Win 1 van de 3 sets met wikkeldoeken en slabbertjes!

Door: Mamaplaats 88 reacties

Win 1 van de 3 sets met wikkeldoeken en slabbertjes!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is in volle gang en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op een van de drie wikkeldoeken- of slabbertjessets van Dikke Buiken Magazine! Ken jij het zwangerschapsmagazine Dikke Buiken Magazine al? Waarin alles te vinden is over wat te doen en wat niet te doen tijdens de zwangerschap? Leuke weetjes, real life stories en tips voor mama's zijn ook altijd een deel ervan. Dikke Buiken Magazine geeft nu 3 sets met wikkeldoeken en slabbertjes weg!

Hoe maak je kans op een wikkeldoeken- of slabbertjesset?

Je maakt kans op een van de sets door het beantwoorden van de volgende vraag: Welke van de onderstaande wikkeldoeken en slabbertjes zou je je kind graag geven en waarom? Degene met de leukste reactie kiezen wij uit en wie weet win jij wel zo'n leuke set!  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee » Win een Retro loopauto! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 speenknuffels! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 sets met o.a. wikkeldoeken! Doe nu mee  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
88 Reacties

Reacties

 1. prinsen prinsen

  1

  het gele met tweety ik was er zelf een grote fan fan van en het gele is nu net net mijn favorite kleur .

 2. SandraThomas SandraThomas

  2

  Dan ga ik voor de kikker. Sinds zijn babybadje is meneer al gek op zijn plastic kikkers. Is ook een van de eerste woordjes die Thomas kon zeggen. Hij Zal zeker gaan glunderen als hij nu ook na het bad kan genieten van dek kikker en natuurlijk met de slabber om lekker mee te knuffelen.

 3. Bernadette Thijssen Bernadette Thijssen

  3

  De roze! Mijn meisjes zijn echt meisje-meisjes en houden van roze!

 4. Bodil Bodil

  4

  Het eendje! Met badeendjes spelen vindt ze fantastisch. Wanneer je eendengeluidjes nadoet schatert ze van het lachen. Het eendje op de afbeelding ziet er ook gewoon heel vrolijk en schattig uit, dar zal ze zich geweldig mee kunnen vermaken!

 5. Janneke Janneke

  5

  De kikker! Poeh, waarom? Die blijft me zo lief aankijken, mijn ogen worden steeds naar hem toe getrokken. Zou dat kikkertje mijn kindje kunnen troosten en afleidingen en warm houden wanneer het uit badje komt? Als dat zou kunnen!

 6. quintathyme quintathyme

  6

  mijn zoontje is 11maanden , we gingen vanmogen de eendjes voeren en dat vond hij super leuk. toen wij weer richting huis liepen toen riep hij eed dat willde dus zeggen dat hij eend kon zeggen naturlijk als moeder ben je dan trots op je kind als je dat al zo vroeg kan. daarom zou ik voor het eenden doekje gaan leuk voor aan zijn speen.

  • quintathyme quintathyme

   7

   verkeerde winactie

 7. Linda Linda

  8

  De koe graag! Als je vraagt 'wat doet de koe?' zegt hij heel hard moeh, te leuk.

 8. michèle Soens michèle Soens

  9

  het groene kikkertje ; hier zijn ze allemaal gek van kikkers ; En het zou passen bij de andere kikker knuffels

 9. Lin Lin

  10

  De koe natuurlijk hahaha, hier een enorme van van de biba boerderij.... En hij vind de koe altijd zo leuk, als je hem vraagt wat een koe zegt loeit hij door de hele kamer haha zo ontzettend lief.... Ik denk dat mijn Kleine man deze koe dan ook geweldig vindt!

  • Lin Lin

   11

   Ik bedoel natuurlijk FAN van de biba boerderij ;)

 10. judokid judokid

  12

  het varkentje, enorm cute!

 11. WilmaF WilmaF

  13

  De eend! Mijn kleindochter is dol op eenden en ze kan het nu ook zeggen. Dan klapt heel de familie in de handen en zij dan ook. En ze kijkt dan zo blij en wij dan ook. Een soort kettingreactie van blijzijn dus

 12. evatius evatius

  14

  Ik ga voor het eendje omdat mijn zoon gek is op water net als eendjes!

 13. quintathyme quintathyme

  15

  ik zou graag die van de eend willen winnen mijn zoontje is 11 maanden en vanmorgen riep hij heel hard eend omdat ome eendjes aan het voeren was voor ons huis. en ik vind dat hij het verdient

 14. Silvia Silvia

  16

  De koe zou mijn zoontje geweldig vinden!!! Wij fietsen regelmatig langs de koetjes en blijven dan even kijken. Die mooie glimlach op zijn gezicht doet elke moeder smelten!!! De hele weg terug naar huis roept hij nog BOOOEEE! Dus de koe zouden we heel blij mee zijn!!

 15. jessica jessica

  17

  De roze wikkeldoek zou mijn dochter het leukste staan. ze ligt graag bij ons in een wikkeldoek beneden op de bank en aangezien wij veel roze voor haar hebben past dit er perfect bij.

 16. Mirjam Lotte Mirjam Lotte

  18

  Ik zou graag de roze willen. Ik ben in verwachting van onze tweede dochter en die zou echt super voor haar zijn. Mijn kleine miss piggy! Hahaha

 17. Christine Claeys Christine Claeys

  19

  Het eendje zou wel leuk zijn !Kleinkind is verzot van eendjes! Als hij een eendje ziet ,zit hij met zijn vingertje te wijzen ,zo van oma ,kijk een eendje en dan moet oma kwaak kwaak doen !Dan komt er een grote glimlach op zijn snoetje !En dan smelt ik helemaal!

 18. zanoni huggers zanoni huggers

  20

  de roze is geweldig! Daar doe ik graag voor mee!

 19. jolanda besems jolanda besems

  21

  Het varken want ze knort zelf ook hahaha

 20. maaike maaike

  22

  het kikkertje, aangezien zijn lamertje ook groen is (met oranje)

 21. Wendy Evers Wendy Evers

  23

  Schattige gele eendje en het lieve koeien-wikkeldoek zijn gemaakt voor mijn knappe stoere kleine vent :) XoXo

 22. steske steske

  24

  Het vrolijke gele eendje, de andere kijken zomaar boos en triest, ik wil mijn baby blij en gelukkig maken.

 23. SophiaA SophiaA

  25

  De kikker omdat het een grappig leuk diertje is en de kleur lekker fel is.

 24. Nency Nency

  26

  De gele met het eendje. Past goed bij de Zwitsal en deze springt er voor mij gewoon uit.

 25. Zahra Zahra

  27

  Ik zou mijn dochtertje graag de eendjes willen geven. Ze vind het erg leuk om de eendjes te voeren samen met mama. Als we dan thuis komen hebben we altijd wel wat na te praten over de dag wat we allemaal gedaan hebben. We hebben nog niet echt iets van eendjes in huis dus dit pakket zou ook welkom zijn bij ons. Heerlijk dat gekwaak!

 26. ingrid ingrid

  28

  ik zou voor de koe gaan,omdat het lieve beesten zijn en we nog niet weten of we een jongentje of meisje krijgen

 27. KARIN HANS KARIN HANS

  29

  De koe. Op Oma en Opa boerderij zijn er koeien en mijn zoon heeft namen voor elk van hen. Hij zou heel blij zijn als hij ook uit zou kunnen zien een van hen :)

 28. karenfdes karenfdes

  30

  De kikker. Mijn dochter dus erg blij om de kikker te ontmoeten en een foto met hem op de negenmaandenbeurs te nemen. Ze zou graag worden verpakt als een kikker!

 29. thom79 thom79

  31

  De roze wikkeldoek en slabber van het Varkentje zou ik graag willen winnen. Mijn zoontje is soms net een varkentje tijdens het eten, daarbij zijn we gek op zwemmen. Ook is de set leuk als kraamkado voor mijn zusje die eind van de maand is uitgerekend. Natuurlijk zijn de andere dieren zoals de Koe, Kikker en Eend ook erg schattig.

 30. m.van klaveren m.van klaveren

  32

  echt heel erg gaag het gele duckje want ze vind in bad een eendje al super geweldig

 31. Linda Linda

  33

  De kikker!! En waarom omdat elke kikker een prins kan zijn. Wens mijn zoon een prinselijk leven toe !! Maar ook omdat je aan de buitenkant niet kunt Zien hoe iemand is, iemand die eruit ziet als een kikker kan ook een prins zijn. Dit wil ik mijn zoon graag meegeven.

 32. Leintje Leintje

  34

  Ik zou voor de kikker gaan, onze dochter kruipt niet maar maakt kleine kikker bewegingen door het huis. Heel grappig om te zien!!

 33. w12345 w12345

  35

  Ik ga voor het eendje, omdat de kleur geel is en ook omdat ik deze wikkeldoek en slabbe in de geboortemand van mijn dochter wil doen. Of het nou een meisje of een jongetje wordt, wat in mei wordt geboren, geel is altijd goed en een zonnige kleur. Mijn dochter kan wel een zonnetje gebruiken, want haar vorige kindje is twee maand te vroeg geboren met de keizersnee. na wat complicaties ging het al snel heel goed met onze kleindochter en nu maar hopen dat dit kindje op tijd geboren wordt. Blij met het gele eendje(voor in bad), wat wij er bij zullen geven, zal het zeker zijn.

 34. CHP CHP

  36

  het eendje! zo schattig, en het geel zal d'r nog leuk staan ook omdat ze een sunkissed kleurtje heeft! :)

 35. Hillie Hillie

  37

  het varkentje vind ik geweldig soms als ze aan het eten is zit ze er net zo onder als een varken haha en daarna lekker in bad en dan heerlijk een wikkeldoel om :)

 36. Assie Assie

  38

  De groene met de kikker. Zo leuk en past perfect bij hun kamer (tweeling) Ze hebben meer kikkers wat ze heel leuk vinden en ze kwaken tegenwoordig zelf ook.

 37. sandra sandra

  39

  Ik vind het eendje echt te schattig :D Maar hoe leuk is het om een gewassen varkentje uit het badje te plukken! Dus ik vind de wikkeldoek van het varkentje het allerleukste. Ze zijn echt super!

 38. Kingforaday Kingforaday

  40

  Dan gaan we voor het Eendje! Mijn dochter vindt felle kleuren wel heel mooi en grijpt ze ook graag naar. Ze heeft ook zeker wel wat met eendjes want die zwemmen ook bij haar in badje en die grijpt ze ook continue en zijn ook zo mooi geel. Daarnaast als je een gele wikkeldeken om doet is ze zelf gewoon het eendje. Maar dan niet één die kwaakt maar een meissie die haar best doet, om zo goed en fijn mogelijk te ontwikkelen in de grote mensenwereld.

 39. Tr0elaa Tr0elaa

  41

  Ik zou graag de roze willen winnen! mijn meisje is vanaf baby al gek op varkentjes, als we naar de kinderboerderij gaan zijn de varkens ook het leukste van allemaal. en ze noemt zelfs ons hondje al een varkentje omdat die soms rare geluidjes maakt zoals een varkentje!

 40. SuzieQ SuzieQ

  42

  Hier is het al een kleine dierentuin, met een kleine "stoute" kabouter als opperhoofd. Hij zorgt er dan ook voor dat de hond en kat hun dagelijkse energie krijgen door er hard lachend achteraan te kruipen. Dus of het nu de koe, het eendje, het varkentje of de kikker is, mijn kleine man zal hem met liefde toevoegen aan zijn beestenboel. Ik daar in tegen zou wel graag de kikker willen voor mijn kleine man. Wie weet als hij veel knuffels krijgt veranderd hij in een mooie lieve papa die ik mijn zoontje enorm gun.

 41. Suzanne Suzanne

  43

  De koe, supergaaf toch! M'n dochtertje zag hem net en zegt; kijk een gave koe mama! Whahaha, helemaal top :)

 42. J. Prinsen J. Prinsen

  44

  die gele : van die kleur alleen al word je vrolijk van. goede tweede is de groene kikker : doet me denken aan Kermit de Kikker (jeugdsentiment).

 43. Evelien Bregman Evelien Bregman

  45

  Dan ga ik voor de kikker, mijn zoontje is helemaal gek op kikkers en als je vraagt hoe doet een kikker, doet hij op zijn mannier een kikker na (op zijn armen en voeten) en roept door de hele kamer KWAAAAAK!!!

 44. Layla Layla

  46

  Het varkentje. Bol koppie, schattig, zacht roze en knort af en toe. Dat is precies mijn biggetje!

 45. selma selma

  47

  de koe! koeien vindt ze helemaal geweldig. overal waar ze zijn begroet ze ze met veel enthousiasme en haar lievelingskoe staat bij opa in de stal!

 46. steffani steffani

  48

  Ik zou voor de koe gaan, ben net zwanger van mijn tweede kindje...helaas is het bij de eerste met 8 weken misgegaan. Nu ik het geslacht nog niet weet..is de koe het neutraalst.

 47. martha nijborg martha nijborg

  49

  als ik zeg wat zegt de kikker zegt ze kaak kaak dus de kikker zal het mooist voor mijn dochter zijn

 48. Mer23 Mer23

  50

  Leuke actie hoor. We gaan graag voor de eend! De eend kent ze uit duizenden. Als we gaan wandelen en komen langs de vijver, roept ze al ver van te voren "eed" "mamaaaa eed"! Ze wil het brood al pakken voordat we er zijn en is dol enthousiast. Een eend kent ze dus zeker het beste

 49. minimonkey minimonkey

  51

  Ik ga voor het varkentje, omdat het koosnaampje van mijn dochter: 'Purk' is!

 50. carla carla

  52

  Ik zou graag de koe willen geven. Want met een papa die melkveehouder is horen koeien erbij.

 51. marieke marieke

  53

  Ik ga voor het gele eendje (schattig) al ga ik er vanuit dat onze spruit die in mei bij ons komt geen lelijk eentje is maar als een zwaan is bij geboorte ;)

 52. Nicole Nicole

  54

  Mijn zoontje is gek op zijn knuffelkoe, kust alle koetjes die hij in zijn boekjes ziet, zegt al boe en is dol op zijn flesjes melk... De keuze is dus snel gemaakt, de koe! Lekker vrolijk, zoals hij zelf ook is.

 53. Nienke Nienke

  55

  De gele past perfect bij mijn meisje; een vrolijk doekje voor een vrolijk kindje

 54. Miranda Miranda

  56

  Ik zou graag voor de roze gaan. Niet voor mezelf maar voor mijn zusje die nu zwanger is van een meisje! Altijd leuk!!

 55. chantal chantal

  57

  Kwak kwak kwak kwak kwak, mijn zoontje begint bijdeze woorden te schateten van het lachen. Zelfs met zijn speen in zijn mond. Aan zijn speen een zelf gefabriceerd spenendoekje. Zonder het doekje aan de speen kan het kleine mannetje niet slapen. Daarom kiezen wij voor het eendje!!!

 56. Dorien1986 Dorien1986

  58

  De kikker, toen onze zoon net geboren was hebben we hem in een schattig kikker outfitje gehezen.Het was echt een lief gezicht. Het kikkerzetje zou ik meenemen naar babyzwemmen, zodat hij zich na het zwemmen opnieuw een kikker kan voelen, maar dan wel op het droge!

 57. tamara tamara

  59

  Me zoontje is gek op de eendjes. We geven ze iedere week eten. Daarom kiezen wij voor de gele!

 58. Rolinda Rolinda

  60

  Leuk, de kikker! Keer heel wat anders voor een meisje dan roze, hihi! Groen is wel weer verwerkt in haar kamertje dus zal het daar ook heel goed bij passen!

 59. Josee Josee

  61

  Het roze varkentje is wel heel leuk! Bijna nt zo leuk als het geluid wat mijn meisje maakt als ze een varkentje ziet... Jammer is alleen dat ze een varkentje niet zo vaak tegen komt. Met deze set kan dat natuurlijk veranderen ;)

 60. clau2a clau2a

  62

  Het eendje, want mijn kleine zoontje van 6 weken is me er "eendje"!

 61. Shirley Shirley

  63

  Ze zijn allemaal erg leuk! Maar ik zou graag het varkentje willen winnen voor mijn dochtertje. Ze houdt echt van roze. Ze is nog geen twee jaar oud en kiest alleen roze kleding uit. Nu al een fashionista!

 62. misss-eva misss-eva

  64

  Ik zou voor het eendje gaan omdat die 2kleintjes van mij zo gek op douchen en badderen zijn dat ze net 2badeendjes lijken :)

 63. Elena Elena

  65

  Geel & wit, omdat wit mijn favo kleur is en gele slabbertje vind ik schattig

 64. Ruben Ruben

  66

  Gelukkig hebben jullie er geen met tractors op. Lang leve een kuikentje mét happy end!

 65. mamavanmichelle mamavanmichelle

  67

  Leuk! Ik zou eerlijk gezegd niet eens kunnen kiezen... Vind ze allemaal wel leuk. . Ik hen ze helaas niet op de beurs gezien :(

 66. Jlu Jlu

  68

  Het kikkertje! Elke ochtend kus mijn kikker wakker zodat hij de rest van de dag een echte prins is. En zeg ik letterlijk 'goeiemorgen kikkertje'.... Te leuk dat ik nu hier een kikker voorbij zie 'springen!'

 67. Joyce Joyce

  69

  lief varken met je logge lijf en je roze snoet vraag jij je af waar je nog wroeten moet ? niet in de donkere stallen met z'n allen op een kluit niet op die harde roosters ongeschikt voor je zachte snuit maar in de vrije buitenlucht met z'n allen in de slik daar kun je echt jezelf zijn dierwaardig, in je schik ! Het moraal van het verhaal; Laat een mens of dier in zijn waarden, accepteer waar het geen naar verlangt, en koester dit. Dit is iets wat ik mijn zoon wil meegeven!!

 68. elles elles

  70

  de kikker om het echt zijn het altijd vieze/ enge beestjes om te zien maar als knuffel zo schattig leren ze gelijk dat ze in het echt ook lief zijn en voor al kikker van de verhalen echt te gek

 69. trudy trudy

  71

  Mijn kleine kabouter zou de groene kikker wel erg leuk staan!!!

 70. katrien logie katrien logie

  72

  ik ga voor de koe die kijkt zo triestig maar als mijn kleinkind er ingeduffeld zal zijn zal hij blij zijn.

 71. didl didl

  73

  Ik wil voor mijn zoontje het varkentje..ik weet roze is voor meisjes...maar wij noemen ons zoontje knorretje omdat ie zo heerlijk kan knorren. Tja, dan maakt zo´n varkens wikkeldoek het helemaal af!!!

 72. Lise Lise

  74

  De roze wikkeldoek. Ik vind het varken prachtig, en mijn lieve dochtertje vind het prachtig als ik varkensgeluiden maak. Ze is een echt meisje-meisje en dus denk ik dat deze roze wikkeldoek erg leuk zou zijn.

 73. Annemiekbo Annemiekbo

  75

  De koe, dan kan ik leuk zingen; "Nee zei de koe, moe moe moe."

 74. Susette Susette

  76

  De Koe. Onze kinderkamer is ingericht op het thema boerderij. Hier past deze koe fantastisch tussen. Mijn kleintje is nog niet op deze wereld, maar weet zeker dat de wikkeldoek hem/haar warm zal houden.

 75. johanenpaula johanenpaula

  77

  Ik vind het eendje helemaal cute!! Superleuk zeg die dieren motieven!!

 76. Monique Monique

  78

  Het kuikentje, voor mijn kleine kuikentje :-) Geel is een kleur die weergeeft wat onze kleine baby voor ons betekend : ONS ZONNEKE !!!!!!!!!!! , vind het echt super schattig xxxx

 77. evelien evelien

  79

  Ik zou gaan voor de kikker. Die leven bij ons veel in de buurt en horen ze ook regelmatig. Ons kind zal een echte dierenvriend worden.En de kikker is een mooi beestje.

 78. betwella betwella

  80

  Ik zou heeeel erg graag de GROENE KIKKER WIKKELDOEK en slabbertjes aan mijn schatje willen geven. Groen is mijn lievelingskleur en kan mijn schatje lekker in wikkelen.. Het past ook goed in de interieur en in haar kamer. En er staat een hele mooie kikker op. Erg leuk dus allemaal..

 79. sully66 sully66

  81

  De koe als het een koe is tenminste die vind ik echt leuk en die past echt bij mijn zoontje want we wonen ook bij veel dieren dus me zoontje vind dieren nu al leuk

 80. Sabrina Westland Sabrina Westland

  82

  Hoewel ons kleine meisje nog maar net 7,5 maand oud is, weet ze heel goed hoe ze een varkentje na moet doen. Vooral wanneer wij er heel hard om moeten lachen, blijft ze knorren. Hoe kan het dan ook anders dat ik heel graag een gokje waag voor het varkensetje! ;-)

 81. bertels stephanie bertels stephanie

  83

  hallo ik zou voor het kikkertje willen gaan maar ik zit wel met een 2 ling! ons jongens zijn 10 maanden en verzot op groen en graag zou ik het vooral carlos cadeautje willen geven hij word 7 maart geoppereerd en het is al een hele ingreep! als mama ben je natuurlijk heel bang ervoor! het zou een mooie troost voor hem zijn!!! groetjes stephanie

 82. Marieke Marieke

  84

  De roze, onze dochter heeft een winnie de pooh kamer met als hoofdfiguurtje knorretje en daar zou zo'n roze wikkeldoek onwijs leuk bij staan.

 83. Daisy Daisy

  85

  Ik wil hem graag winnen voor mijn zusje! Zei is afgelopen Zaterdag 02-03-2013 bevallen van haar eerste kindje, een gezonde dochter. Vliezen zijn gebroken om 01:30 en om 08:18 is de kleine gezond geboren. Ik ben zo trots op haar :D daarom ga ik voor de roze (het varkentje) omdat zij de babykamer zwart/wit/roze heeft en ik zo trots op haar ben dat ze in zn korte tijd een geweldig baby'tje gebaard heeft, mijn nichtje...

 84. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  86

  het eendje! want mijn zoontje gaat iedere dag in bad met al zijn badeendjes en die vind hij geweldig dus dit zou vast ook super zijn!

 85. sandra22 sandra22

  87

  oh die kikkerdoek is geweldig!!! mijn dochter is altijd al zot geweest op kikkers toen ze nog baby was dus dit al onze nieuwe aanwinst ook geweldig gaan vinden! en tevens vind ik het een neutrale kleur voor n jongen of een meisje en wij laten ons verrassen met wat het word ^^

 86. Ria Venhovens Ria Venhovens

  88

  ik zou heel graag die met het eendje winnen voor mijn zoon en schoondochter ze zijn nu 11 weken zwanger

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >