Win een vakantie met een luxe safaritent in Frankrijk of Italie!

Door: Mamaplaats 134 reacties

Win een vakantie met een luxe safaritent in Frankrijk of Italie!

Maak nu kans op een weekje vakantie in een sfeervolle en luxe safaritent op een unieke plek in Frankrijk of Italië!

Over Villatent

Villatent verhuurt compleet ingerichte, luxe safaritenten op zorgvuldig geselecteerde campings in Frankrijk, Italië, Duitsland, Luxemburg en Hongarije. De familiecampings zijn gelegen op de mooiste plekken, maar hebben de luxe van 4-sterren campings. Glamorous camping ("Glamping") met Villatent! Riant kamperen in een royale safaritent die voorzien is van moderne luxe. De safaritent is geheel ingericht met een loungeset, Nespresso, 2-persoonsbed, grote eettafel, hangmat, kledingkast en nog veel meer.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op zo'n heerlijke week in Frankrijk of Italië met een luxe safaritent, beantwoord dan de volgende vraag: "Naar welke camping zou jij het liefste willen en waarom zou jij deze prijs moeten winnen?" Tip: Klik hier voor meer informatie over de campings in Frankrijk en Italië! Maak er wat speciaal van en wie weet ben jij, samen met je gezinnetje, de gelukkige winnaar!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
134 Reacties

Reacties

 1. anouck anouck

  1

  Ik laat deze aan me voorbij gaan, maar hou hem wel in gedachten voor komende jaren! Voor nu vind ik Italie veel te ver rijden met een bijna-kleuter en bijna-dreumes en Frankrijk is niet zo ons ding... Jammer dat de winactie niet voor tenten in Luxemburg of Duitsland geldt, dat zou haalbaar zijn. Maar dit is wel een goeie om te onthouden voor vakantie in de komende jaren :-).

 2. Dorien1985 Dorien1985

  2

  Zomer 2010... Onze eerste kampeervakantie mét kind: onze toen 1,5 jarige dochter. Oude "Bassie & Adriaan" caravannetje van mijn ouders achter onze auto gehangen, en gáán. Het weer zat niet mee, en het was nogal behelpen. Koud ook, 's nachts. Onze dochter lag in haar campingbed, met twee pyjama's aan in een winterslaapzak en talloze dekentjes. Gelukkig zie ik alleen lachende gezichten als ik de foto's terugkijk, maar... daarna zeiden we tegen elkaar: Met kinderen kamperen? Maar even niet. Het was meer een "werk" vakantie voor ons gevoel...! Ik was tijdens die vakantie pril zwanger van ons tweede kindje. Doodmoe was ik daarvan, dus als onze dochter haar middagslaap deed, sliep ik gezellig mee ;-). Mijn man had zijn mountainbike meegenomen, dus vermaakte zich wel! Zomer 2011 en 2012: Niet meer gekampeerd dus... terwijl wij "van huis uit" echte kampeerders zijn! We durven het eigenlijk niet aan. Zomer 2013: Zou deze droom uitkomen? Glamperen in een villatent? We hebben er een inmiddels bijna tweejarig kereltje bijgekregen. Wat zou het geweldig zijn, nu vier lachende gezichten terug te zien op de foto's! En geen vermoeide papa en mama, maar een ontspannen en uitgeruste papa en mama :-)! Nagenieten van herinneringen aan een geslaagde relaxte kampeervakantie, en op naar nog vele volgende kampeervakanties! Op de Vakantiebeurs 2013 hebben we al kennisgemaakt met deze "nieuwe" vorm van kamperen. Echt iets voor jonge gezinnen vonden wij. Wij zouden dit heel graag eens willen proberen, en zouden kiezen voor ons geliefde Frankrijk, Bretagne! Nadien schrijf ik een hopelijk enthousiast verhaal hier op Mamaplaats ;-)! Zodat mensen weten: Kamperen kan zeker wel met kleintjes, maar in iets meer luxe is het net wat meer genieten voor iedereen!

 3. Carla Carla

  3

  na jaren met mijn meiden hier in Nederland in heel veel provincies te hebben gekampeerd, zou het geweldig zijn om ook eens naar het buitenland te kunnen. het moet altijd erg low-budget omdat ik alleenstaand moeder ben, en dan is het telkens een sport om voordat de vakantie begint, overal geld vandaan te sprokkelen, en dan tijdens de vakantie toch nog zoveel mogelijk te kunnen doen! De vakanties waren altijd geweldig, en het weer werkte ook goed mee, maar een glamping vakantie zou wel heel erg super zijn! heel graag zou ik eens naar Italie gaan; Toscane! De auto van mijn ouders mag mee, en de reis heb ik er best wel voor over!

 4. quintathyme quintathyme

  4

  ik zou dan lekker willen camperen in frankrijk. het is raar maar ik ben nog nooit in het buitenland geweest. meestal doen wij altijd leuke dingen gewoon binnen nederland wegen het budget die wij hebben. ik heb gewoon het geld er niet voor en dan krijg je zo een mooie actie en daar doe ik natuurlijk aan mee. ik heb het afgelopen jaar veel dingen mee gemaakt zoals een zware bevalling tot ellende en dan ook nog dat je te horen krijg dat je waarschijnlijk geen kinderen meer kan krijgen dat is al heel wat. ik ben een jonge aalleenstaande moeder van 1 zoontje. en zou graag met hem en oma een leuk tijd willen hebben dan op zo een mooie camping. lekker alles van je af zetten en genieten van een mooie leuke week in frankrijk. tuurlijk gun ik andere mensen deze actie ook maar toch gun ik het het meeste me zelf.

 5. debbie winden debbie winden

  5

  Ik hoef zelf de prijs niet te winnen, want wij hebben een caravan en gaan daar graag mee op vakantie. Maar ik zou het willen voor mijn broer en zijn dochtertje. Hij heeft een rond tijd achter zich en is nu alleen. Een vakantie zit er voor hem en zijn dochtertje niet in, daarom lijkt het mij super als zij het mogen winnen!! Kalkesdelt**** LUXEMBURG, Ettelbrück

 6. Rianne27 Rianne27

  6

  Ik zou graag met mijn gezinnetje naar Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** FRANKRIJK, Bretagne (aan zee) willen. Ik als Assepoester moet echt niet aan een klein, muf tentje denken, maar als ik deze tenten zie, vol met luxe, dan gaan mijn haren niet direct omhoog staan bij het woord kamperen. Genoeg speelplezier voor de kleine man in het zwembad en daarbuiten, genoeg bbq-plezier voor de grote man en overheerlijk Frans vers brood in de buurt, deze Assepoester zeg Oui!

 7. patrickl30 patrickl30

  7

  ik vind dat wij deze vakantie moeten winnen het liefste naar italie omdat wij vanaf 1 januari al overal voor aan het vechten zijn met een minimum loontje we hebben een mooi dochtertje van 2 maanden oud dus een beetje ontspaning kunnen we heel goed gebruiken

 8. bibi81 bibi81

  8

  Ik zou gaan voor Au Clos de la Chaume in CORCIEUX. Omdat de oudste hier lekker haar eigen gang kan gaan omdat het een kleinschalige camping is. Voor de jongste is het ideaal om teveel redenen. maar juist omdat hier een stukje veiligheid zit van een "kleine" famillie camping met een eigen stukje grond. dit is de mooist mogelijke vakantie voor ons, met de caravan is niet meer mogelijk met de jongste en wij zijn toch echte kampeerders. Ik hoop echt dat we de gelukkige zijn maar iedereen heeft zijn eigen verhaal en zoals het in mijn aard zit: er zijn er vast die het harder nodig hebben dus bij deze dan alvast gefeliciteerd!

 9. Barbara verkooyen Barbara verkooyen

  9

  Ik zou het heerlijk vinden om met mijn jongens en mijn man op vakantie te kunnen in het land waar mijn man zo verliefd op is: Frankrijk! Ik zou het heel leuk vinden om naar ' lodge club Presqu'Il de Rhuys' te gaan. We hebben met ons gezinnetje een aantal pittige maanden achter de rug (man lag in ziekenhuis door hersenvliesontsteking en heftige allergische reactie,ik galblaasverwijdering) en kunnen wel wat zonnestraaltjes gebruiken in ons leven!

 10. reentje74 reentje74

  10

  Ik ga voor La Roche d' Ully* in Ornans. Dit niet alleen om de mooie camping en omgeving, maar ook voor het Dino-park waar ik mijn kleine "monsters" zeer blij mee maak. Na een vervelende afsluiting van onze laatste vakantie waarin mijn schoonmoeder op sterven lag (en enkele weken later overleed)en vlak na thuiskomst mijn zwager overleed, zijn wij wel toe aan iets positiefs.

 11. biekorf biekorf

  11

  Ben in Nederland in heel veel provincies te hebben gekampeerd, zou het geweldig zijn om ook eens naar het buitenland te kunnen. het moet altijd erg low-budget omdat ik alleenstaand moeder ben, en dan is het telkens een sport om voordat de vakantie begint, overal geld vandaan te sprokkelen, en dan tijdens de vakantie toch nog zoveel mogelijk te kunnen doen!Op de Vakantiebeurs 2013 hebben we al kennisgemaakt met deze “nieuwe” vorm van kamperen. Echt iets voor jonge gezinnen vonden wij. Wij zouden dit heel graag eens willen proberen, en zouden kiezen voor ons geliefde Frankrijk, Bretagne!nu heb ik al zo lang meegedaan ,maar nog nooit een een belgieche iets gewonnen bij deze een kleine hint.

 12. DGMR DGMR

  12

  Mijn keuze zou vallen op:Le Coin Tranquille**** FRANKRIJK, Alpen (Isère) Les Abrets Waarom? Omdat mijn man verzot is op Zwitserland en Duitsland en wij (zijn gezinnetje) dan ook nergens anders komen! Met deze winactie zouden we én een keertje in een ander land vakantie kunnen houden én aangezien ik voor de (ik denk) prachtige Alpen heb gekozen hoeft mijn man zijn zo geliefde bergen niet te missen. Ideaal plaatje toch?

 13. spa spa

  13

  Lac d'Oriënt****  Lijkt me geweldig!!!! Genieten met de kids van de omgeving en lekker spetteren in het zwembad. Vorig jaar hebben wij door ziekhuisopname onze vanantie moeten annuleren dus het zou geweldig zijn als wij hier met ons gezinnetje mogen genieten!!!! Ik droom nu al helemaal weg!

 14. Marij Marij

  14

  Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys Het lijkt mij heerlijk een weekje aan de kust! Als fulltime werkende moeder met een man die een chronische hernia heeft lijkt het mij heerlijk een week gewoon te genieten van onze 3 dochters. Heerlijk spelen in de branding en meters hoge zandkastelen te bouwen. De meiden wat aan de cultuur laten snuffelen en vooral een vakantie geven die ze nog herinneren als ze zelf moeder zijn en daar eventueel nog terugkomen zoals ik met mijn moeder heb gehad op een camping in Frankrijk ook aan de kust. Helaas bestaat die camping alleen niet meer anders waren we er zeker heen geweest!

 15. Yvonne Ufkes Yvonne Ufkes

  15

  Mijn voorkeur gaat uit naar Frankrijk. Omdat ik Italie voor nu te ver rijden vind met drie kleine mannetjes. Wij zijn geen campeer types en dit zou dus de kans zijn om ons over te halen. Wij zijn wel erg nieuwsgierig naar deze nieuwe manier van camperen en of dit misschien stiekem toch wel iets voor ons is?! Wij zouden het erg leuk vinden om hier voor jullie heen te gaan.

 16. pascale7 pascale7

  16

  Wij zouden graag naar de Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys,FRANKRIJK, Bretagne of de Capitello,Otricoli, ITALIË, Umbrië gaan.Omdat beide gebieden ons erg trekken en we nog niet bezocht hebben en hoog op ons verlanglijstje staan! Na zwaar jaar acher de rug te hebben gehad met de gezondheid en zorg voor ons middelste kindje dat Coeliakie (glutenintollerantie) bleek te hebben. Heerlijk op vakantie in een luxe safaritent in Frankrijk. Binnen een dag waren we al heel relaxt en genoten we van de heerlijke tent, binnen/buitengevoel en gezelligheid op kleinschalige camping. kids vonden het super en pa en ma ook relaxt...GEWELDIG dat zou een vakantie worden om nooit te vergeten. Totdat een groot meisje vond dat de kleine kindjes van de trampoline af moesten. (ondanks de goede veiligheisvoorzieningen/net etc.) En onze oudste een duw van achteren gaf; waardoor hij een gecompliceerde elleboogbreuk kreeg! Meteen na ingegipst te zijn naar NL voor de operatie en revalidatie van een jaar 2x pw kinderfysio en 3x pw zwemmen om zijn rechterarm te kunnen strekken. Gelukkig is alles goed gekomen en alleen jaarlijkse controle tot 18jr. De vakantie was over en we hebben niets vergoed gekregen en heel veel extra's wel...dus ja, misschien verdienen wij het ook om met onze drie kindjes de week nog eens over te mogen doen??! Zou SUPER zijn.

 17. kim nouwens kim nouwens

  17

  Ik zou gaan voor Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys in FRANKRIJK. Davy wordt in de zomer een jaar, en wil dan niet langer dan een dag onderweg zijn, en deze afstand is perfect. Ook perfect is dat het een zwembad heeft en bij zee ligt, dus kan hij genieten van beiden... Ik zelf ben vanaf 9 maanden tot 18 jaar op vakantie geweest in Frankrijk, altijd op campings, dus het lijkt me geweldig om Davy daar ook mee kennis te kunnen laten maken! Met kinderen gaat niets boven kamperen! Het lijkt me geweldig om dit te winnen, aangezien er anders geen vakantie in zit voor ons dit jaar. En dit zou op en top genieten zijn voor ons drietjes!

 18. eva1980 eva1980

  18

  WHOEHAH glamping, eindelijk. Vond de camping er altijd wel leuk uitzien maar in zo'n tent brrr daar moesten we niet aan denken. Geniaal bedacht glamping. Ik zie ons al helemaal zitten. Heerlijk genieten met ons gezinnetje. Vind Lodge club Presqu'lle de Rhuys er super uitzien, daar zou onze voorkeur naar uit gaan. Maar eigenlijk maakt het niet uit. Wordt helemaal blij van deze winactie! groetjes Eva

  • eva1980 eva1980

   19

   Nu alleen nog waarom; zodat wij ook eindelijk kunnen ervaren wat kamperen is of in dit geval glamperen is. Zodat we eindelijk mee kunnen praten ala er weer eens over kamperen wordt gepraat;)

 19. MamaVal MamaVal

  20

  Moeilijk kiezen welke camping,want ze zijn allemaal zo schitterend!!! Ik zou kiezen voor: Lodgeclub Presqu'ile de Rhuys in Zuid-Bretagne! Waarom: we hebben 2 meisjes van 2 jaar en 8 jaar,en die zouden het heerlijk daar vinden!! We hebben een zwaar jaar achter de rug,met de oudste dochter die autisme heeft!Het is heel intensief,en bijna niet te bevatten,als je zelf niet een kind hebt die zo een stoornis heeft! Ook voor het kind zelf,want die merkt nu ze ouder wordt dat ze toch anders is.Veel frustratie en boosheid! Lang getwijfeld daardoor,over een 2e kindje,maar nu ze er is zijn we natuurlijk erg blij!!! Ze zijn gek op elkaar,maar het is ook moeilijk voor de jongste.We zouden,dus erg toe zijn aan een heerlijke vakantie met ons gezin!Even weer de batterijen opladen!Ik kan er uiteraard na afloop een verhaal over schrijven,en ook over het op vakantie gaan met een autistisch kind.Lara lacht niet veel,maar ik weet zeker,dat ze lacht,als ze hoort dat we een vakantie hebben gewonnen op zo een mooie camping in Frankrijk!!

 20. pepermouth pepermouth

  21

  IK laat deze voorbij gaan. Veel succes dames!!

 21. martha68 martha68

  22

  ik wil deze vakantie graag winnen in nederland

 22. Mamamanuela Mamamanuela

  23

  ik zou heeeel graag willen winnen en kiezen naar een camping in frankrijk niet te ver rijden met een zoontje van anderhalf jaar wij zijn nog niet zo lang geleden verhuisd en hebben geen budget om op vakantie te kunnen gaan ik en mijn vriend zijn soieso nog nooit samen op vakantie geweest en dus ook niet met ons zoontje.....en die zou het helemaal geweldig vinden! er even uit zijn met zijn drietjes en een eerste vakantie mogen ervaren met het gezin...... en papa en mama ook om er even uit te zijn!!!!! net zoals iedereen die mee doet verdient een ieder zo n geweldige vakantie!!!!! maar ga duimen draaien dat wij het mogen winnen!!!!!!!!

 23. Jil1973 Jil1973

  24

  Op het moment dat ik dit schrijf begin ik aan mijn derde week van revalideren van een heupoperatie. Na nu ruim 2,5 jaar medisch gezien in een lappenmand te zitten zou ik het heel fijn vinden als ik met mijn gezin bestaande uit drie kids van 9, 7 en 4 jaar naar Lodge Club Presqu'île de Rhuys zou kunnen gaan en alle rompslomp omtrent de medische toestand van hun moeder te kunnen vergeten! Lodge Club Presqu'île de Rhuys heeft echt alle faciliteiten waar mijn kinderen zich eindelijk even helemaal uit kunnen leven!!

 24. Wondergirl Wondergirl

  25

  ik zou heel graag zo'n glamping vakantie willen winnen en dan op een camping in (zuid! ;-)) frankrijk!! ik ben jaren niet op vakantie geweest vanwege mijn gezondheid & ben toe aan zon - zee en ontspanning de glamping tent ziet er heerlijk uit - comfortabel en luxe - kortom echt VAKANTIE!!

 25. mamavanjunes mamavanjunes

  26

  mijn droom zou zijn om naar: Lodge Club Presqu’Ile De Rhuys**** in frankrijk te mogen gaan met mijn KLEINE/FIJNE gezinnetje!!, ik heb sins mijn 12de jaar niet meer gecampeerd, of in franrijk geweest!, mijn eerste franse zinnetje was: un pain s'il vous plaît.. (hahah jawel een echte campings zin!! ;) ik weet nog goed hoe verliefd ik was op het prachtige land en de natuur en hoe dicht bij de schoonheid van alles, kan je zitten!!... het lijkt mij zo heerlijk in een tent met je geliefden, dat klinkt voor mij nu als een droom.. Nu jaren later.. 15 jaren om precies te zijn.. en nu ik zelf moeder ben en de liefste man op aarde gevonden heb.. droom ik stiekem wel eens om midden in de natuur te leven en te slapen.. ik en mijn favoritste mensen op de wereld dat lijkt mij HEERLIJK alleen maar even tijd voor ELKAAR!!.. ik hoop dat wij winnen mogen.. zo dat ik mijn liefjes mag laten ZIEN/VOELEN hoe heerlijk het leven kan zijn midden in de natuur in een PRACHTIGE tent!! nu alleen nog maar mn vingers gekruisd houden, of op zn frans gezegt 'doigts croisés' ;) -XX- mamavanjunes (jamilla)

 26. Zaanbinky Zaanbinky

  27

  Ik wil ook heel graag deze vakantie winnen. De keuze gaat dan uit naar Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys****. Zelf heb ik vanaf mijn 1e jaar tot mijn 15e altijd gekampeerd met mijn ouders en grote broer. Nu ik zelf mama ben van een dochtertje van 3 en we eigenlijk nog nooit echt op vakantie zijn geweest, wil ik haar heel graag deze vakantie geven. En deze ''Glamping'' heeft lettelijk alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie! Viva la France!

 27. Corina Corina

  28

  Ik zou voor camping Capitello gaan in Italië. Omdat ik echt helemaal weg ben van het land en het heerlijke eten. Op de camping is genoeg te doen voor de kids dus hebben wij ook echt vakantie als ze zichzelf lekker kunnen vermaken. En wat ik ook een heel groot voordeel vind is dat we ook met het vliegtuig kunnen reizen dat is met een kleintje altijd erg fijn. Onze dochters zullen het geweldig vinden als we dit jaar toch naar het buitenland zouden gaan, anders word het toch een vakantie in eigen land. Ook wel leuk maar een andere omgeving geeft dan toch altijd dat kleine beetje extra vind ik. Dus ook wij zullen heel blij zijn om dit te winnen.

 28. Lois Lois

  29

  Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys springt er voor mij helemaal uit en dat is mijn nummer "een" In de omgeving van een authentieke Bretonse boerderij is het echt zo'n camping als "geeneen" Ja het nieuwe kamperen van Villa Tent zou ik zeker willen "aanbevelen" En met zoveel zwembaden en waterglijbanen hoeft onze zoon zich ook zeker niet te "vervelen" Op een Glamping vakantie in Bretagne zijn we nog nooit "geweest" maar het lijkt ons een groot "feest"!!!

 29. Mamabear Mamabear

  30

  Mijn nichtje woont in Italie en heb ik in tijden niet gezien, ook zal ze niet op kraam bezoek kunnen komen als ons mannetje ter wereld is gekomen. Het lijkt me dan ook bijzonder de kleine daar trots te kunnen gaan showen

 30. daphne kleine daphne kleine

  31

  Wij zijn al jaren niet meer op vakantie geweest. financieel gezien kan het niet uit. Daarom heb ik mij ook al opgegeven als test gezin voor de vliegvakantie, maar ook hier ga ik een gokje wagen. Het liefst zou ik naar frankrijk gaan. Nu duimen dat wij de vakantie mogen winnen. Lijkt me echt geweldig als ik aan mijn kindjes kan vertellen dat ook zij dit jaar op vakantie gaan.

 31. Daisy Alexander Daisy Alexander

  32

  Wat zou dat heerlijk zijn! Als we dan mogen kiezen dan graag Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** (Sarzeou/ Zuid-Bretagne). Ons dochtertje Nomi van 2,5 jaar kan daar heerlijk spelen, We zijn gek op Frankrijk, zijn al vele jaren op campings in Zuid-Frankrijk geweest maar nog nooit in Bretagne...wie weet..wij duimen hier. Fam. Roche

 32. Daniel Wijma Daniel Wijma

  33

  Hallo mes amis! Tja, als man op een vrouwenblog, maar daarom niet minder leuk! Als vervent kampeerders trekken we elk jaar heerlijk met de kinderen naar de Zeeuwse kust. Om met onze ouwe sleurhut naar Frankrijk te gaan is niet te doen. Maar wat een luxe bij deze prijsvraag! Kamperen is zo niet kramperen maar echt glamperen! Als onderwijzer op een lagere school wil ik ook altijd iets zien (echt de schoolmeestergenen, hè?); daarom zou het een ideale combinatie zijn om Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** FRANKRIJK, Bretagne (aan zee) eens te bezoeken! Ik ben veel vrij (één van de geneugten van het onderwijzersland) en daarom is een weekje Bretagne goed te doen: lekker Frans genieten door moeder de vrouw en kids en vader kan z'n hart ophalen in Bretagne, lekker veel historie. Misschien ben ik dan wel de eerste die dat dorpje op het uiterste puntje ga veroveren; het lukte Ceasar niet maar als ik met mijn troepen kom dan zal Frankrijk het weten. C'est la ton qui fait la musique! Groeten uit koud Urk

 33. Josee Josee

  34

  Van de 15 jaren dat mijn partner en ik bij elkaar zijn hebben wij er 13 van gekampeerd. Er gaat niets boven islapen in de natuur! Allen bleek onze tent niet geschikt om met z'n 3-en te gaan... Voor het gemak hebben we het eerste jaar maar een huisje geboekt. Maar dit klinkt als muziek in onze oren. De camping in Frankrijk Pont de Mazerat**** (Tamnies / Dordogne) ziet er wel heel leuk uit. Alle voorzieningen voor onze kleine meid op de camping. En voor de rest wordt gezorgd door de mooie tent met bijbehorende faciliteiten. In een woord super! Ik houd mijn vingertjes gekruist ;)

 34. elisabeth elisabeth

  35

  Ik zou dolgraag willen camperen in Italië met mijn gezin, in zo'n luxe tent ziet er goed uit!!! Dit jaar zit er geen vakantie in het budget, andere dingen gaan voor. Mijn kinderen houden van autoritten en we zijn nog nooit naar het buitenland geweest dus kom maar op :) wie niet waagt wie niet....

 35. Bianca Brandsma Bianca Brandsma

  36

  Owww wat ziet dit er zalig uit zeg!! Ik zie ons al in Frankrijk zitten! Nog nooit zijn ik en mn partner op vakantie geweest! Helaas maar dat was logisch. Mn vriend in de schuldhulpverlening na zn scheiding. Wij hebben het leuk gehad elke zomer thuis, op het balkon maar nu onze zoon(1jaar) er is is het een ander verhaal! Wat zouden we graag er op uit trekken met ook mn vriend zijn 2 kids van 4 en 5 jaar. Heerlijk met zn 5en lekker alle zorgen en heftige veranderingen voor vooral de kindjes even vergeten. De aller eerste vakantie voor onze kinderen. "Zodra we in de auto stappen is het al feest. Liedjes zingen, spelletjes spelen. Snurkende kindjes achterin.... ze zien glunderen omdat ze weten dat ze iets spannends en geweldigs gaan doen! Een week vrijheid. Een week herinneringen maken." Fijn zo'n dagdroom!

 36. moedervandrie moedervandrie

  37

  Dol op slapen in een tent? Wat zal ik zeggen… mijn man en drie dochters zijn er wél gek op. Voor mij klinkt GLAMPING in een luxe safaritent als hemel op aarde. Heerlijk buiten slapen, eten, leven maar dan wel met luxe en comfort! Wat een toppie winactie - Geweldig van Mamaplaats en Villatent. Waarom zou ik hem moeten winnen? Als ik al die schrijnende verhalen lees, denk ik: ik gun het de anderen ook van harte. Maar dit is mijn reden: mijn man is ZZP’er en hij werkt zich een slag in de rondte, maar toch zit een reis naar het buitenland er niet in voor ons dit jaar. Stel dat ik mijn gezinnetje zou kunnen verrassen met een GLAMPING vakantie in Italïe. Dat in plaats van kamperen in onze oude tent (meestal in de regen) in Nederland… Deze camping ziet er zo aantrekkelijk uit met lekker zwembad, stijlvol restaurant en uitjes om de hoek in het mooie Toscane. Ik zou een gat in de lucht springen!

 37. lakisha lakisha

  38

  Goodday....ja het wordt n beetje afgezaagd maar ik,eva 38 alleenstaande moeder al 8jr,ben nog nooit met mijn lieve meid lakisha van 8 op vakantie geweest....niet eens in nederland.ik heb de campings eens bekeken en hoewel ik graag naar Italie zou willen...kan ik de reis daar naartoe niet bekostigen dus zou mijn keuze vallen op Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys****   (Sarzeau / Zuid-Bretagne).daar zijn genoeg activiteiten voor mijn dochter,lekker water,de superglijbanen bij t zwembad waar mama ook van houd,mooie omgeving,vers brood vh winkeltje(mmm ik ruik de croissants al,kan ze eens echte croissants proeven,ze is er gek op,de kinderactiviteiten waar ned.gesproken wordt en de kers op deze heerlijke taart....de buitenbbq...ik zie ons al staan kokkerellen met ze 2....of kunnen er meer mensen mee zoals een vriendin met dochter???anyway.....t zou een heerlijke droom zijn!♧♣GREETZZZ EVA&LAKISHA♧♣

 38. moniquevanrooijen moniquevanrooijen

  39

  Ik zou het heerlijk vinden om met het gezin (met 2 pubers) weer in Frankrijk te kamperen, maar mijn man durft niet meer te rijden met de caravan. De caravan staat nu permanent in Zeeland. Daarom lijkt het mij fantastisch om in een kant-en-klaar tent in een zonnig, warm Frankrijk te kunnen vakantie vieren. Afgelopen jaar hebben we helemaal geen vakantie gevierd ivm mijn ziekte (borstkanker) waar ik gelukkig weer helemaal van genezen ben. Dus we zijn wel toe aan een beetje zon.

 39. Stacey1979 Stacey1979

  40

  Omdat ik denk dat iedereen wel als reden heeft als "zware tijd achter de rug", "in zwaar weer" en "financiele zorgen", gun ik iedereen 'n vakantie waarbij je even de boel de boel kan laten. Helaas geldt het bovenstaande voor ons ook. 1 ding is zeker: 1 gezin gaat 'n onbezorgde vakantie tegemoet. Geniet!

 40. Mopie Mopie

  41

  Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** FRANKRIJK, Bretagne (aan zee) Hier zou ik heel graag naar toe willen met mijn dochter. In haar 5 jarige leven heeft ze al zoveel moeten doorstaan. Sinterklaas vieren zonder papa en mama, plotseling zonder papa in een andere plaats wonen, aan de andere kant van het land. Nieuwe school, nieuwe omgeving, wel bij mama in de buurt, maar niet met mama in een huis wonen. Zij is een keer in Frankrijk geweest en dat is de enige vakantie geweest die zij ooit heeft gehad. Ze mocht afgelopen jaar niet eens meer bij opa en oma logeren van mijn ex.... Ik mocht ook niet mee met haar bij hun logeren. En dat is het topje van je de ijsberg. Ik hoop dat wij van de zomer echt kunnen beginnen met de hele situatie te verwerken en dat ik samen met mijn dochter een eigen plekje heb om een nieuwe start te kunnen en mogen maken. En die vakantie?????? Die zal er vast ooit wel weer een keer komen. Is het niet dit jaar, dan misschien volggend jaar of over een paar jaar. Zolang mijn dochter en ik samen zijn zal alles goed komen.....

 41. Joycetangelder Joycetangelder

  42

  Ik zou heel graag mee willen dingen voor een vakantie op de camping in Italië.Aangezien ik met mijn ouders vroeger een erg slechte ervaring heb gehad op de camping (ging stormen,caravan waaide om en voortent weg!) heb ik afgezworen om ooit nog eens op een camping te zullen gaan.Nu zie ik hier zulke mooie luxe tenten,dat ik het graag zou willen winnen om ook te kunnen ervaren dat het wel erg leuk kan zijn op een camping.Vooral omdat het mijn dochter ontzettend leuk lijkt om eens in een tent op vakantie te gaan... Daarnaast zou het voor mijn man,die even wat mindere tijden meemaakt op zijn werk,ook even een enorm leuke fijne ontspanning zijn om er op uit te kunnen gaan met het gezin.

 42. anja85 anja85

  43

  Vroeger als kind ben ik ieder jaar met mijn ouders naar een camping in Frankrijk geweest en mij is de vakantie naar de Drôme het meest bijgebleven. Wat heb ik het hier naar mijn zin en wat had ik veel vriendjes en vriendinnetjes op de camping. Het lijkt me super om deze herinnering door te geven aan mijn kinderen en hier nog eens naar toe te gaan. ik kies dus 100 procent zeker voor camping Le Bontemps**** (Vernioz / Drôme).

 43. Sandra1963 Sandra1963

  44

  De lokatie maakt me niets uit als er maar veel glijbanen zijn én goede animatie voor onze 2 pubermeiden van 11 en 13 jaar die woordjes Engels al wel beheersen. Omgeving nog iets leuks te zien of bewonderen maakt het feest helemaal áf...

 44. patriciaester patriciaester

  45

  Ik zou dolgraag met mijn gezin naar de camping in cappanole italie willen. Ik heb een enorm zwaar jaar achter de rug. Ik kom net terug uit een burn out als alleenstaande moeder van een tweeling met een drukke baan. Eindelijk begint de zon weer te schijnen voor mij en mijn kinderen, inmiddels heb ik een lieve vriend die mij veel uit handen neemt. Ik ben gek op het prachtige land Italie maar door geldgebrek kan ik eigenlijk nooit meer op vakantie met de kinderen, terwijl ik het ze zo gun! ( en mezelf en mijn vriend ook ;) ) Toscane ben ik nog nooit geweest maar staat wel op mijn lijstje om ooit naar toe te gaan. Het zou geweldig zijn als we dit zouden winnen. Groetjes Patricia

 45. jacoline jacoline

  46

  Graag zou ik de vakantie willen winnen. Even weg van alles. Lekker alleen met ons gezin. Sinds de geboorte van Mieke (vandaag precies 15 maanden geleden) hebben we flink wat meegemaakt. Mijn man is geopereerd aan een brughoektumor (3 weken na de geboorte van Mieke) en is nu aan 1 kant doof, daarna last gekregen van een flinke depressie. Deze week kregen we te horen dat hij een zeldzame erfelijke spierziekte heeft waarbij de spieren heel slap worden. De vraag is of Mieke het ook heeft. Mieke is ruim een maand te vroeg geboren met haar knieën gestrekt de andere kant op (dus zeg maar ellebogen ipv knieën), na steeds ander gips is nu alles goed. Zelf kreeg ik afgelopen najaar te horen dat er op mijn oogzenuw een goedaardige tumor zit maar dat ze er niets aan kunnen doen. Dus afwachten. Dus even alles achter laten en er lekker op uit gaan lijkt me heerlijk. Wel spannend zover weg met de kleine. Maar als ik mijn zus hoor .... (die gaat al jaren naar Toscane met haar gezin ) is die lange reis de moeite waard. Ik ben benieuwd, al zou een weekend weg ook al heerlijk zijn. Vroeger heeft mijn man veel gekampeerd. Hij heeft altijd gezegd dat hij nog een keertje met mij wil gaan kamperen, tot op heden is dit nog niet gebeurd, dus wie weet ......

 46. CFK CFK

  47

  Wij zouden graag naar Italië gaan. Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje voor het laatst wezen kamperen toevallig ook in Italië, maar opstaan van mijn matrasje was een ramp met die buik. Daarnaast een hoop gezeur gehad vanwege mijn trombose. Dit is gelukkig redelijk onder controle. Ik hou trouwens ook wel van een beetje luxe tijdens kamperen. Er is trouwens ook een hoop te zien bij Rome in de buurt :) Daarnaast zou het geweldig zijn om onze ouders te zien die 5 maanden per jaar in het buitenland werken en zoveel missen van hun kleinzoon. Als wij de prijs zouden winnen worden er dus een hoop meer mensen blij gemaakt dan alleen ons kleine gezinnetje.

 47. Liedaa Liedaa

  48

  Als we zouden winnen zou ik kiezen voor Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys, niet zo superver rijden maar wel de Frankrijk-beleving.... We zijn al verschillende jaren naar Frankrijk op vakantie geweest, heerlijk vakantieland! Dit jaar waren we, vanwege de financiën, van plan om het dicht bij huis te houden, maar als we zouden winnen is het natuurlijk te gek! Afgelopen jaar is onze dochter Flo (4) grote zus geworden van maar liefst 2 zusjes, Fem en Ize. We zouden het supergaaf vinden om met onze 3 meiden naar de Glamping te gaan.

 48. linda72 linda72

  49

  Le Coin Tranquille in frankrijk ziet er werkelijk schitterend uit.. al jaren wil manlief gaan camperen met de jongens... tot nu toe heb ik altijd steenvast geweigerd omdat ik bang was dat er met kleine kinderen niet genoeg voorzieningen en gemak aanwezig zou zijn, als ik deze foto's zie dan ga ik bijna overstag.... misschien helpt het winnen van deze prijs om eens ervaring op te doen en ben ik daarna verkocht voor het leven.... hihi

 49. Jannestijn Jannestijn

  50

  Wij zouden heel graag naar Domain du chateau de l'eperviere gaan. We hebben recent de krokusvakantie moeten annuleren omdat we allemaal ziek waren! Deze vakantie zou heerlijk zijn voor ons gezin!

 50. Melissa1986 Melissa1986

  51

  Wij zouden graan naar de capitello GLAMPING in Italië willen. We zouden hier naar toe willen omdat we dan niet alles met de auto hoeven te doen maar ook met vliegtuig kunnen en een auto huren voor daar. Dan hoeven de kinderen niet zo lang in de auto te zitten. We hebben nu 2kids een dochter van 2,5 en een zoontje van 5 maanden. We hebben hier door geen geld om dit jaar op vakantie te gaan. Maar de ontspanning zouden we heel goed kunnen gebruiken met ons drukke gezin.

 51. Larissa Tuijl Larissa Tuijl

  52

  Mij lijkt Lodge Club Presqu’Ile De Rhuys**** helemaal geweldig! Mijn kleine meid is nu 6,5 maand en tot nu toe zijn we nog niet weg geweest met haar. Ik ben zo benieuwd hoe een vakantie met ons kleintje zal bevallen. Aangezien ik vandaag heb aangegeven te gaan stoppen met werken om zo meer tijd met mijn meisje door te brengen zullen we ons geld overwogen moeten gaan besteden en is een vakantie erg welkom. De laatste keer dat we op vakantie zijn geweest is alweer zo lang geleden dat ik er enorm naar uitkijk!

 52. Josien Hillebrands Josien Hillebrands

  53

  Ik wil mijn grote liefde terug! Zitten midden in een relatiecrisis. We zijn erg gek op elkaar maar er is wat werk te verrichten. Waar kan dat beter als in Château de l'Epervière....ik voel nu al dat het daar helemaal goed zal komen!

 53. SandraThomas SandraThomas

  54

  Op hun site trekt mij deze camping het meest " Landgoed Voigtsmuhle (Friedland / Duitsland)" is alleen in Duitsland. Maar het park "Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** " in Frankrijk ziet er ook goed uit. Na de scheiding wonen mijn zoon en ik inmiddels een half jaar samen in een ander huis. Geweldig gaat het zo. Gelukkig kan ik met mijn ex nog goed overweg. Wel zie ik er tegenop om alleen met mijn jochie op vakantie te gaan. Hij is nog jong en heeft dus de volle aandacht van mij nodig. Ik wil zo graag naar de camping, omdat mijn zoon het daar enorm naar zijn zin zal hebben, maar er zitten als alleenstaande ouder nog wel wat haken en ogen aan. Wat doe je bijvoorbeeld als je 's-nachts naar het toilet moet. Laat je dan je kind toch alleen achter. Toch trekt de informatie op de site mij wel en als ik win, dan kan ik er gewoon niet meer onderuit. Wij gaan camperen.

 54. jacqueline31 jacqueline31

  55

  Ik zou graag naar een camping in Frankrijk willen welke zou ik nog niet weten ze zien er allemaal wel goed uit! Waarom ik deze prijs wil winnen is omdat ik de afgelopen 10 jaar niet met vakantie ben geweest. Eerst 2 belangrijke mensen uit mijn leven verloren en daarna zwanger! Omdat mijn dochtertje heftige reflux heeft en voedselallergie kon ik gewoon niet weg en dat durfde ik het ook niet omdat ik alleen met haar ben. Ik had zoveel angsten opgebouwd dat ik bijna nergens meer naar toe ging. Het winnen van deze vakantie is weer een angst overwinnen, Want als ik dit win dan kan ik het niet langer meer uitstellen om weg te gaan. Dan kunnen we eindelijk genieten van een nieuwe tijd!

 55. sandra22 sandra22

  56

  ik zou heel graag naar frankrijk willen met mijn gezin! het is een prachtig land en wij zouden het verdienen omdat mijn man en ik in geen jaren op vakantie zijn geweest door moeilijke omstandigheden en onze dochter van 6,5 jaar hierdoor ook niet en haar dit zo graag gun om met papa en mama heerlijk te kunnen genieten! en nu er een kleintje op komst is het nu ook nog kan en straks in het najaar weer uit moeten gaan stellen omdat de spruit dan geboren is!

 56. ingeborgvh ingeborgvh

  57

  Wij zouden heel graag de vakantie naar Italie willen winnen. Vroeger ging ik altijd met mijn ouders, broer en zus op vakantie op een camping. Ik vond het geweldig, altijd heel veel vriendjes, lekker wandelen, spelletjes spelen, zwemmen, die 3 weken van het jaar dat keken we altijd naar uit. Ik zou dit gevoel heel graag aan onze dochter Norea willen geven, alleen is mijn man niet zo van het kamperen. Als we deze vakantie zouden winnen kan ik hem laten zien, dat kamperen, niet meteen kramperen betekent, maar dat het echt heel erg leuk is en ook nog eens luxe kan!!!

 57. Louke Louke

  58

  Wat zou er mooier zijn dan in CLOS DE LA CHAUME in de VOGEZEN te vieren dat wij 10 jaar getrouwd zijn? De Vogezen is dé plek waar onze liefde al die jaren werd bezegeld en nu, 3 kinderen verder zou het natuurlijk heerlijk om daar met onze kinderen dit heugelijk feit te vieren. Genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke eten in een super tent. Vorig jaar voor het eerst in zo'n tent en dat smaakt naar meer. Frankrijk was ik niet heel enthousiast over maar op deze manier heeft Frankrijk een kans om te laten zien dat het wel een kindvriendelijk vakantieland is. Als ik het zelf zou boeken zou ik namelijk niet zo snel kiezen voor Frankrijk als vakantieland. Ook ben ik erg benieuwd of jullie tenten net zo mooi zijn als het tegendeel bewezen zou kunnen worden.

 58. MICH18 MICH18

  59

  Wij zouden graag op vakantie willen gaan naar Italie en dan spreekt ons La Chiocciola die aan de toscaanse heuvels ligt het meeste aan. Camperen vond ik als kind zijnde al geweldig.. Het geen dat ik niet vergeet is dat als je op een camping staat snel contact krijgt met de anderen mensen op de camping. Kinderen maken snel vriendjes en vriendinnetjes en amuzeren zich de hele dag. Ik heb voor deze camping gekozen omdat er bijstaat dat er animatie aanwezig is. Ook dit vind ik voor de kids maar ook voor de ouders altijd heel belangrijk.. Wij hadden in April een vakantie geboekt en zouden gaan vliegen voor de allereerste keer voor mijn vriend. Echter heb ik dit door zijn vliegangst toch moeten annuleren en mist ons zoontje dus zijn allereerste buitenlandse vakantie. Voor ons zou dit dus ideaal zijn, want dan kunnen wij er zelf naartoe rijden. Op het moment ben ik zwanger van een tweede wondertje EN ik ga nog naar school. Ik ben een studerende moeder wat niet altijd gemakkelijk is, doordat mijn vriend als kok werkt lopen we elkaar gewoon vaker mis thuis.. Ik zou het dus zo fijn en geweldig vinden even een momentje met ons drietjes met de gedachten dat er een klein wondertje in mijn buik groeit.

 59. sandra sandra

  60

  Zonder twijfel Camping La Chiocciola in Toscane! Mijn man ging als kind altijd naar Toscane op vakantie en heeft een grote wens om daar nog een keer naar terug te gaan zodat hij daar vrienden en kennissen kan gaan bezoeken. Ik ben nog niet zo heel erg overtuigd dat kamperen wat voor mij is.........als het aan mijn man had gelegen hadden we nu al een vouwwagen gehad maar ik krijg al de kriebels als ik er aan denk dat ik in een tent moet slapen. Deze tenten hadden we al een keer gezien en daar lag voor mij, tot nu toe, de grens. Dat wilde ik wel proberen, omdat mijn man bang is dat we met gierende banden weer naar huis moeten hebben we voor deze zomer gekozen voor een luxe huisje op een camping. Zo kan ik wel genieten van het camping gebeuren maar heb ik wel mijn vaatwasser ;-) Maar als ik deze prijs win, wat na mijn vorige prijs bijna onmogelijk zal zijn, zou ik mijn man echt het ultieme cadeau kunnen geven. Hij op een camping en in de luxe die ik gewend ben........hahaha En ik heb zoveel van hem en zijn familie gehoord over de streek dat ik het ook heel graag zelf willen ervaren. Wie weet kan ik mijn schoonouders dan wel overhalen om mee te gaan die kant op! Lijkt me hemels met z'n allen op vakantie. Ik kan hier niet met woorden uitleggen hoe veel plezier ik mijn man, mijn kinderen en mijn schoonouders kan doen met deze prijs. En ja ik misschien ben ik dan ook helemaal om en wil ik ook niks anders meer als kamperen......voor nu blijf ik het idee houden dat het kramperen is en heb ik nu al de kriebels als ik aan onze vakantie denk....hahahaha (overtuig me maar ;-))

 60. leenp leenp

  61

  Wij zouden graag willen winnen naar camping Le Coin Tranquille**** (Frankrijk), La Roche d' Ully*** (Frankrijk) of Italië, eigenlijk lijken alle campings ons allemaal erg leuk. Waarom we zouden willen winnen... Kamperen vinden wij geweldig en doen wij ook heel graag. Als wij zouden winnen dan wordt het dan een beetje onze huwelijksreis, in een luxe tent geweldig toch! Wij zijn getrouwd in november 2011, helaas was dit in een mindere tijd voor onze families, toen wij bekent maakten dat wij dan gingen trouwen werd in dezelfde week bekend dat beide vaders helaas de erge k. ziekte in zich droegen, beide een andere variant. Beide hebben ook een zware behandeldingen en operaties achter de rug en omdat mijn schoonvader 4 dagen na onze bruiloft (die geweldig was) is geopereerd hebben wij niet echt een relaxte huwelijksreis kunnen hebben, zoals wij dat graag hadden gewilt. (wij zijn een paar daagjes er tussenuit geweest toen we wisten dat alles goed was gegaan). Inmiddels is het er ook niet meer echt van gekomen omdat ik afgelopen zomer ben bevallen van onze lieve kleine man waar wij heel gelukkig mee zijn. Daarom zouden wij dus graag wel een zorgeloze en relaxte, luxe vakantie in een safaritent willen winnen! Lekker kamperen met onze kleine man...

 61. Missilse Missilse

  62

  La Chiocciola*** (NIEUW!) ITALIË, Toscane Capannole Naar deze camping zouden we graag te gaan, ten eerste zou het geweldig zijn omdat ik mijn baan ben verloren afgelopen week en we dus het geld zelf niet hebben om op vakantie te gaan. ten tweede zou het helemaal leuk zijn mijn zoontje word over twee weken 1jaar en dan zou dit de eerste vakantie met zijn drietjes worden! helemaal leuk toch! ten derde is het ook vlak bij een camping waar ik in 2004 een half jaar gewerkt heb en daar heeeeel graag nog eens een bezoekje zou willen brengen aan de mensen die ik daar heb leren kennen. nou gaan we hopen dat we het mogen winnen en dat het toch nog een beetje ons jaar word... succes iedereen!! liefs

 62. Ilepilaf Ilepilaf

  63

  Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** (Sarzeau / Zuid-Bretagne) ziet er echt fantastisch uit! Het zwembad met de coole glijbanen zouden voor mijn oudste dochter een droom zijn die uitkomt, de peuterbaden worden voor mijn zoontje zijn lievelingsplek, en mijn dochter van 7 weken oud kan lekker slapen in de mooie tent. De brasserie is erg handig en de speeltuinen klinken ook goed. Ik zou heel graag willen winnen! Wij moetenin het hoogseizoen op valantie en met drie kids moet e zoveel mee als je met je eigen tent gaat.... En een huurtent is ontzettend duur. Voor ons zou het een droom zijn die uitkomt!

 63. Lavendel Lavendel

  64

  Kies voor la Chiocciola in La Bella Toscane! wij zijn met ons gezin fervent kampeerders,en hebben al van alles geprobeerd,tent,camper en caravan,en alles even leuk.Dit concept is nieuw voor ons, en we willen het dolgraag uitproberen.Alleen ontbreken even de financiën op dit moment, maar ja,daar zijn we niet de enigste in. Deze camping krijgt onze voorkeur omdat we dolgraag eens naar Toscane zouden willen,vanwege het alles in een gevoel: prachtig binnenland , zee , cultuur, kunst en zoals dochterlief zegt: de allerlekkerste pasta!

 64. Jewel Jewel

  65

  Wij zouden graag naar La Roche d'Ully willen (Jura gebergte). Mijn man is sinds 2010 in Nederland. Omdat wij in dat jaar ons eerste kindje kregen, en vorig jaar ons 2e kindje, heb ik tot op heden nog niet de kans gehad om mijn man het mooie europa te laten zien. Dit zou een super kans zijn.

 65. MHuisman MHuisman

  66

  Mijn vriend en ik zouden heel graag naar Toscane willen! Wij zijn onverwachts zwanger geworden (door de pil heen) terwijl we elkaar nog niet zo lang kenden, dus met een kleine onderweg zijn we nog niet een keer samen op vakantie geweest! We zijn hartstikke blij met de baby die gaat komen, maar hebben enorme kosten wegens recent samenwonen, verhuizen enzovoorts dus geen geld voor vakantie helaas...Het zou ons fantastisch lijken om op deze manier nog heel eventjes van ons tweetjes te genieten voordat we straks met ons drietjes zijn :)

 66. Missymayo Missymayo

  67

  Ik zou heel graag een vakantie naar camping Le Coin Tranquille in Frankrijk willen. We hadden al bedacht dat we naar Zuid-Frankrijk wilden en gingen kamperen met onze zoon Lars (1 jaar deze zomer). Voor hem wordt het de eerste keer kamperen (en op vakantie) en vroeger gingen wij zelf ook altijd naar Frankrijk. Een geweldig vakantieland! Nu ben ik stiekem ook nog zwanger van de tweede (ssst) en willen we zeker weten dat we een goede camping hebben met voldoende faciliteiten waar we lekker kunnen ontspannen. Deze camping ziet er prachtig uit en de omgeving is ook geweldig! Lekker wandelen, zwemmen, waterfietsen, enz!

 67. sjoukje geerligs sjoukje geerligs

  68

  Heel graag zou ik met mijn vriend en 2 dochters naar de Toscane willen . We zijn hier 6 jaar geleden ook eens geweest en hebben daar de tijd van ons leven gehad . Nu zijn we al een paar jaar niet op vakantie geweest dus hopen we nu deze vakantie te winnen .

 68. femmez femmez

  69

  Dit jaar zitten we voor het eerst aan de schoolvakantie vast. De bungalowparken die we normaal bezoeken zijn dan niet te betalen, dus misschien eens proberen te kamperen! Een goede manier om eens te proberen zou een glamping met een villatent zijn! Onze voorkeur zou zijn Clos de la Chaume in FRANKRIJK, Vogezen Corcieux. Dit is nog goed te reizen in een dag met een 1 en 4 jarige en ligt in een erg mooi landschap want het gaat natuurlijk niet alleen maar om de kinderen. Als dit goed bevalt, dan het jaar erop naar de Alpen of Jura gebergte; genoeg inspiratie!

 69. kunstcinnig kunstcinnig

  70

  Geweldig, camping Landgoed Voigtsmühle DUITSLAND, Friedland. We willen al een paar jaar naar dat gebied in Duitsland op vakantie. Het komt er steeds niet van, omdat er aldoor wel iets roet in het eten gooit...ook dit jaar weer. Vorig jaar werd ik arbeidsongeschikt en dit jaar heeft mijn man zijn baan verloren. Dus qua werk zijn we niet aan vakantie toe, maar wel om een ontspannen, zorgeloze tijd met ons gezin door te brengen op een prachtige camping.

 70. kunstcinnig kunstcinnig

  71

  Oeps het moest frankrijk of italie zijn......wat ook prima is natuurlijk ;-)

 71. w12345 w12345

  72

  Frankrijk natuurlijk. Dit is het land waar ik het liefste naar toe ga. Het moet dan: Domaine le Bohat, Lodge Club Presqu'ile de Rhuys, Bretagne (aan zee) Prachtige camping met veel vertier en prachtig zwembad en wat natuurlijk ook heel belangrijk is, het ligt vlak bij het strand. Hier kunnen wij onze vakantie wel vieren. S'morgens vroeg een lekker croissantje met jam, zoals de Fransen dat doen.Dat brengt je toch direct in vakantiestemming. Een camping, niet zo heel ver van huis. Eén keertje onderweg overnachten en dan uitgerust aankomen. Ik kan mij er nu al op verheugen en met mij zoveel anderen. Ik wens iedereen evenveel succes!!

  • w12345 w12345

   73

   O, ja,vergeten, waarom ik wil proberen te winnen: Samen met mijn dochter en haar twee(bijna drie) kindjes (kort op elkaar) er eens heerlijk op uit. Het zou voor haar wel eens goed zijn om er eens helemaal uit te zijn. Zij is daar echt aan toe.Zo'n reisje van moeder en dochter en dan samen voor de kleintjes zorgen.

 72. Wantjes Wantjes

  74

  De hele vorige zomer heb ik.me vergaapt aan de website van Villatent. Wat wilde ik graag een weekje in zo'n tent vertoeven. Een laatste vakantie met ons drietjes. Ik was zwanger van een tweeling en was gewaarschuwd dat de kans groot was dat ze te vroeg zouden komen. Ik durfde dus eigenlijk het land niet uit maar bleef twijfelen. Tot ik op 11 juni met 26 weken zwangerschap werd opgenomen met een dreigende vroeggeboorte. Deze kon gelukkig nog worden afgewend en een paar dagen later mocht ik thuis verder bedrust houden. Geen vakantie meer dus, dan maar op de bank verder dromen bij de plaatjes. Uiteindelijk zijn de meiden in augustus met iets meer dan 33 weken geboren en het gaat nu heel erg goed met ze. Ik zou dolgraag met ons complete gezin dit jaar een fijne vakantie op camping Lac d'Orient vieren!! Daar zijn we erg aan toe :-)

 73. Saskia Kokluk Saskia Kokluk

  75

  Frankrijk of Italie maakt ons niet zo veel uit, als we maar lekker even weg kunnen. Wij hebben twee dochters van 5 en 8. De jongste van 5 heeft een zeer ernstige stofwisselingsziekte waardoor zij meervoudig gehandicapt is en haar levensverwachting is zeer beperkt helaas. Door haar handicaps en haar epilepsie kan zij niet mee op vakantie omdat ze de prikkels niet kan verwerken. Zij zou dan naar een logeer opvang gaan maar dat is zo duur dat we eigenlijk niet en een vakantie en een logeeropvang kunnen betalen. Dit zou voor ons dus een geweldige uitkomst zijn. Wij even lekker bijtanken en onze oudste dochter even lekker een op een aandacht.

 74. Marina18 Marina18

  76

  Kiezen is erg moeilijk. Maar Lac dÓrient in de Champagnestreek zou een erg leuk uitje zijn. Misschien is ons gezin wel niet het juiste gezin om te testen, zijn de kinderen te oud maar wel gemotiveerd. De plaatsen erom heen zoals Troyes biedt erg veel culturele uitstapjes. En vriendje van jongste dochter moet "de test" bij ons gezin nog doorlopen. Een leuke gelegenheid tijdens een weekje weg voor onze pubers. Veel activiteiten ondernemen en lekker bezig zijn op en rondom de camping.Het lijkt mij erg leuk om van deze gelegenheid gebruik te maken om op het meer bij de camping zeil lessen te nemen. We niet waagt wie niet wint...

 75. robinneke22 robinneke22

  77

  ik zou heel graag naar deze camping gaan http://www.villatent.nl/nl/camping/106-le_bontemps Onze prioriteit dit jaar is kindvriendelijkheid omdat ik eind mei beval van onze 2de spruit. Onze dochter is inmiddels 2.5 en ze is een echte waterrat. Het zwembad bij deze camping is dan ook waanzinnig leuk! Verder ook belangrijk dat er schaduw is want met een ukje van enkele maanden is teveel zon ook niet goed... De animatie is ook zeker en vast een troef De Japanse tuin is dan weer een troef voor manlief die echte groene vingers heeft en voor mama telt maar 1 ding; dat de kids en manlief tevreden zijn ! Dus met deze vakantie is iedereen tevree; daar kom je ver mee! Echt een geweldige actie en we gaan echt duimen dat we dit als gezin mogen winnen! Groetjes Robin

 76. Simonne Simonne

  78

  Ik ga voor Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** (Sarzeau / Zuid-Bretagne) Wij zijn 2 jaar terug voor het laatst wezen kamperen in frankrijk en spanje met onze 2 knullen, onze jongste was toen 6 maanden! Het waren 2 heerlijke weken, onze oudste vind het geweldig en de jongste is nu 2 en hobbelt vrolijk overal achteraan... Wij hebben geen vakantieplannen dit jaar omdat wij ons huis proberen te verkopen en graag willen verhuizen dus een weekje zon in frankrijk zal ons goed doen!

 77. linda79 linda79

  79

  Helaas kan ik niet meedoen. Doordat wij een eigen transportbedrijfje hebben kunnen wij niet ver weg met vakantie. Maar wat zou ik dat graag willen. En Frankrijk en Italie,...geweldig hoor. Ik wens de winnaar een geweldige vakantie!!!

 78. patricia1978 patricia1978

  80

  Domaine du Chateau de L'Eperviere zou onze keus zijn. De camping lijkt van alle gemakken voorzien (ontzettend handig met een kleuter en peuter) en ligt in een streek waar we nog nooit geweest zijn. Een kasteelcamping spreekt ons altijd aan door de authentieke sfeer eromheen. Als echte kampeerder lijken de safaritenten me super luxe en daardoor geweldig om mee te maken en de vergelijking te trekken tussen 'gewoon' kamperen en glamperen! Daarbij houden wij van nieuwe dingen uitproberen/ uitdagingen aangaan (zo gaan wij bijv. nooit 2x naar eenzelfde vakantiestek).Zoals mijn familie altijd zegt: Patricia moet altijd wat anders. Dus deze combi van een nieuwe streek met een nieuwe vorm van kamperen uitproberen..........helemaal wij!

 79. Everhaar Everhaar

  81

  Ik probeer al jaren mijn man mee te krijgen op een kampeervakantie, echter meneer blijft van mening dat op vakantie in een hotel veel plezieriger en gemakkelijker is.. Ik en mijn 2 kids van 6 en 4 willen via deze winactie mijn man ervan overtuigen dat een kampeervakantie in een safaritent van Villatent veel leuker, spannender, relaxer en gezelliger is dan in een hotel. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar de camping Lodge Club Presqu'ile De Rhuys in Bretagne. Goed te rijden in een dag en een prachtige omgeving met mooie ruime stranden. In een zin; een droomvakantie voor onze 2 kids en ik!

 80. averweij averweij

  82

  Ik zou de Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys (Sarzeau / Zuid-Bretagne wel uit willen proberen omdat A: mijn man denkt dat kamperen krimperen is, en ik nu mooi het tegendeel zou kunnen bewijzen B:Omdat we nog nooit in Frankrijk zijn geweest en C:omdat onze 2 kinderen 3 jaar en bijna 1 jaar nog nooit de zee hebben gezien of op een strand zijn geweest. En we hebben nog geen vakantie geboekt dit jaar dus alles staat nog wijd open.

 81. ausje ausje

  83

  Ik zou graag naar Le Bontemps (Drôme/Vernioz)willen gaan met mijn gezin. Ik zou graag willen winnen omdat ik heel benieuwd ben of kamperen echt zo leuk is voor kinderen als dat ze zeggen. Mijn man en ik hebben nog nooit gekampeerd en we horen van iedereen om ons heen dat dat zo leuk is voor de kinderen. In zo'n luxe tent willen wij dat dan wel eens gaan uitproberen en misschien bevalt het wel zo goed dat we dan nooit meer anders willen. Een camping klinkt leuk voor onze dochter die in december 4 wordt, dan kan zij gewoon lekker buiten spelen terwijl haar broertje (in juni 1) lekker een slaapje doet. En misschien doet ze er ook nog vriendjes op. We zouden eigenlijk niet weggaan dit jaar omdat we de broekriem erg strak moeten gaan aantrekken financieel gezien, dus dat is ook zeker een reden waarom wij erg graag dit willen winnen. Want even er tussenuit is wel veel beter vakantie houden dan thuis blijven.

 82. Sofje79 Sofje79

  84

  Ik kan zo een twee drie niet kiezen tussen alle leuke campings zowel nationaal als internationaal. Ik ben nu 3 jaar niet op vakantie geweest en zou dit jaar wel een midweekje ertussenuit willen met mijn gezin.

 83. Smch Swaen Smch Swaen

  85

  Wij zijn al 4 jaar niet meer op vakantie geweest, dus dit lijkt me super om mijn gezin mee te verrassen. Het maakt mij niks uit welke camping.

 84. ryder ryder

  86

  Jó Napot zou ik willen winnen omdat we dit keer 2 weken meivakantie hebben wat nauwellijks voorkomt met basisschool en middelbare school kinderen en ik heb er 4, 4 zoontjes om precies te zijn, anyway het lijkt me heel leuk om richting oost europa te gaan, niet eerder geweest met hele gezin, en dan misch bezoekje brengen wat donkere kant van onze geschiedenis,(polen, concentratiekampen), ze horen wel op tv erover en lezen het maar zien heeft er andere inpact...

 85. Liftie Liftie

  87

  Ik heb helemaal geen voorkeur waar we naartoe Frankrijk zou wel leuk zijn, maar Italië is net zo welkom!! Het zou zowiezo geweldig zijn als we iets zouden winnen, een meevallers na alle tegenvallers van het afgelopen jaar.. Tegenvallers, zo kan ik het nu weer noemen. Juni 2011 werd ons 2de dochtertje geboren, ze was anders dan andere kindjes, maar wat dat was onduidelijk, het eerst half jaar heeft ze continu gehuild ze deed alles later en anders dan andere kindjes, lag regelmatig in het ziekenhuis en tot april 2012 kwam er niet veel duidelijkheid wel werden er verschillende afwijkende bloedwaarden gevonden had ze een ontwikkelingsachterstand opgelopen van ongeveer 3 maanden. Toen was het 2de paasdag, we waren aan het gourmetten en door een steekvlam die ons oudste dochtertje trof vloog ons oudste dochtertje in de brand. haar gehele gezichtje en beide handjes waren verbrand, vooral haar handjes waren ernstig verbrand. Ze kwam op de IC terecht in Groningen omdat ze de eerste dagen in slaap gehouden moest worden. Ze moest zo snel ze wakker kon zijn overgeplaatst worden naar het brandwondencentrum. Al die tijd zaten we in onzekerheid over hoe ons meisje hieruit zou komen.. Na 1 week IC en 4 weken brandwondencentrum, een operatie aan haar linkerhandje en een huidtransplantatie op haar gezichtje en beide handjes mocht ze mee naar huis.. Vreselijk, je mooie meisje zo geschonden te zien, dat doet iedere dag pijn. Al die tijd zijn wij bij haar in Groningen in het brandwondencentrum geweest. Terwijl ons jongste dochtertje ook in het ziekenhuis lag 2 uur van Groningen vandaan, en mijn moeder zorgde in die periode voor haar. Omdat de kinderarts niet kon vinden wat er met ons jongste dochtertje aan de hand was, zei hij dat we het zelf verzonnen hadden dus we zijn over gegaan naar een ander ziekenhuis. (Ikzelf heb een postnatale depressie gehad, waardoor we vanaf dat we thuis kwamen na de brand tot eind december vorig jaar bij mijn ouders in huis hebben gewoont. Dit was vooral voor mijn oudste dochtertje erg zwaar, ze kwam terug uit het ziekenhuis had veel pijn en jeuk en kon toen ook niet naar haar eigen huis ze was toen bijna 4.) Het ging best goed met ons jongste dochtertje. Maar ze bleef anders ontwikkelen en we bleven dingen aan haar zien die we niet konden verklaren.. Tot op een gegeven moment in september vonden we haar 's morgens in coma in haar bedje. Dus is ze met de ambulance naar het nieuwe ziekenhuis gebracht waar we intussen naar over gegaan waren en toen bleek dat ze een hele lage bloedsuiker had.. Dus kwamen we met haar in het WKZ terecht en nu blijkt dat ze een afwijking in haar stofwisseling heeft waardoor ze korter zonder eten kan dan andere kindjes en waardoor de ketonen in haar lichaam snel stijgen waardoor haar lichaam verzuurt. Dit is ook wat we al die tijd aan haar gezien hadden en dit is ook de reden waardoor ze een ontwikkelingsachterstand van een half jaar heeft opgelopen intussen. Blij dat we weten wat er met haar is, blijft het wel zorgelijk, we weten nog niet wat de afwijking veroorzaakt en als ze ziek is is haar bloedsuiker snel ontregelt.. Ook moeten we haar 's nachts bijvoeden. Ons oudste dochtertje heeft littekens overgehouden waar ze het psychisch steeds moeilijker mee krijgt. Maar ondanks dat zijn het 2 vrolijke spontane meisjes, de oudste is nu 4 en half en de jongste bijna 2. Onze oudste heeft duidelijk zichtbare littekens en onze jongste heeft een ontwikkelingsachterstand, ze kan nog niet lopen, maar hopelijk gaat ze dat wel leren binnenkort. Maar toch we kunnen genieten van heerlijk samenzijn, de meiden zijn 2 handen op 1 buik. Maar voor ons blijven er zorgen, en we weten dat er voor beide meiden nog verschillende ziekenhuisopnamen en voor onze oudste ook nog een aantal operaties komen in de toekomst. Het zou heerlijk zijn een weekje lekker weg te kunnen zonder al te veel kosten, want die hebben we al veel gehad de afgelopen tijd, door de schade door de brand, door de andere pech die we hadden (gesprongen waterleiding in huis) en alle keren dat we naar ziekenhuizen en andere dingen moeten voor onze meisjes. Dus om het bovenstaande verhaal zou bij ons zo'n heerlijke vakantie heel erg welkom zijn!!

 86. Casimir1 Casimir1

  88

  Wijn zouden zo graag op vakantie gaan ,dat we zeker geen voorkeur hebben,als we maar weg kunnen!^jaar geleden ben ik bevallen van onze zoon,prachtventje!na 5 jaar hebben we hem gekregen,zware bevallig,ziek kindje en ik ook ziek.....nu na jaren weten we dat er iets in een gen tegen luchtweg infecties niet goed is,dus altijd goed opletten (is ook onder controle bij een immunoloog)In 2008 ben ik bevallen van twee hele mooie meisjes,hun zwangerschap was een mega verrassing!!!!,ook een heel ziekenhuis traject.....uit eindelijk meer dan een half jaar later toch een post partum vastgesteld.......na allerlei medicatie heeft dit geleidt tot een ernstige depressie en opname,ons gezin uit elkaar pfff.....maar ook daarna niet veel beter geworden,weer ernstig ziek en uit eindelijk na weer een (lange) opname heb ik de diagnose : bipolaire stoornis type 2 gekregen,tja ons leven totaal op onze kop....je bent echtgenote,mama,psychiatrisch patient ...en jezelf..ook nog. En hoe je vrienden en kennissen tegen je aan kijken en met je om gaan is ook totaal anders. Als bijna vanzelfsprekend ben ik ook nog e100% afgekeurd(hoop echt in de toekomst weer te werken!Dus qua finanien is het ook allemaal minder,helaas....ach alles bij elkaar op geteld gun ik ons gezin gewoon even tijd,ruimt,weg van huis en alles met elkaar in de zon! Heel even onbezonnen ontspannen...We hebben gelukkig elkaar en onze dromen, en werken er hard voor en dit...dit is gewoon het proberen waard! ;0)

 87. josenmarjan josenmarjan

  89

  Afgelopen jaar konden we niet op vakantie door ziekte van een van de kinderen. Het zou heerlijk zijn om dit jaar wel te gaan en dan wel naar naar Château de l'Epervière**** FRANKRIJK, Bourgogne Gigny sur Saône Heerlijke streek en niet al te ver. Wat zouden we genieten van zo'n weekje extra vakantie. Heerlijk!!

 88. Samka Samka

  90

  Ik kom uit groot en gezellig gezien (4 meiden). We zijn alle vier gelukkig getrouwd,alleen zijn we niet allemaal in Nederland woonachtig. Elke jaar gingen we samen naar Bosnië(geboorteland) op vakantie. Waar ons ouders tot kort geleden hebben gewoond. Helaas zijn ze snel achter elkaar overleden. Het is nog steeds fijn en prettig om daar op vakantie te gaan. Maar niet als vroeger,het is leeg en verlaten. Daarom wil ik met mijn zussen ergens anders naar toe gaan. Omdat we speelse en gezellige kinderen hebben,willen we graag kamperen uitproberen. Dus........als ik deze vakantie win ga ik met mijn 3 zussen daarnaartoe om te testen. Het maakt ons niet uit welke kemping het wordt. Groetjes

 89. Dewi Dewi

  91

  Camping Au Clos de la Chaume zou ik het liefst willen winnen. Mijn vriend heeft een eenmansbedrijf en werkt 7 dagen in de week, ook 's avonds, om ons hoofd boven water te houden.Hierdoor heeft hij weinig tijd voor ons.Ik gun hem een week vakantie zodat hij alle tijd heeft voor onze dochter en eindelijk kan relaxen. En ik gun het vooral mijn dochter zodat ze eindelijk alle tijd van papa kan krijgen.

 90. Maris van Tol Maris van Tol

  92

  Camping Le Bontemps lijkt me heel erg leuk om samen met me meisje heen te gaan. wat glijbanen en water en ik heb me meisje gelukkig. en na veel tegenslag is een vakantie toch wel een keertje fijn en dat verdient me meisje wel. 2,5 en nog geen 1x op vakantie geweest.

 91. jeroen1977 jeroen1977

  93

  Italie/frankrijk beide zou al echt SUPER zijn! We hebben drie kindjes en zijn al enkele jaren niet meer op vakantie geweest. Met als resultaat al enkele jaren drie weken klote weer in Nederland! Maar als ik...en dat mag dan kies ik voor Italie...beide ziet het er prachtig uit maar Italie wint het voor ons al is het alleen voor de pizza's waar we hier allemaal dol op zijn ;-)

 92. smarty smarty

  94

  21 juni 2004. Onze trouwdag. Mijn man heeft een heel romantische verrassingshuwelijksreis geboekt voor mij en dat was in Bretange. 's Avonds samen slenteren op Mont st. Michel. Wát een heerlijke herinneringen liggen daar in Bretagne. Nu, bijna 9 jaar later en van de zomer 4 mooie kindjes (6,5,3 en 2 mnd) rijker zou het erg leuk zijn om daar weer eens heen te kunnen. De camping Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Oude boerderij, zwembadjes mét glijbanen, vers brood service, op de kaart lijkt het dicht bij het strand. Ook het romantische bed met klamboe spreekt me erg aan, voor toch wat romantiek voor papa en mama ;)En dan 'sochtends een Nesproesso, dat is wel echt een vakantie-luxe. Voor ons gezinnetje klinkt dat allemaal perfect! Dus vandaar dat ik die vakantie erg graag zou willen winnen.

 93. didl didl

  95

  Lac d'Oriënt in Frankrijk...daar zou ik heel graag naar toe willen gaan. Wij zouden vorig jaar naar Tsjechië en Kroatië gaan, maar vlak voor de vakantie kwamen we erachter dat ik (voor het eerst) zwanger was en ik voelde me zo beroerd dat we niet op vakantie zijn geweest. Ik gun het m'n man (en mezelf natuurlijk ook :) dat we dit jaar lekker met z'n drietjes op vakantie kunnen!

 94. MariekeSleeking MariekeSleeking

  96

  Heerlijk zou het zijn om naar een camping als Etang du Goulot in Bourgonge in Frankrijk te gaan! Na 3 jaar zonder echte vakantie (2 keer geen en één keer 2 weken regen) met 4 jonge kinderen zijn mijn man en ik toe aan een heerlijke vakantie voor onszelf en onze kinderen. We zijn nog nooit met ze in het buitenland gaan kamperen. Nu durven we de rit wel aan. De oudste twee kunnen zich voorstellen hoe lang het nog duurt en de jongste twee vermaken. Ik ben er zo aan toe, omdat ik na mijn vierde bevalling al maanden heel druk bezig ben om mijn eigen onderneming op te zetten. Dit valt niet altijd mee, zowel qua tijd als qua geld. Je hebt geen inkomsten, alleen uitgaven (en dan nog de kosten voor de kinderopvang)dus is vakantie alweer de eerste bezuinigingspost. Een dergelijke prijs is dan ook heel welkom!

 95. Joke Joke

  97

  leuke actie, maar jammer dat je niet kan kiezen voor duistland, dat is net iets beter te doen met een baby en jonge kinderen die niet van verre auto ritten houden. dus veel succes allemaal

 96. pingotti pingotti

  98

  Frankrijk!! Italie vindt ik te ver met een baby en peuter. Wat heerlijk zou dat zijn. Al 3 jaar niet op vakantie geweest omdat het financieel niet mogelijk was. Wel een weekje aan zee (had het moeten zijn ) maar manlief kreeg zwaar de griep, het regende en ook dochtertje van een half jaar werd ziek, dus we waren al snel thuis. We hebben een heftige tijd achter de rug met een baby die 4,5 mnd dag in dag uit heeft gehuild, ik zit helaas fulltime thuis, en schoonvader is vorige mnd overleden na een ziekbed van een jaar. JAAAA we zijn er dus hevig aan toe om er even tussenuit te gaan. Financieel is zo'n reisje nu niet mogelijk dus het zou super zijn er een te winnen!

 97. mirjamj81 mirjamj81

  99

  Wat een geweldige actie, ik zou dolgraag met mijn gezin in Italië willen verblijven, Wat een heerlijkheid. Mijn dochter heeft het altijd over op vakantie gaan in een warm land, door omstandigheden is dit niet mogelijk. Maar dan nu jullie actie het zou geweldig zijn om te winnen, er te mogen genieten, de zon, de natuur.. waaauw dolgraag doe ik mee.

 98. amberliek amberliek

  100

  We zouden heel graag naar Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** Dochterlief gaat dit jaar voor het eerst naar school en kunnen nu voor het laatste nog net in het voorseizoen op vakantie. Daarbij komt dat we in augustus nog een kindje verwachten dus het zou ook onze laatste vakantie met ons drie-tjes worden...Dat zou ik heel erg fijn vinden om er nog 1x met ons drie-tjes erop uit te trekken alvorens de baby komt.

 99. jiskasamson jiskasamson

  101

  Als ik kon kiezen, zou ik graag naar Le Bontemps in Vernioz willen gaan. Ziet er goed uit voor kinderen en de volwassenen kunnen daar ook tot rust komen. Waarom ik dit zou willen winnen? Omdat ik mijn gezin graag een vakantie wil geven. We hebben besloten dit jaar gewoon thuis te blijven. Niet omdat we dat graag willen, maar omdat we even nu niet de mogelijkheden hebben. Ik klaag verder niet, want genieten van de kleine dingen. Maar eigenlijk zijn wij als ouders wel toe aan een vakantie :) en tegelijkertijd maken we de kindjes ook heel blij. Dus vandaar dat ik het graag zou willen winnen:)en wie weet.....

 100. Eline30 Eline30

  102

  Beste, Ik ben waarschijnlijk één van de eerste die zal zeggen dat ik daar nog geen ervaring mee heb. Ik wil dat al heeeellll lang eens doen gaan camperen. En misschien krijg ik wel de smaak te pakken om dat te blijven doen en daar dan ook een mooie investering in te doen. Want zo te zien is dit echt super Luxe en daar zou ik natuurlijk niet nee kunnen zeggen. Het is dan ook mijn verjaardag op 22 maart en ook mijn dochter haar verjaardag op dezelfde dag. Ik ben 30 jaar en ben invalide verklaard en dit zou de perfecte uitlaatklep zijn om eens alles te vergeten en eens lekker te ontspannen met mijn gezinnetje. Dus nu kunnen we maar blijven hopen dat we dit mogen winnen. <3 <3 <3 <3 <3 Vele groetjes van ons allemaal en veel succes aan iedereen hoor. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 101. Mariabakker Mariabakker

  103

  Wat een super winactie! De camping in Toscane lijkt me geweldig, alhoewel ik met de andere campings ook niet ontevreden zou zijn :-). Wij zijn dol op kamperen maar met een kleine dochter van een half jaar, is onze tent nog niet zo geschikt. Ik zou het geweldig vinden als we deze prijs zouden winnen, omdat we eindelijk (na 5 jaar) een dochtertje hebben die we mee kunnen nemen naar de camping. Ik dacht dat het er voor dit jaar nog niet in zat, maar in zo'n tent is het ideaal.

 102. schatties3 schatties3

  104

  Een camping in Frankrijk zou al helemaal super zijn! De afgelopen jaren niet op vakantie geweest, dan ging dit of dat weer stuk en moest het vervangen worden. Waardoor een vakantie dan op de 2 de plaats komt te staan. Nu met voor het eerst een kleintje zou het helemaal top zijner even tussenuit te kunnen met ons drietjes.

 103. Dani15 Dani15

  105

  Ik zou erg graag met mijn dochtertje naar Landgoed Voigtsmühle gaan! Waarom, omdat ik het erg leuk zou vinden om eens samen met mijn dochter weg te gaan. Zelf studeer ik, loop ik stage, en heb daarnaast ook mijn prachtige dochter van 3,5 jaar oud. Maar helaas het geld niet om op vakantie te gaan.

 104. Marije Suurbier Marije Suurbier

  106

  Zou wel geweldig zijn voor ons we hebben sinds bijna 2 jaar een zoon en zijn eigenlijk al de laatste jaren niet op vakantie geweest aangezien ik zonder werk ben gekomen en natuurlijk onze kleine man had gekregen was het financieel voor ons niet te doen om ook nog eens op vakantie te gaan dus dit zou een geweldige eerste ervaring voor onze zoon zijn om te gaan kamperen, ik zelf ging vroeger heel vaak met mijn ouders kamperen en zou het geweldig vinden om het over te brengen naar mijn zoon dus dit zo een fantastisch begin zijn en dan zouden we wel naar de camping in Toscane willen.

 105. Mali88 Mali88

  107

  Wij zouden heel graag naar La Chiocciola gaan. Vorig jaar zijn wij voor het eerst met onze baby op vakantie gegaan naar een camping in Frankrijk. Wij hebben toen een stacaravan gehuurd. Onze zoon heeft daar leren lopen. Het enige nadeel was dat de nachten erg koud waren en hij daar steeds wakker van werd. Voordat we kinderen hadden gingen we altijd al kamperen met de tent, maar nu passen alle spullen niet meer in de auto en we zouden daarom graag gebruik maken van een luxe safaritent. Zo kunnen we onze zoon toch de camping ervaring meegegeven waar wij al kind zo dol op waren. Dit komt ook echt gelegen aangezien het financieel zware tijden zijn en een vakantie naar Italië er anders echt niet in zit. Aangezien onze zoon vorig jaar heeft leren lopen op vakantie hopen we nu dat hij zindelijk wordt en nemen we dan ook het potje mee. Dit is een ideale gelegenheid om het te trainen. We zijn nog nooit in Toscane geweest, maar voor ons is dit een droom en we kunnen altijd lekker afkoelen in het mooie zwembad.

 106. Debby Mersie Debby Mersie

  108

  Lodge Club Presqu’Ile De Rhuys**** FRANKRIJK, Bretagne (aan zee) Hier zou ik heel graag naar toe willen met mijn met mijn gezin. Eindelijk weer op verkantie wat we nog nooit met de kids hebben kunnen doen. Geen geld voor helaas :(

 107. jrlanda jrlanda

  109

  Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** Super gewoon, heerlijk de luxe van thuis en toch 100% buiten en kamperen. Waarom wij? Ons gezin heeft de nodige gezondheids-tegenslagen te verduren, en ik denk dat een keertje luchten en plonzen wonderen zou doen voor ons allemaal!

 108. Willemijn Willemijn

  110

  Het maakt mij niet uit naar welk land! Want alleen al winnen zou geweldig zijn. Na 5 jaar heel onverwachts toch zwanger geworden wat eigenlijk medisch niet mogelijk zou zijn. Ook wel schrikken want we hebben al zo'n grote meid en het niet meer zwanger worden min of meer geaccepteerd. Na een mooie zwangerschap werd onze zoon geboren. Pracht mannetje van bijna 10 pond!! De eerste weken gingen wel aardig. Alleen voelde ik me zo ongelukkig Veel woede veel huilen enz...na weken tobben kon ik niet meer. Afspraak gemaakt bij huisarts. Het is postnatale depressie. Medicijnen mee en nieuwe afspraak weer naar huis. We zijn nu 5 maanden verder en gaat langzaam beter Voor mijn man veel respect want ik ben niet altijd te harden Ik hoop dat ik het snel achter me kan laten en misschien wel straks heerlijk genieten. Financieel zit het er voorlopig niet in omdat ik eigen bedrijf heb en als je dan ziek word gaat er veel verloren

 109. Chantal Loots Chantal Loots

  111

  jaaa geef mij de kans...om mijn man te overtuigen dat Frankrijk een erg mooi en leuk vakantie land is en dat op een camping!!ipv van een all in hotel...mijn man vindt Frankrijk geen leuk land om op vakantie te gaan en hij is er nog geweest!!Dus mochten we winnen...Frankrijk wordt het dan!

 110. Sandra1963 Sandra1963

  112

  Welk land maakt me niet uit: als het maar goed te doen is qua animatie én recreatie voor pubers dus zwembaden minimaal 150 cm. diepte...Glijbanen en als omgeving ook nog leuke dingen te zien zijn ... Vive le France of Buenosera willen we allebei dan wel !

 111. alda1812 alda1812

  113

  Naar welke camping zou ik het liefst gaan: Dan kies ik Le Bontemps(Vernioz/Drôme)omdat dit een kleinschalige camping betreft. Ook de opzet van de camping (botanische tuin met standplaatsen die deel uit maken van de vegetatie) spreekt ons zeer aan. En natuurlijk de omgeving: riviertjes, lavendelvelden, wijngaarden. Hoe Franser kan het... Waarom wij deze prijs moeten winnen: Tja, iedereen wil natuurlijk winnen dus waarom wij... Ik doe een poging: dit is zeer luxe kamperen wat ik graag eens zou willen ondervinden. Volgens mij voel je je echt "als een goed in Frankrijk" met zo'n luxe villatent. Ik zie me al zitten op de veranda met een glas koele wijn in mijn hand. Luxe, maar toch op een camping. Met "maar" 1 kind is een camping ideaal want dan heeft ze snel vriendinnetjes. En (eerlijk is eerlijk), ik "ruik een ultieme kans" voor gezellig met ons gezin weg. Sinds vorig jaar september is mijn man werkeloos geworden dus ons inkomen is flink verminderd. Een vakantie zit er dit jaar voor ons niet in. Door mee te doen koester ik de hoop dat ik kans maak om te winnen en dat we toch nog op vakantie kunnen gaan.

 112. jessicapit jessicapit

  114

  eigenlijk zou het mij niet uitmaken waar we heen gaan als ik al een vakantie zou winnen zou het super gaaf zijn,onze laatse vakantie was een weekend naar centerparcs in Limburgtoen ik 12wk zwanger was van onze jongste .Inmiddels is hij net 1 jaar geworden en zijn we nog niet weer weggeweest.We hebben nog twee kids mijn dochter 11 jaar en zoon 8 jaar,het lijkt me heel erg leuk om hun wat meer van de wereld te laten zien,en zo als ik al zei maakt het niet uit waar heen als er een zwembad is en we kunnen met zijn 5en is het goed.

 113. Wilma Van den brink-messink Wilma Van den brink-messink

  115

  Al jaren zijn we druk met zwanger zijn, banen wisselen, werkgevers die failliet gaan of stoppen, verbouwen, familie. Dit jaar start ik voor mezelf en hebben we eind mei 1 weekje vakantie geboekt. Het zou een zo'n heerlijke verwennerij zijn als we nog een vakantie winnen! Het maakt niet zo erg veel uit waar naartoe. Als het maar niet heel erg ver is. Want 2 dagen in de auto, dat vinden onze kleine mannen niks. Ik hoop het!!!!

 114. estherkoopmanwilhelm estherkoopmanwilhelm

  116

  Wat een prachtige prijs om te winnen! Wij zijn een samengesteld gezin en 15 juli gaan we trouwen maar helaas hebben we door een vechtscheiding geen geld meer over voor een vakantie. Zou het niet prachtig zijn als we met de kinderen op huwelijksreis kunnen naar zo'n prachtige camping?!?! Vooral Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys ziet er geweldig uit! Wat een feest zal het zijn daar heen te kunnen!

 115. angels1980 angels1980

  117

  Italie of frankrijk beide landen lijken me wel erg intressant Omdat we zelf de gelegenheid niet hebben om een vakantie in het buitenland te hebben Lijkt het me erg leuk om deze te winnen en onze eerste ervaring te beleven in het buitenland Hier maak je ons als gezin super blij mee

 116. Dieuwertje Dieuwertje

  118

  Wij zouden dan graag naar Lodge Club Presqu'll De Rhuys gaan in Zuid Bretagne. Daar hebben ze schaduwplekken wat heerlijk is voor ons kleine mannetje van dan 10/ 11 maanden. En ze hebben een apart peuterbad, wat ideaal is voor zo'n klein mannetje. De wasserette is ook niet verkeerd, want was hebben we met Jack in overvloed. Er is een keuken, maar je kunt ook afhalen, dus we kunnen afwisselen en zijn niet verplicht om in de Brasserie te eten, wel handig want je weet nooit hoe moe de kleine is etc. En wij hebben maar een kleine auto en mogen allebei niet met een kar rijden. We hoeven dan geen tent mee te nemen, scheelt weer plek en onze fietsen hoeven we dan ook niet mee te sjouwen want er is daar een fietsverhuur. En omdat Jack dan waarschijnlijk wel kan zitten, kunnen we doen wat wij heerlijk vinden: fietsen. Ze hebben zelfs fietsroutes. Wij zouden het verdienen omdat ik als mama 4 dagen per week heb moeten werken om het startende bedrijf van mijn man te financieren. Het zou heerlijk zijn om echt even met z'n drietjes te kunnen genieten. Want ik werk door de weeks, mijn man ook nog eens in het weekend. Ik wil niet zeggen dat we zielig zijn, want we hebben er zelf voor gekozen en zijn heel dankbaar dat we die kleine hebben. Maar het zou super zijn als het finacieel een keertje meezat en wij dus niet zelf een vakantie hoeven te betalen :)

 117. snoek snoek

  119

  Hallo, ik ben Milan, 2 jaar en ik wil heel graag op vakantie. eerst zeiden papa en mama tegen elkaar, we kunnen dit jaar wel een keer naar turkije ofzo, lekker luxe, dat staat mama nogal aan.. toen ging er opa papa`s werk veel veranderen en moet hij ook nog een paar keer naar mexico, niet op vakantie hoor, hard werken en wij mogen niet mee. toen hoorde ik ze een afspraak maken om een dakkapel te plaatsen, toen ik geboren moest worden, moest er veel verbouwd worden, toen mijn broertje vorig jaar september zou komen werd er alweer verbouwd om alle kamers af te krijgen. de opa`s en oma`s zeiden, voordat jullie nadenken over een broertje of zusje voor de beide jongens, zorgen jullie dat de verbouwing klaar is.. dus vandaar de dakkapel. maar toen werd de luxe vakantie ineen een low budget naar misschien italie, in een tent. vind ik ook goed hoor, als ik maar veel kan zwemmen en spelen. maar toen kwam er een brief van de belasting, oei, mama heeft hem nog een paar dagen bij de voordeur laten liggen maar uiteindelijk moest ie toch open. nou, ik weet niet wat er in stond maar papa zei; ach, dan gaan we toch een keer naar de dierentuin, italie is er volgend jaar ook wel.. ik weet het dus niet zeker maar ik denk dat mijn broertje en ik zelf maar een tent moeten maken in de tuin. ik zou graag met papa, mama en mijn broetje troy naar de camping in frankrijk willen Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** FRANKRIJK, Bretagne (aan zee)mijn broertje is nog nooit aan zee geweest en ik nog nooit in frankrijk! het lijkt me een leuke camping en ik zou erg graag meedoen met de minidisco! groetjes Milan

 118. Zuidje Zuidje

  120

  dit zou een droom zijn voor mij, die dan uitkomt. als alleenstaande werkende moeder met twee bijzondere kinderen zijn we toe aan een buitenlandvakantie.de laatste 8 jaren zijn de vakanties beperkt gebleven tot een korte goedkope vakantie (stacaravan) in Nederland. Italie, het land waar de namen van de kinderen vandaan komen. dat land wil ik ze laten zien, ze zijn daar nog nooit geweest. Door mijn gezondheid kan ik niet lang rijden met de auto. Sinds kort heeft mijn dochter (18) haar rijbewijs gehaald en is langer rijden nu wel mogeljk. Samen moet Italie haalbaar zijn. Na veel tegenslag zal ze dit jaar slagen voor haar eindexamen. Ook mijn zoon (16) heeft een mooie vakantie verdiend. Hij heeft hele goede resultaten gehaald op school, na gedoubleerd te hebben. heel knap, wat hij heeft gedaan. Normale middelbare school met autisme, doe dat maar eens na. deze zomer wordt ik 50 jaar. wie weet een mooi cadeau voor mijn gezin.

 119. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  121

  Hier ook nog nooit samen een vakantie gehad met of zonder kind.. We zijn er zeker aan toe. Helaas laat ons budget het absoluut niet toe. Het zou fantastisch zijn om met de kleine er een keer uit te kunnen gaan We zouden graag naar Lodge Club Presqu'Ile De Rhuys**** (Sarzeau / Zuid-Bretagne) willen gaan. Lijkt me fantastisch!

 120. AJH AJH

  122

  Heel mijn jeugd ben ik in Frankrijk op vakantie geweest, veel goede herinneringen dus! De laatste keer is nu ruim 15 jaar geleden. Ik zou deze herinneringen graag ophalen en delen met mijn man die nog nooit de mogelijkheid heeft gehad om naar Frankrijk te gaan, om hem zo voor te stellen aan de perfecte vakantieplek voor ons gezinnetje!

 121. achtenlinan achtenlinan

  123

  De Plek is voor ons niet van belang. Wij zoeken al een tijd naar een vakantie met het gezin, maar het is allemaal zo prijzig. Zelf ben ik nog nooits op vakantie geweest, hoogstens een weekend weg. Het is ideaal om met mijn kleine en vriend effe lekker weg te gaan. Heerlijk tot rust komen.

 122. ndkorthuis ndkorthuis

  124

  Ons lijkt een camping in Italie wel leuk. Ik zou graag een keer met mijn kinderen op vakantie willen, omdat we nog nooit op vakantie zijn geweest. We hebben zware tijden achter de rug en het zou heerlijk zijn om er even tussen uit te kunnen. Zelf kunnen we geen vakantie veroorloven dus we hopen op deze manier toch een keer op vakantie te kunnen.

 123. ons_b ons_b

  125

  La Chiocciola wij willen graag iets van Italie zien, en weten dat dat een hele mooie streek is.

 124. Vlinder1977 Vlinder1977

  126

  Ik zou dolgraag met mijn 2 kinderen naar Lodge Club Presqu’Ile De Rhuys**** gaan. Zij zijn nu bijna 9 en bijna 5 jaar dus de ideale leeftijd hiervoor en we zijn nog nooit op vakantie geweest dus dit gun ik ze zo!!

 125. grootaars grootaars

  127

  als ik zou winnen zou het me echt niets uitmaken waar naar toe naar 11 jaar niet op vakantie te zijn geweest ben je met alles super blij. met liefde voeden we onze 3 kid's op alleen moeten we de vakantie's daar voor laten maar krijgen er natuurlijk het mooiste wat er is (kinderliefde) voor terug :0)

 126. ausje ausje

  128

  Wij zouden graag naar camping Le Bontemps in Drôme/Vernioz (Frankrijk) gaan. Elk jaar zeggen we dat we naar Frankrijk gaan om te kamperen....maar uiteindelijk gaan we toch maar niet. Eerst was mijn dochter te klein om te kamperen vond mijn man, daarna was het leuker om dagjes weg te gaan met haar in eigen land (vond man lief) en vorig jaar was net haar broertje geboren. Dit jaar wil ik gewoon gaan kamperen in Frankrijk op een kindvriendelijke camping en tegen zo'n luxe safari-tent kan hij echt geen nee zeggen. Zeker niet als hij ziet hoeveel plezier de kinderen op de camping beleven samen met alle andere kinderen waar ze vast vriendjes mee maken daar. Kids blij en dan wij ook allebei blij===>eindelijk op vakantie, ik droom vast weg ;-)

 127. ingridtenbrinke ingridtenbrinke

  129

  Toen ik nog een meisje was ging ik altijd kamperen met mijn ouders en zo ben ik opgegroeid. Sinds 11 jaar geleden heb ik mijn man leren kennen en vanaf dat moment nooit meer gekampeerd. Hij ziet zichzelf niet met een rol wc-papier naar het toillet gaan. Nu we 2 kids hebben lijkt het mij zo leuk om weer te gaan kamperen en ik weet uit ervaring dat het voor de kids helemaal geweldig is. Je hebt veel sneller contact met mensen in je omgeving dan dat je je opsluit in een huisje. Ik zou zo graag mijn man willen overtuigen dat de tenten van tegenwoordig modern en comfortabel zijn en van veel gemakken voorzien zijn! Ik weet zeker dat ik hier mijn man wel mee kan overtuigen!

 128. Joke70 Joke70

  130

  Net als elk jaar, staan de koffers weer in de hal klaar. Met het idee: "Waar gaan we nu weer naar toe", van al dat gedenk wordt ik al moe. Een vakantie Duitsland, België, o welk land, zulk soort dingen heb ik niet in de hand. Ook wij moeten toch, net als ieder, wat geld besparen, maar het zal wel lukken, net als alle andere jaren. En dan, wat zie ik bij Mamaplaats op internet staan, je kunt met je hele familie naar een camping gaan. In een safaritent naar Italië of Frankrijk o zo fijn, wat zou dat voor ons gezin een fijne vakantie zijn. Wij houden van kamperen en veel avontuur, en dit winnen, maakt het voor niet duur. Frankrijk of Italië even bij Villatent kijken, wat voor ons het beste zou lijken. Château de l'Epervière is dan uiteindelijk mijn keus, het was best moeilijk, dat meen ik heus. Mamaplaats, dit is duidelijk, neem ik aan, ik heb de koffers al op zolder klaarstaan. Nu maar duimen dat wij deze vakantie winnen, dan kan ik eens zonder zorgen de vakantie beginnen. Al dat geld bij elkaar krijgen, o wat een gedoe, als ik er aan denk wordt ik al moe. Mamaplaats, deze boodschap wilde ik jullie vertellen, nu maar hopen dat jullie ons zullen bellen. Om te vertellen dat wij de gelukkige zijn, o, wat zou dat fijn zijn. Ik zou zeggen: Les valises sont prêtes, Gagnez des vacances.

 129. Linne Linne

  131

  La Chiocciola. Wat zou dat heerlijk zijn zeg. Nog even met zijn 3-en op pad voor onze nieuwe spruit zich aandient. Sinds de geboorte van onze zoon in 2010 zijn we niet meer op vakantie geweest. Na 3 pittige jaren en gezien de gezondheid van onze zoon kunnen we wel wat zon gebruiken. Graag zouden we nog even met zijn 3-en willen genieten, om daarna uitgerust onze 2e spruit te verwelkomen.

 130. SylVer SylVer

  132

  Villatent had ik nog niet eerder van gehoord hoewel ik toch heel wat jaartjes in de reisbranche heb gewerkt. Ik zou dan ook héél graag eens kennismaken met zo'n luxe tent. Toscane lijkt me heerlijk, maar ook Frankrijk heeft zoveel mooie plekjes en als ik dan de camping in Bretagne zie... Misschien zouden we wanneer ik win (pleaeaeaease!!!) een vakantie samen met mijn zus en haar gezin kunnen plannen. Ze woont in Frankrijk en gaat vaak naar Bretagne op vakantie. Het is alweer zo lang geleden dat ik in het buitenland ben geweest. Als ik alles zo lees lijkt het me grandioos en wat zou dat een verrassing zijn voor m'n hard werkende man en onze twee kleine meisjes... Zucht... ik zie het al voor me...:))))).

 131. Demietje Demietje

  133

  Om eerlijk te zijn maakt het niet uit naar welke camping ik ga, ze lijken me allemaal erg kindvriendelijk en gezellig. Wij hebben nog nooit van ons leven gecampeerd, omdat wij bijna altijd een hotelvakantie hebben geboekt (altijd in een erg ver zonnig land). Tot vorig jaar was het nog net geen probleem met 2 kinderen, maar sinds juni 2012 hebben wij er een spruitje bij zodat op die manier vakantie vieren nu wel erg duur is geworden. Wij zouden dus graag vanaf heden het campingleventje willen proeven, lijkt me heerlijk!

 132. Laiste Laiste

  134

  Als ik moet kiezen, zou ik voor Etang du Goulot gaan. Het ziet er heerlijk uit met dat strandje en Frankrijk is wel aan te reizen met drie kindjes. Waarom? Ik zou heel graag een keer met mijn gezin op vakantie willen. Ik ben één keer met mijn eerste kindje op vakantie geweest, toen hij een half jaar oud was. Hij is inmiddels vijf. Nadat ik nog een dochter en zoon kreeg, moesten we groter gaan wonen en hebben een huis gekocht, een 'verbouwertje'. Zwanger en al compleet gestript en gerenoveerd, samen met mijn vriend. Net na de bevalling zijn we naar een half af huis verhuisd. Elke dag klussen, werken en drie kleine kinderen. Door de instortende huizenmarkt hadden we de pech dat de huizenprijzen daalden, ons oude huis niet verkocht werd en uiteindelijk moesten we ons nieuwe huis verkopen en zijn we met z'n alleen terugverhuisd naar ons oude huisje. Daar wonen we nu met z'n vijven op 70 m, inclusief restschuld. Door een operatie (twee keer) van mijn schoonmoeder (die elke week een keer op de kindjes past) moest ik ook al mijn vrije dagen voor twee jaar opnemen om thuis bij mijn kindjes te zijn. Niet erg, maar dan zijn er geen vakantiedagen meer over. En dankzij de restschuld dus ook geen cent meer om een vakantie te betalen. Na een paar jaar alleen maar gewerkt te hebben, lijkt het me heerlijk om een keer ergens heen te gaan. Zeker voor mijn oudste zoon, die inmiddels vraagt waarom zijn klasgenootjes wel op vakantie gaan en wij niet. Dat is zo zielig :-(

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >