Win kaartjes voor het circus in Utrecht!

Door: Mamaplaats 20 reacties

Win kaartjes voor het circus in Utrecht!

Win deze week kaartjes voor het circus Belly Wien: het Weens nationaal circus! Het Belly Wien circus is van 11circus september t/m 21 september in het Griftpark in Utrecht. Van oorsprong komt de kleine familiecircus uit Oostenrijk, maar het circus is tegenwoordig uitgegroeid tot een groots, professioneel en dierenrijk circus. De traditionele, klassieke uitstraling van dit circus, brengt het publiek warmte en gezelligheid gericht op jong en oud. U zult circus Belly Wien niet snel vergeten! Een belangrijk kenmerk van Circus Belly Wien is dat het haar dieren op de eerste plaats stelt. Er wordt zoveel mogelijk gezorgd voor groenvoorzieningen, waardoor de dieren kunnen grazen en voldoende ruimte hebben voor de benodigde lichaamsbeweging. Ook in 2013 staat het circusteam weer klaar om kersverse, inspirerende en hartverwarmende shows te geven. Er is een nieuwe samenstelling van artiesten, waardoor er weer geweldig vakwerk wordt getoond! Laat het circusleven u verrassen en breng een bezoek aan één van de vele voorstellingen.

Wat kun je winnen?

Deze week kun je kans maken op 4 kaartjes voor het circus op zaterdag 21 september 2013. Je kunt zelf kiezen of je naar de middagvoorstelling gaat om 3 uur of naar de avondvoorstelling om 7 uur. Op Mamaplaats mogen we drie gezinnen bij maken met 4 vrijkaartjes.

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: "Waarom wil jij kaartjes winnen voor het circus?" De winactie loopt t/m 15 september.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
20 Reacties

Reacties

 1. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  1

  Wij willen super graag naar het circus! en waarom?? Nou omdat wij helemaal gek zijn op dieren, maakt niet uit wat voor dieren en het is toch geweldig om te zien wat die diertjes allemaal kunnen! Ook houden wij wel van humor en in het circus gaat alles om lol! We hopen dat we winnen, kunnen we lekker een dagje weg met ons gezin!!! EN NOG LACHEN OOK!! GEWELDIG!!!!!!

 2. ikbenmama ikbenmama

  2

  Onze vier kinderen zijn nog nooit naar het circus geweest en geven soms aan dat ze dat wel heel erg leuk zouden vinden. Dit is natuurlijk een mooie gelegenheid! Tegen een dagje uit met het hele gezin zeggen wij natuurlijk geen nee, dus we doen heel graag mee! :)

 3. Jacques Jacques

  3

  ..tja, voor de kleinkinderen natuurlijk..

 4. Mammy02 Mammy02

  4

  Omdat mijn kids helemaal gek zijn van dieren!

 5. nahsuusje nahsuusje

  5

  ik sla deze actie over, dieren zoals olifanten en tijgers en apen horen niet in het circusleven ondanks de voorzieningen die ze treffen. Geef mij maar circus met alleen "huisdieren" of mensen. Succes voor de liefhebbers

  • Anouck Anouck

   6

   Ik ben het helemaal met Suus eens, dat was ook mijn eerste reactie toen ik deze winactie zag. Daarnaast ben ik ook wel een beetje klaar met de winacties van Mamaplaats.

 6. sheann sheann

  7

  Zodat ik met mijn zoontje van bijna 4 erheen kan.

 7. bacokim bacokim

  8

  die vraag is niet zo moeilijk, wie wil daar nu niet naar toe, een leuk uitstapje met het gezin, en kaartjes winnen is natuurlijk helemaal super !

 8. carla carla

  9

  Wil winnen om een paar kinderen super blij te maken. Die zullen gaan genieten als ze bij het circus zijn.

 9. jacqueline31 jacqueline31

  10

  Nu de zomervakantie geweest is en wij niet op vakantie zijn geweest zou een dagje circus wel erg leuk zijn. Ik denk dat mijn dochtertje het erg leuk zou vinden en zeker omdat ze ook nog een vriendinnetje mee kan nemen omdat het 4 kaarten zijn. Ik ga ervoor duimen want als ik het nu zou vertellen dan denkt ze dat we er al heen gaan en is er geen stoppen meer aan en hoor ik de hele dag alleen nog maar het woord circus! Daar heeft deze mama wel van geleerd ik kan er echt niet meer alles vertellen maar het zou een super verrassing voor haar zijn!

 10. minimonkey minimonkey

  11

  Ik zou graag willen winnen om mijn zus, neefjes en nichtje te verrassen. Uitstapjes maken is er voor hun, wegens omstandigheden, helaas niet bij. Ze hebben de laatste tijd flink wat voor hun kiezen gekregen en verdienen wel wat ontspanning. En waar kan dat beter dat in het CIRCUS! Lachen, gieren, brullen om de clowns. Je ogen uitkijken om de kunsten van de acrobaten. En van zo dichtbij (goed verzorgde) wilde dieren meemaken.. Een beleving die ik hun graag namens/en dankzij Mamaplaats zou willen geven!

 11. Karen Pelgrom Karen Pelgrom

  12

  Oh wat zou ik het leuk vinden om met mijn gezinnetje naar het circus te gaan!! Mijn dochter zou het geweldig vinden, ze is helemaal gek van dieren, maar ook van kunstjes doen! Dan kun je toch geen beter uitje vinden dan naar het circus!!!

 12. Dorien1985 Dorien1985

  13

  Oooooooh, dolgraag zou ik hiernaartoe gaan met ons gezin! O, wat hoop ik dat wij de gelukkigen zijn. Die datum kunnen we, heb ik net even gecheckt, en wat zou ik een gat in de lucht springen als ik won! Waarom? Mijn zoon en dochter zijn nog nooit bij een circus geweest! Dat wil ik ze toch zo graag eens laten beleven, zien, horen, voelen, proeven en ruiken :-). Mijn dochter gaat sinds een half jaar naar school, en het is best pittig voor haar. Ik zou haar heel graag willen verrassen met zo'n onvergetelijk middagje uit! Lekker eens er op uit met het hele gezin. Dat doen wij niet zo vaak, de kosten die erbij komen kijken zijn ook niet altijd te behappen. Wat zou het leuk zijn om op deze manier zo iets bijzonders te kunnen doen. Zelf ben ik ook niet vaak in het circus geweest, maar aan de keren dat ik er was heb ik heerlijke herinneringen! Mocht ik winnen dan plaats ik nadien graag foto's van onze belevenis :-). Ik ga heeeeeeeel hard duimen, want ik hoop écht heeeeeeel hard op deze fantastische prijs!

 13. disa disa

  14

  O WOW Mijn 2 meiden zijn nog NOOIT in het circus geweest. Ze willen er zo graag eens heen ze spelen vaak met hun poppetjes circusje dus het zou echt superrrr zijn als ik ze kan verrassen met deze kaartjes

 14. Sezumra Sezumra

  15

  Ik zou dolgraag willen winnen. Ik ben zelf nooit naar de circus geweest. Wil dit niet voor mezelf winnen maar voor mijn pracht gezin. Ben dolgelukkig met mijn man en dochter. Mijn mam en dochter zijn ook nooit geweest. Als vierde persoon wil ik mijn moeder ook meenemen. Zij heeft altijd naar de circus gewild maar nooit van gekomen. Toevallig hebben we gisteren nog gezegd dat we een keer moeten gaan. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om nu echt een keer te gaan! Zou het echt super leuk vinden om mijn gezin en moeder hiermee te verrassen! Wordt een super leuke en gezellige dag! Sta nu al te springen en zie de verbazende gezichten al voor me! Hoe mooi zou dat wel niet zijn. Nu ik zit te denken. Mijn zus heeft ook een dochter die bijna even oud is als mijn dochter. Die komen zeker mee. Zij moeten dan maar zelf kaartjes kopen :-D oooow spannend!!

 15. proudmom09 proudmom09

  16

  mocht ik de kaartjes winnen dan zou ik de kaartjes aan mn vriendin geven die in scheiding zit en t daardoor niet breed heeft,zo kunnen haar kinderen toch nog een keer iets leuks meemaken en op school vertellen

 16. allysia25 allysia25

  17

  Mijn dochtertje van 3 zegt steeds dat ze graag naar een "show" wilt..Als ik vraag wat ze daar mee bedoelt dan zegt ze "nou gewoon een feestje mama! " Nou wat is er nou een groter feest dan het circus? Ze zou vast haar ogen uit kijken!

 17. MamaWendy2 MamaWendy2

  18

  als trotse mama van 2 schattige dochters wil ik graag deelnemen, en met de vraag waarom ik deze graag wil winnen, omdat ik er mijn dochters super blij mee kan maken, ze zijn namelijk ZOT van dieren , dus is dit de ideale cadeau om hun te verrassen :-)

 18. Jokki Jokki

  19

  Wooow ik ben nog nooit in het circus geweest... Mijn lieve nichtjes mogen mee!

 19. Jan31 Jan31

  20

  Lekker eens met het hele gezin uit ons dak gaan !

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >