

 16. Claudia Enckevort Claudia Enckevort

  16

  Graag de roze Storio. Onze meid is dol op liedjes en kleuren. En op de tablet is ze veel memory aan het doen en Lego Duplo trein bouwen

 17. JetFreggel JetFreggel

  17

  Storio2 baby! :-) Mama is ook verslaafd aan de tablet ;-) Kjell krijgt graag Bumba op de tablet en de rest volgt van zelf.

 18. lindaenbjorn lindaenbjorn

  18

  Ik zou met onze tweeling spelletjes doen mbt dieren enzo. Wij gaan voor de Storio2 Baby. Ideaal voor onze twee draakjes :-D

 19. Debbie1981 Debbie1981

  19

  Super gaaf deze tablet voor kinderen! Ik hou van educatief speelgoed, ik vind het als moeder en leerkracht erg belangrijk dat kinderen niet alleen spelen, maar ook iets leren! Zou graag de Storio2 Baby winnen voor ons lieve meisje van 1 jaar! Leuk om liedjes te luisteren, ons meisje is gek op zingen en dansen. Maar natuurlijk ook om filmpjes te kijken, verhaaltjes te lezen en spelletjes te spelen! Het zou geweldig zijn de Storio2 Baby te winnen voor onze lieve Lizzie!

 20. poesemien poesemien

  20

  Hier graag de Storio2 Baby. Er is net één specifiek spelletje dat ik per se wil spelen met mijn dochter. ik wil gewoon alles proberen met haar. Dit gaat van kinderliedjes, filmpjes, verhalen tot spelletjes. Met een tweede baby op komst heeft de Storio2 nog een lange toekomst voor de boeg hier en het kan handig zijn om de oudste mee bezig te houden terwijl ik voeding geef.

 21. jolijn kools jolijn kools

  21

  Oh gaaf.!!! ik zou spellen met dieren of prinsessen doen. Vind ze geweldig !! en de roze natuurlijk :-)

 22. Maartje Meijs Maartje Meijs

  22

  Hello Kitty en Minnie Mouse gaan we spelen! Mooi verjaardagscadeau voor mijn dochtertje! Bij haar nichtje al 'geoefend' op de Storio 2 en het is een groot succes!

 23. rianne_kool rianne_kool

  23

  Ik zou graag een storio 2 blauw willen winnen voor mijn zoontje en dan spelen we samen mickey mouse want daar is hij gek op. Misschien kunnen we er ook wel een selfie mee maken? :)

 24. Ivvy1980 Ivvy1980

  24

  Ik zou graag de storio 2 blauw winnen voor mijn zoontjes. Dan zouden ze daarop een spel van Cars of Mickey Mouse Clubhouse kunnen spelen.

 25. Selila Winnaar Selila Winnaar

  25

  Mijn dochter is dol op Dora, Princessen en mickey mouse clubhouse, mijn zoon is gek van Cars en Bumba! dus die spelletjes zouden we erop spelen! ze zijn 2 en 3 en deze staat op het verlanglijstje! de kleur maakt niks uit! als ze er beide mee moeten spelen is blauw of geel het meest geschikt denk ik!

 26. friemelbeestje friemelbeestje

  26

  ik zou graag de storio2 roze willen winnen. mijn dochter is erg leergierig en zou samen met haar puzzels doen, verhalen lezen. dit zou ze echt geweldig vinden, ze vraagt nu continue om mijn telefoon, daarom is ze echt toe aan iets voor haar zelf

 27. Kimpaijmans Kimpaijmans

  27

  Wij zouden heel graag de storio 2blauw wille winnen. Mijn zoontje en ik willen al Een tijdje deze, maar zijn heel prijzig. Hij is net 3 jaartjes geworden en we zouden graag veel educatieve spelletjes wille spelen. Puzzelen, teken en nog veel meer wat de storio2 te bieden heeft. Duim duim duim..!

 28. anneke_schroor anneke_schroor

  28

  Wat en superleuke actie! Mijn zoontje was laatst bij een vriendje en die had de storio 2 al. Helemaal lyrisch is hij ervan. De spelletjes die ik met hem zou gaan doen zou Mickey mouse clubhuis en Cars zijn. Hij is gek op spelletjes en ik verbaas me erover hoe snel hij alles al doorheeft hoe het werkt Deze storio is hardstikke leerzaam en zou zorgen voor urenlang speelplezier. Ik zou gaan voor de blauwe variant.

 29. j.verhees j.verhees

  29

  Wat een gave adtie! Leuk kado voor mijn dochter haar verjaardag! Zij wordt 3 jr. We zouden samen dora, hello kitty of minnie mouse kunnen doen! We zouden danngaan voor de oranje, want ze heeft ook een jonger broertje, dus dat wordt delen! Wij gaan duimen voor een gaaf verjaardagskado!

 30. ValerieLeroy ValerieLeroy

  30

  Hmmm dit is een hele moeilijke zeg. Een dochter die houdt van roze, een blauwe voor de zoon en de baby voor de jongste dochter. Ochja we gaan voor de blauwe, die is lekker bruikbaar voor jongens en meisjes en ook voor de kleinste meid! Samen delen zal er dan wel bij moeten zijn en zo leren ze het ook! Wij gaan dus voor de BLAUWE!

 31. MamaWendy2 MamaWendy2

  31

  wauw super kansje , zou graag winnen voor mijn jongste dochter Sharona , ze is gek van spellentjes op tablet, maar op die van grote zus mag ze niet veel , en zo zou ze haar eigen tablet hebben, ze is dol op de spellentjes van Dora , en prinsessen spellentjes, en wat ze ook super graag doet is tekenen en kleuren , dus deze fiere mama doet graag mee voor de STORIO2 ROZE , voor haar klein prinsesje <3

  • MamaWendy2 MamaWendy2

   32

   <3 duimen omhoog voor mijn kleine kapoen <3

 32. ValerieLeroy ValerieLeroy

  33

  Oja, nog vergeten, samen zouden wij foto's maken en leuke Disney spelletjes spelen. De zoon is gek op cars en de dochter is gek op minnie mouse

 33. SandraThomas SandraThomas

  34

  Die blauwe is voor mijn zoon geweldig. Hij is inmiddels 3 jaar oud en wil steeds vaker de tablet van moeders lenen. En die zegt steeds maar dat de spellen daarop te moeilijk zijn. Het zou geweldig zijn als hij zijn eigen tablet heeft. Dan kan moeders tenminste gewoon eerlijk zeggen dat zij er graag zelf op speelt. Hij pikt het overigens snel op en probeert soms op de tv ook dingen te bewegen. Hij zegt dan dat hij mamma na aan het doen is. Geweldig toch.... Deze leeftijd......

 34. Suzanne Hesseling Suzanne Hesseling

  35

  Hier groot fan van vtech. Onze oudste heeft de storio 2 roze en die wordt veel gebruikt vooral onderweg met lange afstanden. Haar zusje van 10 maanden vind de liedjes en geluidjes die uit de storio of onze telefoons komen reuze interessant, maar ze is nog al een wildebras. Het zou dus perfect zijn als ze haar eigen storio (de storio 2 baby) zou krijgen zodat ze lekker kan gaan spelen. Vooral liedjes en dierengeluiden zijn momenteel favoriet, dan gaat ze flink swingen. Zou ook het perfecte cadeau zijn voor haar verjaardag in mei, dan kunnen we mooi het verjaardagsbudget gebruiken om online filmpjes en spelletjes te kopen voor de Storio. Deze mama en papa gaan flink duimen.

 35. Kimdejong Kimdejong

  36

  Wij zouden graag de STORIO 2 Blauw willen winnen. Eerst kan onze meid hem gebruiken en dan ons ventje. We zouden dan vooral leerzame spelletjes spelen om onze grote meid zo klaar te stomen voor de basisschool (iets waar ze heel erg naar uitkijkt). Beide pagina's hadden wij al lang geliked ;-)

 36. Veroniek Keizer Veroniek Keizer

  37

  Ik zou voor de blauwe gaan zodat de oudste twee een educatieve tablet tot hun beschikking hebben ik denk dat ze daar veel op kunnen leren

 37. Marije Suurbier Marije Suurbier

  38

  Storio2 Blauw, onze zoon zal zeker Mickey Mouse clubhouse en Cars2 willen spelen hij is helemaal weg van Miceky Mouse en Cars en dan kan hij het lekker op zijn eigen tablet spelen in plaats telkens papa zijn tablet te pakken waar hij altijd filmpjes van Cars of Mickey Mouse zit te kijken. En foto's maken met zijn eigen tablet en dan niet telkens de iPhone of iPad van papa.

 38. Michellabouman Michellabouman

  39

  Wat een uitvinding, dit is veel beter dan een ipad. Hier kunnen ze geen kwaad mee. Ik zou kiezen voor de•Educatieve multimedia tablet, Storio2 Blauw voor mijn zoontje. En hij zou er super blij met zijn, en dan met name met de spelletje Mickey Mouse, Planes, Cars en Ninja Turtels. En je hebt ook een mooie beschermhoes voor en een mooie auto stoel tas. Dus ideaal ook voor onderweg. Soms moeten we lange stukken maken, en dan is een storio natuurlijk de uitkomst dat hij zich zelf even kan vermaken. Tussen de spelletjes door die wij spelen onderweg.

 39. Laura Jongbloed Laura Jongbloed

  40

  Ik denk dat ik alle spelletjes zou gaan spelen met mijn mannetje! Ik zie dat er op de Storio2 Baby al maar liefst 16 apps zitten maar helaas staat er op de VTECH website niet precies hoe die apps heten. Ik denk dat mijn mannetje met name de camera functie heel leuk zal vinden!

 40. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  41

  Wauw ja super graag een storio 2 blauw Daar kunnen we uren plezier mee hebben xx

 41. Vanackere Elien Vanackere Elien

  42

  Heel leuk . Mijn dochtertje is altijd gefascineerd door gsm , tablet ,computer ... alles wat maar foto's kan.malen ..muziek kan luisteren :-) . Ik zou graag deze vtech baby of de roze willen .. :-) hopelijk ben ik erbij , zou haar heel gelukkig maken

 42. Patrast Patrast

  43

  Super actie! Mijn zoontje is net 3 geworden en helemaal gek van cijfers, letters en (Engelse) liedjes. Muziek en foto's zijn ook favoriet. Hij kan perfect uit de voeten met onze smartphones en tablet, en ik weet zeker dat de Storio2 Blauw een cadeau is dat heel goed bij hem past! Fingers crossed

 43. Sneeuwit Sneeuwit

  44

  Storio2 blauw voor mijn stoere knul en de spelletjes mag hij uitzoeken en dan kijk ik of dat geschikt is voor hem ja of nee. slak wil racen spel is hij gek op ook.

 44. Jannieke Den Heijer Jannieke Den Heijer

  45

  Het cars spel(dochter is helemaal fan) en daarnaast spelletjes waarmee ze kan puzzelen en kleuren. En dan willen we graag kans maken op de roze geeft dochterlief aan. Papa wil namelijk zelf ook wel een keer op de IPad.

 45. suzie0902 suzie0902

  46

  Lijkt mij ideaal voor mijn zoon van 4 en mijn dochter van 2. Wat er allemaal op mogelijk is weet ik niet maar kan me voorstellen dat dit iets is wat goed is voor de ontwikkeling van kinderen.

 46. michelentamara michelentamara

  47

  Daar zou ik mijn zoontje blij mee kunnen maken. Hij wil graag een blauwe storio2, want roze is voor meisjes en niet voor stoere jongens zegt ie altijd... Wij zouden het merendeel van de spellen voor de storio2 er zeker bij gaan verzamelen.... leuk om voor een verjaardag te vragen. Zijn allemaal leuke en leerzame spellen, die wil ons zoontje toch allemaal!!!> Heel leuk en leerzaam speelgoed.. Ook leuk dat je er je eigen muziek op kunt zetten, filmpjes die je zelf kunt kijken en dat je kleintje kan tekenen, foto's kan maken!. Echt een multifunctionele tablet waar we ons zoontje zeker weten mee kunnen vermaken en natuurlijk al spelenderwijs e.e.a. kunnen leren en voorbereiden op een "echte" tablet.> Want ze groeien er mee op...

 47. Esther Lubbersen Esther Lubbersen

  48

  Ik doe graag mee voor mijn zoon!! Een blauwe zou geweldig zijn!!!

 48. joanne beetjer joanne beetjer

  49

  De blauwe! ik zou met mijn zoontje iets met een dierenspel gaan doen vind hij zoooo leuk!

 49. koek54 koek54

  50

  Ik zou kiezen voor de Storio 2 blauw.. Mijn kleinkind is dol op Dora en van haar kan ze veel leren. Dus die verschijnt misschien voor haar op deze tablet. Alleen jammer voor haar dat ik uit principe niet op facebook zit.( Daar veel problemen mee gehad) Dus we zullen niet winnen

 50. bm130808 bm130808

  51

  Voor mijn dochter graag de roze en spelletjes wat bij dr leeftijd passen ze vind dora en mickey mouse geweldig.

 51. Esmé Nijssen Esmé Nijssen

  52

  Met deze tablet kan mijn dochter filmpjes bekijken en samen verhaaltjes lezen. Als ze dan wat groter is kan ze met deze tablet oefenen met klok kijken en leren tellen! Voor haar zou ik dan ook graag de storio2 baby willen winnen!!

 52. anya anya

  53

  superrr!! Mijn kleine mannetje met zijn eigen tablet!! Is mama die van haar niet meer kwijt!! Tuurlijk ga ik voor de Blauwe storio 2!! Zou geweldig zijn!!

 53. Janneke van Woesik Janneke van Woesik

  54

  Mijn leergierige dochter van 4 vindt het jammer dat ze de spelletjes van haar broer van 7 niet snapt die hij speelt met de Xbox. Wat een mooi apparaatje zou dit zijn voor haar, de Vtech Storio2 roze! Ze zou zelf haar muziek uit kunnen kiezen, erop dansen, foto's en/of video's maken en ook nog eens spelletjes ermee spelen. Wat een pret!

 54. marjolein van den broek marjolein van den broek

  55

  Filmpje s van bumba telletubbie spelletjes en de kleur roze voor onze 2 meisjes geweldig voor ze de storio2 vinden ze vast leuk om mee te spelen

 55. NatasO NatasO

  56

  De Storio2 Roze zou wel eens een succes kunnen zijn voor mijn meisje, lekker samen spelletjes doen of gekke foto's van elkaar maken, muziekje erbij en pret voor 10.

 56. PetraEva PetraEva

  57

  Onze dochter van 4 gaat als een speer in haar ontwikkeling. Maar naast het fysieke spel wil ik als moeder dat ze ook wel eens een stapje terug doet en even haar rustmomentje pakt. Normaal zette ik dan een filmpje op of lees ik een boek voor. Maar om haar leergierigheid te voeden zou de Storio2 (roze) daar een mooie variatie in kunnen brengen! Ik hoop dat we haar daar op dat moment een groot plezier mee doen maar dat de spellen e.d. ook op de lange termijn in haar voordeel werken. Het zou een prachtig cadeau voor haar zijn!

 57. Ariaene Ariaene

  58

  Geweldig, misschien ben ik dan niet de hele tijd de Ipad, telefoon of tablet kwijt, in elk geval 1 minder ;)) Binnenkort gaan we naar Amerika op vakantie en dan zou het helemaal geweldig zijn als de oudste van 6 zichzelf in de auto zo af en toe kan vermaken evenals in het vliegtuig. We zullen onze handen al vol genoeg hebben aan de jongste van 15 maanden... Het meest geweldige spel zou de games van Disney Princess zijn. en als goede 2e staan de fairies. Actief leren en toch zeer vermakelijk. De roze storio 2 heeft bij deze roze dame absoluut de voorkeur. Vtech liken heb ik allang gedaan, was 1 van de eerste 1500 dus dat zit wel goed ;)

 58. Miranda1983 Miranda1983

  59

  Zou heel graag de roze winnen! Ik zou met de jongste minnie mouse gaan spelen en met de oudste prinsessen!

 59. carla carla

  60

  Voor iedere leeftijd zijn er spelletjes. Het ene kind is eerder toe aan wat nieuws dan het andere. Op deze Storio2 kunnen ze allemaal hun eigen spelletje doen. Ideaal en daar om zou ik voor ons zoontje graag een Storio2 Blauw winnen. Wij maken hem hier erg blij mee dat weet ik zeker.

 60. judokid judokid

  61

  Ik zou graag de roze storio willen winnen voor mijn dochter. Ik denk dat ze hier goed mee overweg kan, omdat ze ook al regelmatig op mijn mobiel spelletjes speelt. Vooral spelletjes met bekende figuren zijn leuk zoals, dora, nijntje en mickey mouse. Echter is tekenen ook favoriet en vind ik het ook belangrijk dat ze met woorden en tellen bezig gaat om een leuke speelse manier. Iets waar de storio prima geschikt voor is.

 61. ina_jongsma ina_jongsma

  62

  De blauwe ! Onze zoon is druk bezig met kleuren leren dus daar zou ik Super graag spelletjes over gaan doen !

 62. JolyJumper JolyJumper

  63

  De storio2 baby zal mijn dochtertje echt helemaal te gek vinden. Mama eigenlijk ook wel want dan kan zij weer op haar eigen tablet ;) nu doen we samen of zij alleen schuifpuzzels, dieren herkennen en leren tellen. Maar de allerhande app is bijv. ook erg in trek!! Op de storio2 baby zal ook vast wel een kookspelletje zitten. Eind april wordt zij 2 jaar en zal toch wel een heel leuk verjaardagskado voor haar zijn.

 63. Jongens_mama Jongens_mama

  64

  De storio 2 blauw is voor de oudste erg leuk. Ik moet nu nog vaak onze eigen tablet delen. Hij vindt het geweldig om verschillende dpelletjes te spelen en filmpjes te kijken. De jongste is nog maar 6 maanden maar zit nu al vol interesse mee te doen. Voor hem is de storio baby dus een uitdaging

 64. Jolanda Everts-verbeten Jolanda Everts-verbeten

  65

  Ideaal de storio is voor onze beide dames wel interessant ....Met de jongste zou ik vormen spellen gaan doen ,met de oudste puzzels en met hun beide misschien liedjes zingen..... DE roze natuurlijk voor 2 meiden ......

 65. nikitea nikitea

  66

  dit is DE uitvinding....nu speelt me kleine dame op mijn telefoon spelletjes maar t zou ideaal zijn als ze een tablet heeft speciaal voor kinderen ontworpen. Ik merk dat ze baat heeft bij de spelletjes (het zijn meestal puzzeltjes en memory etc) ze hebben t allemaal zo snel door.(wat waren wij toen "dom" toen wij klein waren hahaha) Ik zou graag met me dochter het spelletje van Dora gaan spelen omdat dit herkenbaar is van televisie en het ook educatief is (wat ik erg belangrijk vind) Als we mochten winnen zou ik(en me dochter) kiezen voor de Roze Storio2.

 66. Emily Vonk Emily Vonk

  67

  Dit zou perfect zijn voor onze zoon Ryan (3). Hij zit nu al elke keer met onze tablet / telefoon te spelen en dat wordt toch soms beetje vervelend. Ook bij opa en oma kan hij het niet laten om de tablet op te zoeken. Voornamelijk puzzels vind hij helemaal geweldig of het soort tamagocci spelletje om dieren te verzorgen is helemaal favoriet. Het zou fijn zijn als Ryan de Educatieve multimedia tablet, Storio2 Blauw zou winnen. Heeft hij ook zijn eigen tablet met zijn eigen spelletjes erop.

 67. IceTropez IceTropez

  68

  Heel leuk, zowel voor onze kids Thomas van 3,5 en Suze van 1,5 als voor papa en mama.... kunnen die ook weer hun telefoon gebruiken waarvoor deze bedoeld is ;) Wij zouden voor de roze gaan omdat ze dat allebei een mooie kleur vinden! En welke spelletjes zouden we gaan spelen? Waarschijnlijk heel veel maar verwacht, na even te googlen wat er allemaal wel niet is, het Hello Kitty book, Dora, Cars, MickeyMouse Clubhuis. We kunnen niet wachten .... (misschien ook fijn als mama de nieuwe baby straks borstvoeding aan het geven is voor het vermaak van onze 2 ukkies op die tijden ;) )

 68. Marleen Vries-Ursem Marleen Vries-Ursem

  69

  De Storio2 Baby daar zou ik voor gaan! Onze zoon is nu 18 maanden oud dus hij zou zich al prima kunnen vermaken met deze tablet. Aangezien hij vrijdag trommelvliesbuisjes krijgt en wij hem veel moeten stimuleren in zijn spraak lijkt mij dit een mooie kans om samen met hem verhaaltjes te lezen en liedjes te zingen. Verder zou ik mij er nog in moeten verdiepen wat deze tablet allemaal nog meer kan. Zoals ik al in verschillende reacties lees zijn er veel mogelijkheden. Lijkt me heerlijk om onze kleine man zo de techniek van tegenwoordig te laten ontdekken, ook omdat dit de toekomst is. Binnenkort wordt hij ook grote broer dus als zijn broertje groot genoeg is kan hij hem alles gaan leren. Nu duimen draaien.....

 69. Lina Lina

  70

  Wow de storio2 roze tablet is prachtig. Mijn dochter van 2 jaar is gek op tablets. Filmpjes van Dora, Bumba en Teletubbies vind ze geweldig. Dit zou de ideale oplossing zijn zodat ze mijn iPad met rust laat hahaha.

 70. Marja van Welij Marja van Welij

  71

  Mijn zoon heeft bij zijn papa ook een storio en zou thuis heel graag een blauwe willen krijgen met cars&mickey mouse :-)

 71. Brenda Bracke Brenda Bracke

  72

  Vooral leerzame spelletjes maar ook gewone leuke spellen. En ook de camera even uitproberen natuurlijk ;) Ik zou graag de roze Storio2 winnen.

 72. MvdMC MvdMC

  73

  De Storio2 Roze wordt vast het allerleukste bezit van mijn beide meiden (4 en bijna 3). Gelukkig zijn ze dol op leerzame spelletjes om de letters en cijfers te leren en te kleuren. En Selfies maken vinden ze ook erg leuk! Wat zijn ze handig met zo'n ding! Het zou super zijn als ze een eigen tablet hebben ipv de tablet van papa te confiskeren, haha!

 73. minimonkey minimonkey

  74

  Phoeh hé, welke spelletjes zou ik het liefst met mijn dochtertje van 2 jaar oud erop spelen?! Zij zou waarschijnlijk zeggen: 'Mama, alle!!' Mama is dan toch wel een beetje voor de gezellige leerzame of muzikale spelletjes, maar ook daarin is ZO VEEL keus! Ik denk er nog even over na en mocht ik hem winnen (de Storio 2 Roze, is geweldig) ga ik me heel snel verdiepen in de eindeloze mogelijkheden!!

 74. Saskiarotterdam Saskiarotterdam

  75

  Ik zou voor mijn zoon graag de blauwe storio 2 willen winnen, nu is de tablet van papa en mama en de telefoon van mama favoriet. Ik denk dat mijn zoon graag zou spelen met de camera en dat hij heel graag alle apps op de storio zou willen uitproberen. Is een stuk veiliger dan de apps op de telefoon van mama, laatste keer van mijn itunes tegoed op nadat hij op mijn telefoon had gespeeld....Oeps

 75. Mopie Mopie

  76

  Wat zou ik graag zo'n tablet voor mijn dochter winnen.... Nog een paar weken en we gaan naar ons eigen nieuwe huis. Weg bij Opa en Oma en dan zal mijn dochter moeten afkicken van de Ipad van Oma. Wat speelt ze daar leuke spellen op. Op haar eigen tablet zouden wij dan diverse spellen spelen. Mijn dochter begint nu plezier te krijgen in het lezen. Ze probeert het al echt en vindt het soms nog lastig. Met de tablet zou ze het lezen zeker met nog meer plezier doen en wie weet wat sneller oppakken. Het oefenen wordt dan zeker leuker. Daarnaast zou ik reken spelletjes spelen met haar om ook dat te oefenen. En ze mag natuurlijk ook eigen spellen spelen. Daarnaast kan haar neefje, als die komt spelen er ook mee spelen. Dat zouden dan nog iets andere spellen worden omdat hij bijna 2 jaar is. Mijn dochter vraagt al zo lang de storio bestaat om een tablet, maar helaas kan ik haar dat niet geven. Ik hoop dat Vtech en Mamaplaats ons gunstig gezind zijn en dat we in de prijzen vallen. Wij gaan duimen en zijn al heeeeeeel lang fan van Vtech en mamaplaats. De gene die wint feliciteer ik alvast.

 76. yjfloman yjfloman

  77

  Mijn dochter vindt het super leuk om op onze I-pad of telefoon spelletjes te spelen. Hoe geweldig zou het zijn als ze dat straks op haar eigen roze Vtech Storio kan doen!! Met de Storio game van Dora en Hello Kitty kan ze zich vast uren vermaken.

 77. nada_boersma nada_boersma

  78

  Ik zou samen met mijn 4 jarige dochter Hafsa vooral DORA en MINNIE spelen daar is zij helemaal gek op maar ze zal ook supergraag FOTO`s maken en daar is ze ook nog goed in ze vind het dan ook heel erg leuk om er gekke dingen mee te doe dan ligt ze helemaal in een deuk maar ja mama`s camera daar mag ze niet mee spelen en mama`s telefoon ook niet dus als ze een tablet zou krijgen die helemaal van haarzelf is zou super geweldig zijn ze wilt al een hele tijd heel erg graag een ROZE STORIO2 dus hopen we nu dat ze niet hoeft te wachten tot ze jarig is o ja liedjes luisteren doet ze natuurlijk ook graag want je grote broer nadoen is natuurlijk wel het leukst

 78. suzanne_koster suzanne_koster

  79

  De Storio Baby! De oudste heeft de Storio 2, een waar succes! Om gevaar op ruzie te voorkomen, is de baby te gek voor onze kleinste meid! Spelletje Dora hebben we hier al, Hello Kitty zou een te gekke aanvulling zijn!

 79. Minimi1984 Minimi1984

  80

  Wauw.... Het eerste spel denk dat dat zeker Cars word of Angry birds. Zou geweldig zijn zodat hij niet iedere keer mijn ipad pakt :-) De storio2 blauw heeft onze voorkeur voor onze stoere bink van 3 1/2

 80. Stefanie Wierich Stefanie Wierich

  81

  Ideal voor mijn dochtertje. Ze is al best handig met Papas Iphone ;-) De VTech Storio 2 Baby helemaal voor haarzelf zou haar heel gelukkig maken :-)

 81. patricia koerts patricia koerts

  82

  Storio baby 2 Cars 2 en micky mouse clubhouse

 82. Jakkolien Jakkolien

  83

  Eindelijk een tablet waar mijn zoontje WEL aan mag komen en wellcht wordt met deze tablet mama's tablet eindelijk weer voor mama! Voor mijn zoontje zou ik gaan voor de Educatieve multimedia tablet, Storio2 baby.

 83. chantal vd horst chantal vd horst

  84

  Leuk en wat een mooie ontwikkeling. Mijn zoontje is al wild van de tablet en de telefoon. Zo ook mijn dochtertje. Ik vind het zeer belangrijk dat zo zo spelende wijs zichzelf beter kunnen ontwikkelen zowel taal . Motoriek. Ik zou voor de storio2 baby gaan en kan mijn beide kids samen erop of om en om ook daar leren ze van. Dus ik hoop het zo ben erg benieuwd naar deze mooie uitvinding.

 84. Romina1984 Romina1984

  85

  Mijn dochter wil steeds met mijn laptop spelen. Maar daar is deze niet geschikt voor. De storio 2 baby zou super zijn voor haar. En dan kan ze heerlijk spelen zonder dat het iets kwaad kan. Ze zou heerlijk kunnen gaan tekenen of filmpjes kijken

 85. chantal vd horst chantal vd horst

  86

  Aanvulling om mijn rest ging wat mis. En uiteraard diego of dora daar kunnen mijn moppies goed van leren wat belangrijk is voor hun toekomst.

 86. peiremanscathy peiremanscathy

  87

  ik vind het super leuk voor kinderen ik zou wel willen win voor mij dochtertje

 87. wendy kristoffers wendy kristoffers

  88

  kleine van ons is nu 8maanden en gaat al op de ipad ze zijn zo snel wijs ermee!!!!!storio 2 baby zou leuk zijn als ie ze eigen tablet heeft!!

 88. corry_craats corry_craats

  89

  ik zou graag de storio2 blauw willen winnen voor onze zoon van 3.U maakt mama blij met haar telefoon terug , papa blij met dat de telefoonkosten niet gek meer zijn . En onze zoon de hemel te rijk met zo'n gaaf tablet. Muziek ,Foto's maken maar ook het spelletje circus en bumba zullen niet meer weg te denken zijn in ons huisje wel te vree.

 89. Linssiejj Linssiejj

  90

  Ik ga voor de storio 2 baby. Ik heb een tweeling van nu 13 maanden. Mijn dochtertje is gek op muziek en mijn kleine ventje is nu al ontzettend leergierig. Ze vinden onze IPad erg interessant, maar niet geschikt voor baby's. Wat ik met mijn twins ga doen op deze tablet is geen specifiek spel. Wel spelletjes met leuke muziekjes en geluiden om te beginnen omdat ze dit gewoon superleuk vinden. Ook de video's van met name nijntje en het zandkasteel zijn hier erg geliefd, wellicht kan ik deze ook afspelen.

 90. nicole1507 nicole1507

  91

  Ik ben de gelukkige moeder van 4 kinderen. Mijn middelste zoon heeft gespaard voor een tablet wat hij samen met de andere drie deelt. De twee jongste, een jongen/meisje tweeling van 5 jaar lenen regelmatig het tablet waar ze dan samen spelletjes op doen en de filmpjes van Mickey mouse clubhuis op bekijken. Wat zou het fijn zijn als ze ook een eigen tablet zouden hebben. Nu had mijn jongste het plan dat hij wel genoeg spaargeld had om ook een tablet van zijn spaargeld te kopen, en zijn zusje zou haar geld er ook wel bij leggen. Er werden spaarpotten geleegd en geteld... 2 cent en 1 knoop was de opbrengst, en verzekerd dat ze hiermee best een tablet kunnen kopen. Zo sneu, voor hem. Tot ik deze actie tegen kwam. Niet geschoten is altijd mis. Ik hoop dat ze hun centjes en knoop kunnen geven, inruil voor een storio 2 tablet. Dat zou geweldig zijn de kleur... Tja die is niet belangrijk

 91. monique kroeze monique kroeze

  92

  Helemaal top voor mijn kleine dame van net 2. Dan zou ze lekker dora en hello kitty spelletjes kunnen spelen op haar eigen storio2baby . Kan ze onze telefoons weer mooi laten voor wat ze zijn.

 92. lisanvos lisanvos

  93

  Wij zouden graag de storio2 blauw willen hebben. Ideaal voor kinderen. Ik zou liedjes gaan zingen, filmpjes kijken, spelletjes spelen zoals Nijntje, duplo trein, memory, kleuren, puzzeltjes en nog veel meer. Hebben wij onze tablet weer terug. Haha

 93. Natasja B Natasja B

  94

  Al moet kleine man nog 2 worden. Zo'n Storio2 Blauw zal hij geweldig vinden! Zijn grote zus speelt wel is op de tablet van zijn oma. Maar dan laat kleine man, grote zus nooit met rust omdat hij altijd graag mee wilt doen. Dus zo'n mooie tablet voor kleine man zal geweldig zijn. Ook al kunnen ze er samen dan ook gezellig een spelletje doen =)

 94. Zana Zana

  95

  mijn zoontje is op dit moment gek op puzzels, ook leuk om samen te doen, ik ga dus voor de Storio2 Blauw

 95. corina haneveer corina haneveer

  96

  Blauw alle spellen

 96. Esther Coenen Esther Coenen

  97

  In ons gezin van drie jongens zal de storio2 enthousiast ontvangen worden. Bij voor keur de blauwe. Onze oudste van 5 zal spellen van de turtels en planes heel stoer vinden. Cars dora en Mickey mouse zijn favoriet van onze tweeling van 3 jaar. Ze kijken ook vaak naar de tv series dus spelletjes daar van vinden ze zeker leuk en het is nog educatief ook.

 97. jessicapit jessicapit

  98

  ik zou graag de storiobaby winnen voor ons mannetje van 2,want hoe leuk zou het zijn als zijn grote zus en broer op hun tablet aan het spelletjes spelen zijn of muziek aan het luisteren dat hij ook op zijn eigen "tablet"kan. Hij is gek op muziek dus zou veel liedjes luisteren, en wil heel graag nieuwe woordjes leren en "voor"lezen.

 98. Marriet Tiehuis Marriet Tiehuis

  99

  krijgen we dan eindelijk de tablet terug? kunnen nu als kinderen wakker zijn niet op de tablet.

 99. heidykeizer heidykeizer

  100

  De Storio2 Baby heeft mijn voorkeur, zou kleurboek gebruiken en muziek,

 100. janske81 janske81

  101

  De storio2 echt super gaaf voor ons kleine grote meisje Lieke. Ze is bijna drie en wil heel graag meedoen met haar grote zus. Die heeft hard gespaard voor een iPod. En Lieke is hier ook echt te klein voor. Hetzelfde geld voor onze telefoons, samen mag ze nog wel eens, maar is toch echt geen kinderspeelgoed. Een storio2 is dan perfect voor haar, staat hoog op ons lijstje, maar is luxe en op het moment zitten er twee in de luiers dus komt het nog niet echt uit. Deze win kans is dus fantastisch en we gaan ervoor!! De kleur maakt niet uit, Hello Kitty, Mickey Mouse, Dora, het lijkt me geweldig om samen met haar op ontdekkingstocht te gaan.

 101. Roxanne Slip Roxanne Slip

  102

  Ja, dat wordt nog eens moeilijk kiezen. We hebben nml. 3 kinderen en dan ook nog eens in de leeftijdscategorie van deze Vtech multimedia tablets. Ze zijn 1, 4 en 9 jaar. Aangezien de middelste ook graag op de computer wilt maar nog niet van mama mag. Daarom ga ik voor de Storio 2 roze tablets. Mijn kleine meisje is echt helemaal gek op roze en is soms jaloers op haar oudere zus dat die wel al achter de computer van mama mag. Wat kunnen we haar blij maken met deze geweldige prijs van Vtech. Is echt speelgoed waar goed over nagedacht is en qua leeftijd altijd goed overeenkomt wat op de dozen staat. Nu gaan we héél hard duimen dat de postbode een mooi pakket komt brengen voor dit kleine prinsesje.

 102. suusstacy suusstacy

  103

  Dit zou super zijn voor me dochtertje (3jaar).Ik zou vooral dingen (spellen) waar de spraakontwikkeling gestimuleerd word doen met haar omdat ze een kleine achterstand heeft met haar spraak. Daarnaast vind ik leerzame spellen ook zeer belangrijk,zoals kleuren,tellen enz... die je op een leuke speelse manier kan doen!Mijn dochter zou wel heel erg blij zijn met de storio2 roze,haar lievelings kleur hihi.

 103. priscilla koelewijn priscilla koelewijn

  104

  das een leuke, me zoontje is 4 jaar en we zijn aan het zoeken wat we voor hem kunnen halen... maar dit is idd waar ik naar zoek hij is gek van foto's maken spelletjes doen en voor ze taanontwikkeling zal het ook goed zijn! zou super leuk zijn!

 104. Kimster87 Kimster87

  105

  Wat een moo ding de storio 2 , qau spelletjes zou ik ze kiezen gebaseerd op mijn dochter ze is net 14 maanden maar nu al weet ze heel goed onze ipad en telefoons werken, ik zou voor haar de roze willen omdat ze echt een meisje is! En wat een super leuke actie is dit! Vecht heeft altijd super leuk en degelijk speelgoed.

 105. famof6 famof6

  106

  de blauwe. cars en planes zijn nu een hit maar een prinsessenspel zou er ook wel moeten bij zitten want onze enige meid wil ook graag spelen... zeker met 4 kids zijn er veel hobby's en dan komt de logopediste er ook nog bij dus wat zou het handig zijn om de anderen dan te kunnen vermaken met de storio!! ( en mama's telefoon gaat dan wat langer mee haha)

 106. Hatice Hatice

  107

  Heel leuke cadeautje voor mijn kleine prins van 3 jaar . Graag een storio bleu ..!!!

 107. magda_voorst magda_voorst

  108

  de roze storio met dora zou de favouriet zijn van onze dochter. Als ze dit zou krijgen voor haar verjaardag zou het huis te klein zijn

 108. Angelique Koene Angelique Koene

  109

  Als ik zou winnen dan zou ik super graag de Storio2 Roze willen hebben!! Mijn dochter zit nu op mijn ipad allemaal filmpje's te kijken dus dat gaan we dan zeker ook samen doen! En alle spelletjes die er op staan! Ze zou het echt super vinden een eigen tablet! !

 109. marjolein_grootenboer marjolein_grootenboer

  110

  Geweldige winactie. Wat zou dit leuk zijn voor onze 2 zoontjes, we zouden dan gaan voor de storio baby2. Zodat beide kids er gebruik van kunnen maken! Onze oudste speelt graag een spelletje, maar zingen doet hij ook veel. Dus dat zou leuk zijn liedjes luisteren op zijn eigen Storio!

 110. Stuiter Stuiter

  111

  Oo wat een leuke actie! Natuurlijk heb ik het geliked op facebook. Iedere kleur is goed voor ons meisje. Ik zou haar dora , mickey mouse, en natuurlijk minnie mouse laten spelen. Teken, kleuren en rekenen zijn heel leerzaam. Ons meisje is nu nog net geen twee, maar begint al te te tellen en kleuren te benoemen. Zelf al een beetje te rekenen...erg leuk...om dit te stimuleren . Ze vraagt er al om. Dus daar zou de storio wel erg geschikt voor zijn. Ze is snel dus dan kan ze zich mooi in haar eigen tempo door ontwikkelen. Wat een super verjaardagskado voor haar!

 111. Rian84 Rian84

  112

  Voor onze stoere boy Timo die de blauwe Storio2 zoooooo gaaf vind en het eerste spel wat er dan op moet komen is Cars 2, tja een jongen he.... :-) en als zijn zusje ook eens mag.... voor haar een Dora spel! Het lijkt me zo ideaal ook voor in de auto op vakantie, dan zijn ze wel even zoet....

 112. Ruby Van Ruby Van

  113

  We waren al bezig met kijken wat een goede tablet zou zijn voor kinderen. Mijn jongens van 2 en 4 jaar oud zullen dit een prachtig cadeau vinden, straks voor hun verjaardag in mei. We vinden het educatieve eraan erg belangrijk voor de kinderen en we vinden het ook belangrijk om mee te gaan in de snel veranderende wereld van nieuwe 'high tech' spullen. We zaten te denken aan een Ipad, maar vonden we toch wat duur. Dit is dus de perfecte oplossing. Onze jongste van bijna 2 zal het tekenen geweldig vinden, en de van bijna 4 is erg geinteresseerd in cijfers. Het lijkt me fantastisch om ze dit te kunnen geven! Dan zouden we wel voor de blauwe willen gaan. (al vinden mijn jongens zelf roze altijd zo een mooie kleur :) haha.

 113. Monique van der Veere Monique van der Veere

  114

  Super leuke en leerzame tablet! Ik vind het een verantwoord multimedia "speeltje" Het lijkt me super om samen de digitale wereld te gaan verkennen. Als het mooi weer is lekker buiten spelen en afwisselen met rustige leerzame spelletjes. Zou echt een super verassing zijn!

 114. linni linni

  115

  Boh wat is het leuke actie die Storio BABY wil ik graag hebben voor me zoontje Divano , ik wilde toen eigenlijk die kopen voor me zoontje die is afgelopen zaterdag jarig 1 jaar geworden. Maar het is te jong voor die Tablet is leeftijd 1,5 jaar dus daarmee wilde ik even wachten. Daarna zag ik deze mamaplaats, ik zeg: Ik wil deze tablet storio Baby heeeeel graag winnen voor me zoontje omdat het is ideaal voor hem en natuurlijk makkelijk meenemen op vakantie naar Tunesie dan kan hij ermee Storio baby kan spelen met zijn vingers aanwijzen, en natuurlijk filmpje, spelletje, en geluiden. Hoop ik niet hoef veel speelgoed mee te nemen op vakantie. Ik duim heel hard heel hard. mijn zoontje Divano duimt ook mee hard!

 115. Esther Geijn Esther Geijn

  116

  Wat gaaf!!! zowel mijn grote dochter van 8 als mijn kleine dochter van (bijna) 3 zouden heel graag met de roze Storio2 willen spelen. Mijn grote dochter het liefst een spelletje van de turtles, mijn kleine dochter leert graag tekenen, vormen en tellen. Zelf kunnen wij dit soort gave, maar helaas dure cadeaus niet betalen, dus wat zouden we die graag willen winnen voor de verjaardag van mijn kleine dochter :-)

 116. r._klomp r._klomp

  117

  Wat zou ik graag de Storio2 Blauw voor mijn mannetjes van 5 & 2 jaar winnen! Ze vinden tablet's en telefoons helemaal geweldig! Wat zou het fijn zijn als ze hun eigen hadden (ipv die van mij!!) Jens zou waarschijnlijk veel foto's en filmpjes gaan maken en Stan houdt vooral van allerlei spelletjes! Duimen dus!!

 117. Karin Keijzer Karin Keijzer

  118

  Hier staat de storio 2 roze op het verlanglijstje van onze grote meid (3 jaar)! De spellen ; Mickey mouse, Minnie mouse, Disney Princess, Dora en hello Kitty zijn populair

 118. plientje plientje

  119

  Mijn zoontje van 3,5 is verzot op memory, puzzels en alles wat maar beweegt. Samen zou ik memory met hem.speln en hem fotos laten maken van zijn lego bouwwerken, tekeningen en zijn broertje en zusje. En ik hoef niet bang te zijn dat hij de instellingen van mijn mobiel wist, want hij heeft zijn eigen tablet. wat een uitkomst!! De strio2 blauw zou hij (en ik) erg blij mee zijn.

 119. Petra Plugge-van der Velden Petra Plugge-van der Velden

  120

  Wauw! Wat een geweldige actie!! Ik zou graag de Storio2 Roze willen winnen voor mijn dochter. Ik zou met haar educatieve spelletjes gaan spelen zoals memory, puzzels maken. Maar natuurlijk ook kleuren en liedjes zingen en dansen. Ons meisje is namelijk dol op muziek! En voor een rustig momentje is een filmpje van Nijntje, Dora etc. helemaal geweldig.

 120. Jose1977 Jose1977

  121

  Ik zou met mijn dochter van bijna 4 spelletjes gaan spelen waar ze iets van leert. VTech heb ik geliked. Het zou mooi zijn als ik de Storio2 Roze zou winnen voor mijn dochter!

 121. SmarT SmarT

  122

  Hello Kitty zouden wij vooral gaan spelen!! "Poezs, poezs, poezs!" , noemt mijn dochter haar. En Dora natuurlijk. Dit zouden we willen doen op de Storio2 Baby!

 122. renny broers renny broers

  123

  Voor mijn zoontje zou ik graag de Storio2 roze willen winnen. Roze is zijn lievelingskleur en hij vindt alles wat roze is helemaal geweldig. Hij is dol op knutselen, verven, kleuren en puzzels en dit zijn ook spelletjes die je in varianten terug vindt op de Storio2. Hij zou zich uren kunnen vermaken met al de leuke spelletjes die er op staan. Hij is eg gek op dieren en ook die zie je overal terug op de Storio2 en in de spelletjes die erop staan. Hij zou een gat in de lucht springen en roepen van: jaaa want roze is mijn lievelinsgkleur :-) concurrentie van zijn broer al hij niet hebben want zijn broer is stoer en dan mag hij roze niet leuk vinden, vindt hij zelf. :-)

 123. nessen nessen

  124

  Storio2 Roze / Planes

 124. carina carina

  125

  Wat leuk, ik zou met mijn dochter Dora en disney prinsess spelen. Het is een echte meisje meisje die gek is op dora en prinsessen. Ik zou graag voor hij de Storio2 Roze winnen voor haar.

 125. tamimara tamimara

  126

  Met 3 jongens van 8 maanden, 3 jaar en 6 jaar oud is het altijd een gestoei wie er op mama's telefoon een filmpje mag kijken. Mijn voorkeur gaat uit naar een blauwe maar ook de baby variant zou meer dan welkom zijn

 126. paromo paromo

  127

  Ik zou graag de storio 2 baby voor mijn zoontje (en stiekem ook voor mama) willen winnen. Dan kan hij lekker filmpjes kijken maar ook educatieve spelletjes met vormen en woorden. En later kan hij dan los gaan op de Cars spelletjes want meneer is gek op auto's!

 127. patty85 patty85

  128

  Wat een leuke prijs mijn zoontje van 5 zou deze blauwe top vinden. En als hij er genoeg van heeft kan zn broertje die nu bijna 1 word over nemen. Fingers crossed :D

 128. Suzanne Schippers Suzanne Schippers

  129

  Oh gaaf ! Had em alleen eerder stilorioboeten winnen want mijm scherm van mijn laptop is kapot omdat mijn kleine meid niet op de laptop mocht. Maar deze is speciaalvoor haar. Ga toch een poging doen voor de storio2roze. Ze is ruim 2 nu dus zou top zijn kan ik met een gerust hard zelf een nieuwe tablet kopen hihi.

  • Suzanne Schippers Suzanne Schippers

   130

   Moeten winnen had er moeten staan hahaha mobiel doet graag wat tie zelf wil !!

 129. femmez femmez

  131

  oeehhh! hier maken wij graag kans op! met 2 jongens gaan we uiteraard voor de blauwe storio2. Verbazingwekkend hoe snel ze een tablet in de gaten hebben, beide maken al vlot puzzeltjes en doen spelletjes op mijn eigen tablet. Hierbij zit ik er echter steeds bovenop want ben bang dat ze hem laten vallen en daar kan hij écht niet tegen. Ze hebben een VTech Smile Pocket maar de jongste vindt dit nog te moeilijk. De oudste heeft hier vooral tijdens de lange autoreis in de vakantie urenlang plezier van gehad maar heeft toch sterke voorkeur voor onze tablet. Die heeft een groter en duidelijker scherm zodat hij het beter kan zien. Ik ben eerst eens gaan kijken of de storio 1 spellen hier ook op gespeeld kunnen worden. Niet onbelangrijk aangezien er nog niet heel veel spellen zijn en de meisjes spellen al afvallen. Voor de jongste zou ik het spel Winnie the Pooh aanschaffen, één van de spellen die al vanaf 3 jaar gespeeld kunnen worden. De oudste gaat ook voor een ouder spel; Toy Story maar hij wil ook wel heel erg graag de Pinguïns van Madagascar hebben.

 130. jennekejanse jennekejanse

  132

  Net de Fb Vtechsite geliked, wat een leuke site trouwens! Ik zou graag de Storio2baby winnen voor mijn zoontje van 15 maanden. Naast het bestuderen van wielen van auto's/buggy etc is de laptop/ipad/iphone een andere grote hobby. Je kan hem geen groter plezier doen dan dat hij mee mag kijken of zelf eraan mag zitten. Filmpjes kijken of spelletjes doen of gewoon op knopjes drukken waar vervolgens geluid uitkomt. Ik zou hem op dit moment willen gebruiken om hem meer woorden etc aan te leren. Hij heeft nu een oude Woezel en Piplaptopje met een minikleine display waar hij al helemaal fan van is. Deze Vtechtablet lijkt me een supervooruitgang waar hij zn ei in kwijt kan en nog educatief is ook. Lijkt me een feest om onze kleine onderzoeker de wereld door deze tablet te laten ontdekken!

 131. Wendy Verkaik Mulder Wendy Verkaik Mulder

  133

  Ik zou Mickey Mouse clubhuis met mijn zoontje spelen want hij is daar helemaal weg van. En cars, maar ik zou ook kleuren en tekenen met hem want dat vindt hij op het moment ook erg leuk. Een blauwe is dan leuk voor hem.

 132. Samantha Hermans-va Voorst Samantha Hermans-va Voorst

  134

  Ik zou graag de Storio2 baby willen voor mijn zoontje van 16 maanden want hij speelt nu al elke keer op mijn mobiel en ik vindt dat nog een beetje eng en met deze tablet kan hij lekker zelf spelletjes spelen zonder dat ik bang hoef te zijn dat hij iets verkeerds doet.

 133. Lizette de Boer Lizette de Boer

  135

  We hebben de blauwe Storio al voor ons 3jarig zoontje zou top zijn als onze jongste de Storio 2 baby zou winnen!!

 134. betti scheringa betti scheringa

  136

  Storio2 baby zou ik graag winnen voor mijn dochter, qua spelletjes iets met muziek maken, vind ze heel erg leuk en dierengeluiden

 135. inge linssen inge linssen

  137

  Dit zou een super cadeau zijn voor mijn zoontje van 1,5 jaar. Hij zit net in een fase waarin hij allemaal nieuwe dingen wil leren en ontdekken. En dan zou de Storio 2 het perfecte cadeau zijn. Hij vind de Ipad van papa en mama helemaal te gek, dus dit zou het perfecte cadeau zijn. En dan natuurlijk graag de blauwe of de baby

 136. Rian84 Rian84

  138

  Ik heb 2 kids, 1 van bijna 5 die de games, de klok en het rekenen wel helemaal geweldig zal vinden en mama helpt gezellig mee of leest de verhalen voor en mijn dochter van 2 is dol op muziek en op tekenen! Heerlijk educatief bezig zijn en op een leuke leerzame manier!! Wij gaan voor de Storio2 Blauw! Zou ik dan toch een keer de ipad voor mezelf hebben? En op vakantie in de auto zijn die snatertjes ook even dicht.... :-) want dit is LEUK!!!

 137. Susan Horst Susan Horst

  139

  Wow wat leuk. Onze Dochter Van 1,5 Speelt Nu Op De Tablet En Telefoon Van ons. Zij zou erg blij zijn met de baby storio 2 roze!! We zouden leuke filmpjes opzoeken van bijtje en wezel en pip. Ze is gek op muziek.

 138. IlseZ IlseZ

  140

  Wat zou ik graag de Storio2 Baby willen winnen voor mijn heerlijke ventje van 1,5 Hoe jong hij ook is, hij weet al precies hoe de Ipad werkt. Aangezien de Ipad nu niet echt kinderspeelgoed is, lijkt mij de Storio2 Baby een uitstekende vervanger. De spelletjes die te koop zijn voor de Storio 2, zijn spelletjes geschikt voor kinderen van minimaal 3. Voorlopig zouden wij dan ook geen extra spel kopen, maar beginnen met het ontdekken van alle spelletjes, muziek, video's etc en natuurlijk het maken van leuke selfies ;)

 139. jolandah jolandah

  141

  Wij hadden deze al op het verlanglijstje van de kinderen gezet. Ideaal voor ze, en ook voor ons, want dan hoeven we onze iPad etc niet af te geven. Mijn meisje zou gaan voor Disney princess of Dora, voor mijn zoontje cars of ook Dora. Blauw is van beiden een van de lievelingskleuren dus daar zouden ze heel blij mee zijn :-)

 140. debby price debby price

  142

  Oh leuk! de storio 2 blauw. Mooi voor ons zoontje, die het liefst spelletjes & filmpjes doet en bekijkt.

 141. jacqueline van mierlo jacqueline van mierlo

  143

  Ik zou de baby versie willen winnen voor mijn dochter en aankomend kindje! Mijn dochter is net 2 en ontzettend wijs! Ik zou m graag kopen, maar hij is voor ons wat te prijzig helaas. Mijn dochter is gek op onze telefoon, tv en puzzelen en spelletjes, liedjes etc. Bij zoiets zou ze dat alleen maar meer kunnen leren en super veel interesse voor hebben. Het lijkt mij op een leuke manier zeer educatief. Ook hheft ze dan haar eigen ding en is niet zo snel kapot als onze telefoons. Dus we hopen maar!!! Lijkt mij erg leuk/ ons

 142. Chantal Ham Chantal Ham

  144

  Wat een geweldig leuke tablet voor mijn dochter de Storio2 Roze (uiteraard), en waarschijnlijk eigenlijk zeker te weten Dora zou gespeeld worden (ze word dit jaar 4 dus en moet dan ook naar school dus ideaal) ! V-Tech geliked en aangemeld op mama plaats Superleuk !! Dus laat hem maar komen :P !

 143. Cullen Cullen

  145

  Leuk zeg! De storio baby is zeer welkom hier. Mijn zoontje speelt namelijk graag op de telefoon van papa. Ik zou het dan ook gebruiken voor leuke leerzame spelletjes maar ook om filmpjes te bekijken.

 144. kdv kdv

  146

  Mijn zoon houdt van alle race spelletjes, en mijn dochter is verzot op Dora spelletjes. Ze zouden samen veel plezier beleven op de Storio2 blauw!

 145. hakunamatata hakunamatata

  147

  Ik zou dan graag de bay gele stori willen winnen! Mijn knul van 15 mnd kan zich dan al wegwijs maken op de tablet hij weet al dat hij moet tikken of wrijven ;). Tijd voor zijn eigen tablet om woordjes te leren en wellicht zo nu en dan een filmpje kijken van Bob de Bouwer of nijntje. Zijn grotere zus net 6, kan er ook wel eens op kijken naar Dora en Kitty spelletjes en zal ook vooral willen leren lezen schrijven tellen en spelletjes zoals koken, kappertje, nagellakken zijn een hit. En wat dacht je van muziek of lekker tekenen Ik denk dat mijn knul en meid hun vrije tijd wel goed kunnen besteden op de storio :) En het kleine wijsneusjes zullen zijn

 146. jessicapit jessicapit

  148

  wat zou Kayden (2 jaar)die super graag winnen zodat ie lekker samen met zijn grote zus en broer mee kan doen! spelletje spelen en muziek luisteren.

 147. Jolanda Boon Jolanda Boon

  149

  Onze dochter van 3 jaar heeft de Storio 1 gekregen voor haar 2de verjaardag vorig jaar. Alleen kwamen wij erachter dat de spellen allemaal alleen te gebruiken zijn op de Storio 2. Dit is dus wel een tegenvaller want het blijkt dat de Storio 1 uit het assortiment gaat overal dus kunnen we er nu weinig mee. Onze dochter wil graag het Dora spel en Hello Kitty spel spelen op de storio maar dit kan nu niet op die van haar, vandaar dat we nu heeeeeeel graag de Storio 2 bij jullie willen winnen zodat ze toch die spellen kan aanschaffen en helemaal happy op vakantie kan van de zomer!!! Onze dochter wilt dus erg graag de Storio 2 Roze.

 148. Alinda Visser Alinda Visser

  150

  Leuk leuk! Onze tablet is een paar weken geleden gevallen en dit vind ik erg jammer vooral omdat we hem cadeau gekregen hebben voor de geboorte van ons dochtertje. Zodat we met zijn allen er gebruik van konden maken. Mijn zoon van 3 speelt er graag spelletjes op zoals memorie of puzzeltjes. maar goed hij is kapot dus het zou enorm leuk zijn als wij hem mogen winnen, dan maakt mij de kleur ook niet uit. Maar goed ik zie wel er zijn velen met mij die ook meedoen om te winnen maar ik dacht niet geschoten altijd mis!! Nu maar duimen dat ik de kids er gelukkig mee kan maken!

 149. Dana van Heuven van Staereling Dana van Heuven van Staereling

  151

  Vtech had ik natuurlijk al eerder geliked! Super merk. Wij gaan natuurlijk Hello Kitty spelen . Mickey Mouse Clubhuis en Dora proberen! Roze is onze meid haar favo kleur! Gezellig samen verhalen lezen, spellen spelen, muziek luisteren, dansen en foto's maken! Ze kan er allemaal geen genoeg van krijgen!

 150. Babydamienjiro Babydamienjiro

  152

  Afbeelding 3 die staat helemaal aan de rechterkant ik zou met hem veel met de zapp app doen hij speelde altijd met de iphone tot die per ongeluk viel hij had er een hoesje voor maar soms pakt hij hem gewoon

 151. Petra de Wildt Petra de Wildt

  153

  Mijn dochters zijn alle drie gek op educatieve spelletjes op een tablet, maar ook kleuren, verhaaltjes en liedjes zijn erg leuk. Een camera vinden ze fantastisch, Eigenlijk alles wat je op zo'n tablet kunt doen vinden ze leuk. Met drie meiden gaan wij voor de Storio2 Roze natuurlijk. Het lijkt ons geweldig als ze hun eigen tablet hebben. Daar vragen ze regelmatig om. Het handige van deze tablet is dat je weer nieuwe dingen kunt downloaden. Verveelt dus nooit!!

 152. sharayma_rojer sharayma_rojer

  154

  Wordt idd tijd dat mijn boys een tafel krijgen. Ben elke x me telefoon kwijt om eraan achter te komen dat ze ermee zijn 2en stiekem in een hoekje spelletjes zitten te spelen Ze houdingen letterspellen en kleine puzzel spellen. Graag zou ivoor hun de blauwe storio2 willen.

 153. melissa1984 melissa1984

  155

  Super leuk zeg! Mijn mannetje wordt as vrijdag 1; wellicht kan hij er toch al mee starten. En anders kan grote zus (net 3) vast wel helpen! Ik zou gaan voor de blauwe variant. Spelletjes: kleuren, maar ook foto's maken en bewerken, tellen etc.

 154. Kim De Graaf Kim De Graaf

  156

  Wat een superidee! Mijn Ipad heeft een buitengewone aantrekkingskracht op zowel mijn oudste (7 jaar) als mijn jongste (7 maanden) zoon. Hoewel de jongste nog klein is vindt hij het geweldig om filmpjes en foto's langs te zien komen en alle dingen met felle kleuren vindt hij prachtig. Maar helaas is mijn Ipad niet erg babyproof en resulteert zijn gemep en geveeg regelmatig in bijna-aankopen in de appstore en dus in paniek bij mama. Voor deze kleine ondernemende man zou de Storio2 baby straks een uitkomst zijn. Aan de andere kant heb ik mijn grote man, die net een klas heeft overgeslagen en nu ineens in een hogere groep zit. Naast de spelletjes die hij natuurlik fantastisch vindt zou de Storio2 (blauw) perfect zijn voor hem om het uitdagende schoolwerk dat hem nu te wachten staat extra te kunnen oefenen. Wij 'liken' deze actie dus van harte en houden ons aanbevolen voor de Storio2 baby of de Storio2 (blauw).

 155. Patricia Paling Patricia Paling

  157

  De blauwe zou echt superleuk en heel leerzaam zijn voor mijn 4-jarige zoon. Wij zouden natuurlijk ;-) Cars en Planes spelen! Maar ook zeker filmpjes kijken, puzzelen, kleuren, foto's maken en nog veel meer! Alles wat erop zit is superleuk! Als mijn zoon deze wint, dan kan voortaan kleine 2-jarige zus met zijn VTech Mobigo en VTech fototoestel spelen. En hebben papa en mama de tablet terug! ;-) We zouden er alle 4 heel blij mee zijn! ;-) We waren al fan van VTech, maar nu ook van Mamaplaats! ;-)

 156. Sharon2012 Sharon2012

  158

  De Storio2Baby zou hier heel welkom zijn. Onze dochter is gek op telefoons, laptops en de tablets bij opa en haar tante. Onze dochter vindt het prachtig om spelletjes te spelen. Ik weet niet welke spellen er op de Storio2Baby staan, maar er zal zeker iets voor haar bij zitten. En zeker ook spelletjes die we lekker samen gaan spelen. Filmpjes kijken en liedjes luisteren zal ze ook geweldig vinden.En als ze wat groter is dan downloaden we Hello Kitty en Minnie Mouse want daar is ze gek op. Ik ben al langer gek op V-tech, de facebooksite heb ik dan ook allang bij mijn favorieten staan..

 157. Marscha Ponse Marscha Ponse

  159

  Onze zoon Steef is ontzettend leergierig. Hij is een erg onderzoekend kind en vindt de computer van papa en mama erg interessant. De Storio2 staat op zijn verlanglijstje maar zn verjaardag duurt nog lang (8/11). Op dit moment vindt hij Mickey Mouse clubhouse en Cars helemaal te gek dus ik denk dat hij van die 2 spellen helemaal blij zal worden!

 158. Jacques Jacques

  160

  - hello kitty - dora Storio 2 roze voor BO.. mijn kleindochter

 159. Mariska van de Laar Mariska van de Laar

  161

  Helaas gebruik ik geen facebook meer wegens persoonlijke omstandigheden, dus ik kan de pagina niet liken :( Mijn zoontje van 20 mnd had anders de storio2 baby geweldig gevonden. Hij kijkt /speelt nu al via de iPad, maar ik durf hem die niet zelf te geven, ben echt bang dat hij hem kapot maakt. Nu met een tweeling onderweg zou het wel heel gaaf zijn als zij de storio ook zouden kunnen gaan gebruiken over 2 jaar. Wij kijken vooral met hem naar Bumba en het zandkasteel en spelletjes zijn vooral bijv. de boekjes lezen apps van Fischer Price etc.

 160. Henny69 Henny69

  162

  Storio2 Blauw: eerst lekker racen met Cars 2 en dan op onderzoek naar andere leuke en leerzame apps!

 161. suusrutten suusrutten

  163

  Super leuk!!! Ik zou graag de Storio2 Blauw winnen voor mijn zoontje, hij is 3 jaar oud en begint spelletjes op de telefoon erg leuk te vinden, zijn grote neef heeft een tablet en die vind hij ook helemaal geweldig. Dit zou voor hem natuurlijk super zijn, dan zou hij spelletjes van dora kunnen spelen, hij vind haar erg leuk en ze zijn ook nog leerzaam. Vtech is geliked ;) Nu maar duimen.

 162. Curly Curly

  164

  Ik zou gaan voor de storio baby om samen met m'n zoontje leuke verhaaltjes te kijken en liedjes te luisteren. Hoe klein kinderen ook zijn, die tablets zijn interessant en omdat z'n grote zus er al 1 heeft wil hij ook graag. Lijkt me top voor de lange autorit tijdens de vakantie straks.

 163. MamaVine MamaVine

  165

  Wauw! De Storio2 Baby zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter. Zij houdt zoveel van zingen en dansen. Wij zouden dus lekker veel liedjes luisteren en samen dansen. Ook houdt ze ervan als ik haar voorlees. Dus dat zou helemaal goed komen met deze tablet. Super goed dat er nu ook een tablet is voor kinderen vanaf anderhalf jaar. Laat het nu net het toeval zijn dat mijn dochter al anderhalf jaar is.

 164. Evelien Wardenier Evelien Wardenier

  166

  Mijn zoontje wordt volgende week 1 jaar! Wat zou ik hem blij kunnen maken met de Storio2 baby! Hij vindt alles wat beweegt leuk. Op de laptop kijkt hij nu graag naar liedjes op You Tube, Nijntje en Bumba. Het zou zo leuk zijn als hij zelfstandig kan spelen met zijn eigen tablet :-)

 165. Joyce Griët Joyce Griët

  167

  Mijn zoon van 5 wil waarschijnlijk graag race spelletjes doen en spelletjes van Lego. Mijn dochter van 3 wil graag spelletjes doen van Dora en houdt veel van memory. En van onze dochter van 6 weken weten we het natuurlijk nog niet...Ik zou met elke variant blij zijn :-)

 166. Patricia Rodriguez Patricia Rodriguez

  168

  Zou graag d roze willen winnen voor mijn meid dan kan ze ook buiten met d'r vteck spelen we hebben een console bij oma en zit dan gekluisterd eraan prinses en de kikker spel te spelen, voor ons te duur om te kopen dus zou ins heel blij mee maken mvg

 167. Sofie Dekkers Sofie Dekkers

  169

  Mijn dochter is gek van roze en van Dora dus daar gaan we voor! 't Zou dan ook helemaal super zijn om deze te winnen!

 168. Wielke Wielke

  170

  Ik zou met m'n zoontje Dora gaan spelen en Mickey Mouse Clubhuis omdat hij dat op televisie ook erg leuk vindt en het helemaal geweldig is om dat te kunnen combineren met leerzame spelletjes en ook met verhaaltjes, want hij is gek op verhaaltjes. De kleurkeuze is ook snel gemaakt: Storio2 Roze! Al is mijn zoontje vier hij heeft een hele uitgesproken smaak (lievelingskleuren zijn roze en rood en toen hij een hobby mocht kiezen is hij bij ballet gegaan) en deze kleur Storio zou hij dan ook zeker niet alleen met plezier gebruiken maar ook met trots aan iedereen laten zien!

 169. Kelly Smits Kelly Smits

  171

  Ik zou graag de storio2 baby willen winnen. mijn zoontje vind muziek geweldig. Hij is nu 1 en weet al precies wat hij op onze telefoon kan bekijken. Zou graag samen met hem woordjes willen leren en spelletjes doen.

 170. Tine78 Tine78

  172

  De Storio2 roze voor mijn dochter! Ze pikt namelijk dagelijks de IPad in en behalve dat ze daar spelletjes op speelt, muziek luistert en filmpjes kijkt, heeft ze er helaas ook een handje van om papa's apps te verplaatsen of zelfs te deleten. Papa wordt er helemaal gek van en is steeds zijn apps en spelletjes kwijt. Om de rust en goede vrede in huis te bewaren zou het heeeeeeel goed uitkomen als de kleine dame haar eigen tabletje heeft en al helemaal leuk in girly roze!!

 171. evatius evatius

  173

  Het mickey Mouse spel lijkt me wel heel erg leuk voor mijn zoontje. Hij wil nu vaak op mijn tablet spelen maar al die vette vingertjes en kusjes heb ik natuurlijk liever niet... Dit zou dus wel de perfecte oplossing zijn, vooral nu de vakantieperiode er aan komt en meneer zich toch even moet vermaken als we er met de auto op uit gaan! Ik ga voor de Storio2 baby omdat hij toch nog te jong is voor de vervolg Storio

 172. ilonawolters5 ilonawolters5

  174

  We zouden graag de gele willen winnen. De storio baby. Dit omdat ik een meisje en een jongen heb. Mijn zoon zegt dat roze alleen voor meisjes is.................zou jammer zijn als we hem winnen en hij wil er niet mee spelen omdat hij roze is.................De spelletjes van studio 100 en van zeppelin zullen zeker niet ontbreken op deze storio

  • Gea12 Gea12

   175

   Graag de roze Storio 2. Onze dame is dol op liedjes en kleuren

 173. anouk steenis anouk steenis

  176

  Hoe leuk is het wel niet voor de kleintjes. Alle lampjes, muziekjes, spelletjes en kleurtjes. Hoe fijn is het niet voor de papa en mij dat we onze Ipad weer in eigen bezit hebben;). Met al die educatieve spelletjes zal Noah goed voorbereid naar school gaan, en slimmer worden dan papa en mama samen;).

 174. joyce van berk joyce van berk

  177

  Wat een super leuke actie....ik zou voor onze dochter wel een roze storio 2 roze willen winnen. Dit gezien we nu steeds meer in een rijd leven dat multimedia en tablets niet meer weg te denken zijn. En wij nu steeds onze kwijt zijn...:) de facebooksite is geliked en me voorkeur heb ik hier aangegeven....nu duimen of we winnen.

 175. LindaSch LindaSch

  178

  zooo wat een leuke prijs! Voor ons dan de baby versie, dan kunnen mijn dochter en mijn zoontje later er gewoon mee spelen! Mijn dochter doet nu op de Ipad (die ze al 2 x stuk heeft gemaakt) spelletjes zoals Letterschool. Heel erg educatief en ontzettend leuk voor kinderen, zelfs al voor kinderen van 4. Maar ze vind het ook ontzettend leuk om foto's te maken, muziekjes te luisteren en verhaaltjes te luisteren.

 176. kloevert kloevert

  179

  Weer een leuke actie! Onze kleine man is dol telefoons, afstandbedieningen, de laptop en mama's tablet. Ik ben hier zelf wat minder blij mee. Dus misschien wordt het tijd voor een eigen tablet., er een winnen zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn! We gaan dan voor de Storio2 Baby. Ziet er goed en degelijk uit en hij kan er een aantal jaren mee vooruit, echt super dat je er steeds iets nieuws op kan zetten. Wij gaan zeker voor muziek, als het een beetje beat heeft dan swingt ons mannetje al lekker mee op de maat (geen idee van wie die muzikaliteit komt, niet van zijn ouders i.i.g.). Hij is ook dol op dieren en geluiden, de boerderij van opa vind hij ook erg interessant. Verder vindt hij Bumba, en Dribbel en Bob de Bouwer erg leuk, dus daar kunnen we vast ook iets mee. En ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar de Storio2 Baby.

 177. Annemiekbo Annemiekbo

  180

  De storio2 baby wil ik graag winnen. Thomas loopt al vaak met mijn telefoon rond en weet nu ook hoe hij hem aan moet zetten. Ik ben al wat foto's kwijt. Hoog tijd voor zijn eigen tablet. Dan kunnen we mooi kleuren en foto's en filmpjes maken en bewerken. Het spelletje van Mickey Mouse zullen we vast ook gaan spelen. Mickey vind ik zelf super leuk.

 178. dionne.limpens dionne.limpens

  181

  Voor onze dochter zou ik graag de storio2 blauw willen winnen. Ze is een "stoere" meid die soms ook wel heerlijk een echt prinsesje kan zijn :-). Ze is helemaal fan van Dora en Diego dus daar zou ze wel spelletjes van willen spelen. Nu moet ze het doen met dvd's met filmpjes, met de storio2 kan ze zelf in het verhaal meespelen. Lijkt me geweldig voor haar!

 179. Sandra Philippe Sandra Philippe

  182

  Leuke tablet voor de kinderen! Voor onze meid zou het ernorm plezier doen om een spelletje te ontvangen met dieren, muziek... de Roze....

 180. jmutsaars jmutsaars

  183

  Ik zou graag de roze Storio 2 willen winnen voor mijn 2 meiden. Mijn jongste wordt binnenkort 3 jaar (31-5) en mijn oudste wordt 6 dagen later 7 jaar. Het zou een ideaal cadeau zijn waar ze samen mee kunnen spelen, maar ook ieder hun eigen spellen kunne spelen die voor hun leeftijd geschikt zijn. Mijn oudste dochter begint net met lezen en kan met de Storio heel erg veel leren in dit opzicht, mijn jongste begint nu echt goed te praten en snapt ook steeds beter hoe dingen werken, zij kan met de Storio dus ook ontzettend veel leren door te spelen. Vtech en Mamaplaats volgen we al een tijdje op facebook, dus nu gaan we heel hard duimen en hopen!

 181. Louise Broersma Louise Broersma

  184

  Ik zou met mijn zoontje beginnen met liedjes spelletjes spelen en al lerende steeds een nieuw spelletje ontdekken op de storio 2 blauw

 182. ranomi2013 ranomi2013

  185

  Storio2 Baby Voor onze kleine dame

 183. pluisje83 pluisje83

  186

  Mijn kleine knul is een ontdekker,, hij is zo nieuwsgierig. Het liefst zit hij met zijn handjes aan de telefoon van papa of mama. Wat zou het leuk voor hem zijn als hij aan de slag kan op zijn eigen tablet!! Hij wordt helemaal vrolijk van liedjes en filmpjes. Als het maar vrolijke kleurtjes en beeldjes zijn.. dan verschijnt er een lach op zijn gezicht! :) Graag maak ik voor mijn kleine knul kans op de educatieve multimedia tablet, Storio2 baby!

 184. titi0123 titi0123

  187

  Hij staat toevallig op het verlanglijstje voor de verjaardag. Madame wordt 5 en is gek op spelletjes van Mickey Mouse clubhuis maar ook de kleurboek functie lijkt haar geweldig. Ze wil natuurlijk graag de roze.

 185. mariska12 mariska12

  188

  geliked en gedeeld op account marisje van Lochem. Ik zou graag het spelletje van mickey mouse clubhuis met mijn zoontje willen gaan spelen. Als dat op tv komt wordt hij helemaal enthousiast. Dit wil ik dan gaan spelen op de storio 2. Want mijn zoontje is bijna 3!!! Super leuke actie.

  • mariska12 mariska12

   189

   storio 3 de blauwe hihi

   • mariska12 mariska12

    190

    gaat lekker: storio 2 de blauwe!!

 186. MamaWendy2 MamaWendy2

  191

  De Storio2 roze voor mijn dochtertje Sharona , ze is nu 3 jaar en 3 maand, en speelt graag dora spellentjes , en prinsessen spellentjes , tekenen en kleuren doet ze ook graag , en foto's trekken, dus ben zeker ze met deze cadeau super blij ga zijn, en volop van zou genieten , samen met de mama :-)

 187. maikem maikem

  192

  Ooo wauw wat een super leuke actie!! Laatst op een verjaardag heeft onze dochter voor het eerst met de storio 2 gespeeld. Ze vond het helemaal geweldig! Ze was het spelletje cars aan het spelen . Super leuk vond ze het. Zou super zijn dit te winnen. In mei wordt ze drie jaar, prachtig cadeau voor dr. En dan zijn papa en mama hun tablet niet meer kwijt hihi. Graag een roze, maar blauw is ook goed. Kan mijn zoontje (6maanden) er ook later mee spelen.

 188. Dromertje87 Dromertje87

  193

  Dit zou ideaal zijn voor mijn 3jarige peuter. Hij speelt al elke keer op de ipad moet mag dit alleen onder toezicht het zou leuk zijn als hij hem wint dan kan het spelen wanneer hij wil zonder dat hij hoef te wachten tot iemand bij hem kan zitten

 189. Moniek Koerkamp Moniek Koerkamp

  194

  Dit zou super zijn voor mijn zoontje van bijna 2, ook zijn broertje, nu 5 maand kan er dan straks gebruik van maken! We houden allemaal van zingen :-) En tel en kleur spelletjes staat nu bij mijn zoon wel boven aan! We zouden dan graag de blauwe willen!

 190. Wendy Jooren-Scholten Wendy Jooren-Scholten

  195

  Mijn dochtertje Lotte van 19 maanden is dol op onze ipad. Niks zo handig dus om er nu 1 zelf te hebben. Peekaboo van Lego vindt ze geweldig. Liedjes meezingen. en natuurlijk zandkasteel

 191. ystienen ystienen

  196

  wij zouden héél graag de Storio2 Blauw willen winnen. de kinderen voor filmpjes en mama voor de educatieve spelletjes ;) !!

 192. x1om4r4 x1om4r4

  197

  ik wil heel graag storio2 baby winnen mijn dochtertje van 2 wil altijd de tablet van mijn oudste dochter hebben en dat mag natuurlijk niet altijd hoe leuk is het als ze der eigen tabletje heeft met alles op haar leeftijd gericht ! super actie

 193. Sharon1980 Sharon1980

  198

  Mijn jongste dochter (bijna 2) is dol op alles wat met katten te maken heeft. Met haar zou ik graag Hello Kitty spelen. Verder is Dora altijd een hit bij ons. Ik zou graag de Storio2 Roze winnen!

 194. Knorretje84 Knorretje84

  199

  Wow, dit zou echt een uitkomst zijn voor onze twee vingervlugge multimedia kids. Ongelooflijk hoe deze generatie opgroeit met al die gadgets en het ook gewoon snappen. Niks is meer veilig voor ze. De weg naar de telefoon (en daarmee de kinderapps) hebben ze al gevonden. De tv/dvd-speler is ook kinderspel voor ze en ook de laptop weten ze al feilloos aan te slingeren. Het zou dan ook fijn voor ze zijn als ze een eigen apparaat hebben waar de juiste apps/spelletjes voor hun op staan waar ze van kunnen leren maar het vooral leuk is! Mijn zoontje van 4 is erg bezig met cijfers, letters, kleuren, bouwen....en filmpjes kijken! Mijn dochtertje van 2 kijkt graag filmpjes (woezel&pip, bobo, nijntje) en danst graag mee op muziek of luistert naar kinderliedjes. Deze tablet zou een uitkomst zijn....voor thuis...maar ook voor in de auto. Met familie wat allemaal minimaal 1,5uur van ons vandaan woont is de lol van: ik zie ik zie wat jij niet ziet....er naar 10x ook wel af....en de luisterboeken van Nijntje kan ik inmidels ook wel dromen! ;) Een blauwe Storio2 zou dan ook erg welkom zijn voor onze kids...... (en dan nog een goed systeem mbt wie mag er nu en hoelang! ;)

 195. mwf van de kamp mwf van de kamp

  200

  de Educatieve multimedia tablet, Storio2 Blauw. super.

 196. kuikentje kuikentje

  201

  De rose Story zou hier wel heel goed van pas komen. Onze dochter van 7 heeft een ontwikkelingsachterstand en voor haar zou dit ideaal zijn om op een leuke manier educatieve spelletjes te doen.....zonder dat ze het idee heeft dat het moet ;-)

  • kuikentje kuikentje

   202

   Sorry....moet natuurlijk storio zijn.....

 197. Nina Manten-kleinjans Nina Manten-kleinjans

  203

  Een roze storio 2 dan hoeft mijn dochter niet meer op mijn telefoon bumba te kijken

 198. Mama van 2 Mama van 2

  204

  Niet meer "mama, mag ik een spelletje op je computer met de appel?", maar fijn op zijn op eigen tablet, ik zeg: leuk!! En wat voor spelletjes? Dat is niet zo moeilijk, alles met dieren vindt mijn oudste zoontje, (3) helemaal geweldig!! Maar eigenlijk is elk spelletje op de computer wel leuk, want.... Het is op de computer (tablet), haha. En de wekker is voor papa en mama wel mooi meegenomen ;) Zelf foto's mogen maken, met ZIJN tablet, hoe stoer is dat! Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar wordt dan wel een heel lang stuk, ik zeg: we hebben plm. 6 jaar de tijd om alles op de Storio2 te ontdekken ;) De jongste (9 maand) kan ondertussen vast mooi afkijken hoe zijn grote broer het doet en vervolgens, "jong geleerd is oud gedaan"! Met 2 jongens is het niet zo moeilijk te raden welke tablet onze voorkeur heeft, de Storio2 blauw natuurlijk!!

 199. Mamalein30 Mamalein30

  205

  Welke spellen ik met mijn zoontje zou willen spelen.... Iets met veel bewegende beelden. Hij is nu nog iets te klein, maar zo klein als hij is al volledig gefocust op de ipad of iPhone. De storio2 baby zou dus een uitkomst zijn. Ik weet zeker dat hij er veel plezier aan zal beleven!

 200. daphne klaassen daphne klaassen

  206

  wou wat gaaf ik zou absoluut meet haar dingen leren zoals schrijven en lezen en natuurlijk foto's maken en bewerken wand dat vind ze super mijn dochter word over 2 maanden 4 en dit zou een super cadeau zijn aangezien ik echt niet zou weten wat ik voor haar moet halen haha. dus de Storio2 Roze voor mijn kleine grote meid.

 201. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  207

  Als we de Storio2 Blauw winnen dan word er veel spelletjes gespeeld maar ook muziek geluisterd en foto's gemaakt Nu zeurt Ivo vaak dat hij op de computer wilt voor spelletjes en kinderliedjes Ook vind hij de tablet van zijn vriendje erg interessant en leuk Ivo zou erg blij zijn met De Storio2 Blauw

 202. martsje1 martsje1

  208

  Je kunt beter vragen wat we niet gaan doen, mijn dochter vind echt alles leuk. Van foto's maken tot kleuren en tekenen. Blijer kun je mijn dochter en mij niet maken. En dan gaan we natuurlijk voor de Storio2 Roze.

 203. Sylvia Kerkdijk Sylvia Kerkdijk

  209

  ik zou graag de storio roze willen winnen kan ik gezellig mijn dochter leen met een spelcomputer

 204. Josephine Tichem Josephine Tichem

  210

  Storio2 Baby zouden mijn dochtertje en ik gaan spelen :) ze is nu bijna 4 maandjes maar als ze 6 maandjes is wil ik dit wel met haar gaan doen. Ze is nu al super nieuwschierig naar alle knopjes op haar ander speelgoed dus ik denk dat dit wel een goede ontwikkeling voor haar zal zijn,. Ik ben benieuwd en ik hoop dat ik de Storio 2 baby win voor haar en ook een beetje voor mams :)

 205. inkiepinkie inkiepinkie

  211

  Wat een superleuk ding! Mijn dochter vind alles wat lijkt op een telefoon, tablet enzo helemaal leuk. Zo jong als ze is swipen enzo, met het grootste gemak. Ze kan bijna meer met mijn tablet als ikzelf. Helaas zijn deze nogal breekbaar. Daarom zou ik graag de Storio2 Roze willen winnen voor mijn meisje.

 206. Sanneplagge Sanneplagge

  212

  Ik zou de spellen gaan spelen war hij kleuren en tellen beter onder de knie zou gaan krijgen. Mijn zoontje wordt in september 4 maar heeft nog niet zo een zin om deze dingen te leren. Wel vindt hij tablets, computers en ipad geweldig dus ik denk dat het een goede stimulans zou zijn een eigen storio2 blauw.

 207. NickRoos NickRoos

  213

  Mijn kleine vent is bijna drie jaar oud en vindt het geweldig om op mijn tablet spelletjes te spelen. Een maand geleden was hij heel erg ziek en hierdoor is zijn energieniveau nog steeds erg laag. Hij moet de komende maanden nog veel rust houden en dat lukt het beste met mijn tablet. Vooral de spelletjes van duplo zijn favoriet, het circus, hamburgers maken en de trein. Maar hij speelt nog veel meer spelletjes zoals memory, puzzelen, plaatjes bij elkaar zoeken, filmpjes kijken enz. Als hij de Storio2 blauw als cadeautje krijgt dan weet ik zeker dat hij niet meer van de bank af komt! Hij zal het echt geweldig vinden!

 208. N Klop N Klop

  214

  Dit zou helemaal geweldig zijn voor onze oudste (2), altijd bij papa & mama op de tablet, laptop of telefoon meekijken, wil altijd de spelletjes doen die erop staan en met de telefoon moeten constant selfies gemaakt worden, filmpjes kijken op de tablet.... Echt alles wat de storio ook kan :), een blauwe winnen (2 zoons) zou dus helemaal te gek zijn voor hem en voor papa en mama ;).

 209. Cyrina Traa Cyrina Traa

  215

  Geweldig gave tablet voor mijn zoon die op school ook al met de computer in verband met de ontwikkeling geconfronteerd word en sspelende wijs dus aan het leren is. Kan hij voor zijn plezier en ontwikkeling thuis ook lekker computeren tijdens regenachtige dagen.

 210. Cyrina Traa Cyrina Traa

  216

  Dan graag de storio2 blauw!

 211. peggy van rijswijk peggy van rijswijk

  217

  Ik zou heel graag de roze willen winnen voor mijn dochter van 4. Ze is praktisch vastgegroeid aan onze ipad! (Wat zou het fijn zijn om deze weer terug te krijgen in ons bezit). Ze vind het geweldig om op onzr ipad te tekenen/kleuren, muziek te luiteren, spelletjes te spelen, filmpjes te kijken etc! En ook omze fotocamera wordt regelmatig tevoorschijn gehaaldom alles en iedereen te fotograferen... kortom, alles wat de storio te bieden heeft! En nou ja, de storio baby mag natuurlijk ook wel hoor, want onze kleine man zal vast heel snel mee gaan doen met zn grote zus! :)

 212. peggy van rijswijk peggy van rijswijk

  218

  Ik zou heel graag de roze willen winnen voor mijn dochter van 4. Ze is praktisch vastgegroeid aan onze ipad! (Wat zou het fijn zijn om deze weer terug te krijgen in ons bezit). Ze vind het geweldig om op onzr ipad te tekenen/kleuren, muziek te luiteren, spelletjes te spelen, filmpjes te kijken etc! En ook omze fotocamera wordt regelmatig tevoorschijn gehaaldom alles en iedereen te fotograferen... kortom, alles wat de storio te bieden heeft! En nou ja, de storio baby mag natuurlijk ook wel hoor, want onze kleine man zal vast heel snel mee gaan doen met zn grote zus! :)

 213. Angel1990 Angel1990

  219

  Memory het beste spel ever! Kleur blauw

 214. Esther Peters Esther Peters

  220

  Wat een mooie tablet voor kinderen. Hier mee kunnen ze van alles mee doe . Storio2 baby

 215. Lakshmie Lakshmie

  221

  ik heb een zoon van 4 jaar en een dochter van 5 maanden, mijn zoon is een beetje achter met alles, en ik denk dat zoiets hem wel zou steuenen om beter te worden met zijn zinnen en spraak, kleuren herkennen enz.... en later kan mijn dochter er ook van genieten. ik ga voor de Storio2Blauw.

 216. doortje doortje

  222

  De kleine uk is nog erg klein dus dat worden eerst liedjes en verhaaltjes en als ze dan wat groter wordt mag ze zelf aan de slag met bijv. de Nijntje apps die zijn erg leuk. De storio 2 baby zal een erg leuke verrassing voor ons zijn!

 217. Monique Leusink Monique Leusink

  223

  Onze oudste zoon (5) heeft de storio 1. Dat bevalt heel erg goed. Nu willen we voor de jongste (3) ook een storio. Hij wil elke keer op die van zijn broer en dat mag natuurlijk niet! Voor hem willen we dan een blauwe storio2 zodat hij zwlf zijn Mickey Mouse spelletjes kan spelen zonder ruzie te maken met zijn broer!

 218. girl1986 girl1986

  224

  Wat een super leuk actie is dit zeg! Wij zijn ook helemaal fan van Vtech speelgoed en ons zoontje speelt er ook graag mee. Deze educatieve multimedia tablet blauw 2 zou een fantastisch uitbreiding zijn van zijn Vtech speelgoed. Daarbij is het erg leerzaam, uitdagend doordat er verschillende mogelijkheden zijn. Onze zoon zou hier lang plezier van kunnen hebben. Ook is het speelgoed wat niet zo snel kapot gaat, en kan gelukkig een keer vallen op de grond zonder dat het gelijk kapot gaat, ideaal dus! Muziek daar is hij dol op en daar lekker op dansen. ook het luisteren naar de geluidjes en daarbij een passend plaatje bij zoeken is erg leerzaam en leuk om als ouder te doen samen met je kind. Ik spring een gat in de lucht als wij deze zouden mogen winnen!!

 219. Jootje023 Jootje023

  225

  Mijn zoontje zou graag de blauwe Storio 2 willen winnen. Hij heeft vorige week de tablet van zijn grote zus laten vallen en je raad het al, helemaal aan gruzelementen. Grote zus in alle staten, want zij gebruikt de tablet ook voor school en er stond natuurlijk het e.e.a. op, dat ze nodig had en bovendien van haar eigen spaarcentjes gekocht. Bijna oorlog in de tent. Nou is grote zus over 3 weken jarig, dus krijgt zij een mooie nieuwe van ons. Daarmee is het probleem nog niet opgelost, want zoonlief wil nog dan nog steeds op de tablet of onze IPad. Wat zou het fantastisch zijn, wanneer hij op zijn verjaardag, 9 mei, een mooie blauwe Storio 2 zou krijgen, helemaal voor zichzelf. Zeker, als ik lees, dat je er ook engelse liedjes en woordjes op hebt, aangezien hij zichzelf van televisie engels heeft aangeleerd. Kan hij mooi verder oefenen!

 220. yvettecal yvettecal

  226

  Met 2 dochters van 2 en half jaar en 6 maanden oud, willen we graag de roze Storio2. Beide meiden zijn gek op muziek, dansen en de oudste kaapt nu steeds onze mobiel weg om spelletjes op te doen of muziek te maken. Ook Dora en Diego kijken doet ze graag. We zullen dus zeker veel plezier beleven samen op de Storio2 want mama doet graag mee ;-)

 221. noname1977 noname1977

  227

  Wauw...zou heel graag de storiobaby voor onze zoon van 2 winnen. Ideaal als hij weer een ziekenhuisopname heeft en op zijn kamertje moet blijven. (zie blog) Met deze leeftijd is dat heel erg lastig... vooral omdat hij weet dat er achter die deur ergens een gezellige speelkamer is. We zouden dan filmpjes kijken van Diego, liedjes zingen en boekjes lezen.... Alles om de opnames zo 'gezellig' mogelijk te maken!

 222. Moeder Liefde Moeder Liefde

  228

  Wij hebben veel belang bij de blauwe Storio2! We zouden Cars en Dora spelletjes erop spelen en andere educatieve spelletjes.

 223. serena frans serena frans

  229

  mijn dochter zou het helemaal tegek vinden.ze is een leergierig meisje wat al heel veel van deze wereld weet dus hopelijk kiezen jullie haar zou ze helemaal geweldig vinden !

 224. mamak77 mamak77

  230

  Onze tweeling wordt in mei 4. De Storio2 zouden ze geweldig vinden!! Roze of blauw maakt ze niet uit, we hebben een jongen en een meisje, maar spelen altijd met elkaars speelgoed. Op de Storio2 zouden ze graag het Cars game, Dora of Princess spel spelen, maar ook alle spellen met dieren zullen het goed gaan doen!

 225. spa spa

  231

  Wauw 2 vliegen in een klap! Nu hoeft hij de iPad van mama niet steeds af te pakken en heeft hij een eigen kindvriendelijke Tablet! Zou voor de lange autorit tijdens de vakantie wel ideaal zijn voor uren speel plezier. Het is een echte knul, dus ik weet zeker dat hij heel graag het Cars spel gaat spelen! Ik zie hem al mee broemen met de auto's. Net 3 jaar, dus daar kan hij nog heel veel plezier mee beleven, de blauwe zou heel leuk zijn!

 226. spa spa

  232

  Wauw 2 vliegen in een klap! Nu hoeft hij de iPad van mama niet steeds af te pakken en heeft hij een eigen kindvriendelijke Tablet! Zou voor de lange autorit tijdens de vakantie wel ideaal zijn voor uren speel plezier. Het is een echte knul, dus ik weet zeker dat hij heel graag het Cars spel gaat spelen! Ik zie hem al mee broemen met de auto's. Net 3 jaar, dus daar kan hij nog heel veel plezier mee beleven, de blauwe zou heel leuk zijn!

 227. Jonita Jonita

  233

  Lijkt me heel leuk voor kinderen om zelf ook wat op te kunnen spelen of leren. Ze doen zo graag hun ouders na....voor ons zou de rose Storio super zijn om eens uit te proberen. We hebben 4 dochters dus er zal wel wat geregeld moeten worden over wie wanneer mag ;-)

 228. khadija Bous Bou khadija Bous Bou

  234

  We vinden puzzelen wel leuk op de Storio2 . Zal leuk zijn voor mijn 6 jarige dochter om haar ermee te verrassen want ze zit al 3 weken met een gipsbeen in een rolstoel. echte niet leuk voor mijn arme meid. Ze zal reuze blij zijn als ze een Storio2 Roze zal krijgen.

 229. Shirley Schmitz Shirley Schmitz

  235

  De storio2 baby zou voor ons meisje een super speeltje zijn. Ze is nu al zo nieuwsgierig wat er bij papa en mama op de tablet gebeurt, dat het natuurlijk hartstikke interessant is als ze er een voor haar zelf heeft. Met alleen maar muziekjes, spelletjes en filmpjes waar zij naar wil kijken

 230. Shirley Schmitz Shirley Schmitz

  236

  De storio2 baby zou voor ons meisje een super speeltje zijn. Ze is nu al zo nieuwsgierig wat er bij papa en mama op de tablet gebeurt, dat het natuurlijk hartstikke interessant is als ze er een voor haar zelf heeft. Met alleen maar muziekjes, spelletjes en filmpjes waar zij naar wil kijken

 231. chantal vd horst chantal vd horst

  237

  Mein zoon is helemaal weg van cars en diego. En zou graag met me zoontje cars en diego willen spelen op de handige en leerzame tablet. Zelf zou ik kiezen voor de storio baby tablet omdat me zoon 2 jaar is.

 232. Anneke Roels Anneke Roels

  238

  Wauw dat zal mijn mannetje geweldig vinden. Dan graag een blauwe versie. Hij vindt zoveel spelletjes leuk ik en hij kunnen niet kiezen. Mooiste zou zijn spelletjes vanaf 6 jaar!

 233. Arbey Arbey

  239

  Met een jongetje als kind, zou ik uiteraard gaan voor de blauwe Storio, super stoer! Aangezien mijn tablet en telefoon vaak worden 'ingepikt' zou een eigen tablet, speciaal ontwikkeld voor kinderen, een uitkomst zijn! Vooral de educatieve spelletjes zoals tellen en kleuren en woordjes herkennen zouden hier favoriet worden denk ik. Lijkt me erg leuk om dit samen te ontdekken. V-Tech en Mamaplaats like-de ik al op facebook!

 234. martine_verweij martine_verweij

  240

  Wauww! Dit is de grootste wens van mij voor dochtertje om zo mooie kindertablet tewinnen Zei is over ongeveer 7 weken jarig dan word ze 3 en over ongeveer 8 weken word ze grote zus en ik zou haar graag willen verblijden met dit mooie cadeau. Zodat ze haar eigen fotos kan bekijken, haar eigen spellentjes kan spelen en nog veel meer. Zo dat ze spelende wijs heel veel kan leren:) Als ik dan haar babybroertje de fles aan geven ben kan ik tegelijketijd met haar achter de tablet Zei is heel leergierig en dol op spellentjes ik duim heel hard mee voor mijn meisje

  • martine_verweij martine_verweij

   241

   Wauww! Dit is de grootste wens van mij voor dochtertje om zo mooie kindertablet tewinnen Zei is over ongeveer 7 weken jarig dan word ze 3 en over ongeveer 8 weken word ze grote zus en ik zou haar graag willen verblijden met dit mooie cadeau. Zodat ze haar eigen fotos kan bekijken, haar eigen spellentjes kan spelen en nog veel meer. Zo dat ze spelende wijs heel veel kan leren:) Als ik dan haar babybroertje de fles aan geven ben kan ik tegelijketijd met haar achter de tablet Zei is heel leergierig en dol op spellentjes vooral van dora, barbie en minnie mouse ik duim heel hard mee voor de roze storio 2 mijn meisje

  • martine_verweij martine_verweij

   242

   Deze mag verwijdert worden want ik was wat vergeten er bij te zetten vandaar de nieuwe hier onder

 235. Gerrianne Schampers Gerrianne Schampers

  243

  Onze kleine man probeert altijd onze telefoons te pakken te krijgen. Hoewel ik in eerste instantie geen voorstander was, begint mijn mening langzaam om te draaien. Zeker met speciale tabs voor de ukkies. Met onze kleine man zouden we vooral veel dansen en liedjes zingen en natuurlijk heel veel leuke grappige selfies maken. Ja met een StorioBaby is deze mama toch om en mag er toch een tab voor de kleine man in huis komen.

 236. Anna Xanthopoulos Anna Xanthopoulos

  244

  Mijn dochter was 16 toen ze 6 maanden zwanger bleek te zijn.... total shock!!!! Nu 6 jaartjes later....is ze een geweldige, lieve, hardwerkende, studerende, zorgzame moeder van mijn oudste kleindochter van bijna 6 jaar en heeft ze er nog een prachtige meid bij van bijna 2 jaar en natuurlijk een "super daddy" gescoord!!! Met zijn viertjes vormen ze een liefdevol gezinnetje, waar ik ongelofelijk trots op ben!!!! Een super jonge (43 jaar) maar heel gelukkige oma hebben ze van mij gemaakt!!! Met weinig centjes komen de kleintjes niets tekort en zijn deze zeer jonge papa en mama heel erg verantwoordelijk!!!!! Ik gun de kleine meiden dan ook heel graag zo`n mooi, leerzaam product, waar ze zelf de centjes nu niet voor hebben. Dank jullie wel voor alleen al deze mooie kans om dit te winnen!!!! De Storio2 Roze, Storio2 Baby zijn beide welkom en de spelletjes die ze zouden spelen zijn oa die van prinsessen en Dora ....

 237. DebbyAron DebbyAron

  245

  Wat een te gekke win-actie! Wij zouden vooral filmpjes proberen te kijken van Bumba of Maya de Bij. Studio 100 is erg geliefd! Maar ook alle andere spelletjes met dieren zijn leuk. Wij zouden graag de Educatieve multimedia tablet, Storio2 Blauw winnen! Super voor ons zoontje! Fingers crossed nu.

 238. Myriam Vegers Myriam Vegers

  246

  Omdat ons kind een verstandelijke handicap heeft en daarmee een achterstand zou de Vtech Storio 2 blauw voor hem zeker leuk zijn, al doende dingen bijleren. Ik zou moeten bekijken Via Explor@ Park welke verhalen, spellen, muziek, video’s en apps voor hem geschikt zijn want die zijn te downloaden.

 239. Tjarda Tjarda

  247

  Storio tablet baby. Met een prematuurtje is alles betreft ontwikkeling belangrijk dus deze kan helpen de ontwikkeling te stimuleren. logan is dol op liedjes dus dat zou er zeker bij zitten.

 240. Tjarda Tjarda

  248

  Storio tablet baby. Met een prematuurtje is alles betreft ontwikkeling belangrijk dus deze kan helpen de ontwikkeling te stimuleren. logan is dol op liedjes dus dat zou er zeker bij zitten.

 241. tinekepralineke tinekepralineke

  249

  Hier een actieve peuter van 13 maanden gesignaleerd, Papa en Grote Broer zijn echte game-fanaten, mama promoot het buiten spelen en boekjes lezen, een gulden middenweg mag er zeker zijn. Mama speelt poppenkast, papa begeleidt de mini-man op de Storio2 baby (dat zeker ook leerrijk kan zijn!)? Wij duimen (!) mee... (En in de toekomst zal er nog een spruitje mee kunnen spelen, sssssssshhhhhhtt!)

 242. tinekepralineke tinekepralineke

  250

  ...ps: Mickey Mouse spelletjes, en natuurlijk de gekste dansjes uitproberen, fototoestel in de aanslag!

 243. MamavanJ&M MamavanJ&M

  251

  Mijn dochter zou dan graag de spellen van Dora, Minnie Mouse en de Disney prinsessen willen spelen. Ze wordt dit jaar 5 en zit sinds kort op de basisschool. De spellen kunnen haar onwijs helpen in de ontwikkeling! Graag wil ik de roze winnen voor haar! :)

 244. Dani15 Dani15

  252

  Mijn dochter zou dit geweldig vinden! Al helemaal leuk om mee te nemen in het vliegtuig in de zomervakantie. Ik denk dat het Minnie Mouse spel wel erg in de smaak zal vallen, en anders Planes wel. En gezien mijn dochter ene echt meisje-meisje is zou ze de roze Storio2 uitkiezen.

 245. merckxa1 merckxa1

  253

  Sam vind het heerlijk om op mijn tablet te spelen, maar omdat ik dit nogal gevaarlijk vind is dit een super oplossing Sam blij mama blij. Vooral spellen met veel muziek en beweging op t scherm ook filmpjes kijken is leuk zijn zijn ding. wij zouden het liefst de storio2 blauw winnen.

 246. petrab petrab

  254

  ik merk dat nu met 20 maanden de leuke dingen de dingen zijn waar ze te jong voor zijn en niet aan mogen afstandsbedieningen en telefoons zijn nu al ouwe koek uitdaging is gevraagt en ik denk dat het hiermee kan storio baby denk ik dan

 247. rakkel rakkel

  255

  Geen idee wat voor spelletjes ze spelen op die leeftijd op een touche pad . Ik zou de spelletjes spelen die hij leuk vind . De storio2baby zouden wij graag winnen.

 248. milusca_edwards milusca_edwards

  256

  Storio2 Roze, VTech Storio 2 Game Dora.samen spannende verhaal over Dora en de drie kleine Biggetjes kijken.3 leerzame spellen en 3 creatieve activiteiten dit gaat mijn dochter van 4 helemaal geweldig vinden.dit spel bied veel mogelijkheden. het daagt je kind uit om op avontuur te gaan.Eindeloos speelplezier, Spannend hoor voor kinderen.

 249. Madeleine Boer Madeleine Boer

  257

  Ik zou lekker muziek spelen met mn dochter Qiyanna. Die is gek op dansen.

 250. melanie van den berg melanie van den berg

  258

  O dat zal erg leuk zijn voor me dochtertje en dan de VTECH Storio2 Baby. Spelletjes die we dan samen kunnen doen er op moeten leerzaam en leuk zijn heb me er nog niet in verdiept welke er allemaal zijn maar daar komen we dan er wel achter. :-) ik heb hem ook geliked op FB. figers crossed!!!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >