Win 1 van de 5 Puppy Kruipballen van Fisher Price

Door: Mamaplaats 228 reacties

Win 1 van de 5 Puppy Kruipballen van Fisher Price

Fisher Price

De producten van Fisher Price stimuleren op een speelzame manier de gedachten van jouw kindje. Het lichaam wordt getraind en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld. Niets is mooier dan plezier beleven aan het leren van je kindje. Fisher- Price maakt speelgoed dat de leermomenten extra leuk maakt, vanaf de geboorde tot en met kleuter.  

Puppy Kruipbal

De Kruipbal stimuleert de ontwikkelingpuppy kruipbal en biedt een nieuwe manier om te leren over letters, tegenstellingen, begroetingen, eerste woordjes en nog veel meer. Het biedt activiteiten voor verschillende ontwikkelingsfases: op de buik, zittend en kruipend spelen. De Kruipbal beschikt over een spiegel. Deze is bedoeld voor de allerkleinsten. De spiegel stimuleert zelfontdekking. Als je kindje zittend kan spelen, kan hij/zij tegen de puppy aantikken voor leuke meezingliedjes. Hiermee wordt de fijne motoriek ontwikkeld. Kruipt jouw kindje al? Dan zal hij/zij dol zijn op de leuke geluidjes, deuntjes en zinnetjes die klinken als de Kruipbal over de vloer wordt gerold. De Puppy Kruipbal, t.w.v. €21,99 is bedoeld voor kindjes van 6 maanden+.  

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op 1 van de 5 Puppy Kruipballen van Fisher Price moet je de volgende vraag beantwoorden: Welke voorwerpen gebruikt jouw kindje nu om achteraan te kruipen? Bekijk ook de testresultaten van de testmoeder Ineke

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
228 Reacties

Reacties

 1. Josettedelange Josettedelange

  1

  Mijn zoontje tijgert achter een bal aan op het moment

  • wilmahartelo wilmahartelo

   2

   Hij vindt met name een een bal met daarin een speeltje met een belletje erg leuk en ja niet te vergeten ons hondje Lola is ook erg populair

  • michoe9 michoe9

   3

   Onze dochter kruipt nu achter de poes aan en als de poes er klaar mee is, blijft Robyn beduusd achter

 2. suzanneflorianne suzanneflorianne

  4

  De katten :) maar die vinden dat niet zo'n onwijs succes haha!

 3. timmem timmem

  5

  kleinzoon tije word hier heel blij van

 4. hillie hillie

  6

  Me dochter gaat achter een bal met een eendje erin aan vind ze geweldig maar dit zou ze echt super vinden

 5. nickb nickb

  7

  ons ongeboren kindje EINDELIJK ZWANGER!!!! kruipt dus nog nergens achter aan , maar dit zou toch wel alvast een geweldig cadeau zijn. We zouden het wel van de daken kunnen schreeuwen!

 6. mamalewis mamalewis

  8

  Ons zoontje Lewis is nu 6 maand en zit in het begin stadium van het kruipen. Het zou leuk zijn om hem met dit speeltje te kunnen stimuleren ;)

 7. rebekkie44 rebekkie44

  9

  Mijn dochter kruipt ACHTERUIT achter een plastic balletje aan. Ze weet nog niet hoe ze vooruit moet, ziet er erg grappig uit

 8. indiangirl21 indiangirl21

  10

  ik zou deze kado willen doen aan mn neefje die zou hier denk ik heeeeel bl.ij van worden tegen de tyd dat hij kan kruipen!!

 9. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  11

  Mijn dochter is bijna 5,5 maand en gat langzaam leren kruipen. Dit lijkt me een ideaal hulpmiddel

 10. Marleenschol Marleenschol

  12

  Geweldig zeg!! Mijn dochtertje kan nu nog niet kruipen, maar als ze het straks gaat leren zou dat geweldig zijn met deze mooie bal!

 11. betti scheringa betti scheringa

  13

  Nog niet, baby zit nu nog lekker in de buik maar duurt niet lang meer, maar dit is echt super leuk als de baby er is, zodat hij/zij dan kan leren kruipen :D

 12. rafaela rafaela

  14

  Z,n broertje,Rafael gaat hem de hele dag achterna.

 13. JaysonValencio JaysonValencio

  15

  mijn zoontje die tijgertje/kruipt nu achter een babyroller van woezel en pip maar ik denk datie dit veel leuker vind

 14. Sistersong Sistersong

  16

  Mijn zoontje is nog druk aan het uitvinden hoe je moet kruipen. Hoewel hij wel door heeft dat je daarvoor je beentjes onder je billetjes moet trekken, moet hij nog leren dat kruipen via je hoofd niet werkt. Maar hij heeft wel veel lol. Wel heeft hij door dat met een paar keer rollen je er ook wel komt, meestal... Echt heel leuk om te zien. Het leukste is momenteel toch wel mama en papa die rond tijgeren op handen en knieën en op de tweede plaats staat de poes, maar een balletje is ook leuk.

 15. MamaWendy87 MamaWendy87

  17

  Mijn zoontje is net twee maanden, en kruipt dus nog niet. Maar er is genoeg interessants in huis als het straks zover is: een oudere broer, twee katten, ballen, en autootjes.

 16. moniquemathu moniquemathu

  18

  ooh dit lijkt me geweldig voor mijn kleine Ryder..die al op zijn knietjes probeert te zitten (is nu 7 maanden)...en op zijn rug duwt hij zich zo naar boven en gaat zo de box door en zijn bedje..wellicht stimuleert dit hem om het op zijn knietjes te doen...

 17. smuijs smuijs

  19

  Deze kruipbal van Fisher price zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter. Ze is nu ruim 2,5 maand oud. Het lijkt me erg leuk om haar over een paar maanden achter deze leuke kruipbal aan te zien kruipen.

 18. Jolanda83 Jolanda83

  20

  Onze dochter danee is net 4 maanden en kruipt dus nog niet. Maar dit speeltje zou natuurlijk wel erg leuk zijn voor als ze gaat kruipen.

 19. MamavanLuuk MamavanLuuk

  21

  Mijn zoontje is nu bijna 7 maanden en heeft ook de achteruit gevonden! Hij kruipt voornamelijk achteruit om zijn speentje te zoeken. Maar ook zijn knuffel wilt hij graag pakken! Dit zou geweldig zijn om met hem vooruit kruipen te oefenen! x Mama van Luuk

 20. carla carla

  22

  Hier wordt niet meer gekropen, maar wil winnen voor ons neefje. Mijn kinderen kropen achter een tractor aan.

 21. Minimi1984 Minimi1984

  23

  Ons dochertje zit achter haar broer aan... Haha super om die interactie tussen 2 kindjes te zien... Zo geweldig!!

 22. marieke jansen marieke jansen

  24

  Ik wil het graag cadeau doen aan 1 van de kinderen van vrienden, mijn kindjes lopen al allebei. Ze vonden het heerlijk om achteer een bal met kleurtjes aan te kruipen, of 1 die geluid maakte. Ook vonden ze het leuk als je hun lievelingsknuffel steeds een stukje verderweg legde, zodat ze er naar toe konden kruipen.

  • BiancaVogels BiancaVogels

   25

   Je kan hier in huis beter vragen waar kruipt ze niet achteraan, mijn dochtertje van 15 mnd kruipt nml achter alles en iedereen aan.... het leukste is een kruiprace met haar broer en zus van bijna 4 (tweeling) en ook haar grote broer van 10 doet soms mee. Ook de kat is erg leuk en kruipen met een autootje in de hand is ook super, al is het moeilijk om met in iedere hand 1 auto te kruipen (het lukt haar wel!!!)

 23. chmaj chmaj

  26

  wow, dat is een leuke kruipbal. mijn 9 maanden jonge zoontje tijgert sinds 3 weken en af en toe komen er kruipbewegingen, hij gaat nu achter een klein saai balletje aan. Deze kruipbal zal veel meer zijn aandacht trekken. dit is het ideale speelgoed vanaf zijn leeftijd. je merkt dat hij nu wat uitgekeken raakt op de rammelaars.

 24. Ellke Ellke

  27

  Dit zou fantastisch zijn voor mijn zoontje van bijna 4 maanden. Hij probeert al een beetje te tijgeren maar dat lukt het natuurlijk nog niet. Spiegeltjes is hij gek op! hij schatert het uit als hij zichzelf in een spiegel ziet. so fingers crossed!

 25. Marjonb1 Marjonb1

  28

  nog niks, ze is nu 7 maanden en de knietjes gaan er onder maar komt nog niet verder. Nog even een paar weekjes en dan tijgert ze waarschijnlijk de kamer rond!

 26. madameclose madameclose

  29

  Mijn zoontje krijgt zn kruipfase nog, dus momenteel kruipt ie nog nergens achteraan .. leuk om t op deze manier te doen :)

 27. Nicooltje Nicooltje

  30

  Mijn dochtertje vind het geweldig om te proberen achter onze Jack russel aan te kruipen en het hondje motiveert haar ook heel erg ze wil graag met onze dochtertje spelen of als haar favoriete speeltje Sophie de giraffe wat verder bij haat weg ligt wil ze ook wel proberen

 28. Gwynepin Gwynepin

  31

  ze kruipt langzaam richting de uitgang ;) Ben 12/6 uitgerekend!

 29. salometoet salometoet

  32

  Mijn zoontje van 8 maanden kruipt overal achteraan. Alles is interessant!

 30. Es79 Es79

  33

  Hier tijgert de jongste net, zou een goed stimulatie zijn om echt te gaan kruipen!

 31. MrsOruc MrsOruc

  34

  Hahah het liefste kruipt ons zoontje achter zijn mama aan, dat is zijn leukste speelgoed!!!! ;)

 32. Metalmama Metalmama

  35

  Ons zoontje poogt nu achter zuslief aan te kruipen, maar met die lange stelten gaat ze veel te snel! Die kan wel iets gebruiken om hem te leren snel te kruipen zodat ie haar nog beter in de gaten kan houden.

 33. Alp2012 Alp2012

  36

  Als ik aan het dweilen ben volgt hij mij en de dweil erg leuk om te zien :-))

 34. WGeluk WGeluk

  37

  ons zoontje van 7 maanden probeert te teigeren en de kruipen, maar het lukt hem nog niet zo goed en daar wordt hij erg driftig van.hihi misschien dat dit hem helpt om hem te leren vooruit te komen:) hij zal er in ieder geval leuk mee kunnen spelen!!

 35. Yesse Yesse

  38

  Onze dochter kruipt alleen maar achteruit en wordt dan boos omdat ze dan niet meer verder kan. Dit is wel een leuk speeltje om het VOORUIT kruipen te stimuleren.

 36. xxmaschaxx xxmaschaxx

  39

  Mijn zoontje Sky is nu bijna 1 jaar. Na het tijgeren kruipt hij nu met sneltrein vaart het huis door, de tuin in of het terras af :-) Favoriete kruipacties: achter de katten aan, een oude tennisbal, naar deuren of met een knuffel onder de arm die hij steeds weer veliest

 37. joyceje joyceje

  40

  ons meisje kruipt achter de hond aan...ons ongeboren kindje nog nergens achteraan maar zou leuk zijn als die over een half jaar achter deze geweldige kruipbal aan kan kruipen!

 38. steske steske

  41

  Kruipt nu achter de navelstreng aan !!!

 39. mayo83 mayo83

  42

  Mijn zoontje kruipt net. Het liefst achter de kat Simba aan. En die vind dat niet zo leuk :P Dus deze bal zou een uitkomst zijn!

 40. madelonscheeringa madelonscheeringa

  43

  Mijn dochter van bijna 7 maanden is nu al een maand aan het tijgeren door het huis heen eerst nog heel onschuldig achter een balletje aan maar nu zijn natuurlijk alle spullen van mama veel interessanter om heen te gaan. Met deze leuke bal heeft ze weer wat te doen en blijft ze van mama haar spullen af.

 41. hjloonstra hjloonstra

  44

  Mijn dochtertje van 11 maanden tijgert het liefst achter haar broer van bijna 3 aan én achter mij. Kan zelfs niet alleen naar het toilet ;-) Zou 'm heel graag winnen, ze zal het super vinden. Ennuh, super cadeautje voor haar verjaardag op 5 juni!

 42. natasja emmen natasja emmen

  45

  mijn zoontje van negen maanden kruipt helemaal nergens achterna. misschien als hij dit leuke speeltje wint. dat hij wel gaat kruipen. dus het zou super zijn als we het winnen.

 43. ElsemiekeMarjolein ElsemiekeMarjolein

  46

  Mijn zoontje kruipt nog niet, maar misschien vindt hij het zo'n mooi cadeautje dat hij er achteraan gaan racen!!

 44. RianneVos RianneVos

  47

  achter alles wat maar beweegd! Het liefst achter papa en mama

 45. loeloe1985 loeloe1985

  48

  Achter de chihuahua''s kruipt ze nu aan...

 46. mamavannoa mamavannoa

  49

  Ze kruipt nog niet, maar als ze op haar buik ligt vind ze alles wat beweegt interresant ;). Ik denk dat de puppy kruipbal een enorm succes voor haar zal zijn! Een wereld die voor haar open gaat!

 47. mamavanmiljan mamavanmiljan

  50

  Miljan kruipt nog niet, maar zou dit echt geweldig vinden!! En onze hondjes ook denk ik, dan hebben die rust hihi

 48. thom79 thom79

  51

  mijn zoontje kroop altijd achter de hond aan en kon er zelfs af en toe bovenop gaan liggen, nu de hond er niet meer is gaat hij wel achter een bal of gooit hij de stapeltoren omver, om er vervolgens achteraan te kruipen. verder speelt hij heerlijk op het kleed met z'n autotjes.

 49. maroze maroze

  52

  Mijn kleine ventje van 7mnd doet voorzichtige pogingen om te kruipen. Hij probeert richting zijn speeltjes te komen, maar nog leuker is het speelgoed van zijn grote broer ;-)

 50. sammie1987 sammie1987

  53

  Mijn dochter kruipt nog net niet, ze ergert zich enorm als ze ergens niet bij kan :)

 51. Christina Papaikonomou Christina Papaikonomou

  54

  De 1-2-3 Crawl-Along Snail van Fisher-Price!

 52. Bbrinksma Bbrinksma

  55

  Mijn dochtertje begint net met kruipen. Vooral achteruit, dan kruipt ze dus nergens achteraan, haha. Waar ze vooruit het hardst voor werkt is speelgoed dat net buiten bereik ligt, haar rammelaar die kan rollen, vrolijk gekleurde balletjes (ook die van fisher price met de badeend en confetti erin) en onze kat.

 53. wanniebannie wanniebannie

  56

  Mn dochter kruipt bijna de hele dag achter mij aan!

 54. Nanda Beusekom Nanda Beusekom

  57

  Wouw deze bal lijkt me heel goed voor mijn zoontje van tien maanden hij heeft een motoriese achterstand hij kruipt nog niet hij wil het wel hij krijgt 1 keer per week fisio therapie er voor omdat hij best achterloopt kwa motoriek dus deze bal kan mijn zoontje heel goed gebruiken om zo zijn motoriek onder de knie te krijgen. echt wouwwwwie deze te gekke bal

 55. Vanessakeuh Vanessakeuh

  58

  Mijn zoontje van 10 maanden kruipt alleen nog maar achteruit, dus dit zou toch een goede motivatie zijn om vooruit te kruipen niet? Ik weet alvast zeker dat hij dit heel leuk zou vinden!

 56. Ariaene Ariaene

  59

  Wat n leuke bal! Mijn zoontje van 6 maanden kruipt nog niet, hij rolt ook nog niet, maar is wel erg nieuwsgierig. Miss ald ik de bal naast hem,legt dat t rollen ook wat makkelijker;-) daarna zal t leren tijgeren en kruipen hopelijk ook sneller gaan!

 57. Mamavanlara Mamavanlara

  60

  Mijn dochtertje is erg nieuwsgierig en is al druk aan tijgeren, ze tijgert vooral als je iets voor haar neerlegt maR haar maakt niet zoveel uit als ze maar achter iets aan kan tijgeren! Maar de puppybal zal fantastische zijn dan gaat ze zeker kruipen voor plaats tijgeren!!!

 58. marjow marjow

  61

  Mijn meisje van bijna 9 maanden doet een poging om te kruipen maar vind stappen aan de hand eigenlijk veel leuker. Ze gaat het liefst achter een speeltje aan waar een spiegeltje opzit of richting een leuke tol. Ze zal dit vast ook prachtig gaan vinden! Zal ze dan toch nog gaan kruipen??

 59. vlinder1981 vlinder1981

  62

  Mijn zoontje is vandaag precies 9 maanden en heeft gisteren voor het eerst wat gekropen.nu lijkt mij zon bal ideaal!wat een mooie kleuren.daar word hij vast helemaal dol van.

 60. DragonGirl DragonGirl

  63

  Mijn zoontje van 10 mnd kruipt achter een badboekje aan, Zijn grote broer knijpt er in om het piepgeluid te krijgen en legt hem dan steeds een stukje verder weg!

 61. lisden lisden

  64

  Mijn nichtje kruipt achter zo'n beetje alles aan dat beweegt. Haar favoriet is toch wel de kat. Gelukkig is het een ontzettend lieve kat die geen vlieg kwaad doet en zelfs lekker bij haar komt liggen.

 62. Simone83 Simone83

  65

  Mijn dochter heeft een tijgetje knuffel die ook kan kruipen en hierbij zijn staart beweegt Ze vindt het erg leuk om achter van alles en nog wat aan te kruipen. Ook een bal is erg favoriet, aangezien ze deze zelf vooruit kan duwen.

 63. mrlmcmr mrlmcmr

  66

  Op dit moment klakt onze derde dochter Evie met haar tong en haar twee zussen komen haar helpen. Als straks school weer begint zouden we graag de kruipbal gebruiken om haar mobiel te krijgen. Haar twee zussen hebben niet gekropen en gingen gelijk staan en lopen.

 64. Mama2kids Mama2kids

  67

  Welke voorwerpen gebruikt jouw kindje nu om achteraan te kruipen is de vraag. Nou op dit moment probeert mijn dochtertje van 8 maanden middels haar billen te schuiven en zo haar broer achterna te gaan. Echter is hij veel en veelste snel. Wanneer haar broer niet in de buurt is vind ze het leuk om achter een bal aan te schuivelen. Dus deze kruipbal zou een perfect kado zijn voor mijn dochtertje om te gaan leren kruipen.

 65. joniro joniro

  68

  Het ideale speelgoed voor onze zoon! Kan hij mooi achteraan "kruipen"!

 66. cyncyncynthia cyncyncynthia

  69

  Mijn kleine man gebruikt nu een soort speelgoed bal of we leggen een speeltje buiten zijn bereik waar hij dan na toe kan kruipen/tijgeren! Maar dit product lijkt mij geweldig! Leuker om te leren kruipen voor de kids :-)

 67. amandasunshine amandasunshine

  70

  Ze kruipt achter onze hond aan. Hij speelt met zijn konijn en onze dochter met hem.

 68. Vandewier Vandewier

  71

  Super speelgoed. Mijn dochtertje Pip is nu 6 maanden oud. Ze kruipt nog net niet. Goed speelgoed voor de ontwikkeling.

 69. Kelly83 Kelly83

  72

  Kruipt vooral achter mama aan, haha!

 70. happytammie happytammie

  73

  Mijn zoontje is bijna 4 maanden maar over 2 maanden zal hij dit fantastisch vinden!!

 71. sepia sepia

  74

  Een bal, die ik ook wel leuk is maar lang niet zodanig als deze te winnen kruipbal.

 72. nessen nessen

  75

  Nu haar zusje maar die gaat zo naar de voorschoolse opvang dus moet er iets anders bedacht worden en dit is een leuke vervanging om haar aan het kruipen te houden.

 73. Esther van Ommen Esther van Ommen

  76

  Mijn dochter kruipt achter de katten aan (welke dat niet altijd zo kunnen waarderen). :)

 74. Debseflebs Debseflebs

  77

  Zou dit graag voor mijn neefje willen, hij vind het leuk om mijn zoontje achterna te gaan dus als we hun zien dan is het vaak te schattig om te zien hoe graag hij bij mijn zoon wilt zijn. (ze schelen 13 maanden)

 75. Debseflebs Debseflebs

  78

  Oeps ze schelen 17 maanden

 76. jeanious jeanious

  79

  Oh dat zou handig zijn, mijn zoontje begint nu echt te rollen en een vorm van tijgeren (waarbij hij niet echt vooruit komt). Zo'n bal zou hem enorm stimuleren, dat zou super zijn om te winnen.

 77. fousert fousert

  80

  Mijn nichtje kruipt achter de bal en de hond

 78. bertje1984 bertje1984

  81

  Ik wil dit dolgraag winnen voor mijn pasgeboren neefje. Hij gaat het geweldig vinden als hij wat groter is.

 79. ol79 ol79

  82

  Mijn meisje kruipt achter mijn andere dochter aan en achter de tennisballen van papa.

 80. Mariska89 Mariska89

  83

  Mijn baby zit nog in mijn buik, dus kruipt nog nergens achter aan. Maar dit zou voor straks wel een speeltje/hulpmiddel zijn...

 81. timmem timmem

  84

  dat word feest voor kleinzoon tije

 82. wanda73 wanda73

  85

  Mijn zoontje kruipt momenteel nog nergens achteraan! De Puppy Kruipbal van Fisher Price lijkt mij de juiste stimulance voor mijn zoontje om te gaan leren kruipen!!

 83. femkedijs femkedijs

  86

  Hij kruipt nog niet want is 7 weken oud, maar wel een leuk ding om straks achteraan te gaan kruipen met em

 84. Lenthe Lenthe

  87

  Mijn dochtertje kroop altijd achter de poes aan.nu ik een jongentje krijg Zou het fijn zijn dat deze x de poes gespaart wordt....en achter deze leuke bal aan gaat.ik denk dat de poes hier mee erg gelukkig wordt ! Hih

 85. Sharon1980 Sharon1980

  88

  Nog niets! Tijd om te stimuleren dus... :)

 86. Joke Joke

  89

  mijn zoontje van 7 maanden begint nu een beetje te tijgeren (in de achteruit) en ik denk dat hij zo'n kruipbal geweldig vind aangezien het een enorm ondernemend kereltje is.

 87. Evelienlise Evelienlise

  90

  Mijn dochtertje gebruikt de hond om achter aan te kruipen, misschien fijn voor de hond dat ze een ander doel heeft :)

 88. IlseZ IlseZ

  91

  Gijs gebruikt nu onze kat en een bal van Vtech. Daarnaast werpt hij zelf z'n tut een stuk weg en moet hij daar naar toe kruipen om hem weer te kunnen pakken. Naar papa en mama toe kruipen is natuurlijk ook heel leuk!

 89. Lionne Lionne

  92

  Mijn dochter kruipt nu achter de katten of achter mijn schoenen aan.

 90. Wilma83 Wilma83

  93

  Onze tweeling proberen te kruipen/tijgeren achter dezelfde bal met allemaal labeltjes aan. Dus een extra speelgoed, die het kruipen stimuleert is zeer welkom!!

 91. Bientje1981 Bientje1981

  94

  Dochterlief is nu bijna 5 maanden en probeert wel te kruipen maar het lukt nog niet. Dus wie weet is dit HET speeltje wat haar in beweging krijgt.

 92. Laura1ne Laura1ne

  95

  Waauw wat zou mijn Sophie van 5 maanden en 3 weken binnenkort achter de bal snel leren kruipen. Zou wilt nu al alles vastpakken wat ver van haar in de buurt zit. Laat staan als het steeds wegrolt van haar.

 93. Mloes Mloes

  96

  Mijn oudste zoontje kroop altijd achter de afstandsbediening aan,.... Die wij dus altijd weer moesten verplaatsen. Mijn jongste zoontje kruipt nog niet dus deze bal zou ons een hoop rugklachten kunnen besparen :)

 94. Jolanda Everts-verbeten Jolanda Everts-verbeten

  97

  Mijn kind heeft een motorische achterstand ivm een hersenbeschadiging..... zij is 2 jaar en kan alleen maar billen schuiven ... het liefste schuift ze achter de stofzuigervoet aan om hem te pakken te krijgen .........!!!

 95. Tommelein Tommelein

  98

  Hihi, kruipen wat is dat ? Dat staat momenteel nog niet in mijn dochtertje van bijna 7 maanden haar woordenboek. Maar in het achteruit schuiven is ze een expert. Een meid, helemaal niet bang van het onbekende. :-)

 96. Esther Pollak Esther Pollak

  99

  mijn babytje vind het leuk om achter de stofzuiger te kruipen. telkens als ik stofzuig kruipt hij er achter aan!

 97. Jet Jet

  100

  Mijn zoontje is 8 maanden en verikt het om te kruipen. Hij ligt als een pasja te wachten tot hem van alles gebracht wordt. Misschien dat dat verandert als we winnen???

 98. woven woven

  101

  Mijn ventje van 7 maanden maakt alle bewegingen en wil heel graag kruipen, alleen daadwerkelijk vooruit komen, dat is de kunst haha... We proberen het altijd met 2 ballen, 1 zachte van Jokie (efteling figuur) en een nijntje bal... Maar favoriet op dit moment is zijn speelgoed smartphone, moet niet gekker worden haha

 99. Sjakkie60 Sjakkie60

  102

  Mijn lieve schat kruipt achter van alles en nog wat aan als het maar fleurige kleuren heeft

 100. ilonevdriet ilonevdriet

  103

  Mijn zoon kruipt nog niet. Wat zal het toch prachtig zijn dat hij dit leert met zo'n prachtig hulpmiddel!!

 101. Rosanna Vos Rosanna Vos

  104

  Nou... mijn zoontje van bijna 9 maanden tijgert de hele dag achter mij aan! Overal waar ik ga, gaat hij ook. Sinds vorige week begint hij ook al in kruiphouding te zitten, dus hij is volop in ontwikkeling. Ik weet zeker dat hij de Puppy Kruipbal van Fisher Price ook helemaal geweldig vind om achteraan te gaan!

 102. sdekrey sdekrey

  105

  Jente kruipt nog niet, maar het zal erg leuk zijn voor haar om het met de Puppy te leren!

 103. Tvancauteren Tvancauteren

  106

  Ons dochtertje leert kruipen, maart heeft nog niet het juiste speelgoed gevonden om er echt helemaal voor te gaan., dus hopelijk lukt het met de puppy!

 104. Lucalevi Lucalevi

  107

  Mijn zoontje is 11 dagen oud dus kan nog niet kruipen. Maar dit zal hij straks vast wel leuk vinden!

 105. Sandra1963 Sandra1963

  108

  Mijn kleine kruipt achter haar knuffeleend aan...

 106. sully66 sully66

  109

  Hij begint het te proberen te kruipen mijn zoontje maar hij probeert alles te pakken of het nou zijn sok is of een speeltje alles is leuk voor hem daarom lijkt me zo,n speeltje echt leuk voor hem zeker met een spiegel erin hij vind het heel raar dat er iemand in de spiegel zit.

 107. Oldie Oldie

  110

  Onze kleindochter moet nog beginnen met kruipen. Het duurt nog een paar maanden maar dan verwacht ik dat ze achter haar zusje aan gaat. Het zou fijn zijn als ze achter de Puppy kruip bal achter aan kan.

 108. janinelucas janinelucas

  111

  mijn zoontje die kruipt alleen nog maar achteruit

 109. Anske9 Anske9

  112

  Nu het lekker weer is en daar ook beestjes bij horen kruipt ze steeds achter een mier of een vlieg aan. Tja, je kan je ergens mee bezig houden.....

 110. Cassandra Groenland Cassandra Groenland

  113

  Hij tijgert nu achter een bal of kruiprol aan maar dit zou echt super zijn voor hem!

 111. Sofje79 Sofje79

  114

  Mijn dochtertje is nu aan het tijgeren, met dit balletje zou ze zowel plezier hebben in het leren kruipen maar ook nog een papa kunnen plagen, papa houdt niet zo van clowntjes

 112. MamaVine MamaVine

  115

  Mijn dochtertje speelt nu met een pluchen bal. Ze begint te leren tijgeren. Dus het duurt niet lang meer voordat ze kan kruipen. Dit zou echt super leuk zijn voor haar!

 113. AlettaBV AlettaBV

  116

  Kruipen doet m'n dochtertje nog niet, maar dat duurt niet lang meer. Deze kruipbal zal haar daar zeker mee helpen!

 114. motormuis10 motormuis10

  117

  onze Koen kruipt nog niet, maar draait 360graden in het rond.

 115. Gea12 Gea12

  118

  Achter haar eendjes, dat vindt ze geweldig!

 116. Noortjes3 Noortjes3

  119

  Mijn zoontje kruipt vooral weg.... van zijn vervelende zusje ;)

 117. e8hoven e8hoven

  120

  Kruipen moet ze nog leren, maar toch lukt het haar om overal te komen. Zo kan ze overal bijkomen en alles pakken, tegenaan tikken en achteraan gaan. Dit lijkt me dan ook het perfecte speelgoed!

 118. Francis Groeneveld Francis Groeneveld

  121

  Kleine balletjes, skippybal van zijn zus, onze kat (met alle gevaren van dien) dus ik denk dat hij deze puppybal helemaal geweldig zal vinden!

 119. dayro dayro

  122

  onze zoon blaze kruip het liefs achter dingen aan waar wij op zegen dat het niet mag of wel nee blaze dan kijkt ie ff achter om en gaat er dan als een sneltrein achter aan

 120. Diels Diels

  123

  Mijn zoontje tijgert achter een rol met geluidjes aan.

 121. janita123 janita123

  124

  De kleine man is ontzettend nieuwsgierig en ondernemend! Hij ziet iets en wilt er heen en pakken! Nu leggen we vaak een bal voor hem neer om hem uit te dagen om daar heen te tijgeren of kruipen.

 122. Linde Linde

  125

  Geweldige actie nu ons meisje vandaag echt begonnen is met kruipen. Haar broer moet extra snel zijn want op 123 zit ze naast hem. Zijn autos zijn prima volg objecten, broer vermaakt zich prima met ze te lanceren (helaas liggen ze nu door heel de woonkamer) Wij zijn al blij als ouders dat ze samen delen. Maar deze mooie bal zal vast en zeker ook mooi gedeeld worden.

 123. Sylvia89 Sylvia89

  126

  Wat een leuke bal! Mijn zoontje van 8 mnd, de jongste van 3 kleine kids, moet het met speelgoed van zijn broer en zus doen. Ook leuk speelgoed, maar er worden steeds leukere producten op de markt gebracht! Hij begint nu te oefenen om te kruipen en wat zal zo'n mooie bal daar aan bijdragen!

 124. Lientje Lientje

  127

  Mijn zoontje kruipt graag achter een bal aan. De bal van zijn grote broer..... Helaas kan hij er weinig mee als hij hem eindelijk heeft, veel te groot. Dus dit is zeker een leuke optie!

 125. MartijnV MartijnV

  128

  Mette ligt momenteel te spartelen op haar buik, ze heeft dus duidelijk nog niets om achteraan te kruipen...

 126. mellowwww mellowwww

  129

  Onze zoon kruipt op dit moment volgens mij achter een virtuele zeehond aan, maar ik kan het mis hebben

 127. esti esti

  130

  Hij kruipt nu achter onze poes aan, die dit maar matig kan waarderen.

 128. monika monika

  131

  mijn dochter kruipt nog niet, maar het zou toch super zijn als dit haar zou stimuleren om te gaan kruipen. mijn oudste dochter kon pas rond de 11mnd kruipen dus ik hoop dat de jongste er toch wel eerder meer begint.

 129. chantal888 chantal888

  132

  Achter zijn hondje

 130. mbdv mbdv

  133

  Mijn zoontje begint net een beetje te tijgeren alleen niet voor maar achteruit meestal op zoek naar zijn bal of autootje

 131. gabryela gabryela

  134

  Mijn lieve Lorena kruipt nog niet, echter zal dit speeltje haar helpen om dit wel snel te gaan doen. Zij heeft tijdens de bevalling haar armpje gebroken en nu is er een zenuw in haar schoudertje beschadigd, dit zou het herstel kunnen bevorderen!

 132. Anne Brouwers Anne Brouwers

  135

  Mijn zoontje is nu net begonnen met op de buik liggen, hij moet nog ondekken dat hij naar iets toe kan tijgeren.

 133. MoniquedeR MoniquedeR

  136

  Geen, ons zoontje kruipt voornamelijk achteruit. daarom is deze Puppy Kruipbal een goede motivatie om vooruit te kruipen en hem op een speelse manier hiermee kennis te laten maken.

 134. Karolien Thijs Karolien Thijs

  137

  Mijn dochtertje kan nog niet kruipen maar we proberen haar een beetje aan te moedigen met een weglopende poes (in plastic weliswaar). Ze beweegt vlotjes haar beentjes maar vooruitgaan zit er nog niet in.

  • mamarry mamarry

   138

   Mijn zoon gooit een toren met Fisher Price Actie Blokken om en probeert dan om erheen te kruipen. Dat lukt 'm al bijna!

 135. wietskeU wietskeU

  139

  Mijn kleine Sam probeert zich nu om te rollen, hij is vandaag precies 6 maanden oud. Deze bal zou een super goede stimulans voor hem zijn om die te pakken te krijgen en dus om te draaien. Dus ook voordat hij kan kruipen lijkt me deze bal super!!

 136. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  140

  oh dat zou super zijn, dan worden de katten misschien eindelijk met rust gelaten!

 137. Jennefer Jennefer

  141

  Mijn zoontje loopt achter qua ontwikkeling en kruipt dus ook nog niet vooruit. we proberen van alles misschien dat dit een goede stimulatie is voor mijn kleine boef.

 138. Marije Vrieze Marije Vrieze

  142

  Op dit moment nog nergens achteraan. Hij wil heel graag vooruitkomen, maar het lukt hem nog niet. Heel erg frustrerend voor hem.

 139. ChristaV ChristaV

  143

  Mijn zoon kruipt nog niet, maar als hij wil gaan kruipen dan doet hij dat het liefst achter de puppy kruipbal. Of gewoon achter zijn broer en zus aan. ;)

 140. mijnhondje mijnhondje

  144

  Onze dochter gaat achter onze Jack Russell aan!

 141. sunblock sunblock

  145

  Mijn zoontje kruipt nog niet... wellicht dat De Puppy Kruipbal een mooie stimulans voor hem is!

 142. Martjef Martjef

  146

  Mijn zoontje tijgert sinds zaterdag achteruit. Hij probeert dan de grote fisher price pinguin te pakken.

 143. Alena Alena

  147

  Zo kan mijn kind overal bijkomen en alles pakken, tegenaan tikken en achteraan gaan. Dit lijkt me dan ook het perfecte speelgoed!

 144. jinthe jinthe

  148

  Mijn kleine donder wil maar niet kruipen, ik weet zeker dat dit speelgoed een super motivatie is!

 145. pupke2love pupke2love

  149

  ze kruipt samen met haar auto vooruit,deze houdt ze in haar handje vast.

 146. susanschoolen susanschoolen

  150

  Ons zoontje kruipt nog niet, maar is wel bezig met omdraaien, dit doet hij naar een knisperboekje of ander speelboekje toe.

 147. Renske86 Renske86

  151

  Mijn zoontje kruipt nog niet, is erg laat met zijn ontwikkeling. Hij is 14 maanden nu en begint nu met kruipen. Momenteel is favoriet een heel simpel balletje uit de ballenbak, of de kruiprol van Woezel en Pip. Hier tijgert hij achteraan. Wat zou dit leuk zijn om hem meer te stimuleren vooruit te komen.

 148. cgr cgr

  152

  Onze dochter gaat bijna kruipen, dus het lijkt me super om haar met een kruipbal te stimuleren / uit te dagen. Nu kruipt ze nog niet ergens achter, maar ze is dol op gekleurd speelgoed en kijkt graag in de spiegel,,dus dit vindt ze vast geweldig!!!

 149. W07071980 W07071980

  153

  Ik vind die er zo leuk uit zien!! Ik heb hem een keer zoiets met een aapje cadeau gegeven aan me neefje. Die had er zoveel plezier mee gehad dat ik het leuk zou vinden als min dochter zo kan stimuleren om te gaan kruipen.

 150. omi33 omi33

  154

  Op dit moment kruipt ons dochtertje van 7 maanden achter de mieren aan... (hebben helaas een mierenplaag), zie liever dat ze achter deze leuke kruipbal aan gaat.

 151. Leoniehun Leoniehun

  155

  Zoontje kan nog niet kruipen, maar eenmaal deze gezien zal dat vast niet lang meer duren ;-)

 152. fabej04 fabej04

  156

  Die van ons kan elk moment geboren worden, maar ik heb zo'n vermoeden dat de katten wel een rol gaan spelen in het kruipen ;-D

 153. Geetje Geetje

  157

  soort trekpop

 154. helmavdbeek helmavdbeek

  158

  door middel van de winnie de pooh trein

 155. maantjezon maantjezon

  159

  Mijn dochtertje staat nu in de kruipstand: Klaar voor de start....., maar voordat ze gaat kruipen zou ze graag zo'n mooie puppy kruipbal willen hebben. Dan heeft ze een reden om te gaan kruipen (of tijgeren want dat doet ze ook nog niet)

 156. Basenpris Basenpris

  160

  Kyan kruipt nu achter een rondvormig blokje aan uit een blokkendoos, hij slaat er dan op zodat het blokje begint te rollen en kruipt er dan weer naartoe om hetzelfde te herhalen haha.

 157. Shaunix3 Shaunix3

  161

  Mijn docheter kruipt achter haar beertje aan telkens wij het verleggen :)

 158. MommieBlessing MommieBlessing

  162

  hij is net 6 maanden en kruipt nog niet dus dab heb ik alvast een goede reden om deze mooie prijs te winnen

 159. Dorien1985 Dorien1985

  163

  Ontzettend schattig! Hier geen kruipkindjes meer ;-), maar heb 3 zwangere vriendinnen, bij wie ik graag zo'n leuke Puppy Kruipbal in het kraamcadeaupakket wil stoppen. 't Zou leuk zijn om 1 van hen te verrassen :-)...

 160. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  164

  Welke voorwerpen Jesper gebruikt om achteraan te kruipen? Nou het kruipen lukt nog niet maar wel pogingen met zijn pluche bal met belletje; zelf wegduwen en er achteraan proberen te schuiven. Het zou wel heel leuk zijn om als volgende stap deze 5 Puppy Kruipballen van Fisher Price te winnen.

 161. dre dre

  165

  Me zoontje kruipt achter de hond ook een leuk spelletje als die het beu is gaat ze na de mand omdat ze weet dat als ie een bal pakt dat niet van haar is

 162. Stragier Stragier

  166

  Mijn zoontje kruipt achter onze hond ( mini pincher) aan! De hond loopt altijd weg en mijn zoon kruipt er altijd achterna! Dit vind hij tof!

 163. Dasje Dasje

  167

  Ons zoontje van 10 maanden wil heel graag kruipen maar krijgt het tot zijn frustratie nog als maar niet onder de knie. Nu 'lok' ik hem met een speeltje dat op dat moment zijn favoriet is (wisselt dus nog wel eens) maar met dit leuke kruipballetje lukt het hem misschien wel!

 164. SmarT SmarT

  168

  Mijn dochter Lila van bijna 5 maanden kruipt nog nergens achteraan, maar het zou leuk zijn als de puppybal het eerste zou zijn. Beter dan achter de katten, arme beesten, zoals ik hierboven lees!

 165. Danielle84 Danielle84

  169

  Mijn zoontje van 7 maanden kruipt en hupst zijn hele speelkleed rond opzoek naar zijn muzieksleutels van fisher prices. Heerlijk speelgoed met zacht geluidje waarmee hij simpel kan spelen en toch veel uitdaging heeft. Net als dit speelgoed

 166. chrissey chrissey

  170

  Kruipen doet hij nog niet (al moet ik zeggen dat hij laatst drie millimeter is opgeschoven, haha), maar draaien wel. Hij miert en martelt en draait en wurmt net zo lang totdat hij met zijn voetjes bij het activity centre van Fisher Price (ja, echt waar ;) ) is. Eenmaal daar aangekomen is het rammen op dat ding. Zo leuk om te zien!

 167. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  171

  Lot kruipt (schuivend op haar buik, dus het begin) het liefst achter mij aan. Maar ook de stofzuiger vind ze geweldig. Maar helaas, die zijn niet altijd in beweging. Wat leuk bedacht: De Kruipbal.

 168. 22kitty22 22kitty22

  172

  Op dit moment nog niets omdat hij/zij nog heerlijk in mijn buik zit! maar ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden om dit te winnen zodat ik het lekker bij mijn uitsetje kan voegen!

 169. arina10 arina10

  173

  Niet.... Hard op zoek naar iets waar ze haar benen wel voor onder haar billen wil trekken en een poging wil doen tot kruipen ;)Ze is 10 maand en onwijs nieuwsgierig, maar we hebben een behulpzame grote broer in huis die zijn kleine zusje maar wat graag alles toe rijkt. Het is met recht een prinsesje! Misschien dat dit de oplossing is, dus wij willen hem hier graag gaan proberen

 170. missmercedes missmercedes

  174

  Mijn zoontje Thijs ( nu precies 8 maanden ) zit sinds gisteren op zijn knieen heen en weer te wiebelen! Hij is nog net 1 stapje verwijderd van het kruipen... hij probeerd het wel er lopen hier 2 katten rond waar hij achteraan wil gaan en een grote zus van vandaag 4 jaar oud! Mocht hij deze speelbal winnen dan heeft hij natuurlijk helemaal een doel om achteraan te gaan kruipen! Vooral het oefenen nu vind ik zo leuk! HIj kijkt ook zo trots als hij op zijn knietjes zit!

 171. MamaRamona MamaRamona

  175

  Mijn dochter van 8 maanden denkt dat als ze maar lang genoeg naar een speeltje kijkt, het wel naar haar toe komt! Lukt dit niet, probeerd ze wat te rekken en te strekken. En als het echt niet lukt, geeft ze papa of mama een gil...die het speeltje uiteraard niet aanreiken omdat ze het zelf moet doen!!

 172. Monique Monique

  176

  Achter ons hondje aan, die is op dit moment het leukste :D

 173. ArjaVV ArjaVV

  177

  achter een rollende bal! een prachtgezicht!

 174. Ikkeerika Ikkeerika

  178

  In verband met haar heupafwijking heeft onze dochter (15 mnd) een spreidbroek. Kruipen lukt haar daarom niet zo goed, maar tijgeren kan ze als de beste :) Vooral papa en mama vindt ze erg interessant. Daar tijgert ze dan ook veel achteraan.

 175. kempenaers kempenaers

  179

  mijn kleinzoontje heeft altijd achter de hond en kat gelopen

 176. Debbieh Debbieh

  180

  Mijn zoontje zit nu net in de fase dat ie doorheeft dat ie zichzelf zou kunnen gaan voortbewegen als ie er een beetje moeite voor doet! Kruipen of tijgeren lukt nog niet, maar hij lijkt ermee te willen beginnen dus dit zou een geweldig leuk cadeau voor hem zijn.

 177. Audrey Speck Audrey Speck

  181

  Ons zoontje is helemaal bezeten van de AFSTANDSBEDIENING hij zal hoe dan ook bij dat ding komen. Hij kruipt nog niet maar tijgert dr achteraan hoevaak ik hem ook verplaatst en word dan ook boos als het niet lukt hahaha

  • Louise88 Louise88

   182

   Haha zo herkenbaar! Ons zoontje kan er ook maar niet vanaf blijven. Al moet hij zich in de raarste houdingen manoeuvreren, hij moet en zal die afstandsbediening te pakken krijgen!

 178. LBoere LBoere

  183

  Mijn kleinste meisje wil graag alles hebben waar ze net niet bij kan ;-) De poes is te snel en "niet rond" speelgoed niet zo lang interessant. Ik ben nog op zoek naar wat leuks dat ook betaalbaar is. Ik dacht eerst aan zo een grote opblaasrol maar dit ziet er zeker ook heel spannend uit!

 179. queenie schut queenie schut

  184

  Mijn zoontje heeft een bal van Nijntje die leg ik iets buiten zijn bereik neer en hij probeert de bal te pakken. Hij is nu 7 maanden en wil nu al proberen te kruipen, maar lukt nog niet goed. Af en toe rol ik de bal naar hem toe en dan pakt hij de bal met 1 handje vast. Dan roep ik goed zo!! Dan kijkt hij mij aan en begint te lachen op een manier van goed hé dat ik het al kan. Mijn grote kanjer wordt groot, wat gaat het allemaal snel hé.

  • queenie schut queenie schut

   185

   Afgelopen vrijdag hebben wij deze mooie prijs mogen ontvangen. De postbode vertelde dat elke keer als jij een doos uit de bus pakte de inhoud van een doos begon te lachen of een liedje hoorde. Hij wist niet waar het geluid vandaan kwam tot hij bij ons het pakje moest afgeven en er weer vrolijke muziekgeluiden uit de doos kwamen. Hij heeft de hele dag al lol gehad aan de inhoud van de doos. Mijn zoontje heeft er nu al veel plezier van en duwt zelf al tegen het hondje en begint dan vrolijk te lachen. Hij is nu al blij met zijn mooie cadeau, bedankt namens onze zoon Jayden.

 180. Louise88 Louise88

  186

  Kruipen kan mijn kleine man nog niet, maar sinds twee dagen tijgert hij wel! Op dit moment vind hij het uiterst grappig op achter een bal aan te tijgeren. Al zijn de voeten van papa of mama ook erg interessant :-)

 181. Hélena Beukema Hélena Beukema

  187

  Achter alles wat maar in haar gezichtsveld ligt, maar de afstandsbediening blijft wel favoriet! Die moet en zou ze te pakken krijgen inclusief afleidingsmanouvres met haar 9 maandjes!!

 182. mirella86 mirella86

  188

  Mijn zoontje is helemaal gek van zijn nijntje bal! en kruipt daar de hele tijd achteraan en roept dan heel hard ba ba ba! haha schitterend ;)

 183. johanenpaula johanenpaula

  189

  Onze dochter gaat nu vooral achter haar grote zus (6 jaar) aan en achter haar v-tech rol en swing bal! Daar is ze helemaal gek op!

 184. LoveBella LoveBella

  190

  Wat een leuk idee, een kruipbal! Mijn dochter is nu 5 maanden en probeert nu al af en toe naar voren te kruipen, het lukt haar nog niet, maar ik denk dat het een kwestie van weken is. Ik had nog niet nagedacht aan een voorwerp om haar hiermee verder te motiveren, nu probeert ze vooral naar mij toe te kruipen. Als ze eenmaal kan kruipen is een bal natuurlijk veel leuker om achteraan te gaan dan d`r moeder ;)

 185. Nynke12 Nynke12

  191

  Onze zoon (4,5 maand) kruipt nog niet, maar dat zou ie wel graag willen! Hij doet hard zn best, maar het lukt nog niet om naar mama of de bal te kruipen.

 186. ausje ausje

  192

  Mijn zoontje tijgert op het moment het liefst achter onze kat aan. Die gaat natuurlijk veelste snel, maar als hij hem dan toch eens te pakken heeft schatert hij het uit! Ondanks dat we hem telkens NEE zeggen en hem weghalen, blijft hij proberen...dus ik hoop stiekem dat de bal de kat van de 1e plek kan rollen, kan mama ook eens rustig toekijken :-)

 187. SueEllend SueEllend

  193

  babylief vind het voorlopig nog leuk achter de poes aan te gaan, zij vind het minder leuk haha. zou graag deze willen winnen!

 188. kenji2011 kenji2011

  194

  Ons dochtertje kan nog niet kruipen, maar hiermee kan ze mooi oefenen

 189. irmadejonge irmadejonge

  195

  Ik zou heel graag de puppy kruipbal willen winnen. Mijn dochtertje loopt een beetje achter in haar ontwikkeling door haar spreidbroekje op dit gebied. Ze mag hem een dezer dag af. Ik denk dat ze de achterstand snel zou inhalen als ze achter zo'n leuke bal aan zou mogen kruipen!!!

 190. sjamanta sjamanta

  196

  Ik heb huishoudelijk hulp i.v.m. mijn ziekte en zij is nog net met zwangerschapsverlof. Volgende week komt ze weer terug en wat zal het geweldig zijn als ik haar hiermee zou mogen verrassen. Zo toepasselijk: zij helpt mij vooruit en ik help haar dochtertje hiermee vooruit ;-)

 191. martha68 martha68

  197

  een plastick bal met een belletje er in rol ik over de grond en kruipt mijn kindje achter aan

 192. Hanneke Hanneke

  198

  Ons kleine meisje kan nog niet kruipen maar ze zal zeker blij worden van deze kruipbal. In haar jonge leven is ze nu net hersteld van de griep en daarna de waterpokken. Ondanks dat blijft ze lachen dus ik vind dat ze wel een kado heeft verdiend!

 193. Sanna Sanna

  199

  Ons kindje gebruikt nu mijn hand om te volgen. Het zit namelijk nog lekker in mijn buik! Maar als het straks gaat kruipen zal het dit vast leuk vinden.

 194. Evelien Loonen Evelien Loonen

  200

  Onze zoon van bijna 8 maanden doet steeds verwoede pogingen om ook maar 1 cm vooruit te komen.. Kruiphouding, klaar, af! En dus keihard in z'n achteruit!! We hebben z'n lievelingsknuffel, een rammelaar en een balletje geprobeerd maar tot nu toe met weinig succes om vooruit te komen. Misschien dat deze kruipbal wel net dat extra zetje geeft om er achteraan te gaan! Ik zou het zo leuk vinden om deze kruipbal te winnen, zou voor veel minder frustratie kunnen zorgen bij onze kleine man :-)

 195. MKooistra MKooistra

  201

  Ons zoontje die maakt pogingen tot kruipen, vooral achter z'n grote zus aan haha en n grote speeltol, maar wat zou het leuk zijn dat hij achter deze kruipbal zou kruipen! Zuslief ook blij haha ;-)

 196. wendie24 wendie24

  202

  Onze zoon kruipt het hele huis rond en wilt graag van alles ontdekken en pakken natuurlijk hahaha

 197. bacokim bacokim

  203

  onze zoon Niek kruipte vooral achter de hond aan, wat ook nog een goed was voor de lijn van de hond :-) want die wilde meestal snel weg, en liep zo heel wat kilometers door het huis haha

 198. eefie87 eefie87

  204

  Ons meisje kan ondertussen al lopen, maar kroop leuk achter een bal met een poppetje erop aan. Deze had ik nog nooit gezien, maar ik vind hem erg leuk! Ook dat hij geluid maakt en dat er een spiegeltje voor de kleintjes bij zit. Mijn vriendin heeft een zware start gehad met zichzelf en dochtertje. Ik zou deze graag voor haar willen winnen. Ik weet zeker dat moeder en dochter deze fantastisch zouden vinden! Eerst nog met het spiegeltje en daarna met t duwen en de geluidjes.

 199. Saskia Wieldraaijer Saskia Wieldraaijer

  205

  Mijn dochtertje kruipt nog niet, ze is pas 10 weken oud.

 200. Liedewij Rijkens Liedewij Rijkens

  206

  Ons zoontje van ruim 7 maanden kruipt nu nog niet, heb nog niets gevonden waar hij voor wil kruipen.......misschien is dit het juiste speelgoed........ ;-)

 201. angele storm angele storm

  207

  mijn dochter probeert nu ook echt te kruipen en dan het liefste achter de honden of de poes maar die gaan nog veel te snel voor haar. Dus zo'n bal zou echt iedeaal zijn zodat ze het lekker in haar eigen tempo zou kunnen leren

 202. Isabelle Isabelle

  208

  Echt een voorwerp heeft ze niet, maar ze is enorm gefascineerd door onze kat! Al is dat niet altijd even wederzijds (hij heeft net zoals ons kleintje een eigen willetje) ;)! Maar het is hilarisch om die twee soms bezig te zijn. Om de kat wat rust te gunnen zou dit geweldige stuk speelgoed een heel mooi en amusant alternatief wezen!

 203. heleenmuilwijk heleenmuilwijk

  209

  Mijn kindje is bijna 1 en kruipt sinds een paar weken. Hij is een echte jongen en doet alles rustig aan ;). Kruipen vind 't ie erg interessant en dan het liefst achter z'n zussen en hun speelgoed aan......die zijn er alleen iets minder blij mee. Hoog tijd dus voor een speeltje dat zijn interesse blijft opwekken en hem uren speelplezier bezorgt!!

 204. peggyhameleers peggyhameleers

  210

  mijn zoontje kruip altijd achter de bal van mijn oudste zoon aan, maakt niet uit hoeveel ballen er in d ekamer liggen, maar de bal van mijn oudste is favoriet. Door dit speeltje zal zijn aandacht zeker getrokken worden door de deuntjes en de spiegel waarin hij zichzelf kan zien. Zo heb ik mijn beide zoons tevreden!

 205. Susanne Driessen Susanne Driessen

  211

  Dochter Arwen van 9 maanden kruipt achter een speelauto of achter de hond aan. Ballen zijn vooral leuk om tegen aan te meppen. Ik denk dus dat de combi van rolbal met puppy zeker geslaagd zou zijn!

 206. Alena Alena

  212

  Wat een leuk idee, een kruipbal! Mijn kinderen noch klien. Als ze eenmaal kan kruipen is een bal natuurlijk veel leuker om achteraan te gaan .

 207. Marloes Vries Marloes Vries

  213

  dit doet hij nog niet. Hij is inmiddels 9 maanden maar 3 maanden te vroeg geboren dus zou deze kruipbal graag winnen zodat hij gestimuleerd kan worden als hij eraan toe is!

 208. Boerinneke Boerinneke

  214

  onze jongste begint zowat te kruipen, dus dit lijkt me een geschikt spelletje om lekker samen met hem bezig te zijn. Jong geleerd is veel plezier later..

 209. NPHamstra NPHamstra

  215

  Onze zoon 'kruipt' momenteel alleen een beetje achteruit, dus gaat alleen maar verder van zijn speeltje af. Zou deze kruipbal, met muziek, hem wel uitdagen vooruit te kruipen? We zouden hem dus graag willen winnen en testen of de kruipbal werkt!

 210. michelle1405 michelle1405

  216

  Onze dochter kruipt momenteel nog niet, zodra ik haar op haar buik leg en haar favoriete rammelaar of nijntje bal neerleg (uiteraard een stukje verder dat ze ook wat moet doen) dan probeert ze al kruipbewegingen te maken. Maar zodra het niet lukt, geeft ze het op en laat haar voorhoofd op haar armpjes zakken.

 211. Sarina Sarina

  217

  Een pingpong balletje wat hij steeds oppakt en laat stuiteren

 212. cvdberg cvdberg

  218

  Onze dochter is al 2 en vond het geweldig om naar de afstandsbediening te kruipen en er dan mee te spelen. Dus elke x de afstandsbediening een stukje verder weg leggen en hup daar ging ze. Vrienden van ons hebben net een klein meisje en zou het graag aan hun cadeau willen doen zodat hun meisje straks ook lekker rond kan kruipen.

 213. girl198526 girl198526

  219

  mijn zoontje is het nog allemaal aan het uitvinden dus zoiets zou natuurlijk heel erg handig zijn ik zou hem graag willen winnen

 214. Mariabakker Mariabakker

  220

  Mijn dochtertje kruipt nog niet. Hopelijk zorgt deze bal er voor dat ze niet zo laat gaat kruipen als haar moeder. Ik kroop nog niet eens toen ik een jaar was :-)

 215. Griekspoor Griekspoor

  221

  Ons dochtertje begint nu echt te wiebelen en te diedelen met haar beentjes en knietjes als ze lekker op de grond aan het spelen is dus dit zou absoluut goed uitkomen om het nog meer te stimuleren!

 216. NvGastel NvGastel

  222

  Ik zou deze kruipbal echt graag willen winnen. Ons zoontje van 10 maanden kruipt nog niet. Ligt vaak genoeg op zijn buik, en wiebelt een eind weg, maar kruipen ho maar. We hebben al van alles geprobeerd, maar het lukt gewoon niet. Omdat zijn mama in de rolstoel zit vanwege een lichamelijke handicap, willen ze ons zoontje gaan testen als hij niet snel vorderingen maakt! Terwijl mijn handicap niet eens erfelijk is! Ik weet daarom zeker dat mijn kind wel kan en gaat kruipen, maar word zo onzeker gemaakt, dat ik het erg fijn zou vinden als hij binnen korte tijd echt begint te gaan kruipen. Daarom zou deze kruipbal echt een uitkomst zijn voor onze kleine vent, en ik hoop echt dat ik hem mag winnen!

 217. lim lim

  223

  is bijna 6 maand beweegt al veel met beentjes nu maar ga nog niet vooruit zo leuk speeltje zou hem wel goed stimuleren denk ik! :-)

 218. Tiger Tiger

  224

  Ze kruipt achter een bal aan.

 219. Elvira2013 Elvira2013

  225

  Onze dochter is nu net 10 weken, dus kruipen kan ze nog niet. Maar ik geloof dat dat niet lang zal gaan duren voordat ze dat kan, ze kan nu al bijna zitten! Met hulp van papa en mama uiteraard. Dus deze kruipbal gaat zeker snel van pas komen!

 220. hopje hopje

  226

  onze zoon mept graag tegen het wasbolletje (voor het wasmiddel in de wasmachine) en gaat er dan achteraan! :-)

 221. santenkate santenkate

  227

  Bram kruipt nog niet, maar wíl wel heel graag. Probeert zijn benen er aardig onder te krijgen, maar lukt nog niet en wordt dan erg boos :). Misschien is dit leuke speelgoed het laatste zetje dat hij nodig heeft om echt te gaan kruipen?

 222. moryana moryana

  228

  Onze zoon kan nog niet kruipen, maar dit zal hem zeker stimuleren om wel te gaan kruipen!!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >