Win TOMY Toddler speelgoed!

Door: Mamaplaats 100 reacties

Win TOMY Toddler speelgoed!

Experts zeggen dat spelen de beste manier is om te leren, en met de kwaliteit van het speelgoed van TOMY, weet je zeker dat jouw kinderen de educatieve speeltijd krijgen die ze nodig hebben gedurende hun belangrijkste ontwikkelingsfases. Speelgoed met muziek en geluid zijn populair en leuk. Speelgoed van TOMY komt met een variatie van knopjes, trekspeeltjes en veel andere leuks om speelgoed te laten bewegen en geluid te laten maken. Speelgoed om mee te stapelen of speelgoed om te verstoppen helpen je kinderen hun motoriek en vormherkenning te ontwikkelen. Je kind wordt uitgedaagd om speeltjes op de goede plek te zetten van groot naar klein, of gebaseerd op vorm en kleur.

TOMY Toddler

Het speelgoedzeehonden van TOMY Toddler is geschikt voor bepaalde leeftijden en ontwikkelingsstadia, interactief en met een uniek ontwerp om de basis vaardigheden van je kindje te helpen ontwikkelen terwijl ze spelen. Het is speelgoed herinnert moeders aan hun eigen jeugd en is net zo relevant en mooi als toen. Het fel gekleurde en duurzame speelgoed van TOMY Toddler biedt voor het kind keer op keer vertier en helpt je kindje groeien en ontwikkelen. De Loop en Show Zeehond vindt het geweldig om zijn bal te balanceren op zijn neus! Duw de Zeehond vooruit en hij vangt de bal. Als hij de bal met ze flippers opgevangen zul je verbaasd staan hoe hij de bal balanceert op zijn neus. De bal spint ook nog op zijn neus terwijl de Zeehond vooruit wordt geduwd! Geweldig speelgoed om je kleintje aan de wandel te krijgen en daar behendig in te worden met als beloning een het balanceren van de bal. Ook leuk van TOMY om te leren lopen zijn de Muzikale Trek Tekkel, Rol op en Schiet uit en de Kaasridders.

Wat en hoe kun je winnen?

Wil jij 1 van de 5 Loop en Show Zeehonden, het best verkochte product van TOMY Toddler winnen? Volg de volgende stappen en maak kans op één van de mooie prijzen! 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord hieronder de volgende vraag: “Welke hulpmiddelen geef je jouw kindje om te leren lopen?” Wanneer je voldaan hebt aan beide stappen, maak je kans op de prijs! De winactie is geldig t/m 27 oktober.    

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
100 Reacties

Reacties

 1. Anita02 Anita02

  1

  Onze zoon had een babywalker om te leren lopen deze gebruikte hij af en toe. Las hij ergens tegen botste wist hij niet hoe hij verder moest kroop dan naar een stoel en ging daarmee lopen. Dit duurde niet lang, hij had snel door hoe hij de babywalker naar voren kon zetten en dan erger achter kon staan om verder te lopen. Hij loopt nu 2 maanden los maar zijn babywalker blijft ie leuk vinden zowel de activiteiten die erop zitten als het erachter (rennen) lopen en dan botsen.

 2. stefanievanwijck stefanievanwijck

  2

  help de kleine zelf om te lopen aan de hand en via de tafel en heb ook een loopwagentje

 3. Lauhoving Lauhoving

  3

  De hulpmiddelen die wij onze zoon bieden met het leren lopen zijn.. Een babywalker, de blokkenkar en natuurlijk papa en mama s hand!

 4. Curly Curly

  4

  Met een babywalker, aan de hand of allebei op de grond gaan zitten en je kleintje van de 1 naar de ander laten lopen.

 5. Stuiter Stuiter

  5

  Ons kleine meisje zet nu net haar eerste stappen los. Ik zie haar al helemaal achter de zeehond aan lopen. Eigenlijk heeft ze een zeehonden waggeltje. De babywalker was ideaal om te leren lopen zonder er als mama altijd achter aan te hoeven. Een veilig hulpmiddel!

 6. bacokim bacokim

  6

  onze zoon heeft het geleerd in een loop wagentje en veel oefenen aan de hand natuurlijk :-) en zelf gebruikte hij tafels kasten enz

 7. xxisoldexx xxisoldexx

  7

  Onze oudste 2 met behulp van een loop leeuw. De jongste is nog maar 6 maanden maar ik zie hem al lopen achter deze zeehond :D

 8. NienkeTurenhout NienkeTurenhout

  8

  Onze Mees is bijna 1 en nu druk bezig met leren lopen. Als hulpmiddel geven mij hem onze rug :) Door zoveel mogelijk aan onze handen te laten lopen en hem zijn balans te laten vinden. Een loop en show zeehond is dus errug welkom!!

 9. chica1999 chica1999

  9

  Ik heb bij mijn oudste twee een babywalker gebruikt.. Mijn kleinste, nu 11 maanden begint nu aan tafel te stappen. En het lijkt me ontzettend leuk om haar dit speelgoed te geven als ze kan lopen. Het ziet er gezellig, vrolijk, veillig uit.. Van dit soort speelgoed word ik blij!!!

 10. MJFL MJFL

  10

  Onze kleine man is nu bijna zes maanden en begint (achteruit) kruipen langzaam onder de knie te krijgen. Ik vrees dat hij nog eerder zal gaan lopen als zijn zuster, zij heeft het geleerd met een duwkar en een loopkar en natuurlijk veel aanmoedigingen van haar ouders.

 11. Dorien1985 Dorien1985

  11

  Onze kinderen liepen beide pas laat, ze waren 18 maanden. Ik gaf ze al eerder een loopwagen, daar zetten ze dan af en toe een 'per ongeluk' stapje achter, maar verder hield kruipen de voorkeur ;-)! Ach, inmiddels lopen ze als een 'kievit' dus 't is goed gekomen! Deze zeehond ziet er erg uitdagend uit, ik geloof dat mijn zoon er met verbazing naar zou staren! Zij hoeven 'm niet meer te gebruiken, mocht ik 'm winnen dan geef ik 'm aan een vriendin van mij. Haar zoon "loopt" letterlijk wat achter in de ontwikkeling, en het lijkt me goed om dingen op een spelende manier te stimuleren. Deze zeehond kan hem vast een handje helpen!

 12. j.verhees j.verhees

  12

  Mijn dochter ging voor het eerst aan de wandel met een klein stoeltje. Hier heeft ze heel wat meters mee afgelegd. Ze liep pas laat omdat ze een spreidbroekje heeft moeten dragen tot 14 mnd. Nu loopt ze als een kievit. Mijn jongste is net 4 mnd dus dat duurt nog eventjes voordat hij gaat lopen

 13. timmem timmem

  13

  leuk kado voor kleinzoon tije, misschien dat hij nu wel gaat lopen, tot nu toe vertikt ie het gewoon. Wel de trap op naar boven klauteren, ik denk dat hij getriggerd moet worden met iets leuks zoals deze loophond

 14. jolanda_besems jolanda_besems

  14

  Ik heb nu een kruiwagentje maar gaat te snel

 15. Tijger86 Tijger86

  15

  Nu nog aan de hand, maar misschien is een loop wagentje wel ideaal op te beginnen met zelf lopen

 16. melissa1984 melissa1984

  16

  We hebben een speeltafel waar een stoeltje aan vast zit waar hij in kan (leren) lopen. Zo heeft mijn dochter het ook geleerd.

 17. elliebee elliebee

  17

  Mijn eerste 2 liep achter de blokken kar maar dit lijkt mij perfect voor onze jongste Billy.

 18. Sharo Sharo

  18

  De kleine is nu 8 maanden en begint net te tygeren. Ik denk dat hij deze zeehond vat leuk gaat vinden. De oudste is langs de tafel gaan lopen, eigenlijk zonder speelgoed hulpmiddelen.

 19. marit89 marit89

  19

  Achter een stoeltje met viltjes eronder roetst ons zoontje van 13 maanden de kamer rond. Soort van droog schaatsen ;)

 20. marianne_baan marianne_baan

  20

  Ons dochtertje had een loopwagentje en we hebben haar gestimuleerd om een paar meter voor haar te gaan zitten en haar zo steeds meer losse stapjes te laten zetten. Dat vond ze alle twee geweldig en ze was helemaal trots! Ze kan nu ong 3 maanden helemaal zelf lopen. Je ziet ze genieten als ze samen met haar broer alles aan het ontdekken is!

 21. __60 __60

  21

  Ze is nu net bezig om met een loopwagentje te lopen dus dat is nog best spannend maar ze vind het erg leuk en gaat steeds beter :-). Ook aan lopen wij samen met haar door haar handen vast te houden! Maar het zou geweldig zijn om dan de tomy kado te krijgen. En aangezien ze 13-11-12 jarig is zou het een mooi kado zijn!!!

 22. marielle81 marielle81

  22

  onze meiden hebben leren lopen langs de tafel aan onze handen en in een loopkarretje.... gewoon met vallen en opstaan.

 23. HENKENINGRID HENKENINGRID

  23

  mijn zoon en dochter staan nu zelf op bij de box en lopen langs de spijlen. Ze staan ook bij de bank en tafel en lopen daar langs. De baby-walker vinden ze nog niet leuk. Mijn dochter vindt het eng om zelf daarachter te staan en mijn zoon vindt vooral de voorkant van de baby-walker leuk. Ze vinden het beide wel leuk als ik ze aan de hand meeneem om te lopen.

 24. Mirandamm28 Mirandamm28

  24

  Een loopstoeltje hebben ze het alle 5 zo mee geleerd en bij nummer 6 zal ik het ook weer doen . Maar zo'n leuke zeehond is altyd leuk om mee te spelen van Tomy toddler.

 25. PleunenSaar PleunenSaar

  25

  Ik hou haar een peijnenburger koek voor de neus ;-)

 26. Femmy Femmy

  26

  Onze zoon Ayden is pas 6 mnd, dus lopen is nog niet aan de orde. Om te voorkomen dat hij tzt achter de katten aangaat zou de zeehond van Tomy toddler een uitkomst zijn! :D

 27. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  27

  Tot nu toe via de tafel... En ze leert nu zelfstandig lopem. 2 dec wordt ze 1 jaar. Zou n super cadeau zijn!

 28. jepje jepje

  28

  mijn zoontje probeert telopen met zo een babywalker en als je zijn handjes vast houd loopt hij ook een stukje en een lol hij dan heeft

 29. roandylano roandylano

  29

  we hebben voor mijn eerste zoontje een loopkarretje gekocht waarbij de poppetjes op en neer gingen, hij werd hierdoor erg gemotiveerd en binnen 2 weken kon hij los lopen. voor mijn jongste wil ik weer zoiets proberen.

 30. femke_vermeulen femke_vermeulen

  30

  Dit is wel iets voor mijn neefje Mink van net 1. Hij raakt helemaal gefrustreerd omdat hij zo graag wil lopen, maar het nog niet lukt. Voor mijn zoontje waren goede schoenen genoeg om op te staan en in één keer de hele kamer door te lopen. Trots dat we waren!

 31. senseocrema senseocrema

  31

  Mijn tweeling lert ht aan het handje...en de tafel, en de kast en door heel veel vallen en opstaan! Dus wat extra hulp zou welkom zijn!

 32. carla carla

  32

  Een duwkar, in het begin laad ik die stevig vol zodat hij niet te snel om gaat. En zo leren ze lopen. Verder natuurlijk aan de hand.

 33. Christine Toh Christine Toh

  33

  Amelia is net 1 jaar geworden. Paar maanden daarvoor kon zij al zelf staan en langs de tafel lopen. We hebben thuis ook een loopwagen (van onze oudere tweeling). Daar loop ze heel veel mee. Nu probeer zij zelf opstaan en gelijk lopen. Sinds deze week kan zij al 10-15 stappen zelf lopen. Zij wou altijd zelf lopen zonder hulp van ons. Vind ik heel knap! =)

 34. J.Smit J.Smit

  34

  Wij gebruikten een houten kar met blokken waar hij achter kan lopen en een speelgoed loopkar,een soort rollator lijkt het wel...en dit ging prima, maar een TOMY lijkt me ideaal voor een evt. volgend kindje of leuk om te geven als een kraamkado.

 35. karlijn karlijn

  35

  De tafel, bank, loopwagen, onze handen en hopelijk een flinke dosis zelfvertrouwen!

 36. Biancacarola87 Biancacarola87

  36

  Aan de hand en toen dat een beetje ging van de een naar de ander laten lopen beginnend met een afstand van 2 stappen en elke keer een stukje verder uit elkaar staan.

 37. judokid judokid

  37

  wij hadden een loopwagentje, maar daar zag ze pas naar om nadat ze kon lopen. Ze heeft vooral gebruikt gemaakt van de tafel, de banken en mama's handje.

 38. PiktureFrame PiktureFrame

  38

  Onze kleine meid gebruikt voornamelijk de hand van papa en mama om aan te lopen. Oja en een loopwagentje om achteraan te rennen en zich te laten vallen/ glijden. Verder gebruikt ze haar kinderstoel, een activiteitentafel en een hobbelpaard als hulpmiddel bij het lopen. Wat er maar voor handen is wordt dus gebruikt. Erg grappig om te zien, maar niet altijd even handig voor onze vloer!

 39. woven woven

  39

  Wij hebben een babywalker die hij helemaal niet spannend vindt om mee te lopen haha. De poef daarentegen gaat de hele kamer door. Ook heeft hij een loopwagen van Cars waar hij achter kan lopen. Maar favoriet blijft natuurlijk de hand van papa en mama.

 40. habicha habicha

  40

  onze flinke dochter leerde twee maandjes geleden lopen en dat begon allemaal tussen de salontafel en de zetels. Ze heeft het zichzelf aangeleerd en veel handje vasthouden uiteraard. Ze heeft nu zo'n grote meikever die overal met haar meeloopt, maar dit speeltje lijkt me even leuk, misschien makkelijker aangezien het niet met een touwtje is maar een plastic steel.

 41. Lindsiej Lindsiej

  41

  omdat mijn kleine boefje van 11 maanden nu door de huiskamer racen met zijn loopauto, maar los staan vind hij nog een beetje eng!

 42. marina_evers marina_evers

  42

  Onze oudste zoon heeft heel veel met de babywalker gelopen, en de jongste loopt nog niet, maar ik ben van plan om weer de babywalker te gebruiken, en lijkt me leuk om dan daarna de Loop en Show Zeehond voor te stellen aan onze kleine man....

 43. Stephanie85 Stephanie85

  43

  Onze oudste dochter heeft gelijk aan de hand leren lopen, onze 2e dochter nu 8 maanden, heeft veel interesse om te staan, dus zijn van plan om een babywalker te kopen en daarna natuurlijk kennis te maken met Loop en Show Zeehonden..... Zou fantastisch zijn.... Alles wat een uitdaging is vind ze nu al leuk !!

 44. madelonscheeringa madelonscheeringa

  44

  Mijn dochter heeft toen ze 9 maanden oud was leren lopen met haar chicco baby walker. Toen ze 10 maanden oud was liep ze zelfstandig. Het lijk me super haar te zien lopen met de Loop en Show Zeehond

 45. Myraela Myraela

  45

  Ik zou een loopwagentje gebruiken.

 46. SmarT SmarT

  46

  Een loopwagen van de Speel-o-theek op het moment. Ik wist niet of ze er al aan toe was met 9 maanden en was bang voor ongelukken. Maar ze sjeest als een malle door het huis dus het is tijd voor iets blijvends!

 47. nell-s nell-s

  47

  Nadir heeft leren lopen met zijn v-tech baby walker en aan de hand ...hij vind het nu helemaal geweldig als hij iets mee kan nemen met lopen, zoals deze tommy de zeehond.

 48. Ingebaas Ingebaas

  48

  Yes, sinds vandaag loop Jason van 17 maanden los!!! Om zijn balans beter te houden lijkt me deze loopzeehond ideaal!

  • Ingebaas Ingebaas

   49

   Hij heeft leren lopen aan de hand en rond de tafel

 49. Karel?1978 Karel?1978

  50

  Mijn kleine vent is nog iets te jong om deze mooie prijs te winnen. Ik zie hem voorlopig nog niet gaan lopen!

 50. kenji2011 kenji2011

  51

  We hebben verschillende loopwagens

 51. Annemiekbo Annemiekbo

  52

  Een paar sloffen waardoor hij niet kan uitglijden. Het gaat al aardig.

 52. kimgert kimgert

  53

  Aan de handjes, erachter lopen en samen stapjes zetten en daarna met een ander iemand tegen over elkaar zitten niet te ver weg en dan er een spelletje van maken door de kleine van de 1 naar de ander te roepen en hard te juichen als het lukt!

 53. Alena Alena

  54

  Mijn baby heeft toen ze 10 maanden oud was leren lopen met haar chicco baby walker. Toen ze 11 maanden oud was liep ze zelfstandig. Het lijk me luik om te zien hou ze loopt met de Loop en Show Zeehond

 54. mayo83 mayo83

  55

  Als baby van 8 maanden zat hij al in een loopwagentje van Chicco. Hij heeft hier goed in leren lopen. Daarna een woezel en pip loopkar. Ineens vergat hij dat hij 'los' stond en ook zo kon lopen. Nu is hij niet meer te stoppen! :)

 55. betwella betwella

  56

  Mijn mannetje is nu nog te klein om te leren lopen, maar als het straks zover is dan zal ik o.a. een loopstoeltje een blokker of een loopfietsje kopen zodat hij zich ermee zelfstandig kan vermaken. Ik denk dat deze hulpmiddelen straks mijn manneke helpen bij het leren lopen. Ook zijn wij de ouders erg belangrijk, niet te dwingen hem voldoende gelegenheid te geven om te oefenen. En vooral bij elke geslaagde stap hem te prijzen en bij vallen vooral vrolijk blijven. Vooral rust en vertrouwen uitstralen en zal het stap voor stap vanzelf komen...

 56. yvette_bruin yvette_bruin

  57

  Wij zijn begonnen met een babywalker omdat hij zo graag wilde staan. Later achter een loopwagentje in de vorm van een koe. Helemaal te gek. Nu loopt hij vooral achter de bal en kan er al tegen schoppen, om er vervolgens weer achteraan te lopen. Heel leuk om te zien, en hij is pas 1 dus dat belooft wat!

 57. Marloes Vries Marloes Vries

  58

  mijn zoontje (is 14 maanden) loopt nog niet maar er staat al een houten loopwagen op hem te wachten. Voor de rest verwacht ik dat hij zich vast gaat houden aan de salontafel en dat we gezellig hand en hand gaan stappen. Maar zo'n grappige zeehond voor je neus zou wel heel leuk zijn!

 58. Frea Frea

  59

  Mijn oudste dochter liep met een Nijntje loopwagen (plastic), mijn middelste dochter stond op en liep gelijk los met 10 maanden en mijn zoontje van 15 maanden liep ook zonder hulpmiddelen

 59. famof6 famof6

  60

  Hier was en is bij ze allemaal de loopauto favoriet en erachteraan lopen en we mogen de versleten auto van onze oudste nog steeds niet weg doen....

 60. kdv kdv

  61

  Mijn zoon had een babywalker, mijn dochter had hier weinig interesse voor. zij nam liever de poppenbuggy om achter te hollen :-)

 61. Alexandraa Alexandraa

  62

  Ik ben op dit moment zwanger van onze eentje kindje, dus wij hebben nog een hulpmiddel kunnen gebruikt, deze lijkt me wel ideaal om je kindje te leren lopen en ook nog eens op een leuke manier geweldig!

 62. stofje stofje

  63

  Hier is de poppenwagen favoriet!

 63. Sofje79 Sofje79

  64

  Ons dochtertje van 14 maanden loopt aan de handen mee, heeft een loopwagentje waar ze net nog niet achterloopt, en ik kan haar al zien rennen met deze Tommy Todler

 64. renate_pirovano renate_pirovano

  65

  Onze kleine man van 6,5 maand raced door het huis heen in zijn loopwagen, maar wil hem niet te vaak daarin zetten ookal vind hij het maar al te leuk om zelf de wereld te ontdekken ;)Daarom oefenen we ook langzaam aan met staan tegen de bank aan...maar gaat allemaal zooo snel!

 65. omi33 omi33

  66

  OW deze zeehond is super voor onze jongste die wel kan lopen maar het alleen nog maar durft met een hulpmiddel en dat is op dit moment een klein stoeltje die ze door de kamer schuift of aan de hand van 1 van ons.

 66. dien85 dien85

  67

  Geweldig ding deze zeehond lijkt me geweldig om te winnen. Onze dochter liep de eerste stapjes achter een houten looppoes waar je blokjes ook in de gaten kon doen zo ging ze spelende wijs lopen.

 67. Ladygirl23 Ladygirl23

  68

  Het lijkt me erg leuk om deze voor mijn dochtertje te winnen Ze probeert nu achter de babywalker te staan maar de ene keer gaat het beter zelfs dat ze stapjes zet De Andere keer lukt het haar niet En ze zit in een loopstoel Hopelijk win ik hem voor mijn prinsesje

 68. ac_vust ac_vust

  69

  Onze oudsten hebben leren lopen met een babywalker. Onze jongste is gisteren voor het eerst gaan staan in de box ! Het zou fijn zijn als hij leert lopen met de loop en show zeehond

 69. denise_keller_1 denise_keller_1

  70

  Onze dochter heeft leren lopen met een babywalker. aan de hand van papa of mama en ze liep zelf langs de salon tafel en de bank.

 70. tira tira

  71

  Aan de hand,en de loopkar. Verder zelf proberen langs de tafel de bank etc

 71. milusca_edwards milusca_edwards

  72

  babywalker een roze heeft ze.

 72. Marionfled Marionfled

  73

  Blokkenkar, kinderwagen en zelfs met de kinderstoel ging ze mee aan de wandel. ㋡

 73. ina_jongsma ina_jongsma

  74

  Woezel en pip loopwagentje!! Hier leerde ons zoontje mee lopen. ! Onze dochter zal deze vast ook gebruiken !!

 74. Mama18 Mama18

  75

  Aan de hand en met een loopwagentje zou ik het lopen stimuleren. Daarnaast zal mijn zoontje onder andere via de bank, tafel en box proberen te lopen.

 75. Jokki Jokki

  76

  Hier een zere rug van het oefenen met lopen aan mijn handen...

 76. roosw roosw

  77

  een duwkar

 77. NPHamstra NPHamstra

  78

  Hier heeft hij vooral geoefend met de loopkar, loopauto en natuurlijk aan de hand. 2 weken geleden zette hij 6 stapjes los en daar is het bij gebleven..... Zal deze zeehond hem weer aan het lopen krijgen?

 78. melissa1984 melissa1984

  79

  We hebben een babywalker, een loopauto en een tafel met een loopstoel eraan vast. Natuurlijk helpt grote zus van 2,5 jaar ook graag een 'handje' ;-)

 79. Nienkeooms Nienkeooms

  80

  Een hele hoop hulp gehad aan het hangen aan de handen van lieve ooms en tantes en uiteraard veel steun (letterlijk en figuurlijk) aan tafel en stoelen! Ook naar ons toe lopen terwijl wij haar riepen, werkte ontzettend!

 80. Jacques Jacques

  81

  ..met Opa's beide handen.. en een ouderwetse poppenkar met vertragingsrem en handvaten..

 81. mar642 mar642

  82

  Mijn handjes, samen leren lopen :-)

 82. marloes wognum marloes wognum

  83

  stappen aan de hand.. en stiekem zelf met de stoel :)

 83. Minimi1984 Minimi1984

  84

  Met mijn 2 handjes... Daarbij gaan mijn man en im tegenover elkaar zitten en laten haar tussen ons lopen wat natuurlijk eerst laten vallen (en natuurlijk vangen we hun) betekend maaf wel een hoop giechelpret :-)

 84. Ch van Ingen Ch van Ingen

  85

  Zou een gaaf sinterklaas cadeautje zijn voor onze kleine vent. Ziet er super leuk en handig uit.

 85. martha68 martha68

  86

  zou een leuk cadeautje zijn voor sinterklaas

 86. KimBeaten KimBeaten

  87

  Onze kleine meid van 10 maanden loopt nu achter het Nijntje wagentje en aan een handje van mama en papa en soms waagt ze zich al aan een stapje los zetten. Soms zie ik haar ook al ons meubilair verhuizen, dan staat de tripptrapp ipv in de keuken in de woonkamer

 87. Marwenbi Marwenbi

  88

  Aan de hand bij papa en mama.

 88. MICH18 MICH18

  89

  Onze oudste hebben we eerst achter een babywalker gezet.. Echter deed hij hier vrij weinig mee en hebben we hem daarna gestimuleerd om aan de hand van papa of mama te lopen! Dit werkte stukken beter en voordat we het wisten liep hij met 14 maanden! Ben zo benieuwd hoe onze kleinste spruit het strakjes gaat doen!

 89. hilda bakker hilda bakker

  90

  onze zoon van 10 maanden, begint nu interesse te tonen om te staan en de wereld vanuit een ander perspectief te zien. we hebben loopkarretjes van hout in de woonkamer, en helpen hem met aan de hand te lopen

 90. wenlona wenlona

  91

  Dit zou een mooie looptraining zijn. Had er eigenlijk nog niet over na gedacht om hem een loop dingetje te geven.

 91. Dylansmit Dylansmit

  92

  Langs ophoogjes of met een babywalker

 92. MamaVine MamaVine

  93

  Mijn kindje leert lopen aan de hand, aan de tafel en aan de babywalker. Ook heb ik een zebra-step 3-in-1 van V-Tech waar ze aan kan leren lopen.

 93. chantal1978 chantal1978

  94

  Ik heb een loopstoeltje die hij gebruikt als racewagen hij is 9 maanden kruipen ho maar echt niet op de benen dat is wat hij graag wilt dan is deze wel handig misschien zal die wat minder hard racen hahahahaha.....

 94. kimberley897 kimberley897

  95

  Onze dochter liep al heel vroeg aan onze handen. Kruipen deed ze pas met 11 maanden, we dachter dat ze het over zou slaan. Het loslopen en staan heeft ze geleerd doormiddel van de babywalker, en bank/tafel. Maar ook al loopt ze al, dit zou natuurlijk super zijn om te winnen voor der, zodat ze ermee kan spelen. Ze vindt het namelijk nog steeds leuk om achter een stoel/poppenwagen etc te lopen

 95. thom79 thom79

  96

  Mijn zoontje heeft een hele tijd gekropen en vond het lopen maar niets, totdat hij ging staan in de box. Ook kroop hij veel achter de hond aan, waarna hij vervolgens ineens ging lopen. Hij duwde vaak een auto of loopkarretje vooruit, maar het liefst ging hij op het houten loopfietsje zitten ;) De Tomy Loop en Show Zeehond is echt super leuk en die zouden we maar al te graag willen winnen :D

 96. Mamadelijn Mamadelijn

  97

  Een loopwagentje, ze gebruikte hem alleen achterstevoren :):):)

 97. skila71 skila71

  98

  Een Loop en Show Zeehond van TOMY Toddler gewonnen op mamaplaats!

 98. Jorina Jorina

  99

  Onze kleine meid heeft eerst in een loopkarretje gezeten en daarna is ze eerst gaan lopen, en dan gaan kruipen..Ze is net 1 en we hebben voor haar een houten kinderwagen gekocht ,maar daar heeft ze moeite mee, sturen gaat moeilijk. Een Loop en Show zeehond zou heel goed vaar haar motoriek zijn

 99. senna1984 senna1984

  100

  Mama's handen die zijn echt favoriet ;-) heb 2 verschillende loopwagens, waar hij achter moet lopen en de loopstoel natuurlijk, maar of dat nou echt bedoeld is om te leren lopen?

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >