Winnaars Bekend: WINACTIE €100: een veilig thuis

Door: Mamaplaats 327 reacties

winactie stempel WINACTIE €100: een veilig thuis

Niet meer in een koud en donker huis thuiskomen

Tijdens winterse dagen kan het soms akelig zijn om in een donker huis thuis te komen. Daar is nu een oplossing voor: ‘Slimme Stekkers’. Het werkt heel eenvoudig. Koppel de stekkers aan Toon®, de slimme thermostaat van Eneco en je zet voortaan op afstand je lampen aan- en uit.

Heel simpel met de Toon-app. Bovendien kan je met dezelfde app ook op afstand de verwarming aanzetten, zodat het ook al lekker warm is in huis. Is toch een stuk fijner thuiskomen :).

Plaats rookmelders

De meeste slachtoffers bij brand vallen door het inademen van rook. Als je slaapt, ruik je niets. Je wordt dus niet wakker van de rooklucht. Erg gevaarlijk! Je hebt allerlei soorten en maten rookmelders (al vanaf €5 heb je een basic melder). Wil je echt op safe spelen? Koppel dan een slimme rookmelder aan Toon. In tegenstelling tot basic rookmelders, geeft een slimme rookmelder je een waarschuwing in huis én een alert op je smartphone. Hierdoor kan je snel ingrijpen mocht er iets mis zijn.

Ook als je buiten de deur bent. Stel je hebt een pan op het vuur laten staan en er ontstaat rook, dan ontvang je een alert van Toon via de app of je wordt gebeld of je krijgt een sms. Zo weet je dus meteen dat je heel snel weer naar huis moet of de brandweer moet bellen. Je kunt er zelfs voor kiezen om (automatisch) de buren te laten waarschuwen bij brand.

Waar denk jij zelf aan bij een veilig thuis?

WAT KUN JE WINNEN?

Lekker veilig thuis spelen met je kindje, heerlijk toch?! Wij geven een cadeaubon ter waarde van €100 te besteden bij een grote speelgoedwinkel weg.

HOE KUN JE WINNEN?

Reageer onder dit bericht en maak de volgende zin af: ‘Ik voel me veilig als ...’

Succes!

Winnaars

W

Winnaar

WINACTIE €100: een veilig thuis

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
327 Reacties

Reacties

 1. esther1986 esther1986

  1

  Ik voel me veilig als mijn kindje veilig en onbezorgt kan spellen♥ en als ik weet dat ik er alles aan gedaan heb om het zo veilig mogelijk te maken*

 2. malinili malinili

  2

  Ik voel me veilig als... mijn hele gezin bij elkaar is; ik mijn man aan zie komen rijden uit zijn werk en we weer met elkaar gezellig samenzijn in een veilig, warm huis.

 3. nooyslie nooyslie

  3

  Ik voel me veilig als mijn kind gezond en vrijuit kan spelen rondrennen enz

 4. chesraso chesraso

  4

  Ik voel me veilig als mijn kinderen na een drukke dag weer veilig onder mijn vleugels zijn. Wanneer het nestje weer veilig en warm voor hun gespreid staat.

 5. cootje48 cootje48

  5

  We gezellig met zn allen in huis zitten, hond aan onze voeten lekker "geborgen"

 6. Wasila Wasila

  6

  Ik voel me veilig als ik familie en vrienden op me heen heb.

 7. nikkk nikkk

  7

  Ik voel me veilig als ik weet dat ik er alles aan heb gedaan om een veilig thuis voor me kindje weet te maken en met dit apparaat regel je alles automaties en dat geeft mij een fijn en prettig gevoel oor mij en me kindje

 8. FabianiWanga FabianiWanga

  8

  Ik voel me veilig als ik me gezin met me is. Niks is heerlijker dan onring te zijn door je zoontje en vriend. Het brengt een geborgen gevoel alsof je heel de wereld aan kan. Ik voel me dan ook het gelukkigst. Helaas kan ik niet heel de dag samen zijn. Want ik moet naar school etc. Maar ik kijk eruit naar uit om hem op te halen van de opvang

 9. jdries jdries

  9

  Ik voel me veilig als ik zeker weet dat mijn kindjes zonder gevaar (binnens- en buitenshuis) kunnen spelen, eten en slapen.

 10. michelentamara michelentamara

  10

  Ik voel me veilig als: -ik met mijn zoontjes en vriend thuis kom en weet dat er niet ingebroken is en dat ons huisje veilig en warm is (doordat ik hier geen melding van ontvangen heb op mijn telefoon En ik via mijn telefoon de verwarming al lekker aan heb kunnen zetten). Na 3 inbraken in mijn kinderjaren blijft de schrik er nog altijd in zitten!!.

 11. Kelly83 Kelly83

  11

  Ik voel me het meest veilig als: ik met mijn kinderen gewoon in mijn eigen huis ben. Dat klinkt een beetje raar, maar ons huis is helemaal 'kind-proof'. Altijd als we ergens op visite gaan, zie ik hoeveel gevaren er kunnen schuilen in de kleinste dingetjes. Daarom ren ik er altijd druk achter de kinderen aan als we ergens zijn, haha. En als we dan weer thuis zijn, kan ik weer opgelucht adem halen!

 12. cmjgb cmjgb

  12

  Ik voel me veilig als mijn hele gezin compleet is! Mijn rond kruipende kindje, mijn veel te hard werkende man en ik in ons nieuwe kinderproof huis!

 13. esther1986 esther1986

  13

  Ook voel ik me veilig: als mensen eerlijk en duidelijk tegen mij zijn, en de zelfde of in gebruikelijke taal spreken met mij. Ook voel ik me veilig en geboren met mijn gezinnetje, famillie en vrienden. *voor mij is veiligheid een vorm van geborgenheid, ook het hebben van vertrouwen* vandaar de eerlijkheid Mijn moto is : zorg dat alles veilig is voor je kindje*gezin*! En als je weet dat alles veilig is. Laat je dan niet lijden door angst, want angst helpt je namelijk niet verder;-)

 14. renate1234 renate1234

  14

  ik voel me veilig als mijn kinderen onbezorgt kunnen spelen en slapen met rookmelders enzo

 15. mamavanS- mamavanS-

  15

  Ik voel me veilig als ons kindje in een fijne wereld opgroeid. Met al die IS strijders slaat me hart op hol. Vaak heb ik getwijfeld aan kinderen, hoe gaat de toekomst eruit zien? En wil ik wel dat mijn kinderen al deze ellende mee maken? Maar gelukkig hebben we een prachtig mooi dreumes en beschermen we haar tegen alle oneerlijke gebeurtenissen!

 16. MamaViv87 MamaViv87

  16

  Ik voel me veilig als , Ik op de babymonitor kan kijken wanneer onze zoon net 2 in zijn bed ligt of als hij speelt met/zonder neefje/nichtje, vriendje/ vriendinnetje terwijl ik in de kamer er tegenover aan het strijken ben of de was doe. Sta ik in nood binnen 2 tellen in zijn kindveilige slaapkamer.

 17. Poekasue Poekasue

  17

  Ik voel me veilig als ik de Toon heb gezet, en de juiste Toon heb aangeslagen! ????

 18. selsabila selsabila

  18

  Ik voel mij veilig als mijn kinderen veilig zijn.

 19. wimtim wimtim

  19

  ‘Ik voel me veilig als ...’ik voor mezelf weet dat ik er alles aan gedaan heb om ongelukken te voorkomen

 20. A & K A & K

  20

  Helaas heb ik dat gevoel van veiligheid niet zo... Ik heb camera's, een alarm met paniekknop boven en nog ben ik tot diep in de nacht beneden. Op de fiets sta ik doodsangsten uit maar mn zoontje vind het zo leuk. Ik wordt alleen maar banger omdat hij nog geen angst kent. Nu ken ik mezelf en ik ben geen paniekzaaier en zorg ook dat mn zoontje dit niet van mij overneemt. Beetje jaloers op sommige ben ik wel want het lijkt me natuurlijk heerlijk!

 21. timmem timmem

  21

  ‘Ik voel me veilig als ...alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen voor een veilig THUIS

 22. kloevert kloevert

  22

  In mijn eigen huis waar ik mezelf kan zijn en alles is zoals ik het graag heb. Het voelt heerlijk geborgen als iedereen weer thuis is na een werk- of schooldag en we samen gezellig aan tafel gaan.

 23. m1701 m1701

  23

  veiligheid van mijn kind vind ik toch wel het aller belangrijkste dat er is!

 24. Boki Boki

  24

  Ik voel me veilig als ik al mijn kinderen thuis bij me heb en natuurlijk ook mijn man. Als de kids onbezorgd kunnen spelen en overal kunnen kruipen zonder zich te bezeren.

 25. Mirremeid Mirremeid

  25

  Ik voel me veilig als de rookmelders in huis goed werken! Dus ik moet ook maar eens voor zo'n slimme rookmelder gaan, zodat ik altijd snel kan ingrijpen.

 26. Suz@nne Suz@nne

  26

  Ik voel me veilig als ik met mijn hele gezin lekker thuis aan de eettafel zit. Iedereen weer fijn thuis, de afgelopen dag bespreken. Wetende dat onze heerlijke waakhonden de boel in de gaten houden en ons beschermen.

 27. Sjuuls Sjuuls

  27

  Ik voel me veilig als ik na een uitstapje, kinderfeestje of vakantie, weer uitgeteld op de bank zit, en we het er zonder kleerscheuren vanaf gebracht hebben.

 28. Mama 1993 Mama 1993

  28

  Ik voel mij veilig als ik het hele huis heb gecheckt op alles wat mogelijk is. Mijn kinderen in de avond in hun bedje liggen.

 29. Mlizzz83 Mlizzz83

  29

  Ik voel mij gelukkig veilig in ons huis. Wij hebben 3 rookmelders en een koolmonoxide melder. Helaas niet de slimme rookmelder die aangesloten zijn op zo'n geweldig systeem. Wellicht een puntje voor aanpassing in de toekomst. Zeker nu we een klein mannetje van 9 maanden oud hebben. Wat nu heerlijk ligt te dromen in zijn bedje.

 30. MamaVanJ&Y MamaVanJ&Y

  30

  Ik voel me veilig als ik in Nederland ben. Als mijn man thuis is en we samen de kinderen beschermen. Veiligheid zit deels in het materiële, zoals een camera of rookmelder, maar ook deels in omgeving. Wij hebben een oorlog in al het slechte meegemaakt. De bommen, de tanks, ingebroken en beschoten. En vandaag, oudjaarsnacht, hier in Nederland, zitten wij samen. Net zoals toen we daar zaten, met onze (toen nog enige) zoon op schoot. Inelkaar gedoken en ons stevig vast. De knallen, afwachtend wat er zou gebeuren. Maar vandaag is het anders. Deze knallen gaan naar boven voor ons plezier, niet omlaag om ons kapot te maken. Ik voel me veilig hier in Nederland. Ik voel me veilig als ik samen met mijn gezin ben.

 31. Daaim Daaim

  31

  Ik alles in huis heb om gevaar te vermijden zoals rookmelder ,app op me tel, en alarm . voor mijn huis zodat ik me veilig kan voelen in mijn huis. En mijn kind kan dan lekker spelen met gerust hart.

 32. Daaim Daaim

  32

  Ik alles in huis heb om gevaar te vermijden zoals rookmelder ,app op me tel, en alarm . voor mijn huis zodat ik me veilig kan voelen in mijn huis. En mijn kind kan dan lekker spelen met gerust hart.

 33. Daaim Daaim

  33

  Ik alles in huis heb om gevaar te vermijden zoals rookmelder ,app op me tel, en alarm . voor mijn huis zodat ik me veilig kan voelen in mijn huis. En mijn kind kan dan lekker spelen met gerust hart.

 34. ilaisa Boetius ilaisa Boetius

  34

  Ik voel mij veilig als ik zie dat mijn kind zich ondanks de veiligheidsmaatregelen die ik genomen heb zich zelf ook weet te redden. Zou dit niet het geval zijn zou ik geen veilig en rustig gevoel hebben en mij constant afvragen of alles goed gaat.

 35. Corneliamams Corneliamams

  35

  Ik voel me.veilig als.... Ik weet dat mijn princesje veilig in t huis kan spelen, zonder dat mama om alles strest hihihihi !!

 36. Frans22 Frans22

  36

  Ik voel me veilig als ik weet dat beide kinderen lekker in bed liggen gestopt, de deuren op slot zitten en de rookmelders werken,

 37. LiesdeW LiesdeW

  37

  Ik doe graag mee, vind ik erg belangrijk veiligheid in huis voor de kinderen. Een erg goede win actie, zou graag kans willen maken !!.

 38. Jan31 Jan31

  38

  Onze kinderen het nieuwe jaar laten inluiden met splinternieuw speelgoed

 39. Ism Ism

  39

  Ik voel me veilig als... Ik weet dat je de grenzen kent van jouw kennis. De communicatie goed verloopt. Ik jou kan bereiken als ik je nodig heb. Mijn privacy gewaarborgd wordt en vooral als ik compassie ervaar.

 40. JoyceZwarts JoyceZwarts

  40

  Ik voel me veilig als ons dochtertje haar avondritueel (eten, badje, voorlezen) heeft gehad, tevreden slaapt en wij beneden lekker warm voor de kachel zitten. Hondjes erbij, gewoon als gezinnetje lekker genieten!

 41. wonderwoman wonderwoman

  41

  Ik voel me veilig als ik thuis kom.. de foto's van mijn stiefdochter zie en mijn vriend me een kus komt brengen. dan ben ik thuis. zo veilig en onbezorgd heb ik me zelf in mijn kindertijd niet gevoeld

 42. Annika03 Annika03

  42

  Ik voel me veilig als we ons huis helemaal kindproof hebben ;) we missen nog een aantal dingen..

 43. taglia taglia

  43

  als ik omringt ben door mijn gezin. Samen met zijn alles gezellig knuffelen in de zetel, daar draait het om in deze koudere periodes .

 44. cokop cokop

  44

  ik voel me veilig als ik weet dat ik er alles aan gedaan heb dat mijn huis veilig is voor mijn kind

 45. kaatje85 kaatje85

  45

  Het hele gezin thuis is :)

 46. ingestoop ingestoop

  46

  Ik voel me veilig als mijn vriend klaar is met het veilig maken van ons huis. Hij is brandmelddeskundige en heeft daardoor veel verstand van het op de goede manieren beveiligen van ons huis. Dit heeft hij gelukkig ook gedaan, ook op inbraak gebied. Daardoor voelen wij ons optimaal veilig in ons huisje.

 47. Annelisa Annelisa

  47

  Mijn huis veilig is voor mijn gezin.

 48. Noontje _stef Noontje _stef

  48

  Ik voel me veilig, als ik mijn gezin om me heen heb. De hele wereld kan me gestolen worden, zolang mijn man en zoontje er maar zijn. That's my safe haven ????

 49. Steph2306 Steph2306

  49

  alles in huis zo is beveiligd dat mijn kinderen niks kan overkomen. en dat het liefst ook in de grote boze mensen wereld...

 50. wempsie wempsie

  50

  ik mijn gezin om me heen heb

 51. joze1985 joze1985

  51

  als mijn 2 hondjes thuis zijn als ik alleen ben :)

 52. mata mata

  52

  Ik voel me veilig als ik samen met mensen die houden van mij ben.

 53. koek54 koek54

  53

  Ik voel mij veilig als mijn man bij mij is.

 54. Carolien Schilder Carolien Schilder

  54

  ik denk aan een veilig thuis, met rookmelders, veilige sloten tegen inbraak, en als ik in de blije snoeten van mijn gezin kijk denk ik : hier voel ik me veilig, hier voel ik met thuis !

 55. mcw mcw

  55

  Ik voel me veilig als we met zijn allen thuis zijn, de wind rond het huis loeit en mijn dochter (die bang is voor loeiende wind) heerlijk tegen me aan kruipt op de bank met een beker warme chocomel.. Wat is het toch fijn dat we een huis hebben die niet wegwaait door de wind!

 56. kimmiej1 kimmiej1

  56

  Ik voel mij veilig als mijn vriend, ons ventje, de hondjes en ik samen op de bank liggen te knuffelen. Gewoon omdat het kan :)

 57. Amardi Amardi

  57

  Ik voel me veilig als mijn ex voorheen thuis kwam en we lekker met ons gezin samen waren. Dat is nu weg. Hij is een maand geleden weg gegaan. Dus nu ben ik degene die onze zoon moet beschermen. En dat doe ik met alle liefde! Niemand komt aan m'n kind!

 58. NPHamstra NPHamstra

  58

  We met zijn drieen thuis zitten op de bank en nummertje vier nog veilig in mijn buik!

 59. Regina Donkervoort Regina Donkervoort

  59

  Ik voel me veilig als we lekker met zijn 4 thuis zijn, en ik me kindjes lief zie spellen. In het door ons veilig gemaakte huis.

 60. Laura89 Laura89

  60

  Ik voel me veilig in de armen van mijn man, met ons dochtertje.

 61. Sofietje03 Sofietje03

  61

  Ik voel me veilig als.. we in februari verhuisd zijn naar ons nieuwe huisje! In dit oude huis konden de kids niet veilig spelen en ik heb nu al een veilig gevoel bij ons nieuwe huis!

 62. melissa1984 melissa1984

  62

  ik voel me veilig als mijn gehele gezin thuis is, lekker bij elkaar.

 63. Marinde85 Marinde85

  63

  Ik voel me veilig als ik weet dat de deur zowel voor als achter op slot zit, als ik weet dat de kinderen heerlijk onbezorgd in bed liggen te slapen en mijn man thuis is. Heel Cliché misschien, maar ik zie hem toch als onze beschermer ook al kan ik zelf goed mijn boontjes doppen, hij geeft ons net dat extra beetje meer vertrouwen om zo de 's nachts lekkerder te kunnen gaan slapen.

 64. Chica12 Chica12

  64

  Ik voel me veilig als alles in ons huisje is geregeld en veilig is voor ons aankomende kleine frummel <3

 65. Inez87 Inez87

  65

  Ik voel me veilig als ik thuis ben. En dan vooral samen met mijn vriend. Maar ik voel mij vooral veilig als ik naar het nieuws heb gegeken en besef hoe goed wij het hier in Nederland hebben.

 66. gvdhoff gvdhoff

  66

  Ik voel me veilig als ik het bericht krijg dat mijn ex partner (vader-zo mag hij eigenlijk niet heten) in de gevangenis komt of niet meer leeft (echt u moet me geloven dat ik dit niet zomaar zeg, dan zijn er dus verschrikkelijke dingen met mij en mijn 3 kinderen gebeurd). tijdens mijn afwezigheid gebeurden er de vreselijkste dingen, dit is zo erg, dat ga ik niet via deze weg onder woorden brengen. Nooit had ik gedacht dat iemand zo met kleine kinderen, laat staan je eigen vlees en bloed! , omgaat. Dan moet je denken aan geestelijke en lichamelijke mishandeling. Ik heb gelukkig het gezag en we hoeven hem nooit meer te zien. Ik voed mijn kinderen nu al 4 jaar alleen op en heb ontzettend veel geleerd van ze. Hoe voorzichtig je ook bent, vallen en opstaan hoort bij het echte leven en daar leren ze ook van. Vertrouw op je moeder instinct! Als je, goed naar je kind kijkt en je leert je kindje kennen, dan weet je ook het karakter. De ene is een ontdekker en de anderen kan uren zichzelf vermaken in een box of later met klei of papier. Het gaat er wel om, dat je materiaal veilig en goedgekeurd is, want kinderen ontdekken in eerste instantie met de mond. Ik voel me ook veilig als de deuren van kastjes voorzien waren van veiligheidsklemmen, stopcontacten voorzien van plaatjes, zodat de vingertjes niet iets in het stopcontact konden steken. Als laatste als je toch een oppas voor een keer nodig had, dat het een ervaren iemand is en betrouwbaar en nog mooier je eigen ouders/schoonouders zijn.

 67. lonnekevanmeggelen lonnekevanmeggelen

  67

  ... Manlief in de schuur aan het knutselen is aan zijn oldtimer en Mees en ik nog lekker uitslapen.

 68. Danijeffrey Danijeffrey

  68

  Ik voel me veilig als ik samen met mijn honden naast de kinderwagen loop

 69. FoxyMother FoxyMother

  69

  Ik voel mij veilig als ik weet dat mijn gezin veilig is.

 70. roos benders roos benders

  70

  Als ik thuis lekker kan genieten zonder me zorgen te maken over de veiligheid van ons gezinnetje

 71. mie3 mie3

  71

  Ik voel me veilig als ik weet dat ik alles deed om mijn kinderen een leuke dag te geven en als ze 's avonds zeggen:" dank u voor de leuke dag, mama" en dan met een lach in slaap vallen... als de kinderen blij en rustig zijn ben ik dat ook! En veiligheid geeft rust...

 72. Arusik_am@hotmail.com Arusik_am@hotmail.com

  72

  Ik voel me veilig als ik weet dat mijn dochtertje veilig is

 73. sjeefje sjeefje

  73

  Ons hele gezin samen thuis is.

 74. RosaMinerva RosaMinerva

  74

  ♡'Ik voel me veilig als mijn lieve Ron bij me is' ♡

 75. peegee peegee

  75

  het portret van de beer dieven op een afstand houdt en de kanarie mijn kookunsten stilzwijgend weet te waarderen

 76. Charlot87 Charlot87

  76

  Ik voel me veilig als... ik samen thuis ben met mijn gezin omdat weet dat ons huis beveiligd is met brandmelders!

 77. Biondina Biondina

  77

  Ik voel me veilig als alle kindjes hier met een gerust hart kunnen spelen zonder me ergens druk over te maken!

 78. Francina Veen Francina Veen

  78

  Mijn man thuis is, want die weet hoe alle apparaten werken hier in huis en dan zijn de kinderen ook het gelukkigst, als iedereen bij elkaar is.

 79. Ilse Overweg Ilse Overweg

  79

  Ik voel me veilig als ik zeker weet dat mijn kindjes veilig zijn en daar heb ik alles voor over.

 80. Anita Diepeveen Anita Diepeveen

  80

  Ik voel me veilig als wij niet steeds pas op moeten zeggen, maar samen kunnen genieten thuis.

 81. mc_sijmons mc_sijmons

  81

  Ik voel me veilig als mijn gezin zonder zorgen in huis kunnen leven!

 82. steffie86 steffie86

  82

  Ik voel me veilig als.....we na een drukke dag lekker aan de eettafel zitten, en we kunnen nakletsen over de dag.

 83. lotte1986 lotte1986

  83

  Ik voel mij veilig als de hele familie bij elkaar is <3

 84. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  84

  Ik voel mij veilig, als we thuis met z'n 5jes in een warme kamer onder een dekentje knus tv kunnen kijken. Een lekker glas drinken en wat chips er bij. Alle rijkdom op 1 bank (die bank begint overigens wel te klein te worden nu onze 3 jongens groter worden)

 85. MisssMamaPoekkie MisssMamaPoekkie

  85

  Ik voel me veilig als ik weet dat alles goed is met mijn familie ♡ en als ik mijn zoontje knuffel dat is het mooiste wat er is op deze wereld

 86. Kimm83 Kimm83

  86

  Ik voel me veilig als mijn kind en partner veilig bij mij thuis zijn. Met zijn alle gezamelijk aan de tafel zitten, elke dag samen wakker worden. En ik voel me veilig als mijn kindje tegen me zegt hou van jou!!!????

 87. mammamarlinda mammamarlinda

  87

  Ik voel mij veilig als ik weet dat alles goed werkt alles wat aan moet aan is en wat uit moet uit Mijn man en kinderen in de buurt zijn en ik weet dat er oplettende buren en familie zijn!

 88. ept ept

  88

  Ik voel me veilig als ik iedereen die me dierbaar is dicht bij me heb

 89. Teaoflife Teaoflife

  89

  Ik voel me veilig als mijn vriend bij mij is. Ik voel me beschermd en hij zorgt ervoor dat ik ook veilig ben.

 90. minimonkey minimonkey

  90

  Ik voel me veilig als de mensen om wie ik geef zich veilig voelen..

 91. Nadine Timmerman Nadine Timmerman

  91

  Ik voel me veilig als er familie op bezoek is.

 92. pv pv

  92

  Ik voel me veilig als ik het gevoel heb dat ik alles onder controle heb.

 93. deborahfinn deborahfinn

  93

  Door de traphekjes in huis,kastjes beschermd en andere veiligheidsdingen in huis is het er veilig genoeg voor mijn kleine om lekker te kunnen spelen.Daardoor voel ik mij veilig en geruster.

 94. Leyla Ummels Leyla Ummels

  94

  Als ik weet dat ik rustig bijvoorbeeld even naar de WC kan en weet dat ons zoontje niks kan uitspoken in huis ;) En dat is ook het geval.

 95. venekamp venekamp

  95

  ik voel me veilig als ik me thuis voel

 96. igorendevlin igorendevlin

  96

  Ik voel me veilig als iedereen een tevreden glimlach heeft.. Manlief op de bank die heerlijk tevreden uitbuikt en zijn oogjes toe doet... Dochtertje die heerlijk onschuldig en onbezorgd speelt. De hond en kat die saampjes heerlijk en tevreden liggen te slapen.. En ik die alles aanschouwt en beseft hoe gelukkig en veilig zichzelf voelt en dan de koffie gaat zetten

 97. marina martron marina martron

  97

  Ik voel me veilig als ... iedereen thuis is, gezond en gelukkig is en als wij veel lachen!

 98. jacmana jacmana

  98

  Ik voel me het veiligst als iedereen thuis is en bij mij in de buurt is.

 99. LaLoSo LaLoSo

  99

  Ik voel me veilig als: Heel me gezin weer thuis is. Dan weet ik dat iedereen veilig is.

 100. ilse_prins ilse_prins

  100

  Ik voel me veilig als... Mijn kids ook echt veilig zijn.. Ik heb mijn huis zo kind-vriendelijk als het maar kan, maar een ongeluk zit in een klein hoekje.. Moet er niet aan denken als ze wat overkomen.. Soms twijfel ik nog een beetje aan mezelf, maar dat is dan achteraf toch niet nodig.. Ook vind ik het soms eng iets 'nieuws' voor de kids te kopen, hoevaak hoor je wel niet hoevaak een product wel niet terug geroepen word ivm veiligheid... Ben dus soms misschien iets te voorzichtig, maar liever voorzichtig dan onvoorzichtig! ;-) Zal de kids graag verrassen met deze leuke cadeaubon! :D Mogen ze zelf iets leuks 'veilig's uitzoeken! ;-)

 101. Heidie77jola Heidie77jola

  101

  Ik voel me veilig als ik 's avonds voor we gaan slapen nog even heb gecontroleerd of alle deuren ook daadwerkelijk op slot zitten.

 102. IrisN IrisN

  102

  Niet snel meer in deze maatschappij ... maar met die dingen die we er zelf aan kunnen doen en installeren .... dan voor nu aardig veilig ...thuis met ons gezin lekker voor de houtkachel genieten van elkaar!

 103. dongmiran dongmiran

  103

  Ik voel me veilig als..... ik er aan denk dat ik met de Toon-app steeds van afstand de verwarming aan kan zetten als we vergeten de thermostaat omhoog te draaien als we onverwachts naar het ziekenhuis moeten voor de bevalling zodat we nooit in een koud huis hoeven te komen met onze kleine na ontslag uit het ziekenhuis.

 104. wvs wvs

  104

  Ik voel mijn veilig samen met mijn kleine in de armen van mijn man ❤❤❤

 105. hernieuw hernieuw

  105

  mijn kind zich onbekommerd en ook weer niet al te beschermd kan spelen en bewegen.

 106. Ajhane Ajhane

  106

  I feel save only when I have my family together and when i know that i should not care about them when they are not with me.

 107. Moon89 Moon89

  107

  Ik voel me veilig als mijn kinderen met plezier buiten en binnen hebben gespeeld daarna lekker in de douche of bad zijn geweest en dan heerlijk op bed liggen te slapen. Dan komt 's avonds mijn man een keer binnen na klaar te zijn met werken en dan heerlijk terug kunnen kijken op een plezierige dag (zonder ongelukjes natuurlijk :P)

 108. MrsvandenBerg MrsvandenBerg

  108

  Ik voel me veilig, als mijn kind geborgen is in liefde en zorgzaamheid in het bijzijn van de mensen die van haar houden. Ik voel me veilig, als mijn kind zich prettig in haar lichaam voelt en geniet van de kleinste dingen die haar blij maken. Ik voel me veilig als mijn kind zich zorgeloos kan rond bewegen, haar zelf kan zijn en geaccepteerd wordt door anderen hoe zij zich ontwikkeld en hoe zij als persoon is. Ik voel me veilig als mijn kind zich rond kan bewegen zonder zich te kunnen bezeren. Ik voel me veilig als mijn kind bij mij is. Ik voel me veilig als mijn kind gezond en wel is. Ik voel me veilig als mijn kind zich toonbaar maakt. Ik voel me veilig, als mijn kind zich veilig voelt. De Liefde voelt en gelukkig is <3 Dat is voor mij veiligheid.

 109. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  109

  Ik voel me veilig als alle deuren op slot zitten en verkeerde dingen achter slot en grendel zitten. Kijn kindjes lekker spelen en iedereen lol heeft dan voel ik me veilig.

 110. angelique fok angelique fok

  110

  ik voel me veilig als ik met ene gerust hard even naar de wc kan gaan en mijn drie kids van 7,4 en 3 mnd in de kamer kan laten en ik weet dat ze daar ook gewoon onbezorgt kind kan laten zijn

 111. Joo1987 Joo1987

  111

  Ik voel mij veilig wanneer wij met z'n 3en heerlijk thuis zijn met de kachel aan en genieten van een kop warme chocolademelk ♥

 112. Marriemarretje Marriemarretje

  112

  Als ik alle voorgestelde veiligheidsadviezen heb toegepast in huis voor de kleinkinderen. Veiligheid staat voorop

 113. nommie nommie

  113

  Ik voel me veilig als; ik weet voorbereid ben op vervelende zaken. Dus dat betekend rookmelders en weten wat we doen bij nood. Uiteraard laten we ons niet gek maken, maar we zijn wel voorbereid

 114. estherm estherm

  114

  ik voel me veilig als de rookmelders dat doen waarvoor we ze geplaatst hebben.....dus dat de rookmelders afgaan als er ergens in huis rookontwikkeling ontstaat.....dus ik voel me veilig in huis met goede rookmelders

 115. Ilse Simons Ilse Simons

  115

  als ik weet dat ik alle voorzorgsmaatregelen heb genomen die er zijn om mijn gezin zo veilig mogelijk te laten opgroeien .

 116. Keesfan82 Keesfan82

  116

  ik voel me veilig als..... mijn huis een warme liefdevolle plek is waar we kunnen zijn wie we zijn. een plek waar we veilig kunnen gaan slapen, omdat iedereen van elkaar houdt en elkaar beschermd.

 117. DeAutistischeMama DeAutistischeMama

  117

  Ik voel me veilig zodra mijn vriend mij (meestal met een flauw grapje door voor het raam te staan in het donker) laat schrikken als hij thuis komt, dit doet hij (denk ik) om me over mijn angst voor het donker/en onverwachtste dingen te laten komen! Als ik eenmaal van de schrik ben bekomen, voel ik me op mijn allerveiligst.

 118. marijksels marijksels

  118

  Ik voel me veilig wanneer ik iedereen in het oog heb en het staphekje dicht is.

 119. Rowena Brummer Rowena Brummer

  119

  Ik voel met veilig als ik samen ben met mijn gezin, als ik samen met hun ben voel ik me enorm gelukkig alsof ik alles aankan.... dus voel ik met meteen veilig :)

 120. Mirandaaz Mirandaaz

  120

  Ik voel je veilig als Toon thuis blijft!

 121. mariacd mariacd

  121

  Ik voel me veilig als mijn zoontje thuis is, want als alleenstaande mama, betekent hij gewoonweg alles voor mij. Love him so much!!!

 122. casto casto

  122

  Ik voel me veilig als ik alle maatregels heb getroven en veder altijd allert blijven want mijn oma zij altijd 1 minuut van onopletenheid zal zorgen dat het je jaren spijt!

 123. selina-ailani selina-ailani

  123

  Ik voel mij veilig als: onze meisjes heerlijk op bed liggen, ik alle deuren en ramen gecheckt heb om daarna zelf naar bed te gaan.

 124. Wendy222 Wendy222

  124

  Ik voel me veilig als ik naast alles wat ik kan doen mbt veiligheid ook mijn zoon heb geleerd wat hij niet mag/kan/gevaarlijk is EN hij weet wat hij moet doen als het toch eens mis gaat. Veiligheid ligt niet altijd aan jezelf en jou handelen. Dus leren :wat te doen als vind ik ook heel belangrijk.

 125. Ibelieveinluck Ibelieveinluck

  125

  Ik voel mij veilig als mijn zoontje zichzelf kan ontwikkelen en de wereld in en om hem heen kan ontdekken zonder al te grote gevaren. Dat wil zeggen: gevaarlijke producten buiten handbereik, voldoende oogjes in het zeil houden, deuren afsluiten, een vreedzame omgang met huisdieren stimuleren en hem verder zoveel mogelijk zijn gang laten gaan. En uiteraard in ons huisje samen genieten van ons gezinnetje.

 126. debby debby

  126

  Ik voel veilig als ik mn kindjes bij me heb & mn man weer thuis is na zijn werk. Als mn Kids lekker hebben kunnen spelen en 's avonds lekker warm en vertrouwd in hun bedje liggen..

 127. renate20 renate20

  127

  Ik voel me veilig als ik weet dat we ons huis zo kidsproof mogelijk hebben gemaakt zodat we de kinderen lekker kunnen laten spelen en dollen in huis, zonder dat we bang hoeven te zijn dat er ongelukken gebeuren

 128. Tessa89 Tessa89

  128

  Ik voel me veilig als, ik kan zijn wie ik ben!

 129. Aleesha Aleesha

  129

  Ik voel me veilig als ik lekker lig te slapen en nergens iets van af weet.

 130. suus80 suus80

  130

  Ik voel mij veilig als wij na een dag werken/school weer lekker met zijn biertjes thuis zijn. Lekker in onze huispakken spelletjes spelen of met zijn allen op de bank voor de TV. Veilig en warm is ons huis.

 131. Joolz Joolz

  131

  Wij lekker met z'n allen thuis zijn... We niet net een horrorfilm hebben gekeken... Waardoor ik niet meer als laatste de trap durf op te lopen... De droogtrommel niet aan staat... en ons alarm (lees; chihuahua) vooral niet aanslaat!! ????

 132. Yvette1407 Yvette1407

  132

  ik in bed lig met de deken hoog over mijn hoofd getrokken. Niemand die mij wat doet! ;)

 133. ElsB ElsB

  133

  Ik voel me veilig als... Is een vraag naar vertrouwen. Vertrouw ik mijn leven, zoals het is, een leven in een wereld waar de meest verschrikkelijke dingen gebeuren en blijven gebeuren? Uiteindelijk vind ik de veiligheid en geborgenheid in de realisatie van doen waar ik in geloof. En samen met mijn man de kindjes een warm en geborgen thuis te geven. En ze te helpen ontdekken naar wat alles wat zo de moeite waard is!

 134. Marijke1984 Marijke1984

  134

  Ik voel me veilig we met zijn drieën in bed liggen, mijn kleintje mijn arm knuffelt en mijn man zijn grote armen om mij heen slaat. Samen klaar voor de nacht, en samen weer een dag gegroeid als gezin

 135. Wollekje Wollekje

  135

  Ik voel me veilig als mijn kinderen bij ons zijn. Want ik weet precies wat/waar mijn kinderen van houden.

 136. linda79 linda79

  136

  Ik voel me veilig als.......ik met mijn man en 4 dochters lekker thuis ben. In een huis waarin alle gevaarlijke spullen zoals messen en schoonmaakmiddelen hoog en ver weg liggen. In een huis met rookmelders, goede sloten en een alarmsysteem. In een huis waar hete thee alleen is toegestaan als de kinderen op bed liggen. Ik voel me dus veilig als ik weet dat ik er alles aan heb gedaan om de veiligheid van mij n gezin te waarborgen.

 137. Desiree.pijper Desiree.pijper

  137

  Ik voel me veilig als ik weet dat mijn kind veilig is in huis en straks ook buiten als hij groter dan mijn man elke avond weer thuis komt uit zijn werk en we weer samen zijn zoals het hoort.

 138. vlindertje85 vlindertje85

  138

  Ik voel mij veilig als ik weet dat de rookmelders werken (toevallig net weer gecheckt) en mijn grote sterke man in de buurt is.

 139. judith@raphael-groep.net judith@raphael-groep.net

  139

  Ik voel me veilig als ik zeker weet dat alle gevaren die samenhangen met rook en brand meteen worden opgemerkt door apperatuur die in ons huis aanwezig is, zodat wij als gezin nog lang en gelukkig verder kunnen spelen (dankzij die waardebon ;-).

 140. Maartje72 Maartje72

  140

  Ik voel me veilig als mijn Toon aantoont dat thuis het licht al brandt en het alleen de schoorsteen is, die rookt. Aan-toon-baar veiliger zelfs.

 141. wpvijverberg wpvijverberg

  141

  Ik voel me veilig als....... Mijn dochter zich thuis voelt en zich als een echte peuter kan ontpoppen,doordat ik weet dat ik er alles aangedaan heb dat zei opgroeid in een veilig en comfortabel huis.

 142. Nathalie1010 Nathalie1010

  142

  Mijn man thuis is.

 143. tuhalmodjipen tuhalmodjipen

  143

  ik voel me veilig als er overal beveiligers in de stopcontacten zijn omdat mijn zoontje grote intresse in stopcontacten heeft. geen gas fornuis maar een elektrische fornuis hebt omdat hij altijd op de knopjes draaien doet ondanks dat hij er altijd straf voor krijgt. traphekjes werken helaas niet daar klimt hij me helaas overheen. en hij moet eerst nog 2 worden ... puzzel foam mat die overal op de grond ligt want mijn zoontje spring graag va bank naar bank of van stoel naar stoel. ondertussen ben ik het al gewend maar andere krijgen een hartstilstand als ze dat zien. hij maakt ook graag koprollen . ooo mijn zoontje houd alles in de gaten en wilt dat nadoen. messen en zakken en poetsmiddelen moeten hoog. oook al hoden mijn huisgenoten er niet altijd aan . en ik voel me veilig als ze geen energie blikjes of asbakken laten liggen. ( eerste wat ik opruim het smorgens. . en dan kan mijn zoontje heerlijk veilig spelen in huis :D

 144. Suesieh Suesieh

  144

  Ik voel mij veilig als ik samen met mijn twee meiden op de bank hang onder een dekentje. Helemaal in onze eigen bubbel, heerlijk genieten van de mooie verhalen die ze kunnen vertellen.

 145. Mig de Koning Mig de Koning

  145

  Ik voel me veilig als mijn kids veilig zijn onder het wakend oog van een engel oma en mijn zorg. Single mommy power! ♡

 146. mariamchar mariamchar

  146

  ik voel mij veilig als mijn kind veilig is

 147. didem86 didem86

  147

  Als ik rustig kan gaan slapen en niet constant op allert sta bij ieder geluidje omdat ik bang ben dat er wordt ingebroken door dat ik rare buren heb.

 148. Arzu55 Arzu55

  148

  Ik voel me veilig als ik ga verhuizen naar een ander stad verweg van alle mensen om mij heen die mij niet mogen en continue treiteren!

 149. CBDKL CBDKL

  149

  Ik voel me veilig als onze kinderen 's avonds thuis zijn, in hun bedje liggen met een gevuld buikje en liefde van ons hebben gehad. En wij hebben voor de veiligheid rookmelders hangen. Hoewel ik hoop dat deze nooit afgaan omdat er brand is.

 150. Sanne1989 Sanne1989

  150

  Ik voel me veilig als.. ik altijd weet dat er thuis niks aan de hand is en we veilig en warm thuis kunnen komen!

 151. MirBemy MirBemy

  151

  als de deuren op slot zijn voordat ik naar bed ga. Met de extra anti inbraakhaken die in onze voordeur zitten ga ik dan met een gerust hart slapen.

 152. Marjolein Servinus Marjolein Servinus

  152

  Ik voel mij veilig als mijn honden gewoon rustig zijn. Dan weet ik dat alles goed is. Geen inbrekers, brand, geesten enz.

 153. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  153

  Ik voel me veilig als ik diverse eenvoudige, maar doeltreffende veiligheidsmaatregelen heb genomen om huis en haard te beschermen. Alleen de geluidsoverlast van de buren.... Dat is nog en dingetje, waardoor ik onrustig ben thuis.

 154. Momo Momo

  154

  Ik voel me veilig als... Ik weet dat men kind en oppaskindjes lekker kunnen spelen en er geen gevaren zijn. Maar boven al als ik savonds lekker in bed lig naast mijn vriend en dochter lief heb gecheckt of die lekker ligt te slapen de deuren heb gecheckt of ze opslot zitten. En dat alle rookmelders en koolmonoxide melders die we in huis hebben hangen werken. (Eens per jaar check ik de batterijen of ze het goed doen )

 155. MeikeStaals MeikeStaals

  155

  'Ik voel me veilig als mijn zoontje lekker dicht tegen mij aankruipt en mij knuffelt!'

 156. catherinevdd catherinevdd

  156

  Ik voel me veilig in mijn huis waar traphekjes ontdekkende peuters uit de buurt houden, waar rook en CO melders netjes hangen waar ze horen, waar stopcontact beschermers allerhande playmobildeeltjes uitspuwen, waar hoekbeschermers maken dat we minder hard vloeken wanneer we ons stoten, .... En ook wanneer onze kleine keffer (die denkt dat hij bij de grotere rassen hoort) onderaan de trap slaapt in zijn mandje en ongure figuren op afstand houdt! ;)

 157. Irene van Echtelt Irene van Echtelt

  157

  Ik voel me veilig als ik voor het slapen ga nog even langs onze mannetjes ga om te kijken hoe heerlijk ze slapen. Ons huis is een veilige plek voor ons twee boefjes, rookmelders, goede sloten, traphekjes, geen gevaarlijke spulken in lage kastjes... dus daar maak ik me nooit druk om;)

 158. happytammie happytammie

  158

  Als de deur op slot is ????

 159. Naomi88 Naomi88

  159

  Ik voel me veilig als mijn kids in hun eigen bedje liggen.. Ik in mijn bed.. En het alarm aanstaat ???? En dan nog lig ik met elk zuchtje of kuchje minimaal 5 minuten met de babyfoon aan mijn oor gelijmd of ik echt jiks geks hoorde! Haha..

 160. diena Hogenkamp diena Hogenkamp

  160

  Ik voel me veilig als mijn kindje veilig is en ze zich vertrouwd voelt. Thuis, onderweg en waar we ook zijn of gaan. Dat ze onbezorgd kan spelen, leren en lachen. Daar waken wij ook voor uiteraard <3

 161. Zerdem Zerdem

  161

  Ik voel me veilig wanneer mijn man, mijn kleine zoontje en mijn kleine in me buik trappelt.. Wanneer het avond is en met z'n allen weer samen zijn in onze lekkere warme huisje.. Home sweet home..

 162. Zerdem Zerdem

  162

  Ik voel me veilig wanneer mijn man, mijn kleine zoontje en mijn kleine in me buik trappelt.. Wanneer het avond is en met z'n allen weer samen zijn in onze lekkere warme huisje.. Home sweet home..

 163. daffie1981 daffie1981

  163

  Ik voel me veilig ... in mijn eigen huis en alles en iedereen wat me daarin lief is. Want mijn huis is mijn thuis.

 164. Roosmarijn Roosmarijn

  164

  Ik voel me veilig als ik in mijzelf geloof en op mijzelf vertrouw. Door innerlijke rust kan ik ook een veilige situatie schetsen voor mijn omgeving.

 165. judokid judokid

  165

  als mijn kinderen in het zicht spelen in een ruimte waarvan ik weet dat deze kindproof is ingericht.

 166. SwoosyQ SwoosyQ

  166

  Ik voel me veilig als: 1) we weer een echo hebben gehad en hebben gezien dat alles goed gaat met ons kindje. 2) mijn man na een dag hard werken, zijn sleutel weer in de voordeur steekt. 3) we op zondagochtend weer lekker met zijn drietjes lekker dicht tegen elkaar in bed liggen. 4) ons loon weer gestort is en we weer een maand kunnen eten & een dak boven ons hoofd hebben (en nog iets extra's overhouden om als gezin wat leuks te kunnen doen). 5) onze zoon weer iets nieuws heeft geleerd en ik getuigen mag zijn van hoe hij groeit & bloeit...

 167. marie-claire_rhee marie-claire_rhee

  167

  Ik voel me veilig als... Ik op een afstandje naar mijn meiden kijk, of wanneer ik liefkozend door hun haren strijk. Ze me aankijken met een glimlach op hun lieve toet, dan denk ik "het is goed!!" We hebben een veilig huis om in te wonen, waarin we over de toekomst kunnen dromen. We hebben kleren en lekker gezond te eten, en ook veilig speelgoed niet te vergeten!! Natuurlijk de nodige veiligheids aanpassingen in huis gedaan, maar zijn pas echt veilig als papa rond half zes zijn sterke armen weer om ons heen kan slaan. Je dan weer echt veilig voelen, een heerlijk gevoel, als je zelf ook een gezin hebt, weet je wat ik bedoel!!

 168. magda_voorst magda_voorst

  168

  ik voel me veilig als mijn meiden lekker kunnen spelen, omdat ik de nodige aanpassingen aan mijn huis heb gedaan en we lekker met zijn allen thuis zijn

 169. Siena Siena

  169

  Ik voel me veilig als ik rustig en ontspannen ben.

 170. Anne Hulst Anne Hulst

  170

  Ik voel me veilig als ik nu weet dat ik mijn huis heel makkelijk veiliger kan maken voor ons gezinnetje. Nadat ik het artikel "Gemak en comfort met Toon van Eneco" heb gelezen op deze site ben ik nu op de hoogte van de Slimme stekkers en de Slimme rookmelders. Nooit geweten dat deze bestonden en aanschaffen dus! De toon zal komende vrijdag geïnstalleerd worden dus wij beginnen veilig en bewust 2016! Whoop whoop!

 171. Marieke Steeneveld Marieke Steeneveld

  171

  Ik voel me veilig, als ik weet dat mijn kinderen thuis of bij anderen zich goed voelen. Als ze het vertrouwen in anderen hebben en dit kunnen uiten door hier te kunnen spelen en of slapen. Als zij zich veilig voelen ergens, zal ik dat ook zijn.

 172. Shanna le Double Shanna le Double

  172

  Ik voel me nooit echt helemaal veilig,want er mist altijd wel iemand waar ik van hou???? Maar het meest veilig voel ik me als ik mijn kinderen en kleindochter bij me heb, Het gezellig en warm is en we wat te eten en drinken hebben. En we allemaal spelletjes doen en van elkaar genieten.

 173. Ilona13 Ilona13

  173

  Ik voel me veilig als ik overzicht heb, de kleine rustig kan spelen.

 174. daisy tepy daisy tepy

  174

  Ik voel mij veilig als... mijn dochtertje lekker kan spelen en ik dit onbezorgt kan toelaten.. en samen kunnen genieten..

 175. kristal kristal

  175

  ik voel me veilig als mijn kind zich ook veilig voelt en vrij kan ontwikkelen denk dat dat hetbelangrijkste is als hij veilig is dan ik ook

 176. Sabine83 Sabine83

  176

  Ik voel me veilig als ik gezellig thuis ben met mijn man op de bank en mijn kinderen die zoet met z'n tweetjes aan het spelen zijn in een veilige en liefdevolle omgeving.

 177. Smurf78 Smurf78

  177

  Mijn gezinnetje met z'n allen bij elkaar in huis zijn. En uiteraard dat m'n (blije)kindjes zichzelf kunnen zijn, zonder oordelen van anderen...Uiteraard is veilig nog veel meer (rookmelders, goede sloten op deuren en ramen etc) en dat hebben we uiteraard ook in huis...

 178. marry1974 marry1974

  178

  Ik voel me veilig als we allemaal warm en droog thuis zitten aan de warme maaltijd na een lange drukke dag.

 179. nessen nessen

  179

  als we allemaal thuis zijn, de deur op slot is en de buitenverlichting aan (zodat ik evt. pottenkijkers kan zien staan)

 180. Mar88 Mar88

  180

  Ik voel me veilig als ik weet dat mijn kleine mannetje niks kan overkomen om hem een prettige speelomgeving te geven. Alles goed beveiligen kastjes snoeren etc.

 181. Alena Alena

  181

  Ik voel me veilig als ons kindje in een fijne wereld opgroeid, gezond en vrijuit kan spelen rondrennen .

 182. mamanienke mamanienke

  182

  Als ik heerlijk met mijn kindjes en man lig te cocoonen in ons grote bed, lekker knuffelen en lachen met elkaar. Dan voel ik me veilig en rijk!

 183. mrsspooky mrsspooky

  183

  ik voel me veilig als mijn kinderen onbezorgd en veilig kunnen spelen binnen en buitenshuis. Ons huis en tuin zijn sinds een jaar baby/kinderproef. Na een verbouwing van 10 jaar hoef ik me niet meer druk te maken over gevaarlijke dingen in en om het huis. En enorme opluchting! Nu alleen maar genieten <3

 184. Iloveubb Iloveubb

  184

  Ik voel me veilig als ik weet dat mijn dochter lekker kan spelen in een veilige omgeving

 185. mony mony

  185

  Ik voel me veilig als mijn man, ik en mijn 3 maanden oude dochtertje heerlijk thuis zijn. De verwarming aan, alle maatregelen getroffen om gealarmeerd te worden als er iets mis is en gewoon gezellig samen zijn. Onbezorgd genieten van alle kleine dingen zonder angst.

 186. Ricalii Ricalii

  186

  Ik voel me veilig als... De tv uit blijft met al die onzin en geweld die uitgezonden word, zodat mijn man en ik meer tijd hebben om lekker met ons zoontje te spelen en een fijnere wereld bij onszelf te laten beginnen.

 187. saddal saddal

  187

  Ik voel me veilig in mijn eigen huis, Ik voel me veilig als mijn man bij me is. Ik voel me ook veilig als ik alleen thuis ben en ik weet dat ik alle nodige brandveilige melders in huis heb en mij geen zorgen hoef te maken :)

 188. suzy_muller suzy_muller

  188

  Ik voel me veilig als ik weet dat er handig apparaat in huis is die mij herinnert dat er iets op het vuur staat te verbranden terwijl ik bezig ben met 10 dingen tegelijkertijd. Wij hebben Toon in huis en het is een super apparaat en wil geen andere meer :-)

 189. Kirsten den Uyl Kirsten den Uyl

  189

  Ik voel me zeer veilig in huis. Maar als mijn zoontje van bijna 4 zegt, na het lezen van Jip en Janneke waarbij Siepie nat wordt van de regen; gelukkig zitten wij droog! Dan is dat toch een heel veilig en warm gevoel.

 190. betwella betwella

  190

  Ik voel me veilig als alles in huis kind-Proof is en dat is het bij ons thuis ook. Om te beginnen bijvoorbeeld traphekjes, kindveilige stopcontacten en deurstoppers zorgen ervoor dat er geen vingers tussen de deuren kunnen komen Mijn huis, mijn woonplek. Hier voel ik me veilig en krijg ik de rust die ik nodig heb. Ik voel me fijn, heb het naar m’n zin. Dat maakt me trots. Veiligheid is een soort 'ademen', als je er moeite mee hebt, realiseer je je pas hoe belangrijk het is. Wij voelen ons veilig en hebben qua veiligheid gelukkig geen omkijken naar.

 191. MaiteDirkx MaiteDirkx

  191

  Ik voel me veilig als.. ik mijn kindje op kan voeden in een veilige wereld zonder oorlog en heftige conflicten maar met liefde en warmte.

 192. prinsen prinsen

  192

  Ik voel me veilig als ...’ ik bij mama of papa ben

 193. katje1978 katje1978

  193

  Ik voel me veilig als mijn gezin bij elkaar is en we samen genieten van het avondeten

 194. monbes monbes

  194

  Ik voel me veilig als ik mijn kindjes lekker heb ingestopt en ze dan vertellen wat een leuke dag ze weer hebben gehad, en ik daarna zelf heerlijk met een kopje thee onder een dekentje op de bank plof.

 195. Thera Thera

  195

  Als we samen na een dag werken / school / vriendjes aan tafel eten, bidden, samen zijn!

 196. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  196

  Ik voel mij veilig als wij als gezin gezellig met elkaar aan de keukentafel een spelletje doen met een lekker glaasje limonade en een kaakje erbij. Heerlijk gezellig en veilig met elkaar!

 197. Simone Lemmens Simone Lemmens

  197

  Als ik hulp uit een onverwachte hoek krijg!

 198. Simone Lemmens Simone Lemmens

  198

  Mijn huisje me verwelkomd met een deken van warmte!

 199. Simone Lemmens Simone Lemmens

  199

  Mijn huisje me verwelkomd met een deken van warmte!

 200. kathytjeu kathytjeu

  200

  ik voel me veilig als mijn gezin zich veilig voelt in hun eigen huis. hun zelf kunnen zijn en zich terug kunnen trekken in de rust die ze nodig hebben. is het van school of werk. gewoon weg door niemand gestoord worden en zichzelf kunnen zijn en zich verder kunnen ontplooien in waar ze goed in zijn.

 201. Mar205 Mar205

  201

  ik zeker weet dat we de nodige veiligheidsproducten in huis hebben (en aangesloten) en met een gerust hart kan slapen omdat ik dan weet dat mijn kindjes veilig zijn.

 202. MummySuze MummySuze

  202

  Ik voel me veilig als mijn kindje heerlijk onbezorgd ligt te slapen, of als hij blij aan het spelen is. Hij blij betekent dat ik het goed doe als mama.

 203. Claudia88 Claudia88

  203

  .... Op het moment voel ik me totaal niet veilig. Als overbezorgde mama van een dreumes van 21 maanden en ontzettend zwanger van haar broertje die gepland staat begin maart. Het zal aan mijn hormonen liggen maar de gekste dingen lijken ineens eng als het onze veiligheid betreft. Wellicht dat dit net dat beetje extra veiligheidsgevoel en dus ook rust geeft.

 204. Kornelia Kornelia

  204

  Ik voel me veilig als mijn kinderen het fijn hebben en zich prettig en vrij voelen thuis, op school en daar waar ze zijn.

 205. mamavanJessa mamavanJessa

  205

  Ik voel me veilig als mijn dochter onbezorgd op ontdekkingsreis kan door het huis, want haar veiligheid is mij heilig!

 206. sandrakok sandrakok

  206

  Ik voel mij veilig als ik weet dat mijn kindje onbezorgd thuis kan spelen omdat ik er alles aan gedaan heb om ons huis zo veilig mogelijk te maken.

 207. anncha anncha

  207

  Onze hond rustig is en er dus rust in huis is en ik onbezorgd met mn kleine kan tutten

 208. yonina yonina

  208

  ik voel me veilig als: ik s avonds lekker op de bank kan zitten en de dag zonder ongelukken ben doorgekomen. ik heb een zenuwuitval door een mislukte operatie en daardoor kan ik mijn hand niet goed gebruiken en gebeuren er nogal eens ongelukjes, (glas laten vallen en er met mijn voet in staan, teveel kracht op een mes zetten waardoor die doorschiet en ik me weer snij, de pan afgieten en m uit mijn handen laten vallen en het eten + water over me heen krijgen, enz enz enz....) de kinderen weten dat ze niet in de keuken mogen komen, maar ik wil ze ook niet de hele tijd voor de tv oid zetten, dus met die €100 kunnen ze mooi iets uitzoeken wat ze samen kunnen doen en dat ze uit de keuken houdt

 209. yonina yonina

  209

  ik voel me veilig als: ik s avonds lekker op de bank kan zitten en de dag zonder ongelukken ben doorgekomen. ik heb een zenuwuitval door een mislukte operatie en daardoor kan ik mijn hand niet goed gebruiken en gebeuren er nogal eens ongelukjes, (glas laten vallen en er met mijn voet in staan, teveel kracht op een mes zetten waardoor die doorschiet en ik me weer snij, de pan afgieten en m uit mijn handen laten vallen en het eten + water over me heen krijgen, enz enz enz....) de kinderen (mijn dochter, mijn neefjes en de vrienden en vriendinnen van mijn dochter) weten intussen wel dat ze niet in de keuken mogen komen, maar ik wil ze ook niet de hele tijd voor de tv oid zetten, dus met die €100 kunnen ze mooi iets uitzoeken wat ze samen kunnen doen en dat ze uit de keuken houdt

 210. priscillarefos priscillarefos

  210

  we samen thuis komen. de kachel aanstaat en de lichten aan zijn. met zn viertjes op de bank met een warme kop choco

 211. Bartenelianne Bartenelianne

  211

  Ik voel me veilig... tja ik denk dat dat met een kindje een stuk minder belangrijk word. Want dan vind ik het toch veel fijner als mijn kleintje straks veilig en onbezorgd kan spelen en de wereld ontdekken. De toon van Eneco word binnenkort geinstalleerd. Dus die veilige warme omgeving is gegarandeerd. De traphekjes behoren daar zeker ook bij. Voor de rest, die kleine jongen of meid zal met vallen, opstaan en stoten groot worden. Dus helemaal kids proof krijg je het nooit.

 212. spicey spicey

  212

  Ik voel me veilig als mijn neefje floris veilig kan spelen ! ;-)

 213. karinjosemanders karinjosemanders

  213

  Ik voel me veilig als me vergelijk met alles wat er in de wereld gebeurd. Wij zitten warm en veilig binnen, terwijl er heel erg veel gezinnen buiten moeten overleven en hun leven niet zeker zijn.

 214. Brenda Bracke Brenda Bracke

  214

  Ik weet dat er niks kan gebeuren door een tijdige signalering van de toon rookmelder

 215. S1982 S1982

  215

  Ik voel me veilig als ik zonder zorgen of angst kan zeggen wat ik wil, kan geloven waar ik in geloof en kan gaan waar ik wil gaan.

 216. Sofje79 Sofje79

  216

  Ik zou het bedrag gebruiken om overal in mijn huis rookmelders te hangen. Zo weet ik zeker dat ik mijn gezin veiliger is, een stukje zorg minder

 217. Ysun Ysun

  217

  Mijn dierbaarsten nabij zijn.

 218. carinapeters carinapeters

  218

  Ik voel me veilig al als ik s`avonds met mijn gezin op de bank zit, bakje chips en heerlijk naar een film kijken of samen een spel doen. Wat een rijkdom.

 219. bonniex bonniex

  219

  ik voel me veilig als de deur op slot is

 220. Kholoud Kholoud

  220

  Ik voel me veilig wanneer ik mij verdiep in mijn geloof.....

 221. hera hera

  221

  Ik voel me veilig als mijn beide meisjes weer thuis zijn van school of hun papa's en lekker in hun bedje liggen, en ons zoontje naast ons ligt te slapen en mijn vriend lekker dicht bij me ligt in bed en mijn haren kriebelt. Dan ontspan ik en gaan alle angsten en piekergedachten even weg. Heerlijk. En o ja, soms draai ik wel de gaskraam dicht voor het naar bed gaan uit angst dat mijn dochters sochtends aan het fornuis zitten haha. Dat geeft me ook een veilig gevoel.

 222. GuntherDB GuntherDB

  222

  ik voel me veilig als... mijn dochter bij mij is (co-ouderschap), zo moet ik mij geen zorgen maken in haar. tevens voel ik mij veilig door mijn lieve hond, die msschien niet meer zou doen als goeiedag komen zeggen als hij iemand ziet dat hij niet kent :) maar toch zal hij blaffen en dat doet mij toch veilig voelen

 223. erika1982 erika1982

  223

  iedereen veilig thuis is. Met de nodige rookmelders, koolmonoxidemeters etc. Gewoon lekker veilig thuis.

 224. Juudje0308 Juudje0308

  224

  Ik voel me veilig als iedereen weer veilig bij elkaar thuis is!

 225. cindysanders cindysanders

  225

  Ik voel me veilig en kan lekker slapen als 's nachts de deuren op slot zitten, het alarm aan staat, en ik kan vertrouwen op de rookmelder.

 226. vdzwaan vdzwaan

  226

  Ik voel me veilig als... ik en mijn baby lekker kunnen genieten en mij geen zorgen hoef te maken over gevaren op de loer. Er is geen fijner gevoel als thuis zijn.

 227. spirelli spirelli

  227

  Ik voel me veilig als mijn neefje floris geen gevaar loopt tijdens het spelen thuis ! ;-)

 228. sdekam sdekam

  228

  Ik voel me veilig als er geen snoeren of stopcontacten 'vrij' zijn, het traphek dicht is en er geen kleine dingetjes binnen bereik zijn die mijn kinderen in hun mond zouden kunnen stoppen.

 229. mamabadeend mamabadeend

  229

  Ik voel me veilig wanneer we met zn allen thuis zijn. We bij bv harde wind voorzorgsmaatregelingen hebben getroffen. Maar natuurlijk ook met de rookmelders. Daarnaast vind ik het een fijn gevoel hebben dat de inrichting in huis is afgestemd op de kinderen, dus de kans op ongelukjes zo klein mogelijk is.... Gezien genieten van elkaar het belangrijkste is, inplaats de hele tijd alle spullen en kinderen in de gaten te moeten houden.... zelfstandigheid en veiligheid staan hier op 1, waardoor we kunnen genieten!

 230. EbruF EbruF

  230

  Ik voel me veilig als ik mijn kleine vent veilig zie opgroeien!!

 231. Wolfje Wolfje

  231

  Ik voel me veilig met man en kinderen thuis, of met familie of vrienden om me heen.

 232. ani23080 ani23080

  232

  Ik voel me veilig als ik terug kan kijken op een verschrikkelijk jaar dat we heelhuids door zijn gekomen.

 233. MICH18 MICH18

  233

  Ik voel me veilig als ik weet dat we als gezin samen veilig thuis zijn. Veilig kunnen slapen, veilig alles kunnen delen, veilig samen spelen,lachen gieren en brullen. Zolang we maar samen zijn voel ik me super veilig alsof we samen de hele wereld aankunnen.♡ Verder voel ik veilig als de kinderen in bedje liggen en tegen me zeggen 'mama je bent toch wel onder hé? ' en dat ik dan kan zeggen ja schatjes mama is onder en gaat nergens naartoe. Ga maar rustig slapen als er wat is ben ik er gelijk. En dat ze dan heerlijk rustig in slaap kunnen vallen wetend dat wij er altijd voor hen zullen zijn. Ja op die momenten voel ik me niet alleen veilig maar ook super gelukkig en gezegend dat dit allemaal ons gegund mag zijn. En ook al hebben we het misschien niet zo luxe als iedereen. Ik besef me dan goed dat ik het meeste rijkdom dan toch al bezit!♡♡♡ Ik hoop deze bon te mogen winnen om 2 lachende gezichtjes te kunnen zien wanneer ze weer iets moois mogen uitkiezen en dat ze ook trots voor hun derde broertje wat mogen kiezen. Dat lijkt me echt super leuk!

 234. Lookslikeme Lookslikeme

  234

  Ik voel me veilig als in een huis waar ik met mijn gezin de volgende dag weer wakker wordt. De Toon is gezet met een goede monitor die me waarschuwde en toont of mijn huisje op de goede temperatuur is.

 235. Neonie Neonie

  235

  Ik voel me veilig als we lekker met het hele gezin bij elkaar zitten en genieten van elkaars gezelschap!

 236. emMulder emMulder

  236

  Ik voel me veilig als... Ik de armpjes van mijn zoontje om mijn nek voel en mijn man ons vervolgens allebei in zijn armen neemt en teder vast houdt. Dan kan ons niets meer gebeuren ♡

 237. Marijehamers Marijehamers

  237

  Ik voel me veilig wanneer ons huis van alle veiligheidssnufjes is voorzien, zodat mijn gezin en al mijn vrienden en familie zich prettig voelen in ons huis en de kinderen vrij kunnen spelen.

 238. Susanne Tiggelaar Susanne Tiggelaar

  238

  Ik voel me veilig als mijn mannetjes zich veilig en vertrouwd voelen en kunnen spelen in ons huis

 239. Janneke Hendrix Janneke Hendrix

  239

  Mijn man thuis is en mijn kleintje ❤️ vervolgens onbezorgd kan rondkruipen omdat er altijd iemand (1 van ons twee) een oogje in het zeil kan houden.

 240. Katerina Katerina

  240

  De branddeken ophangt in de buurt van het fornuis, er een rekje voor het fornuis staat om grijpgrage handjes geen ruimte te geven en er haakjes achter deurtjes zitten zodat een klein jongetje hier niet alles open kan trekken. Natuurlijk de traphekjes en de stopcontactbeveiliging... Genoeg te doen nog!

 241. Wendy-1983 Wendy-1983

  241

  Ik voel mij veilig als ons gezin lekker bij elkaar is. Brandmelders en koolmonoxine melders hebben wij al hangen dus een onveilig gevoel heb ik niet in mijn eigen huis. Toon is hier niet in huis dus wel koud thuiskomen na een dag zijn weggeweest of als wij s ochtends wakker worden in een frisser huis.

 242. stelt1708 stelt1708

  242

  Ik voel me veilig als ik weet dat mijn kinderen zonder grote problemen en ellende kunnen spelen en als ik weet dat ik optijd gewaarschuwd wordt als er wel problemen zijn (zoals brand etc)

 243. laurahento laurahento

  243

  ik voel me veilig als ik al mijn lieve vrienden en familie om mij heen heb en ons meisje straks veilig te wereld mag komen.

 244. Nienke Westerhof Nienke Westerhof

  244

  Wij hebben een branddeken in de keuken hangen. Naast natuurlijk de rookmelders, veilige sloten op de deur en altijd een lichtje aan. Verder vind ik dieren in huis heel fijn, ze houden je scherp ;)

 245. Laiella Laiella

  245

  Ik voel me veilig als ik weet dat ik alles in me macht heb gedaan om me omgeving en voor me zo veilig mogelijk heb gemaakt.

 246. m_mmarielle@hotmail.com m_mmarielle@hotmail.com

  246

  Er alle aandachts punten goed zijn gecontroleerd en e.v.t mogelijke risico's zijn bekeken en verholpen.

 247. marleen87 marleen87

  247

  Onze hond voor de deur ligt tot mijn man na de nachtdienst weer veilig thuis komt en ons gezin weer lekker veilig binnen zit, de rookmelders functioneren en de deur op slot zit.

 248. Minnie Minnie

  248

  Ik voel me veilig als mijn zoon weer veilig uit school is gekomen. Hij weer lekker met zijn zusje kan spelen in een veilig huis met veilig speelgoed en als mijn man dan weer veilig thuisgekomen is uit zijn werk en we heerlijk kunnen gaan eten en als gezin van de avond kunnen genieten samen met elkaar!

 249. gs.jonker gs.jonker

  249

  Ik voel me veilig als mijn hele gezin thuis bij elkaar is en ik mijn zoontje hier al spelend van zie genieten!

 250. cecileengel@hotmail.com cecileengel@hotmail.com

  250

  Ik voel mij veilig als mijn huis goed is ingericht voor de kleintjes. de slimme Stekkers helpen daar zeker een handje bij in een appm dat in de jaren 50 is gebouwd wat op dit moment niet heel veilig is. stopcontacten laag waar ze de vingers in kunnen doen zijn geen ideaale omstandigheden om je kind lekker te laten spelen. Hopelijk maken we kans op dit prachtig cadeau zodat ons kind ook lekker veilig in ons huis kan rondlopen en spelen.

 251. lindapeter lindapeter

  251

  Het zou fijn zijn om ons huis voor de 100% kind veilig te maken. we zijn hier a druk mee bezig maar dit zou een fijne bijkomstigheid zijn

 252. diane77 diane77

  252

  Als ik eindelijk een ehbo cursus voor kinderen heb gevolgd. Dan weet ik wat ik moet doen als er toch iets mis gaat..

 253. svandeelen svandeelen

  253

  ‘Ik voel me veilig als mijn dochtertje van bijna twee onbezorgd kan spelen in huis en in de tuin, zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze er vandoor gaat of zich ergens aan bezeerd. Daarnaast geeft licht ook een gevoel van veiligheid, dus als onze nieuwe voordeur geïnstalleerd is, wordt er eveneens een buitenlamp met sensor geplaatst, zodat ik kan zien wie er 's avonds voor de deur staat. En uiteraard een driepuntsslot en een deurketting!

 254. ..Blondiejj.. ..Blondiejj..

  254

  Ik voel me veilig als... Ik me nergens meer zorgen om hoeft te maken en onbezorgd met mijn gezin kan gaan genieten van het leven!

 255. silvana.visser81@gmail.com silvana.visser81@gmail.com

  255

  Ik voel me veilig als we als gezin 's avonds allemaal thuis zijn (mei komt er gezinsuitbreiding) en gezellig aan de eettafel onze dag doornemen en grapjes maken.

 256. didl didl

  256

  Ik voel me veilig als iedereen gezellig thuis is en de kids lekker aan het spelen zijn!!!

 257. patrickenjohanna@hetnet.nl patrickenjohanna@hetnet.nl

  257

  Ik voel me veilig als ik een tijdje geen aandacht heb gehad voor onveiligheden in huis of op straat. Na het lezen van dit artikel, sta ik weer op scherp en weet ik wat me te doen staat.

 258. nadiagld nadiagld

  258

  Ik voel me veilig als mijn kinderen en mijn man veilig naar huis komen en de geborgenheid te voelen is.

 259. kempenaers kempenaers

  259

  ik voel me veilig dat ik niets speciaals van mijn zoon en dochter hoor zo weet ik dat daar alles in orde is

 260. MamaCaro MamaCaro

  260

  Ik voel me veilig als onze dochter en ik lekker thuis zijn samen met mijn man. Als onze dochter bang is, of ergens van schrikt komt ze naar haar vader of mij, je merkt meteen dat ze zich veilig voelt bij ons...

 261. PaulaEmma PaulaEmma

  261

  Ik voel mijn veilig als mijn kinderen zich veilig voelen en als we veiligheidsmaatregelen hebben getroffen

 262. CandyR. CandyR.

  262

  Ik voel me veilig als alle kuis- en apotheekproducten buiten handbereik van kinderen staan en als er buiten gerookt wordt i.p.v. binnen waar zoveel brandversnellende spullen staan zoals zeteldekens, tekenpapier, ... Zelf zet ik na het koken met het gasfornuis steeds het gaskraantje dicht en zorg ik ook dat er niets van lampen te dicht bij gordijnen hangen e.d. Trouwens, ik vind dat als kinderen voldoende activiteiten en afwisseling hebben om te spelen, dan zij ze minder snel geneigd om uit verveling kattenkwaad uit te halen wat dan vaak tot rampzalige toestanden en situaties kan leiden. Groetjes

 263. Ravencrow Ravencrow

  263

  Ik voel me veilig als mijn hele gezin bij me is.

 264. Kellieeh91 Kellieeh91

  264

  Mensen ook de veiligheid van kindjes niet onderschatten en denken aan de verwarmingsbuizen die heet worden met opstarten van de kachel. Ervaring met een baby die zich optrekt en 2e graads brandwonden heeft is niet fijn.

 265. Zip1986 Zip1986

  265

  Wij voelen ons veilig, als de kids onbezorgd plezier kunnen maken in ons huis. Savonds na het spelen weer veilig in hun bedje liggen en kunnen dromen, terwijl onze lieve hond Binck het huis bewaakt <3

 266. Linsey&Naomi Linsey&Naomi

  266

  ik s'avonds voor het slapen het licht uit doe! Omdat ik weet dat ik er (voor mijn gevoel) alles aan gedaan heb om mij thuis veilig te voelen. De meiden zijn druk bezig met zwemles dus als dat ook behaalt wordt dan kan mijn gevoel van veiligheid tijdens de vakantie helemaal niet meer stuk!!

 267. jannekerood jannekerood

  267

  O, dat zou leuk zijn! Vind het zo moeilijk om educatief en mooi speelgoed voor m'n dochter te kopen. Zou echt goed uitkomen!

 268. jannekerood jannekerood

  268

  Ik voel me veilig als, ik heerlijk in de armen van m'n vriend lig. Opengaand aan, dochter spelend op het kleed voor ons. Genieten, veilig en warm!

 269. cindie81 cindie81

  269

  Ik voel me veilig als... ik thuis ben met manlief en de kindjes. Kindjes naar hun zin aan het spelen of gezellig met z'n allen aan tafel eten. Dat mijn gezin gelukkig is en zich ook veilig voelt door de aanwezigheid van ons.

 270. sbm sbm

  270

  Ik voel me veilig als we als gezin met z'n allen thuis zijn! Lekker warm en gezelligheid met elkaar. Daarnaast is het veilig dat de kindjes ongestoord kunnen spelen omdat we wel wat aanpassingen en maatregelen in huis hebben gedaan zodat ze ongestoord kunnen spelen.

 271. ilsb ilsb

  271

  Ik voel me veilig als mijn kindjes onbezorgd spelen/opgroeien, mijn man veilig terug is van z'n werk, we als gezin samen zijn en genieten van elkaar in ons huis wat we zo goed als mogelijk beschermend/verantwoord/knus en warm hebben gemaakt.

 272. Paulina95 Paulina95

  272

  Ik voel me veilig met veel liefde om mijn heen, 2 lieve kindjes die mij de zorgen laten vergeten samen zijn we sterk dus samen zijn we ook veilig zolang we elkaar hebben!

 273. Tlang Tlang

  273

  We hebben in huis al zo veilig mogelijk gemaakt. Rookmelders, CO meters, traphekjes, stopkontakt beschermers enz. Wat mij dan nog een veiliger gevoel geeft is als de kids veilig kunnen rond rennen en spelen. En als we met zijn allen samen zijn.

 274. Ilse Overweg Ilse Overweg

  274

  Dat zou uiteraard een geweldige prijs zijn om te mogen winnen. Ik heb 2 kleine koters en ze spelen veel en graag en ik vind het heerlijk om met ze te spelen. Deze prijs is heel erg welkom.

 275. brendakroestanke brendakroestanke

  275

  Ik voel me veilig als alles klaar is voor ons wondertje om te komen.

 276. brendakroestanke brendakroestanke

  276

  Ik voel me veilig als alles klaar is voor ons wondertje om te komen.

 277. mawijaar mawijaar

  277

  We na een drukke dag, met elkaar aan tafel zitten te eten. En ook het feit dat er brandmelder in huis hangen. (maar voor mijn gevoel nog niet genoeg ) Aangezien we in een héééél oud boerderijhuis wonen (1808), ligt er altijd brandgevaar op de hoek.

 278. gitaartje gitaartje

  278

  Ik voel me veilig als ik weet dat iedereen thuis is en de deuren op slot!

 279. Irismarije Irismarije

  279

  Ik voel me veilig als mijn kindje zich met z'n kleine vingertjes aan me vast knijpt en de wereld zonder zorgen lijkt te zijn.

 280. kim-gee kim-gee

  280

  Ik voel me veilig als met mijn eigen gezin bij mijn (schoon)ouders ben. Echt even zelf 'kind' zijn ;-)

 281. Niezzie Niezzie

  281

  Als, ik/we inderdaad gewaarschuwd worden voor dreigend gevaar. Het zou ook mooi zijn als je via toon eventuele beveiligingscamera's kan controleren. Verder geweldig systeem! Het kan ongelooflijk veel en nu weer die brandmelders.

 282. rosemarietje rosemarietje

  282

  Ik voel me veilig met een EHBO cursus, mijn man heeft een EHBO cursus gedaan en ik ga het nog doen ( i.v.m. oppas) het geeft je toch inzicht op gevaren.

 283. June Geubbelmans June Geubbelmans

  283

  Ik voel me veilig als we bij mijn ventje in zijn armen kunnen liggen. Ik en mijn dochtertje liggen savonds altijd in zijn armen en wij weten dat hij ons voor altijd beschermt <3. Als ze leert kruipen gaat er beveiliging op de stopcontacten, tafelbeschermers etc

 284. Evylove Evylove

  284

  Ik een knuppel naast mijn bed heb

 285. Ramonar89 Ramonar89

  285

  Ik voel me veilig als mijn vriend in de buurt is. En dat mijn huis voorzien is van de nodige veiligheidsvoorzieningen. Zo kan ons kindje straks veilig en zorgeloos opgroeien!

 286. Mama Bella Mama Bella

  286

  Ik voel me veilig doordat ik een gevoel van veiligheid ervaar in mijn huis. Natuurlijk dragen de rookmelders en het alarmsysteem daar een behoorlijke steen aan bij! Heerlijk om na een lange dag gezorgd te hebben voor onze vier kinderen om ze onbezorgd naar bed te kunnen brengen. We leven in een wereld waarin op dit moment al zoveel ellende is. Ik hoop onze kinderen een fijne jeugd te kunnen geven waarin ze hopelijk nog lang kind mogen zijn zonder alle ellende waar wij als volwassenen al zo vaak mee bezig zijn.

 287. TamarD85 TamarD85

  287

  Ik voel me veilig als ik weet dat ik er alles aan heb gedaan om het huis voor ons en de kinderen zo veilig mogelijk te maken. Goede sloten op de deur, rookmelders, beschermkapjes op stopcontacten etc...

 288. Hanpie Hanpie

  288

  Ik voel me veilig als de hartslagen van ons drietjes vrolijk door het leven hobbelen.

 289. Miranda1983 Miranda1983

  289

  Ik voel me veilig als... ik naar het nieuws kijk en zie hoeveel geweld en ellende er in de wereld is en besef ik me hoe veilig wij ons voelen in dit land! Dan voel ik me veilig en bevoorrecht.

 290. Druidprincess Druidprincess

  290

  Ik voel me veilig wanneer mijn hele huis lekker schoon en kindvriendelijk is. Dan hoef ik me geen zorgen te maken dat mijn eigen kindertjes of kindertjes van een ander zich bezeren of ziek worden van iets wat voorkomen had kunnen worden.

 291. SILVIEV SILVIEV

  291

  IK THUIS BEN En als ik hulp nodig heb, weet ik dat die er is.

 292. AvL26 AvL26

  292

  ...we thuis zijn! ..van een dag werken, vakantie of gewoon na een wandeling.

 293. Corine1982 Corine1982

  293

  Als er geen warme en kleine dingen op handbereik staat van mijn kinderen, en als de traphekjes dicht zijn. Heb dit met mijn oudste dochter meegemaakt dat we bij een vriendin waren die geen traphekjes had en wel kinderen van dezelfde leeftijd, maar het niet mooi vond. Mijn oudste is stiekem naar boven gelopen en van boven achterover naar beneden gevallen. Ze brak "gelukkig" alleen haar arm en had gelukkig geen hersenletsel of nog erger. Voor mij is het sinds die tijd erg belangrijk dat alles veilig is en moet ook eerlijk zeggen dat ik hierdoor bij alles wat ze doen wat spannend is niet op mijn gemak zit. Ben toen zo geschrokken en wil het nooit meer meemaken. Alles moet dus extra veilig dan ben ik helemaal relaxed!

 294. Carindeparin Carindeparin

  294

  Ik voel me veilig als ik kan vertrouwen op het kunnen van mijn kindjes en ze zo met aanvaardbare risico's lekker ongestoord kunnen spelen.

 295. kristajaydenjaëlle kristajaydenjaëlle

  295

  Ik voel me veilig , als mijn gezin compleet thuis is, zodat er "niets ' kan gebeuren. Want thuis moet je je toch het veiligste voelen !!! En dat speelgoedbon kunnen we goed gebruiken !

 296. Saskiarotterdam Saskiarotterdam

  296

  Ik voel me veilig als we met zijn alle een film kijken onder een dekentje op de bank, dan heb ik even het gevoel dat niets ons kan raken of ons geluk kan verstoren! Een heerlijk veilig gevoel

 297. kroontje kroontje

  297

  Ik voel me veilig als ik voel dat mijn moeder van boven op mij neerkijkt!

 298. Tinq1976 Tinq1976

  298

  Ik voel me veilig als mijn man en kinderen, gezond en wel in bed liggen, na een dag school, sport en buitenspelen. Wij hebben op elke etage een brand/koolmonoxide melder. Dit geeft vooral in de nacht een veilig gevoel. Gelukkig is nog nooit het alarm afgegaan, nouja 1x dan omdat ik een pan te lang op het vuur had, deze begon te walmen...oeps..... Een oorverdovend geluid waar je dus, mocht je slapen, echt wel wakker van wordt!

 299. Louise33 Louise33

  299

  Ik voel me veilig als ik mij niet onveilig voel. Beetje raar gezegd maar wel waar. Ik voel me namelijk altijd veilig. Behalve toen die ene keer toen we 10 weken zwanger waren en met onze peuter in de auto door een busje op de snelweg waren aangereden. Wat was dat schrikken. Gelukkig alleen materiele schade maar toch erg heftig om mee te maken.

 300. etra17 etra17

  300

  ik er van op aan kan dat we veilig in huis zijn. met een gaskachel en slechte issolatie in onze flat is dit voor ons best een zorgpunt.

 301. niekyva niekyva

  301

  Ik voel me veilig als mijn kindje veilig in huis kan spelen, zodat mijn kindje onbezorgd veilig kan spelen omdat mama de maatregelen voor mij heeft getroffen in huis.

 302. paulawoudstra paulawoudstra

  302

  we allemaal samen thuis zijn, de deuren op slot, de lampen aan en dan gezellig samen een boekje "lezen", met de bal of de auto's spelen of even lekker ene half uurtje Dora kijken!

 303. St. St.

  303

  ‘Ik voel me veilig als ...’ er geen kleine hoekjes zijn.

 304. AK2015 AK2015

  304

  Als ik me baby in me armen heb en ze legt haar hoofd op me schouder.

 305. Propje20 Propje20

  305

  Ik voel me veilig als ik alles onder controle heb. Check, check dubbel check

 306. elfira elfira

  306

  ik voel me veilig als mijn kinderen en man dichtbij me zijn!

 307. Heleen87 Heleen87

  307

  Ik voel me veilig als mijn dochter van negen maanden veilig kan opgroeien in een huis dat helemaal kindklaar is! Deze week zijn wij verhuisd (vandaag spullen over) en het eerste dat morgen gaat gebeuren is stopcontact beveiliging, schoonmaakmiddelen in een kindbeveiligde en hoge kast. En vanavond nog wordt de rook melder geïnstalleerd. Alles voor de veiligheid van mijn geliefde gezinnetje!

 308. Femke516 Femke516

  308

  Ik voel me veilig als ik na een drukke dag in bed lig. De deuren op slot en lekker tegen mijn man aankruipen :)

 309. sandyh sandyh

  309

  Ik voel me veilig als ik mijn dierbaren om me heen heb.❤

 310. sandy88 sandy88

  310

  Ik voel me veilig, wanneer ik weet dat ik rookmelders heb en ze het ook doen, dus deze worden ook regelmatig getest. Maar ook met een alarm, voor onze veiligheid en die van ons meisje. Maar vooral wanneer onze hond ons beschermt. Altijd even opletten met apparaten van de stroom af zijn, die brandgevaarlijk kunnen zijn.

 311. Latpeet Latpeet

  311

  Ik voel mij veilig als .. Mijn kleine mannetje veilig kan spelen zonder dat hij een stroomschok krijgt van het stoptcontakt of dat hij zal vallen etc Veiligheid en gezondheid voor mijn kleintje staat boven alles

 312. CupcakeLien CupcakeLien

  312

  ..we met zijn allen in ons huis zijn, daar kunnen doen waar we ons goed/fijn bij voelen. De rolluiken doen we dicht, de deuren op slot. Maar de sleutel altijd dichtbij de deur, zodat er in geval van brand (want die gedachte geeft me een onveilig gevoel, brand in huis) meteen 'ontsnapt' kan worden.

 313. Morning Morning

  313

  Ik voel me veilig als ik omringt ben met de mensen waar ik van hou

 314. natascha sneller natascha sneller

  314

  veilig met je kindje thuis zijn is toch fijn . daarom deze automatische rookmelder/kolommen melder om veilig te zijn in huis

 315. Wendymaes Wendymaes

  315

  .... ik mijn kinderen kan beschermen!

 316. Manyi Manyi

  316

  Ik voel me veilig als we met het hele gezin bij elkaar zijn en 'savonds na het eten met zijn drieën gedoucht op de bank zitten samen knus voor de tv of samen een boekje voorlezen aan onze zoon op schoot met zijn armpjes om me heen geslagen

 317. Xaverashley Xaverashley

  317

  Ik voel mij veilig als ik savonds onbezorgd mijn dochtertje in bed kan leggen, en zelf met een gerust hart in slaap kan vallen, omdat ik weet dat we veilig bij elkaar zijn.

 318. Linda van Dongen Linda van Dongen

  318

  Ik voel me veilig als we met ons gezin lekker thuis zijn. Thuis waar onze twee kindjes onbezorgd kunnen spelen en slapen. Thuis waar we heerlijk dansen, lachen, zingen en heel veel plezier hebben zonder zorgen te hoeven maken over onze veiligheid.

 319. Kerstbengeltje Kerstbengeltje

  319

  Iedereen na een lange 'werk'dag weer heerlijk thuis is en we aan de keukentafel met elkaar de dag kunnen doornemen. Zodat emoties een plekje kunnen krijgen en iedereen een goede nachtrust kunt krijgen, om weer fris aan een nieuwe dag te kunnen beginnen.

 320. Lyd01 Lyd01

  320

  Ik voel me veilig als ik een warm en gezellig Thuis heb geprobeerd te maken. Dit geeft me de vrijheid en veiligheid te zijn wie ik ben.

 321. klasminda@gmail.com klasminda@gmail.com

  321

  Als het licht is in huis als ik thuiskom en ons bewakingssysteem ongenode gasten het huis geen toegang verleent.

 322. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  322

  Ik voel me het veiligst als buiten de zon schijnt en mijn kindje dichtbij is. Ik hou niet van donker. Daarom ga ik die tip van slimme stekkers van Toon zeker meenemen. Over een paar dagen gaan we verhuizen en in dat huis hebben wij ook Toon! ????

 323. sweetiloon sweetiloon

  323

  Ik voel mij veilig als mijn nieuwe huis helemaal kinder-proef is, zodra onze eerste dochter ter wereld komt

 324. mammma84 mammma84

  324

  Ik voel mij veilig als mijn man en kind thuis zijn en samen gezellig in de woonkamer aan het spelen zijn.

 325. katje1978 katje1978

  325

  Ik voel me veilig in huis met mijn gezinnetje samen

 326. marleentje1984 marleentje1984

  326

  Ik voel me veilig in huis als wij allemaal samen thuis zijn. Als het donker is doe ik de gordijnen dicht en de lampjes aan. Een gezellig sfeertje creeer ik dan. Tevens zorg ik dat alle deuren en ramen dicht zijn en ook op slot. Ik lees hierboven over rookmelders, ook deze hebben wij. Ik woon in een nieuwbouwhuis en hier zijn ze op elke verdieping verplicht, dus deze hebben wij ook. Als we dan gezellig op de bank zitten dan voel ik me heerlijk en veilig thuis!

 327. Henrike Laning Henrike Laning

  327

  Ik voel me veilig als ik mijn dochter onbezorgd in bed kan stoppen en weet dat risico's zo klein mogelijk zijn. Als ik haar met een gerust hart kan overdragen aan een oppas als ik weg moet en als ik weet dat zij weet wat ze moet doen als er toch iets mis gaat. Ik voel me veilig als de brandweer naar aanleiding van een brand een paar huizen verder, bij ons thuis komt om een check te doen en als ik de noodzakelijke rookmelders heb opgehangen en daar op kan vertrouwen.

Top 3 Blogs

Bang om Bram kwijt te raken

Ik kan hem nu toch niet vertellen dat h... >

Ons vechtertje Vieve

Deel 4: Na een periode van onzekerheid e... >

De dag die alles veranderde

Terug van vakantie en met beide benen op... >