Winnaars Bekend: Dikkie Dik Dagen in Ouwehands Dierenpark

Door: Mamaplaats 264 reacties

winactie stempel Dikkie Dik Dagen in Ouwehands Dierenpark

Kom naar de Dikkie Dik Dagen

De Dikkie Dik Dagen in Ouwehands Dierenpark Rhenen zijn in aantocht! Op 27 en 28 september is het DE plek voor alle Dikkie Dik-fans. Mis het niet, want er is van alles te zien én te doen rondom onze oranje kater. Zo is er bijvoorbeeld een Meet & Greet met Dikkie Dik, zijn er optredens van Jet Boeke, Dirk Scheele en Joes Boonen, een Dikkie Dik-speurtocht door de dierentuin en je kunt je zelfs laten schminken als Dikkie Dik! Klik hier voor meer informatie over de Dikkie Dik Dagen.

Wat kun je winnen?

Als je de hoofdprijs wint, win je 4 kaarten voor de Dikkie Dik Dagen. De hoofdprijs wordt maar liefst 2x weggegeven! Daarnaast verloten wij ook een tweede prijs. Deze prijs is een super leuke goodiebag met onder andere het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik en veel meer! Deze prijs wordt 3x weggegeven.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: waarom zou jij graag met je gezin naar de Dikkie Dik Dagen willen?

Impressie 2013

Winnaars

W

Winnaar

Dikkie Dik Dagen in Ouwehands Dierenpark

W

Winnaar

Dikkie Dik Dagen in Ouwehands Dierenpark

W

Winnaar

Dikkie Dik Dagen in Ouwehands Dierenpark

W

Winnaar

Dikkie Dik Dagen in Ouwehands Dierenpark

W

Winnaar

Dikkie Dik Dagen in Ouwehands Dierenpark

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
264 Reacties

Reacties

 1. vertelhetwendy vertelhetwendy

  1

  Mijn zoon van bijna 3 jaar slaapt met een enorme grote dikkie dik op het kinderdagverblijf. Als papa en mama niet in de buurt zijn is Dikkie zijn allergrootste vriend. Maar ook als we er wel zijn springt hij enthousiast op en neer als hij de rode kater ziet. Denk dat je hem niet blijer kunt maken dan een dikkie dik dag te geven.

 2. Jeanine Spit Jeanine Spit

  2

  Mijn zoontje van 3 is helemaal fan van dikkie dik! Elke avond is het boek van dikkie dik favoriet! Het liefst alle verhaaltjes ;)

 3. Jeanine Spit Jeanine Spit

  3

  Mijn zoontje van 3 is helemaal fan van dikkie dik! Elke avond is het boek van dikkie dik favoriet! Het liefst alle verhaaltjes ;)

 4. Linda van Dongen Linda van Dongen

  4

  Heerlijk een dagje weg met ons dochtertje! Ze vindt Dikkie Dik super leuk en we lezen vaak samen de boekjes. Ook is ze gek op dieren dus zou super zijn om te winnen!!

 5. christina ousoubovna christina ousoubovna

  5

  Ik heb zelf hele leuke herrineringen aan de boeken van de grote rooie kater dikkie dik, die boeken zijn bij ons in de familie door gegaan naar neefjes en nichtjes. Nu heb ik zelf een dochter en heb ik laatst al die boeken terug gehad van mijn tante en iedere avond geniet ik samen met mijn dochter weer van de verhalen van dikkie dik.

 6. silly33 silly33

  6

  Omdat ons gezin mooie herinneringen verzamelt.!

 7. inkiepinkie inkiepinkie

  7

  Wat een leuk dagje uit met onze dochter van 2. En ook lekker dichtbij. Ik zou graag hier heen willen.

 8. thom79 thom79

  8

  Mijn zoontje Caspar van 4jaar is helemaal gek op Dikkie Dik. Iedere avond lezen we een verhaaltje voor en zijn Dikkie Dik Knuffel gaat overal mee naar toe. Daarnaast bezoeken we regelmatig een kleine dierentuin hier net over de grens. Het lijkt me erg leuk om samen met hem en Opa en Oma naar Ouwehands dierenpark te gaan tijdens de Dikkie-Dik dagen.

 9. Deirdre Deirdre

  9

  Mijn zoontje is de wereld aan het ontdekken en ik zou er graag naar de dierentuin willen, hij kijkt zijn ogen uit! Helemaal geweldig is dat zijn vriendje dikkie dik er dan ook is!

 10. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  10

  Vinden mijn kinderen vast geweldig!

 11. Elin82 Elin82

  11

  Allebei mijn dochtertjes (3 en 1) zijn stapelgek op Dikkie Dik, knuffels, boekjes, ze vinden het helemaal fantastisch. We hebben zelf ook een rode kater in huis, waar ze ook heel lief mee zijn. Maakt de Dikkie Dik verhaaltjes natuurlijk erg herkenbaar voor ze. Daarbij is het hele gezin gek op dierentuinen, maar hebben we helaas niet de financiën om er vaak heen te gaan. Erg jammer want het is een ideaal dagje uit, leuk en ontzettend leerzaam.

 12. cobi Braak cobi Braak

  12

  Het zou geweldig zijn om mijn 35e verjaardag samen met Dikkie zijn 35e verjaardag te vieren!

 13. Mammy02 Mammy02

  13

  Mijn zoontje is deze begonnen in groep 1, en me kleine prinses op de peuterspeelzaal, en mooi cadeau om met ons gezinnetje weg te gaan.

 14. Ritha de Lannoy Ritha de Lannoy

  14

  Voor de verjaardag van de kleine man! En natuurlijk papa en mama die allebei in september jarig zijn :-)

 15. Nicoline Donkers Nicoline Donkers

  15

  Ik zou graag met man en ons zoontje Tyler van 2 jaar het ouwehands dierenpark bezoeken omdat mijn zoontje gek is op dieren en nog nooit in ouwehands is geweest. We genieten altijd zo van een dagje weg met elkaar. Even ontspannen. Heerlijk. En dat dikkie dik er dan is is helemaal leuk want ik lees Tyler 's avonds altijd voor uit mijn oude dikkie dik boeken.

 16. Nicoline Donkers Nicoline Donkers

  16

  Ik zou graag met man en ons zoontje Tyler van 2 jaar het ouwehands dierenpark bezoeken omdat mijn zoontje gek is op dieren en nog nooit in ouwehands is geweest. We genieten altijd zo van een dagje weg met elkaar. Even ontspannen. Heerlijk. En dat dikkie dik er dan is is helemaal leuk want ik lees Tyler 's avonds altijd voor uit mijn oude dikkie dik boeken.

 17. Raissa Raissa

  17

  Omdat mijn zoontje dieren geweldig vind en helemaal fan is van Dikkie dik. Hij zoekt ook altijd het Dikke Dik boekje uit. Hij vind de knuffel ook helemaal geweldig loopt er veel mee heen en weer.

 18. Wolfje Wolfje

  18

  Ikzelf vind Dikkie Dik stiekem heel leuk, ben met de verhaaltjes van Dikkie Dik opgegroeid :) Onze zoontjes vinden Dikkie Dik ook leuk hoor!! En dan Dikkie Dik in de Dierentuin is helemaal geweldig!!!

 19. Babette30 Babette30

  19

  Omdat Roos onze dochter helemaal gek en fan van jullie is. Zouden wij dit graag voor haar winnen. ;-)

 20. Manja Meijer Manja Meijer

  20

  Onze dochter van bijna 3 vindt Dikkie Dik erg leuk, ze heeft ern knuffel en boekjes en een cd van Dikkie Dik. Daarnaast zouden we haar opa meenemen want hij wil al jaren weer eens naar deze dierentuin toe

 21. Esther Der kinderen Esther Der kinderen

  21

  Ik wil graag naar de dikkie dik dagen omdat onze kindjes dikkie dik erg leuk vinden! Ik ben van de tradities en daar hoort dikkie dik ook bij! En daarbij..... Ik heb nog nooit iets gewonnen! Dus dan zou het nog een grotere verrassing zijn!

 22. Samaar Oulad si ali Samaar Oulad si ali

  22

  Mijn kinderen zijn nog steeds dol op de grote dikke kater mijn zoon van zeven is begonnen met lezen en wat wil hij bijna altijd lezen Dikkie dik lekker met veel plaatjes ook ; )

 23. Danielle Koot Danielle Koot

  23

  Mijn zoontje van bijna 3 ligt in het ziekenhuis en ik lees steeds voor uit het grote dikkie dik boek , om de dagen een beetje door te komen.

 24. Gera Kriek Gera Kriek

  24

  Heerlijk een feestelijk gezinsdagje na een feestelijke maar natuurlijk ook drukke kraamtijd.

 25. melissa1984 melissa1984

  25

  Mijn zoontje van 1,5 jaar heeft een immuunziekte en is vaak ziek.extra genieten zijn dan ook de uitstapjes met zijn viertjes als gezin.nu hij diverse dagelijkse medicatie krijgt gaat het al wel iets beter dus hopelijk ook op deze dikkie dik dag

 26. ester scholten ester scholten

  26

  s'avonds bij het naar bed gaan altijd even een verhaaltje lezen.als ik mijn zoon laat kiezen is het elke keer uit 1 vd dikkie dik boeken.die vind hij zo grappig.zelf hebben we ook een rode kat,waar lekker mee geknuffeld wordt. dikkie dik is het helemaal bij ons drieen.ook zijn oudere broer vind dikkie dik nog steeds leuk.hij leest zijn broertje nog wel eens voor uit het beroemde boek.

 27. Melissa Kool Melissa Kool

  27

  Dikkie dik dé grote vriend uit mijn jeugd!!

 28. sylvia_bontenbal sylvia_bontenbal

  28

  ik zou graag met mijn 2 dochtertjes naar de dag willen komen omdat ze allebei helemaal dol op dikkie dik die ik elke avond voor het slapen voor moet lezen. en mijn oudste dochter (nu bijna 4) na een hele moeilijke periode op school wegens verandering van school door verhuis moest doormaken , van pesten en klappen enz. verdient zij dit zeker gelukkig mag ze nu op een nieuwe school starten maar met zo'n uitje zou haar start helemaal super zijn .en een pleister op haar wond en eigenlijk een uitje wat we anders niet echt zouden kunnen betalen .

 29. Hil-ja Hil-ja

  29

  Papa is dat weekend met vrienden op de bierfeste dus de meiden willen ook wat leuks doen!! Dierentuin, dikkie dik,schminken, meezingen...wat willen meiden nou nog meer!! Zou erg leuk zijn!!

 30. Shennedoah Doornekamp Shennedoah Doornekamp

  30

  Omdat het heerlijk zou zijn om een dagje met me gezin weg te gaan! En wat is er nou niet leuk aan dikkie dik?? We hebben zelf 4 poezen in huizen en zijn stapelgek op poezen. Als 1 van onze katten miauwt probeert me zoontje van 1 (21-08-2013) het na te doen!

 31. dubje81 dubje81

  31

  Aangezien Tim hartstikke gek is van dieren en Dikkie Dik. Een goede combinatie dus!

 32. taartje taartje

  32

  Dikkie Dik zit al jaren in de familie. De boekjes gingen van mijn zus, naar mij en nu naar mijn meisje. Daarbij is ze helemaal weg van Joes en Dirk. Zou zo een fantastische ervaring zijn voor ons allemaal.

 33. karin Beukers karin Beukers

  33

  Onze zoon van ruim 6 is na heel veel artsenbezoeken medicijnen en trainingen eindelijk zo goed als zindelijk. Het heeft ons heel veel tijd stress geduld en liefde gekost om hier te komen. Maar we zijn er zo goed als helemaal. wat zou het fijn zijn voor onze jongens van 6 en 4 om een dagje met elkaar te kunnen genieten en op pad te kunnen zonder een tas met schone broeken. En als ze hun favoriete leesboek figuur kunnen ontmoeten kan het helemaal niet meer stuk!

 34. mirjan gerrits mirjan gerrits

  34

  even de boel de boel laten en genieten met de kinderen zonder andere rompslomp aan je hoofd

 35. jacoline jacoline

  35

  Wie wil het feest nu niet meemaken. Dochter en neefje lief zeker wel. Zeker als bijkomstigheid is als je dan ook nog verschillende dieren kan zien.

 36. cindy_framke cindy_framke

  36

  Waarom we erheen willen? Gisteren zijn we naar een andere dierentuin geweest en mijn meiden vonden het helemaal geweldig.Vooral de jongste keek haar ogen uit.Ze is pas 7 maanden dus die had nog nooit van die grote beesten gezien.Ze vond de olifanten en giraffen daarom erg interessant.De oudste van 3 vond vooral de speeltuin erbij erg leuk.Nu weet ik dat ouwehands dierenpark nog leuker is voor kinderen dus dit zullen mijn meisjes echt helemaal geweldig vinden.En dan ook nog in combinatie met Dikkie Dik...hoe gaaf is dat!!!Mijn dochter vroeg gisteravond al gaan we straks weer naar de dierentuin?Zo leuk vond ze het. Ik hoop dus dat we winnen zodat ik mijn meiden heel blij mag maken :-)

 37. Elina Vredenbregt Elina Vredenbregt

  37

  Mijn zoontje coen van 2, wil meestal niet naar bed. Behalve als zijn dikkie dik dekbed op zijn bed ligt. Dan kan hij niet wachten, en komt hij erbij niet meer uit. En voor het slapen gaan moet steenvast elke avond weer, dikkie dik in de dierentuin voorgelezen worden. Dus om dikkie dik in de dierentuin te ontmoeten is voor hem een feest van herkenning!

 38. denise Pellegrom hussaarts denise Pellegrom hussaarts

  38

  Onze zoon semm is gek van dikkie dik en van alle dieren die hij tot nu toe tegen komt. We zouden t dus geweldig vinden om naar dikkie dik te gaan en ook nog eens t ouwdehandsdierenpark bekijken!

 39. Fanny de heer Fanny de heer

  39

  Leuk... en dierenpark, en Dikkie Dik en Dirk Scheele in 1

 40. minimonkey minimonkey

  40

  Dikkie Dik is niet weg te denken bij ons thuis! Mijn dochter (2 jaar) is helemaal fan van haar Dikkie Dik knuffel, maar vooral van het SUPER DIKKE DIKKIE DIK BOEK, vol met leuke verhaaltjes over deze eigenwijze rode kater. Ze kent de verhaaltjes allemaal uit haar hoofd. En als papa en mama even moe zijn van het (de hele dag, dag in dag uit, week in week uit..) voorlezen van dezelfde verhaaltjes, pakt dochterlief het boek erbij, gaat met Dikkie Dik en alle andere knuffels op de bank zitten en leest de verhaaltjes zelf voor! Super lief! Zo'n fan is goed op haar plek bij de Dikkie Dik dagen op Oudehands Dierenpar in Rhenen.

 41. Petra Busser Petra Busser

  41

  Omdat ik zeker weet dat onze kleine Dikkie Dik dat helemaal geweldig vind.

 42. AliceP AliceP

  42

  Mijn kinderen zijn enorme Dikkie Dik-fans en deze dag lijkt ons helemaal geweldig!

 43. Sabine Nijboer Sabine Nijboer

  43

  Ooooo wauw heel gaaf zou dat zijn voor onze mannen ze zijn dol op dikkie dik! Dus wij zouden heel graag gaan. Natuurlijk vinden de mannen het pakket ook fantastisch vinden vooral het voorleesboek ze krijgen dr geen genoeg van!

 44. Talitha Westerdiep Talitha Westerdiep

  44

  Onze zoon van 5 jaar is gek op dierentuinen. Hij gaat het liefst elke week naar een dierentuin. Hij wilt nu ook alles weten over de dieren en we moeten dus ook altijd alles voorlezen. En Dikkie Dik is toch wel zijn grote vriend en moeten dan ook heel vaak 's avonds een verhaaltje van Dikkie Dik voorlezen. Dus dat zal dan een dag vol lol worden :-D

 45. Denise Edel Denise Edel

  45

  Ik wil de kaarten niet winnen voor mezelf maar voor mijn ouders. Zodat ze, na deze hectische periode(financieel en prive redenen die ik niet ga delen in hrt openbaar) met hun kleinzoon kunnen gaan genieten in de dierentuin, om even de gedachte te verzetten.

 46. m.j._hayes m.j._hayes

  46

  Het zou een geweldige eerste verjaardag zijn voor onze kleine meid, terwijl ons oudste meisje van bijna 6 zich uitstekend zal vermaken met haar favoriet poes. Dus de vraag is juist waarom zouden we het niet willen!!

 47. manouk kroon manouk kroon

  47

  Omdat ik zelf 31 ben...en dus helemaal opgegroeid met dikkie dik...en dit met heel veel enthousiasme en liefde aan onze kinderen wil doorgeven!

 48. van_dijkilona van_dijkilona

  48

  Mijn zoontje van bijna 5 is nog steeds gek op dikkie dik, dus het zou een geldige verrassing voor hem zijn!

 49. Joyce Lokhorst Joyce Lokhorst

  49

  Vroeger luisterde ik ook al naar de dikkie dik verhalen! En ik zou het leuk vinden dit nu met mijn stiefdochter te kunnen delen, helaas is ons kleine meisje nog in mij buik want ook met haar had ik dit graag gedeeld!

 50. Inge van Zoest Inge van Zoest

  50

  Een gezellig dagje uit met mijn man, dochter van 6 (die vroeger de boeken van Dikkie Dik verslond en nu stiekem mee luistert als we de verhalen voorlezen aan onze jongste dochter) en mijn dochter van 1.

 51. eskabe82 eskabe82

  51

  Onze dochter Fien van 3 jaar vindt Ouwehands dierenpark erg leuk, is helemaal fan van Dirk Scheele en is ook nog eens dol op de Dikkie Dik verhaaltjes... Al met al zou het een topdag voor haar zijn!!

 52. Jepsie Jepsie

  52

  de eerste woordjes van mijn dochter waren die-die als ik voorlas uit Dikkie Dik. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig, dat Dikkie Dik dus haar eerste woorden waren. En om zijn 36e verjaardag in Rhenen te vieren, dáár hebben wij wel oren naar!

 53. Anne-Marie van der Lans Anne-Marie van der Lans

  53

  Omdat mijn dochter dikkie dik heel leuk en ook verzot is op dierentuinen, net als haar mama ;)

 54. Marjolijn Reinders Marjolijn Reinders

  54

  Onze dochter Laura va 3 jaar is gek op dieren en op dikkie dik! Hoewel we het boek al 500 keer hebben voorgelezen, blijft hij favoriet! We zouden dan ook graag naar de dikkie dik dagen gaan in Ouwehand!

 55. Esmeralda Ritzen Esmeralda Ritzen

  55

  Reden nummer 1: Mijn zoontje Finn van 3 jaar is helemaal wild van elk dier in elke dierentuin! In het ouwehands dierenpark zijn we nog nooit geweest!, reden nummer 2 hij is helemaal fan van dikkie dik! Het voorleesboek die we hebben kent hij van binnen en buiten! Zingen en dansen met Dirk schelen vind hij ook erg leuk! En later als hij groot is wilt hij net zo zijn als bamboe bil!! Dus voor mijn zoontje,en voor ons natuurlijk, zou dit de ideale dag worden!!!

 56. timmem timmem

  56

  een dierentuin is feest voor groot en klein

 57. shellymeid shellymeid

  57

  Wij zouden graag naar de Dikkie Dik dagen gaan om het gepersonaliseerde boekje van onze zoon Jordan te laten tekenen door Jet Boeke! 3 vliegen in 1 klap: een leuk dagje uit met het gezin, een blije zoon en de ouders blij omdat de kleine het naar zijn zin heeft :-)!

 58. wimtim wimtim

  58

  mijn kleinkinderen met een dagje dierentuin verrassen dat zou geweldig zijn

 59. Sabrina Luchies Sabrina Luchies

  59

  Oh, dat zou toch geweldig zijn. Mijn zoon van 4 en ik houden ontzettend veel van (voor)lezen. Dikkie dik is wel een favoriet!!! Onze dochter Aaliyah van 1 krijgt het allemaal nog niet zo mee, maar samen uit met papa en mama zou toch super zijn!!!

 60. Esther van Beelen Esther van Beelen

  60

  omdat we het even verdient hebben, waarschijnlijk meer met ons. Maar het zou toch fijn zijn om even tussen alle ziekenhuis opnames en bezoeken door er even tussen uit te gaan met het gezin. Even een oppepper na een zware tijd en de onzekere tijden die nog gaan komen. Voor onze oudste ( bijna 4 ) zal het goed zijn om even wat leuks te doen. Wij zijn veel met de jongste in het ziekenhuis en we proberen er toch zo goed mogelijk voor te zorgen dat zij hier niet onder lijd. Helaas ontkom je er niet aan dat zij momenteel niet de aandacht krijgt die ze verdient. daarom wil ik met mijn gezin naar de dikkie dik dagen.

 61. Judith Bultink Judith Bultink

  61

  Omdat dat gewoon zo gaaf en gezellig is!! Lekker als gezinnetje een dagje uit.

 62. Kelly83 Kelly83

  62

  Hier thuis ook een grote Dikkie Dik fan. Vooral het boek met de kleine verhaaltjes is favoriet, maar ook Dikkie Dik naar het strand. Misschien nu dan met Dikkie Dik naar de dierentuin????

 63. Adriana Bouman Adriana Bouman

  63

  Graag zou ik met ons gezin naar ouwehands dierenpark gaan. Ons zoontje van 7 maanden is dol op dieren. Helaas kunnen we het financieel niet opbrengen om maar de dierentuin te gaan. Ons zoontje topt erg met zijn gezondheid en daarom gun ik hem een leuk uitje waar hij nieuwe dieren ziet en leert kennen.

 64. Adriana Bouman Adriana Bouman

  64

  Graag zou ik met ons gezin naar ouwehands dierenpark gaan. Ons zoontje van 7 maanden is dol op dieren. Helaas kunnen we het financieel niet opbrengen om maar de dierentuin te gaan. Ons zoontje topt erg met zijn gezondheid en daarom gun ik hem een leuk uitje waar hij nieuwe dieren ziet en leert kennen.

 65. Linda Van Veen Linda Van Veen

  65

  Heerlijk dagje uit met onze dochter! Die in de auto steeds heel verliefd kijkt naar de zonnenschermen van dikke dik!! Is hier iemand verliefd???;))

 66. princessX princessX

  66

  Ik ken Dikkie Dik nog van Sesamstraat toen ik zelf een kind was. Nu lees ik de boeken voor aan mijn kinderen. Wij kennen hem zo goed; tijd voor een ontmoeting in levende lijve!!

 67. debbby debbby

  67

  Ik ben iets brutaler denk ik.... Oepsie..... Onze dochter vind Dikkie Dik te gek en heeft haar eigen knuffeldoekje van dikkie dik en leesboek. Nu hoeven wij niet perse naar ouwehands te gaan als prijs, aangezien wij pas zijn geweest, gunnen wij het andere ouders met kindjes harder. Mijn brutaliteit is dus...: de Tweede prijs

  • debbby debbby

   68

   Graag zouden we die willen winnen, onze dochter is dol op voorlezen dat doen we al vanaf de dag dat ze thuis was uit het ziekenhuis na geboorte. Omdat ze dol is op Dikkie Dik, hebben wij de 2 kleine boekjes al tot versletens toe gelezen. En zou een nieuw boek met nieuwe verhaaltjes echt top zijn!! Voor degene die de Ouwehands kaartjes gaan winnen, alvast veel plezier!! Leuk park en heel kindvriendelijk!! En dan tot slot, hoe wij altijd het Verhaaltje sluiten....; Dag Dikkie Dik, tot de volgende keer!

 68. debbby debbby

  69

  Ik ben iets brutaler denk ik.... Oepsie..... Onze dochter vind Dikkie Dik te gek en heeft haar eigen knuffeldoekje van dikkie dik en leesboek. Nu hoeven wij niet perse naar ouwehands te gaan als prijs, aangezien wij pas zijn geweest, gunnen wij het andere ouders met kindjes harder. Mijn brutaliteit is dus...: de Tweede prijs

 69. debbby debbby

  70

  Ik ben iets brutaler denk ik.... Oepsie..... Onze dochter vind Dikkie Dik te gek en heeft haar eigen knuffeldoekje van dikkie dik en leesboek. Nu hoeven wij niet perse naar ouwehands te gaan als prijs, aangezien wij pas zijn geweest, gunnen wij het andere ouders met kindjes harder. Mijn brutaliteit is dus...: de Tweede prijs

 70. Saskia Sterrenberg Saskia Sterrenberg

  71

  Deze mama is de grootste fan van Dikkie Dik en gelukkig vind Bram (3) het heerlijk om voorgelezen te worden uit deze mooie boekjes! Super leuk Dikkie Dik in combinatie met ouwehands dierenpark nog wel!

 71. Jasmine Jasmine

  72

  Ooooohh leuk!!! Wij zijn ontzettend druk met de verbouwing/opknappen van ons huis én er is een 2e kindje op komst. Zou erg fijn zijn om er spontaan even uit te kunnen met z'n drietjes.

 72. Mar205 Mar205

  73

  Mijn kinderen vonden het bezoek de vorige keer ook super en ontdekten de binnenspeeltuin pas te laat. We gingen toen al naar huis en waren toen erg verdrietig. En de jongste was toen nog net te klein om de show goed te volgen. We zouden dat deze keer graag overdoen!

 73. Sharon2012 Sharon2012

  74

  Onze dochter van 2,5 kent veel verhaaltjes van Dikkie dik al uit haar hoofd. elke avond moeten we voorlezen uit Dikkie Dik. Ze wil Dikkie Dik steeds knuffelen. Nu we weten dat er een Dikkie dik dag aankomt is onze dochter niet meer te houden. Ze wil er dolgraag heen. Bij elke aankondiging die we zien zegt zij: mamma ikke heen, appeblieft?

 74. Miranda de Vries - van der Ark Miranda de Vries - van der Ark

  75

  Mijn zoontje van 3 is helemaa lweg van dikke dik ! we hebben meerdere voorleesboeken maar ik moet echt iedere dag een verhaaltje van dikkie dik lezen ik zou dit echt een fantastisch cadeau vinden!

 75. sigal gloud sigal gloud

  76

  Aangezien mijn ex vriend ons heeft verlaten en sinds kort weer contact met ons heeft wil ik het hem een kans geven om een leuke tijd te beleven met zijn dochter. Ik weet zeker dat mijn kleine meid dikkie dik heel leuk gaat vinden en hopelijk krijg de vader van mijn dochter een leuke tijd met haar en als mijn kleine meid gelukkig is ben ik dat ook. Dit is een leuke win actie!!

 76. parrel parrel

  77

  Dikke Dik is de vriend van zowel mijn zonen van 10 en 8 alswel van mijn dochter van 3. Maar die laatste komt veel minder of eigenlijk niet in de dierentuin met 2 broers die graag andere dingen doen en het geld maar 1 keer uitgegeven kan worden.Maar zou het leuk zijn om al het jeugdsentiment (dikkie dik & dierentuin) met elkaar te mogen beleven.

 77. parrel parrel

  78

  Dikke Dik is de vriend van zowel mijn zonen van 10 en 8 alswel van mijn dochter van 3. Maar die laatste komt veel minder of eigenlijk niet in de dierentuin met 2 broers die graag andere dingen doen en het geld maar 1 keer uitgegeven kan worden.Maar zou het leuk zijn om al het jeugdsentiment (dikkie dik & dierentuin) met elkaar te mogen beleven.

 78. parrel parrel

  79

  Dikke Dik is de vriend van zowel mijn zonen van 10 en 8 alswel van mijn dochter van 3. Maar die laatste komt veel minder of eigenlijk niet in de dierentuin met 2 broers die graag andere dingen doen en het geld maar 1 keer uitgegeven kan worden.Maar zou het leuk zijn om al het jeugdsentiment (dikkie dik & dierentuin) met elkaar te mogen beleven.

 79. parrel parrel

  80

  Dikke Dik is de vriend van zowel mijn zonen van 10 en 8 alswel van mijn dochter van 3. Maar die laatste komt veel minder of eigenlijk niet in de dierentuin met 2 broers die graag andere dingen doen en het geld maar 1 keer uitgegeven kan worden.Maar zou het leuk zijn om al het jeugdsentiment (dikkie dik & dierentuin) met elkaar te mogen beleven.

 80. koek54 koek54

  81

  Ik zou graag met mijn kleindochter van 4 jaar naar deze dag in deze dierentuin gaan. Zij heeft thuis een echte rode kater( eigenlijk is dit een vrouwtje, maar dat mag de pret niet drukken en dat maakt voor haar ook niet uit), die ook Dikkie Dik heet. Zij is gek op hem en voor haar zou het leuk zijn om de echte Dikkie Dik te ontmoeten. Dus voor haar waag ik een kansje.

 81. annemariebuddingh annemariebuddingh

  82

  Dikkie Dik is de grote Oranje Kater, waar elke peuter dol op is! Ook onze Tijs dus. Hij ligt echt helemaal in een deuk om alle grollen en grappen en domme dingen die Dikkie Dik uithaalt. Regelmatig komt Dikkie Dik uit de boekenkast, 'mama boekje lezen' wordt er dan gevraagd? Tja, als hij het zo lief vraagt, kun je toch niet weigeren? Een Dikkie Dik Dag zou natuurlijk helemaal feest zijn! Ik denk dat Tijs niet weet wat ie ziet en een top dag zal hebben.

 82. Brechtje Renzema-Martens Brechtje Renzema-Martens

  83

  Omdat mijn oudste zoontje van 3 de verhaaltjes van Dikkie Dik zo leuk vindt, dat hij ze vol enthousiasme 'voorleest' aan zijn broertje van 1 en daarbij ook aan hem verteld dat ook hij Dikkie Dik leuk moet vinden!

 83. marian_38 marian_38

  84

  Dikkie dik was de kat van sesamstraat in mijn tijd het lijkt me heerlijk om mikn kleine meisje er ook kennis mee te laten maken en tis meteen n heerlijk dagje uit .....

 84. willie77 willie77

  85

  Wie wil dat niet!!! Een meet en Greet En dat met dikkie dik Dat wordt vast met ons Lotte dikke mik. Maar van een goodiebag wordt ze ook heel blij Cadeautjes en weer een mooi boek erbij

 85. carla carla

  86

  Omdat het een geweldige dierentuin is en dikkie dik ontmoeten is natuurlijk ook geweldig. Ik ken dikkie dik nog uit mijn tijd, was toen al geweldig.

 86. Suzanne Hesseling Suzanne Hesseling

  87

  Dikkie Dik, wie kan vertellen waar is Dikkie Dik. Kan hem niet vinden waar is Dikkie Dik. Dikkie, Dikkie, Dikkie, Dik. De filmpjes worden hier zo vaak gekeken dat dit liedje regelmatig in mijn hoofd zit. En om even antwoord te geven, Dikkie Dik is: in de boekenkast met 2 verzamelboeken, onder de tafel liggen een lading kartonnen boekjes van Dikkie Dik, in de speelgoedkist ligt een handpop, in de kast liggen 2 gepersonaliseerde boekjes voor onze meisjes Ella (4 jaar) & Tess (1 jaar) samen met Dikkie Dik en dus de Dvd die regelmatig bekeken word. Zelf ook al sinds mijn jeugd fan dus ik vind het helemaal niet erg dat ik ondertussen ook de verhaaltjes al meer dan 100x gezien/gelezen heb. Mijn meisjes zouden het helemaal te gek vinden om Dikkie Dik nu 'in het echt' te zien. Zeker op een plek die ze ook helemaal geweldig vinden, de Dierentuin. De oudste fan van Ouwehands Bamboo Bill en de jongste gek op alle dieren. Hier word dus flink geduimd!

 87. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  88

  Ja geweldig ,onze kinderen zijn echte kattenvriend en helemaal fan van dikkie dik. Dat zou echt het ideale uitje zijn voor onze kids. We zijn niet op vakantie geweest dus dit is natuurlijk erg gaaf ( zelfs voor papa en mama hihi)

 88. manuelaa manuelaa

  89

  Onze kleine meid is bijna 4 en een echte ontdekker ze wilt overal op de voorrij staan om alles te zien en horen . Dit kan je zien aan haar gedrag ze is super slim bijdehand en een echte actrice . Dus waar kan ze nog meer ontdekken dan in ouwe hand zou super leuk zijn. De tweede plaats zou ook leuk zijn hoor ook heb ik een zoon van 4 maanden die dit helemaal geweldig vind luistert graag en is een echt speelkind

 89. BMulder BMulder

  90

  DOL op Dikkie Dik! En op de dierentuin! Alyssa heeft een flapjesboekje van Dikkie Dik in de dierentuin waar ze verzot op is! Het allerleukste vindt ze op het laatst wanneer ze Dikkie Dik moet zoeken. Ook hoort het nachtlampje van de rode kater elke avond nog even aan. En zijn er leuke raamstickers te vinden bij ons in huis. (Soms ook in de auto. Papa wil dat niet hebben, i.v.m. klanten en collega's dus plak ik ze stiekem op wanneer hij al aan het rijden is :D ) Ook deze mama is groot fan. Sta op de gevoelige plaat al knuffelend met een Dikkie Dik zitzak... en beestjes kijken is altijd leuk! Of het een exotisch dier is of een rode kater... het maakt eigenlijk niet uit. Maar de combinatie is natuurlijk fantastisch!

 90. Daniëlle Ruiter Daniëlle Ruiter

  91

  Dikkie Dik koekjes vindt Mason het lekkerst, maar dan wel met de blauwe of groene verpakking ;-)

 91. monique81 monique81

  92

  We hebben een zware tijd achter de rug. En we zijn allemaal fan van dikkie dik. dus zou echt super zijn om met ons gezinnetje een dag te kunnen genieten.

 92. Sandra1963 Sandra1963

  93

  Omdat mijn huidige puber altijd op de commode werd verschoond met Dikkie Dik als hoofdkussen willen we graag herinneringen ophalen...

 93. Renate Giezeman Renate Giezeman

  94

  Omdat ik mijn neefje en nichtje te weinig zie omdat ze niet in de buurt wonen en zij het heel leuk zouden vinden om dit samen met hun nichtje en tante te doen.

 94. angels angels

  95

  Mijn 2 kinderen van 8 en 2 zijn dol op de verhalen van dikkie dik en als alleenstaande ouder op het moment en ver onder het minimuminkomen kan ik zulke leuke dingen moeilijk met hun doen en ik gun het ze zo dit zou echt een hele mooie dag worden.

 95. NinaMol NinaMol

  96

  Mijn oppaskindjes zijn gek op Dikkie Dik!! Ik lees hem altijd voor en het verveelt nooit!!

 96. liezzle liezzle

  97

  Mijn dochter van 2 heeft het alweer een tijdje erover dat ze naar de dierentuin wil.. En elke avond word er een verhaaltje van dikkie dik voorgelezen.. Ik denk dat ze het helemaal geweldig zou vinden

 97. Marliekepeperkamp Marliekepeperkamp

  98

  dikkie die is leuk, dikkie dik die is cool!!

 98. LA van Steenis LA van Steenis

  99

  Onze oudste dochter, nu 8jaar, was als klein meisje helemaal gek van Dikkie Dik. Drama als de handpop kwijt was, ze sliep er boven op met haar hoofdje.. Ze kan nu zelf de boeken voorlezen voor haar jongste zusje van net 1. Onze 2e dochter ' gewoon alleen maar naar de dierentuin', haha..

 99. Laura gorkink Laura gorkink

  100

  Mijn dochter Lynn is een echte dierenvriend. Ze is nog maar 16 maand, maar zodra ze een dier ziet word ze helemaal blij!

 100. sjaggy sjaggy

  101

  Omdat sjaggy onze rode poes 2 maanden geleden overleden is en zij nog ontzettend gemist word, ze leek sprekend op dikkie dik

 101. Noortje Roelofsen Noortje Roelofsen

  102

  Luuk begint nu een klein beetje woordjes te zeggen. 1 woordje wat wel al heel duidelijk is is Diedik. Wij lezen hem altijd voor het slapen gaan voor maar zelfs s'morgens en s'middags wordt geregeld het grote voorleesboek Diedik erbij gepakt en moeten we voorlezen. Luuk is geen stilzit kind maar voor Diedik wordt een uitzondering gemaakt. Hij zou hier echt enorm van genieten en ik zou hem dan ook dolgraag hier naartoe meenemen om zelf Diedik te ontmoeten en misschien zelfs te mogen knuffelen :)

 102. NatasO NatasO

  103

  Ouwehand staat al jaren in onze top 3 van leukste dierentuinen met hun prachtige berenbos. Daarnaast zijn wij dol op Dikkie Dik en zijn avonturen en hopen dit keer deze samen eens te beleven, samen in de dierentuin, oog in oog en samen op de foto !

 103. spirnay spirnay

  104

  Mijn zoontje van 2,5 slaapt met dikkie dik in bed en de handpop van dikkie dik op zijn handje. Hij is er stapelgek op en daarnaast is hij dol op dieren dus een combinatie van dikkie dik in de dierentuin zou super zijn! Ook zijn kleine broertje van 0,5 jaar is dol op dikkie dik, deze heeft een tutdoekje en als we een verhaaltje voorlezen dan kijkt hij zeer gefascineerd mee!

 104. joak1980 joak1980

  105

  Rhenen is een super leuke dierentuin! En dat er dan ook nog eens dikkie dik dagen zijn is natuurlijk helemaal fantastisch. Zou lekker zijn om daar op zondag een beetje rond te struinen

 105. Aisha Brookman Aisha Brookman

  106

  Onze kleine meid van 3 jaar is gek op de vrrhalen van Dikkie Dik. Ze kan zelfs het boekje helemaal uit haar hoofd voorlezen. Zo grappig om te zien en horen als ze dan voor mama en papa gaat voorlezen uit Dikkie Dik. Ook vind ze het heerlijk om met haar knuffel Dikkie Dik te slapen en te spelen. Er worden hele toneelstukjes opgevoerd met al haar knuffelvriendjes.

 106. jose soonius jose soonius

  107

  Mijn kleinzoon is 10 maanden en we lezen nu al Dikkie Dik voor en dat vind hij helemaal leuk hij is gek op poezen zegt ps als hij een poes ziet. Hij heeft zelf ook een rode kater in huis. En Oma is verzot op Ouwehands Dierenpark die vind het jammer dat ze niet dicht in de buurt woont want dan kwamen we veel vaker dan nu. Dus kaartjes winnen zou helemaal fantastisch zijn

 107. mrlmcmr mrlmcmr

  108

  Waarom? Omdat Dikkie Dik een van de weinige figuren is wat onze baby, peuter en kleuter alle drie leuk vinden! En dol op de dierentuin zijn ze ook alle drie, dus dat kan geen toeval zijn!

 108. Gerdine Steller Gerdine Steller

  109

  Omdat onze opa zijn baan kwijt is, Tijd om met zijn 3 kleinkinderen een dagje te genieten tijdens de Dikkie dik dagen! Stiekem lijkt onze opa namelijk ook een beetje op Dikkie dik! Xxx Sven, Cas en Noa

 109. Joyce van der Haghen Joyce van der Haghen

  110

  Omdat "diggie dig" 1 van de eerste woordjes waren die mijn dochtertje kon zeggen. Een echte fan dus!

 110. Dieuwertje van der Jagt-de Groot Dieuwertje van der Jagt-de Groot

  111

  Dikkie dik is leuk,Elke rode kat is dikkie dik! maar dirk scheele ook. En natuurlijk de dieren in rhenen, zoals het berenbos!

 111. Svetlana Hoogland Svetlana Hoogland

  112

  Onze Dikkie Dik boekjes zijn helemaal versleten en doorgegeven aan een jonger neefje. Nu we een tweede verwachten lijkt me dit een super leuk uitje.. Een beetje terug in de tijd! Mijn zoontje, inmiddels 7 is daarnaast gek op dieren. Helaas zijn we afgelopen zomervakantie nergens heen geweest dus dit zou echt een superleuk cadeautje zijn!

 112. Andrea80 Andrea80

  113

  Dikkie kwam vorige zomer bij ons gezin, zoon Tim (toen 2) kwam bij uit narcose en daar wachtte zijn nieuwe knuffel. Drie dagen later overleed opa plotseling. Veel te snel moesten wij als ouders de nazorg van de operatie uit handen geven aan de oppas, gelukkig is alles wel goed gegaan. Maar sinds die tijd zijn Tim en Dikkie onafscheidelijk. Toen het kouder werd breide oma voor Tim een sjaal met een oranje poes, en natuurlijk ook een voor Dikkie, anders kan hij niet mee naar buiten... Na de winter kreeg Tim een zusje Vera. En Dikkie? Dikkie kreeg ook een zusje: Dora. Met z'n drieën lezen ze 's avonds een boekje en zingen ze liedjes (poesje mauw). Tim, papa en mama zijn echte fans van Dikkie. En Vera wordt dat ongetwijfeld ook!

 113. madeleine_nolta madeleine_nolta

  114

  mijn kinderen zijn gek op poesen dus ook op deze leuke Dikki dik helaas is de dierentuin te ver voro ons heb geen auto maar we zouden heel erg blij zijn als we een goodiebag zouden kunnen winnen ben zelf bijstandsmoeder dus we zegen thuis klein maar fijn als we boek winnen zouden we er erg blij mee zijn en kunnen we het in de winter lekekr van genieten

 114. Monique van Eijk Monique van Eijk

  115

  Mijn dochter van 1, 5 vindt de Dikkie dik boeken nu al geweldig. En de Dikkie dik knuffel ligt elke nacht trouw in haar bed. Als we het dagje dierentuin winnen nemen we ook vrienden en hun zoontje van 2 mee naar de dierentuin. Die twee kleintjes vinden de dieren zo leuk! Bovendien zijn we nog nooit in ouwenhands geweest, dit is de kans!

 115. nancy52 nancy52

  116

  Wanneer ik mijn lieve zoontje verhaaltjes voorleest van Dikkie Dik glundert hij er helemaal van. Zo een dag van Dikkie Dik daar zou mijn zoontje helemaal van opknappen en van gaan glunderen.

 116. Sinned Sinned

  117

  Ik heb goede herinneringen aan Dikkie Dik uit mijn jeugd. Dat zou ik mijn eigen kinderen ook graag mee willen geven. Het zou mooi zijn dat ze een bezoek aan Dikkie Dik in Ouwehands dierenpark later ook nog kunnen kunnen herinneren en het later aan hun kinderen ook weer door kunnen geven.

 117. Patricia Haak Patricia Haak

  118

  Ik en mijn vriend vinden Dikkie Dik erg leuk! En ons dochtertje word rood "net als "Dikke Dik" zou super tof zijn om het te winnen

 118. Martine Braas Martine Braas

  119

  Onze zoon is gek op katten en de verhalen van Dikkie Dik vindt hij geweldig, dus Dikkie ontmoeten zou hij super leuk vinden!

 119. Nine Nine

  120

  Ik zou heel graag de entreekaarten winnen, want mijn stoere dreumes is helemaal dol op dikkie dik en dansen en zingen! :) Hij pakt van de vele boeken die hij heeft, heel vaak zn dikkie dik boekjes, hij heeft er een aantal. Ook lijkt het me super voor hem om kennis te maken met dirk schele, want ik denk dat hij dat te gek vind en lekker mee doet :) en ook voor papa, mama en (half)zus is het een leuk en extra feestelijk uitje!

 120. Selila Winnaar Selila Winnaar

  121

  Mijn kids van 2 en 3 zijn dol op dikkie dik (ook wel likkie lik genoemd door de jongste). We willen sowieso graag al een keer met ze naar de dierentuin, en het zou fantastisch zijn om dat te doen wanneer Dikkie Dik er ook is. Als we winnen zijn we HEEEEEEEEL BLIJ

 121. malinili malinili

  122

  Toen ze kleiner was had mijn dochtertje de oranje rugzak met de drie omdraaiboekjes van Dikkie Dik die ze - bijna letterlijk - heeft stukgelezen. Ze kon ze woord voor woord 'voorlezen' toen ze 2 was: 'ik ruik..ik ruik VIS... wat een verrassing' bij het verhaaltje 'Pijlen', ik hoor het haar nog zeggen ;-) Nu (2 jaar later) is ze vooral dol op echte poezen en rent ze achter alle buurtpoezen aan. Ze zou zich in Ouwehand vast willen laten schminken als Dikkie Dik, daar houdt ze wel van! De liedjes van Dirk Scheele zijn trouwens ook hartstikke leuk. En een dagje uit naar Ouwehand zou sowieso een feestje zijn, dusse... we duimen!

 122. martine_verweij martine_verweij

  123

  Mijn dochtertje van 3 is dol op dikkie dik , Ze leest graag de boekjes en op de psz hebben ze een knuffel van dikkie dik en daar speelt ze graag mee Ik zou haar zo graag willen verrassen met zo mooie dag

 123. Esmeralda_Groenland Esmeralda_Groenland

  124

  Mijn neefje is gek op Dikkie Dik. zou erg leuk zijn om dit met hem te mogen meemaken.

 124. mamajasmina mamajasmina

  125

  Het lijkt mij super leuk om heen te gaan, omdat dat dan de eerste keer wordt dat we met ons gezin naar de dierentuin gaan. En Dikkie dik blijft altijd leuk!

 125. jasminebreedijk jasminebreedijk

  126

  Omdat mama stiekem ook een beetje fan van Dikkie Dik is, en ik zwanger ben dus het extra leuk vind om met zn drietjes nog leuke dingetjes te doen, voordat er een broertje of zusje komt.

 126. vlindertje85 vlindertje85

  127

  Onze dochter is gek op Poezen en ook op Dikkie dik. Regelmatig komt ze aan zetten met een boekje van Dikkie dik en moeten wij het voorlezen. Poes is ook 1 van de eerste woorden die ze kon zeggen.

 127. tboonstra tboonstra

  128

  Omdat Dikkie Dik van generatie op generatie overgaat zou ik graag met 4 generaties (overgrootoma, oma, moeder, dochter) naar Dikkie Dik willen!

 128. Leintje Leintje

  129

  Wat begon met een geboorte kaartje van dikkie dik wordt vervolgd met een dochter met de liefde voor dikkie dik. Ik zou heel graag een handtekening van Jet Boeke willen op haar geboortekaartje en mijn inmiddels 2 en 4 jarige dochters een hele mooie dag bezorgen in de dierentuin met als toetje een concert van favoriet Dirk Scheele. Zoals hij in het promofilmpje optreedt met Jet komt dikkie dik echt tot leven!! Het zou geweldig zijn als mamaplaats dit voor ons waar kan maken!

 129. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  130

  Ik zou heel erg graag winnen, omdat mijn kinderen dol zijn op de avonturen van dikkie dik en ze zijn fan van de muziek van Dirk Scheele... die hoorde ze meteen in het filmpje.

 130. Christina Schonewille Christina Schonewille

  131

  Goedemorgen, ik doe heel graag mee voor mijn twee kinderen en mij zelf. Lekker er ff tussen uit en genieten van Dikkie Dik.

 131. ca_bo ca_bo

  132

  Ik wil deze Dikkie Dik dag geven aan de moeders van Reik elkaar de Hand FB groep (Bekend van artikel in het AD- Amersfoort!). We steunen elkaar met kleine dingen maar ook met oppassen etc. Alle moeders hebben weinig geld en ze zouden zo graag hier heen willen! De kaarten komen goed terecht!

 132. magicaries magicaries

  133

  Ik wil winnen niet voor mezelf, maar voor Melissa1984. Zorgen voor een ziek kindje vergt heel veel energie. Ik heb in maart een kindje met Down Syndroom gekregen en daarom weet ik dat moeders met een ziek (of gehandicapt) kindje bijna geen tijd voor zichzelf en eigen familie hebben. Melissa, ik ken je niet maar ik gun je dat je wint!

 133. GothicMama GothicMama

  134

  ik zou dolgraag gaan! beter gezegd mijn dochters van 2 en 4 zouden dolgraag gaan! ze zijn er zoo gek op! standaard smiddags in haar pauze en savonds voor bedtijd moet mama dikkie dik verhaaltjes lezen, iedere kant is dikkie dik die ze dan vervolgens continu knuffelt en kusjes geeft. dikkie dik gaat overal mee met me meisjes in hun rugzakje, en naar bedje toe ook

 134. Wilma Terlouw Wilma Terlouw

  135

  Vorig jaar had ik kaartjes gekocht voor de dikkie dik dagen, maar helaas konden we niet gaan, want Christiaan was ziek. Hij lag snotterend en met koorts in bed. Ik hoop dat we meer geluk hebben als we de kaartjes winnen. Een herkansing die zeer gewaardeerd gaat worden.

 135. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  136

  Ik ben zelf 27 september jarig en mag 40 gaan worden. au. heb drie zoontjes van 4/ 3 en 3 maanden. die vinden dikkie dik en de dierentuin helemaal geweldig. dus waar ik kan ik beter me verjaardag vieren. Word een feest voor iedereen als ik win.

 136. 16021977 16021977

  137

  Jong geleerd is oud gedaan. Wie kent Dikkie Dik nu niet. Onze dochter is nu 7 maandjes jong en we halen nu bij de bieb voorlees verhaaltjes van Dikkie Dik. Dus een mooi begin in haar eerste levensjaar om live kennis te maken.

 137. Alinda Visser Alinda Visser

  138

  Mijn zoon is 3,5 jaar hij is dol op de verhaaltjes van Dikkie Dik hij kent sommige verhaaltjes al helemaal uit het hoofd. Ook is hij erg fan van Dirk Schele en een echte dierenvriend dus ik zou hem een heel groot plezier doen als we samen naar de Dikkie Dik dagen in de dierentuin mogen gaan!!

 138. Dre Weinans Dre Weinans

  139

  laten we eerlijk zijn Dikkie Dik hoort bij de opvoeding!! Net als jip en janneke, pluk van de petteflet, floddertje enz.. MAar dikkie dik heeft zoveel charme dat ik die als mama zijnde wel een keer van dichtbij zou willen zien, lekker een knuffel geven en hem samen op de foto zetten met mijn 3 kanjers.. Want zeg nou zelf: Dikkie Dik is gewoon een superkat!!! <3

 139. selmieb selmieb

  140

  Beide kindjes zijn nu al een groot fan van dikkiedik :)

 140. manon Hoogendijk manon Hoogendijk

  141

  Voor de hoofdprijs is mijn dochter van vier maanden eigenlijk nog te klein maar de tweede prijs daarentegen zouden we heel graag willen!!!!!!

 141. Romy2512 Romy2512

  142

  Ik zou heel graag met mijn gezin naar de dikke dik dagen te gaan voor een gezellig dagje uit met me gezin en omdat me zoon het heel erg leuk vind om de verhalen van dikke dik te horen voor dat hij naar zijn bedje moet om te gaan slapen

 142. Danielle_Goossens Danielle_Goossens

  143

  Ik zou graag met mijn neefjes gaan. Ons eigen zoontje verwachten wij in december,naar weet zeker dat mijn neefjes van 4 en 2.8 jaar het geweldig zullen vinden.

 143. MDD MDD

  144

  Omdat onze zoon sinds een week op de voorschool (peuterspeelzaal op school) zit en via de schoolbibliotheek voor het eerst kennis gemaakt heeft met Dikkie Dik! Een nog betere kennismaking zou een feestje zijn!

 144. gerdavd gerdavd

  145

  Mijn 2 jongens zijn helemaal weg van dieren, ze hebben daar echt plezier van. Een heerlijk uitje met het gezin is nooit verkeerd, en dan nog wel naar dikkie dik. Geweldig! ! :-)

 145. Saskiarotterdam Saskiarotterdam

  146

  Mijn kleine boef is dol op de rode kater! Hij noemt elke poes in de buurt dikkie dik! En zwaait er dan heel lief bij. Ik denk dat hij van een ontmoeting met dikkie dik helemaal ondersteboven zou zijn!

 146. Samantha van Steenis Samantha van Steenis

  147

  Boaz houdt ontzettend van dieren. Hij kijkt zijn ogen uit. Maar als hij op een druilerige dag binnen is, 'leest' hij graag boekjes van Dikkie Dik. "Poe, mauw", roept hij dan steeds. Ik ben heel benieuwd hoe hij zou reageren op de echte Dikkie Dik!

 147. Emin Emin

  148

  Ik zou niet naar de Dikkie Dik dagen willen, maar wel super graag een goodiebag met voorleesboek winnen! Mijn zoontje kan helaas vanwege alle prikkels die hij opdoet, niet naar zo'n dag, maar hij kruipt graag bij mij op schoot met een flesje warme melk, zodat ik een verhaaltje voor hem kan lezen. Heerlijk.

 148. suzanne_koster suzanne_koster

  149

  Onze mega grote Dikkie Dik fan is vorig jaar op 20 april naar de eerste Dikkie Dik dag ooit geweest. Nog geen 3 jaar oud toen, maar wat een megagave dag! Een optreden en knuffel van Dirk, lekker spelen in Ravotia en Dikkie écht ontmoeten (best eng). De speurtocht was vorig jaar nog wat moeilijk, maar haar Mega Dikkie knuffel trok de nodig aandacht in de kinderwagen ;) Nu vraagt ze al maanden wanneer Dikkie wéér jarig is, zodat we naar het park van Bamboo Bill kunnen... vertellen dat het bijna zover is heeft geen nut, ze is te ongeduldig om te wachten. Het is ook een echte kleine Dikkie Dik fan, Florianne heeft een heuse dikkie kamer (canvasdoeken, dekbed, lampjes. gordijnen!)! Die gaat de Dikkie dagen niet missen.... wat zou het gaaf zijn als we kaartjes wonnen, zodat we ons kleine neefje van 4 ook mee konden nemen de 27e september, de dag dat Dirk er weer is samen met Jet Boeke!

 149. nancy52 nancy52

  150

  Heerlijk een dagje weg met mijn lieve zoontje die al een mooie boek van dikkie dik hebt en een lieve Dikkie dik knuffel hebt.

 150. mbok mbok

  151

  Waarom wij graag naar de Dikkie dik dagen willen is omdat wij zelf tot voor kort een Dikkie dik hadden. Mijn zoontje van 3 was dol op Dikkie dik. Helaas niet meer onder ons. Wel houdt mijn zoon en ook zijn vader ontzettend van de dierentuin. Dieren kijken is hun grote hobby. En dierenpark Rhenen blijft toch wel mijn grote favoriet.

 151. Aleida Hepping Aleida Hepping

  152

  Omdat Dikkie Dik de leukste kat is en daar willen wij wel een dag aan besteden.

 152. Sadanava Sadanava

  153

  Valentine van net 3 jaar trekt zich vaak op aan het gedrag en de verhalen van dikkie dik. Zou leuk zijn als hij een van zijn idolen zou mogen ontmoeten dan wel leuke toys ervan mag winnen. Kan niet wachten om die glimlach op zijn gezicht te zien! Denk als die wint dat die glimlach wel een week blijft hangen!

 153. Suzan de Koning Suzan de Koning

  154

  Omdat onze tweeling sinds vorige week Dikkie Dik heeft ontdekt. Ze zijn 2.5 jaar en praten nog niet veel maar Dikkie Dik zeiden ze wel spontaan toen ze er een boekje van kregen.

 154. Nathalie Houterman Nathalie Houterman

  155

  Hier is Dikkie Dik het teken dat dochterlief haar duim in haar mond stopt en lekker gaat slapen. Zodra ze wakker wordt gaat ze lekker met Dikkie Dik spelen in haar bedje en hoor je vrolijke kreten door de babyfoon waar je zelf ook gelijk weer een grote glimlach op haar gezicht krijgt. Daarnaast zijn dieren ook helemaal favoriet van dochterlief. Zou dus geweldig zijn om met z'n drietjes naar het dierenpark te mogen en te genieten. Natuurlijk vinden we het voorleesboek ook supertof! Nog meer avonturen beleven van dikkie dik!

 155. Nathalie Houterman Nathalie Houterman

  156

  Hier is Dikkie Dik het teken dat dochterlief haar duim in haar mond stopt en lekker gaat slapen. Zodra ze wakker wordt gaat ze lekker met Dikkie Dik spelen in haar bedje en hoor je vrolijke kreten door de babyfoon waar je zelf ook gelijk weer een grote glimlach op haar gezicht krijgt. Daarnaast zijn dieren ook helemaal favoriet van dochterlief. Zou dus geweldig zijn om met z'n drietjes naar het dierenpark te mogen en te genieten. Natuurlijk vinden we het voorleesboek ook supertof! Nog meer avonturen beleven van dikkie dik!

 156. ilse82 ilse82

  157

  Wij willen heel graag naar de Dikkie Dik dagen omdat onze dochter van bijna 3 verslaafd is aan de boeken van Dikkie Dik. Iedere avond is het grote Dikkie Dik boek momenteel het boek wat ze pakt als ik ga voorlezen. Verder zou ze iedere week wel naar de dierentuin willen. Ze mist het abonnement dat Opa had op de dierentuin enorm.

 157. pv pv

  158

  deze daverende dikkie dik dagen dullen deze dikke dikke dikkie dik-fan duidelijk doed doen

 158. petra corstjens petra corstjens

  159

  omdat opa en oma deze zomer 50 jaar getrouwd zijnen ik met hun deze leuke dag erbij wil zijn samen met hun kleinste kleinkind waar ze zo van genieten ondanks hun hoge leeftijd , hij mag altijd nog komen logeren als wij een avond een feestje hebben .

 159. Cindy Roelvink-Tegelaar Cindy Roelvink-Tegelaar

  160

  Alhoewel mijn dochter pas geboren is, wil ik haar zoveel mogelijk laten meemaken, zo'n dag als deze zal dus een geschenk zijn.. overal mooie foto's van.

 160. Natasja79v Natasja79v

  161

  Mijn dochtertje van bijna 2 jaar is DOL op Dikke Dik! Op iedere kat eigenlijk. Ze sleept haar knuffelkat overal mee naar toe. En maar Miauw zeggen. Op de muziek van Dirk Scheele danst ze er vrolijk op los, samen met haar broer (4jaar) en zus (5 jaar). Het is zo vrolijk en leuk!

 161. bacokim bacokim

  162

  Zou super zijn om te winnen Mijn zoon van 3 is helemaal hoteldebotel van Dikkie Dik elke avond moet er een verhaaltje voor gelezen worden anders kan hij niet slapen. Dus duimen we voor deze mooie prijs

 162. ilona ilona

  163

  Ik zou graag met mijn gezin hierheen gaan. Wij zijn dat weekend 7 jaar getrouwd en dat moet gevierd worden. Onze jongens hebben een pittig jaar achter de rug en wij ook. Als hun genieten dan genieten wij ook en vergeten even alle ellende en kunnen dan met frisse moed de volgende operatie tegemoet!

 163. leonie_kooi leonie_kooi

  164

  Mijn zoontje van net 4 heeft vanaf zijn geboorte een muziekknuffel van Dikkie Dik en die moet elke avond aan. Niet vanwege het muziekje, maar Dikkie is zo lief. Hij leest vaak Dikkie Dik en kent de verhaaltjes uit zijn hoofd. Heerlijk om samen met hem dan zo'n feestje mee te mogen maken.

 164. erika1982 erika1982

  165

  Net als (bijna) alle kindjes vindt Sam Dikkie Dik ook het einde. Knuffels, boeken, pyjama's, oranje voert de boventoon. En het lijkt me fantastisch om zijn eerste Dierentuinuitje met Dikkie Dik te mogen combineren.

 165. carrie carrie

  166

  Mijn dochter van net 3 is helemaal gek op Dikkie Dik. Ze heeft voor haar verjaardag een verhalenboek gekregen en nu lees ik elke avond voor het slapen gaan 3 verhaaltjes van Dikkie Dik voor aan haar. Ze heeft ook 2 knuffels die overal mee naartoe gaan en zonder kan ze niet slapen. Ik weet zeker dat ze het fantastisch zou vinden om naar de Dikkie Dik dagen te gaan.

 166. Petra Blokker Petra Blokker

  167

  Mijn dochter van 2 geniet helemaal bij het voorlezen van de Dikkie Dik verhaaltjes! Ze probeert ze op haar manier ook al voor te lezen aan haar kleine zusje van twee maanden. Wat zal ze dan ook genieten als ze Dikkie Dik in het echt mag zien!

 167. Mamaheidi Mamaheidi

  168

  Omdat onze kindjes gek zijn op dieren en op dikke dik!! Iedere avond moeten we dikkie dik voorlezen en soms ook nog het liefst hetzelfde verhaaltje. Terwijl z'n boekenkastje vol staat met dikke dik!

 168. ki ki

  169

  Ik zou heel graag met mijn gezin naar de Dikkie Dik dagen willen omdat het ons laatste uitje met 4 gaat worden, over een paar maandjes komt nummertje 5 erbij. Verder wordt onze jongste over 2 weken 3 jaar, is gek van Dikkie Dik, Dirk Schele en Bamboe Bill. En het park zelf lijkt mij weer helemaal geweldig :) Kortom reden genoeg om zo'n leuk uitje te winnen voor mijn gezin ;)

 169. JVeraaa JVeraaa

  170

  Ik ben 3 jongens van 2 en 6 maanden die het super leuk zouden vinden om Dikkie Dik in het echt te zien!! We lezen elke avond verhaaltjes voor uit het grote dikkie dik feest boek en het grote zoekplaatjes boek is ook favoriet!! Dikkie dik leeft helemaal met ons mee.. Van sochtends vroeg tot savons laat.. Hij hoort bij ons..

 170. Angela Halteren Angela Halteren

  171

  Jayson ( 3.5 jaar) is gek op Dikkie Dik........ hij slaapt er mee en kent de verhalen uit zijn hoofd....die hij dan ook graag aan papa en mama en sinds 4 maanden ook aan zijn kleine zusje verteld. wij zouden helemaal uit ons dak gaan als we zouden winnen. voor mama is het jeugdsentiment............. kan me nog goed herinneren dat het altijd bij Sesamstraat werd voorgelezen.........daaaahhhhhaaaaaaggggggg Dikkie Dik tot de volgende keer en hopelijk mogen we je op je verjaardag een verjaardagsknuffel komen geven

 171. Marieke Acda-van Keulen Marieke Acda-van Keulen

  172

  Mijn dochter van 1 is nu al zo gek van Dikkie Dik dat ik geen boekenwinkel mag verlaten zonder iets van Dikkie Dik en zelfs bij het kinderdagverblijf heeft ze een boekje van Dikkie Dik in haar mandje gestopt in de hoop dat ik het mee naar huis zou nemen! Dit zou haar zo gelukkig en blij maken!! Liefs, van een mama van de jongste maar grootste Dikkie Dik-fan

 172. Marianne de la Croix Marianne de la Croix

  173

  Ik wil niet voor mezelf winnen maar voor een oud-collega die het niet zo breed heeft. Haar 5-jarige zoontje is helemaal weg van Dikkie Dik en daarom lijkt het me zo leuk ze te kunnen verrassen met dit leuke uitstapje!

 173. wimtim wimtim

  174

  mijn kleindochters gaan uit hun plaat als straks de naam van opa hier staat

 174. Lisa van Kuik Lisa van Kuik

  175

  Mijn dochter van 3,5 is onlangs grote zus geworden. Ze doet het erg goed naar haar kleine broertje toe. Af en toe kan ze behoorlijk jaloers zijn. Maar blijft altijd lief en beschermend naar hem toe. We zouden haar graag willen verrassen met een dagje Ouwehands Dierenpark en Dikkie Dik te ontmoeten. Daarnaast was haar allereerste woordje niet mama of papa, maar Poes!! Wij hadden toen nog een dikke rode kater(Simba)...toch een leuke bijkomstigheid

 175. timmem timmem

  176

  unieke en hele bijzondere ervaring, willen we voor geen goud missen

 176. Marloes van der Waart Marloes van der Waart

  177

  Mijn twee dochtters (2 en 3,5jr) zijn helemaal weg van dikkie dik en elke avond voor het slapen moet er dan ook minimaal 1 verhaaltje voorgelezen worden van dikkie dik! Dolle pret met al die avonturen, soms net zo ondeugend als de meisjes zelf! Papa is nu voor een aantal weken ver weg van huis en komt dat weekend weer thuis, dus om een gezellige familiedag te beleven en optimaal te kunnen genieten van elkaar zouden we echt HEEL graag naar de dikkie dik dagen komen!

 177. sanne_bun sanne_bun

  178

  Wat een super leuke actie! Vanaf het moment dat ik voor ben gaan lezen ,las ik dikkie dik . Het begon ket flapjes boekjes en inmiddels hebben we het mee lees boek. Onze meisjes vinden het prachtig . En wat is er nou leuker als dikkie dik in het echt ontmoeten ! Ik weet zeker dat onze meiden er erg van zouden genieten..... En als hun blij zijn,dan zijn wij dat ook :-)

 178. sanne_bun sanne_bun

  179

  Wat een super leuke actie! Vanaf het moment dat ik voor ben gaan lezen ,las ik dikkie dik . Het begon ket flapjes boekjes en inmiddels hebben we het mee lees boek. Onze meisjes vinden het prachtig . En wat is er nou leuker als dikkie dik in het echt ontmoeten ! Ik weet zeker dat onze meiden er erg van zouden genieten..... En als hun blij zijn,dan zijn wij dat ook :-)

 179. Celine V Celine V

  180

  Ik zou graag met mijn gezin naar de dikkie dik dagen willen omdat mijn zoontje elke avond naar dikkie dik verhaaltjes wil luisteren en hij geeft na afloop dikkie dik een dikke kus op het boek, echt super schattig Nu zou ik hem deze dag heel erg gunnen, zo heeft hij een leuke dag nu hij nog "alleen" is! Wij verwachten eind oktober er een broertje er bij <3

 180. Mariska van Stijn Mariska van Stijn

  181

  Ik zou graag winnen voor mijn neefje Jayden. Hij is echt een grote fan. Kan niet slapen zonder zijn Dikkie Dik tut en zijn nieuwe kamertje word helemaal omgetoverd tot een Dikkie Dik kamer.

 181. Ellen Hendriksen Ellen Hendriksen

  182

  Wij willen heel graag winnen! Niet alleen omdat onze dochter Janne (11 maanden) super fan is van dikkie dik. Knuffels boekjes filmpjes het hele verhaal compleet. Als favoriet haar 4 dikkie tuttles waar Janne absoluut niet zonder kan. Maar mama is ook groot fan van dikkie!

 182. Marloes Vries Marloes Vries

  183

  Omdat ons zoontje Vin nooit genoeg krijgt van de avonturen van zijn oranje vriend!

 183. nadine vossen nadine vossen

  184

  Mijn zoontje is anderhalf jaar en verslindt nu al de dikkie dik boeken. Hij is helemaal van dikkie dik. Hij pakt altijd de dikkie dik boek en zit altijd aandachtig te luisteren. Hij wijst altijd dikkie dik aan in het boek en vertelt zijn eigen verhaal erover. Daarom lijkt mij het zo leuk dat hij hem in het echt ontmoet.

 184. mamamyrthe mamamyrthe

  185

  Mijn oudste dochter Isis wordt op 1 oktober 2 jaar. Hoe leuk is het om dat samen met Dikkie Dik te vieren. Isis is gek op lezen, voorlezen, dieren en natuurlijk Dikkie Dik. Wat een toplocatie om een verjaardag te vieren!

 185. Mariloesloes Mariloesloes

  186

  Omdat ik zelf ook zulke goede herinneringen aan Dikkie Dik heb en mijn dochter dol is op alle dieren die er maar bestaan. Ze wijst ze allemaal na en is nu 1. We zijn nog nooit met haar naar de dierentuin geweest. Geweldig als we daar nu de kans voor krijgen!

 186. Michael Vdmeuln Michael Vdmeuln

  187

  Onze dochter is nu 2 jaar en 4 maanden en neemt haar Dikkie Dik overal mee naartoe. Ze heeft de DikkieDik poes als cadeautje gekregen van de collega's van mijn vrouw en ze was er meteen verliefd op. We zijn nog nooit in Rhenen naar het Dierenpark geweest en de DikkieDik dagen zijn een prachtige combinatie. De afgelopen zomer hebben we er een zoontje bij gekregen - die is nu 2 maanden - maar daardoor zijn we dit jaar niet op vakantie geweest. Opa en Oma zijn in daarom dan wel weer veel bij ons geweest. We zouden daarom ook graag er weer eens lekker op uit willen. Maar als er iemand anders is die de prijs meer verdient dan onze dochter, geef het dan aan hun. Heel veel succes met Mamaplaats.nl en vooral door blijven gaan! Familie van der Meulen

 187. PrinesesJo PrinesesJo

  188

  Omdat ik Dikkie Dik genoemd wordt... Wil mijn naamgenoot wel ontmoeten! (en een gezellige dag hebben met de hele familie!)

 188. jerney dam jerney dam

  189

  Ons dochtertje Melody is net zo nieuwsgierig en vindingrijk als Dikkie dik en beleefd daardoor bijna dezelfde avonturen! Ze heeft helaas een kattenallergie en kan nooit echte katten aaien maar Dikkie dik ontmoeten zou super zijn die kan ze echt knuffelen en aaien!!

 189. Hilda Springer Hilda Springer

  190

  Heel graag willen wij winnen... onze dochter is nog nooit op vakantie geweest... ieder jaar proberen we ergens heen te gaan.... een dagje uit... dit jaar kregen we gratis kaarten.... via een lief persoon en Eneco.... voor Blijdorp... onze dochter is gek op dieren... vorig jaar was het berenbos nog dicht.. toen hadden we gekozen voor Bamboo Bill winter Ouwehand, Anouk is gek op Bamboo Bill... ze heeft zijn handtekening! Hele mooi actie, iedereen succes.

 190. Doepje Doepje

  191

  Ten eerste is Ouwehands dierenpark een ontzettend leuke dierentuin! Daarnaast wordt onze jongste 24 september 2 en die vindt Dikkie Dik heel erg leuk. Dat zijn dus twee vliegen in een klap! Mijn oudste genieten in het park en stiekem ook van Dikkie Dik en mijn jongste kan genieten van zijn favoriete kater.

 191. Sabine Wouters-Brock Sabine Wouters-Brock

  192

  Dikkie dikke pret met ons toffe gezinnetje!

 192. jolandagraveleyn jolandagraveleyn

  193

  Waarom wij willen winnen ?? Zodra wij op vrijdag ons stiefzoontje (3) ophalen is het dikkie dik die mee gaat.... bij papa thuis staat het voorleesboek al klaar... en savonds voor het slapen gaan is het heerlijke vader- zoon moment niet compleet zonder een nieuw verhaaltje van dikkie dik.... dikke knuffel voor onze vriend en veilig met dikkie in zijn armen slaapt hij in..... en op zondag is het dikkie dik die weer mee naar mama gaat .... de vriendjes zijn onafscheidelijk van elkaar !

 193. cmjgb cmjgb

  194

  Ik zou graag met mijn gezin naar de Dikkie Dik Dagen willen, omdat volgende week mijn zwangerschapsverlof begint. Die laatste vier weken duren zooo ontzettend lang gezien thuis zitten niet echt mijn ding is, dat dit een heeel goed moment zou zijn om lekker een dagje weg te gaan en niet te denken aan aftellen haha Nog even genieten voor de kleine uk komt

 194. Mama-Tamara Mama-Tamara

  195

  Toen onze zoontje van zijn overgroot oma en opa een boek met cd van Dikkie dik kreeg was hij op slag verliefd! Hij heeft al zovaak de verhalen gehoord samen met zijn Dikkie dik knuffel, maar hij kan er niet genoeg van krijgen!

 195. Caroline Rip Caroline Rip

  196

  Mijn zoon van drie en een half bladert door een tijdschrift. Ziet de advertentie van oudehandsdierenpark. Mam, mam, gaan we daar naartoe! Dat is cool, vet gaaf. Ik zeg dat daar ook tijgers en krokodillen zijn (is hij bang voor). Als reactie zegt hij. Daar gaan we niet heen alleen naar dikkie dik;). Lijkt ons heel leuk om daar met ons gezin heen te gaan.

 196. AliceP AliceP

  197

  Omdat mijn zoon en dochter allebei DOL zijn op Dikkie Dik! Ik lees ze er vaak samen uit voor, heel knus, ook voor mama ;)

 197. marcelenellen marcelenellen

  198

  Ouwehands Dierenpark Rhenen, daar zijn wij helaas nog nooit verschenen. Zien ze op de tv Bamboo Bill, dan zijn ze allebei muisstil. Jet Boeke schrijft prachtige verhalen en Dirk Scheele vermaakt velen. Een Meet & Greet met Dikkie Dik, een high five en daarna lekker knuffelen, wat een schik! Een speurtocht door de dierentuin, langs olifanten, apen en beren, nog even schminken als Dikkie Dik en dan naar huis terugkeren. Wij gaan slapen en dromen er alvast van, Hopelijk is dit een droom die werkelijkheid worden kan.

  • marcelenellen marcelenellen

   199

   Ouwehands Dierenpark Rhenen, daar zijn wij helaas nog nooit verschenen. Zien ze op de tv Bamboo Bill, dan zijn ze allebei muisstil. Jet Boeke kan prachtig tekenen en Dirk Scheele vermaakt velen. Een Meet & Greet met Dikkie Dik, een high five en daarna lekker knuffelen, wat een schik! Een speurtocht door de dierentuin, langs olifanten, apen en beren, nog even schminken als Dikkie Dik en dan naar huis terugkeren. Wij gaan slapen en dromen er alvast van, Hopelijk is dit een droom die werkelijkheid worden kan.

 198. dreames dreames

  200

  Zowel met dochter van 6 als min zoontje van 1 vinden dikkie dik boeken erg leuk. Een meet en groet met deze gezellige kat zullen zij dan ook erg leuk vinden. Ook zijn ze beide dol op dieren dus ze zullen hun ogen uitkijken in de dierentuin.

 199. fam_karthaus fam_karthaus

  201

  Onze 3 Kindjes zijn dol op dieren dus een dagje dierentuin zou super leuk zijn en dan vooral omdat je daar dieren ziet die je niet altijd dagelijks tegenkomt dus ook nog eens leerzaam om nieuwe dieren te zien en ontdekken voor de kids en dat de dikkie dik dagen er dan ook nog eens zijn is helemaal een feest we hebben hier diverse dikkie dik boekjes thuis mijn dochter van 7 is zelfs zo lief geweest om een groot dikkie dik boek van haar eigen spaarcentjes te kopen om die te kunnen voorlezen aan haar 2 jongere broers en die vinden dikkie dik prachtig! En een dagje weg met het gezin is altijd fijn zo kunnen we lekker genieten van en met elkaar! !

 200. Peetnaat Samchannikki Peetnaat Samchannikki

  202

  IK heb een drieling van bijna 2 jaar, en daardoor is het voor ons moeilijk om dagjes weg te kunnen omdat alles zo prijzig is. Iedere avond lees ik een boekje voor van Dikkie Dik en dat vinden ze heel erg leuk.

 201. Marit van Doorn Marit van Doorn

  203

  Omdat onze dochter gek is op katten en in het bijzonder Dikkie Dik!!!

 202. Jacques Jacques

  204

  was HEEL lang geleden voor het laatst in dierenpark Rhenen.. leuk om met kleinkinderen te gaan..

 203. jufchantal jufchantal

  205

  Met mijn 2 kleintjes is het natuurlijk altijd leuk om ergens heen te gaan. Ze zijn dol op boeken en ook op dikkie dik. Daarnaast gaat onze zeer grote familie met flink wat kinderen er ook heen, dus dat maakt zon dag nog extra gezellig!:)

 204. laura van de bult laura van de bult

  206

  Mijn dochter van 2 is er helemaal gek van

 205. marleenmama marleenmama

  207

  Zo kunnen we een gezellige dagje uit met ons gezin.. En kan onze zoontje de liefste Dikkie Dik ook beter leren kennen!!!

 206. Inasomi Inasomi

  208

  Dikkie Dik is mijn favoriete kater!! Ik zou mijn kleine meid graag met deze toffe kat laten kennismaken. Al hoe klein ze ook is, wij lezen nu al samen uit dikkie diks grote verhalenboek!:)

 207. sisje1987 sisje1987

  209

  Omdat we er zo aan toe zijn om een dagje uit te gaan met ons gezin! En onze jongeste meid is helemaal gek van dikkie dik!!

 208. Gouda Gouda

  210

  Nog even lekker een dagje weg met zijn 3tjes voor onze zoon grote broer wordt. En wat is dan leuker als naar Dikkie Dik!

 209. Monica076 Monica076

  211

  Wat gaaf voor mijn 2 kleine meisjes van 3 en 1 dit zullen ze heel leuk vinden om heen te gaan

 210. bianca1 bianca1

  212

  Ons zoontje heeft een dikkie dik slaapkamer en het zou erg leuk zijn om hem dikkie dik eens in het "echt" te laten zien

 211. melody1989 melody1989

  213

  Ons zoontje heeft eerlijk gezegd nog helemaal géén ervaring met Dikkie dik, maar ik wil hem er graag kennis mee laten maken! Overigens is hij al wel een groot van van Dirk scheele, en vooral van joes, hij vindt dit zo ' een mooi meisje'.

 212. Nachair Nachair

  214

  Onze dochter kan niet genoeg krijgen van Dikkie Dik. Ze slaapt met de voorleesboekjes in haar bed.

 213. krembananica krembananica

  215

  Kids zijn continu op zoek naar onderwerpen die ze met ons, hun ouders kunnen bespreken. Het is een soort van aanknopingspunt. Een meet&greet met Dikke Dik, het bijwonen van al die geweldige optredens en schminken levert voldoende gespreksstof voor komende paar maanden! En supermooi om je Kids zo blij te zien omdat ze eindelijk Dikkie Dik live zien!

 214. dien dien

  216

  Elke dag moet er voor gelezen worden uit een boekje van dikkie dik! Voor mijn zoontje verveeld het verhaaltje nooit. Hij zou enorm blij zijn als hij in een dierentuin nog wel van alles zou zien over dikkie dik!!

 215. nicoleverhoeven nicoleverhoeven

  217

  Onze dochter Lise van twee en half is idolaat van Dikkie Dick, we hebben zelf ook een rode kater en heet sinds ze kan praten geen benz ( zo heet hij) maar Dikkie Dik. Elke avond een verhaaltje van de rode kater en de volgende ochtend vraagt zef ze al weer gauw naar bed mag omdat mama dan Dikkie Dik gaat voorlezen.

 216. jinkestoker@hotmail.com jinkestoker@hotmail.com

  218

  Omdat mijn dochter helemaal blij wordt van Dikkie Dik, haar allerbeste vriend!

 217. BRLOpa BRLOpa

  219

  Allebei mijn dochters zijn helemaal weg van Dikkie Dik! Dit zou een geweldige dag voor ze zijn!

 218. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  220

  Wij willen graag naar de dikkie dik dagen omdat 2 favorieten gecombineerd worden, nou ja eigenlijk drie, 1 dikkie dik, dan dirk schelle met zijn liedjes en de dierentuin. Dit is de meest mooie combinatie!

 219. Danielle Wijnen Danielle Wijnen

  221

  Mijn zoontje wordt vrijdag 4 jaar het zou een extra super verjaardagscadeau zijn als wij een van de prijzen winnen. We zijn dol op dieren en dikkie dik

 220. Tannetje Tannetje

  222

  Waarom? De vraag is eerder waarom niet? Een super mooie dierentuin waar we nog nooit zijn geweest, feest van Dikkie Dik waar mijn 2 mannetjes dol op zijn, in het weekend dat mama een keer niet hoeft te werken, nou kan dus echt geen reden bedenken waarom niet ;-)

 221. merckxa1 merckxa1

  223

  Onze Sam is een enorme fan van katten. Zodra hij er een ziet wordt hij enthousiast. En een grote dikke kater zoals Dikkie dik te ontmoeten is een dag om nooit te vergeten.

 222. ilonawolters5 ilonawolters5

  224

  helemaal geweldig een dagje dierentuin met je grootst vriend dikkie dik en daarnaast ook nog een heleboel andere dieren bekijken. Misschien mag ik wel op de foto met dikkie dik en een poezepoot geven. Lijkt mij helemaal geweldig om hem niet alleen vanuit een boekje te kunnen bekijken maar nu eens in levende lijve. Stiekem zal ik dat ook wel een beetje eng vinden...............

 223. Lala72 Lala72

  225

  Ik zou er heel erg graag heen willen met mijn 2 jongste kinderen! Met de oudste 2 had ik abbonementen van deze leuke dierentuin en ging ik er vaak heen, de jongste 2 (2,5 en 8 mnd) zijn er nog nooit geweest helaas. Verder kijken ze ook graag naar sesamstraat dus dubbel leuk deze prijs!

 224. talitha_folkers talitha_folkers

  226

  Wat zou het toch leuk zijn om dikkie te ontmoeten, niet alleen voor de kleine man maar stiekem vind mama het ook leuk... dikkie dik, dirk sceele..Met alles klinkt leuk en gezellig voor alle leeftijden. na 16 jaar dikkie kopen voor mijn eigen kids, de oudste is 16, dan volgen er nog 3 van 13, 7 en 10 maand en zelf(35) opgegroeid met verhalen van dikkie dik zou dit wel super gaaf zijn!!

 225. mamamajalalaljala mamamajalalaljala

  227

  Mijn tante en mijn zus zijn helemaal gek op onze kleine meid. Omdat we allemaal niet heel docht bij klaar in de buurt wonen zien we elkaar miet heel regelmatig. Er wordt wel jaarlijks een tantedag gehouden, de nichtjes worden op deze dagen door de respectievelijke tantes heerlijk verwent en op deze dag staat een leuk uitstapje centraal. Bijvoorbeeld de dierentuin... En eat is er nou leuker om mijn tante en de tante van mijn dochter te verrassen en te verwennen met een dagje dierentuin waar we Dikkie Dik ook nog eens kunnen ontmoeten! Faarnaast zijn zowel dochterlief als de tantetjes een beetje verliefd op Dikkie Dik.

 226. mamaannelies mamaannelies

  228

  Als kleine meid was ik vroeger dol op de Dikkie Dik verhalen in Sesamstraat. Toen ik in verwachting was van onze tweede zoon wilde ik heel graag een Dikkie Dik babykamer voor hem maken. Zijn geboorte kondigden we uiteraard aan met een Dikkie Dik geboortekaartje. We keken uit naar zijn eerste woordje wat natuurlijk papa of mama zou zijn... Maar nee, hij koos wat anders. Op een dag wees hij naar de grote Dikkie Dik knuffel op de kast en zei hij zijn eerste woordje: 'ikkie ik' (Dikkie Dik!) Nu hij 3 is, is hij nog steeds helemaal dol van Dikkie Dik.

 227. cadeautje cadeautje

  229

  mijn dochtertje wil altijd voorgelezen worden voor het slapen gaan uit het boek van Dikkie Dik en stiekem vind ik de grote rode kater ook nog erg leuk ;-) En wat is er leuker dan een dagje naar de dierentuin en daar Dikkie Dikke tegen het lijf lopen?

 228. cheylo8 cheylo8

  230

  Al me kinderen zijn hier mee opgegroeid van 14 jaar/11 en die van 4 jaar en wij ook nog 35 en 37 gewoon tijdloos en we vinden dieren zoiezo geweldig

 229. nikitea nikitea

  231

  Wij zouden er graag gaan omdat we vorig jaar kaartjes hadden om te gaan alleen is me dochter die avond van te voren ziek geworden en konden we helaas niet gaan...ik zou haar hier erg graag mee willen verassen

 230. Wordygirl4ever Wordygirl4ever

  232

  Niet alleen is obs zoontje dól op Dikkie Dik, Dikkie Dik heeft hem zelfs van zijn speen afgeholpen! De dag dat hij zijn nieuwe Dikkie Dik knuffel kreeg en er mee mocht slapen, vroeg hij niet meer om een speen. Dikkie Dik is zijn maatje en geeft hem troost. De verhaaltjes voorlezen met pappa en mamma is natuurlijk een prachtige bonus. Hij is nu 3,5 en probeert al de verhaaltjes voor te lezen aan z'n zusje van 1,5, de volgende Dikkie Dik fan, haha. Het zou fantastisch voor hem zijn om z'n held te ontmoeten..

 231. Marionfled Marionfled

  233

  Wij hebben een dochtertje en ze is helemaal gek op dikkie dik. Deze week verwachten wij onze tweede wonder. Mijn man is 27 september jarig en dan is een dikkie dik dag een mooi cadeau. Ik zal niet heen kunnen maar mijn man en dochter en opa en oma wel. Dan heb ik even tijd voor mezelf en onze tweede wonder!

 232. Marianne van Iterson Scholten Marianne van Iterson Scholten

  234

  Omdat mijn zoon het verdiend om even een uitje te hebben na de gebeurtenissen van afgelopen zomer. En zowel dikkie dik als dieren vindt hij allebei erg leuk.

 233. Esther Jager Esther Jager

  235

  Ik zou daar graag met mijn man en 2 kinderen heen willen, omdat het mij een fantastisch verjaardagscadeau lijkt voor onze 2 spruiten. Mijn zoontje is net 4 geworden en mijn dochtertje wordt over een maand 1. Mijn zoontje Florian is helemaal dol op knuffels, dus ook Dikkie Dik is erg in trek. Regelmatig lenen we boekjes van Dikkie Dik, die mama dan voorleest. Hij kan er geen genoeg van krijgen......

 234. Kelly Honders Kelly Honders

  236

  Mijn oudste zoon van inmiddels 6 vond dikkie dik altijd super. Hij kende de verhaaltjes uit zijn hoofd. Nu verteld hij ze door aan zijn broertje van 7 maanden. Zo ontzettend leuk om ze dan samen te zien. Het zou super zijn om dikkie dik dan niet alleen in boekjes te zien maar ook in het 'echt'

 235. Michellesevinga Michellesevinga

  237

  Heerlijk om met zijn viertjes naar dikkie dik te gaan. Wie houdt niet van hem? En vergeet Dirk Scheele natuurlijk niet! Lekker dansen, meezingen en luchtgitaar spelen! We zetten snel de cd nog een keer aan!!

 236. Michellesevinga Michellesevinga

  238

  Heerlijk om met zijn viertjes naar dikkie dik te gaan. Wie houdt niet van hem? En vergeet Dirk Scheele natuurlijk niet! Lekker dansen, meezingen en luchtgitaar spelen! We zetten snel de cd nog een keer aan!!

 237. risem1 risem1

  239

  Ons 1e kindje is net grote broer geworden en dit is best een verandering in zijn leven. Dit uitstapje zal geweldig voor hem zijn

 238. Anouck Haverhoek Anouck Haverhoek

  240

  D Dick is echt een favoriet van mijn girls. Fantastisch als we zouden winnen

 239. xkimiejx xkimiejx

  241

  Mijn zoontje houdt heel erg van dikkie dik, ik weet zeker dat hij het onwijs gaaf zou vinden om naar zo een dikkie dik dag te gaan. Na afloop voor het slapen gaan nog een verhaaltje uit het dikkie dik boek voorlezen, dag geslaagd!!!

 240. Selmakuijpers Selmakuijpers

  242

  We lezen vaak dikkie dik voor en als we rode kat zien lopen zegt onze dochter kijk mam dikkie dik. Tijd om de echte dikkie dik te ontmoeten.

 241. Sandra23 Sandra23

  243

  Ik zou heel graag met ons zoontje Jesse naar de Dikkie Dik fan dagen gaan, hij is namelijk 2 jaar, maar al helemaal gek van Dikkie Dik!! Daarnaast wordt hij in oktober grote broer, dus wat is er nou nog leuker dan een dag in het teken van ons zoontje en zijn grote held?! Ik ga heel hard duimen!! :)

 242. Brenda Bracke Brenda Bracke

  244

  Lekker genieten van een dagje dierentuin!

 243. corinne corinne

  245

  Mijn kinderen vinden dikkie dik erg leuk en luisteren graag naar de verhalen van dikkie dik.En de dierentuin is natuurlijk ook leuk!

 244. GabZz GabZz

  246

  Wij zouden graag met onze kleine Hailey naar de Dikkie Dik dagen willen.. omdat Dikkie Dik gewoon leuk is.. we nog nooit in het oude hands dierenpark zijn geweest en het allemaal graag zouden zien omdat we gek op dieren zijn. en dan kan Hailey haar mooie Dikkie Dik pantoffeltjes laten zien aan de diertjes!

 245. servaisje servaisje

  247

  mijn dochter van 3 houdt van dikkie dik! we lezen vaak voor uit de boeken van Dikkie Dik en ze heeft 2 hele mooie knuffels ervan. De dvd van dikkie dik en Dirk Scheele staat vaak aan op tv. dus zou het superleuk zijn als we EN een heerlijk dagje naar de dierentuin kunnen EN dirk scheele kunnen horen EN de 'echte' Dikkie Dik kunnen ontmoeten!!

 246. MICH18 MICH18

  248

  Ik zou graag met mijn kleine mannetjes naar de Dikkie Dik dagen willen komen omdat mijn oudste grote fan is van de boekjes en het dus een super leuk dagje uit belooft te worden met het gezin!!

 247. rissiej rissiej

  249

  Onze zoon jake heeft een dikkie dik kamer vanaf zijn geboorte is hij dus al met dikkie dik. elke keer als hij dikkie dik ziet wordt hij helemaal vrolijk. Ook hebben we een kleine rode kater waar die helemaal blij van wordt.

 248. Kimberley22 Kimberley22

  250

  Wij (ik en mijn kleine man van 17 maanden) kunnen wel een dagje uit gebruiken! Hebben een rottijd achter de rug (veel ziekenhuis bezoeken, mislukte opertatie, baan verloren en zo kan ik nog wel even verder gaan) dus een lekker dagje weg kunnen wij zeker wel gebruiken!

 249. Debbie Van gulik Debbie Van gulik

  251

  Omdat dikkie dik de grootste vriend hier in huis is. De oudste heeft zijn poes en boeken overgedragen aan zijn kleine zusjes. Maar als deze mama een verhaaltje leest luisterde hij op en een afstandje nog steeds stiekem mee. Dus zowel groot als klein maak je met de dikkie dik dag in de dierentuin reuze blij.

 250. myrteyens myrteyens

  252

  Onze dochter en zoon zijn helemaal weg van Dikkie dik. We hebben verschillende voorleesboeken van Dikkie dik. Dus als we dit kunnen combineren met een bezoekje aan onze lievelings dierentuin, zou dat natuurlijk helemaal geweldig zijn! Ze zijn namelijk beide ook echte dierenvrienden.

 251. anouschka eikens anouschka eikens

  253

  Ons zoontje van 2 jaar wil iedere avond een verhaaltje uit DikkieDik voorgelezen worden. Het boek kiest hij uit tientallen ander boeken het mag alleen maar DikkieDik zijn en geen ander voorleesboek. En hij vind alle dieren ontzettend leuk.

 252. Pooh Pooh

  254

  Dat zou genieten zijn we zijn hier alle 4 fan van dikkie dik. Dat de dvd en de boekjes nog te bekijken zijn is een wonder Zo vaak kijken we er in en naar.

 253. magda_voorst magda_voorst

  255

  onze twee meiden zouden dolgraag de verjaardag van dikkie dik met hem samen willen vieren. Op de foto met dikkie dik en hun boek laten signeren

 254. kimberley v alphen kimberley v alphen

  256

  Wij zouden graag willen gaan omdat wij een kater in huis hebben dke Dikkie Dik heet, en onze dochter is helemaal gek op hem en andersom! Verder hebben we ook een voorleesboekje van Dikkie Dik, maar stiekem vinden wij het zelf ook wel heel erg leuk.

 255. mel12210 mel12210

  257

  Onze docht is helemaal zot op dikkie dik, en ook van alle dieren in de dierentuin, dus het zou fantastisch zijn om er heerlijk een dagje met ons gezin te gaan genieten!!

 256. Suzanne Hesseling Suzanne Hesseling

  258

  Wow zie ik daar nu echt mijn naam staan. Jeeeh!!!!!!!!!!!!

 257. Angela Halteren Angela Halteren

  259

  yippiejajee............. we zijn zo blij.............alleen even een vraagje hoe werkt het nu verder??????? moeten we ergens een email met gegevens naar toe sturen????

 258. BMulder BMulder

  260

  [IMG]http://www.kaartwereld.nl/img/cards/350x350/uitnodigingskaarten/dikkie-dik-kaart-met-dikkie-dik-met-feestmuts-en-confetti-voorkant.jpg[/IMG]

  • BMulder BMulder

   261

   Okee, ik ben niet zo heel technisch blijkbaar :D het was een blije Dikkie Dik en wij zijn ook heel blij dat we heen mogen! Alvast ontzettend bedankt Mamaplaats! Whoohoo!

   • BMulder BMulder

    262

    Wat ontzettend leuk, de Dikkie Dik dagen! We zijn gisteren geweest en er was zoveel leuks te zien en te doen dat we een heleboel shows gemist hebben! Het was natuurlijk ook prachtig weer! En Ouwehands Dierenpark is een erg mooi park met veelal ruime verblijven voor de dieren waarbij je ze toch meestal goed kunt zien. Leuk, leuk, leuk! Alyssa vond het super om te knutselen en te kleuren, maar het knuffelliedje met de zingende dames en en heleboel andere kindjes op het podium vond ze ook geweldig gezellig. Het enige minpuntje was de lange rij voor de verschoningsruimte in het restaurant (om er vervolgens achter te komen dat in het damestoilet ook gewoon een verschoningshoek was ingericht :) Een erg geslaagde dag! Bedankt Mamaplaats!

 259. ester scholten ester scholten

  263

  jammer,wel wat gewonnen maar niets ontvangen.dus konden we er niet heen.

  • Suzanne Hesseling Suzanne Hesseling

   264

   Hoi Ester, ik vroeg mij al af of we de enige waren. Ook wij hebben tot op heden nog niets ontvangen ook al staan we als winnaar vermeld.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >