Win een Kick 360 stunt step t.w.v. 89,-

Door: Mamaplaats 47 reacties

Win een Kick 360 stunt step t.w.v. 89,-

Heb jij altijd al willen stunten op een step of zoek je nog een leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst? De Kick 360 stunt step t.w.v. 89,- is het ideale cadeau! Bij Mamaplaats geven we deze week 1 Kick 360 stunt step weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is een super leuke reactie achter laten: "Welke stunt zou jij doen op deze BERG Toys kick 360 stunt step?*  *Wees er snel bij en geef hieronder je reactie! Let op: de reacties met afbeelding/gravatar maken meer kans! Heb jij al gezien of jij de winnaar bent? Klik hier om de winnaar te bekijken!  Klik hier om nu mee te doen met de nieuwste winacties! 

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
47 Reacties

Reacties

 1. pmeboes pmeboes

  1

  een ollie?

 2. kirstiana kirstiana

  2

  wauw nou een leuke stunt zou ik even moeten oefenen hoor maar ik denk dat ik eerst eens normaal zou moeten leren steppen dus ik zou hem graag winnen

 3. gerrie gerrie

  3

  en koppelduikel-val-over-sta-op stunt

 4. mopje1212 mopje1212

  4

  hallo ik zou van een halfpijp af willen glijden en een salto er mee maken dus zou hem graag willen winne want ik hou wel van een uitdaging groetjes

 5. lievejaap lievejaap

  5

  Welke stunt ik zou doen? Ik? Nou ik hoop dat ik er een beetje op vooruit kom... Het stunten laat ik wel aan de kinderen over, (doe ik wel mijn ogen dicht, dus waarschijnlijk zal ik nooit weten weten welke stunts ze uitvoeren. Ik wil het eigenlijk ook niet weten...)

 6. sandyh sandyh

  6

  Een wheelie!!! Maar dan wel met helm en bescherming om ;0)

 7. Ingrid1977 Ingrid1977

  7

  The Let it snow stunt !!! Als het gesneeuwd heeft "roetsjjjj" van de ene naar de andere kant over een liggende boomstam steppen !!! (als m'n stunt dan mislukt zal ik in ieder geval een zachte landing maken haha!)

 8. ennail1983 ennail1983

  8

  Ik zou weer even in de tijd willen gaan en stoppen bij het jaar 1990 naar mijn toemalig jeugdadres. Daar was achter het pleintje een bergje waar je vanaf kon gaan met je fiets, skeelers, of skatebord. er waren twee keuzes: een rechte weg naar onder of een scherpe bocht naar rechts. Graag zou ik deze scherpe bocht eens met de stoere stunt step willen proberen! Graag wil mijn kids laten zien waar hun mama vroeger speelde en ook wel eens een stuntje durfde te doen (ook mama's durven dat papa!!)

 9. w12345 w12345

  9

  Een stunt op een step?? Daar ben ik een beetje een te oude mama voor. Ik ben een omama en ik doe mee voor mijn kleinzoon. Wat hij voor stunt zou doen??......ik weet het niet!! Hopelijk is hij wel voorzichtig en heeft hij een helmpje op.

 10. Judith Judith

  10

  Niet ik maar mijn zoontje voert de stunts uit. Tot nu toe doet hij dat op de kleine roze step van zijn zus maar dat is natuurlijk niet stoer. Zijn grootste plezier is heel hard scherpe bochten te maken dus daar lijkt deze step perfect voor.

 11. monique090804 monique090804

  11

  Ik zou samen met mijn zoontje een hoge schans bouwen en kijken of een van ons zo hoog kan springen als de maan. Dat zou hij helemaal geweldig vinden.

 12. Ikwordmama Ikwordmama

  12

  Ik vind 't al een stunt om dit te mogen winnen!;-))

 13. Mamaplaats Mamaplaats Auteur

  13

  Let op: de reacties met afbeelding/gravatar maken meer kans! Dus, maak snel je gravatar aan op Mamaplaats en maar extra kans om te winnen!

 14. petray petray

  14

  stunten is aan mij niet besteed maar mijn zoontje is echt de stunt kampioen hij is vijf jaar maar trucjes is hij gek op. Op zijn oude step kan de zelfs al een beetje springen zoals hij het noemt. Je moet wel goed kijken maar trots dat hij is en wij natuurlijk ook!

 15. mamavanharleyenelvis mamavanharleyenelvis

  15

  Harley hier (9 jaar) ik zou heel keurig steppen ..en als mama niet kijkt ga ik met de step van de trap af, om het gemeentehuis heen, snel door de winkelpassage, aai daar zoals altijd even die lieve hond, step door naar de bakker voor een broodje en rem daar, wheely natuurlijk, om vervolgens supersnel maar nog steeds ruim op tijd op school aan te komen waar ik met mn vriendjes op onze steps over t plein race, kijken wie t snelst is en als de mees t goed vind..misschien even van de glijbaan af...? Harley

 16. ecam ecam

  16

  Hallo, Ik ben Daniël. Nu ik in Arnhem woon step ik niet meer. :( In onze straat is het heeeeeeel stijl. Mijn oude smale voustep heeft geen rem en dan is het te gevaarlijk! Dat ding is gewoon oud en niet zo stevig.. Een goede stevige nieuwe step geeft toch meer veiligheid. Dan durf ik ook veeeeeeel meer! Ik ben wel supper cool en als ik dan op een mooie nieuwe stefige step in de voetbalkooi van de speeltuin ben aangekmen flits ik langs iedereen heen. En doe ik spanende moves! Dat kan ik super goed! Super snelle bogten en mooie rondjes! dat is te gek! Dan zou ik best helemaal van boven in de straat naar helemaal beneeden durfen te rijden! 2Voeeten op de plank en supper hart naar beneeden! Ik ben daniël de rok en rol stunter!

 17. sjamanta sjamanta

  17

  Wat zou ik het leuk vinden om hierop te oefenen, zodat ik onze Jesse van 4 kan laten zien hoe "goed" ik kan steppen. Wat zal hij trots op me zijn en ik weet zeker dat hij het al gauw véél beter kan....

 18. reentje74 reentje74

  18

  Het is al een stunt op zich als ik ga steppen terwijl de kinderen nietsvermoedend op school zitten. Benieuwd hoeveel hits ik dan op YouTube scoor.

 19. dieverka dieverka

  19

  toen ik aan mijn dochter vroeg welke stunt zou jij ermee doen zei ze: simpel natuurlijk:de coole pieten stunt

 20. wempsie wempsie

  20

  Mijn zoon doet standaard ELKE morgen diverse koprollen bij ons op het bed. Met deze KICK 360 STUNT STEP kan hij daarmee koprollend gaan stunten (en hebben wij nog even rust, in de vroege ochtend).

 21. Saartje Saartje

  21

  Binnen geen gecomputer en geen gezap, mijn kleine meid maakt voortaan de blits met haar Kick360 stunt step! Lekker buiten in de frisse lucht, in heel de buurt berucht. Wheelies, op de half-pipe... hmmm, misschien voor nu nog iets te lijp. Eerst nog vaak gewoon heen en weer, helmpje op dan doet ze zich geen zeer.

 22. Jootje Jootje

  22

  Mijn kleine stunman en stuntvrouwen kunnen los op deze KICK360 Stunstep! Dat is weer eens wat anders dan tv kijken met al dat gezapp! Lekker buiten stunten dat is wat we willen, ookal betekend dat miscchien blauwe billen!!!

 23. sebas112 sebas112

  23

  ik zou de drie dubbele flip doen.

 24. carla carla

  24

  Deze mama doet geen stunts, maar met drie zoontjes komen er diverse stunts voorbij. Met deze step zullen ze vast ook een super stunt bedenken en uitvoeren. En mama die houdt haar hart vast en hoop dat ze niet naar het ziekenhuis hoeft met één gewond kind.

 25. Zana Zana

  25

  iets met hoge hakken en snel even proberen, want dat kan toch niet zo zwaar zijn als mijn kind het ook kan....

 26. maria maria

  26

  Een 'Donut' en dan een paar rondjes 'spinnnen' op het pleintje voor het huis (hopelijk is de overbuurman NIET thuis....), net als in de favoriete race-film van mijn zoontjes, waar hun racende auto-idolen niets anders doen................JAJA in de film.....!

 27. ils ils

  27

  Ik??? Nou ik denk dat ik maar geen stunten uit ga halen. (Al zou het voor mijn conditie misschien niet verkeerd zijn...) Maar als ik die super stoere step zou winnen, dan zou ik hem aan mijn kids geven natuurlijk! En die stelen dan natuurlijk helemaal de show op het schoolplein! En ik hoop dat zij dan gaan stunten met deze step.: En.... Misschien kunnen ze de Sint deze dagen wel helpen op de daken. En sjeezen ze over alle huizen heen om overal pakjes te gaan bezorgen! Mhum..... DAT ZOU ME NOG EENS EEN STUNT ZIJN....!!!

 28. ils ils

  28

  Ik??? Nou het lijkt me niet verstandig als ik nog ga stunten op een step... (Al zou het voor mijn conditie niet verkeerd zijn denk ik...) Nee... ik zou de step natuurlijk aan mijn kinderen geven. En dan mogen zij de show stelen op het schoolplein met deze super stoere step! Want wat is het een mooie!!! En of zij er stunten mee uit gaan halen? Even denken....: Misschien kunnen ze deze dagen de Sint helpen op de daken, en sjeezen ze van dak naar dak om overal alle kadootjes rond te brengen in hun hulp-zwarte pieten pak! Dan kan Sint het dit jaar ook weer eens een keertje wat rustiger aan doen. Het is natuurlijk toch al een man op leeftijd, en op zo'n lieverd moeten we natuurlijk wel zuinig zijn!

 29. Oldie Oldie

  29

  Ik zou lekker racen tegen mijn nichtje en dan ook lekker winnen want zij kan nog net lopen. Tegen mijn oudere nichtje race ik niet want haar benen zijn langer en dan wint zij. Eigenlijk geeft dat ook niet want van mama krijgen wij toch allebei wat lekkers omdat wij zo ons best hebben gedaan.

 30. elfje153 elfje153

  30

  flatland - tricks doen op een vlak terrein;)hoop dat deze step het wel overleeft.

 31. grootaars grootaars

  31

  ik zou kniebeschermers, elleboogbeschermers en hele dikke kleding aan doen helm op en vind het zelf dan een goede stunt als ik er op blijf staan hahaha en mocht het fout gaan zit ik save ;0)

 32. sprokkie sprokkie

  32

  Mijn zoontje Esli is de stuntman uit ons gezin en in overleg met hem heeft ie besloten om heel hard van een heuvel te rijden en daar beneden staat zijn grote vriend en held opa Aad en als esli met step en al beneden is springt opa erop en esli eraf opa gaat verder en maakt vaart en springt met step en al in de lucht en laat de step dan 360 graden draaien en komt dan op zijn achterwiel tot stilstand als dat geen super coole stunttruc is en uitgevoerd door een stoere opa !!!

 33. nessen nessen

  33

  Heel snel naar Wekerom sjezen en meneer van de Berg laten zien wat ik allemaal kan.

 34. nessen nessen

  34

  Waarom staat mijn plaatje niet bij mijn naam?

 35. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  35

  Ik zou heerlijk op deze step samen met mijn man en klein kinderen door Vlissingen rollen,niets mooiers als onze kleinkinderen te zien spelen en genieten. En onze katter Krummel zet ik er binnen ook voorzichtig op en dan gaat de slimmert echt wel leren steppen,lol las ik de step vasthoud.

 36. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  36

  Reactiedriessenam@gmail.com: Ik zou heerlijk op deze step samen met mijn man en klein kinderen door Vlissingen rollen,niets mooiers als onze kleinkinderen te zien spelen en genieten. En onze katter Krummel zet ik er binnen ook voorzichtig op en dan gaat de slimmert echt wel leren steppen,lol las ik de step vasthoud.

 37. mariekevisser1983 mariekevisser1983

  37

  De Mega Super Coole Kick 360 stunt! Deze stunt wordt uitgevoerd door mijn zoon Davy Berentsen (9 jaar).

 38. mamakristom mamakristom

  38

  Op mijn super Kick 360 stunt step kan ik de volgende trucs, ik maak een 180 en tailwhip combo naar de wasmachine, vanuit daar wheely ik naar buiten om de was op te hangen, ik dodge de obstakels in de tuin om vervolgens met een ollie en barspin naar de keuken te gaan om de vaatwasser leeg te ruimen. Helaas powned de step mij en ga ik onderuit en lachen mn zonen me uit. Malle mamma!! Back to reality, de enige stunt die ik zou kunnen uithalen is het winnen van deze step ;)

 39. Natasja79v Natasja79v

  39

  Ik zou alle mogelijk denkbare stunts willen doen! Maar ik denk niet dat het verstandig is als ik dat zelf ga doen, dat kan ik beter aan de kinderen overlaten. Ik ga wel kijken hoe zij gaan stunten ermee!

 40. mamacj mamacj

  40

  Ow dat zouden onze kids gaaf vinden!!

 41. Lois Lois

  41

  Nou stunt? Eerst maar gewoon eens leren steppen, fietsen gaat ook nog moeizaam bij mijn zoontje.

 42. Welles007 Welles007

  42

  vanuit school slalommen om de strepen op het fietspad en aangekomen bij een zebrabad alleen de witte vlakken te raken en na een aanloop met 2 voeten van de vloer van de drempel te gaan om vervolgens zo thuis te eindigen door de step in het fietsenrek te plaatsen.

 43. anietje anietje

  43

  een 360 natuurlijk, daarvoor is deze step gemaakt!

 44. mamajenny mamajenny

  44

  Ben 4,5 maand geleden bevallen en heb nog steeds bekkeninstabiliteit dus ik op een step is al een stunt op zich. een soort circusact de steppende pinguin. nee hoor!!!! de step is voor mijn zoon van 8.

 45. sandra1968 sandra1968

  45

  vanaf de zolder, zo 2 trappen af, in salto zo de voordeur uit .......... haha keep dreaming mama ;-)

 46. baloe15 baloe15

  46

  Mijn zoontje heeft op zijn verjaardag een schans gehad, hier doet hij al veel trukjes mee, dus ik denk dat hij hiermee heel hard van de schans af gaat.

 47. Norine Norine

  47

  Op de step, op de step, ik ben zo blij dat ik'm heb. Op de step, op de step, nou ja, ik zou'm heel graag willen hebben! En Berg is een heel goed merk, dan is het niet moeilijk te bedenken wat ik ga doen, want een Berg is niet kapot te krijgen. Ik maak van hout een hele gave steiger waar ik mijn kunstje op doe; een harde aanloop, zoef erover heen en ik vlieeeeg gewoon een stukje verder. Vet cool, ik maak de blits in de buurt en ben de echte step-koning! Wij hebben hier ook een race-baantje, dus met mijn step zou ik die onveilig maken, echt wel!! Groetjes van Wiljan. (o ja, mijn moeder houdt ook wel van een stunt; mij als winnaar zien...maar ik wil dat de beste wint hoor, hahaha)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >