WIN: Maxio-Cosi Cabriofix twv 109,- euro

Door: Mamaplaats 56 reacties

WIN: Maxio-Cosi Cabriofix twv 109,- euro

Dat is nog eens een mooie prijs, tijdens deze dure decembermaand! De Maxi-Cosi CabrioFix is een universeel autozitje voor baby’s tot 13 kg (vanaf de geboorte tot 12 maanden). Deze autostoel kun je eenvoudig bevestigen met behulp van de autogordel. Eventueel is de Maxi-Cosi CabrioFix ook te bevestigen met de Maxi-Cosi FamilyFix, EasyFix en EasyBase. Extra eigenschappen: - Extra bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen dankzij het Side Protection System - Kan op het frame van een Maxi-Cosi of Quinny kinderwagen geplaatst worden - Toegerust met uitneembare zitverkleiner, zonnekap en zitverkleiners - Geïntegreerde zonnekap is eenvoudig onder de rand op te bergen - Gordelsysteem is heel gemakkelijk met de hand te verstellen - Gordelhaken houden harnasgordels opzij - Ergonomische draagbeugel - Praktisch opbergvak - Bekleding is uitwasbaar - Voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidseisen ECE R44/04  

Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Bedenk een leuke prijsvraag voor onze BabyValue FaceBook pagina, de leukste prijsvraag wint!  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
56 Reacties

Reacties

 1. Josee Josee

  1

  Heeft jouw kindje tafelmanieren? Maak een foto van de leukste tafelmomenten met jouw kleintje en win een kinderstoel incl. een maaltijdset. Upload je foto op onze Babyvalue Facebook pagina !

 2. SandraThomas SandraThomas

  2

  Vermaakt jou kindje zich in de autostoel? Vertel wat jouw kindje zoal doet om zich in de autostoel te vermaken en maak kans op een Autospiegel kikker of varken van LUCA.

 3. Lina Lina

  3

  Babyvalue helpt de kerstman. Maak een foto van jou kindje in kerstsfeer en plaats hem op onze facebook pagina. Wij maken (datum.....) de winnaar bekend van de leukste, grappigste of mooiste foto.

 4. gabryela gabryela

  4

  Als moeder zijnde ken je het wel, de OEPS momentjes! Maak van je kindje een foto tijdens een ondeugend, stout, of echt OEPS! momentje en stuur hem snel op! Wie weet ben jij dan de winnaar van dit mooie babypakket samengesteld door Babyvalue!

 5. Rolinda Rolinda

  5

  Kerstprijsvraag, help de kerstman mee zoeken! Oh oh! De kerstman is zijn rendier Rudolph kwijt! Hij heeft Rudolph natuurlijk wel nodig voordat het kerst is. Op de site van www.babyvalue.nl, zit Rudolph ergens verstopt. Kan jij hem vinden? Wie helpt de kerstman om Rudolph te vinden? Wie Rudolph als eerst vindt, wint een waardecheque van babyvalue t.w.v. €100. Succes met het zoeken!

 6. mian1986 mian1986

  6

  Ik ben 2 maart uitgerekend van de tweede spruit en we hebben bij de eerste geen maxicosi gehad, dus is het nu wel mooi als ik van de kerstman een mooie nieuwe maxicosi krijg.

 7. Basenpris Basenpris

  7

  Ik volg de babyvalue facebookpagina omdat........ En dan moeten mensen de zin af maken. Of ik vind de babyvalue facebookpagina leuk omdat............. Of mijn mooiste moment van 2012 was/is....... Of hoeveel verschillende kinderwagen/autostoelen enz... Verkoopt babyvalue Wat zijn de voordelen van het kopen bij babyvalue..... Babyvalue maakt ouders en kinderen graag blij.... Wat is jou leukste blije foto van jou kindje (foto plaatsen op de facebookpagina) Een paar ideeen hihi!

 8. tinekepralineke tinekepralineke

  8

  Jouw kindje is zo uniek & waardevol voor je dat je ervoor naar de maan zou lopen en terug, het moment van de geboorte wist je dat je leven nooit nog hetzelfde zou zijn... Maar op welk moment heeft je smurfje je ontroerd tot in het diepste van je hart? Na welke grappige uitspraak moest je je buik vasthouden van het lachen? Welke waarden wil je je kind absoluut bijbrengen in het leven en waarom? Wanneer had je nog eens een heerlijk momentje volledig voor jezelf? Uit de leukste inzendingen kiezen wij een winnaar!

 9. judokid judokid

  9

  Vind de .. kerstballen op onze site noteer de letters maak een woord en stuur je antwoord via prive bericht

 10. danielp danielp

  10

  Wanneer is Babyvalue gestart als bedrijf?

 11. angels1980 angels1980

  11

  Zou het een mooi kerstkadootje vinden om de maxi cosi onder onze boom te vinden we hebben er al 2 op rij nu komt er een 3e bij

 12. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  12

  Wat vind jij het allerleukste cadeau voor je kleintje onder de kerstboom?

 13. Jokki Jokki

  13

  Brr koud buiten... Van welk (winter)uitje wordt jou kindje warm? Win een lekker warme maxi cosi voetenzak!

 14. esdoef esdoef

  14

  Baby facebook. Maak voor je baby een facebookpagina en zorg dat je de Babyvalue site naar zoveel mogelijk babyvriendjes en vriendinnetjes doorstuurt. Als zij jouw bericht liken en ook op vind ik leuk klikken van Babyvalue...maak je kans op mooie prijzen. Leuk toch...allemaal baby's met een eigen facebookpagina. Babyvalue...Je kunt er niet vroeg genoeg bijzijn:-)

 15. Jepsie Jepsie

  15

  Omdat je een handig autostoeltje kan winnen, lijkt het me leuk om een prijsvraag uit te schrijven met het favoriete autospelletje uit mijn kindertijd. het kopstaart spel. Je begint met een woord (bijvoorbeeld baby value) En degene die erna reageert moet een woord verzinnen dat begint met een E (Eetstoel) De woorden moeten gerelateerd zijn aan Babyvalue/mamaplaats. Degene die de meeste woorden weet te verzinnen, wint. Er moet wel altijd iemand tussen een beurt zitten.

 16. robinneke22 robinneke22

  16

  Maak een leuke en originele foto van hoe het NIET hoort om je baby vast te zetten in de auto. Het is wetenschappelijk bewezen dat heel veel mensen hun kindje niet correct in de auto vastzetten uit gemakzucht, onwetendheid,... Dus... originele foto's hoe het NIET moet en dan achteraf natuurlijk een reminder van hoe het WEL moet. Bijvoorbeeld met de maxi-cosi goed vast te zetten!

 17. minimonkey minimonkey

  17

  Jaja, de winter is weer in het land. Hoe brengen jullie de koude winterdagen door? Ga je lekker dik ingepakt op pad of blijf je heerlijk warm binnen?

 18. jackstek jackstek

  18

  Een mooie prijsvraag voor babyvalue lijkt me: Een button van een goed doel (gerelateerd aan kinderen en ouderschap) op de site verstoppen en laat de dames hem opzoeken en elke keer als er op de button wordt geklikt wordt er dan 0,50 cent aan het goede doel gedoneerd.Zo profiteren minder bedeelden ook een beetje mee van het grote aanbod van Babyvalue. Misschien ook leuk om dan een slogan of rijmpje te laten maken over het bewuste goede doel en daar dan een prijs aan te verbinden.

 19. Rianne kool Rianne kool

  19

  Een goede bespaar tips voor jonge ouders. Net zoals babyvalue zorgt voor geldbesparing door voor scherpe prijzen te zorgen.

 20. suzy suzy

  20

  Wat ga jij in 2013 samen ondernemen met je zoon/ dochter? Welke activiteiten moet je zeker dit jaar gedaan hebben?

 21. Laramommy2be Laramommy2be

  21

  Leuk! Ik moet nog alles aanschaffen voor de komst van onze kleine wonder! Mocht ik winnen zou dat super zijn

 22. w12345 w12345

  22

  Een prijsvraag bedenken, ja, maar wat. Ik denk aan: Maak een leuke grappige babyfoto in je eigen autostoeltje, wat iets te maken moet hebben met het onderwerp facebook. De leukste foto wint.

 23. jacoline jacoline

  23

  Hoe vervoer jij je kind ? Maak een foto en/of schrijf een stukje en vertel het ons.

 24. biekorf biekorf

  24

  Wat vind jij het allerleukste cadeau voor je kleintje onder de kerstboom?

 25. lily lily

  25

  Wat houd de babyvalue precies in en hoeveel mensen denken jullie dat er mee zullen doen aan deze wedstrijd ?

 26. cyncyncynthia cyncyncynthia

  26

  Hoe zit joun kind het liefst in de auto? Graag bevestigen met foto! Leukste foto wint!

 27. Linda Grassens Linda Grassens

  27

  Like onze http://www.facebook.com/BabyValue en vertel ons waarom jij deze Maxi Cosi moet winnen. Uit alle inzendingen wordt 1 winnaar gekozen.

 28. Eline Vos Eline Vos

  28

  Hoeveel waarde hecht jij aan de veiligheid van je kleintje? Check nu baby value en zie hoe waardevol onze producten zijn!

 29. Muurbloem Muurbloem

  29

  Prijsvraag: 1. In hoeveel landen zijn wij actief? 2. Welke merken verkopen wij allemaal? 3. Vertel ons waarom jij deze Maxi-Cosi CabrioFix verdient! Wij geven 5 Maxi-Cosie CabrioFix kado! De leukste en origineelste inzendingen (met de goede antwoorden bij punt 1 en 2) winnen! Uiterste deelname is 14 januari 2013!

 30. ingridtenbrinke ingridtenbrinke

  30

  Prijsvraag: Weet jij wanneer de Maxi-Cosi is uitgevonden en wanneer het verplicht is om je kindje daar in te vervoeren? Mail u antwoord voor 31-12-2012 en wie weet zit uw kindje in deze geweldige en veilige Maxi-Cosi CabrioFix.

 31. Corina Corina

  31

  Prijsvraag; hoeveel procent van de baby's wordt daadwerkelijk op de uitgerekende datum geboren? En dat er dan een winnaar getrokken wordt uit de juiste antwoorden.

 32. Dalena Dalena

  32

  Apart dat er nog geen like & share opties zijn gegeven voor een facebook prijsvraag, haha! Dat is dus mijn optie nummer 1: like & share deze foto (Hoppop Locco Loopfiets) en vertel ons wanneer jouw kleine zijn eerste stapjes heeft gezet/en vertel ons vanaf welke leeftijd deze loopfiets geschikt is.

 33. Lina Lina

  33

  Maak een foto van jouw babykamer in kerstsfeer en plaats de foto op onze Facebook. De babykamer met de meeste stemmen wint. Dus deel onze Facebook pagina met al je vrienden, verzoek erbij babyvalue Facebook pagina te liken. En natuurlijk te stemmen op jouw foto.

 34. steske steske

  34

  Prijsvraag: Geen Werk? Kinderdagverblijf niet meer te betalen? Zelf de dag met je kind doorbrengen? Wat voor leuks heb jij in gedachten? Winnaar wordt lekker mobiel met je kindje !!!

 35. anja85 anja85

  35

  Hoeveel faceboekvrienden heeft Babyvalue op 1 januari 2013? Degene die het dichtste bij het juiste antwoord zit krijgt een tegoedbon van 150 euro, te besteden bij Babyvalue.

 36. Annemiekbo Annemiekbo

  36

  Hoe cool is jouw kleintje in een Maxi Cosi? Maak een foto van je kind in zijn coolste outfit voor een leuk uitje in zijn nieuwe Maxi Cosi.

 37. MarjoleinM MarjoleinM Auteur

  37

  Volgens ons is de De Maxi-Cosi CabrioFix de musthave voor iedere moeder. Bedenk zoveel mogelijke verschillende toepassingsmogelijkheden van het gebruik van de De Maxi-Cosi CabrioFix. Tip gebruik foto's ( beelden spreken meer dan woorden).

 38. Laura1986 Laura1986

  38

  Lijk jij op je kleintje? Upload een babyfoto van jezelf of je partner toen je nog klein was, samen met een foto van je kind. De meest treffende gelijkenis wint een familie fotoshoot!

 39. Goudje1976 Goudje1976

  39

  Een maxi cosi is voor onderweg je kleintje mee te nemen. Stuur het leukste, spannendste of onroerend moment op evt met foto van wat jij met je kindje mee hebt gemaakt.

 40. valletta valletta

  40

  Het nieuwe jaar komt er weer aan. In de hele wereld zijn veel kinderen die het veel minder goed hebben dan onze kids. Reden te meer om te genieten van wat we hebben. Leg in een foto van jouw kleintje vast wat jij voor alle kinderen in de wereld wenst voor het nieuwe jaar. De winnaar wint een "Baby Art 1st Year Kit", een fotolijst waarin je al die mooie momenten van het eerste jaar van jouw kleintje kunt vastleggen, om zo nooit te vergeten hoe goed wij het hier hebben. Daarnaast schenkt BabyValue een bedrag van XXXX euro aan Unicef, om een bijdrage te leveren aan het geluk van alle kinderen op de wereld voor het nieuwe jaar.

 41. MICH18 MICH18

  41

  Plaats op facebook een plaatje een kerstboom met kerstballen. vraag de mensen te raden hoeveel ballen er in de kerstboom zitten! Uit de personen die het goed hebben kiezen jullie een winnaar. Laat de actie like´n en delen. Zo krijgen jullie ook meer volgers!

 42. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  42

  Met de rijkgevulde dagen die voor de boeg staan willen we ook eens het gewicht van onze kwaliteitsvolle materialen testen. wie denkt te weten hoeveel volgend pakket exact weegt, mag zijn antwoord mailen naar xxx@xxx.xx wie het dichtst bij het juiste gewicht zit, wint het pakket! - hoppop pilo deluxe - hoppop otto - hoppop donut - hoppop atablo - hoppop coppa

 43. rebekkie44 rebekkie44

  43

  Waar zou jij met je kindje in de Maxio-Cosi Cabriofix heen gaan als je deze mooie en zeer handige auto stoel zou winnen??

 44. Sofje79 Sofje79

  44

  Leukst verkleedde baby met carnaval, foto uploaden en dan wellicht als prijs een leuk carnavalspakje of cadeaubon

 45. Basenpris Basenpris

  45

  Wat is jou raarste verslaving/ gedrag ( geweest) tijdens je zwangerschap.

 46. Castreelo Castreelo

  46

  Welke celebrity-babynaam vind jij superorigineel en zou je ook wel aan je kind willen geven?

 47. Dorien1985 Dorien1985

  47

  Wat ik altijd erg leuk vind zijn prijsVRAGEN waarbij gevraagd wordt wat de leukste uitspraak is van je kindje. Kinderen zeggen toch vaak zulke leuke, grappige dingen. Die kan je dan ook eens met de rest van de wereld delen :-). BabyValue kan dan de winnaar uitkiezen, want er springt er altijd wel één tussenuit. Wat ik ook leuk vind zijn zoek-prijsvragen. Ik vind het vooral leuk als er een foto wordt gemaakt van een deel van een artikel wat BabyValue verkoopt. Je moet dan een e-mail sturen met wat jij denkt dat het voor een product is, en degene die het goed hebben daaruit wordt een winnaar geloot. Dus niet reageren op Facebook, want dan weet iedereen al wat het is, en is het niet leuk meer... Op deze manier doen er ook geen mensen mee die helemaal geen kinderen hebben. Zo'n zoek-prijsvraag kost toch best wat tijd. Het is het leukst als de prijsvraag ook echt aansluit bij de doelgroep vind ik! Succes BabyValue! Dit vind ik al een hele leuke prijsvraag hier :-). En zo'n Maxi Cosi kunnen wij goed gebruiken voor onze kleine.

 48. Kingforaday Kingforaday

  48

  De decembermaand is een dure maand voor de meeste mensen. Een maand met heel veel cadeauwensen! Graag zou je dat ene cadeau willen toewensen aan je geliefde, broer/zus, buurvrouw of gewoon je beste vriendin. Maar in de decembermaand zit dat er niet altijd even in.. Kies op de site van baby value een cadeau uit, die je graag wilt geven aan die ander! Dat kan roze kinderwagen zijn omdat ze nog geen kinderwagen hebben en het een meisje wordt of een fotolijst omdat de oma ver weg woont en zo een aandenken aan haar kleinkind heeft, etc. Vertel ons waarom je juist dat product als cadeau wilt geven en waarom zij/hij dat verdiend! Uit alle inzendingen zullen we één winnaar trekken en die mag het cadeau aan zijn of haar persoon geven! Dus dit is je kans, pak hem en misschien maak jij binnenkort een vreugdedans! Reageren kan tot 15 januari. Op 18 januari 2013 zullen we de winnaar vermelden op onze site. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 49. jooise jooise

  49

  Babyvalue moet bekend worden op facebook, met nu maar 362 likes moet deze even flink opgekrikt worden, want ik heb persoonlijk veel baat bij babyvalue! Mijn plan: Laat mamma's bekend raken met babyvalue, zorg dat er bij de 500 facebook likes de maxi cosi wordt verloot. zo blijven mensen op de babyvalue facebook pagina kijken, en is de kans veel groter om daadwerkelijk wat te winnen. Zo hou je mensen nieuwschierig, en heb je ook gelijk wat klandizie!

 50. loevioem loevioem

  50

  Amai. Ik denk dat er hier al tig ideetjes zijn voor al jullie prijsvragen. Er staan trouwens fantastisch goede ideeën tussen, maar eentje ontbreekt nog: " Kom met BabyValue op een positieve manier in de pers en WIN". Geen betere reclame te vinden dan dat nieuwe mensen jullie leren kennen.

 51. sijmentje sijmentje

  51

  Stuur een foto in van jou kindje waarom jij de maxi cosi cabrio moet winnen. bv jou kindje op de bank met een riem om hem/haar heen. o een andere plek in huis

 52. carla carla

  52

  Stuur de leukste in de auto slaap foto.

 53. kenji2011 kenji2011

  53

  Stuur je mooiste foto op van je laatste vakantie autorit met je kindje.

 54. lily lily

  54

  tot welk gewicht kan je in de BabyValue

 55. Josee Josee

  55

  Maak een instructievideo waarin je het gebruik van (bijvoorbeeld) de maxicosi uitlegt. Upload deze video op onze site. De beste inzending wint uiteraard iets en daarvan blijft de video beschikbaar op de site.

 56. betwella betwella

  56

  Heb of ken jij een kindje dat wel een extraatje verdient? En wil jij kans maken op mooie prijzen?? Wat moet je doen? Ga naar onze facebookpagina op: http:www.facebookpagina.com/BabyValue en vindt ons leuk!!, als je ons al leuk vindt, dan hoef je alleen de volgende stapoen te te doen: Deel het bericht van de winactie op Facebook met je vrienden! Laat onder het bericht een reactie achter!. Als jij de winnaar bent, dan nemen wij contact met je op om dit met je door te nemen!!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >