Winnaars Bekend: Win mijn eerste Ted, Pop, Viskom of Speel Gym!

Door: Mamaplaats 75 reacties

winactie stempel Win mijn eerste Ted, Pop, Viskom of Speel Gym!

Mijn Eerste Kerst met TOMY Lamaze

Het eerste jaar van je baby is heel speciaal. De eerste keer dat je baby kerst meeviert maakt de feestdagen dubbel zo bijzonder. Maak de kerstsfeer af en trakteer je kleintje op een extraatje. Ideale cadeaus dus voor baby’s eerste Sinterklaas of Kerst. Lamaze speelgoed wordt ontwikkeld gebaseerd op het Lamaze Infant Development System. Dit systeem bestaat uit 3 ontwikkelingsthema’s. Ieder Lamaze speelgoed is ontworpen om baby’s te helpen de wereld om zich heen te ontdekken. Het ontwaken van de zintuigen (geboorte-24mnd) Een pasgeboren baby kan nog niet erg ver zien maar kan heel goed horen. Het speelgoed in deze categorie is dan ook ontworpen om deze zintuigen te helpen ontwikkelen. Het speelgoed is ontworpen op basis van geluid en textuur. De baby vindt het leuk om verschillende dingen te voelen en aan te raken, zij zullen dan ook reiken naar hun directe wereld of schudden met hun handen of trappelen met hun voeten om geluidjes te horen. Het ontdekken en uitproberen (6-24mnd) Met speelgoed van Lamaze zullen baby’s nieuwe vaardigheden ontdekken ongeacht wanneer het speelgoed gekocht werd. De producten groeien mee met de ontwikkeling van de zintuigen van de baby. Het bewegen en doen (9-24mnd) Nu de baby’s steeds mobieler worden zullen zij op een hele andere manier met het speelgoed van Lamaze gaan spelen. Motorisch ontwikkelen zij zich zo dat ze de muzieknoten in enkel speelgoed van Lamaze kunnen gaan spelen en zij zullen vooruit gaan op het gebied van ringen stapelen en figuren sorteren waardoor het speelgoed dat eerst zo leuk was vanwege de kleuren, textuur en patronen nu steeds praktischer wordt toegepast.

Wat kun je winnen?

Mijneersteted Mijn Eerste Ted De eerste zachte Teddy Beer van je baby in een nieuw jasje. Groei, ontdek en leer door te spelen. Heldere, felle kleuren en sterk contrasterende patronen nodigen de baby uit tot focus, wat het zicht stimuleert. De zachte kwaliteits stof en de verschillende texturen wekken de baby's tastzin op. Verrassende functies in Teddy's poten en oren leren de baby te grijpen en knijpen wat zijn motoriek verfijnt. Het horen van geknisper en gepiep draagt bij tot de ontwikkeling van de baby's gehoor.
   
Mijneerstepop Mijn Eerste Pop Maisie De eerste zachte Pop van je baby. Heldere, felle kleuren en sterk contrasterende patronen nodigen de baby uit tot focussen, wat het zicht stimuleert. De baby zal door de verschillende texturen zijn tastzin ontdekken terwijl ze deze schattige pop knuffelen. Een flap met klittenband stimuleert de baby tot simpel rollenspel. Een knisperend slabbetje en een klokkenspel laten de kleine oortjes oprichten, en de gehoorzin opwekken.
   
Mijneersteviskom Mijn Eerste Viskom Deze grappige vissenkom zit vol met lieve beestjes die lekker zacht zijn en vol zitten met rammeltjes, piepjes en leuke texturen. Ze zijn gemakkelijk op te pakken met kleine handjes en zullen helpen met het ontwikkelen van de hand-oog coördinatie van je kleintje.
   
Mijneerstegoedemorgen Mijn Eerste Goedemorgen Speel Gym Groei, ontdek en leer door te spelen. Met de innoverende standaard kan de baby rechtop zitten en rondkijken terwijl er nog steeds speelgoed voor hen is om hen te vermaken. De baby leert oorzaak en gevolg door te ontdekken dat beweging de lichten en de muziek activeert. Het mobiel draait wanneer de baby ernaar zwaait, wat de baby actief en in beweging houdt. De melodieën vermaken de baby vast en zeker en helpen de ontwikkeling van baby's gehoor.
     

Hoe kun je winnen?

Volg onderstaande stappen en maak kans op één van de mooie prijzen! 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord de volgende vraag: Wat geef jij je baby voor zijn/haar eerste Sinterklaas/Kerstmis? Wanneer je beide stappen voldaan hebt, maak je kans op één van de prijzen! De winactie is geldig t/m 8 december.    

Winnaars

W

Winnaar

Win mijn eerste Ted, Pop, Viskom of Speel Gym!

W

Winnaar

Win mijn eerste Ted, Pop, Viskom of Speel Gym!

W

Winnaar

Win mijn eerste Ted, Pop, Viskom of Speel Gym!

W

Winnaar

Win mijn eerste Ted, Pop, Viskom of Speel Gym!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
75 Reacties

Reacties

 1. quintathyme quintathyme

  1

  Heb de site gelike't. Mijn eerste pop maisie zou ik graag willen winnen. Het is dan een kerst kadootje voor mijn zus die rond die tijd is uiterekent van haar vierde kindje. Ze krijgt een dochtertje en dit zal een leuk en geschikt kadootje zijn om te geven. Deze mooie pop sprong er als eerste uit dud de keuze was niet moeilijk.

 2. Majo85 Majo85

  2

  Ik geef een mooi voorleesboek! Mocht ik deze prijs winnen dan kies ik voor mijn eerste goedemorgen speel gym, dit is een erg mooie prijs en goed voor de ontwikkeling van een kind!

 3. Kimdejong Kimdejong

  3

  Voor de eerste Sinterklaas had onze kleine meid vooral kleertjes gehad, maar ook een leuke duplo set. Nu is ze al bijna 3 jaar. Onze kleine vent die nog geboren moet worden heeft inmiddels al een knuffel gehad, meer zal er voor hem nog niet gebracht worden. Volgend jaar wellicht een leuke treinbaan (van hout!).

 4. timmem timmem

  4

  Mijneersteted Mijn Eerste Ted De eerste zachte Teddy Beer van je baby in een nieuw jasje. Groei, ontdek en leer door te spelen. Heldere, felle kleuren en sterk contrasterende patronen nodigen de baby uit tot focus, wat het zicht stimuleert. De zachte kwaliteits stof en de verschillende texturen wekken de baby’s tastzin op. Verrassende functies in Teddy’s poten en oren leren de baby te grijpen en knijpen wat zijn motoriek verfijnt. Het horen van geknisper en gepiep draagt bij tot de ontwikkeling van de baby’s gehoor. heel erg leuk voor kleindochter lise

 5. Fairy83 Fairy83

  5

  Voor Sinterklaas hebben we Sesamstraat speelgoed. Voor de kerst wilde we Toby de beer kopen. Die van de oudste is kapot gegaan. Mijn eerste Ted zou een goede vervanger zijn

 6. nessen nessen

  6

  Ik denk dat het Duplo wordt.

 7. nancy52 nancy52

  7

  Ik heb de site gelikt. Ik zou graag mijn Eerste Viskom want ik weet nog niet of ik een jongen of een meisje krijgt. Maar ik weet wel dat dit cadeau erg leuk zal zijn ook omdat ik in juni voor het eerst een kindje krijgt.

 8. kelpie kelpie

  8

  Wij vieren Sinterklaas met oma en opa en hun kopen dan cadeautjes voor ons en wij voor hun. Ik weet dus nog niet wat onze baby krijgt, maar op het verlanglijstje had ik sowieso al speelgoed van Lamaze gezet! Alles van dat merk is leuk, dus dat is makkelijk. Verder staat nog op het verlanglijstje een babygym, een mobiel voor aan de box, Sophie de giraf en een speelkleed. Dus ben benieuwd wat het wordt! En verder maken we altijd uitgebreide surprises voor elkaar dus ik gok dat dit jaar iets zal worden als een geknutselde kinderwagen of wieg of een hele grote baby. Heeft de kleine nog niks aan, maar kan wel leuke foto's opleveren :)

 9. Stuiter Stuiter

  9

  Geliked, Ik hoop dat onze uk Pop Maisie krijgt? Ze heeft nog geen poppen. Dus dat zou leuk zijn. Verder slaan we dit jaar de kado's even over!

 10. didl didl

  10

  Onze zoontjes zijn anderhalf en 2 weken oud en zijn dus nog te klein om het sinterklaas gebeuren te snappen. Hun eerste sinterklaas wordt dus pas volgend jaar gevierd :-( Ik hoop de speel gym of mijn eerste ted voor onze jongste te winnen, hij heeft nl nog niet echt een leuke knuffel en zo'n speel gym lijkt me echt super leuk!

 11. mozi mozi

  11

  Onze mini krijgt hopelijk de Eerste vissenkom. Hij is dol op het pakken van mooi gekleurde spullen en zijn zus van 5 speelt dit geduldig en lief met hem mee. Ze kunnen hiermee mooi samen 'aan de slag'!

 12. jdeb jdeb

  12

  Mijn ventje is geboren op 5 december. Toen heeft hij sinterklaas alleen nog niet echt meegemaakt. Nu is hij eigenlijk ook nog te jong om het mee te krijgen, maar het is natuurlijk wel leuk om hem een cadeautje te geven. Vorig jaar tijdens zijn geboorte sneeuwde het. Dit jaar krijgt hij een slee als cadeau. Hopelijk kan hij er deze winter dan wel gebruik van maken. Veilig met zo'n zitje erop, lekker ingepakt in een skipakje. Té schattig gewoon! Als we winnen, zou ik graag Mijn eerste vissenkom voor hem winnen. Hij vind het prachtig om allerlei dingetjes in een bakje/emmertje te doen.

 13. Jasmine Jasmine

  13

  Voor onze meid allemaal praktische cadeautjes zoals bijtringen, zachte speelblokken, 'mijn eerste bordje met lepel', besteksetje en meer van die dingen die je toch nodig hebt.

  • Jasmine Jasmine

   14

   Ze is namelijk nog maar 3,5 maand.

 14. ElineV ElineV

  15

  Mijn lieve Eva krijgt een activity center deze december.

 15. Leen28 Leen28

  16

  Beste Mamaplaats, Voor sinterklaas krijgt mijn 10 maanden jonge spruit voorleesboeken van dikkie dik. Wij vinden het heerlijk om voor t slapen gaan boekjes te lezen en te brabbelen in bed. Hij is nu nog te klein om al die feestdagen te begrijpen dus gaan we het ook niet overdrijven. Deze vlotte man heeft thuis een roze poppenwagen van nijntje waar hij achter begint te stappen. Wat is er liever dan zijn eigen stoere pop erin. Want zeg nou zelf, poppen op die leeftijd kunnen ook voor jongens toch! ;)

 16. gabryela gabryela

  17

  Ook ik heb op FB geliked! ( cornelia thijssen ). Wat krijgt mijn baby van 10 maanden voor Sinterklaas, nou niet zoveel! Ik heb wat kleinigheidjes gekocht om haar armpjes te stimuleren omdat zij haar arm nog niet goed gebruikt ( is geboren met gebroken bovenarm + zenuwbeschadiging, gecompliceerde bevalling). Dus alles wat ik koop, is met vooruitzicht op een vooruitgang op haar genezing!

 17. cyncyncynthia cyncyncynthia

  18

  Geliked TOMY en TOMY Baby NL! Onze dochter heeft voor haar komst (geboorte) lamaze vlindermeisje voor aan de maxi cosi gekregen en nu voor Sinterklaas een ander poppetje van lamaze en met kerst krijgt ze de lamaze prinses op t paard! Ze vind de kleuren zo interessant! Het prikkelt haar enorm in positieve zin! Onze zoon heeft de lamaze panda doekje al maar is verslaafd nu aan toet toet auto's van VTech sorry! Maar die vissenkom lijkt me super voor hem! Mss nog voor kerst halen

 18. mille mille

  19

  geliked of hoe je da ook schrijft. mijn ventje van 18 weken krijgt een jumperoo voor zijn sint. hij zit niet graag stil en houd van alles wat beweegt. dus...muziek vind hij geweldig en dat zit er ook op. maar zo eenn activity mat zou geweldig zijn om te oefenen met zijn motoriek liggend op zijn rug waar daar heeft hij moeite mee.

 19. Neus Neus

  20

  Zoveel heb ik nog niet gekocht als cadeautje. Een antilekbeker met naam, en nog een eetsetje. Dus eigenlijk een beetje praktische zaken die nu nog niet gebruikt worden (Veerle is 5 maanden). Maar van Lamaze zou ik kiezen tussen de pop of de vissenkom. En bij het laatste denk ik dat haar 2 grotere zussen (van 4 en 5) wel even haarfijn zullen uitleggen hoe het werkt... (om stiekem ook even mee te spelen).

 20. melissa1984 melissa1984

  21

  1. Gedaan 2. ik geef mijn baby de kerststal van little people, komt van pas bij de kerstboom en ook leuk en verantwoord spelen!

 21. glena79 glena79

  22

  Onze bink krijgt voor zijn eerste sinterklaas een babyschommel. We zijn razend benieuwd of het zijn goedkeuring zal kunnen wegdragen.

 22. Debseflebs Debseflebs

  23

  Mijn oudste zoon krijgt speelgoed van Playmobil 123, little people en duplo (ook van andere familieleden) Mijn jongste zoon heb ik dan alleen maar kleding gegeven omdat ik echt niet wist wat ik hem moest geven. Zou daarom extra leuk zijn om iets te winnen van TOMY. Ik like TOMY al lange tijd op facebook, en vind het zeer goed speelgoed.

 23. tira tira

  24

  Een Woezel en Pip knuffel met het voorleesboekje

 24. Nietje Nietje

  25

  Deze keer krijgt onze nog niet geboren kleintje waarschijnlijk wat sexe specifieke kleertjes en misschien een speeltje. Want we komen er dinsdag als het goed is achter wat het is, dus als verder allergoedkoopste blijkt te zijn (20-weken echo) dan gaan we daar even een beetje voor shoppen. Zijn/haar grote zus krijgt van een andere Sint al een prachtig kadootje dus daar zijn we nog niet helemaal uit. Het is haar tweede decembermaand buiten ;)

 25. cindy_framke cindy_framke

  26

  Wij verwachten in februari ons baby'tje, een meisje. Weet dus nog niet wat ik volgend jaar voor haar eerste sinterklaas of kerst zal kopen. Je ziet tegenwoordig zo veel leuke dingen. Wie weet wat ze volgend jaar allemaal weer hebben. Misschien de Goedemorgen Speel Gym als vervroegd sinterklaas of kerstcadeau ;-)

 26. Sofje79 Sofje79

  27

  Onze dochter is 15 maanden maar ondanks dat ze het feest niet begrijpt vieren we het wel. Ze krijgt van ons een keukentje.

 27. PleunenSaar PleunenSaar

  28

  Het prentenboek 'Sinterklaas' van Charlotte Dematons. Dit is een leuk kijkboek. Maar zo'n mooi s

 28. PleunenSaar PleunenSaar

  29

  Speelgoed van Tomy is ook erg leuk om te geven en te krijgen!

 29. negenponder negenponder

  30

  Met drie maanden is onze zoon nog te jong om echt aan sinterklaas te doen. maar we hebben wel Freddy Vuurvlieg voor hem gekocht als sinterklaascadeautje!

 30. Ilsee Ilsee

  31

  Mijn Eerste Goedemorgen Speel Gym

 31. Dees19 Dees19

  32

  TOMY geliked! Sam is dol op beestjes, du bij ons valt de keus op de Vissenkom. Dit jaar vieren wij voor de 1e keer Sinterklaas...hij krijgt sowieso een kinderkeyboard!

 32. kempenaers kempenaers

  33

  ik heb eens van fisher price het ballenvulkaan gewonnen en dit is vanaf 6 maanden , mijn kleinzoontje word op 25/12 6 maand en dus is dit het perfecte geschenk

 33. mariska12 mariska12

  34

  TOMY geliked!! Wat ik mijn dochtertje van 6 maanden kado doe met sint en kerst? Ik heb wat kleine speeltjes zoals een boekje met geluid. En ook wat kleertjes en nieuwe schoenen. Als het marr functioneel en of educatief!! Als wij hier mogen winnen zou ik kiezen voor de goedemorgen speel gym. Ze houdt van grijpen naar speeltjes wat goed is voir haar motoriek!! Daar is dit speelkleed heel goed voor!!!

 34. macife macife

  35

  ook ik heb geliked ik geef mijn meisje voor haar eerste sinterklaas een fisherprice valeu (of hoe je het ook mag schrijven) pack. en ik hoop dat ik mijn meisje voor haar eerste kerst een mooi kado mag geven zoals mijn eerste vissenkom

 35. j.verhees j.verhees

  36

  De viskom zou een leuk sinterklaas kado zijn voor onze zoon van bijna 6 mnd.

 36. Tijger86 Tijger86

  37

  Heb de site gelike'd Mijn dochter word18december 1jaar, dus word dubbel verwend. Ze is helemaal weg van knuffels en poppen, dus ze zou dit een geweldig kado vinden om te winnen!

 37. Veer88 Veer88

  38

  ik heb de pagina geliket op facebook :) mijn zoontje krijgt van mij voor zn eerste kerst en zitje voor in bad waar geluid uit komt en water! We hebben nu sinds een maand een grote bad in de badkamer en hij vind het helemaal geweldig! echt een waterrat :) Mochten wij winnen zou ik voor de vissekom gaan, wij hebben een aquarium met vissen erin hij vind dat helemaal geweldig en tikt graag tegen het glas aan en wil de vissen pakken :)

 38. vandam vandam

  39

  voor mijn kleindochter: pop maisie de eerste pop en vast niet de laatste

 39. karasevda75 karasevda75

  40

  de pagina is geliked ... en voor me dochtertje zou ik de "Mijn Eerste Goedemorgen Speel Gym" willen winnen ...

 40. angelika1982 angelika1982

  41

  Vorig jaar was de eerste sint/kerst van mijn jongste mannetje... Toen kreeg hij veel van Lamaze. Nu hij net één is zou hij graag de vissenkom winnen, omdat hij zo houdt van alles overal in en uit halen...

 41. corien84 corien84

  42

  Onze zoon van 4 maand krijgt van zijn tante met sinterklaas zijn van houten letters. Verder hebben wij geen idee wat hij van de sint en piet krijgt.

 42. Angela84 Angela84

  43

  Onze jongen krijgt vooral praktische dingen als een huisje met vormen, een ring met geluidjes en een pyjama. Nu ik die leuke educatieve figuren van Tomy zie zou die vissenkom ook erg stoer voor hem zijn. Daar kan hij mooi mee spelen en zich gaan ontwikkelen;-)

 43. kloevert kloevert

  44

  Geliked. Voor mijn jongen wordt het zijn eerste Sinterklaas. Hij krijgt een looptrainer want daar is hij echt aan toe. Verder hebben we nog geen idee.

 44. Mamasinds Mamasinds

  45

  Ik heb mijn dochter op eerste kerstdag vier jaar geleden haar verjaardag gegeven!

 45. Alena Alena

  46

  Little pop! zo mooie kwaliteit. De stoomboot van sint met poppetjes! Zo leuk dat m’n kind van 1,5 het ook wil!

 46. Anita02 Anita02

  47

  Vorig jaar was de eerste Sinterklaas en kerst van onnozel jongste. Hij heeft vooral kleding gehad omdat hij hard groeide en nog beel speelgoed van zijn broer en zus had. Dit jaar is het anders, zijn 2 Sinterklaas en kerst krijgt hij speelgoed wat bij hem past. Een jumping animal hond omdat hij gek van hondjes is. Een auto garage om lekker te racen en voor de kerst staat er een treinbaan op zijn lijstje maar nu ik de geweldige Tomy mijn eerste viskom heb gezien gaat ook deze op het lijstje. Dingen ergens in en uithalen zijn favoriet hoer bij Geremy!

 47. traceyeggers traceyeggers

  48

  had Tomy al geliked op facebook ;) ik hoef volgend jaar pas na te denken over een cadeau voor kerstmis en sinterklaas . mijn kleine mannetje word pas in april geboren . ;) maar ik denk dat ik iets van Tomy of Lamaze ga kopen voor mijn kleine man. ivm de motoriek die hierdoor beter gestimuleerd word . maar de eerste speelkleed zou zijn Goedemorgen Speel Gym. Succes allemaal. :)

 48. ina_jongsma ina_jongsma

  49

  Onze kleine meid krijgt een Lamaze kangoeroe van de Sint! Hopen dat ze dit leuk vindt! Ze is nu 6 maand oud dus het spelen is steeds meer aan haar toevertrouwd! Hopelijk gaat ze in de prijzen vallen, zeker weten dat haar eerste Sinterklaas haar goed zal bevallen!

 49. es es

  50

  heb geliked!! wat de sint onze kleine man van 4 maanden geeft uuh hij moet even op zoek naar iets wat zijn ontwikkeling stimuleert hij ligt namelijk achter met zijn motorische ontwikkeling ik denk een buikligtrainer misschien wel de goedemorgen speelgym zo te zien en te lezen een goede stimulans. ik zal het er eens over hebben met fysiopiet.

 50. darkprinces89 darkprinces89

  51

  mijn zoontje is net 7 weken en zou heel graag mijn eerste goedemorgen gym willen geven als cadeau dat zou echt geweldig zijn!

 51. Nens Nens

  52

  Zou heel graag de eerste viskom willen winnen! Voor zijn eerste sint krijgt onze senn nino van vtech ;-)

 52. TaraH TaraH

  53

  Ik zou de eerste kerst de Mijn Eerste Goedemorgen Speel Gym geven.... leerzaam, leuk om mee te spelen en gewoon een ontzettend leuk ding voor baby's

 53. Mama-van-Sem Mama-van-Sem

  54

  Wij geven voor kerst Sem zijn eerste serviesje, met een politie agentje erop, heel toepasselijk want papa werkt bij de politie :) We zijn op zoek naar leuke educatieve speeltjes voor hem en wat ik hier voorbij zie komen is dan wel heel erg leuk! Vooral de vissenkom lijkt me helemaal super voor Sem! Mijn eerste Ted is ook ontzettend leuk!

 54. skila71 skila71

  55

  Een Winnie in de Wolken Mobiel

 55. elliebee elliebee

  56

  Ik ben helemaal verliefd op de Lemaze producten, Mijn kleine Billy had en Lamaze speelmat hij is er nu te groot voor dus wij willen graag Mijn Eerste Viskom winnen hij zou het gewelding vinden, hij is gek op diertjes en volgt de kat de hele dag lang. Daarom heb ik speelgoed met dieren voor hem gekocht voor zijn eerste sinterklaas, little people boerderij, en wat dieren tuin duplo. Hopelijk vind hij zijn speelgoed net zo geweldig als mama het vind ;)

 56. geajager09 geajager09

  57

  Een doos Duplo voor wanneer hij wat ouder is en voor nu de knuffels van Woezel en Pip en een mooie vest

 57. Marjoleinkenji Marjoleinkenji

  58

  TOMY geliked op FB. Ons kindje verwachten we net voor de kerst. Dus wat ik ons baby'tje zal geven: Een hele hoop liefde, rust, regelmaat en aandacht. En natuurlijk om de 3 uur: Melk, haha.

 58. nance79 nance79

  59

  MIJN EERSTE TED! dit lijkt me een heel leuk cadeautje voor onze kleine man die er over een maandje is!

 59. wilma07 wilma07

  60

  ok ik heb tommy geliked op fb en ik zou graag onze 2 kleintjes de viskom geven

 60. Renskuhh Renskuhh

  61

  Jeej, wat een leuk spul zeg, van Lamaze! Mijn dochtertje van bijna 3 maanden kan ik hier zeker weten blij mee maken... Mijn zoontje van bijna 2 krijgt van de Sint dit jaar houten puzzels. Van opa en oma Sint krijgt hij een tractor met geluid van Little People. Mijn dochtertje van 3 maanden krijgt van ons een boxspiraal. Van opa en oma Sint krijgt ze een wandelwagentje met een pop erin. Bij de andere opa en oma hebben ze hun cadeautje al gehad, de kermis van Little People voor hun samen. Erg leuk allemaal... Ik vind het belangrijk dat iets 'een doel' heeft. Net als met de vissen lijkt het me superleuk dat ze het op een gegeven moment erin gaan doen. Voor die tijd kunnen ze lekker expirimenteren met de geluidjes uit de visjes. En ook de eerste knuffels zijn zooooooo cute. De mat om op te oefenen is ook geweldig, denk dat dat voor uren speelplezier zal zorgen. Ik ga duimen dat ik mijn kindjes mag verrassen met zo'n spetterende prijs!

 61. Renskuhh Renskuhh

  62

  Tomy hoefde ik trouwens niet meer te liken, die like ik al heel lang :D

 62. lianachayenna lianachayenna

  63

  mijn eerste goedemorgen speel gym lijkt me super gr liana

 63. Rominaa Rominaa

  64

  Mijn Eerste Goedemorgen Speel Gym!!!! lijkt me zooooo super als ik die zou kunnen winnen voor mijn kleintje, dat zou een super cadeau zijn voor de feestdagen!!!!!

 64. vonvanr vonvanr

  65

  Ik heb TOMY geliked. Voor de Kerst krijgt ons frummeltje een activiteiten centrum voor in de box. Ze vindt alles wat geluid maakt en beweegt heel erg leuk.

 65. rakkel rakkel

  66

  De sint heeft het met mama en papa en alle oma's en opa's op een akkoord gegooid om maar 1 kado te geven. Voor onze jongste zoon (die 8 maand word als de Sint komt) is dat en autostoel geworden. En voor de Kerst weten we het nog niet. Maar de viskom zou niet slecht staan onder onze Kerstboom. Mochten we niet winnen ben ik al blij met de inspiratie voor een leuk speeltje.

 66. Marionfled Marionfled

  67

  Maak ruimte voor luiers babypakjes en kleine sokjes voor teddyberen en knuffels en rammelaars en blokjes Maak ruimte voor truitjes hemdjes en zachte broekjes voor slabbetjes en knuffels en kijk- en voorleesboekjes Maak ruimte voor mijn Eerste Goedemorgen Speel Gym Alleen als ik die win!

 67. liset1982 liset1982

  68

  Ik geef mijn kindje de eerste goedemorgen babygym omdat ons 4e kindje ook nieuw speelgoed wordt gegund!!!

 68. Minimi1984 Minimi1984

  69

  Facebookpagina geliked!! Mijn dochtertje zou de vissenkom geweldig vinden.. Ze is nu erg druk aan het verkennen. Zij krijgt een loopwagentje.

 69. Katerina Katerina

  70

  Mijn eerste goede morgen speelgym. Mijn kindje wordt juni volgend jaar geboren, dus als ik de speelgym win, dan wordt het zijn/ haar eerste cadeau met Sint.

 70. hester Ruijter hester Ruijter

  71

  Een nieuwe babyfoon voor onze nieuwe aanwinst die we hopelijk komende week mogen verwelkomen. Kan niet wachten!

 71. wendyke82 wendyke82

  72

  op 23april 2014 uitgerekend en kan wel wat kleertjes gebruiken vor de kleine man dat zou dus mijn keus worden de rest heb ik zo ongeveer wel

 72. Mofie Mofie

  73

  Als het meezit ;-) krijgt onze kleinste spruit Mijn Eerste Viskom. Deze stond al op het verlanglijstje maar wie niet waagt...

 73. baloe15 baloe15

  74

  Mijn Eerste Ted,

 74. Biancahoekstra Biancahoekstra

  75

  Ik zou graag mijn eerste pop maisie willen winnen voor mijn dochter. Ze wordt over een weekje 1 jaar en ze is volop aan het ontdekken, dit zou echt een mooi cadeau voor haar zijn

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >