Winactie Poobies Kerstkaarten

Door: Mamaplaats 18 reacties

Winactie Poobies Kerstkaarten

Je staat er nu misschien nog niet bij stil, maar voordat je het weet is het weer Kerstmis! Wil je je familie, vrienden en collega’s dit jaar eens verrassen met een bijzondere kerstkaart? Maak ze dan gewoon zelf! Bij Poobies is het heel eenvoudig en ook nog eens super leuk om zelf kerstkaarten te maken. Er is een groot aanbod achtergronden, kleuren, lettertypes en afbeeldingen waarmee je in een handomdraai een originele kerstkaart maakt. Hip of klassiek, groot of klein, sterren of engeltjes. Bij Poobies kan het allemaal. En je kunt natuurlijk ook je eigen foto’s gebruiken, dat maakt je kerstkaart nog eens extra speciaal!  

Wat kun je winnen?

Wil jij kans maken op één van de 3 tegoedbonnen van Poobies t.w.v. 50,-? Maar onderstaande zin af: ‘Het sturen van 'echte kerstkaarten' is leuker dan een e-card want…’

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
18 Reacties

Reacties

 1. ilona ilona

  1

  Het sturen van echte kerstkaarten is leuker dan een e-card want dat vind ik zoveel persoonlijker! Ik word zelf ook blij van een kaartje in de brievenbus en ik maak graag andere mensen ook blij!

 2. The Vons The Vons

  2

  Het sturen van echte kerstkaarten is leuker dan een e-card, want daarvan krijg ik een warmer hart. Ik maak de kaarten zelf en vind het leuk als een ander die moeite ook neemt. Ik wacht dan altijd op het gezellige geklepper van de brievenbus en kan de kaarten op een mooi plaatje op hangen waar een ieder ze kan zien.

 3. rinquej rinquej

  3

  Het sturen van echte kerstkaarten is leuker dan een e-card want het is heel erg fijn om te weten dat er veel mensen om je geven en ik lees ze altijd bij de Kerstboom want dat vind ik extra fijn!!!

 4. bengeltje bengeltje

  4

  Het is veel persoonlijker en vooral gezelliger in huis. Hoe meer ik er krijg hoe leuker ik het vindt. Het hele huis hangt er dan mee vol. Ook vindt ik het leuk om iemand anders een kaart te sturen.

 5. mandy86 mandy86

  5

  Het sturen van een echte wenskaart heeft mijn voorkeur. Een fijn feestelijk kerst gevoel dat vrienden familie en bekende je laten weten dat ze je een warme liefdevolle kerst toe wensen, vol veel gezelligheid. Mijn gevoel spreekt meer bij een echte wenskaart omdat ik het idee heb dat men bij een echte wenskaart net een stuk je meer moeite doet. En daar bij je je muur vol kan hangen met liefdevolle kerst wensen, een stukje liefde dat bijdraagt aan deze gezellige tijd.

 6. josenmarjan josenmarjan

  6

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want zodra de eerste kaart binnenkomt hang ik ze in de gang aan linten en ze blijven hangen tot eind januari. Hartstikke leuk en zie je die computer al hangen......... ik niet dus, dat is duidelijk!!

 7. w12345 w12345

  7

  Het sturen van "echte Kerstkaarten" is leuker dan een e-card,want... een kaartje door de brievenbus vindt bijna iedereen plezant.

 8. melanie melanie

  8

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want… alles word tegenwoordig via de computer gedaan en niks is meer persoonlijk, eerder kreeg je ook als je jarig was nog wel eens een kaartje met de post maar tegenwoordig krijg je alleen nog krabbels of berichtjes online! De kerst is een traditioneel feest laten we dan toch ook de traditie van de "echte kerstkaarten" in leven houden!

 9. Goofypv Goofypv

  9

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want.. het maakt het zoveel persoonlijker.. mijn dochter rent al naar de brievenbus als er weer post binnenkomt. heerlijk envelop openscheuren en kijken van wie hij is...

 10. carla carla

  10

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want…een echte kerstkaart wordt vaak opgehangen of ergens neer gezet en zo kan de ontvanger er makkelijker naar kijken en dus meer plezier aan beleven. Een e-card blijf een computerplaatje en tekst.

 11. Anja Anja

  11

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want...een echte kaart is ook een versiering van het huis in de kerstperiode en als ik zie hoe blij mijn kinderen zijn wanneer dat ze post uit de brievenbus kunnen halen dan wil ik dat andere kinderen niet onthouden.

 12. sandra1968 sandra1968

  12

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want ik heb zo'n hunk van postbode ;-))

 13. Sandra1979 Sandra1979

  13

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want zo vind je steeds een cadeautje op je deurmat.

 14. Norine Norine

  14

  ....het is zooo leuk om post te krijgen. Zeker als er in de envelop dé mooiste kerstkaart zit die je je maar kunt wensen. (En dan zou ik al voorpret bij het maken hebben. Als Poobies zorgt voor de mooiste kaart, zorg ik voor de mooiste foto, deal?!!! )

 15. Zana Zana

  15

  ‘Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want…’ met een persoonlijke groet zie je het nieuwe jaar tegemoet, en niets is zo fijn als al die kerstkaarten te verzamelen aan een waslijn.

 16. razaala razaala

  16

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want een kaart geschreven met hand versterkt de band.

 17. Ingrid1977 Ingrid1977

  17

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want het is als een warm cadeautje als er anno 2011 nog een handgeschreven kaart thuis op je deurmat beland.

 18. judokid judokid

  18

  Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want dat is persoonlijker.. Niemand gaat een ecard uitprinten en ophangen in huis zoals met een echt kaartje!!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >