Winactie VSM winterpakket + Winter Efteling

Door: Mamaplaats 90 reacties

Winactie VSM winterpakket + Winter Efteling

Deze week bereiden we je voor op de winter met een super handig VSM winterpakket inclusief kaartjes voor de Winter Efteling. We geven namelijk 3x een VSM pakket weg inclusief 4 toegangskaartjes (2 volw+2kind) voor de Winter Efteling. Hoest? Verkouden? Verstopt neusje? Ken je de griep- en verkoudheidsproducten van VSM Kind? Zij ondersteunen de gezondheid van je kindje op een natuurlijke manier. Zo is er Rinikind neusspray voor verstopte neusjes, Nisykind bij griep en verkoudheid, Caltrivat tabletjes voor een betere weerstand en Tussikind hoestsiroop suikervrij voor alle soorten kinderhoest. Alle producten zijn geschikt vanaf 0 jaar en voor langere tijd te gebruiken. Kijk voor meer informatie op www.vsmkind.nl  Actie: Maak kans op een VSM Kind winterpakket + een bezoek aan de Winterefteling > Geef een reactie op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete product van VSM en waarom?

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
90 Reacties

Reacties

 1. Goofypv Goofypv

  1

  Arnikind vallen en stoten gel. Heerlijk spul, na een valpartij even een beetje creme op de bult en je ziet erbij na niks meer van.. geen bult, blauwe plek en minder pijnlijk... superspul.. overal hebben we er een tube van. in de luiertas, bij oma en thuis.

 2. grootaars grootaars

  2

  Cinababy!!!!!!!!!!!! mijn kleine meid had erg veel last van krampje's en niets hielp tot dat ik de tip kreeg van probeer Cinababy van vsm eens en ja hoor GEWELDIG mijn kleine meid sliep weer lekker door TOPPIE!!!!!!!!!!! ben momenteel zwanger en deze staat in de top 3 om al in te gaan slaan. leuke actie. f grootaars

 3. Cora@xs4all.nl Cora@xs4all.nl

  3

  Met stipt op 1. Arnikind Vallen en stoten gel. Een wondermiddel. Wat anders een plek zou worden die alle kleuren van de regenboog zou laten zien is dit met deze gel niet meer het geval. Ook de bult die je zou verwachten blijft uit. Ook heb ik het idee dat de pijn een stuk minder is. Het verzacht en geneest. 2 vliegen in 1 gel. SUPER

 4. cynthia1975 cynthia1975

  4

  Toen mijn meisje nog klein was heb ik zo ontzettend veel profijt gehad van Cinababy! Maar ook de Calendulan, Arnikind en Chamodent (wat ik ook met veel succes bij haar gebruikt heb vind ik goed) Niet te doen dus om HET beste product van VSM te vermelden. Ik heb bij alle producten welke ik tot nu toe gebruikt heb goede ervaringen. Het is gewoon allemaal top spul!

 5. proudmommy proudmommy

  5

  Mijn favoriete product van VSM blijft nog steeds cinababy tegen darmkrampjes. Ik zweer bij dit middeltje en beveel hem ook aan alle moeders aan. Lana had heel erg last van krampjes allerlei andere middels geprobeerd,toen cinababy en het werkte meteen. Heerlijk om nu weer zo´n vrolijk meisje in huis te hebben, gek eigelijk wat zulke druppels al kunnen doen.

 6. reana reana

  6

  nisykind, helemaal mijn favourit en anders het zevendaagse kuurtje voor als ze niet helemaal fit zijn door verkoudheid, helpt goed en snel. geen chemische spullen nodig op dat moment.

 7. Alexandra en Kenji Alexandra en Kenji

  7

  Chamodent kind is mijn ideale product van VSM. Mijn kindje heeft zichtbaar minder pijn van doorkomende tandjes. Maar ook iedeaal voor zere oortjes. Ben onlangs 3 weken naar servie geweest met me kindje en daar had hij erg veel last van zijn oortjes (waarschijnlijk van het vliegtuig). Ik wilde eerst niet geloven dat druppels voor in het mondje werking had op de oortjes. Heb het gelijk maar geprobeerd toen ik merkte dat ie oorpijn had...en savonds was het bijna al over! Hij greep niet meer zo vaak naar zijn oortjes. echt een wondermiddel!! ben blij dat het bestaat hahahaha.

 8. sjamanta sjamanta

  8

  Cinababy is echt geweldig, maar ik ben ook fan van vallen en stoten gel.

 9. petray petray

  9

  Favoriet van Vsm is op dit moment Cardiflorcreme. Mijn zoontje van drie maanden had een erg droge en ruwe huid en bij de apotheek kreeg ik eerst vaseline mee maar wat een vies plakspul. Na bij een andere apotheek te zijn binnen gelopen adviseerde ze cardiflorcreme en wat is dat super smeert makkelijk uit en na een paar dagen weer een heel mooi babyhuidje!

 10. demdemmy demdemmy

  10

  tujababy druppels vind ik super!!!! mijn zoontje haf altijd erge last na zijn vaccinatie. maar toen ik tujababy aan hem gaf had hij er veel minder tot geen last van de vaccinatie!!!

 11. susanhendriksen susanhendriksen

  11

  Rinikind neusspray; daar gaan hier in het gezin heel wat flesjes doorheen! Ik vind het erg fijn, kan al vanaf baby gebruikt worden en ook voor de grotere kinderen. Helpt goed bij een verkoudheid en bij oorpijn!

 12. Oldie Oldie

  12

  Tot nu toe is Arnikind Vallen en stoten gel super goed en op nummer 1 bij mij. Het is ook altijd in huis en gaat me als we op stap gaan. De blauwe plekken zijn veel minder of komen niet en volgens mij is de bult een mini bultje geworden. Het blijf niet helemaal weg maar het scheelt niet veel. Nu is ons kindje geen huil baby en je kom niet aan een zere plek als het niet schoon gemaakt moet worden maar volgens mij maakt deze gel dat het ook niet zo pijnlijk is. Nu krijgen wij natuurlijk de verkoudheid seizoen dus ben ik benieuwd hoe Nisykind werkt als het zo ver komt.

 13. mary mary

  13

  Oef moeilijk. Ik dacht dat ik niet zoveel gebruikte, maar als ik de producten op een rijtje zet gebruik ik best wel wat. Toen mijn meisje nog heel jong was hebben we veel Cinababy gebruikt.Ook andere middelen gebruikt maar kwamen toch weer terug op Cinababy omdat dat het beste werkte. De eerste tandjes zijn net doorgekomen en toen gebruikten chamodent. Bij de eerste signalen gestart met druppels en verder helemaal niet meer gemerkt dat ze er last van had. Gister toevallig arnikind gebruikt omdat ze nu beweegelijker wordt en dan gebeuren er ook regelmatig ongelukjes. Wij gebruiken zelf arniflor en dat werkt super dus dan grijp je automatisch naar de kinderversie voor je kindje. De plekken genezen veel sneller. Ik zie nu ook dat er producten zijn voor verkoudheid vanaf 0 jaar. Jammer dat ik dat niet wist want mijn kleine meisje gaat naar de crèche en is regelmatig verkouden maar bij elke drogist krijg je steeds te horen dat ze als ze zo jong zijn niets daar tegen mogen. Maar als ik toch moet kiezen voor het favoriete product kies ik arnikind omdat ik nog veel blauwe plekken en bulten verwacht, het super goed werkt en wij het zelf ook nog steeds gebruiken!

 14. debbyjurgen debbyjurgen

  14

  cinababy en rinikind. Echte topprodukten! Mijn kleine mannetje heeft er erg veel baat bij en baat bij gehad!

 15. daniekesmee daniekesmee

  15

  ik heb hier toen de meiden nog klein waren lees baby heel veel cinababy gebruikt, onze oudste had nogal last van krampjes, dus vele potjes VSM zijn er hier toen door heen gegaan, en toen kwamen de tandjes, dus moest moeders ook maar chamodent halen hielp erg goed! En helaas is/zijn onze meiden erg gevoelig met dit weer, dus zodra de eerste begint met hoesten rent moeders naar de winkel om nissy kind te halen. Onze jongste heeft dus ook cynababy gehad! ( en nu vonden ze het nog erg lekker ook)

 16. bruyndonckx bruyndonckx

  16

  VSM heeft producten voor vrijwel alle gezondheidsproblemen die je zelf kunt behandelen. Helpt voor heel het gezin.En de producten helpen zeer snel. een natuurlijke manier van beter worden, dus kan ook helemaal geen kwaad. Calendulan zalf is voor ons een wondermiddeltje, aangezien de kleine spruit altijd de held wil uithalen en toch af en toe iets voor heeft :)Kaloba Junior siroop; Met Kaloba ben je sneller van je verkoudheid af. En is een kruidenmiddel dus kan geen kwaad!!!!!

 17. Ingrid1977 Ingrid1977

  17

  Absoluut de Arnikind vallen en stoten gel! Echt onmisbaar nu onze kleine begint te oefenen met staan en stapjes gaat zetten! We hebben een tube beneden in het leefgedeelte voor het grijpen staan, eentje voor altijd mee onderweg in de luiertas en zelfs eentje in haar tasje welke mee gaat naar het kinderdagverblijf. Aldaar ze er trouwens sindsdien ook hilarisch van zijn en het aan andere ouders aanraden te gebruiken! Superspul wat elke ouder met een klein kindje in zijn/haar kast zal moeten hebben staan! Waarom? Blauwe plekjes verdwijnen sneller en vooral belangrijk dat je kindje minder last/pijn heeft! Het verkoeld nl vrijwel onmiddellijk. Ik zeg: Direct in huis halen! (En al te gebruiken vanaf 0 jaar!)

 18. jippie1982 jippie1982

  18

  Tujababy! de eerste vaccinaties zorgde voor veel pijn in mijn zoons beentjes, koorts en onrust.. Dus bij de tweede vaccinatie begonnen met Tujababy; en super! nergens meer last van gehad! Nu gebruik ik het standaard bij de vaccinaties en alles gaat geweldig!

 19. tamara1980 tamara1980

  19

  momenteel vsm voor doorkomende tandjes.Ons dochtertje heeft hier heel veel baad bij.Vlak na gebruik valt ze in slaap en is als ze wakker wordt weer het vrolijke meisje die we kennen,dan lacht en zwaait ze weer ronduit en babbelt weer lekker in haar eige taaltje

 20. vlinder10 vlinder10

  20

  Bij ons staat op nummer 1 arnikind zelf mijn zoon van bijna 11 vraagt erom!! Voorheen smeerde we er een beetje boter op daar werd mijn jongste van 4 echt heel boos van want boter hoorde op brood en niet op je hoofd sinds we de arnikind gebruiken is er niks meer aan de hand.

 21. Pietje Pietje

  21

  Arnikid vallen en stoten gel. Onze zoon van bijna 3, liep al met 11,5 maand. Doordat hij ongelijk liep met zijn voeten, waren er veel blauwe plekken door het vallen. Toen wij op de Jonge gezinnenbeurs waren en daar de stand van VSM bezochten, maakten we kennis met Arnikid. We kregen het juiste advies en het helpt super. Nu worden de blauwe plekken gelukkig minder, omdat hij steunzooltjes heeft gekregen en daardoor gelijker loopt. Toch zijn wij nog steeds er gelukkig met Arnikid. Overal is wel een tubetje.

 22. greeneyes74 greeneyes74

  22

  De druppels van tujababy hebben echt gewerkt bij mijn kleine meisje. De eerste keer hebben we de vaccinaties gedaan zonder die druppels omdat we er later pas van hoorde, en ze was toen een paar dagen hangerig en slecht te pas. De volgende keren heb ik elke keer tujababy druppels gegeven, en ze voelt zich er een stuk beter bij. Natuurlijk vind ik het nog wel steeds zielig om te zien, zo'n grote naald in een klein beentje maar ben blij dat zij er zoveel profijt van heeft.

 23. taartje taartje

  23

  Hier is chamodent het wondermiddel. Ik ben al helemaal blij dat er zo veel van VSM te krijgen is voor de kleintjes, maar chamodent spant momenteel de kroon. Ons meiske begon met precies drie maanden al met een doorkomend tandje. hier had ze veel last van. Toen de tip gekregen over VSM. Chamodent gehaald en na een paar dagen een vrolijker meisje van 4 maandjes die echt "vraagt" om haar druppeltjes. Ze vind ze ook gewoon lekker. en dat vind ik bij baby's ook erg belangrijk.

 24. suzanne suzanne

  24

  hoi hoi allemaal wij hebben al van alles geprobeerd van VSM. maar toen onze kleine meid last kreeg van der tandjes hebben we VSM voor doorkomende tandjes gebruikt nouuuuuuuuuuuuu geweldig gewoon we merkten echt dat ze er veel aan had.veel minder last had ze. en makkelijk te geven ze vond het lekker. gewoon op de tut hebben we de druppels gegeven. gr suzanne

 25. Soraya Soraya

  25

  Arnikind!!!! Ik gebruik meerdere producten, maar dit is toch wel één van de betere! Ik ben gastouder dus heb elke dag minimaal 4 kindjes over de vloer. En dan gebeurt er wel eens een ongelukje, Arnikind erop en er is niks meer aan de hand, echt geweldig spul!

 26. Zwelgje Zwelgje

  26

  Hmm ik vindt het heel lastig om 1 favoriet VSM product te noemen. Chamodent is echt een wondermiddel nu ze last begint te krijgen van doorkomende tandjes. Cinababy was mijn redder in nood toen ze last begon te krijgen van darm krampjes en met dit gure weer waarin bijna iedereen verkouden is biedt de hoestsiroop de uitkomst. Mijn zoontje van 9 is een echte wildebras die het liefst de hele dag klimt en klautert dus die valt ook regelmatig Arnikind is dan ook onmisbaar bij ons thuis. Dus echt 1 favoriet heb ik niet. VSM levert echt in zn totaal topproducten. Voor ieder ongemakje een natuurlijke oplossing.

 27. ilona ilona

  27

  Tussikind! Mijn drukke kleuter van 4 was een erg onrustige slaper en werd zeker 2 a 3 keer wakker per nacht! Sinds het gebruik van tussikind slaapt het mannetje heerlijk door (op een enkele keer na) en komt hij eindelijk goed aan zijn rust!

 28. josenmarjan josenmarjan

  28

  Arneflor en Arnekind Vallen en Stoten gel. Helpt prima bij schaafwonden en kneuzingen. De kids hebben nog al eens wat maar zo is de pijn gauw vergeten.

 29. cattathorac cattathorac

  29

  ik vind eigenlijk alles van vsm top want alles werkt ook echt geen fabeltjes spul of weggegooid geld maar ik denk met chamodent en arnikind vallen en stoten gel dat dat toch mijn favorieten zijn wat werkt dat goed mijn kleine sliep goed en heeft weinig last van zijn tanden en kiesjes gehad met doorkomen dus op naar de volgende en die krijgt ook chamodent.en nu de ene loopt en valt en zich stoot smeer ik m continue in en laatst schaafde ik mijn hand langs een hek en toen heb ik meteen vallen stoten gel erop gedaan en dat verzachte meteen erg prettig dus niet alleen voor kleine kindjes:)

 30. Dorien1986 Dorien1986

  30

  Arniflor vallen en stoten zalf of creme! Dit gebruikte mijn moeder vroeger altijd al bij mij, ter voorkoming van blauwe plekken. Ik vond de kleur toen altijd zo leuk van de creme! En tevens verzachtte het echt mijn huid, want hierdoor was de pijn snel weg! Nu ik ouder ben gebruik ik het nog steeds en ik zal het in de toekomst ook zeker voor mijn kinderen gebruiken.

 31. mamavanharleyenelvis mamavanharleyenelvis

  31

  hahha..ik zie mezelf als mama die niet zo snel van streek is, die niet voor elk scheetje dat dwars zit bij de huisarts staat...maar van vsm heb ik zowat het hele assortiment in huis..of in huis gehad..ze worden steeds groter dus nu is mijn favoriet arnikind vallen en stoten gel maar ik weet niet hoe we zo ver gekomen zouden zijn zonder chamodent of tussikind..hahha..ook dank namens de kids ;-)

 32. kaykay1 kaykay1

  32

  Toen mijn oudste nog heel erg klein was heb ik toen ze zo onrustig was en onrustig sliep veel baat gehad bij Kindival van VSM. Dat is daarom ook mijn favoriet. Ze sliep toch beter en was niet zo onrustig overdag als ik kindival gebruikte :)

 33. linda79 linda79

  33

  Tja, ik gebruik alleen arnikind. Alle 4 mijn dochters hebben nooit last gehad van krampjes of pijn bij doorkomende tandjes. Ook geen last van de vaccinaties. Dus ik ben niet bekend met de middeltjes. Alleen de vallen en stotengel is hier weer wel nodig. Samen zijn ze lekker wild en dat gaat geregeld fout. Onze jongste zet net haar eerste stapjes en die zal nog wel vallen. Dus voor ons ARNIKID

 34. young_mommy young_mommy

  34

  Cinababy heeft veel gedaan voor mijn renzo hij had veel last van krampjes en het hielp dat was wel fijn voor ons en voor renzo zelf natuurlijk

 35. elpicu elpicu

  35

  Cinababy, is een favoriet product geweest, onze kleine meid had veel last van krampjes en we hadden al 2 andere producten geprobeerd, maar toen we éénmaal cinababy gebruikten ging het met de kleine meid zo super goed en natuurlijk met ons ook, vsm bedankt voor dit wonder product, ik kan een ieder dan ook Cinababy aanraden.

 36. waltzing waltzing

  36

  o.a van de vele goede kinder producten van VSM Kind is mij de CHAMODENT druppels zéér goed bevallen..een echte aanrader!

 37. Liesje Liesje

  37

  Arniflor, bij ons beter bekend als blauwe toverzalf.... het middeltje tegen stoten en vallen klein of groot, maar ook op de zere plek na het krijgen van een prik, ideaal. Gaat altijd mee naar een speelkasteel en op vakantie...wat zou ik zonder moeten...zucht

 38. winnetoe winnetoe

  38

  Als baby/peuter was het favoriete middel van VSM voor ons Chamodent... wat een verademing als de tandjes doorkwamen. Nu als springende en vallende kleuter is het Arnikind! En zo zal er bij elke nieuwe fase wel een favoriet middel komen, want er zijn er genoeg!

 39. Pascalle Pascalle

  39

  Onze kinderen zijn net als hun papa erg allergisch voor insectenbeten en brandnetels ze kregen hier ook altijd ontzettende plakkaten, bulten en verschrikkelijke jeuk niets hielp tot ik er VSM prikweg op smeerde en sindsdien hebben ze nergens meer last van zo snel ik het erop heb gesmeerd!! Dus voor mij op de hoogste plaats Prikwegggg

 40. Sandra1976 Sandra1976

  40

  Mijn zoon is 2,5 en het laatste jaar aan 1 stuk verkouden... met 2 keel-en neusamandelen eruit gehaald maar zonder resultaat. Wij hopen dat deze medicijnenpakket van VSM hem eindelijk een frisse neus en een vrije ademhaling kan geven. De Cinababy heeft vroeger wel goed geholpen voor de darmkrampjes en ook met de vallen en stotencreme heeft hij vaak genoeg kennis gemaakt. Als hij dan als bonus nog naar de efteling mag, heeft zijn verkoudheid en de pech hem ook nog iets goeds/leuks gebracht.

 41. karlineb karlineb

  41

  Hier zijn de CALTRIVAT tabletten favoriet voor mijn zoontje. Aangezien hij de gehele herfst/ winter verkouden is, zijn deze tabletten een welkome toevoeging. Vitamine pillen alleen zijn niet voldoende. En dit geeft hem net dat beetje extra wat hij zo goed gebruiken kan. Zou niet weten wat we zonder zouden moeten. Het is zo fijn om op een natuurlijke, gezonde manier de kinderen ondersteuning te kunnen bieden.

 42. sebas112 sebas112

  42

  Schüssler mineraalzouten*. ik heb een langdurige ''ziektegeschiedenis''waarbij ik behandeld werd door reguliere artsen, mij werd geadviseerd inhalers te gebruiken, vanwege gebrek aan energie veel te sporten, etc. ik heb na onderzoek en studie via internet bij schussler ontdekt dat mijn mineralen -huishouding niet functioneerde..heb verschillende kuren met gecombineerde zouten gedaan,aan de hand van de voor mij bij mij herkenbare symptomen, het resultaat is verbijsterend..vermindering van klachten,energieker,minder tot geen pijnen. ik vind het een vergeten aspect in de medische wereld, terwijl het voor de hand zou moeten liggen dat door een goede mineralen huishouding allerlei kwalen te voorkomen zijn. Artsen zouden hier veel meer mee bezig moeten zijn.. ans

 43. Fenneke Fenneke

  43

  Ik ben fan (fen :p )van VSM chamodent, want na een lange nacht voor zowel moeder en dochter, bracht chamodent opluchting en toverde een lach op Elish haar gezicht.

 44. Mopie Mopie

  44

  Onze dochter had als baby heel erg veel last van blaren op haar billen. De veel geadviseerde sudo werkte niet/ De billencreme van vsm was snel favoriet. 's Ochtends smeren, was vaak 's middags al resultaat. Is nog steeds fijn bij kleine irritaties. Heelt mooi en is zacht. Hoestdrank is ook heel prettig en lekker voor een kind dat een drop lust en vaak verkouden. Alles van vsm is echt heel fijn. ook omdat t natuurlijk is.... Elyse wordt blij van vsm, dan worden wij als ouders dat ook!

 45. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  45

  Graag zou ik kans maken op het VSM pakket, zodat ik met mijn nichtje en neefje naar de Efteling kan voordat ik zelf mijn kleine in de armen sluit. Mijn favoriete product op school is Arniflor. We hebben dit in iedere klas, zodat valpartijen tot een minimum aan letsel veroorzaakt.

 46. Jill Jill

  46

  Mijn favoriete product is Calendulan kinderemulsie. Toen mijn dochter helemaal onder de pokkies zat en zelfs een zemelenbad niet werkte hebben we dit geprobeerd. En... weg was de jeuk! Zo heerlijk voor een kind van 2 geen jeuk hebben!! De andere producten hebben we ook veel baat bij gehad, maar dit, raden we altijd iedereen aan!

 47. w12345 w12345

  47

  Zeker Arnikind Vallen en stoten gel. Fantastisch middel, en met een kusje erop helpt het nog sneller.

 48. Danielle9 Danielle9

  48

  Mijn favoriete producten zijn Chamodent en calendulan kinderemulsie. Het heeft allebei heel erg goed zijn werk gedaan. De jongste van 1 jaar kreeg wel 4 hoektanden tegelijk en heeft erg veel baat gehad bij de druppels!! De oudste van 4 jaar vond het erg prettig ingesmeerd te worden met calendulan, hij smeekt er zelfs om!! Dus een goede tip voor alle (aanstaande) ouders.

 49. daffie1981 daffie1981

  49

  Mijn favorietje is Chamodent. Mijn dochtertje van 8 maanden kreeg vorige week een tandje door en Chamodent is meegegaan naar de opvang. Ideaal en bijzonder heilzaam product. Prima ondersteuning bij het opgroeien en vooral belangrijk: bij die kleintjes wil je toch zoveel mogelijk homeopatisch oplossen. En dat lukt!

 50. carla carla

  50

  Favoriet op 1 het hele jaar door is Arnikind vallen en stoten gel want dit smeren betekent geen blauwe plek en de pijn wordt verzacht. Maar als je speciaal naar de winterperiode vraag is het Tussikind hoestsiroop suikervrij, dit geeft makkelijk en ze vinden het niet echt vies wat ze veel andere hoestsiropen wel vinden.

 51. Lois Lois

  51

  Ja hij is al heel veel keer genoemd maar ook voor mij is het "Arnikind Vallen en stoten gel".Dit kindermiddel van VSM heeft op veel crèches en kinderdagverblijven niet voor niets de erenaam ‘toverzalf’ gekregen. Dit middel is zo effectief dat ik het vroeger ook vaak meenam naar de speeltuin, ideaal bij lichte schaafwondjes. Mijn zoontje Tim zei eens: Kijk m'n benen nou ik heb over plekken, wat ben ik toch een sukkel! sindsdien noemt hij het sukkelzalf, hij moet dan altijd lachen.

 52. rinque rinque

  52

  Cardiflorcreme, Arnikind Vallen en Stoten gel en Chamodent bevallen ons prima. Het zijn goed werkende middelen en ik zweer er bij. VSM hoort dan ook in iedere EHBO koffer te zitten want het is zeer doeltreffend.

 53. jessicawalet jessicawalet

  53

  Met een zoontje van 6 jaar die niet stil zit is Arnikid absoluut een topper! 1 keer vallen - arnikid erop - en weer doorgaan.

 54. l1tje l1tje

  54

  Als mijn kinderen niet uit zichzelf vallen, helpen die monsters elkaar wel een handje ;-( Gelukkig heeft mamma Arnikind vallen en stoten gel bij de hand waardoor er de volgende dag helemaal niets meer te zien is. (helpt ook door het op prikjes te smeren..)

 55. mrlmcmr mrlmcmr

  55

  Eerst een kusje en dan arnikid op de buil, anders wordt het zo'n troepje. Ik zou wel graag de tube-inhoud vergroot zien worden naar een gezinsverpakking, want ik heb twee stuntkippen/ dochters.

 56. Jengelsman Jengelsman

  56

  Arnikind vallen en stoten gel, echt een geweldig wondermiddel! Zo snel als de zwelling verdwijnt en ook het genezingsproces gaat wonderbaarlijk snel, zou niet meer zonder kunnen.

 57. fleurie fleurie

  57

  Arnikind vallen en stoten staat echt met stip op 1! Mijn dametje had vorige week een buil zo groot als haar halve voorhoofd, en na wat smeren, trok het heel netjes weg. Thuis kon mijn vriend amper geloven dat de buil zo groot was geweest als ik door de telefoon had verteld ;-) Tovercreme, noemen wij het!

 58. ikkusters ikkusters

  58

  Eigenlijk hebben we hier standaard wat VSM produkten in huis, maar als ik écht een keus moet maken: Calendulan créme ! Dat wordt hier door het hele gezin gebruikt (als een soort wondermiddel hahaha)Als we een wondje hebben, een geschaafd plekje of een droge huid smeren we er een beetje créme op en dan is het zó weer over! Bovendien trekt deze créme lekker gauw in!

 59. Friezin Friezin

  59

  Ik heb nog geen ervaring met de VSM producten, maar als ik alle reacties hierboven lees, dan zal ik de regen nog even moeten trotseren om een privé-apotheek aan te leggen!!

 60. smarty smarty

  60

  Rinikind neusspray, als mijn dochter oorpijn heeft is een neusspray hetgeen wat het meest helpt. Superproduct dus!

 61. wempsie wempsie

  61

  KINDIVAL, werkt super bij mijn oudste zoontje die vaak bang is om naar "ïets nieuws" te gaan en vaak ook eng droomt/nachtmerries heeft. ARNIKIND, onze boef is alles aan het ontdekken en ja, aan blauwe plekken ontkomt hij niet.. ff smeren en gelukkig worden ze niet zo blauw.

 62. Janin Janin

  62

  Wij hebben voor onze oudste dochter (4) de halve VSM lijn in huis gehaald naar alle tevredenheid. Vandaar dat ook nu weer bij onze tweede dochter een plaatsje op de plank is vrij gemaakt voor de VSM middelen. Wat ons favoriete middel is van VSM? Ik moet me dan toch wel aansluiten bij de meerderheid, de Arnikind. Vooral ook omdat het voor alle leeftijden gebruikt kan worden.

 63. jbuis jbuis

  63

  Arnikind met twee meiden die geregeld vallen of stoten. Als mama zegt even insmeren en ja je raadt het al het is spontaan allemaal over geen traan meer te zien. Wondermiddel!

 64. Maris Maris

  64

  Cinababy staat op 1, daardoor kon mn moppie dr krampjes snel verliezen Maar Nisyleen is ook zo fijn tegen het hoesten en niezen. als 3e moet ik toch voor Arnikind kiezen, superspul!

 65. cimu27 cimu27

  65

  Tsja, er zijn veel producten van VSM die ik fijn vind! Maar op een gedeelde eerste plaats staan toch echt Nisyleen en Arnikind vallen & stoten. Ik zou geen van beiden willen missen!

 66. JoJo JoJo

  66

  Arnikind vallen en stoten en niet alleen voor de kids als ik mezelf stoot smeer ik er ook snel even mee en ik voorkom een mega blauwe plek.

 67. ilona ilona

  67

  Tussikind! Mijn kleine mannetje kan weer heerlijk rustig zijn slaap vatten en wordt nog maar amper wakker snachts!

 68. Wilma D Wilma D

  68

  Cardiflor!In het medicijnkastje en in de handtas voor je weet maar nooit.

 69. mariellesreis@hotmail.com mariellesreis@hotmail.com

  69

  Amikind vallen en stoten gel! ik weet het het is al vaker gezegd, maar wat een topproduct. Als je het op de plek smeert krijg je geen bult of blauwe plekken en mijn zoontje vind het ook nog lekker verkoelend. En ik lees net dat iemand het ook voor zichzelf gebruikt.....goed idee! Marielle

 70. moederanja moederanja

  70

  Dat is moeilijk met zoveel soorten vsm in huis, maar ja 1 springt er wel uit met kinders die regelmatig op hun hoofd vallen en dat is arnikind vallen en stoten, heft al veel grote bulten snel doen slinken GEWELDIG SPUL

 71. kelang73 kelang73

  71

  Win een VSM winterpakket en je gaat zonder zorgen naar het Efteling-pret. VSM, loopneusje hier en loopneusje daar, bultje hier en bultje daar, ook wat is het fijn want met VSM is het bijna al klaar. Ik vind het een top product en kan er niet zonder meer. Groetjes Danielle

 72. Lista70 Lista70

  72

  Arnikind vind ik het ideale produkt, ook voor jezelf als je eens een keer de teen stoot of iets anders. Het help gelijk bij zowel voor kinderen als volwassenen

 73. corinapost corinapost

  73

  Chamodent!! De pijn was ineens veel minder toen mama dit aan mij gaf. En... mijn tandje kwam al snel door en mijn oortje deed ook geen zeer meer! Nu kan ik weer volop lachen en vrolijk door de kamer racen met mijn loopstoel... Bedankt mama!!

 74. Norine Norine

  74

  Hoi! Ik gebruik geregeld Rinikind neusspray. Gewoon goed spul als de kinderen verkouden zijn! En de vallen en stoten gel wordt (helaas, dat dan wel weer, haha) ook heel vaak op de knietjes, hoofdjes of andere plekken gesmeerd, en het werkt echt! Bulten en kneuzingen worden snel minder. Ik zelf gebruik in de winter iedere dag een Echinacea bruistablet en de kinderen krijgen Caltrivat. Homeopatisch, dus super! Dat helpt ons gezond de winter door te komen. Hatsjoe, o help, maar wij worden niet ziek met VSM!!Dus Efteling; here we come! Een heerlijke winterdag vol sprookjes, willen wij beleven!! Lieve groetjes, Norine

 75. Suetcheng Suetcheng

  75

  Arniflor en Calendulan! Niet alleen voor mijn zoon maar ook voor mij een wonderzalf. We zijn allebei een beetje lomp.. Ik kan wel een stootje hebben maar hem smeer ik vrijwel direct in. Helpt ook bij bult op de hoofd. Bij schaafwondjes gebruik ik calendulan. Ook als het allemaal niet zo erg is gebruik ik de zalf licht. Dat hoort er voor hem gewoon bij,haha. I.p.v. vaseline gebruikte ik Calendulan op mijn tat0eage. En ik kreeg veel minder korstjes enzo. Werd aangeraden door de tattoeerder. Groeten

 76. selina-ailani selina-ailani

  76

  Voor alle kwaaltjes gebruiken wij vsm. Ik ben super tevreden over de producten van vsm.Ik ga voor de kindicol. Ons dochtertje heeft al een hele tijd een harde ontlasting en kindicol helpt erg goed. Ze kreeg ook van alles van de dokter... maar dat hielp lang niet zo goed. Het gebruik van kindicol geef mij ook een veiliger/fijner gevoel dan de producten van de dokter. Ik ben wel een vsm fan hihi.

 77. mariscailly mariscailly

  77

  Na jaren te hebben gezocht naar het goede middel tegen exceem/allergie heb ik dat nu gevonden, namelijk GALPHIMIA GLAUCA. Zit nu standaard in mijn tas voor "noodgevallen".

 78. anita anita

  78

  Arnikind vallen en stoten gel. echt geweldig spul, mijn kinderen willen niet gewoon koelen met een was handje. moet zeggen beetje van dat spul der op en je ziet haast niets meer van de bult en zo goed als geen blauwe plekken echt een wonder middeltje!!! maar jah al jullie producten zijn geweldig moet ik zeggen!! echt top!! ga zo door!!

 79. Gitje1 Gitje1

  79

  Calendulan zalf is ons favoriete product, word gebruikt door het hele gezin en voor alle kleine en grotere ongelukjes en ongemakken.

 80. johanenpaula johanenpaula

  80

  Arnikind vallen en stotengel.. Onze favoriet, omdat we deze al jaren gebruiken voor onze dochter van inmiddels 4. Gewoon prima spul tegen te grote blauwe plekken en bulten. Even smeren en de schade blijft beperkt.. Helemaal super dus.. Met de 2de op komst zullen we vast nog wel wat tubes gebruiken de komende jaren

 81. mariskavandertol1986 mariskavandertol1986

  81

  Mijn favoriete product van VSM is; Arnikind Vallen en stoten gel. want me kleine meid Tess 06-10-2010 is druk bezig met leren lopen, en dat gaat met wat vallen opstaan, klimmen klauteren. ook denkt ze dat ze een vliegtuig is en ze zomaar overal vanaf kan komen zonder te vallen, bijvoorbeeld door over de rand van het bed te hangen en dan zo van het bed af te gaan.. en dat is dan *boink* zo op de grond... gelukkig met de arnikind vallen en stoten gel blijven de blauwe plekken erg beperkt en verdwijnen ze super snel

 82. mammavanhanne mammavanhanne

  82

  Ik zou bijna zeggen bijna alle producten, maar heb alleen nog niet nysikind tabletten geprobeerd, omdat mijn dochter deze ( zelfs fijn geprakt )nog niet weg wilde slikken.Binnenkort ga ik deze natuurlijk weer halen. Op gebied van homeopathie ben ik erg overtuigd, dat deze producten erg goed zijn, er staan nergens bijverschijnselen bij, wat ik bij andere producten nog wel eens ondervonden heb.

 83. fcbkever fcbkever

  83

  vooral de neusspray geniet mijn aandacht... mijn zoontje gaat naar onthaalmoeder. lopende neusjes zijn daar heel goedkoop. Dankzij de neusspray wordt mijn zoontjes leed een beetje verzacht.

 84. Sjuuls Sjuuls

  84

  Cinababy bij darmkrampjes Ook meegenomen voor mijn schoonzus in het buitenland. Naar een paar dagen waren de krampjes zo goed als verdwenen!

 85. ClaudiaHH ClaudiaHH

  85

  Ik gebruik vaak producten van VSM, mijn favoriet is toch wel de Cinababy die ik bij alle drie mijn kinderen gebruikt heb. Hoe het zo kan werken weet ik niet, maar het verhelpt niet alleen de krampjes na korte tijd maar ook direct het verdriet (meestal). Arnikind lost ook meteen tranen op, wonderlijk maar waar. VSM is onmisbaar voor ons als zorgzame liefhebbende moeders!

 86. sandra1968 sandra1968

  86

  Krampjes, tandjes of een bult op de kop, het maakt niet uit van VSM is top !!!

 87. Jacques Jacques

  87

  .. Arnikind vallen en stoten gel.. .. als ik dat niet in huis nam zou mijn dochter haar kinderen niet bij mij laten logeren..dus..

 88. lievekiekjes lievekiekjes

  88

  Tja, nu mag ik 1 product kiezen terwijl mijn hele medicijnkastje volstaat met VSM producten... Das een lastige=) Als ik een top 3 mag samenstellen dan ziet dat er als volgt uit: 3. Cinababy druppels (deze hebben me heel wat slapeloze nachten bespaard!) 2. Kindival tabletjes (voor zoonlief die adhd heeft en vaak moeite heeft met inslapen en tot rust komen) 1. Maar met stip op één: Arniflorzalf; Als mama, maar ook als leidster op een peuterspeelzaal moet deze tube gewoon in je kast staan! Vallen is voor kinderen niet leuk, maar een bult helemaal niet. Deze zalf zorgt ervoor dat de valpartijen er niet zo dramatisch uit gaan zien achteraf. Voor mij een topproduct. Het verbaasd me dat hij niet op het lijstje van benodigdheden op scholen, kinderdagverblijven èn speelzalen staat van de GGD!

 89. Nance37 Nance37

  89

  Chamodent van VSM is het ideale middel tegen doorkomende tanden, wisselende tanden en tandpijn.

 90. judokid judokid

  90

  Chamodent druppels, mijn kind had erg last van haar tandjes en na die druppels sliep ze weer goed zij blij wij blij

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >