Winnaars Bekend: WIN EEN WILD CARD (EXTRA KANS VOOR JOUW KIND OM MEE TE SPELEN IN EEN FILM)

Door: Mamaplaats 10 reacties

winactie stempel WIN EEN WILD CARD (EXTRA KANS VOOR JOUW KIND OM MEE TE SPELEN IN EEN FILM)

Fruit Shoot de Dropping

‘Fruit Shoot de Dropping’ is een spannende avonturenfilm. Tijdens een dropping wordt een groepje kinderen op de proef gesteld. De jonge avonturiers moeten snel torens beklimmen, slim nadenken, navigeren door het verlaten Land van Ooit en heel goed samenwerken. Zullen zij deze spannende dropping tot een goed einde brengen?

Pim Wessels (bekend van de kinderserie SpangaS, zijn optredens in het tv programma ‘Dance, Dance, Dance’ én zangkunsten in de nieuwe tv-show ‘It Takes Two’), regisseert deze film en zoekt nog 5 leuke kids tussen 8 en 13 jaar om de hoofdrollen te verdelen. Acteerervaring is niet nodig, een avontuurlijke instelling wel!

De initiatiefnemer van deze film is Fruit Shoot, van die leuk gekleurde flesjes weet je wel?! Ze hebben ook een suikervrije variant. De film wordt gemaakt ter ondersteuning van de vernieuwde formule van de drank (minder zoet en met toegevoegde vitaminen). Dit drankje is voor de 5 kids een lekkere en perfecte dorstlesser.

Wat kun je winnen?

Pim Wessels stelt speciaal voor de moeders van Mamaplaats een wild card beschikbaar waarmee je kind nog meer kans maakt om mee te spelen in de film. De 5 leukste deelnemers van deze winactie worden voorgelegd bij Pim Wessels zelf en hij kiest de wild card winnaar! De winnaar mag deelnemen aan de audities op 25 juni in Center Parcs de Kempervennen. De film krijgt een heuse première in Amsterdam.

Hoe kun je winnen?

 • Laat in een reactie weten waarom jouw kindje deze wild card verdient
 • Meld jouw kindje aan om deel te nemen aan de audities via deze link

Succes!

Winnaars

W

Winnaar

WIN EEN WILD CARD (EXTRA KANS VOOR JOUW KIND OM MEE TE SPELEN IN EEN FILM)

W

Winnaar

WIN EEN WILD CARD (EXTRA KANS VOOR JOUW KIND OM MEE TE SPELEN IN EEN FILM)

W

Winnaar

WIN EEN WILD CARD (EXTRA KANS VOOR JOUW KIND OM MEE TE SPELEN IN EEN FILM)

W

Winnaar

WIN EEN WILD CARD (EXTRA KANS VOOR JOUW KIND OM MEE TE SPELEN IN EEN FILM)

W

Winnaar

WIN EEN WILD CARD (EXTRA KANS VOOR JOUW KIND OM MEE TE SPELEN IN EEN FILM)

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
10 Reacties

Reacties

 1. esther1986 esther1986

  1

  omdat dat ze een beauty is. wat elke moeder toch van zijn kind vind, maar ook andere mensen die ik tegen komen zeggen altijd wat een ``plaatje`` wat een ``poppetje`` en wat een ``mooi kind``. En mensen kunnen ook nog eens enorm om haar lachen omdat soms echt een klein clowntje is.

 2. fam_karthaus fam_karthaus

  2

  Geen idee of dit mogelijk is maar wij zijn ouders van 3 kids dus heb er 3 in de aanbieding haha. Onze oudste is 9 jaar een lief, behulpzaam, leuk, vrolijk en mooi meisje om te zien ze kan het altijd goed met iedereen vinden en met haar grote bruine kijkers windt ze iedereen om haar vinger. Onze middelste zoon is 6 jaar opvallende verschijning met zijn rode haartjes, blauwe ogen, lichte huid en vrolijke sproetjes op zn gezicht, barreltje met een grote mond en klein hartje iedereen hier uit de buurt kent hem hij zou zo uit de film kruimeltje of ciske de rast kunnen komen. En dan onze jongste telg van bijna 4 lief, vrolijk, stoer ventje, grote bruine kijkers, groot voor zn leeftijd, bijdehandje maar ook heel knuffelig. Stoer knulletje!

 3. judokid judokid

  3

  vanaf welke leeftijd is dit geschikt?

 4. cootje48 cootje48

  4

  Omdat mijn zoon een echte avonturier is. Hij is gek op bootcampen, geocachen de natuur kan omgaan met een gps en kompas dus laat hem maar los ;-)

 5. Bianca Krooswijk Bianca Krooswijk

  5

  Gaaf ! Heb nu al twee gillende meiden in huis !! 1 Diva, die op toneel les zit en grote fan van Pim is en graag later in GTST wil gaan werken, hihi en 1 stoer Chickie die onze spring in het veld is en vol energie is !

 6. Peggy Elizen Peggy Elizen

  6

  Mijn zoon Mika is op 25 Juni jarig, dat zou een perfect verjaardagscadeau voor hem zijn. Met zijn Budo vechtsport en waterscouting ervaring is hij zeker avontuurlijk te noemen.

 7. kimmiej1 kimmiej1

  7

  Ons zoontje is nog veel te klein, maar met 8 neefjes en 2 nichtjes hebben we hier keus genoeg. Ik zou het 1 van mijn neefjes gunnen. Hij is slim, denkt veel na over dingen, doet aan survival zwemmen en bouwt ook met veel plezier een hut. Hij is 8 en heeft een lief maar soms ook ondeugend koppie dus denk super geschikt voor dit leuke filmpje

  • kimmiej1 kimmiej1

   8

   Oh en heb de mama in kwestie over de inschrijving gesproken :)

 8. Sjietah Sjietah

  9

  Mijn zoon Boaz van 8 jaar houdt van voetbal, gamen, buiten spelen en voor de camera staan! Waar zijn moeder, vader en broertje het liefste in de schaduw staan of zelfs het liefst onzichtbaar willen zijn, treedt hij op de voorgrond. Lekker naturel maar toch gewaagd. Hij heeft al wat klusjes gedaan (onder andere figuratie in een film) maar een echt rolletje...wauw, dat nog niet! Heb hem aangemeld...keep our fingers crossed!

 9. tinenanninga tinenanninga

  10

  Mijn dochter van 9 zat mee te lezen toen ik het oproepje las. Ze zeurt me nu al een poosje aan het hoofd of ik haar wil opgeven? Ze mag ook niks, wil ik dan niet dat ze actrice wordt? en zo kan ik nog wel even door gaan.. Ik heb haar natuurlijk wel opgegeven.. ;) Alleen hoort madam dat pas als ze er tussen zit :) Als oudste van onze 4, verdiend ze het wel eens om in de spotlights te staan. Heerlijk toch even iets dat helemaal voor haar is!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >