Win kaartjes voor het Dolfinarium

Door: Mamaplaats 33 reacties

Win kaartjes voor het Dolfinarium

Deze week maak je kans op kaartjes voor het Dolfinarium! Kijk dan snel wat je hiervoor moet doen: 1. Bezoek de website Kraamkamer en maak een eigen profiel aan. 2. Laat hieronder een reactie achter waarom je graag naar het Dolfinarium wilt.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
33 Reacties

Reacties

 1. Linda Linda

  1

  Omdat mijn zoon denkt dat hij net zoals Diego tegen Dolfijnen kan praten. En helemaal gek is op Spetter! En zo kan hij zijn opa en oma verrassen zodat hij ze mee kan nemen! En niet anders om

 2. lianne vanlaer lianne vanlaer

  2

  Mijn dochtertje Marieke is bezig met haar zwemlessen, daar moet ze een dolfijn nadoen. Dit vindt ze erg moeilijk, omdat ze dan haar hoofdje onderwater moet doen. Het zou dan ook geweldig zijn voor haar om eens te zien hoe een echte dolfijn dit doet!!! Die heeft daar helemaal geen moeite mee!!!

 3. Leon Leon

  3

  Omdat wij na 3 zonen nu een dochtertje hebben sinds 4 weken en graag met ons 6en ons eerste dagje uit willen beleven in het dolfinarium

 4. Janneke Janneke

  4

  Onze zoon van vier is al vanaf zijn geboorte gek van water. En sinds kort ook van alles wat in het water leeft. We hebben thuis 3 goudvissen en hij staat vaak voor het aquarium naar ze te kijken. Het zou dus geweldig zijn om hem een dagje te kunnen trakteren op het Dolfinarium. Want helaas is het niet mogelijk om dat "zomaar" een keertje te doen.

 5. esther esther

  5

  omdat ons meisje (17 maanden) helemaal uit haar bol gaat als ze dolfijnen of vissen op tv ziet begint te gillen te dansen en roept op de meest schattige manier zoals alleen zij dat kan blub blub. zo lief!!

 6. cwe cwe

  6

  Door omstandigheden hebben we het op dit moment niet zo breed en de kinderen vragen al een tijdje wanneer we eens naar het dolfinarium gaan. Ook de afstand is behoorlijk groot vanaf hier, maar dat hebben we er dan graag voor over.

 7. mirjam mirjam

  7

  Omdat me dochter helemaal gek is van dolfijnen En met 3 kinderen en een 4e op komst en het niet al te breed hebben is het voor hun een heel leuk uitje...

 8. will65 will65

  8

  Ik zou graag naar het Dolfinarium gaan, omdat ik er nog nooit geweest ben,zoals het nu is. Ooit eens, toen het Dolfinarium er pas was. Toen hadden we nog geen kinderen. Ik neem mijn beide kleinkinderen nu natuurlijk mee. Die zullen het fantastisch vinden.

 9. els de hondt els de hondt

  9

  als verjaardagscadeau kreeg ik van een vriendin een ontmoeting met de dolfijnen. Sindsdien ben ik helemaal verkocht aan deze beestjes en wil ik er zoveel mogelijk heen. Mijn zoontje is verzot op de shows die ze er geven, voor 1,5 jaar te zijn, volgt hij deze al vol belangstelling. Het zou is fijn zijn om een keertje gratis te kunnen gaan. :-)

 10. Marieke Marieke

  10

  Omdat mn zoons van 3 en 4 gewoon helemaal gek zijn van dolfijnen en zeehonden! Ze willen elke dag filmpjes zien van hun favoriete beestjes:)

 11. aybuke aybuke

  11

  omdat mijn zoon helemaal weg is van dolfijnen en 29 november jarig is, zal het een mooi verjaardagscadeau worden. :))))

 12. Daniëlle Daniëlle

  12

  Omdat mijn dochter van 4 helemaal gek is van "Kris" van de droomwens(hoofdpersonage) en zelfs over de droomwens droomt.

 13. angelique angelique

  13

  ik wil heel graag kaartjes winnen, omdat het me geweldig lijkt om met de kids er naar toe te gaan

 14. Wendy Wendy

  14

  Omdat mijn dochter (4) en zoontje (bijna 2) heel graag samen naar het dolfinarium zouden gaan. Wij mogen dan wel mee, van de kleintjes. Wij zijn er met z'n vieren nog nooit geweest en het lijkt ons een onvergetelijke ervaring.

 15. oma an oma an

  15

  met onze kleindochter eens bij de dolfijnen kijken , die bij haar vader in de zee zwommen

 16. tanya tanya

  16

  Ik zou heel graag naar het dolfinariun gaan met onze twee zoontjes. De oudste is 4 en gek op dolfijnen en orka's. (door het kijken naar diego) En onze jongste van 14 maandjes is gek op vissen, en heeft zijn eigen aquarium op zijn slaapkamertje. En kijkt elke avond voordat hij gaat slapen eerst naar de visjes.

 17. monique monique

  17

  Omdat mijn zoontje van 7 drie moeilijke jaren achter de rug heeft na het overlijden van zijn opa....die echt zijn maatje was.....na drie jaar alleen maar "uitjes" naar de psychologen wil ik hem en zijn twee zusjes van 4 en 7mnd even lekker een echt uitje geven. ff een dagje het verdriet en de zorgen opzij zetten en volgens horen zeggen zijn dolfijnen een beste medicijn.

 18. Tanja Maree Tanja Maree

  18

  Ik zou het kaartje voor mijn moeder willen, zij past al jaren op onze 3 kinderen en ze is nog nooit met de jongste (nu 18 mnd) naar het dolfinarium geweest, het zou een echte oma-kleindochter dag zijn!!

 19. Tamara Tamara

  19

  lijkt me erg leuk om samen met mijn man en dochtetje er heen te gaan zo krijgt ze prikkeling en das weer goed voor haar ontwikkeling ook is ze dol op kleurtjes geurtjes en geluidjes en dieren vindt ze ook heel erg leuk

 20. Pietje Pietje

  20

  Door dat wij een eigen bedrijf hebben en het wij erg druk hebben, is het moeilijk om even een daagje weg te gaan. Het lijkt ons daarom super leuk om naar Dolfinarium te gaan, zodat onze 2 mannetjes ook kunnen genieten van papa (die vaak weg is) en mama die er wel probeert te zijn, maar ook moet helpen in het bedrijf.

 21. Patty Patty

  21

  Omdat mams helaas in dr 32 jaar er nog nooit is geweest en we eindelijk zouden gaan in het dora "weekend" en het door omstandigheden niet is doorgegaan

 22. Sila Sila

  22

  Dochter is 11 jaar en bezig voor 9e zwemdiploma zijnde Snorkelen 3.. Net weekeinde Texel gedaan; ze was niet weg te lokken bij de dolfijntjes die sinds juni 2011 gevonden zijn in en rondom Texel.. Ze wil mega graag werken met dolfijnen en droomt/ spaart voor een nacht bij de dolfijnen.. Ik hoop dat ze entree wint; telkens bootreis naar Texel wel erg duur..

 23. Sandra Sandra

  23

  mijn eigen dolfijntje spettert al heel lang rond in het water. Hij is gek op water en dieren. Welke combinatie is dan beter dan het dolfinarium. Mijn zoon van 2 kan zich daar uitstekend vermaken.

 24. Edith Edith

  24

  Omdat bij onze Bastiaan (5)net officieel Autisme is vastgesteld. Na alle onderzoeken weten we eindelijk wat er met hem is. Bastiaan is gek op zeehonden en dolfijnen. Zo wil hij een heel groot gat in de tuin graven en daar papa-zeehonden en mama-zeehonden en kindjes-zeehonden in laten zwemmen én heel veel visjes. Dolfijnen vindt hij ook erg leuk en die schijnen bij mensen met autisme "luikjes" te kunnen openen.

 25. Bianca Bianca

  25

  Omdat Dolfinarium 7 baby's verwacht. Ons dochtertje is net baby af (16mnd) en is gek op dingen die wel baby zijn. Ze zegt dan ook vol trots ba-by aiai... En op het kinderdagverblijf vinden ze dat ze goed dieren na kan doen. En ps papa en mama zouden het ook héél leuk vinden ;)

 26. Norine Norine

  26

  D olfijn om naar het Dolfinarium te mogen gaan, O ,echt hoor, wij roepen in koor; we komen er aan! L achen, om al die mooie dieren te zien, F antastisch hoor; het Dolfinarium krijgt een tien! I k heb 2 kids die er echter nog nooit zijn geweest, N atuurlijk, om er heen te mogen,lijkt ons groot feest. A lle dromen worden er waar en Arlene kust een dolfijn, R euze spannend, en daar zou ze echt trots op zijn. I k en Wiljan kijken de zeeleeuwen aan met een lach, U ziet,wij vermaken ons daar de hele dag, M ooi zou het zijn, als ik naar het Dolfinarium mag!! Veel liefs,Norine Wiljan en Arlene (en papa natuurlijk ook!)

 27. steffan de jong steffan de jong

  27

  NOu eingenlijk omdat mijn zoontje dolfijnen geweldig vind. Maar omdat mijn opa en oma 6 jaar geleden overleden zijn , zijn we nooit meer in dolfinarium geweest, Want mijn opa en oma woonde er dichtbij en we gingen elke keer heen, En het lijkt me echt zo mooi om nog een keer er heen te gaan en te zien hoe het er nu allemaal uitziet,En dan komen we er tog nog een keertje heen en dan kunnen we gelijk ook effe bij het graf langs van opa en oma want daar zijn we al 6 jaar niet geweest.

 28. Claudia Korenberg Claudia Korenberg

  28

  Vanmorgen werd mijn dochtertje 9, wakker,en zei mama ik heb gedroomd dat ik in dolfinarium was, en dat ik bij de dolfijnen was. Dat ik ze mocht aaien. Met name voor haar wil ik zo graag haar droom waarmaken. Ze heeft het na een voor haar best wel moeilijk jaar, meer dan verdiend. Natuurlijk gaan mijn andere kindertjes mee, maar om mijn dochter eens echt te zien genieten zou ik zo geweldig vinden. Daarom zou ik graag naar het dolfinarium willen.

 29. K DE GRAAF K DE GRAAF

  29

  HET IS AL HEEEL LANG GELEDEN WANNEER IK VOOR HET LAATST NAAR HET DOLFINARIUM BEN GEWEEST. Ik was zelf nog een klein meisje en vond het onwijs gaaf.. wat een slimme beesten.. ik gun mijn dochter deze ervaring ook en stiekem wil ik nog het liefste winnen voor mezelf hihi!

 30. Inge Bartelings Inge Bartelings

  30

  Wij willen graag de kaartjes voor het dolfinarium winnen omdat mijn man eindelijk na twee jaar weer een baan heeft en nog geen vakantie heeft gehad. Nu hebben we de herfstvakantie eindelijk vrij met het hele gezin en daarom willen we dit jaar voor eerst een dagje weg naar het dolfinarium. We zijn dit jaar nog niet weg geweest met het hele gezin.

 31. janny janny

  31

  samen met mijn man, zonntje van 3, dochtertje van 1 en mijn andere dochtertje van 10 weken ga ik elke donderdag zwemmen, zij vinden water geweldig en dieren erg interessant!! ze hebben onze foto's gezien van curacao en willen ook in het echt wel eens zien hoe je kunt zwemmen met dolfijnen zoals mama daar heeft gedaan!

 32. Diana van der Meijde Diana van der Meijde

  32

  Vroeger toen ik een klein meid was wilde ik met heel mijn hart een dolfijnen trainster worden..helaas is die droombaan maar voor heel weinig lucky few weggelegd..en bleef het bij bezoeken.. Ben ook een hele andere richting opgegaan wat totaal niet met Dofijnen of dieren te maken had maar nog steeds als ik door het dolfinarium loop met mijn kleine meid van 3 die intens geniet van dolfijnen en zelfs niet zonder dolfijn kan inslapen..denk ik.."had ik maar......" Wie weet word zij ooit één van de de nieuwste generatie trainers...

 33. Geertje Geertje

  33

  Graag zou ik mijn ouders willen verrassen, omdat ze altijd voor me klaarstaan nu ik alleenstaande moeder wordt.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >