Winnaars Bekend: Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

Door: Mamaplaats 291 reacties

winactie stempel Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

Bij MyMepal ontwerp je in een handomdraai je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker. Je kunt zelf de kleuren van de verschillend onderdelen kiezen, plaatst er leuke plaatjes, foto’s en tekst op. Uniek en origineel voor jezelf maar ook leuk om cadeau te geven met de feestdagen!

Met zo'n gave gepersonaliseerde trommel of beker herken je de jouwe direct in de klas. Ter inspiratie: plaats er leuke foto’s van de vakantie op, je huisdier of geef hem cadeau aan je beste vriendin met een foto van jullie samen.

Wat kun je winnen?

Wij mogen in samenwerking met MyMepal 8x een zelf te ontwerpen waterfles Ellipse en lunchbox Campus Midi weggeven.

Wat moet je doen om te winnen?

Laat ons weten in een reactie voor wie je deze waterfles en lunchbox zou willen ontwerpen en waarom!

De winactie loopt t/m 22 november 2015.

Winnaars

W

Winnaar

Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

W

Winnaar

Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

W

Winnaar

Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

W

Winnaar

Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

W

Winnaar

Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

W

Winnaar

Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

W

Winnaar

Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

W

Winnaar

Win: zelf te ontwerpen waterfles en lunchbox van MyMepal

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
291 Reacties

Reacties

 1. driemeidenmama driemeidenmama

  1

  Ik doe mee voor de oudste dochter. Zij is nu 10 jaar, bijna 11. En zij moeten op school een drinkfles en lunchbox hebben ivm met het milieu mogen dit geen plastic zakjes om het brood en pakjes drinken zijn. Ho, ik vind het alleen maar goed. Maar ja, zo'n grote meid loopt niet meer met een prinsessenfles en lunchbox. Dus als ik win, mag zij zelf een ontwerp maken. Dan heeft zij een drinkfles en lunchbox naar haar eigen smaak en zin. Een effen box en fles is saai en anders krijg je al gauw (in de winkel) van die figuren waar ze te groot voor is. Dus dit lijkt mij een goed idee. En ik denk dat zij dat ook vindt

 2. Suz@nne Suz@nne

  2

  Ik zou deze set graag ontwerpen voor mijn oudste dochter van 7 jaar oud. Ze voelt zich al een hele dame en te groot voor de standaard spulletjes van Frozen, Hello Kitty e.d. Hoe gaaf zou het zijn als ik voor haar een echte grote meiden set kon ontwerpen!!!

 3. Jerphanion Jerphanion Jerphanion Jerphanion

  3

  Doe dolgraag mee voor mijn dochtertje femi 8 Haar beker is kapot gevallen en ze huilt tranen met tuiten. Oooh wat zal er blij mee zijn .

 4. esther1986 esther1986

  4

  Graag voor mijn dochtertje, zodat ze de blitz kan maken op de peuterspeelzaal♥ dan kunnen we haar oude luch trommel en bekker weg gooien, deze zijn wel aan vervanging toe ;-)en vervangen door deze gave my mepal,wat gaaf. Had al eerder op de site gekeken, maar nog niet aan toe gekomen om te bestellen, maar winnen zou nog leuker zijn ;-). Ga herl hard duimen

 5. mama.van.Maud. mama.van.Maud.

  5

  ik zou heel graag deze set willen winnen voor onze dochter Maud, ze is nu 2,5 en gaat naar de peuterspeelzaal. Iets wat ze fantastisch vind! Ze heeft een trommel en een beker, maar de trommel gaat steeds open in haar tas en de beker lekt.. Je zou zeggen dan koop je toch gewoon een nieuwe... Maar onze kleine deugniet vind geen andere leuk, dus als ik nou zo´n set win, kan ik een middagje samen met onze kleine dame een mooi setje ontwerpen!

 6. chesraso chesraso

  6

  Ik zou het willen geven aan mijn oudste dochter van 8, .......gewoon omdat ze iets speciaals verdient na een bewogen jaar met ziekenhuis in en uit, na maanden zijn ze er eindelijk achter dat ze lactose intolerantie heeft en totaal geen melkproducten mag. Ze verdient het om iets speciaals te krijgen.

 7. tessita tessita

  7

  Ik doe mee voor mijn nichtje. Nu ze 4 jaar is gaat ze eindelijk naar " de grote school". Vol trots over wat ze er allemaal leert. Hoe leuk zou het zijn als ze de blits kan zijn met haar unieke set!

 8. Leyla Ummels Leyla Ummels

  8

  Voor mijn zoontje!! Hij heeft dit nog niet, dus zou super leuk zijn!

 9. missdoom missdoom

  9

  Voor Didi omdat ze bijna gaat starten op de basisschool en dan haar brood mee moet nemen en drinken i.v.m continu rooster..en ze is dus ook bijna jarig . Hoe leuk zou het zijn om haar dit te kunnen geven :)

 10. Miranda1983 Miranda1983

  10

  Ik zou ze voor onze dochters willen winnen... Ze moeten dan wel delen de ene de waterfles en de ander de lunchbox hihi

 11. Chiggy Chiggy

  11

  Voor mijn zoon van 4 jaar, hij is zo bezig met letters/zijn naam. Hij zou dit helemaal geweldig vinden!

 12. Rianka Rianka

  12

  Graag voor mijn zoontjes zijn eerste schooldag.

 13. Karin Damstra Karin Damstra

  13

  Ik zou deze graag voor mijn zoon Stijn willen ontwerpen. Heb hem nu net pas voor school ingeschreven en wat zou er ook nog mooier zijn dan deze drinkfles en lunchbox winnen zodat hij deze als hij naar school gaat kan meenemen in zijn cars tas. Zie hem al lopen de kleine man. Wat worden ze toch snel groot.

 14. Sharon1980 Sharon1980

  14

  Ik zou graag winnen voor mijn 3-jarige dochter! Ze gaat volgend jaar naar school en het zou erg fijn zijn om een lunchset met haar naam erop hebben :)

 15. sara hardeman sara hardeman

  15

  ik zou hem graag willen ontwerpen voor mijn kanjer van een dochter (2,5) na een druk en heftig jaar waarin haar zusje werd geboren die met enig regelmaat naar het ziekenhuis moet zijn we eindelijk in rustiger vaarwater terecht gekomen en is de rust weer terug gekomen en eindelijk gaan genieten

 16. Sannewijne Sannewijne

  16

  Ik zou hem graag willen winnen voor een van mijn kleine vriendinnetjes. Loren. Ze wordt begin 2016 alweer 4 jaar, dus dit zou een geweldig cadeautje zijn om mee naar de kleuterklas te kunnen nemen!

 17. sprankje sprankje

  17

  Leuk voor mijn dochter, lekker uniek!

 18. kimberly voorend kimberly voorend

  18

  voor mijn zoontje omdat hij bijna jarig is

 19. kamta2000 kamta2000

  19

  Oh heel graag, de papa des huizes was hier gisteren, zo slim om de drinkfles van mijn dochter zgn uit te koken. Niet slim de fles smolt, dochterlief in dikke tranen... dus nu heeft onze dochter geen beker meer voor mee naar school. Wat zou ze blij zijn met een nieuwe zelf ontworpen set en tot die tijd? pakjes? :p

 20. koek54 koek54

  20

  Deze leuke lunchbox en waterfles zou ik willen ontwerpen voor mijn kleindochter die volgend jaar voor het eerst naar school gaat. Ik denk dat ze haar eigen foto graag op de lunchbox en haar naam op het flesje zou willen zien staan. Maar dat kan ik wel zeggen, maar dat weet ik niet zeker. Mocht het gebeuren, dan mag ze natuurlijk zelf zeggen wat ze wil. Voor haar gaat haar oma een kansje wagen.

 21. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  21

  ik doe mee voor mijn dochter

 22. Tine78 Tine78

  22

  Leuk voor mijn meisjes 1e schooldag

 23. kiekievanpersie@hotmail.com kiekievanpersie@hotmail.com

  23

  Voor mijn dochter van 2,5 jaar. Ze gaat net naar de peuterspeelzaal, hoe leuk als ze har eigen en unieke fles en broodtrommel heeft!

 24. mamavanS- mamavanS-

  24

  Wat een gave prijs! Ik wil deze lunchbox dolgraag voor mijn eigen prinsesje winnen :$ Mijn dochtertje gaat over een paar maanden voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Ik weet nu al dat dat moment heel moeilijk word voor haar (en stiekem ook heel moeilijk voor paps en mams) . Het lijkt me dan heel leuk voor haar om haar lunchtrommel+beker mee te geven, met een mooie gezinsfoto erop van ons 3tjes. Zo heeft ze papa en mama toch nog een beetje bij haar! En zal het haar eerste dagen veel gemakkelijker maken. Nu hopen dat ik deze prachtige prijs voor haar win hihi

 25. Femke Dekker Femke Dekker

  25

  Mijn dochter Sara gaat sinds kort naar de basisschool en weet thuis precies te vertellen wie welk bakje/beker heeft

 26. gvdhoff gvdhoff

  26

  dit zou wat zijn voor mijn zoon die 11 november jarig is!

 27. Hermien Hermien

  27

  Voor mijn lieve bonusdochter! Er zijn nooit dingen waar haar naam op staat, dus dit zou helemaal geweldig voor haar zijn!

 28. Sterretijl Sterretijl

  28

  Leuk!! de fles voor mijn oudste en de trommel voor mijn jongste :-)

 29. Alinda Frankes Visser Alinda Frankes Visser

  29

  Voor mijn dochtertje die straks naar de peuterspeelzaal mag!

 30. Brenda Bracke Brenda Bracke

  30

  Wat een leuke actie! Ik wil graag de lunchbox en waterfles voor mijn dochter Yasmijn winnen. Leuk om te 'showen' en natuurlijk te gebruiken op school, dansles en hockeyles. Superleuk, handig en origineel!

 31. NinaMol NinaMol

  31

  Ik zou 'm willen ontwerpen voor mijn zoon die helemaal gek is van ruimtevaart!!

 32. A & K A & K

  32

  Voor mijn zoontje, al gaan we het natuurlijk samen doen want dat is het allerleukst, dat er precies op kan wat hij wil ;-)

 33. Momo Momo

  33

  Voor mijn kleine meid Ilse zou ik hem ontwerpen omdat ze over een tijdje naar de peuterspeelzaal zal gaan en dan is dit wel heeel erg handig :)

 34. angelique fok angelique fok

  34

  doe graag mee voor mijn oudste zoon hij is 7 en half en krijgt een heel eigen smaak , dus zon eigen ontwerp is op zijn lijf geschreven

 35. melissa1984 melissa1984

  35

  Voor zoontje jarno die bijna naar school gaat en dus een setje nodig heeft. Ik ga het ontwerpen met grote zus elise die heel creatief is.

 36. TamarD85 TamarD85

  36

  Ik zou deze ontwerpen voor mijn dochter van 7. Nu ze in groep 4 zit mogen ze een waterfles op de tafel hebben en zij wil natuurlijk een stoere unieke fles en een leuke broodtrommel.

 37. suuske82 suuske82

  37

  Ik zou deze drinkbeker en lunchbox graag willen! Mijn nichtjes vragen die voor 5 december en dat zou toch fantastisch zijn met een frozen-thema voor hun. Ik kan niet wachten tot ik de gelukkige gezichtjes zie!

 38. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  38

  Voor onze dochter Gwen van 10 jaar Ze vind de broodtrommel die ze nu heeft te kinderachtig en de oude bekers lekken Ze zou het geweldig vinden om zelf haar beker en lunchbox te ontwerpen

 39. DorineB DorineB

  39

  Ohhhh deze zou ik leuk vinden voor mijn zoontje Floris! Hij wordt in maart 4 jaar en mag naar school. Op school is een continurooster dus blijft hij daar eten. Zou heel leuk en handig zijn om deze lunchbox en waterfles aan hem te geven!

 40. Wendy-1983 Wendy-1983

  40

  Ehm ik wil het eerlijk delen. Mijn zoon de waterfles voor na de badminton. En mijn dochter dan een broodtrommel, aangezien papa nogal vaak die van hun leent is het soms zoeken naar een die ze leuk en stoer genoeg vinden om mee te nemen.

 41. ingrid84 ingrid84

  41

  Ik zou deze wel willen winnen voor mijn zoon van net 9 omdat ik vind dat hij dat na een ellendig jaar zeker wel verdiend heeft . Helaas kan ik niet in detail treden ivm herkenbaarheid . Maar bovenal ik gun deze set iedereen eigenlijk wel ik denk dat iedereen wel een persoonlijke rede waarom iemand hem verdiend ❤

 42. smarissen smarissen

  42

  Ik zou een waterfles ontwerpen met Elsa van Frozen erop, alleen zou ik het gezicht van Elsa veranderen in het gezicht van mijn dochter. Zij is helemaal weg van Frozen. Op de lunchtrommel zou ik Elsa en Anna samen op zetten, maar dan met haar en mijn gezicht. Om haar te laten weten dat ik altijd bij haar ben

 43. ellie siekman ellie siekman

  43

  leuk voor 1 van onze 5 jongens sinds de continu rooster in werking is op school kunnen ze dit wel gebruiken

 44. renate1234 renate1234

  44

  voor mijn zoontje van 4 jaar lunchbox is aan vervanging toe en hij heeft nog geen beker voor school dus zal wel handig zijn

 45. sandra1968 sandra1968

  45

  Mammmm dat Cars-bakje kan ik echt niet meer mee........ mijn zoon die voor het eerst naar het voortgezet gaat...... logisch maar naast kinderachtig zijn er alleen maar saaie kant & klare bakjes, MyMepal is brengt weer kleur in de bakjes :-)

 46. dewindt dewindt

  46

  ik zou graag deze fles en lunchbox winnen voor mijn dochter , zij is in januari jarig dus is een leuk uniek cadeau voor haar, en omdat zij pakjes drinken niet zo lekker vind kan ze in deze fles haar eigen drinken mee nemen :) lijkt mij super leuk voor haar ze is 10 jaar

 47. Mammy02 Mammy02

  47

  Graaaag!! Voor mijn stoere zoontje in groep 2. Hij is zo zuinig op zijn spulletjes en vind t zo leuk om naar school te gaan. Hij heeft zelf een verlanglijst gemaakt met een nieuwe schooltas, en drinkbeker + trommeltje , zo schattig en wijs! Love HIM!

 48. Newyorkje Newyorkje

  48

  Ik zou het voor mijn nichtje willen ontwerpen..

 49. suzanne_koster suzanne_koster

  49

  Voor onze dochter Flora! Haar vorige gepersonaliseerde fles is niet meer goed genoeg ;) Frozen is niet meer in! Nu willen we op school natuurlijk wel een stoere fles! Helemaal naar eigen smaak gemaakt én goed voor het milieu! Dat is op school heel belangrijk, dus Floor zou graag de blits maken in groep 2!

 50. Ingibjorg Ingibjorg

  50

  Ik wil deze graag winnen voor mijn echtgenoot zodat hij een leuke brooddoos mee naar zijn werk kan nemen met onze foto op (van mij en onze twee kindjes) zodat we gedurende de dag toch een beetje bij hem zijn!

 51. Sandra Somer Sandra Somer

  51

  Ik zou een waterfles voor mijn moeder ontwerpen, zij gaat volgende maand met pensioen. Ze is van plan lekker veel te gaan wandelen, dus zou ik een fles ontwerpen met alle kleinkinderen op de fles. Zo zijn ze altijd met haar mee aan de wandel

 52. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  52

  Ik zou heel graag winnen voor mijn zoontje. Dan heeft hij op school een uniek trommeltje en beker. Nu moet hij soms in het trommeltje kijken welke van hem is. Veel kinderen hebben dezelfde. Deze zou ik uniek make, zodat hij m meteen kan herkennen.

 53. Tesszz Tesszz

  53

  Voor mijn oppaskindje. Ze gaat binnenkort voor het eerst naar school, en daar hoort natuurlijk een broodtrommeltje en drinkbeker bij! Ik heb zelf ook altijd mijn broodtrommel en drinkbeker van mymepal gehad en daar was is heel erg tevreden over! Ik gun het daarom mijn oppaskindje, want hoe stoer is het om te zeggen dat je je eigen drinkbeker én fles mét naam hebt?

 54. Naomi88 Naomi88

  54

  Zou super zijn voor mn dochtertje!! Maakt ze de blits op de peuterspeelzaal

 55. Minnie Minnie

  55

  Ik zou deze waterfles en lunchbox willen ontwerpen voor mijn zoontje Florian die nu voor het eerst in de kleuterklas zit en het helemaal het einde zou vinden een echt eigen setje te hebben! Kan hij daar lekker zijn eten en drinken in meenemen voor tijdens de pauze!

 56. simone88 simone88

  56

  Ik zou graag winnen voor me zoontje kyan die 2 december 4jaar wordt en naar de basisschool mag! Deze nieuwe en spannende tijd wordt extra leuk met zo'n coole fles en broodtrommel

 57. partyeend partyeend

  57

  Zo heeft mijn neefje een waterfles en lunchbox die hij altijd kan terugvinden! haha Hij is zo trots op zijn naam, daar zal hij heel blij van worden en zal het aan iedereen laten zien die maar wil kijken :-)

 58. Esther Pikula Esther Pikula

  58

  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon. Hij wil graag een lunchtrommel met eigen ontwerp. Zijn lunchtrommel nu is niet stoer genoeg dus is deze versiert met stickers. Wat zou het gaaf zijn voor hem.

 59. nicoline09 nicoline09

  59

  Ik doe mee voor mijn oudste zoon, hij is net 4 jaar en zit net op de basisschool en zou dus zo'n mooi setje goed kunnen gebruiken!!! En zo'n setje ziet er natuurlijk veel mooier uit dan de oude set die van mama is geweest...

 60. Jolanda Hoogendam Jolanda Hoogendam

  60

  Mijn jongste dochter Maud gaat na de kerstvakantie naar de basisschool (met continurooster). Wat een mooi kado zou het zijn als ze met een eigen ontworpen lunchtrommel en waterfles haar 1e schooldag mag beleven. :-)

 61. sweetmommy sweetmommy

  61

  Wat een supergave prijs! Hier zou ik heel graag mijn dochter mee willen verrassen. Zij heeft de neiging om te weinig te drinken, maar met een zelfontworpen fles zal dat probleem minder worden. Daarnaast zou ik het een perfect Kerstcadeau vinden voor haar. Zij is zelf al een paar weken bezig om voor iedereen Kerstcadeautjes te maken en te kopen, maar voor haar heb ik nog niets. Dit zou een mooi begin zijn en bovendien kan ik haar cadeau dan heel persoonlijk maken.

 62. Jmjve Jmjve

  62

  Voor mijn oudste zoon, die word bijna 4 en gaat dan naar school. word de lunch in ieder geval al leuk met een leuke lunchbox en waterfles!

 63. Biondina Biondina

  63

  Leuk voor m'n neefje die dit jaar in groep 1 zit

 64. cootje48 cootje48

  64

  Voor mijn zoontje hij vindt overblijven niet zo leuk en met deze set word het vast leuker

 65. Sandy Sandy

  65

  Ik zou deze graag winnen voor mijn jongste zoon3,5 jaar en dus volgend jaar naar school gaat. Hij de jongste van 5 en hij Wilt graag z'n eigen dingen hebben omdat hij natuurlijk veel krijgt. We zouden veel plezier hebben dit samen te ontwerpen en zo kan hij daar aan denken als hij naar school gaat.

 66. iuliastamate iuliastamate

  66

  ik zou deze set graag willen winnen voor mijn zoontje . Hij is 6 en een erg moeilijke eter. Misschien help hem om meer eten en meer te proven

 67. GinaMilanaGiulliano GinaMilanaGiulliano

  67

  Ik doe graag mee voor me zoontje die word 2 jaar

 68. Eline Huisman Eline Huisman

  68

  Voor mijn Bink Levi die heeft nu heel toevallig de zelfde bakjes en drink bekers als zn vriendjes en dat is niet zi handig elke keer krijg ik een appje van de andere mama's ze hebben weer bakjes geruild nu ben ik het stiekem wel een beetje zat en wil ik een persoonlijk bakje en bekertje voor meneertje

 69. FatimaAkkad FatimaAkkad

  69

  Voor wie: Mijn zoon! Waarom: Mijn zoon staat op school het liefst in het middelpunt door van alles te laten zien en te vertellen. En hij is helemaal weg van brandweermannen en politie en heeft aardig wat foto's met ze in hun auto's. Hij krijgt een 'politie'tas (van robocar) binnenkort en dit zou super zijn om aan te vullen. Lekker persoonlijk en ik denk dat een foto met de politie (hij heeft echt leuke met zijn eigen politie helm) erop zal komen. En voor mij.. ik zal super trots zijn.. en blij.. want mama kijkt zoo vaak op de site van my mepal om te zien wat leuk en uniek is. Ontwerpen hou ik van!

 70. Smeagol Smeagol

  70

  Voor mijn kleine meiske, die bijna naar de peuterschool mag. Kun ze hier mooi mee pronken!!

 71. Svdkleut Svdkleut

  71

  Ik zou de waterfles en lunchroom ontwerpen voor ons zoontje die sinds 1 week naar de peuterspeelzaal gaat. Dit kan hij goed gebruiken als hij daarheen gaat, maar ook voor dagjes uit komt het goed van pas. Erg welkom dus!

 72. LiesdeW LiesdeW

  72

  Ik zou de waterfles en lunchbox voor mijn dochtertje Sam ontwerpen !!, zou ze prachtig vinden een eigen waterfles en lunchbox !!

 73. j.verhees j.verhees

  73

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochtertje. Ze zit nu 1 week op de basisschool en was nog opzoek naar een leuke lunch set ! Wij gaan duimen!

 74. sepia sepia

  74

  Voor mijzelf! Ik heb nog geen lunchbox en maak gebruik van plastic wegwerpzakjes. Onpraktisch, niet charmant en milieuvervuilend. Ook een fatsoenlijke waterfles ontbeer ik. Beide items komen uitstekend van pas voor op het werk.

 75. Wilma Wilma

  75

  Leuk voor onze oudste kleindochter , die zoals ze zelf zegt , al 3,5 jaar is . Ze wordt binnenkort dus 4 en gaat dus naar school . Een nieuwe mooie set met haar eigen ontwerp zou natuurlijk helemaal te gek zijn !!

 76. nooyslie nooyslie

  76

  Mijn dochtertje uiteraard om simpele feit dat ze super speciaal is

 77. marion berenst marion berenst

  77

  Ik doe mee voor mijn zoon. Hij gaat binnenkort voor het eerst naar school en met een mooie broodtrommel is hij natuurlijk helemaal stoer

 78. Brummelke Brummelke

  78

  Ik zou een het een leuk cadeau vinden om mijn oudste dochter van 7 jaar mee te verrassen. Een leuk setje om zeker mee naar school te nemen. Haar eigen brood trommeltje met die handige beker. Ook omdat ze in een moeilijke situatie zit ? En groepje 3 dit jaar over doet, heeft ze wel een nieuwe start verdiend. En snel groot worden ze en willen ze geen disney of princessen maar iets stoerders. Komt deze actie , met mijn reactie tot een verrasend einde ?? In afwachting van ........................ Groetjes van ilona blezer moeder van Demi.

 79. mc_sijmons mc_sijmons

  79

  Super natuurlijk als kerst en/of verjaardagscadeau voor mijn kineren. Het ziet er supergaaf uit!

 80. KimMamasMind KimMamasMind

  80

  Ik doe mee voor m'n dochtertje. Haar broer heeft zijn eigen lunchtrommel en drinkbeker. Dan kan zij natuurlijk niet achterblijven. Super leuk als je eigen naam en eigen ontwerp op de lunchitems staan. De campus midi heeft het perfecte formaat voor genoeg boterhammen en de waterfles ellipse is sowieso prachtig! Ik duim!

 81. EliJos EliJos

  81

  Graag wil ik de waterfles en lunchbox winnen voor mijn man, hij is altijd druk in de weer en vaak in het weekend moet hij op pad met de kids naar karatewedstrijden dus zou ik 'm hiermee heel graag verrassen zodat hij weet dat het gewaardeerd wordt wat hij allemaal voor/met de kids doet.

 82. Susan6 Susan6

  82

  Super leuk en handig. Op school zijn veel dezelfde broodtrommels en wil nog wel eens een ruiltje gemaakt worden.

 83. Enora Enora

  83

  Mijn dochter is 4 en zo super creatief zit elke dag te kleuren dit zou de kroon op haar werk zijn ze zal voor trots het aan iedereen willen laten zien! Ze is stoer maar een meisje tegelijk ze mag hem zelf ontwerpen ben benieuwd waar ze mee komt! Mama is altijd trots op je knutsel werkjes!

 84. LindyJay LindyJay

  84

  Ik doe dolgraag mee voor mijn dochter die sinds oktober in de kleuterklas zit! Dit zou zij geweldig vinden, omdat hun een continurooster hebben eet zij dus ook elke dag een broodje op school! Zij zou dit geweldig vinden als ze samen met mij haar eigen waterfles en broodtrommeltje kan ontwerpen♡♡

 85. Crisje Crisje

  85

  Wij willen graag winnen voor papa! Hij heeft al een trommel met onze foto maar we hebben inmiddels een klein zusje erbij die er nog niet opstaat!

 86. anoukwd anoukwd

  86

  Ik zou dit graag voor mijn dochter willen winnen. Zij gaat over een paar maanden naar de peuterschool en heeft dan ook een bakje en beker nodig. Mijn zoon gaat al naar de grote school en heeft al 2 sets!

 87. mirjam nolet mirjam nolet

  87

  Voor onze kleine man van 2,5. Gijs is heeft heel veel allergieën wat voeding betreft! Met een mooie trommel houden we het wel leuk!!

 88. Dodo81 Dodo81

  88

  Heel sociaal

  • Dodo81 Dodo81

   89

   Heel sociaal: voor mezelf. Vorige week heb ik voor mijn dochter en zoon super leuke broodtrommels en drinkbekers bij MyMepal ontworpen. We zijn er allemaal verliefd op, ik blijf ze uit de kast tevoorschijn halen omdat ze ze even willen zien! Maar nu heb ik er zelf nog geen... En nu ik MyMepal ken, weet ik zeker dat ik voor mezelf ook een prachtig ontwerp kan maken!

 89. mschol mschol

  90

  Dit zou super leuk zijn voor mijn dochter. Ze zit op de basisschool en dit zou natuurlijk extra leuk zijn om de boterham uit op te eten!

 90. s-iwema s-iwema

  91

  Ik zou deze set graag winnen voor mijn dochter. Dan kan ze haar fruit en drinken mee nemen naar de peuterspeelzaal waar ze straks heen mag. Dan kunnen we ee n mooie foto van haar en haar broertje op doen. Want ze is net grote zus geworden en is stapelgek op haar broertje! En waarom... omdat ze het verdiend

 91. mamakell89 mamakell89

  92

  Wij zouden het graag willen winnen omdat zoonlief bijna 4 is! Dus een trommeltje en een drinkfles nodig heeft! Hoe mooi zou het zijn om.alles in zijn eigen naam te hebben!

 92. sennnoud sennnoud

  93

  Ja super graag ontwerp ik de fles en lunchbox voor me kleine grote mannetje

 93. latoya88 latoya88

  94

  Ik doe graag mee voor mij dochter van 6. ze heeft al heel wat bekers gehad maar de meeste lekken of gaan snel kapot hoop dat deze het langer volhoudt

 94. egp egp

  95

  Doe mee voor mijn neefje Pol van 5.5 jaar. Dan kan ik samen met Pol een mooi set ontwerpen.

 95. selina-ailani selina-ailani

  96

  Voor mijn dochtertje die bijna naar school gaat. Dan kan ze meehelpen ontwerpen dat vind ze echt super. Ze kiest nu ook al zelf haar kleren uit....

 96. wonderwoman wonderwoman

  97

  voor mn stiefdochter van 7

 97. mamavanmarvin mamavanmarvin

  98

  Dit zou supergaaf zijn voor mijn zoon Marvin van 7.!

 98. jdrunen1983 jdrunen1983

  99

  Ik zou dit voor mijn dochter willen winnen omdat ze 2 december 4 word en dan naar school gaat. Ze heeft daar een broodtrommel en drinkbeker nodig. Dan is dit natuurlijk het ultieme kado voor haar.

 99. Brouwer Brouwer

  100

  Zonder twijfel voor mijn zoontje van 3. Hij word bijna grote broer en ik eet een ontwerp wat hem mega zal doen stralen

 100. irene_kuijk irene_kuijk

  101

  voor mijn lieve kleine dochter die gaat volgend jaar op naar groep 3 en zou haar zo graag een leuke waterfles en lunchbox willen geven om lekker mee te pronken in haar eerste jaar.

 101. lijanne88 lijanne88

  102

  Ahhh leuk voor onze lieve isa! Aangezien mama de (naamloze) bekers vaak vergeet...raakt er nog wel eens wat weg... We hebben inmiddels de volledige nuby...hema en difrax collectie al gehad

 102. Jessicapluimers Jessicapluimers

  103

  Ik doe mee voor mijn zoontje van 2 jaar. Hij mag vanaf januari naar de peuterspeelzaal. Het zou heel gaaf zijn dat hij z'n eigen samen ontworpen broodtrommeltje zou hebben en een mooie fles voor zijn drinken.

 103. Irma Hoek Irma Hoek

  104

  Ik zou een onwijs leuk ontwerp willen maken boot onze dochter die over een aantal maanden naar school gaat.. ze heeft er super veel zin in, en met een leuke broodtrommel en beker zal ze met nog meer plezier gaan.. voor Jade van mama..

 104. Metalmama Metalmama

  105

  Voor onze dochter Caitlin een waterfles, handig voor school! En ons zoontje Tyler wil heel graag een eigen trommel dus dat zou helemaal mooi uitkomen zo natuurlijk!

 105. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  106

  Voor mijn oudste zoon van 6. hij is toe aan een nieuwe broodtrommel en drink beker dus dit zou mooi uitkomen. hij is ook nog een jarig over twee weken. dus zou een mooi kado zijn van jullie voor hem

 106. suza10 suza10

  107

  Ik wil deze set graag winnen voor mijn oudste dochter. Ze is 9 jaar en wil later graag mode-ontwerpster worden. Ze vindt het nu al heel leuk om haar eigen spulletjes te ontwerpen. Hoe gaaf zal ze het wel niet vinden om haar eigen lunch-set te kunnen ontwerpen?! ☺

 107. FB FB

  108

  Ik zou graag deze My Mepal set willen ontwerpen en winnen voor onze oudste dochter Britt. Sinds de komst van onze tweeling heeft zij, na 5 jaar alleen te zijn geweest, flink wat aandacht moeten inleveren. Ze is een enorme grote hulp en zorgt heel goed voor tweelingzussen. Ik vind dat mijn oudste meissie wat extra verdient!

 108. Hypermom Hypermom

  109

  Voor mijn dochtertje Gwen van bijna 5 jaar die heel erg fan is van auto's en motoren en dan kan papa z'n motor op de voorkant ipv alle meidenfiguren.

 109. Mams3boys Mams3boys

  110

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Milan. Hij word 4 jaar 7 december en mag dan na de grote school. Lijkt me super om voor hem dit te ontwerpen.

 110. Charlenejongsma Charlenejongsma

  111

  Ik doe mee voor mijn zoontje, hij word in december 4 jaar en gaat dan voor het eerst naar school. Lijkt me erg leuk om hem een de drinkfles en de lunch box als cadeau te geven met mijn ontwerp speciaal voor hem.

 111. soraya82 soraya82

  112

  Voor mijn jongste zoontje omdat die hem verdient en er heel blij mee zou zijn

 112. judith@raphael-groep.net judith@raphael-groep.net

  113

  Mijn zoon is bijna jarig, en zou het natuurlijk super vinden om zijn eigen drinkflesje te hebben. Hij is van jongs af aan een slechte drinker, dus hopelijk stimuleert het hem ook nog eens... Hij zou het denk geweldig vinden!!

 113. Wing21 Wing21

  114

  Ik doe graag mee voor onze kleine meid. Ben echt een fan van rosti mepal. Ze zijn zo handig voor onderweg , thuis enz. We duimen dat we winnen.

 114. mammma84 mammma84

  115

  Ik zou het heel graag voor ons zoontje willen winnen dit omdat wij vinden dat er eigenlijk geen leuke bekers en trommeltjes te koop zijn en ik ook graag zijn naam er op zou willen hebben.

 115. Petra Brants Petra Brants

  116

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje Jasper

 116. hernieuw hernieuw

  117

  De lunchbox is voor mijn dochter.

 117. Prisje1986 Prisje1986

  118

  Ik zou de waterfles en lunchbox graag voor mijn dochter willen winnen. Altijd handig voor onze uitstapjes en helemaal leuk dat we het zelf mogen ontwerpen

 118. Judith van Haaren Judith van Haaren

  119

  Graag voor mijn zoon als hij straks voor het eerst naar school gaat.

 119. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  120

  Mieke die nu begint met proeven. Nu heeft ze water ontdekt... en dat het smaakt alleen wel in de goede beker. Ik denk dat ze hem vaak gaat gebruiken als we uitstapjes gaan maken. Zelf je eigen zelf ontworpen spullen meenemen daar ben je dan extra voorzichtig mee en supertrots op. (Ze zit pas op de basisschool en dan is een waterfles/lunchbox speciaal voor haar wel heel erg leuk.)

 120. kempenaers kempenaers

  121

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje die zal dat wel leuk vinden

 121. Jennifer Schwarze Jennifer Schwarze

  122

  Ik zou deze mymepal lunchbox en waterfles willen ontwerpen voor mijn dochter Joëlla van 5jaar. Zodat ze deze volgend schooljaar mee kan nemen naar groep 3, want als je naar groep 3 gaat ben je al een echte grote meid! En daar past zo'n mooie grote meidenset wel bij. Ik zou hem alleen niet zelf ontwerpen daar mag zij natuurlijk bij helpen en zelf de foto en kleurtjes uitkiezen, kunnen we gelijk een middagje samen 'digitaal knutselen' om de lunchbox en waterfles te ontwerpen.

 122. mariska78 mariska78

  123

  Ik zou graag een setje willen maken voor mijn zoon van 6 jaar. Hij is helemaal gek van otters en stokstaartjes maar zie daar maar eens een beker en een broodtrommel van te krijgen. Dit idee is echt super. Weet zeker dat hij dan super trots is en graag op school wil overblijven.

 123. charis drappier charis drappier

  124

  ik zou ze wille voor mijn zoontje die verdient zoveel na alles wat er op 3 jaar tijd al is gebeurd. ik ben tienermoeder en dat is niet altijd even gemakelijk en mijn zoontje heeft het soms nogal moeilijk om mij los te laten als hij op school is dus een leuke foto tijdend zijn eten en hij kan terug lachen!

 124. pajita pajita

  125

  Ik zou hem gewoon voor mijzelf willen winnen,Aan het solliciteren naar een nieuwe baan, en zeg nou zelf folie of plastic om je brood is not done. Dus voor de lunchpauze,super mooi!

 125. Eva1984 Eva1984

  126

  Voor mijn zoontje die over 5 maanden naar de basisschool gaat.

 126. Shanna le Double Shanna le Double

  127

  Ik zou het graag voor mijn kleindochter Chloé willen winnen, Omdat ik dol op haar ben en haar graag met zo,n leuk setje wil verwennen. En ik denk dat ze er dan graag een foto van ons hondje op wil.

 127. Marije Brochard Marije Brochard

  128

  Ik zou hem aan mijn zoon geven, zijn oude versleten broodtrommeltje is nu echt aan vervanging toe. Als je in de bovenbouw zit wil je ten slotte ook wel wat stoerders!

 128. Mirandaaz Mirandaaz

  129

  Voor papa Geoffrey! Hij heeft van ons dit jaar een mooie foto gemaakt in ons geliefde Tsjechië en als deze foto dan op zijn lunchbox staat dan komt het gezegde"om op te eten" wel mooi uit. Groetjes Bon, Roxy en Janis

 129. cmjgb cmjgb

  130

  Graag zou ik de lunchbox willen ontwerpen voor mijn zoontje van 1 jaar, omdat hij nu met een Jokie broodtrommeltje loopt (erg leuk natuurlijk maar half Nederland loopt met Tatata rond) En de waterfles lekker voor mezelf.. omdat ik sinds kort voor het eerst in mijn leven de weg naar de sportschool bewandel

 130. A.Jagram A.Jagram

  131

  Voor mijn dochter Preeti die net 5 jaar is geworden. Ze is bijzonder creatief waardoor ze zelf de lunchbox en beker zal mogen ontwerpen.

 131. prulleke62 prulleke62

  132

  Ik doe mee voor mijn neefje. Jochie mag binnenkort paar uurtjes per dag meedraaien op de kleuterschool. En dan mag ie ook zijn eigen appeltje (of ander fruit), boterhammetje en sap meenemen. Wat is er dan leuker dan een mooie setje mee te krijgen van mama.

 132. Juud24 Juud24

  133

  Ik zou het willen ontwerpen voor fenna mijn lieve dochter omdat ik het erge mooie spullen vind

 133. LRO LRO

  134

  Deze Mepal set zou ik maar al te graag ontwerpen voor mijn lieve dochter Leyla-Sofia die over een paar maanden voor het eerst naar school zal gaan. Om de eerste dag te vieren zou ik haar deze mooie set geven

 134. Nurten Nurten

  135

  Beste, Ik zou voor mijn zoontje van 5 jaar deze waterfles en lunchbox willen ontwerpen. Hij is binnenkort jarig en kan hem met zo een special cadeautje blij maken. Ik ho zoveel van mijn mannetje.. Ik dank jullie allemaal.

 135. arianne mooi arianne mooi

  136

  zou een leuk cadeautje zijn voor onze jongste zoon Marijn. Hij gaat vanaf volgend jaar naar de peuterspeelzaal en zo'n leuke beker en lunchbox zijn dan erg handig!

 136. gitaartje gitaartje

  137

  Voor mijn zoontje! Hij gaat nog niet naar school maar moet drinken & eten meenemen naar de peuterspeelzaal. Veel dezelfde bekers en doosjes daar, dus een persoonlijke herkenning erop zou heel makkelijk zijn!

 137. Gouda Gouda

  138

  Voor mijn oudste zoon, die op 8-12 alweer 4 jaar wordt. Dus naar school! Hij is nu al af en toe aan het wennen en vind het super leuk, hij kan niet wachten tot hij ook zijn brood mee mag nemen en mag overblijven net als de andere kindjes :)

 138. tboonstra tboonstra

  139

  Voor mijn nichtje. Zij is autistisch maar kan enorm genieten van zelfgemaakte cadeautjes.

 139. Mirremeid Mirremeid

  140

  Voor mijn dochter Sterre een lunchbox voor op school, omdat ze haar lunchbox altijd kwijt raakt. Deze is uniek en snel herkenbaar! Voor haar tweelingzus Nikki een waterfles voor bij het turnen. Handig dat niet iedereen dan dezelfde heeft.

 140. CBDKL CBDKL

  141

  Leuk voor onze zoon die nu echt een nieuwe broodtrommel en waterfles moet hebben. In groep 8 kan die oude versleten Cars broodtrommel echt niet meer.

 141. Gerry87 Gerry87

  142

  Voor een jonge jongen met een verstandelijke beperking, hij woont in een instelling waar ik werk en word helemaal happy van gepersonaliseerde spulletjes.

 142. mata mata

  143

  Ik zou ze voor mij neefje willen winnen. Hij is 4 jaar en hij kan de drinkfles en lunchbox naar de kleuterklas nemen.

 143. Hanneke Hanneke

  144

  Wat leuk! Ik zou samen met onze oudste zoon Jesse (6) een waterfles en lunchbox ontwerpen. En om de andere twee kindjes niet teleur te stellen zou ik voor hen ook een leuke set ontwerpen. Wat zullen ze er bij mee zijn!

 144. amvbijnen amvbijnen

  145

  Mijn peuter van 1,5 kan al bijna helemaal zelf uit een beker drinken. Wat zou er nou gaver zijn dan straks naar de peuterspeelzaal met een eigen beker en lunchbox?! Vanwege t milieu mogen er geen plasticzakjes mee naar binnen.

 145. Feline Feline

  146

  Ik wil mee doen met deze winactie omdat ik deze beker en lunchtrommel voor mijn zoontje zou willen winnen. We gaan veel op stap en nemen dan onze eigen boterhammetjes en drinken mee. Nu Nino de leeftijd gekomen is uit normale bekers te kunnen drinken is een broodtrommel en beker speciaal voor hem natuurlijk geweldig. We zouden het daarom ook super gaaf vinden om een custom made broodtrommel beker voor Nino te winnen.

 146. niek72 niek72

  147

  voor mijn zoon omdat hij vaak zijn fles kwijt is

 147. Carola Özkan-Houwer Carola Özkan-Houwer

  148

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn stoere mannetje! Zo kan hij mooi de blits zijn op de peuterspeelzaal bij zijn vriendjes en vriendinnetjes.

 148. kloevert kloevert

  149

  Voor mijn zoontje om mee te nemen naar de peuterspeelzaal. Hij heeft nu een oude beker en lunchbox die de beste tijd wel hebben gehad. Er komt vast een auto of trekker op te staan, hij is echt dol op voertuigen en de kleur blauw. Lijkt mij ook wel leuk iets te mogen ontwerpen.

 149. kr.vosters kr.vosters

  150

  Graag voor mijn zoontje... hij zou hier heel erg blij mee zijn.....

 150. Touched Touched

  151

  voor mezelf ik ben heel vaak onderweg en neem bakjes weggooi flesjes en plasticzakjes mee voor onderweg. Mijn kinderen hebben er allemaal al eentje dus vind dat ik hem zelf ook verdien

 151. Queenmom Queenmom

  152

  Dit is echt briljant voor onze oudste zoon. Geen ruzie meer met zijn broertje over flessen en broodtrommels. En dat hij hem ook nog zelf mag ontwerpen is helemaal briljant. Ook handig voor de peuterspeelzaal aangezien ze daar willen dat er namen op staan. Nu vergeet deze mama het er vaak op te zetten wat ze daar niet zo leuk vinden.

 152. MamaKarlijn MamaKarlijn

  153

  Ik zou dit graag voor mijn zoontje willen winnen zodat we in de luiertas altijd wat eten en drinken mee kunnen nemen!

 153. Wordygirl4ever Wordygirl4ever

  154

  Voor mijn dochtertje! Ze gaat met veel trots naar de peuterspeelzaal en stopt dan zelf haar ouwe broodtrommel en fles in haar tasje. Ze voelt zich al een hele dame en ik zou dolgraag met haar samen een nieuwe trommel en fles ontwerpen die haar 'dame' status reflecteert!

 154. EWanders EWanders

  155

  Ik zou de lunchbox graag voor mijn dochtertje ontwerpen met haar naam en een aardbeien achtergrond, want ze is gek op aardbeien! En MyMepal heeft daarvan een hele mooie achtergrond. Op de waterfles ook haar naam en een mooi plaatje erbij.

 155. Anouk H Anouk H

  156

  Ik zou hem voor mijn man willen maken voor op zijn werk, kan hij altijd aan mij denken daar hihi

  • MummySuze MummySuze

   157

   Wat schattig!

   • MummySuze MummySuze

    158

    Dat je hem voor je man wil!

 156. mcw mcw

  159

  Ik zou graag een leuk setje ontwerpen voor mijn dochter om mee te nemen naar de peuterspeelzaal en daarna naar school!

 157. hera hera

  160

  Wat leuk, ik wist niet dat je deze zelf kon laten bedrukken! Dus sowieso n goede tip :). Ik heb twee meiden die dit beiden goed kunnen gebruiken omdat ze in twee huizen wonen en er vaak wat vergeten word. Vandaar geef ik ze op de papa dagen brood in een zakje en drinkpakjes mee zodat ik niet de dag erop een probleem heb met een ontbrekende beker of trommel. Het zou dus veel fijner zijn als ze ook een set hebben voor bij papa. Ik durf er bijna om te wedden dat ze monster high erop willen laten drukken, dat volgen ze met hun vader helemaal. Als ik dit voor ze win moeten we even kijken wie dan de beker mag en wie de trommel. Maar daar komen de meiden vast wel uit.

 158. MummySuze MummySuze

  161

  Ik zou hem wel willen voor mezelf! Als nieuwe en alleenstaande mama ben ik de hele dag als een raket aan het racen, en vergeet zelf vaak te eten, of ben te moe om het klaar te maken, dus als ik het de avond ervoor klaar maak (samen met opruimen van SpeelGoedPaleis), dan kan ik weer DOOR de volgende dag, en verlies ik geen speeltijd met mijn kleine baby! Selfish? Nee. Selfless (definition of a mum). Ik zou JUIST wat meer tijd en aandacht voor mezelf moeten hebben. Misschien zou het dan wat beter gaan...

 159. sharona nieuwland sharona nieuwland

  162

  Voor ons zoontje die vanaf maart naar de peuterspeelzaal zal gaan en in januari grote broer zal worden. Dat verdient hij echt!

 160. Jack&Lil Jack&Lil

  163

  Voor mijn dochter die we deze week gaan aanmelden voor de basisschool!

 161. Alena Alena

  164

  ik zou heel graag deze set willen winnen voor onze dochter . Iets wat ze fantastisch vind! , vak trommel gaat steeds open in mijn tas , dus als ik nou zo´n set win, kan ik een middagje samen met haar een mooi setje ontwerpen!

 162. kloosterman kloosterman

  165

  Hoe leuk is dit setje van MyMepal wel niet! Mijn dochter zou er echt ontzettend blij mee zijn en past perfect is haar ZELFFFF fase, hahaha. Een mooie stoere broodtrommel met beker, die naar smaak is aan te passen. (wellicht gaan die broodjes dan ook eindelijk een keer op :-) ) Mijn dochter is stapelgek met onze hond, dus hoe leuk zou het wel niet zijn om dit setje voor haar te winnen met een mooie foto van ons beestje erop. Kan ze stoer naar de opvang!

 163. dien dien

  166

  Ik zou de lunch box en fles voor mijn zoontje ontwerpen hij is helemaal dino gek dus dat zou echt heel gaaf zijn voor naar school!!!! Kleine jongens worden groot hihi :-)

 164. sprankje sprankje

  167

  Voor dochterlief, gewoon, omdat ze ons meisje is... <3

 165. marisje86 marisje86

  168

  Voor mijn zoontje hij wordt 4 en gaat naar de grote school,,ben zo trots op hem,, hij kan dan de show stelen met deze mooie spullen hoe gaaf zou dat zijn :)

 166. Loesvanderleer Loesvanderleer

  169

  Voor mijn zoontje van 2 om eten wat leuker te maken. Hij is zo mega lastig met eten en het is altijd een gedoe hopelijk word het beter. Het zijn maar fases toch? :)

 167. unzile unzile

  170

  voor mijn dochter en zoon omdat ik nu een lunchbox van action heb

 168. dien85 dien85

  171

  De lunch box onze dochter roept al een hele tijd dat ze volgend jaar naar grote school gaat. Hoe prachtig zou het zijn als ze zo mooie lunch box zou willen met haar print er op...

 169. Maartje Jongejan Maartje Jongejan

  172

  Ik wil graag winnen voor mijn dochter lotte. Ze heeft een beker en lunchbox met haar naam, maar helaas beginnen de letters er allemaal vanaf te vallen. Wat zou het leuk zijn als ze zelf een ontwerp mag maken. Ik hoef geen 3x te raden wat erop komt te staan, dat is uiteraard een paard!

 170. malinili malinili

  173

  Dat wordt een lastige... of voor mijn zoon of voor mijn dochter. Ik ben door mijn prille zwangerschap met heftige misselijkheid en erge vermoeidheid geen gezellige mama voor ze momenteel. Ze hebben absoluut wat leuks verdiend. En een waterfles en lunchbox komen sowieso van pas.

 171. momof2 momof2

  174

  graag wil ik deze gave waterfles Ellipse en lunchbox Campus midi van MyMepal winnen voor onze dochter Tessel van 3 jaar. Ze gaat vanaf Januari naar de 'grote' school. we zijn al aan het kijken met haar om een leuke set te vinden. Misschien kan ze die dan aan Sinterklaas vragen. Maar ze kan nog geen leuke vinden. Had ik al verteld dat ze nogal een eigen willetje heeft? Als je deze dan wint kan ze hem helemaal samenstellen zoals ze zelf wilt. dan kan ze haar wens doorgeven aan Sinterklaas en kan hij het misschien voor haar bestellen ;-). En hoe stoer is het om uit zo'n stoere fles lekker water te drinken i.p.v. een pakje met sap vol met suiker. Dus het stimuleert ook nog eens om gewoon gezond lekker water te drinken! Een WinWin lijkt mij!!

 172. Patricia88 Patricia88

  175

  Voor mijn nichtje omdat ze voor het eerst naar de basisschool gaat en dan wel is voor der als ze dan een zelf versierde broodtrommel een leuke drinkfles kan meenemen.

 173. monique81 monique81

  176

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 9 jaar. Ze wil heel graag een andere broodtrommel . En het allerliefst eentje met haar eigen naam. Vooral omdat er bijna niks verkrijgbaar is met haar naam in de winkel. Ze zal erg blij zijn. Met zo'n mooie broodtrommel en drinkfles

 174. lijda2407 lijda2407

  177

  Zou het graag Willem winnen voor me zoontje jesse die gaat in January beginnen op de basis school.....hoe gaaf zou het zijn om Dan zijn eigen ontworpen spullen mee te nemen

 175. happylove happylove

  178

  Ik zou dol graag mee willen doen voor mijn jongste zoontje Leco van 6 jaar oud. Hij is al een aantal jaar grote fan van Batman en Captain America. Laten deze 2 superhelden nou nooit op een beker of broodtrommeltje staan.... nu zat hij laatst het speelgoedkrantje door te kijken voor Sinterklaas. En hij zei toen heel lief: mama ik denk dat ik maar gewoon een ander bakje moet uitzoeken want Batman & Captain America zullen nooit op een trommeltje komen. O wat zei hij dat schattig en lief.... ik zou hem hier dus een groot plezier mee doen en hij zal hem elke dag met veel trots mee naar school nemen.

 176. Corine_79 Corine_79

  179

  Voor mijn oudste van 11 ze klaagt dat de verkrijgbare trommels te kinderachtig zijn en de gewoon gekleurde te saai, en de enige die nog wel een beetje stoer zijn heeft de halve klas al Zou super zijn als ze er 1 naar haar eigen smaak kan ontwerpen!

 177. Natascha-k Natascha-k

  180

  Mijn dochter wil geen water uit een beker of glas drinken alleen uit een fles. Deze fles zou ze echt heel leuk vinden en die is dan echt van haar! Super leuke actie

 178. hernieuw hernieuw

  181

  Leuk voor mijn dochter Aniek

 179. corrie van der molen corrie van der molen

  182

  O dit zou een uitkomst zijn voor onze zoon. Hij zit op de peuterspeelzaal en er is een jongetje in zijn klas met precies de zelfde naam.. En nu hebben de mannen ook nog de zelfde beker en bakje. Dus met deze prijs zou ik iets moois voor hem maken zodat het op de peuterspeelzaal duidelijk is van wie welke set is.

 180. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  183

  leukkkk!!! Mijn zoontje is echt een lunchboxfreak. Als we intertoys in lopen gaat hij altijd eerst even bij de mepal spullen kijken haha. Tot nu is vooral zijn mepal setje van woezel en pip zijn favoriet, maar hij wil evengoed iedere dag wel wisselen zodat hij de juf een ander trommeltje kan laten zien. hoe gaaf zou een gepersonaliseerde transformers mepal broodtrommel en drinkfles zijn!!! even duimen dus :D

 181. bambieke bambieke

  184

  voor mijn kleinzoon is 6 jaar en neemt een boterhammedoos en flesje water mee naar school

 182. Susanne Stiggelbout Susanne Stiggelbout

  185

  Onze 'clown' Damian wordt op 1 april (!) 4 jaar en met zo'n mooie trommel met bijpassende beker naar school zou toch super zijn!

 183. Babette30 Babette30

  186

  Voor mijn lieve Roos, dan is ze goed voor bereid voor de school. En super persoonlijk en zo mooi. Omdat ze zo'n topper is met slapen, haar zelf vermaken, helpen met opruimen. Ze gewoon ons mooie wonder ; ). Groetjes trotse moeder

 184. Ingrid o Olijslagers Ingrid o Olijslagers

  187

  Voor Morris onze zoon van 5, heel herkenbaar inderdaad dat alle kinderen dezelfde broodtrommels en bekers hebben, een eigen zou supermakkelijk zijn.

 185. Ilse Simons Ilse Simons

  188

  Zou dolgraag een broodtrommel willen hebben met naam, nu hem ik een goedkope met een inmaaketiket erop, maar deze word zo vies en omdat ze een melk-soja allergie heeft zou ze dan eens zelf drinken kunnen mee nemen in een goede beker die niet lekt. Nu drinkt ze maar altijd thee, omdat alle bekers lekken!! Jullie zouden er haar echt blij mee maken, zeker voor met sinterklaas. Helaas heb ik niet de middelen om zelf zo´n mooi set aan te schaffen. Lijkt me zo leuk als ze ook eens net als de andere kindjes zo´n mooi set heeft!!

  • Ilse Simons Ilse Simons

   189

   En niet te vergeten een Takkie hondje erop, haar lieveling!!

 186. Evelution82 Evelution82

  190

  Mijn dochtertje gaat komend jaar naar groep 1 en zal dan ook wel eens overblijven. Een originele mepal broodtrommel en beker komen dan zeker van pas!

 187. mirandaensander mirandaensander

  191

  Dat is leuk voor mijn zoon van 4 !! Kan hij mij helpen ontwerpen, mijn kleine Picasso!

 188. EvelineHagels EvelineHagels

  192

 189. jessicapit jessicapit

  193

  Ik zou ze voor onze jongste willen maken , hij word in febr. 4 en gaat naar de kleuterschool dus zou een super stoer cadeautje zijn...of voor onze middelste zoon van 11 want die gaat het nieuwe schooljaar naar de grote school dus zou ook heel welkom zijn voor hem.

 190. sjoukje282 sjoukje282

  194

  Ik win en ontwerp graag voor mijn dochter Sylvana , die er vaak verdrietig van is dat er met haar naam geen spulletjes te koop zijn zoals sleutelhangers etc en wel voor haar grote zus ..... Het setje komt goed van pas want na de zomervakantie hebben ze op haar school het continurooster waardoor ze vaak op school overblijft .

 191. Sietaboomsma Sietaboomsma

  195

  ik zou graag een set willen ontwerpen voor onze zoon hij wordt 4jaar in januari en gaat dan naar de basisschool toe en dan vind ik het leuk voor hem dat hij niet de zelfde luchtrommel en drinkbeker heeft dan de rest van de kinderen uit zijn klas

 192. sbm sbm

  196

  De waterfles en lunchbox zou ik graag ontwerpen voor mijn dochtertje! Handig als ze herkenbare eigen spulletjes heeft. Zeker met nog 2 broertjes in huis bewaakt ze graag haar eigendommen ;).

 193. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  197

  Ik zou Dit graag winnen voor mijn zoontje Lars van 5 jaar... die soms nog weleens met een verkeerde drinkbeker of trommel thuiskomt... omdat ze allemaal spiderman hebben... ik zou voor hem een afbeelding van spiderman erop zetten met zijn hoofd op spiderman zijn lijf. Dan maakt hij zeker de blits op school en neemt hij voortaan de juiste mee naar huis ;-)

 194. Eliane Kramer Eliane Kramer

  198

  Mijn dochter Iris van 10 die volgend jaar naar de middelbare school gaat en dan kunnen doe Hello Kitty broodtrommel en beker ECHT niet meer. Helaas kunnen haar glutenvrije broodjes niet in een plastic zakje want daar kruimelen ze te veel voor. Zo' n zelf ontworpen trommel zou dan perfect zijn!

 195. parrel parrel

  199

  Voor mijn dochter van 5 die een echte beelddenker is en dus een echte eigen beker direct zou herkennen en niet meer met de beker of broodtrommel van een klasgenootje thuiskomt.

 196. Jipbosch Jipbosch

  200

  ik zou dit heel graag willen winnen voor onze oudste dochter! ze heeft haar huidige broodtrommel en beker al een aantal jaar...en omdat het allemaal op school niet zo mee zit...zou een Nieuwe set ( die wat meer bij haar leeftijd past) haar zeker weten blij maken

 197. RoLi84 RoLi84

  201

  Ik zou graag zo'n mooie lunchbox en waterfles ontwerpen voor onze oudste zoon die vanaf januari een continurooster heeft op school en dan wel zo'n mooie lunchtrommel en waterfles kan gebruiken

 198. Nancytje1980 Nancytje1980

  202

  Ik zou graag meedoen voor mijn dochtertje die 2 december 5jaar wordt, lijkt me leuk cadeautje voor haar, is ook handig voor op school dan heeft ze individuele broodtrommel en drinkfles.

 199. Anouschkatje Anouschkatje

  203

  Voor onze zoon die volgend jaar naar de basisschool gaat. Ja dan heb je een broodtrommel en drink fles nodig.

 200. Leonie Klunder Leonie Klunder

  204

  Voor mijn zoontje in december wordt hij 4 jaar en mag dan in januari naar de basisschool! Vandaag mocht hij voor het eerst een dagje wennen en wat had hij het naar zijn zin. Alleen had hij nu een plastic flesje met water en een banaan mee. En wat zou voor hem nou niet nog mooier zijn dan naar school gaan met je eigen speciale waterfles en trommel.

 201. Sofje79 Sofje79

  205

  Voor mijn dochtertje Isa, ze wordt n Augustus 4 en dan moet ze voor het eerst naar school. Hoe leuk zou het dan zijn om een unieke fles en broodtrommel mee naar school te nemen

 202. catherinevdd catherinevdd

  206

  Ik zou deze waterfles en lunchbox voor mijn kapoen Jack willen ontwerpen omdat ik hoop dat hij deze gaat herkennen in de massa op school ;)

 203. Daisynobelen Daisynobelen

  207

  Ik doe graag mee met deze actie voor mijzelf als mama, maar in dit geval als juf van een groep 3. Veel kinderen komen met de (onhandig grote) snachbekers en ik vraag mij met regelmaat af (zeker wanneer deze weer eens gelekt hebben) waar de "gewone" bekers en of bakjes gebleven zijn. Met deze super actie van mymepal kan ik vast en zeker gaan pronken met een allertofste beker en bakje...en dan ook nog met eigen naam (ben benieuwd welke kindjes dit al kunnen lezen)...dat wil toch iedereen

 204. Goofypv Goofypv

  208

  Voor mijn dochter die straks 4 wordt en dan naar groep 1 gaat waar we een continurooster hebben zij dan een broodblik en beker met drinken mee naar school moet nemen.

 205. Zana Zana

  209

  voor mijn zoon, kan iedereen direct zien dat er kraanwater inzit....

 206. Bianca Dekker Bianca Dekker

  210

  Ik doe mee voor mijn jongste zoon Daan. Hij is helemaal fan van Star Wars. Ik wil graag een stoere Star Wars lunchbox en fles met zijn naam erop maken. Hij "spaart" zijn broodtrommels graag op op school. Dus een extra set kunnen wij wel gebruiken. Hoop dat hij zo'n mooie lunchbox niet op school vergeet

 207. Sarahg77 Sarahg77

  211

  Voor Immanuel, hij is super lief en is op 5 december, met Sinterklaas, jarig!

 208. monica001 monica001

  212

  Ik zou graag deze waterfles en lunchbox voor mijn zoon van 8 jaar Willem ontwerpen omdat zijn laatste waterfles is kapot gegaan en hij is zo behulpzaam thuis met zijn nieuwe broer dat hij heeft iets leuks verdient.

 209. Mar205 Mar205

  213

  Ik zou een leuke beker en broodtrommel voor mijn middelste knul maken. Hij mag dit jaar naar school, dan heeft hij alvast een heel gaaf set om mee te nemen!

 210. cyncyncynthia cyncyncynthia

  214

  Voor wie: hopelijk mag 1 van onze 2 kinderen gebruik van maken, desnoods wisselen! Waarom: omdat ze zoiets moois wel verdienen! :P nou omdat het altijd drama is als meerdere kinderen dezelfde fles of trommel hebben en zo'n gepersonaliseerde fles en trommel is DE oplossing!

 211. Evelijn Evelijn

  215

  Ons Roosje wordt op 3 januari vier jaar En is bijna helemaal voor school klaar Er ontbreekt alleen een mooie lunchbox voor haar brood Zodat ze heerlijk kan eten met een trommeltje op haar schoot Onze Suus is onze turnkampioen Die drie keer per week allemaal moeilijke oefeningen moet doen Door dat harde werken moet ze regelmatig haar dorst lessen En dat zou goed kunnen met een van die mooie flessen Ik zou dus graag willen ontwerpen voor mijn meiden Om ze met zo'n mooi cadeau te verblijden

 212. judokid judokid

  216

  Voor mijn jongste dochter die binnenkort naar de peuter mag

 213. Anoniempje401 Anoniempje401

  217

  Ik zou de set heeeeeeel graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij wordt bijna 4... Wat vliegt de tijd.. wat zou ik hem blij kunnen maken met een super leuke set om mee te nemen naar school! En het voordeel hij hoeft dan niet te zoeken tussen alle cars en minion trommels welke van hem is.

 214. Anester Anester

  218

  Dat zou reuze leuk zijn, voor onze oudste dochter die in januari 4 wordt en dan voor het eerst naar school gaat!

 215. Aline Hulzebos - Zeeman Aline Hulzebos - Zeeman

  219

  Ik zou de waterfles en lunchbox ontwerpen voor mijn kleinste meisje die bijna 4 jaar wordt en naar school mag en dus nu ook eindelijk haar eigen broodtrommel krijgt.

 216. Laura89 Laura89

  220

  Voor mijn dochter, dit zou ik doen omdat zij binnenkort naar de peuterspeelzaal gaat, hoe leuk zou het dan zijn dat zij haar eigen broodtrommeltje + beker mee kan nemen :)

 217. marry1974 marry1974

  221

  Ik doe mee voor de jongste, een zoon na drie meiden. Binnenkort mag hij naar school, en de voorraad bakjes en bekers, lunchdoosjes en trommels bestaat hier vooral uit roze. Leuk om voor hem een stoere trommel te maken doe hij ook nog eens goed kan herkennen. Want ik hoor van andere jongens mama"s dat jongens nogal eens met het verkeerde shirt, sokken of bekers thuis komen. Meiden zouden daar toch meer op letten. Als ik dan een leuk doosje heb met een speciale print of zelfs zn naam erop kan het niet meer mis gaan!

 218. wille86 wille86

  222

  Ik zou de trommel ontwerpen voor mijn jongste dochter. Mijn oudste heeft er al één en daar is kleine zus natuurlijk razend jaloers op... De waterfles is voor het hele gezin. Wij drinken veel water en slepen ook overal waterflessen mee naar toe. We komen er eigenlijk net één tekort, dus deze zou goed dienst gaan doen :)

 219. yonina yonina

  223

  voor mijn dochter. die vind haar lunchbox te kinderachtig en haar drinkfles is op school al een paar x van de trap gevallen, waardoor die nu dus lekt.... als ze haar eigen fles en box kan ontwerpen, weet ze ook welke van haar is zonder pleisters erop. en kan ze haar eigen statement maken.

 220. Renate Van Lieshout Renate Van Lieshout

  224

  Ik doe mee voor onze middelste zoon Daan , hij is 8 jaar oud en zit in groep 4 . Hij is helemaal weg van voetbal , en heeft nu ook van MyMepal de PSV drinkbeker en broodtrommel . In zijn klas zitten heel veel jongens , en die hebben bijna allemaal ook een PSV broodtrommel en drinkbeker . Het gebeurt dan ook wel eens dat hij per ongeluk de beker of trommel van een ander kindje in zijn tas heeft zitten . Wat zou het fijn zijn, als hij nu een zelf ontworpen voetbal drinkfles , en voetbal broodtrommel heeft van MyMepal . Dan kan het bij ons niet meer fout gaan .

 221. xxlzxx xxlzxx

  225

  Ik zou het wel willen winnen voor mijn jongste zoon. Hij zit pas in groep 1 en verdient ook eens een echt eigen lunch-set. De oudste krijgt vaak alles nieuw en daarom vind ik dat hij nu ook eens wat nieuws verdient, wat ook echt van hem alleen kan zijn.

 222. Lois71 Lois71

  226

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Tim. Op school heeft hij een continu rooster en elke dag gaat er dus een fles en lunchbox mee naar school. Erg leuk als je hem zelf kan personaliseren.

 223. heleenks heleenks

  227

  Ik zou zo'n mooie set willen winnen voor mijn zoon van bijna 2,5. Wat zou hij graag zelf een mooie trommel ontwerpen, zijn Dick Bruna broodtrommel wordt zo langzamerhand een beetje kinderachtig... En een drinkbeker heeft hij helemaal nog niet.

 224. kklarenb kklarenb

  228

  Ik doe mee voor mijn zoontje die over een paar maanden naar school gaat en dus spulletjes voor school nodig gaat hebben! Ik denk dat hij er een stoere ridder of een toffe auto op wil hebben!

 225. kim-gee kim-gee

  229

  Voor mijn zoontje Luuk! Omdat hij dol is op zijn andere Mepal spullen en hij dan om en om een setje mee kan nemen naar school (groep 1)

 226. bloem85 bloem85

  230

  Voor mijn lieve zoontje Thomas, hij wordt zaterdag 2 jaar! Hopelijk kan hij snel naar de peuterspeelzaal en dan zal dit wel heel stoer zijn voor in zijn mooie rugtas :)

 227. Bianca Molleman Bianca Molleman

  231

  Voor mijn dochter die 25 november 6 word En hard toe is aan een nieuwe lunchbox en drinkbeker Zou een geweldig verjaardag kado zijn En dan kunnen we hem samen ontwerpen zoals zij hem wil hebben

 228. karinvandijk79 karinvandijk79

  232

  Ik zou deze fles en lunchbox graag willen winnen voor mijn zoontje. Doordat hij is geboren met een afwijking aan zijn slokdarm kan en mag hij niet veel eten. Het eten wat hij mag ziet er niet altijd even leuk/lekker uit. Zoals een droog biscuit koekje. Door het hem aan te bieden in de leuke lunchbox van Mepal is het toch elke keer een klein feestje

 229. judith80 judith80

  233

  Gaaf! Graag ontwerp ik samen met mijn jongste dochter die in januari 4 jaar wordt een drinkfles en lunchbox. Wat zou ze dat leuk vinden!

 230. desiree gorissen desiree gorissen

  234

  Voor mijn mannetje is 4.5 jaar en gaat graag naar school. Denk dat hij het geweldig gaat vinden als hij samen met mij zijn eigen lunchbox en waterfles mag ontwerpen.

 231. saskia097 saskia097

  235

  Ik zou dit voor mijn dochter Saar willen ontwerpen. Nu er in de ochtend een broodje gegeten word hebben we wat meer tijd nodig. In deze trommel kan het broodje mooi mee naar de gastouder zodat ze nog steeds rustig aan haar broodje kan eten, met natuurlijk wat melk er bij in een bijpassende beker!

 232. mdj0701 mdj0701

  236

  Onze dochter Avelina mag in het nieuwe jaar voor het eerst naar de voorschool. Wat zou het ontzettend gaaf zijn als zij dan een zelf ontworpen lunchbox en drinkfles van MyMepal mag meenemen. Dat maakt het lunchen nog een stuk leuker!

 233. Anne Brinkerink Anne Brinkerink

  237

  Ik zou deze ontwerpen voor onze kleine meid ze word 01-01-2016 1 jaar en als we dagjes uitgaan heb ik altijd drinken in een beker voor haar bij me en koekjes en brood in ee bakje. Hoe gaaf zou het zijn als ze een eigen beker en trommel heeft?!

 234. shivana shivana

  238

  Ik doe mee met deze winactie voor mijn dochter van 8, zij zit in groep 5 en gebruikt nog haar Minnie Mouse drinkbeker en broodtrommel uit groep 1 :-) dit vindt zij inmiddels kinderachtig, maar haar mama (ja, ikke dus) vind dat het nog echt wel kan, aangezien deze nog goed zijn. Zij zou het zo tof vinden om een zelfontworpen drinkbeker en broodtrommel mee naar school te nemen, ik zie haar blije gezicht al voor me. En niks maakt een mama gelukkiger dan haar kids blij te zien.

 235. Claudia M Claudia M

  239

  Ik zou deze prijs zo graag willen winnen voor onze dochter! Ze is bijna jarig en dan wordt ze 4, dus ze mag naar school! Rond dezelfde datum wordt ze grote zus en ze is zo ontzettend lief voor mij tijdens de zwangerschap. Ik ben niet altijd even vrolijk en gezellig en vooral de laatste weken ben ik niet vaak in staat om leuke dingen met haar te doen. En toch vindt ze mij de liefste mama van de wereld, vindt ze het nog steeds erg gezellig met mij thuis en is ze zó begripvol! "Mama, dat komt toch wel weer als de baby er is? Vind ik helemaal niet erg hoor, ik vind je super lief!". Daar smelt je toch van?

 236. Grethaaa Grethaaa

  240

  Voor mijn dochter Lauren, die bijna naar de basisschool mag ❤️! Zo wordt het nog leuker...

 237. gooisbelgje gooisbelgje

  241

  Ik zou hem ontwerpen voor mijn meisje die binnenkort naar de peuterspeelzaal gaat... Met een mooie foto van haar favoriete knuffel "woef"

 238. lindastronkhorst lindastronkhorst

  242

  Ja heel graag voor mijn dochter die bijna 4 wordt en dus naar school gaat. Wat zou het dan gaaf zijn om een zelf ontworpen broodtrommel en waterfles mee te geven van MyMepal!!

 239. esvosser esvosser

  243

  Voor onze mooie meid Puck. Wij kregen van Sinterklaaas een dopper. Maar wat had zij ook graag een eigen drinkfles willen hebben. Wat zal dit dus een leuke verrassing zijn!

 240. Nootje4 Nootje4

  244

  Ik zou het graag voor mijn dochter van 10 willen ontwerpen zodat ze cool en hip op school komt. Nu neemt ze altijd een pakje drinken mee maar eigenlijk is dit niet echt heel milieu bewust

 241. Patriciaisabella Patriciaisabella

  245

  Ik doe mee voor mijn zoontje die bijna naar de basisschool gaat, zal super leuk zijn

 242. YolandaH YolandaH

  246

  Daniel. Mijn eerste kind omdat hij een grote broer word en we hem niet mogen vergeten nu hij een zusje krijgt met 9,5 jaar verschil in leeftijd

 243. YolandaH YolandaH

  247

  Daniel. Mijn eerste kind omdat hij een grote broer word en we hem niet mogen vergeten nu hij een zusje krijgt met 9,5 jaar verschil in leeftijd PS we door financiën geen sinterklaas kunnen vieren

 244. Pirel Pirel

  248

  Gaaf voor mijn grote kleine meisje. Ze start in januari op de basisschool en is fan van cavia's, eenhoorns en aardbeien. Die kunnen alleen samen op een broodtrommel als je deze zelf ontwerpt

 245. anouk_geenen anouk_geenen

  249

  Voor Levi omdag hij 2 keer in de week naa te de overblijf moet en zo'n mooie vroodtrommel en waterfles het extra leuk maken.

 246. NPHamstra NPHamstra

  250

  Ik zou graag een unieke stoere set voor mijn zoontje Hero willen ontwerpen! Leuk om mee te geven naar de opvang en zeker als hij straks naar school gaat.

 247. NRVD NRVD

  251

  Voor mijn zoontje die bijna naar school gaat. Dan wordt overblijven een stuk leuker!

 248. M&T M&T

  252

  Ik wil graag mee doen om een mooie gepersonaliseerde trommel en drinkbeker voor mn zoontje te winnen. Ik heb een gastouder opvang waardoor hij heel veel moet delen. Dat vind hij helemaal niet erg maar deze set zou dan speciaal voor hem zijn!

 249. zyradesign zyradesign

  253

  Mijn dochter vraagt al jaren om een tinkerbell broodtrommel. Maar die bestaat niet van mymepal. Voor mijn zoon van 6 wil ik graag een nieuwe waterfles. Vanwege zijn reuma kan hij doppen moeilijk open draaien. De drinkfles is goed te doen. Maar blijkbaar is deze zo geliefd op school, want steeds is deze verdwenen. Daarom zou een zelfontworpen fles beter zijn.

 250. Lisakeijzer Lisakeijzer

  254

  Ja, die ik willen winnen voor mijn zoontje Milan. Omdat dat straks zijn eerste schooldag nog specialer maakt.

 251. Poaltje Poaltje

  255

  Deze set zou ik opdelen. Mijn dochter de waterfles, om.mee te nemen naar dansles. Toch handiger dan een pakje of een beker. En mijn zoon de lunchbox, om mee te nemen naqr school. Momenteel raakt hij elke bakje kwijt omdat and3ren hem mee nemen. Met zn naam erop zal dat iet meer snel kunnen gebeuren ;-)

 252. AnneliesB AnneliesB

  256

  Voor m'n dochtertje! Ze is bijna jarig en wil heel graag een nieuwe lunchbox en beker voor school !

 253. sanacho sanacho

  257

  Voor mijn zoon Ignacio, zijn schoolbeker is stuk gegaan en hij is een nieuwe nodig, Nu zou het super zijn als hij zo'n mooie kan krijgen die ook nog bij zijn lunchbox past en zijn eigen naam heeft!

 254. sanacho sanacho

  258

  Voor mijn zoon Ignacio, zijn schoolbeker is stuk gegaan en hij is een nieuwe nodig, Nu zou het super zijn als hij zo'n mooie kan krijgen die ook nog bij zijn lunchbox past en zijn eigen naam heeft!

 255. liona liona

  259

  Voor mijn zoontje Silvijn, hij is bijna vier en mag dan naar de "grote" school. Hij is gek van boten en een uniek broodtrommeltje met zeilbootjes erop zou hij helemaal geweldig vinden! En ik heel handig, want dan komt hij vast niet thuis met een verkeerd bakje;-)

 256. thérèse van Onselen thérèse van Onselen

  260

  Ideaal voor onze zoon Sam, aangezien hij altijd mijn waterfles pikt en helemaal leegdrinkt!

 257. bonniex bonniex

  261

  voor mijn zoontje van 6 , hij gaat na de kerstvakantie veranderen van school en een mooie beker en trommel zou mooi passen bij een nieuw begin!

 258. joanne beetjer joanne beetjer

  262

  Aaaah leuk! Ons mannetje (2,5) zei gisteren dat hij naar school wilde, ik heb hem vandaag opgegeven voor de psz, wat zal het leuk zijn hem zo'n setje te geven, zodat hij daar zijn spulletjes voor de pauze in kan doen!

 259. xkimiejx xkimiejx

  263

  Voor mijn zoontje omdat ie in maart naar de basisschool gaat en dan kan ie zijn eigen persoonlijke waterfles en lunchbox meenemen. Super origineel ook als ie daar mee aankomt. Erg handig om te herkennen bovendien hihi

 260. Sanne De Groot Sanne De Groot

  264

  Wat zou het gaaf zijn voor mijn stoere bink Vigo die in januari naar school gaat!

 261. Lovelymam Lovelymam

  265

  ik zou het graag voor mijn oudste dochter willen ontwerpen omdat ze dat dan mee kan nemen naar turnen of voor school en die in nu 11 jaar dus te oud voor disney afbeeldingen dus lijk me leuk om er eentje met haar naam te laten doen en een foto van haar

 262. mrs.Kuiper mrs.Kuiper

  266

  Voor mijn kersverse echtgenoot, omdat hij altijd die van mijn meeneemt

 263. mrs.Kuiper mrs.Kuiper

  267

  Voor mijn kersverse echtgenoot, omdat hij altijd die van mijn meeneemt

 264. j.verhees j.verhees

  268

  Leuk voor mijn dochter van 4! Ze zit nu 3 wkn op de basisschool en dit zou wel een super gave lunch set zijn! Een die niemand heeft!

 265. Wollekje Wollekje

  269

  Voor mijn kinderen zou het heel erg leuk zijn omdat ze bijna naar school gaan.

 266. mmmiirrriiaaamm mmmiirrriiaaamm

  270

  Ik zou ze voor mijn zoon willen winnen. Ik hoop dat als hij een hele gave zelf ontworpen drinkfles en lunchbox wint, hij wat beter gaat eten en drinken.

 267. Mak75 Mak75

  271

  Ik zou dit willen winnen voor Lisa. Ze gaat nu paar weken naar school en vindt dat fantastisch. Alleen drinken doet ze daar te weinig. Met zo'n gave drinkbeker gaat dat vast en zeker wel lukken!

 268. kusjesvanmamma kusjesvanmamma

  272

  Voor mijn zoontje van 4. Die na vier jaar nogsteeds moeite heeft met eten en drinken, maar zo ontzettend zijn best doet! Zelfs nu hij naar school gaat! Ik ben gewoon hartstikke trots op hem :-D

 269. Abygail18 Abygail18

  273

  Mijn ongeboren dochtertje zou dit erg leuk vinden omdat dit zo geoersonaliseerd jan worden.Dit is een aandenken van haar kindertijd als ze wat ouder wordt

 270. katje1978 katje1978

  274

  Ik zou dit setje graag ontwikkelen voor mijn jongste. Eentje waar in t groot ook zijn naam opstaat want op school gaat dat in de boterhammendozenbak allemaal door elkaar en het is al vaak gebeurd dat de brooddoos niet meer mee naar huis komt. Kwijt, iemand dat hem tof vond.... Met in t groot zijn naam en een toffe foto erop zal het wel lukken!

 271. Nathalie1010 Nathalie1010

  275

  Ik zou erop zetten mama ❤️ Olivia, zodat mijn dochter ook elke dag kan zien dat mama van haar houdt.

 272. AliciaHofman AliciaHofman

  276

  Voor mijn meisje.. Ze gaat binnenkort naar de peuterspeelzaal dus dan komt dit setje supergoed van pas!

 273. Alinda Frankes Visser Alinda Frankes Visser

  277

  Voor mijn dochter die straks ook naar de peuterschool mag kan ze mooi haar fruit en drinken in meenemen!!

 274. rebo1982 rebo1982

  278

  Ik dacht eerst, ik sla deze winactie maar over want mijn peuter is nog veel te klein voor een waterfles en lunchbox. Maar ze gaat sinds kort naar de peuterspeelzaal en als brave moeder heb ik een beker voor haar gekocht. Een beker die blijkt te lekken... Wat zou het leuk zijn als we helemaal niet meer verder hoeven te zoeken, maar gewoon een unieke eigen fles kunnen ontwerpen die we mee kunnen nemen naar de peuterspeelzaal! De broodtrommel moet voor dagelijks gebruik nog anderhalf jaar wachten, maar tot die tijd zal deze vast meegaan met elk uitje wat we maken!

 275. Hanane Rabha Hanane Rabha

  279

  Overblijven vindt mijn zoon niet leuk. Ik wil het speciaal maken door een eigen lunchbox en drinkbeker

 276. aekoren aekoren

  280

  Als ik zou winnen zal ik de waterfles en lunchbox ontwerpen voor mijn dochter. Ze heeft nu een tweede hands mepal beker, die nog prima werkt, maar wel de opdruk kapot is. Dus wil ik haar graag verwennen met persoonlijke spulletjes. Dan kan ze ook altijd haar spullen herkennen, niet meer omdat het kapot is maar gewoon uniek ontworpen is.

 277. Asther Asther

  281

  Mijn zoontje van 2.5j gaat in januari naar het instapklasje, hun drinken moet in een fles en eten in een lunchbox (en koekjes in een koekendoos). Voor zo minder afval te maken op school. Hij zou het zeer leuk vinden van een heel originele set te hebben!

 278. mariscailly mariscailly

  282

  Ik zou de lunchbox en waterfles voor mijn dochter ontwerpen. Ze zit nu in groep 4 en voelt zich te groot voor de prinsessenset. Mede ook omdat de andere kids haar uitlachen om deze beker. Daarom had ze dit jaar al een nieuwe paardenbeker gehad, maar die is op mysterieuze wijze op school verdwenen

 279. Jolanda Reniers Jolanda Reniers

  283

  Ik zou deze voor mijn dochter van 4 ontworpen zodat ze een unieke broodtrommel en drinkbeker heeft. Hierdoor kan ze der eigen beker en trommeltje snel herkennen.

 280. Carina Witter Carina Witter

  284

  Voor mijn zoontje! Hij mag volgend schooljaar naar school en dan begint bij ons het tijdperk met de broodtrommels etc. Dit zou een fantastisch mooi cadeau zijn!

 281. Marjo1985 Marjo1985

  285

  Voor mijn neefje die volgend jaar naar school gaat!

 282. jennifer75 jennifer75

  286

  Voor mij oudste zoon, hij wil geen "kinderachtige" beker meer mee naar school, dus als hij er eentje naar eigen ontwerp heeft zou dat DE oplossing zijn.

 283. Marijke1984 Marijke1984

  287

  Ik zou graag deze leuke set winnen voor als ik weer aan het werk moet. Dan kan ik er foto's van mijn kleine man op plaatsen en hoef ik hem minder te missen!

 284. Bianca Hoogduin Bianca Hoogduin

  288

  Wow ik zou dit graag winnen voor mijn jongste dochter van 4. Ze herkent haar naam nog niet zo goed op school en er 'verdwijnen' regelmatig boterhamtrommels en bekers van haar. Een gepersonaliseerde trommel en fles zou super zijn voor haar. Daarbij is het beter voor het milieu en zijn de juffen alleen maar blij als ze zonder boterhamzakje en zonder pakje drinken naar school komt, dus dat houden we graag zo.

 285. suz2209 suz2209

  289

  Ik zou heel graag samen met mijn dochter een waterfles en lunchbox ontwerpen omdat ik zeker weet dat hier iets heel gaaf uit gaat komen.

 286. Wollekje Wollekje

  290

  Voor mijn zoontje, want hij gaat binnenkort naar school. Hij zal het super leuk vinden.

 287. SGM SGM

  291

  I would love to design my son's favourite cartoon characters so that he can enjoy their company while he has his lunch! :)

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >