Win kaartjes voor de Dolfijne Sintshows bij het Dolfinarium

Door: Mamaplaats 64 reacties

Win kaartjes voor de Dolfijne Sintshows bij het Dolfinarium

Klik hier om te zien of jij een van de winnaars bent! Zoals ieder jaar reist Sinterklaas met zijn beroemde Pakjesboot nr. 12 naar Nederland af. Maar tijdens zijn tocht van Spanje naar Nederland gebeurt er iets… De pakjesboot belandt in een vreselijke storm en alle pakjes slaan overboord. De Pieten zoeken met man en macht en vinden enkele pakjes terug, maar waar is de rest gebleven? Een aantal pakjes duikt op in het Dolfinarium, waarvan er zelfs eentje bij het bassin van dolfijn Spetter te vinden is... Ben jij ook zo benieuwd of alle andere pakjes teruggevonden worden en wat er met de pakjes in het Dolfinarium gebeurt? Kom dan naar De Dolfijne Sint Shows en help de Pieten mee met het zoeken naar de verdwenen pakjes! Naast gastheren Sjon & Sjeffrie, Sinterklaas, zijn Pieten en de dolfijnen, is er ook een gastrol weggelegd voor Coole Piet Diego! Hij zal tijdens de show op het grote scherm in DolfijndoMijn te zien zijn. De Dolfijne Sintshows bij het Dolfinarium zijn te zien op 19, 20 ,26 en 27 november. Kijk voor meer informatie op: http://www.dolfinarium.nl/nl/dolfinarium/sinterklaasshow.html Wil jij hier bij zijn? Laat ons weten waar jij denkt waar de verdwenen pakjes zijn gebleven? 

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
64 Reacties

Reacties

 1. wendy van lier wendy van lier

  1

  ik denk dat de pakjes.......... aangespoeld zijn op een suptropisch eiland. Hiervoor moet ik echter wel een reis winnen naar dat eiland om AL DIE PAKJES DAAR OP TE KUNNEN HALEN... Duim maar dat ik zo'n reis win (bij een andere prijsvraag), want dan komt het wel goed met die pakjes.!!!

 2. diana diana

  2

  Ik hoop dat de pakjes zijn aangespoeld bij een kinder ziekenhuis, dat alle kinderen daar heel veel cadeaus vinden en van die lieve sint mogen houden zodat ze toch een leuke sinterklaas hebben!

 3. petra petra

  3

  De pakjes liggen allemaal bij de voedselbank , speciaal daar voor de kinderen heen gespoeld , [of zou een lieve piet ze voor die kinderen daar heen hebben gebracht?]

 4. lizette lizette

  4

  waar zullen alle pakjes toch gebleven zijn, waarschijnlijk liggen ze op de bodem van de zee , en komt de dolfijn ons helpen zoeken op de bodem van de zee

 5. bianca bianca

  5

  de pakjes zijn bij alle steden waar water is aangespoeld en daar verdeeld onder de kindjes waarvan de ouders weinig geld hebben en kindjes die een vervelend verleden hebben en of geen ouders.zodat dit jaar ze eindelijk een fijne verassende sinterklaas kunnen vieren met een big smile op hun gezichtjes:)

 6. angelique angelique

  6

  De verdwenen pakjes zijn allemaal onder de boot geplakt en alleen de pakjes dolfijnen kunnen erbij...maar of ze daar zin in hebben? Hoop dat de Pieten ze over kunnen overhalen.

 7. De Kort De Kort

  7

  De pakjes zijn al gevonden door een aardige piet. Die ze allemaal netjes verzameld heeft. Tot hij ze mag bezorgen bij kinderen die zelden tot nooit een kado krijgen. En worden nu zeer verast door hele mooie kado's uit de zak van sint en piet.

 8. grootaars grootaars

  8

  de pakje's die verdwenen zijn zijn aan gespoeld op een mooi eiland en de dolfijnen brengen er met bootje;s allemaal speciale kindje's er naar toe die eens extra in het zonnetje worden gezet.

 9. Sabrina Sabrina

  9

  Ik denk dat de pakjes zijn aangespoeld op een onbewoond eiland, waar ze door zeemeeuwen weer zijn meegenomen, die hebben de pakjes laten vallen boven een cruiseschip bij ijsland. Door storm zijn de pakjes weer overboord geslagen en een ijsbeer heeft ze meegenomen naar de noordpool. Iedereen weet dat de kerstman op de noordpool woont, dus heeft de ijsbeer daar de pakjes maar afgeleverd. Uiteraard heeft de kerstman veel contact met sinterklaas, en heeft toen zijn rendier Rudolph snel de pakjes naar sinterklaas laten brengen! Eind goed al goed.

 10. Maartje Maartje

  10

  De verdwenen pakjes? Die liggen natuurlijk onder mijn schoorsteenmantel met daarin de entreekaartjes voor de dolfijne sintshow! Waar mijn kinderen héél blij mee zullen zijn =)

 11. Salsafan Salsafan

  11

  de pakjes zijn gevonden en afgeleverd aan mamaplaats,zodat deze kan verdelen

 12. loesje loesje

  12

  De verdwenen pakjes zijn onderweg van de boot naar verschillende landen gespoeld. De pieten moeten nog een hele zware tocht begaan, In allerlei landen maken ze mooie culture avonturen mee en alle kindje over de heeeele wereld helpen de pieten zoeken. Op 5 december heeft de goede sint ze toch nog op tijd om ze te kunnen uitdelen.

 13. Meisje Meisje

  13

  waar de pakjes zijn gebleven: die zijn naar landen waar zoveel oorlogsgeweld is. die kinderen verdienen het ook om even verwend te worden en hun zorgen te vergeten.

 14. Anita Anita

  14

  ik wil zo graag met mijn kleinkinderen komen kijken naar deze super leuke show. Wij zijn echte sinterklaasfans.

 15. john muffels john muffels

  15

  De sint wilde de pakjes aan de kindjes bezorgen, maar door de storm werd het voor hem nog moeilijker om al die duizende pakjes te bezorgen. Daarom dat ze tijdens de storm op hun bestemming zijn terecht gekomen. Op deze manier hebben de sint en de pieten minder werk. Wel jammer dat niemand hen heeft verwittigd,want nu zoeken ze zich een bult :-(

 16. jess jess

  16

  Ik denk dat de pakjes te vinden zijn bij een gemene boef die alle pakjes wil vernietigen en dat de dolfijnen die stoute boef samen met zwarte piet moeten vinden. Zodat piet en sint deze alsnog aan al die lieve kindertjes kan bezorgen

 17. Fenneke, mama v Ismaël en Elish Fenneke, mama v Ismaël en Elish

  17

  Jullie zullen het niet geloven, maar een vervelende dolfijn wilde sint van zijn pakjes beroven. Hij probeerde ze naar de bodem van de zee te laten gaan, maar de pakjes bleven drijven dus dat idee was van de baan. Toen probeerde hij de pakjes aan ballonnen te hangen zodat ze zouden vliegen hoog in de lucht, maar de pakjes waren te zwaar dus gaf de dolfijn maar op en zei met een zucht. Laat ik mijn leven maar beteren,misschien krijg ik dan ook wel een kado.Onze sint was goed gezint want hij mocht naar de dolfijne sintshow.

 18. Jannie nuijten Jannie nuijten

  18

  wij denken dat de dolfijnen de pakjes verzameld hebben en ze de pakjes tijdens de show weer terug geven, zodat iedereen weer heel blij is en de show een groot succes.

 19. michel michel

  19

  de verdwenen pakjes zijn aangespoeld in t park dolfinarium de dolfijnen zijn er stiekem mee aan het oefenen om straks met sinterklaas en zijn pieten een geweldige show te geven waarbij de dolfijnen netjes de cadeautjes terug geven aan de pieten en naar de blije kindjes brengen ....

 20. michel michel

  20

  de pakjes zijn aangespoeld in t park dolfinarium de dolfijnen hebben de pakjes bij hun genomen om er vervolgens op te letten en er stiekem mee te oefenen zodat ze er tijdens de show leuke trucs mee doen en ze netjes terug kunnen geven aan de pieten en die ze dan weer netjes bij de zoete kindjes kunnen brengen ..

 21. Megan Megan

  21

  Mijn dochter (5 jaar) denkt dat de dolfijnen ze gaan uitdelen tijdens de show en dat zo alle kindjes hun cadeautjes krijgen en volgens haar gaat er ook 1 mee met Morgan want die verdiend wel een cadeautje omdat ze weg moet uit het Dolfinarium.....

 22. Megan Megan

  22

  Mijn dochter (5 jaar) denkt dat de dolfijnen ze hebben gevonden en ze hebben meegenomen naar het Dolfinarium en dat de Pieten ze tijdens de show terugkrijgen zodat alle kindjes hun cadeautjes krijgen. Ook gaat er volgens haar een cadeutje mee met Morgan omdat ze weg moet uit het Dolfinarium.....

 23. Diana van der Meijde Diana van der Meijde

  23

  Tja..waar zijn de pakjes gebleven...na een lange reis op zee zijn ze aangespoeld bij het Dolfinarium waar SPETTER ze bewaakt tot Coole Piet Diego en Sinterklaas weer in Nederland zijn om ze op te halen en aan de lieve kindjes te geven maar er is een boef die ze ook wil hebben....nou maar hopen dat de sint op tijd is.....

 24. rinkie rinkie

  24

  de verdwenen pakjes zijn aangespoeld in het bassin van de dolfijnen , deze liggen hier omdat de dolfijnen wel eens een kadootje verdienen zij brengen iedereen zoveel vreugde en plezier .er zitten voor ieder dier van het Dolfinarium lekkere hapjes in

 25. Jill Jill

  25

  Het zou toch Dolfijn zijn als de pakjes zijn aangespoeld bij het Dolfinarium. Alle kindjes, papa's mama's, maar ook Sinterklaas en zijn Pieten zijn er dan bij. Dat is pas genieten!!!

 26. kitty va kitty va

  26

  Sjon en Sjeffrie hoorden dat de boot van sinterklaas in nood was en zijn meteen met de dolfijnen aan komen snellen. Ze hebben de pakjes in de reddingsboot gegooid en met behulp van de dolfijnen vervoerd naar het dichtsbijzijnde land. Daar hebben ze coole piet Diego ingeseind en die heeft alle pakjes meegenomen naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Ronald Mc Donaldhuis, omdat de kindjes daar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 27. Wolter Wolter

  27

  De pakjes liggen in harderwijk en worden verzameld door de dolfijnen want dit zijn de extra dolfijne hulppieten van sinterklaas.

 28. w12345 w12345

  28

  Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Toen gebeurde iets vreselijks,er kwam een orkaan. Alle pakjes met strikken sloegen allen overboord. Daarna hebben de pieten er niets meer van gehoord. Toen belde uit India een vlotte Hindoestaan. Die zei: Al die pakjes spoelden hier zomaar aan. De rode en groene, zowel groot en zowel klein. Ze waren begeleid door een vriendlijke dolfijn. Toen was het de vraag,wat moeten we doen. Veel mensen in India die hebben geen schoen. Terug op een vliegtuig naar klein Nederland. Dat vonden de pieten niet zo elegant. De kinderen in Nederland die hebben het goed. Ze krijgen al speelgoed en al zoveel zoet. Breng deze kadootjes maar naar een tehuis. Dan hebben die kindertjes ,het heel gezellig thuis. Dat vonden de pieten een heel goed idee. En de kindren in Nederland waren daarmee tevree. Zo werd de betekenis van geven een feest. Sinterklaas en de pieten genoten het meest. Zo kwamen de pakjes toch nog goed terecht. Al was't niet in Nederland, dit was ook niet slecht. Veel blijde gezichtjes in het kindertehuis. De lucht denderde nog uren vol feestgedruis.

 29. nouky nouky

  29

  Alle pakjes zijn op tenerife aangekomen, maar daar in spanje zaten ze eigenlijk over iets heel anders te dromen... Zij wachten daar op een hele grote orka-vis, dus deze pakjes sloegen daar de plank helemaal mis... Na lang zoeken wisten ze waar de pakjes wel moesten zijn, en zeker weten, dat vinden alle kinderen in Nederland DOLFIJN!!!

 30. sylvia sylvia

  30

  de pakjes gaan naar alle zieke en kans arme kindertjes zo dat hun ook een keertje een geweldig sinterklaas hebben

 31. es es

  31

  de pakjes zijn vast verspreid over het hele dolfinarium bij alle dieren is er wel één terecht gekomen bij de bruinvissen,de zeehonden,de roggen,de zeeleeuwen,zelfs de walrus heeft een pakje om mee te spelen. Ook Spetter heeft een pakje gevonden. De dieren weten niet wat ze met de pakjes moeten dus willen wij ze wel helpen ze weer aan de sint en zijn pieten te geven, zodat zij de pakjes naar de alle lieve kindjes kunnen brengen.

 32. Suetcheng Suetcheng

  32

  Ze zijn vast aangespoeld bij de zeehondencreche Lenie 't Hart. Daar vandaan zijn ze opgehaald en overgebracht naar het Dolfinarium. Ik hoop dat de gevonden pakjes worden verdeeld onder de behoeftige kinderen. Zodat hun papa's en mama's dit jaar niet hoeven te zeggen dat de Sint het te druk had. Vreugde voor iedereen!

 33. kok jaap kok jaap

  33

  denk dat de verdwenen pakjes overal in t land aanspoelen in harderwijk zijn ze in t dolfinarium opgenomen in de show!

 34. Bianca Bianca

  34

  Ik denk dat de pakjes bij de Zeehonden Of bij de Roggen of bij de Zeeleeuwen zijn dat kunnen we zien als we er zijn want me zoon is hellemaal gek van cadootjes hij wil wetten wat er in zit.

 35. Anita Anita

  35

  Waar die verdwenen pakjes zijn gebleven? Tja wist ik het maar. Mijn zoontje Tim en ik komen graag mee zoeken!

 36. Sandra Sandra

  36

  Koning Neptunes heeft dit jaar de Sint geschreven, Waarom de Sint nooit in Atlantis is gebleven, Daar woont Neptunes met zijn dochters en volk, Het is goed leven en nooit bewolkt, Net als alle kinderen in Nederland, Hopen ze dat Sint een paar dagen bij ze strand, Een jaar met pakjes en gedichten, Daar wil de Sint wel voor zwichten.

 37. Marije Marije

  37

  De golven speelde met de pakjes en gooide de pakjes van golf naar vis. Een groep vissen verzamelde zich en met hun vinnen sloegen ze alle pakjes op het land. Een paar belanden er in het Dolfinarium en de rest kwam met een gouden glitter zee rondom het Dofinarium waar allemaal kindjes aan het spelen waren en in de rij stonden om naar het Dolfinarium te gaan. Iedereen had een pakje en wat waren ze blij. Samen zongen ze een lied. Dit was de mooiste Sinterklaas ooit!!

 38. Fenneke mama v Ismaël en Elish Fenneke mama v Ismaël en Elish

  38

  Jullie zullen het niet geloven, maar een gemene dolfijn wilde de sint van zijn pakjes beroven. Hij probeerde eerst de pakjes naar de bodem van de zee te laten gaan, maar de pakjes bleven drijven, dus dat idee was van de baan. Toen hoopte hij dat de pakjes met balonnen omhoog gingen in de lucht, maar de pakjes waren te zwaar dus zei hij met een Zucht: Ik moet mn leven beteren misschien krijg ik dan ook een kado en omdat de sint altijd een 2e kans geeft kreeg de dolfijn kaartjes voor de dolfinarium sintshow.

 39. Leonne van Ewijk Leonne van Ewijk

  39

  Dol en fijn....ik weet waar de pakjes zijn! Over de woeste zee, voerden de pakjes mee! Aangespoeld op het strand van Dolfijnenparadijs, gingen de dolfijnen met de pakjes op reis! Ze kwamen uit in Harderwijk, bij de Dolfijne Sintshow! En gaven de pakjes aan de kindjes...echt super WOW!!!

 40. sietske sietske

  40

  de andere pakjes zijn verspreid over het park bij de bruin vissen, walrussen,zeehonden,zeeleeuwen en al die andere dieren in het dolfinarium die het leuke vinden dat sint bij hun in het dolfnarium langs komt voor een spetterende show die wij allemaal graag willen komen bekijken

 41. een hulp sint een hulp sint

  41

  piet heeft de pakjes verstopt en lekker de boel gefopt je moet goed zoeken in alle gaten en hoeken ga maar eens in de schoorsteen kijken daar liggen de pakjes zal later blijken

 42. Justin Justin

  42

  Free willy is ontsnapt uit het dolfinarium om alle pakjes mee te nemen naar de dolfijnenshow voor alle kindjes en hun blijde gezichtjes. Hij is bang dat sinterklaas door alle drukte niet langs kan komen. En nu moet hij wel om te zien of alle pakjes ook echt bij de kindjes aankomen. In een grote hap heeft hij alle pakjes 'opgegeten' en na een lange tocht door stormen en regen komt hij weer terug in Nederland en brengt hij de pakjes bij de kindjes op het sinterklaasfeest van het dolfinarium. Als sinterklaas binnenkomt is het 1 groot feest en is iedereen blij en opgelucht.

 43. Angelina Angelina

  43

  Alle dieren in het Dolfinarium zijn met de pakjes aan het overgooien naar elkaar. Én een lol dat ze hebben! Trucjes doen en keihard spetteren vinden ze het leukste wat er is. Uiteindelijk zijn de dieren uitgespeeld en moe. Spetter neemt dan alle kado's mee naar zijn bassin en bewaart ze daar totdat alle kinderen er zijn.

 44. Hester Hester

  44

  De pakjes spoelen aan bij kindjes die het zo nodig hebben, zieke kindjes, voedselbank, ronald mc donald huis, etc. zodat ze ondanks hun pijn en verdriet toch nog een beetje blij kunnen zijn...

 45. celine simons,14 jaar celine simons,14 jaar

  45

  de verdwenen pakjes zijn naar t buitenland ,want de kinderen hadden de sint geschreven ,waaar alle pakjes van die kinderen zijn bleven? en wij zelf hadden al zo veel zelfs kaartjes van dolfijnen! daar kon de sint ons al mee verblijden!!

 46. gabriella vanpuffelen gabriella vanpuffelen

  46

  cadeautjes voor groot en klein zijn nu bij de dolfijn hij is aan het denken aan wie hij zehet beste kan schenken maakt niet uit lief best sint is en blijft met of zonder pakjes een waanzinnig feest

 47. Esther Esther

  47

  Er zijn wat pakjes aangespoeld in Volendam want die hadden de verkeerde afslag genomen. Gelukkig zijn inmiddels veel pakjes weer teruggebracht.

 48. marjon marjon

  48

  Ik hoop dat de kadootjes zijn aangespoeld bij een weeshuis.. Dat die kinderen daar ook eens een echt mooi en leuk sinterklaasfeest kunnen vieren...

 49. manuela manuela

  49

  ik denk dat de kadotjes terecht komen bij kinderen die in een tehuis zitten want vaak worden deze kindjes nog wel eens vergeten

 50. moederanja moederanja

  50

  ik denk dat pakjes piet ze gewoon vergeten heeft, dus worden ze opgehaald door orka morgan

 51. sebas112 sebas112

  51

  De pakjes zijn verdwenen in het water en ligt ver en diep op de bodem van de zee,maar het voordeel is dat de pakjes anno 2011 waterdicht zijn en niet verloren zijn gegaan,gelukkig maar! De pieten hebben een duikuitrusting meegenomen uit spanje omdat ze dit voorval weleens tegen zou komen. En zo hebben de pieten alle cadeautjes weer opgevist en ging alles weer verder zoals ze hadden gepland.

 52. Norine Norine

  52

  Spitter, spetter, spater; alle pakjes liggen in het water. Ach, die arme Sint, ik hoop dat hij alle pakjes weer vind. Maar kijk, de dolfijnen helpen met zoeken; en ze zoeken in alle gaten,wateren, aquariums en hoeken. Die knappe dolfijnen helpen de Sint heel goed, en alles wordt naar het Dolfinarium gebracht is wat u weten moet. Daar duiken de pakjes dus weer op, die dolfijnen zetten alles daar met een mooie show op z'n kop. Gelukkig maar voor de Sint, nu heeft hij weer een pakje voor ieder kind. En het spannendste van dit verhaal moet nog komen, want in het dolfinarium draait de show uit mijn dromen. Dol-fijn lijkt het me om daar heen te mogen gaan, dus ik zeg; die kaartjes komen vast in mijn brievenbus aan.... En daarom dit gedicht, alleen neerzetten waar de pakjes zijn vond ik geen gezicht. Als u de Sint nog ziet, doe maar de groetjes en hopelijk vergeet hij mijn cadeautje niet... Liefs, Norine

 53. baloe124 baloe124

  53

  Geweldig de dolfijnen hebben de pakjes verstopt op de bodem zodat niemand ze mee kan nemen!Ze wachten op Sinterklaas en zwarte Piet!

 54. jufhm jufhm

  54

  ik denk dat de pakjes helemaal niet kwijt zijn. sinterklaas is daar veel te slim voor om dat te laten gebeuren. misschien zijn de pieten ze wel kwijtgeraakt in de storm, maar heeft de sint ze op een veilige plaats op laten bergen. voordat de sint in nederland is, zijn de pakjes wel weer terug en geeft de sint de pieten opdracht om de pakjes allemaal weer op de juiste plek te brengen. bij ALLE kinderen! (en soms ook bij de grote mensen, maar die moeten dan wel heel lief geweest zijn!) zaterdag komt de sint weer aan en dan zal je zien, de pakjes zijn er gelukkig gewoon. maak je geen zorgen, het komt echt allemaal goed!

 55. Kokkie1 Kokkie1

  55

  die liggen natuurlijk nog in Spanje, zijn vergeten ingepakt te worden en zijn dus niet in de pakjeskamer terecht gekomen

 56. mjcoolcat mjcoolcat

  56

  In het dolfinarium natuurlijk.. Want die worden toch uitgedeeld aan de winnaartjes en winnaresjes?

 57. josinewilms josinewilms

  57

  De pakjes liggen onder de stoel van mij en mijn zoon Bart(5) in het Dolfinarium.

 58. Joke70 Joke70

  58

  Ik weet waar de pakjes zijn! Onze kinderen zitten op de OBS De Dolfijn in Haarlem. De pakjes liggen allemaal al klaar voor de kinderen van school de Dolfijn om op 5 december open te maken. Laat de pakjes dus maar liggen, ze liggen al op de juiste plek. We zullen er goed op letten dat de pakjes niet eerder opengemaakt worden dan 5 december. Sint komt op die dag de cadeautjes nog uitdelen.

 59. sandra1968 sandra1968

  59

  tja dat wordt een triest verhaal..... maar wat zie ik daar?? 1000 bommen en granaten !! alle zeedieren hebben zich verenigt om de pakjes richting Nederland te brengen en waar kan dat beter dan bij het Dolfinarium....

 60. carla carla

  60

  De verdwenen pakjes zijn nadat ze overboord geslagen zijn gezakt tot net onder de zeespiegel en toen door vriendjes en vriendinnetjes van Spetter naar het strand van het dolfenarium gebracht. Daar zijn ze aangespoeld. Sommige hebben wind gevangen en zijn door het park verspreidt. Zo zijn er ook bij spetter terecht gekomen. En Spetter heeft zijn vriendjes geroken en weet dus dat alle pakjes ergens in het dolfenarium zijn.

 61. Mamavanjayden Mamavanjayden

  61

  ik denk dat de verdwenen pakjes naar het holletje van de dolfijnen is gezonken en denk dat het dolfijntje alle verdewenen pakjes hebben gevonden en het bij sinterklaas en de zwarte pieten gaan terug brengen.

 62. judokid judokid

  62

  de pakjes zijn verstopt door een haai in een grot onder water en de dolfijnen vinden ze en brengen ze terug!

 63. indiemama indiemama

  63

  De pakjes zijn in een vissersnet gekomen. Een dolfijn die op de pakjes afkwam, kwam vast te zitten in het net. Toen visser zag wat er in het net zat heeft hij de dolfijn met de pakjes naar het dolfinarium gebracht.

 64. Didi86 Didi86

  64

  de pakjes zijn overboord geslagen en werden nat, weg ging het papier dat eromheen zat, het speelgoed dobberde in het rond, spoelde aan en de man die het toen vond, zorgde dat de pakjes toch bij kinderen kwamen, Ja, dat deed die vent (de Kerstman) met zijn rendieren samen!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >