Winnaars Bekend: Kaarten voor de Negenmaandenbeurs

Door: Mamaplaats 339 reacties

winactie stempel Kaarten voor de Negenmaandenbeurs

DE NEGENMAANDENBEURS 2016

Van zwangerschap tot eerste stapjes

Een bezoek aan de Negenmaandenbeurs is een gezellig dagje uit met je zus, vriendin, (schoon)moeder of natuurlijk je partner! Kom lekker shoppen voor jezelf & de baby en profiteer van de vele beursaanbiedingen. Hierna kun je even lekker neerploffen terwijl je kijkt naar een van de modeshows met de nieuwste zwangerschapsmode van diverse merken. Wanneer je weer helemaal opgeladen bent zijn er allerlei workshops voor jou en je baby.

Wat kun je winnen?

Wij geven 3 x 2 kaarten voor de Negenmaandenbeurs weg! Lees snel verder wat je moet doen om een gezellig dagje uit te beleven in de Amsterdam RAI.

Hoe kun je winnen?

 • Vertel hieronder in een reactie met wie én waarom jij naar de Negenmaandenbeurs wilt gaan.

De winactie loopt t/m 14 februari 2016

NMB2

Winnaars

W

Winnaar

Kaarten voor de Negenmaandenbeurs

W

Winnaar

Kaarten voor de Negenmaandenbeurs

W

Winnaar

Kaarten voor de Negenmaandenbeurs

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
339 Reacties

Reacties

 1. Nguyen Pham Nguyen Pham

  1

  Met mijn lieve man lekker even een dagje erop uit!

 2. TamarD85 TamarD85

  2

  Met mijn lieve vriendinnetje Paulina, zij is alleenstaande moeder en kan wel een gezellig dagje uit gebruiken!

 3. lisje85 lisje85

  3

  Mijn man en ik zijn na 2 miskramen eindelijk zwanger van 'eerste' kindje, en nu gaat de zwangerschap goed!

 4. Loesvanderleer Loesvanderleer

  4

  Met mijn lieve vriendin Nancy! Zij was de eerste in onze vrienden groep die zwanger werd, inmiddels is haar dochter al 3! Elk jaar willen wr gaan en elk jaar geen kaarten pffff!! Nu willen wij gewoon een keer gaan!! Voordat de kids 18 en het huis uit zijn :D

 5. Mandy Jacobs Mandy Jacobs

  5

  Met mijn man.. Want dit is ons 3e kindje en we zijn er nog nooit geweest....

 6. VeronicaCatharina VeronicaCatharina

  6

  Mijn zusje en ik zijn samen zwanger alleen vind zij dit niet leuk en om mijn zusje te laten zien dat het wel LEUK is om samen zwanger te zijn.....Wil ik hier heel graag heen met haar!

 7. erika1982 erika1982

  7

  met mijn zus! We maken er een jaarlijkse traditie van, dus altijd leuk om vrijkaarten te winnen!

 8. MamaKarlijn MamaKarlijn

  8

  Ik zou er graag heen willen met mijn schoonzusje die exact een jaar na mij uitgerekend is! Het lijkt me super leuk om met mijn baby en haar babybuikje naar de negenmaandenbeurs te gaan.

 9. MamaVanJ&Y MamaVanJ&Y

  9

  Ik wil gaan omdat het mijn eerste keer zal worden! Ik woonde in het buitenland en las er heel vaak over! Dus geweldig als ik door middel van vrijkaarten daar kan komen! Met de bijkomende reiskosten zal het best een prijskaartje krijgen :) Ik zal dan met mijn moeder gaan! Kids bij hun papa en wij samen. Kan ik ook gelijk ideeën opdoen voor het kinderkamertje in ons nieuwe huis :)

 10. Brenda Bracke Brenda Bracke

  10

  Graag met mijn lieve vriendin Maroesja. We hebben dit jaar een keer geen kaarten gekocht en toch spijt gekregen ... dan is deze actie wel heel leuk!

 11. Lisa Makkes Lisa Makkes

  11

  Ik zou heel graag samen met mijn lieve partner naar de 9 maanden beurs willen, we hebben een dochtertje van 4 maanden dus er zijn genoeg leuke dingen te vinden op de 9 maanden beurs! Het zou echt super zijn om weer eens een leuk dagje samen op pad te gaan!

 12. mammamarlinda mammamarlinda

  12

  Zou graag met mij vriendin gaan de laatste x dan we zijn geweest kreeg ze vlak daarna een miskraam Inmiddels zijn we beide weer moeder geworden onze meiden schelen 3 mnd dus zou een gezellig uitje worde.

 13. Boki Boki

  13

  Met mijn lieve vriendin Melanie. Na lang proberen is ze nu 3 maanden zwanger! Het lijkt me ontzettend gezellig om met haar naar de Negenmaandenbeurs te kunnen gaan

 14. mamamarloes87 mamamarloes87

  14

  Ja! Met mijn lieve zus zou ik graag gaan. Zij vindt het geweldig dat ze tante wordt. We gaan niet zo vaak samen op stap meer, zeker niet nu ik zwanger ben. Dit zou daar verandering in kunnen brengen!

 15. esther1986 esther1986

  15

  Lijkt me super leuk :-) Helaas ben ik nu niet zwanger :'( *Ik zou de kaartjes dus door geven aan iemand die ze goed kan gebruiken* Niet alleen aan mezelf denken, maar ook eens aan een ander. Suc6 allemaal ;-)

 16. RositavanRandwijk RositavanRandwijk

  16

  Lijkt me heerlijk om toch even een dagje in mijn verlof op pad te gaan naar de negenmaandenbeurs natuurlijk! Gezellig met vriendinnen een dagje shoppen voor ons eerste kindje!

 17. mammma84 mammma84

  17

  Met mijn man, omdat een vriendin mij heeft laten zitten waar ik mee heen zou gaan.

 18. felientje felientje

  18

  Met mijn beste vriendin, we verwachten allebei ons eerste kindje dit jaar :)

 19. Claudia88 Claudia88

  19

  Ik zou heel graag met mijn lieve vriend naar de 9maandenbeurs willen gaan. Aangezien de beurs altijd eind februari plaatsvind, we in het zuiden wonen en ik al voor de 2e maal hoogzwanger zou zijn ten tijden van de beurs is het gaan in onze 'zwanger, baby' periode niet mogelijk. In 2014 was ik uitgerekend op 5 maart, dit jaar uitgerekend op 9 maart. Gezien de afstand niet verstandig om te gaan dus. Dit jaar is het toch mogelijk om te gaan aangezien ik afgelopen donderdag plots ben bevallen met 34 weken zwangerschap. Zoals het er nu voorstaat is ons mannetje al lekker thuis wanneer de beurs plaats vindt. We kunnen dus toch lekker met ons kleintje komen genieten van al het leuks op de beurs!

 20. Mama Tara Mama Tara

  20

  Met mijn lieve vriendin Laura! Ik heb een heftige zwangerschap achter te rug en zij is zwanger van de tweede. Laura heeft is zo betrokken en lief voor mij geweest dus ik vind dat wij wel een gezellig dagje samen verdienen????

  • Mama Tara Mama Tara

   21

   Hihi een smile maakt hij blijkbaar vraagtekens van!

 21. Jamilab Jamilab

  22

  Met mijn BFF en zusje, omdat we er elk jaar heen gaan en profiteren van alle aanbiedingen. Leukste dagje uit van het jaar

 22. fam_karthaus fam_karthaus

  23

  Ik zou heel graag met mijn jongere zus heengaan!! Ze is nu bijna 8 maanden moeder van haar tweede zoontje en in die 8 maanden heeft ze amper van haar kleine man kunnen genieten en is er veel gebeurd ze heeft een bepaald syndroom zijn ze achter gekomen en flinke trombose gehad ze heeft de afgelopen maanden meer in het ziekenhuis doorgebracht dan thuis van haar kleintjes te hebben kunnen genieten.. Op deze manier zou ik haar willen verassen en laten weten hoe sterk ik haar vind en trots op haar ben! Lekker een dagje weg samen met mn zusje lijkt me super gebeurd namelijk ook niet vaak!

 23. Sjorsie Sjorsie

  24

  Ik zou graag met de 3 meiden van de zwangerschap cursus heen willen!! We hadden toen dus maar een klein groepje maar dat was erg gezellig en zo was het contact des te leuker.. We zien elkaar en onze kindjes nog vaak en Appe wat af met onze vragen en foto's Dus een dagje met zijn viertjes weg zou super gezellig zijn!!

 24. Marijke ter Weele Marijke ter Weele

  25

  Ja heel leuk om te winnen !! Ik wil graag met mijn moeder naar de 9 maandenbeurs

 25. Kailyvan Kailyvan

  26

  Met mijn lieve vriendinnetje Wendy! We zijn samen zwanger, en na veel, heel veel ziek zijn zijn we nu toch wel toe aan een dagje uit!

 26. Jess83 Jess83

  27

  Met mijn moeder, om gezellig samen er op uit te gaan. ben nu 15 weken zwanger en kan daar volop inspiratie op doen.

 27. Mama 1993 Mama 1993

  28

  Met mIjn man. Kindjes naar me moeder en even lekker vanalles proberen!

 28. minimonkey minimonkey

  29

  Na bijna 2 jaar zijn we, op de valreep van de medische molen, zwanger!! Na al die maanden van teleurstellingen dringt het af en toe nog niet helemaal tot me door. Ik zou het geweldig vinden om samen met mijn man, ons helemaal onder te dompelen in 'al wat baby is' op de negenmaandenbeurs en te gaan genieten van wat komen gaat!

 29. Lops Lops

  30

  Was vorig jaar samen met een collega en we hebben zo'n lol gehad. Ze is ondertussen bevallen, maar door wisseling van locaties, zien wel elkaar bijna niet meer. Het zou erg gezellig zijn om er weer samen een dagje op uit te gaan

 30. mata mata

  31

  Ik zou graag met mijn schoonzus heengaan. Ze is 4 maanden zwanger, ik heb 9 maanden oud kindje en we zijn nooit op de 9 maandenbeurs geweest.

 31. m1701 m1701

  32

  met mijn mams.... kan ze mijn kleine meisje helemaal verwennen met allemaal leuke kleertjes en spulletjes :)

 32. cynthia k cynthia k

  33

  Ik ben 9 maart uitgerekend van ons eerste kindje en het lijkt me erg leuk om nog naar de beurs te kunnen gaan, maar ook wel heel spannend! Daarom zou ik graag mijn lieve schoonmoeder mee nemen, bij haar voel ik me op mijn gemak mocht het opeens gaan rommelen...

 33. san1960 san1960

  34

  Heel graag met mijn dochter want ik ben net tante geworden dus ik zou heel graag iets leuks willen kopen en kijken voor de kleine jongen

 34. sauleeli sauleeli

  35

  Met mijn vriendin. Vorige zwangerschap waren was ik te hoogzwanger om samen met haar naar de negenmaandenbeurs te gaan. Dit keer zijn we ook samen zwanger en kunnen we wel samen gaan! Zou heel leuk zijn!!

 35. timmem timmem

  36

  het leukste uitje van het hele jaar, ook voor oma's en opa's genieten van al die leuke spullen voor de kleintjes

 36. Neonie Neonie

  37

  Ik zou graag met mijn moeder en mijn dochtertje heengaan. Vorig jaar zat de kleine dame nog veilig in mijn buik en was het lastig gericht shoppen, omdat wij het geslacht absoluut niet wilden weten. Dit jaar zouden we dus los gaan op de leuke dingen die we vorig jaar gezien hebben!

 37. Tam8erberg Tam8erberg

  38

  Leuk zeg! Samen met mijn lieve vriendin Daphne zou ik hier graag naar toe gaan. Zij (en ik stiekem ook) kunnen best wel een dagje weg gebruiken. Even alleen maar leuke dingen kijken en even uit de dagelijkse bezigheden. ????

 38. jnathaliec jnathaliec

  39

  Ik ga graag met mijn lieve zwangere vriendin! Ze is nu 12 weken zwanger en nog wat onzeker na haar miskraam. Omdat het allemaal nieuw is voor der gun ik haar een dagje naar de 9 maandenbeurs. Zo kan ze zien wat er te koop is en zich lekket voorbereiden op haar zwangerschap????

 39. Leonie Lansink Leonie Lansink

  40

  Ik wil er graag heen met mijn beste vriendinnen! Gezellig om ze mee te nemen,, ben nu 21 weken zwanger!

 40. sabinebo sabinebo

  41

  Met mijn lieve vriendin en tevens ook collega! Gezellig samen zwanger van de tweede! Bij de eerste toevallig ook al samen zwanger!

 41. Btisaaam Btisaaam

  42

  Gezellig met mijn 2 mannetjes ernaartoe. 1 naast me en 1 in mijn buikje. Ik moet nog wat spullen aanschaffen. Dus ik moet naar de beurs!!!!

 42. Daisynobelen Daisynobelen

  43

  Ik heb afgelopen 2 weken iedereen verteld dat ik zwanger ben van ons tweede kindje (al wist iedereen het stiekem al aangezien ik al 3 maanden enorm misselijk ben)....nog niet echte een roze wolk maar het lijkt met kleine stapjes steeds beter te gaan????. Het lijkt me fijn om samen met mijn zusje naar de negenmaandenbeurs te gaan om ons onder te laten dompelen in al dat leuks!

 43. bea30 bea30

  44

  Met mijn jongere zus, omdat zij voor de eerste keer zwanger is en ze zo'n dagje uit echt heeft verdiend!

 44. ekelliw12 ekelliw12

  45

  Ik en mijn partner zouden heel graag samen heen willen, na anderhalf jaar onderzoeken in het ziekenhuis is onze zwangerschap toch vanzelf bevrucht. Reuze blij zijn wij met onze kleine meid die rond 9 maart verwacht word. Hopelijk verdienen wij een leuke dag na vele tegenslagen.

 45. Elfjuh Elfjuh

  46

  Hoe cool is het om samen met je zusje zwanger te zijn, allebei voor de 1e keer. Er is niks leukers omdat samen te vieren met vrijkaarten voor de 9maandenbeurs

 46. Daniëlle♥ Daniëlle♥

  47

  Lijkt me super gezellig met mijn mama!! Even een momentje tussen moeder en dochter .....

 47. Daphne1987 Daphne1987

  48

  Samen met mijn man zodat hij eens kan zien wat de baby-wereld allemaal te bieden heeft! We zijn nu 17 weken in verwachting. Ons zoontje van 13 maanden gaat natuurlijk met ons mee om ook een kadotje te scoren :)

 48. LinaHK LinaHK

  49

  Met mijn lieve vriendin die in november 2015 is bevallen van een prachtige meid. Ze is dus een paar maanden ouder dan mijn wondertje die in juni eraan komt! Waarom? Omdat we alle twee nieuw in dit vak zijn, eerste kind. En wij graag van elkaar en anderen willen leren. En omdat we alle twee helemaal in de wolken zijn.

 49. LizzyM LizzyM

  50

  Ik zou graag met mijn moeder naar de 9-maanden beurs willen omdat waarschijnlijk ons 1e uitje als oma-moeder-dochter uitje zal worden (als ze volgens planning naar huis toe mag van het ziekenhuis).

  • LizzyM LizzyM

   51

   Ons meisje is 15 weken te vroeg geboren (begin november ipv half/eind februari) dan is ze hopelijk thuis na een lang ziekenhuis verhaal en ik ben dan wel toe aan een ontspannen dagje uit samen met mn meisje en dan neem ik graag mijn moeder mee om samen te kunnen genieten van een leuk dagje uit ipv dat ik in mn kraambed zou liggen

 50. Xiaron Xiaron

  52

  Ik zou echt heel erg graag naar de negen maanden beurs gaan met mijn lieve moeder en m'n zoontje! ♡ Vorig jaar kon ik niet gaan omdat ik hoogzwanger was en amper nog kon lopen.... Ik vond het zo jammer want het voelde echt als een soort gemis aan ervaring van leuke zwangerschap dingen als mama te be... Dit jaar hoop ik alsnog te kunnen gaan voordat mn zoontje zijn eerste zelfstandige stapjes gaat zetten. ♡ Helaas als alleenstaande mama is het een beetje veel om zowel de entree en de trein te betalen en dan ook nog iets leuks te kunnen kopen voor m'n mannetje... Dus nu hopen dat ik een van de gelukkige winnaars ben en dus alsnog kan genieten van een leuk dagje uit! ♡

 51. JJGvanVeen JJGvanVeen

  53

  Ik zou heel graag kaarten winnen voor de 9 maanden beurs voor mijn man en mijzelf, omdat we nog veel moeten leren over het ouderschap en alle tips en tricks zijn welkom wat er allemaal bij een baby-uitzet komt kijken :-)

 52. Marijedeglee Marijedeglee

  54

  Met mijn man en dochtertje ( 13 maanden ) want zei wordt grote zus in augustus

 53. margreet89 margreet89

  55

  Ahh super leuk!! Ik zou graag samen met mijn moeder gaan. Ik en mijn man verwachten ons eerste kindje en daarom lijkt het me super leuk om me te oriënteren op de 9 maandenbeurs. Mijn moeder wordt voor het eerst oma dus ook voor haar is het leuk om alles te kunnen zien wat er tegenwoordig allemaal is. En dat we samen kunnen gaan maakt het allemaal iets specialer. :)

 54. Lieke vd E Lieke vd E

  56

  Ik ga er vanuit dat ons "frietje" dan net geboren is (uitgerekende datum 19-2-2016) en zou dan graag met mijn vriend of moeder langs willen komen om "frietje" te showen en adviezen op te doen op de 9-maandenbeurs ????

 55. YolandaH YolandaH

  57

  Mijn moeder, omdat we wel eens een dagje samen weg en na veel narigheid komt er eerdaags een dochtertje.

 56. Nadin64 Nadin64

  58

  Samen met mijn zus. Die in november 2015 is bevallen van haar zoon. En omdat zij en het kind een moeilijke start hebben gehad. Nu zou het wel leuk om daar lekker te ontspannen en te genieten van een dagje uit.

 57. Inge van der Sloot Inge van der Sloot

  59

  Ik en een goede vriendin zijn samen zwanger (we schelen precies een maand). Zij van de tweede en ik van de derde. Het is voor het eerst dat ik zwanger ben samen met een vriendin en dat vind ik echt bijzonder!

 58. Boereetje Boereetje

  60

  Ik zou graag 2 kaartjes willen winnen voor de 9 maanden beurs, omdat ik er nog nooit geweest ben. Hoor zoveel leuke dingen en ben echt mega nieuwschierig. Ik zou gaan met annette Lemmen, mijn schoonmoeder. Ze word straks voor de 2e keer oma. En kan me geen lieverd schoonmoeder wensen. Dus samen met haar een heerlijk dagje weg is een dagje samen genieten.

 59. QtotheV QtotheV

  61

  Met mijn zwangere vriendin/collega. Niemand weet nog dat ik zwanger ben en zij dus ook nog niet. Rond de voorjaarsvakantie zouden we dit willen vertellen, dus die kaartjes zijn dan een leuke boodschap :)

 60. Rneetjj Rneetjj

  62

  Ik zou heel graag met mijn moeder gaan. Na mijn missed abortion heb ik ontzettend veel steun aan haar gehad! Nu ik opnieuw zwanger ben zou ik heel graag samen met haar gaan genieten van deze zwangerschap, oa op de negen maanden beurs!

 61. Daf29 Daf29

  63

  Graag met mijn zusje omdat zij na 10 en 8 jaar bij ons 3e wonder haar geboorte aanwezig was!

 62. sdekrey sdekrey

  64

  Mijn moeder en ik hebben sinds ik zelf een kind heb (2,5) een hechtere band gekregen die er eigenlijk nooit was. We zijn al eerder naar de 9 maandenbeurs geweest samen en was wel gezellig! Nu ik zwanger ben van mijn 2e kindje, lijkt het me leuk (en bijzonder) om haar een dagje 9 maandenbeurs kado te doen! Ik hoop dat we dan weer een gezellige dag hebben samen en zelf even de focus kan leggen op mijn baby, want dat schiet er met een peuter behoorlijk bij in! Dan hebben we 3 vliegen in 1 klap!????

 63. moniqueberbers moniqueberbers

  65

  Ik wn mijn vrouw zijn voor het eerst in verwachting heel dus heel spannend allemaal, maar ik zou graag mijn vrouw met haar moeder naar de 9 maanden beurs laten gaan. Dit is toch ook een mooie moeder dochter tijd en daarbij vind ik deze beurs een mooie kers op de taard, Mvg Monique der man

 64. steffie86 steffie86

  66

  Omdat je lekker een dagje met vriendinnen kan doorbrengen, kan kletsen over je kids. nieuwe ideeen kan opdoen, en leuke gadgets kan scoren. Zou het erg leuk vinden om dit te winnen :-)

 65. StephanieS StephanieS

  67

  Ik zou graag met mijn vriend en onze zoon van 1,5 jaar naar de 9 maandenbeurs gaan. Om leuke dingentjes voor onze zoon aanteschaffen maar ook spulletjes voor onze baby te kopen die we in Juni verwachten????

 66. Silvia01 Silvia01

  68

  In wil met een lieve vriendin naar de Negenmaandenbeurs. Die vriendin is in verwachting van een jongetje. En heeft al een dochter van twee. En zelf heb ik een dochter van 10 maanden. Ze is momenteel zo druk dat ik haar dit uitje heel erg gun.

 67. Roxxy84 Roxxy84

  69

  Ik zou graag met mijn vriend willen gaan. Lekker een dagje samen er op uit en samen op zoek naar leuke koopjes voor ons kindje.

 68. Bertinabvd Bertinabvd

  70

  Vorig jaar wisten we nog niet dat de kleine man kwam dus dit jaar willen we heerlijk rondkijken voor leuke dingen voor onze 4 maanden oude zoon

 69. dylan dylan

  71

  Hoe leuk zou het zijn om met m'n zusje te gaan, we schelen 1 week! Zij is 31 juli uitgerekend en ik 7 augustus! Voor haar is het de eerste zwangerschap en voor mij de vierde! Maar we kunnen alles delen met elkaar en dat is superleuk. En hoe leuk zou het zijn om daar met z'n tweeën heen te gaan!

 70. Ashleyhubers Ashleyhubers

  72

  Samen met mijn man even een dagje samen, we hebben een zoontje van 5.5 maand, en ondanks ik aan de anticonceptie zit, nu weer 4 weken zwanger, niet gepland maar zeer zeker welkom.

 71. boelennop boelennop

  73

  Met mijn moeder. De laatste keer dat ik er was is 7jaar geleden ik was toen ook met haar. Ik kreeg vlak erna een miskraam. Nu ben ik al ruim 6 maanden zwanger en wil dit graag nog eens met me moeder doen en er dan nu echt van kunnen genieten van mijn eerste kindje en haar eerste kleinkind

 72. Frances.s Frances.s

  74

  Ik wil met de man gaan waarmee ik 30 juli ga trouwen en waarna alles anders wordt! Of toch niet....

 73. Loetie Loetie

  75

  Ik zou heel graag de kaartjes willen winnen voor een goede vriendin van mij en haar man ! Na heel lang proberen en de medische molen , had ze vandeweek het goede nieuws dat ze in verwachting is. Behalve hun ouders en ikzelf is er niemand die t weet.. dus nog groot geheim..maar hoe leuk zou t zijn dat ze fijn met haar man daar kan shoppen ????

 74. DEE83 DEE83

  76

  Ik zou graag m'n vriendinnetje Marloes willen verwennen die van de 2e in verwachting is.

 75. ceyda Serbest ceyda Serbest

  77

  Ik zou de kaartjes heel graag willen winnen voor mijn schoonzusje...ze verwacht haar eerste kindje. Zo hebben we ook nog eens een gezellige dag samen...????????????

 76. Marianne-1985 Marianne-1985

  78

  Ja leuk om samen met mijn vriendinnetje naartoe te gaan! We zijn allebei zwanger dus zou echt super leuk zijn.

 77. Loetie Loetie

  79

  Ik zou heel graag de kaartjes willen winnen voor een goede vriendin van mij en haar man ! Na heel lang proberen en de medische molen , had ze vandeweek het goede nieuws dat ze in verwachting is. Behalve hun ouders en ikzelf is er niemand die t weet.. dus nog groot geheim..maar hoe leuk zou t zijn dat ze fijn met haar man daar kan shoppen

 78. xanado83 xanado83

  80

  Ik ben nu 29 wkn zwanger en het lijkt me geweldig om samen met mijn moeder of vriendin een dagje naar de 9 maanden beurs te gaan. Om allemaal leuke dingen voor mijn kleintje te scoren...

 79. ellen2015 ellen2015

  81

  Ons mannetje is nu ruim 2 weken oud en lijkt mij erg leuk om samen met mijn zusje een dagje 9 maanden beurs te doen :)

 80. Sistadaan3 Sistadaan3

  82

  Maak er ieder jaar een uitje van, dit jaar gezellig met een vriendin die zwanger is van hun 2e kindjes, kunnen we lekker shoppen! Dus duimen draaien maar

 81. Cynth_jm Cynth_jm

  83

  Met mijn schoonzusje, omdat het nu samen kan!! <3

 82. Naomirace Naomirace

  84

  Ik zou graag kaartjes winnen en zou dan graag mijn moeder mee nemen ! Het is mijn 2de kindje en ben nu 20 weken zwanger het word een jongen en aangezien ik hier voor een meid had kunnen al die roze spulletjes niet meer en moet ik gaan inslaan nu maar duimen !!

 83. SMPetry SMPetry

  85

  Samen met me moeder,dit is mijn eerste zwangerschap en haar eerste kleinkind :D

 84. MoederSara MoederSara

  86

  Mijn manneke vroeg zich altijd af hoe zo'n beurs eruit zou zien dus zou best een leuke suprise zijn om er dit keer wel erheen te gaan met gratis tickets is het natuurlijk nog leuker

 85. Leyla Ummels Leyla Ummels

  87

  Steeds er heen gemogen om er te vloggen, maar nu vonden ze me ineens te "klein" super jammer, want ik Had er weer graag en vlog en Blog over gemaakt en natuurlijk leuk om alle bekende gezichten weer te zien van de bedrijven die er staan.

 86. PKolderman PKolderman

  88

  Ik zou heel graag met een vriendinnetje naar de 9 maanden beurs gaan die óók zwanger is. Er zit maar 2 weken verschil tussen onze uitgerekende data. Ik ben 14 februari jarig, dus 2 kaarten winnen zou wel een ontzettend leuk cadeau zijn :-)

 87. fabienne1989 fabienne1989

  89

  Gezellig met me nichtje, die is zwanger van haar eerste. En ik ben net bevallen van me 2e. Dus een gezellig dagje uit is zeker welkom.

 88. sarahenrosanne sarahenrosanne

  90

  Met mijn lieve vriendinnetje die ook net weet dat ze zwanger is. Ik ben zelf 12 maart uitgerekend. Zou super zijn om nog gezellig met z'n twee te kunnen gaan.

 89. Kelsey Kramer Kelsey Kramer

  91

  Ik wil samen met mijn schoonzussie en mijn mannetje naar de 9 maanden beurs

 90. Mirandamm28 Mirandamm28

  92

  Met mijn tweeling zussie ga ik dr dan heen, ben al een paar dagen overtyd dus wie weet is het deze maand wel raak ?

 91. wimtim wimtim

  93

  met mijn partner shoppen tot we droppen en vooral lekker smullen van al die overheerlijke spullen

 92. Sabbink Sabbink

  94

  Met mijn lieve moedertje, omdat ze altijd een halve wereldreis af moet leggen om op mijn zoontje te passen, waar ze een echt feestje van maakt. En omdat ze dit voor de nieuwe baby met alle liefde weer zal doen! Een topoma en moeder!

 93. StephanieWetter StephanieWetter

  95

  Ik zou dan samen met mijn lieve schoonzus gaan! We gingen in het verleden nog weleens naar de huishoudbeurs, maar door zwangerschappen en jonge kids is daar de laatste jaren weinig van terrecht gekomen! Nu hebben we allebei nog steeds jonge kids, maar ook genoeg oppas adressen! ;-) Dus we zouden graag samen een gezellig dagje willen snuffelen en shoppen op de negenmaandenbeurs! En dan kan ik haar gelijk bedanken voor alle leuke baby accessoires die ze voor mijn kids gehaakt heeft!!

 94. petra__92@msn.com petra__92@msn.com

  96

  Ik wil graag met mijn zusje naar de 9 maanden beurs, zij is zwanger van haar eerste kindje en het lijkt me leuk om daar met haar spulletjes te kopen voor de baby.

 95. Sasham Sasham

  97

  Met mijn stiefmoeder! Ik zie haar heel weinig doordat ze in Spanje woont en de is in die week precies een paar daagjes in Nederland. Heerlijk een dagje quality time met haar op de 9 maanden beurs is natuurlijk geweldig. Ze krijgt al weinig van de zwangerschap mee, alleen via telefoon! Dus extra leuk!

 96. Cathalina Cathalina

  98

  Ik heb 4 kinderen en de 9 maanden beurs is er steeds niet van gekomen, terwijl het me zo ontzettend leuk leek. Of ik was niet zwanger op een juist moment of het kwam me niet goed uit. Nu komt het uit en ik ben 29 weken zwanger dus perfect!! Ook weten ik en mijn man pas sinds de 18de week dat ik zwanger ben waardoor er weinig tijd is om echt te genieten. Eerst moesten we heel erg wennen aan het idee aangezien onze 4 kinderen tussen de 13 en 8 jaar zijn en dit dus echt een nakomertje is. Daarna natuurlijk meteen bezig met alles inslaan en klaarmaken voor de baby. Het zou dus ook een leuk uitje zijn voor ons en een gelegenheid om ons even op een relaxte, gezellige manier bezig te houden met ons baby i.p.v. steeds alles maar haastig. Ik en mijn man zouden er heel erg naar uitkijken????.

 97. IlonaL87 IlonaL87

  99

  Het lijkt me super leuk! Ik ben 12 maart uitgerekend van ons eerste kindje en we krijgen een jongetje! Ik zou heel graag met mijn beste vriendin gaan... Lekker shoppen voor de kleine man! ????

 98. cmduynstee@hotmail.com cmduynstee@hotmail.com

  100

  Ik wil graag met mijn man gaan om spulletjes uit te zoeken voor onze tweeling waar ik zwanger van ben.

 99. DeenieO DeenieO

  101

  Met mijn vriendin, vorig jaar zijn we beide bevallen van een dochter. Ze schelen 15 dagen! Vorig jaar kon ik niet naar de negen maanden beurs omdat ik toen op huwelijksreis was, wat natuurlijk erg leuk was :) maar de negen maanden beurs zou ik dit jaar graag mee willen maken!

 100. Ellen Wissink Ellen Wissink

  102

  Met mijn lieve zus Marieke. We zijn allebei zwanger. Ik inmiddels van een 2e kindje en zij van haar eerste. Dit terwijl ze al voor mij probeerde zwanger te worden. We kunnen nog net naar de 9 maandenbeurs want ik ben midden maart uitgeteld

 101. Masha1 Masha1

  103

  Wil graag met mijn vent erheen, bijna 3 mnd zwanger. 1 miskraam achter de rug. En eind okt.'15 is mijn lieve lieveeee schoonvader helaas aan kanker overleden. ???? altijd in onze hart..

 102. Bollie Bollie

  104

  Met mijn lieve vriendinnetje Ilse, omdat we allebei eindelijk na heel veel jaren wachten toch toevallig tegelijkertijd vorig jaar bevallen zijn van onze zonen!

 103. Martinem Martinem

  105

  Met mijn liefste mama en mijn jongste dochter van 3 maanden, allebei zijn ze er nog nooit geweest, 3 generaties nqa

 104. Conny H Conny H

  106

  Met mijn beste vriendinnetje Cher! Zij is nu na veel moeite en dokteren 30 weken zwanger en ik ben zelf nu 5 en een halve week zwanger van de 2e en heb in de vorige zwangerschap niet de kans gehad om te gaan. Het zou super zijn om er nu samen heen te kunnen.

 105. Wendy Merkx Wendy Merkx

  107

  Lekker met mijn zus de hele dag struinen over de beurs op zoek naar de nieuwste dingetjes en ideetjes!

 106. Martinem Martinem

  108

  Met mijn mama en dochter van 3 maanden, die er allebei nog nooit zijn geweest ???? 3 generaties naar de leukste beurs van Nederland

 107. neyky neyky

  109

  Ik wil graag met mijn man erheen. Als uitje zonder onze tweeling die net 1 jaar zijn en ons lekker voorbereiden op ons prinsesje met wie we medio maart kennis gaan maken.

 108. pernelle pernelle

  110

  Samen met mijn lieve vriend en papa van onze kleine jongen Siem. Hij is 20 januari geboren. Een leuk eerste uitje met zijn 3en ook erg handig om de laatste spullen voor onze Siem te shoppen!

 109. suadaq suadaq

  111

  Met mijn lieve man, die kort geleden zijn jonge moeder is kwijtgeraakt vanwege een uitgezaaide ziekte en nu een heerlijk dagje weg kan gebruiken met zijn vrouw en kers verse zoontje. En wat is er leuker dan een dagje negenmaandenbeurs.

 110. Mama&Chanty❤️ Mama&Chanty❤️

  112

  Jaaaa die win ik heeeeel graag voor de lieve collega van mijn moeder. Na 16 jaar met een kinderwens te hebben rond gelopen, 14 miskramen, is vorige maand haar zoontje gezond en wel geboren Van mij heeft ze al een beer van een meter gehad maar een tripje naar de 9maandenbeurs heeft ze echt wel verdiend

 111. Virginia81 Virginia81

  113

  Mijn vriendin Denice en ik kennen elkaar al 4.5 jaar. Via Marktplaats kocht ik de babykleertjes van haar 1e dochtertje, voor mijn dochtertje. Sindsdien hebben we wekelijks dan niet dagelijks contact. Onze meisjes schelen op de dag precies 9 maanden. Nu is ze net bevallen van een jongetje, en ik ben 17 weken zwanger van... een jongetje! We delen lief en leed met elkaar alleen... we hebben elkaar nog nooit ontmoet in het echt! En dát willen wij graag realiseren op de 9 maanden beurs! Dus dat zou 4x feest zijn als we de kaartjes zouden winnen!

 112. Priscilla1989 Priscilla1989

  114

  Heel graag 13 weken geleden bevallen van een mooi dochtertje 2en halve week te vroeg zou heel graag hier met haar en mijn partner naartoe gaan eindelijk een dagje weg

 113. carinavdv carinavdv

  115

  Met mijn vriendin Corina, zij kan wel een dagje uitgebruiken en ik kan lekker rond neuzen voor de kleine die in juli geboren gaat worden!!

 114. mamakimberly mamakimberly

  116

  Ik zou met mn vriendin samen gaan zij is zwanger van de 3e en ik van de 5e en we zijn dit x maar 2 weken naar elkaar uitgerekend dus kunnen we mooi zonder mannen en kinderen samen lekker geniep de beurs

 115. D.vandenboom D.vandenboom

  117

  Ik wil graag samen met mijn moeder naar de negenmaandenbeurs. Ik ben zwanger van mijn eerste kindje, waar we allebei ontzettend enthousiast over zijn. Ik ben twee jaar terug ook eens naar de negenmaandenbeurs gegaan toen mijn zus zwanger was van haar eerste en dat was toen super leuk! Deze keer spulletjes voor mezelf en ons kindje kopen, nog leuker.

 116. eefjesavelkouk eefjesavelkouk

  118

  Heel graag samen met mijn liever moeder ze hebben mij aangeraden om zeker te gaan en dat het heel leuk is en het is al lamg geleden dat k iets met mijn moeder heb gedaan even lekker een dagje weg

 117. jantinerietveld jantinerietveld

  119

  Lijkt me leuk om met mn moeder en mn zusje naar toe te gaan en lekker babyspullen shoppen natuurlijk!!!!

 118. Humi2014 Humi2014

  120

  Zou graag met mijn nichtje Sara willen gaan, want ze heeft er net een jongere boertje bij en ontfermd zich er als een echte mamie over. Zo lief! We zouden daar graag op de negenmaandenbeurs wat leuke pakketjes willen scoren! Het is inmiddels al een jaar geleden en nu hebben we ook een reden om naast de huishoudbeurs de negenmaanden te bezoeken!

 119. Jolien6686 Jolien6686

  121

  Ik zou graag kaartjes willen winnen voor de 9maandenbeurs. Om een vriendin te verrassen met een dagje gezellig naar de beurs te gaan. ze is nu 17 weken zwanger.

 120. Kimm83 Kimm83

  122

  Heerlijk genieten van een lekker dagje nmb16 met een lieve vriendin. Kijken naar nieuwe snufjes en spulletje voor onze kindje. Ontussen een lekker hapje eten en natuurlijk centjes uitgeven voor onze kindje. Dan ook gelijk de hhb16 meepakken voor de nieuwe hapjes,drankje en spullen. Kortom een heerlijk dagje uit!

 121. michelle1988 michelle1988

  123

  Ik wil met mijn schoonzus gaan! Die is nu zwanger van haar eerste! en het lijkt me zo leuk om haar van alles te laten zien!!!

 122. Brigitsanders Brigitsanders

  124

  Ik zou graag met een vriendin komen. Wij zijn beide zwanger van ons eerste kindje en we schelen 4 weken. Allebei een zwangerschap met veel kwaaltjes en willen sowieso samen gaan, maar winnen in natuurlijk veel leuker. Lekker samen veel babyspullen kopen. We hebben er heel veel zin in

 123. Brigitsanders Brigitsanders

  125

  Ik zou graag met een vriendin komen. Wij zijn beide zwanger van ons eerste kindje en we schelen 4 weken. Allebei een zwangerschap met veel kwaaltjes en willen sowieso samen gaan, maar winnen in natuurlijk veel leuker. Lekker samen veel babyspullen kopen. We hebben er heel veel zin in

 124. MarlousdB MarlousdB

  126

  Ik zou de kaartjes niet zelf gebruiken. Ik heb ze al. Ik zou ze aan m'n nichtje geven. Zij is, net als ik, ook zwanger van de eerste en wil dolgraag gaan! Ze is druk met afstuderen en kan dus wel een dagje uit gebruiken!

 125. Ans Boogaard Ans Boogaard

  127

  Ik zou met mijn vriendinnetje Suzan gaan. We hebben elkaar leren kennen tijdens het zwangerschapszwemmen tijdens onze vorige zwangerschap. En nu zijn we weer allebei zwanger, en schelen dit keer zelfs maar vijf dagen!

 126. angela de jaeger angela de jaeger

  128

  Ik zou hier met me partner naar toe willen gaan tijdens de zwangerschappen van allebei onze zoons hebben we niet kunnen gaan vanwege complicaties dus hopelijk met een win aktie dat we het een keer mee mogen maken en teven hebben we dan gelijk een mooi dagje uit

 127. GabyPaly GabyPaly

  129

  Ik ben zwanger van de 2de (en tevens de laatste) en heb nog nooit zo'n beurs meegemaakt. Bij de eerste zat ik middenin een burn out/depressie en kon het me gestolen worden. Nu krijgen we een jongen en zou wat inspiratie op willen doen samen met mijn vriend.

 128. Smeagol Smeagol

  130

  Gewoon een fijne dag met vriendin. Na een heftige eerste 4 maand, eindelijk in rustiger vaarwater. Nu zin in een dagje voor mezelf. Egoïstisch, maar nu gewoon weer even nodig.

 129. Malinka Huisman-va Triest Malinka Huisman-va Triest

  131

  Samen met mijn zus die het financieel zelf niet kan betalen doordat ze na 2x brand in huis te hebben gehad in 2009 en 2013 nog steeds de gevolgen hier van hebben.

 130. hoiyun lam hoiyun lam

  132

  Mijn vriendin uit Engeland is net bevallen in Nederland! In maart gaat ze weer terug. Ik hoop dat we kaarten winnen zodat zij lekker op de beurs leuke spullen kan inslaan om mee te nemen naar Engeland en we willen natuurlijk een gezellige dag van maken!

 131. Karin van Beek Karin van Beek

  133

  Ik wil graag met mijn schoonzus naar de negen maanden beurs. Wij schelen met onze zwangerschap 4 dagen! Zo leuk om dán samen te gaan.

 132. SabineFlothuis SabineFlothuis

  134

  Ohhh leuk!!! Ik maak ontzettend graag een kansje :) Ik ben vorig jaar met mijn beste vriendin geweest omdat ik net zwanger was (8 weken). Wat een leuk en gezellig uitje had moeten worden liep even anders....Ik was zo ontzettend misselijk en moe dat ik totaal niet heb genoten. We zijn ook ontzettend vroeg weer naar huis gegaan. Het uitje viel niet alleen voor mij in het water maar ook voor mijn vriendin die zich er erg op had verheugd..... Dit jaar ben ik de trotse mama van mijn tweede wondertje en kan ik naar hartenlust nieuwe inspiratie opdoen en natuurlijk vooral SHOPPPPPPEN!!!!! Ik zou het erg leuk vinden mijn vriendin Marjolein Jager weer mee te nemen en deze keer een SUPER leuke en gezellige dag samen te hebben!!

 133. Gewoon.danny Gewoon.danny

  135

  Omdat we dan in de 8ste maand zitten ! Kunnen we misschien nog wat leren !

 134. boukje van der mast boukje van der mast

  136

  Met mijn nichtje en vriendin Myrthe! Omdat we eindelijk tegelijk zwanger zijn! Joehoe☺ en wanneer de 9 maanden beurs begint, begint ook precies haar zwangerschapsverlof! Ze heeft het écht verdiend na al haar harde werk. ????????

 135. danielleoosterlaar danielleoosterlaar

  137

  Met mijn lieve schoonzus een dagje samen weg. Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en 6 weken later vertelde mijn schoonzus ons dat zij ook zwanger is. Ontzettend leuk om dit samen mee te maken. Zij heeft al wat ervaring, derde kindje op komst, voor mij is alles nieuw.

 136. Wollekje Wollekje

  138

  Gezellig samen met mijn man en 2 kids. Super gezellig

 137. Linda van de Belt Linda van de Belt

  139

  Ik wil heel graag met mijn beste vriendin naar de 9 maanden beurs.. Na een mega zware zwangerschap en bevalling is haar mooie zoontje geboren! Helaas was er naar een kleine week van genieten al een ziekenhuis opname en is hij steeds erg ziek???????? daarom wil ik haar heel erg graag even uit de sleur van verdriet angst en onzekerheid halen en er even een dagje met haar tussenuit om even een dagje aan zichzelf te denken!! Heeft ze heel erg hard nodig!!

  • Linda van de Belt Linda van de Belt

   140

   ???? Moeten !!! Zijn

 138. Priscilla Bouterse-rijkse Priscilla Bouterse-rijkse

  141

  Samen met mijn man. Hopelijk kan ik hem overhalen om te proberen nog een tweede te maken. ????

 139. Priscilla990 Priscilla990

  142

  Er na 35 weken achter komen dat je zwanger bent en onze dochter is met 38 weken geboren. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open waar je je erg snel moet in aanpassen. Ik heb wel zin in een dagje ontdekken wat er allemaal in babyland is :)

 140. mamafeijen mamafeijen

  143

  Met mijn vriend! Ondanks dat dit de 5de zwangerschap is hebben we nog geen levend kindje mogen krijgen. Voor mij maar ook zeker mijn vriend was dit een hele moeilijke tijd en ik hoop met het naar de 9maandenbeurs te gaan dat hij er wat meer vertrouwen in krijgt en we er deze zwangerschap ook eens van kunnen genieten. Deze zwangerschap ziet er wel veel belovend uit we zijn alweer bijna op de helft :)

 141. anneke&huub anneke&huub

  144

  Leuk om met oma na de beurs te gaan

 142. Maaike333 Maaike333

  145

  Mijn lieve vriend stelde zelf voor om naar de beurs te gaan. "Om eens flink wat geld uit te gaan geven". Met de komst van de tweeling hebben we nog wel wat nodig. Dus liever geven we geld daar uit dan aan de entree :)

 143. leonievanderwegen leonievanderwegen

  146

  Ik zou graag met mijn moeder een dagje uit willen omdat zij na een zware longontsteking tijdens de gezellige kerstdagen wel een leuke uitje kan gebruiken, en wat is er dan leuker dan met je dochter en klein dochter op stap naar de leukste beurs.

 144. Marieke en Antoon Marieke en Antoon

  147

  Bij mijn vorige zwangerschap wist ik net te laat dat ik zwanger was, dus kon ik tot mijn grote teleurstelling niet naar de beurs! Nu we in verwachting zijn van ons 2e kindje, wil ik er dolgraag heen met mijn man natuurlijk;)

 145. Saskane Saskane

  148

  Ik zou graag met mn beste vriediin gaan. Zij is zwanger van haar derde kindje en heeft eigenlijk al 19 weken lang vanalles wat tegen zit (bloedverlies, tandenpijn, spugen, ziekenhuis opname) ik zou haar graag willen verrassen met dit daagje uit! Zelf vind ik het ook heel leuk omdat ik een zoontje van 3 maanden heb

 146. Floortjebellefleur Floortjebellefleur

  149

  Zou super zijn om lekker een dagje met mijn moeder te gaan! Ik ben nu zwanger van mijn eerste kindje en het wordt ook mijn moeders eerste kleinkind. Ze is zo enthousiast over alles wat ze ziet en vindt alles schattig voor de baby, dus het wordt sowieso een leuke dag lekker neuzen en kijken naar al het leuke, handige en natuurlijk schattige baby-spul ;)

 147. Marijke1984 Marijke1984

  150

  Ik zou het heel leuk vinden om samen met mijn man te gaan. Hij kon omdat hij vorig jaar net wat begonnen met een nieuwe baan geen vrij krijgen en ik moest in het weekend werken dus toen konden we niet samen. Nu de kleine zes maandjes is lijkt het me heel leuk om met zijn drieën te gaan!

 148. Magda Bergsma Magda Bergsma

  151

  heel graag een dagje gezellig uit met dochter wij kunnen het wel gebruiken en willen al heel lang zo graag heen maar steeds lukte het niet.

 149. franciscaa franciscaa

  152

  Zou graag met mijn beste vriendin er heen willen gaan. Zij is zwanger van hun 2de kindje en ik ben zelf nu alweer 10 weekjes moeder van ons 2de kindje. Gezellig dagje eruit, hebben wij samen ook al lang niet meer gedaan. Te druk met ons gezin. En als wij afspreken, dan zijn de kinderen er altijd bij.

 150. helga42 helga42

  153

  Ik zou graag met mijn dochter van 16 naar de beurs.gezellig samen kijken wat al allemaal bij komt kijken als je zwanger bent.

 151. Beccatje Beccatje

  154

  Ik zou met mijn moeder gaan omdat ze voor de eerste keer oma word. En hoe bijzonder is dat! Ook mijn beste vriendin gaat mee omdat zij ook stiekem een beetje tante word

 152. Mlmeinders Mlmeinders

  155

  Samen met mijn lief voor onze eerste kleine ukkepuk,shop till we drop!

 153. sammyk18 sammyk18

  156

  Ik ga met mijn man wij zijn nu voor de 2de keer van onze 2de wonder. Waarom een wonder omdat onze eerste dochter had ik een spiraal en nu onze 2de dochter die in mei word verwacht is met de prikpil tog onderweg ????????. Allebei kleine onvervewachte wondertjes ????

  • sammyk18 sammyk18

   157

   De ??????? Waren emoticons

 154. Berghallee9 Berghallee9

  158

  Lekker dagje met het gezinnetje over de beurs wandelen en natuurlijk mijn net zwangere zusje mee op sleep touw nemen voor de leukste hebben dingen op het kamertje

 155. nicolefeer nicolefeer

  159

  Omdat ik ontzettend graag mijn buik wil laten beschilderen zodat we die kunnen gebruiken met het geboortekaartje

 156. yttapje yttapje

  160

  Samen met mijn moeder en dochtertje.. Maken we er gezellig 3 generatie dagje van.. Wou vorig jaar gaan toen ik zwanger was.. Maar doordat ik bijna niet kon staan was het geen optie.. Dus dan is dit een mooie vervanging

 157. H.L. H.L.

  161

  Vorig jaar kon er niet naar toe, was net bevallen en was niet mobiel (keizersnee). Dit jaar wil ik er graag heen. Wanneer ik ga, gaat mijn moeder (ze woont niet NL en komt volgende week voor 3 wkn naar NL) en mijn tante. Manlief past op de kids ????

 158. mariejeanne mariejeanne

  162

  Ik zou heel erg graag de toegangskaarten willen winnen om samen met een hele lieve vriendin te gaan. Zij is na een aantal miskramen nu eindelijk een veilige periode zwanger en wil haar extra laten genieten van haar zwangerschap en aankomende moederschap. Ze is een van de liefste mensen en liefste mama's die ik ken en ze is nog steeds heel erg zenuwachtig omdat het al meerdere malen mis is gegaan en heeft daar heel erg veel verdriet over gehad. Gun haar zo om nu vol te kunnen genieten.

 159. Mamamanuela Mamamanuela

  163

  Helaas vorig jaar niet kunnen gaan omdat ik toen van mijn zoontje bevallen ben op 4 februari met een keizersnee..... Zou dus heeeeel graag dit jaar willen gaan met mij nicht ingrid! Even een dagje eruit zonder kindjes met z'n tweetjes

 160. Anikaaz Anikaaz

  164

  Met de buuf. Omdat het zo gezellig is als buurtjes en met de mini's. Een heerlijk dagje voor de mama's om te shoppen voor de mini's!

 161. fleursel fleursel

  165

  Ye! Met mijn zus! Zij net zwanger van de 2e, ik net bevallen van de tweede! Al 2 jaar willen we samen gaan (nog nooit geweest) maar steeds lukt het niet. Doen was mijn oudste zoon ziek, jaar erop stond zij op knappen. Zou het dan nu eindelijk wel lukken? ? :-)

 162. Samyael Samyael

  166

  Ik wil graag op donderdag 25 februari naar de 9MB. En met wie kan ik nou beter naar de 9 maanden beurs gaan dan mijn dochter, die op 25 februari precies 9 maanden oud is! ???? en ook met mijn moeder, die zich op 25 februari precies 9 maanden oma mag noemen, neem ik graag met me mee.

 163. marilise87 marilise87

  167

  Gezellig samen met mn zus en moeder. vorig jaar kon ik niet ivm laatste loodjes maar nu mn zus in verwachting is zou het super leuk zijn!

 164. Samyael Samyael

  168

  Ho die vraagtekens hadden een smilie moeten zijn haha sorry

 165. lap lap

  169

  De afgelopen twee jaar beide keren niet kunnen gaan vanwege zwangerschappen en een pasgeboren baby, twee jongens, een van 1 en een van een paar maanden oud. Dit jaar kan ik eindelijk gaan en hoop leuke ideeën op te kunnen doen en spulletjes te kopen. We zijn 1,5 maand geleden verhuisd en moeten de kamertjes nog inrichten. Natuurlijk is het ook superleuk!

 166. CansuEski CansuEski

  170

  Met mijn zus die nu 4 maanden zwanger is, omdat ik zelf ook 7 maanden geleden bevallen ben en vorig jaar geweest ben en het daar super leuk vond en veel inspiratie heb opgedaan.

 167. MamaVanDeano MamaVanDeano

  171

  Waarom? Omdat ik 29 maart 2016 ben uitgerekend van Mijn tweede zoon. En het me gaaf lijkt om weer wat inspiratie op te doen na 2 jaar. Met Wie?Met mijn gezin mijn lieve man en zoontje . Zodat we er Met Ons drieen op voor kunnen bereiden op de komst van ons vierde gezinslid.

 168. sammy88 sammy88

  172

  Met mijn vriend

 169. HVS HVS

  173

  Het lijkt mij super leuk om samen met mijn beste vriendin te gaan die eindelijk na heel erg veel moeite in verwachting is van haar eerste kindje. Gewoon lekker genieten van baby dingen.

 170. desiree_gestel desiree_gestel

  174

  Ik neem mijn vrouw en kinderen mee. Omdat lang geleden is dat we samen n uitje hebben gedaan. De zwangerschap ging niet zo goed waardoor we samen niet weg konden. Nu de kleine er is kunnen we gezellig n dagje weg.

 171. Brenda vroon Brenda vroon

  175

  Ook al is onze kleine meis eral, kan je op de 9 maanden beurs zoveel ideeën opdoen. Na een heftige zwangerschap met weeeenremmers en opname met 35 wkn en een ontzettend heftige bevalling bij 37 wkn samen met mijn man even eruit zijn voor ons nieuwe wondertje

 172. figo1986 figo1986

  176

  Gezellig shoppen voor mezelf en de baby. En mijn man mag mee om alle gekochte spullen te dragen , zwangere vrouwen mogen niet sjouwen ;)

 173. ingrid_wolf ingrid_wolf

  177

  Ik ga samen met mijn beste vriendin en mijn zusje. Ik ben nu net in het 3e trimester en heb nog wat spulletjes nodig die ik daar mooi kan halen. Ik ben al jaren fan van de huishoudbeurs en ga ook naar de 9mndbeurs sinds m'n 1e zwangerschap, ik vind het heerlijk zo'n dagje weg met elkaar!!

 174. SanaJay SanaJay

  178

  Mijn vriend en ik verdienen dit! Wij hebben samen 5 kindjes, de oudste is 6 en onze 2e is overleden toen ze 3,5 maand was en onze 3e is 2 en we hebben in augustus een tweeling mogen verwelkomen. Na alle drukte in ons leven afgelopen jaren en door alle ellende is het er nooit van gekomen om naar de 9 maanden beurs te gaan. Ik shop het liefst voor onze kindjes, dus de 9 maanden beurs lijkt me een super leuk dagje weg om voor onze kindjes te gaan sneupen!

 175. tina92 tina92

  179

  Ik zou er heel graag heen willen gaan met me jongere zusje, we zijn beide jonge mama's en nog studerende, dit zou ons heel blij maken,, met z'n tweeën er een dagje op uit :)

 176. nones nones

  180

  Ik zou graag met mijn moeder de beurs bezoeken Ik ben nu 4 maand zwanger en kan niet wachten om gezellig over de beurs te lopen en te snuffelen. Daarnaast wil ik graag eens per jaar een gezellige dag met mijn moeder doorbrengen.

 177. EstherMartin EstherMartin

  181

  Lijkt me heel gezellig om mijn zwangere schoonzusje mee te nemen om zelf ook vast in de stemming te komen ;)

 178. Bartenelianne Bartenelianne

  182

  Met manlief! Even heerlijk alleen maar baby, baby en nog meer baby! Nu ik zwanger ben van ons eerste kindje kunnen we er nog makkelijk op uit trekken. En als manlief weigert om mee te gaan vriendinnen staan er vast voor in de rij om mee te gaan :-)

 179. HappyJetjuh HappyJetjuh

  183

  Zou graag met me moeder naar de beurs gaan om heerlijk te genieten van alle nieuwe snufjes omtrent de kinderen .

 180. chantal0810 chantal0810

  184

  Ik ben momenteel zwanger van me 2e kindje en nog nooit op de 9 maanden beurs geweest het lijkt me wel erg leuk en leerzaam om zo'n dag mee Te maken en beter voor Te bereiden op het kindje.. En uiteraard zo lang het nog kan een dagje er tussen uit met mijn lieve schat

 181. leoniesinnema leoniesinnema

  185

  Ik zou super graag 2 kaartjes willen winnen, dan ga ik samen met mijn moeder heen!!!

 182. Alicja19 Alicja19

  186

  Graag zou ik er samen met mijn vriend heen willen gaan omdat we vóór de geboorte van onze kleine meid nog wat spullen in moeten kopen. Het is een eindje rijden voor ons dus gratis kaartjes voor ons 2 zouden super zijn! ☺️????

 183. sepia sepia

  187

  Drie jaar geleden ben ik er al eens geweest, samen met twee vriendinnen. We hebben ons kostelijk geamuseerd en hadden eigenlijk te weinig tijd. Een van die twee vriendinnen wil ik wel meenemen, mocht ik winnen.

 184. Amneris76 Amneris76

  188

  De laatste keer was ik toch nog even in de avond gegaan, omdat dat nou eenmaal moest van mijn hormonen, ondanks dat ik een paar dagen erna uitgerekend was. Ik liep natuurlijk niet zo lekker en heb ook niet alles kunnen zien. Nu we denken over een tweede zou ik graag op mijn gemak met mijn man en dochtertje over de beurs lopen

 185. jaccoline jaccoline

  189

  Ohh ik zou met suus gaan! Zij betekend zoveel voor mij! Steunt mij in elke hobbel in de weg! Een dagje met zijn twee dat gun ik haar zeer!

 186. lmnnieuwenhuizen lmnnieuwenhuizen

  190

  wanneer de 9 maandenbeurs is ben ik 7 maanden zwanger, zit al een tijdje thuis vanwege het ontslag wat ik gekregen heb sinds het horen van mijn zwangerschap. ik wil graag met mijn partner gaan omdat hij keihard werkt voor ons als zijn gezin en wel een gezellig en leuk dagje uit verdiend! het is zijn eerste zoontje dus hij zal vol geluk en plezier naar nieuwe spullen kijken!

 187. nadiagld nadiagld

  191

  Ik zou graag met mijn zusje willen gaan.

 188. Sarahjacobsen Sarahjacobsen

  192

  Mijn lieve vrienden Manouk en Richard zijn bijna op de helft van hun zwangerschap en ik gun het hun zo erg dat zij lekker een dagje samen kunnen genieten op de negen maandenbeurs!

 189. Missongeduld Missongeduld

  193

  Ik zou met mijn moeder gaan. Gewoon om na een moeilijke periode er even uit te zijn. Ze wordt voor t eerst oma!

 190. NataliaAndrea NataliaAndrea

  194

  Heerlijk met mijn vent erheen gaan, we wachten al eeuwig sinds het begin van mijn zwangerschap. Ondertussen heb ik een mooie dochter gekregen die ook gezellig mee wil

 191. Wisje Wisje

  195

  Met mijn lieve vriendin, omdat we gewoon een ontspannen dagje uit hebben verdiend allebei

 192. amanda zeeman amanda zeeman

  196

  Ik wil heel graag met mijn moeder ondanks dat ze een baand hadden aangeboden gekregen heeft ze dat afgewezen om 4 dagen op te passen op mijn zoontje en daarom wil ik haar bedanken en haar een dagje mee uit te nemen..

 193. Heidy1711 Heidy1711

  197

  Ik ben zwanger van ons eerste kindje en wil me graag laten inspireren voor alles wat komen gaat!

 194. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  198

  Ik zou dr graag met m'n moeder heen willen, we zijn al lang een keer samen aan het gaan, maar het komt er steeds maar niet van. Daarbij weet ik hoe fijn ze het vind om mijn 3 jongens te verwennen, en waar kan je dit beter dan op de Negenmaandenbeurs!!!

 195. desiree wobbes desiree wobbes

  199

  Zou graag er heen willen met Remko (me man) omdat dit ons eerste kindje wordt en we daar dan ideeën op kunnen doen en leuke dingen kunnen scoren.... Lekker even dagje weg

 196. rafaela4 rafaela4

  200

  Om toch een keertje met mijn dochter te kunnen,we wilden vorig jaar,maar toen werd ze ziek......kaartjes weggegeven....op naar een tweede kans.

 197. A.Jagram A.Jagram

  201

  Ik wil graag naar de 9maandenbeurs met mijn nu zwangere zus. Ze heeft bij haar eerste zwangerschap haar twee zonen verloren en daardoor was ze de zwanger daarna zeer angstig en ondernam niets. Toen werd haar zoon gezond en wel geboren. Nu is ze meer ontspannen in haar volgende zwangerschap. Ons kleintjes laten we lekker bij hun vader en gaan we twee zussen een keer gezellig op pad. En lekker shoppen!

 198. Liannevb Liannevb

  202

  Mijn vriendinnetje staat, ondanks haar Burn Out, altijd voor iedereen klaar! Niet altijd een goede eigenschap, voor iemand met een Burn Out! Hou leuk zou het zijn, om haar te kunnen verassen met een leuk dagje samen uit!

 199. jannie haveman jannie haveman

  203

  Ik wordt voor het eerst tante en ik ben nu zwanger van de 5 e en mijn zusje van de eerste ik ben uitgerekend in juni en zij september dus heel bijzonder om voor het eerst tante te worden dus lijkt me leuk deze actieve

 200. nessen nessen

  204

  Gezellig met mijn zusje. Heerlijk snuffelen.

 201. roekie0172 roekie0172

  205

  Omdat wij eind maart zijn uitgerekend en heel graag er een echo zouden willen laten maken en leuke spulletjes kopen voor onze kleine meid die er aan gaat komen !!

 202. Sas10H Sas10H

  206

  Ik wil heel graag met mijn moeder naar de 9 Maanden Beurs om inspiratie op te doen en aanbiedingen te scoren voor onze drieling, die we officieel in augustus, maar waarschijnlijk al eind juni/begin juli mogen verwelkomen!

 203. Didi5 Didi5

  207

  Met mijn man om leuke spullen voor onze eerste baby kijken!

 204. shiningstarlies shiningstarlies

  208

  Ik wil graag met mijn zusje, lekker rondkijken voor de kids!!! :)

 205. Liesjevanengelen Liesjevanengelen

  209

  Met me aangetrouwde nicht Chantal, afgelopen 2 jaar konden we steeds niet, en nu ik in verwachting ben van de tweede en haar dochter er ook is kunnen we lekker samen gaan shoppen! Een echte vrouwendag die we lang niet gehad hebben!

 206. Linda Lou Linda Lou

  210

  Ik wil graag met mijn vriendin die drie dagen voor mij uitgerekend is en voor wie het ook het eerste kindje is (we hebben allebei nog veel te leren)

 207. Martine1989 Martine1989

  211

  Ik zou het heel leuk vinden om samen met mijn dochter te gaan na een moeilijke tijd om zwanger te worden en het nu toch zo ver is.

 208. natalievisser natalievisser

  212

  ik zou graag met mijn dochtertje van 9 naar de beurs willen gaan zo kan ze van dichtbij alles meemaken en van alles leren en zien over baby's etc

 209. Maritjexx Maritjexx

  213

  Ik neem mijn schoonzusje of een collega mee!!!

 210. Bianca.82 Bianca.82

  214

  Ik wil graag mijn broer en schoonzus naar de Negenmaandenbeurs laten gaan omdat zij na roerige tijden het geluk hebben gevonden. Zij verdienen een dagje uit in het teken van hun gezin

 211. desiree hoogenboezem desiree hoogenboezem

  215

  Zou graag met mijn zusje gaan. We hebben allebei 2 prachtige kinderen en het is er nog nooit van gekomen om daarheen te gaan.

 212. leentje87 leentje87

  216

  Met mijn vriendinnetje Shirin. Beide net bevallen van een dochter!

 213. One love One love

  217

  Zou er graag heen gaan met mijn lieve mama, omdat ik weet dat ze er ook graag heen zou gaan. Zelf wil ik er ook erg graag weer heen vorig jaar ook geweest was toen net zo ver in de zwangerschap :)

 214. Melanie83 Melanie83

  218

  Samen met m'n schoonzus!! Na anderhalf jaar geprobeerd zwanger te raken is het eindelijk gelukt!! Mijn kleine broertje wordt papa!!!! En mijn kleine meid wordt grote nicht!!????

 215. zorrocat zorrocat

  219

  Met mijn beste vriendinnetje Rianne. Ik zie haar helaas niet zo vaak door de afstand die we moeten overbruggen maar nu we allebei zwanger zijn, zou dit wel een heel erg leuk vriendinnen uitje zijn!

 216. Bianca2208 Bianca2208

  220

  Ik zou er heel graag naar toe willen gaan met mijn lieve prinses van 6 maandjes en mijn moeder.

 217. TweeBo TweeBo

  221

  Met mijn moeder lekker een dagje weg voor haar eerste kleinkind

 218. Sandra Sandra

  222

  ik zou heel graag een kennis verrassen om mee te gaan naar de negenmaandenbeurs. Zij kon geen kinderen krijgen en is nu toch zwanger na meer dan 10 jaar. Zomaar ineens, spontaan. Is dat niet fantastisch!

 219. Vanez1 Vanez1

  223

  Zou graag met mijn nicht willen gaan, we hebben allebei een kleintje en hebben weinig tijd om elkaar te zien. Dus leuk om een hele dag met elkaar te spenderen en leuke dingen voor onze kleintjes te halen.

 220. marietje2015 marietje2015

  224

  Met manlief de wereld van baby's ontdekken en onze nieuwe wereld inrichten..

 221. dagmarvandersluis dagmarvandersluis

  225

  Met mijn man, om van de nieuwste dingen op de hoogte te zijn :)

 222. Janneke1 Janneke1

  226

  Ik ben na jaren vruchtbaarheidsbehandelingen/scheiding en 2 heftige burn outs nu 10 jaar later als een wonder nu 10 wken zwanger van mn huidige vriend!! Zo geweldig Mijn moeder heeft al die jaren me geholpen waar ze kon. Ze zwangert helemaal mee en zit er vol van. Ik zou heel graag als dochter en moeder naar de 9 maandenbeurs willen. Ze heeft me al laten vallen dat ze wel graag met mij er naar toe wil. Samen stralend van geluk en een glimlach van oor tot oor als we samen al dat kleine babygeluk kunnen delen :)

 223. BlijeMama BlijeMama

  227

  Ik ben nog pril zwanger en ik wil met mijn vriendin gaan :) en wie weet op de negenmaandenbeurs vertellen

 224. WenG83 WenG83

  228

  I enjoyed it so much last year when I was pregnant. I want to join it again to buy nice stuff for my little one this year!

 225. Lize_6 Lize_6

  229

  Het lijkt mij ontzettend leuk om met mijn lieve (zwangere) zus naar de negenmaandenbeurs te gaan. We weten al dat het kindje een niet-genetische afwijking heeft en daar maakt ze zich erg zorgen om. Het zou leuk voor haar zijn er om even helemaal uit te gaan zodat ze haar zorgen even opzij kan zetten.

 226. druif1980 druif1980

  230

  Ik zou graag met mijn man en pasgeboren dochter naar de beurs willen. De reden: In 2010 zijn we geweest tijdens mijn zwangerschap wat leidde tot een vroeggeboorte. Het jaar daarop weer geweest tijdens de tweede zwangerschap, ook die eindigde in een vroeggeboorte. Nu jaren later hebben wij eindelijk een dochter, geboren op 5 januari j.l. met hulp van een draagmoeder. We zijn zo gelukkig met zijn drieen nu. We zouden graag weer naar de beurs gaan met de kleine meid erbij...

 227. Miranda De leeuw Miranda De leeuw

  231

  ik zou gezellig samen met mijn schoonzusje gaan even een dagje er tussen uit met of zonder onze dochters om de familie band te versterken

 228. Malandra Malandra

  232

  Met mijn fantastische vriendlief! Er was mij verteld dat ik een miskraam had gehad en vandaag met controle te horen gekregen dat er toch een kloppend hartje te zien is en voor zover te zien is nu alles goed gaat! We hebben dus alsnog leuke nieuwe babyspulletjes nodig!

 229. Carlijn01 Carlijn01

  233

  Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en moet dus nog veel 'uitvinden'. Daar is de Negenmaandenbeurs ideaal voor. Het lijkt mij leuk om te gaan samen met mijn schoonzus, omdat zij nu ook zwanger is of met mijn moeder, want zij wordt voor het eerst oma!

 230. jellineganzeboom jellineganzeboom

  234

  Met mijn moeder en mijn schoonmoeder. Ik heb een aantal maanden geleden een zwaar ongeluk gehad, dus het wordt in de rolstoel en dan kunnen ze mooi om de beurt duwen! En op de negen maanden beurs is alle informatie en babyspullen mooi bij elkaar in de buurt, dan kunnen we straks gericht inkopen doen.

 231. samanthaaaa samanthaaaa

  235

  Ik wil heel graag met mijn partner. We zijn in verwachting van ons eerste kindje en kunnen nog alles leren. Het lijkt mij leuk om daarom samen er naar toe te gaan.

 232. Karinroze Karinroze

  236

  Graag zou ik mijn zwangere vriendin mee nemen naar de beurs ze is zwanger voor de eerste keer en ja van een tweeling dubbel spannend dus. Zou geweldige verassing voor haar zijn.

 233. flower1970 flower1970

  237

  Wat zou ik graag een kans maken om deze kaartjes te winnen, En dan zou ik beginnen Om ze aan mijn allerliefste dochter te geven, want in haar groeit er een nieuw leven. Wat zou ik graag samen met haar naar de negen maanden beurs gaan, Waar we dan zeker weten een superleuke dag zouden hebben en veel informatie zouden kunnen opslaan. Het lijkt me heerlijk om samen met mijn dochter een dagje naar de negenmaandenbeurs te kunnen, Ik zou het haar zo gunnen Het is voor de eerste keer dat mijn dochter moeder wordt en ik wordt voor de eerste keer oma. Groetjes van een hele trotse moeder.

 234. desireevanderwaard desireevanderwaard

  238

  Vorig jaar geweest toen ik nog in verwachting was van nu onze 9 maanden oude lieve zoon.! Ik zou dit jaar wel graag weer heen willen gaan maar met mijn vriendin die nu na een moeilijke tijd toch zwanger heeft morgen worden. Ik weet zeker dat ze dit heel erg leuk gaat vinden...

 235. Janneke Roes Janneke Roes

  239

  Gezellig met Kaat shoppen voor de kleine mannen.... Zonder kids, gewoon even lekker dagje voor ons zelf!

 236. Abiës Abiës

  240

  Ik zou er graag met mijn vriend heen willen even een dagje er uit en ons laten inspireren door alle leuke en nieuwe producten. Ik zou erg blij zijn als ik deze kaarten win.

 237. Kimmetjee Kimmetjee

  241

  Met mijn vriend, vorig jaar konden we helaas niet gaan ivm te veel vocht in mijn zwangere beentjes. Nu weer zwanger en gelukkig niet dat kwaaltje! Dan nog even een lekker dagje erop uit!

 238. mothequeen mothequeen

  242

  Met mijn lieve vriendinnetje, haar kindje is de reden dat wij nu aan de tweede zijn begonnen en ik ben op de zelfde dag uitgerekend als zij vorig jaar was!

 239. vandenheuvel vandenheuvel

  243

  Ik zou heel graag met mijn man willen gaan, wij hebben ruim een jaar onder behandeling gezeten bij de gynaecoloog omdat mijn eileiders en eierstokken niet gezond waren, dit was een zware strijd. Toen we eindelijk zwanger waren verloor mijn man zijn baan en dit was heel zwaar. Geen leuke dingen meer doen met elkaar omdat er geen geld voor was. Dit zou echt zorgen voor ontspanning en dit staat echt op mijn to do list!

 240. Shelby2014 Shelby2014

  244

  Met mijn lieve schoonmoeder eindelijk even genieten. 4 maanden na de geboorte van ons kleine meisje kwamen mijn man en ik erachter dat zij een zeldzame autoimuun ziekte heeft, tegelijkertijd werdt mijn schoonvader gediagnosticeerd met alvleesklierkanker. Hij is binnen 2 maanden overleden en we lopen met de kleine nog steeds ziekenhuis in en uit. Samen met oma staan wij 24 uur per dag in de verzorgmodus en komen er niet aan toe even lekker samen weg te gaan dit zou zo fijn zijn om te winnen en haar te verrassen hiermee ????

 241. missdoom missdoom

  245

  Samen met mijn collega en vriendin stefanie! werken al 3 jaar samen en waren tegelijk zwanger van onze kindjes... Was de baas wat minder blij mee maar voor ons erg leuk! We werken altijd heel erg hart in de zorg en daarom is het wel zo leuk om samen een dagje uit te plannen !

 242. Desiree1984 Desiree1984

  246

  Oh zo leuk! Vorig jaar geweest toen ik zwanger was. Zeer veel geshopt voor de kleine! Nu is hij bijna 6 maanden dus wil ik graag weer voor hem gaan shoppen. Hij mag meer eten dus inspiratie opdoen! En natuurlijk leuke kleding en speelgoed en ga zo maar door!

 243. esmee55 esmee55

  247

  Met mijn dochter om samen te genieten van alle leuke ideeën die we opdoen voor haar eerste kindje en onze eerste kleinkind

 244. suki suki

  248

  Met mijn beste vriendin die nu zwanger is van haar tweede kindje en ik nu mama ben van een heel mooi zoontje, vorig jaar niet konden we niet gaan wegens dat kaarten waren uitverkocht. mijn beste vriendin kan wel een hele leuke dag gebruiken.

 245. Maaike84 Maaike84

  249

  Ik zou graag met mijn zus Mirjam naar de 9 maandenbeurs gaan omdat we elk jaar naar de 9 maanden én de HHB gaan, maar dit jaar heb ik een speciale missie. Vriendinnen van ons zijn recent mama geworden en ik ben nog op zoek naar een super origineel ultiem kadootje voor hun en hun mooie kleine meid. Ik ben er van overtuigd dat als ik dat op de 9 maanden beurs niet kan vinden ik het nérgens zal vinden! Daarom wil ik graag naar de 9 maanden beurs.

 246. Tinkie Tinkie

  250

  Met mijn vriendin, want als er kleinkinderen zijn, wordt winkelen op de negenmaandenbeurs opnieuw fijn!

 247. LiesdeW LiesdeW

  251

  Ik zou graag een dagje met mijn moeder heen willen, lijk me erg gezellig om naar toe te gaan. :)

 248. mamavaneenmeisje mamavaneenmeisje

  252

  Ik wil heel graag heen met mijn moeder. Helaas hebben we niet zo vaak tijd voor een dagje samen. Maar als we de tijd hebben genieten we wel enorm! Helaas is het al weer een tijdje geleden dat we een uitje hebben gehad. We kunnen het wel even goed gebruiken! Mijn moeder zou het een geweldige verrassing vinden.

 249. tuhalmodjipen tuhalmodjipen

  253

  samen met mijn schoonzus omdat zei zichzelf nooit een dagje uit gunt maar voor alle andere wel <3

 250. priscillybilly priscillybilly

  254

  Gezellig met me nicht die als een zus voor me is lekker dagje samen erop uit. Kijken of we nog wat leuke kleertjes of andere leuke dingen kunnen aanschaffen voor me dochter

 251. chesraso chesraso

  255

  Ik zou met mijn tante gaan, ze is een tweede moeder voor me en ze doet altijd alles voor ons en de kinderen, wat zou ik haar een keertje willen verwennen om samen naar de beurs te gaan. Ik wil er al heeeeel lang heen maar nog nooit gegaan....( mijn man vindt het stiekem onzin)......mij lijkt het echt geweldig.

 252. mama van Roan mama van Roan

  256

  Ik zou heel graag willen winnen met mijn vriendin, die nu voor de tweede keer zwanger is en wel van 2 kindjes :D Ik zelf ben net bevallen van mijn tweede kindje en door alle drukte kom ik nauwelijks nog aan mijzelf toe.. lijkt me heerlijk om weer even een dagje met een vriendin op pad.

 253. Mirande77 Mirande77

  257

  Ik zou graag met mijn beste vriendin Miranda willen gaan, omdat ik met haar het speciale moment wil beleven op de negenmaandenbeurs. Het heeft lang geduurd voor dat ik zwanger werd en Miranda is al moeder van haar prachtige dochter van 10 jaar oud. We hoopte 10 jaar geleden dat zei en ik zelf samen zwanger zouden zijn maar helaas gebeurde dat niet. Nu ik zwanger ben van mijn eerste kindje willen we samen beleven en genieten van mijn zwangerschap en de leuke gebeurtenissen van genieten. ????

 254. spirelli spirelli

  258

  Met mijn vriend eric , ik word blij van zo'n beurs. Ik zie doodgraag kinderen

 255. spicey spicey

  259

  Met mijn vriendin marijke , zij is net als ik zot van kinderen ! :-)Fijn om een dagje weg te zijn , krijg je een goed humeur van

 256. merel_strick merel_strick

  260

  Ik zou graag samen met mij lieve vriendinnetje, nadat zij haar vorige zwangerschap noodgedwongen met 18 weken moest afbreken en nu toch weer in blijde verwachting is van een wondere, meenemen naar de 9 maandenbeurs. Zelf ben ik ook weer zwanger van nummer 3, totaal niet gepland. Maar met een geluk bij een ongeluk zijn we nu samen zwanger en zit er maar 6 weken tussen. Ik hoop dr op een leuk dagje te kunnen trakteren :)

 257. Jolanda81 Jolanda81

  261

  Met mijn vriendinnetje die in december mama is geworden! Even lekker een dagje er samen op uit!

 258. mirjamvogels mirjamvogels

  262

  Omdat ik en een vriendin al gaan om het "samen zwanger zijn" te vieren en we afgelopen week hoorden dat nog 2 vriendinnen zwanger zijn! Hoe leuk zou het zijn als ik hen met een kaartje kan verrassen!

 259. Mama&Chanty❤️ Mama&Chanty❤️

  263

  Ik wil nog een keer mee doen !! Door vanmiddag aan te dringen bij mijn aller beste vriendinnetje om een zwangerschapstest te doen is zij er om 3 uur vanmiddag achter gekomen dat ze zwanger is!!! Ik gun het haar zo!!! Na zoveel ziekenhuis bezoeken aan de gynaecoloog en steeds weer slecht nieuws over onrustige cellen in haar baarmoeder en de pil gewoon te blijven slikken. Is ze dan nu puur onverwachts zwanger geraakt! Op haar 16e keer ze te horen dat ze een zeer waarschijnlijk nooit natuurlijk zwanger zou kunnen raken. Dit is echt een geschenk uit de hemel voor haar HEEEEL GRAAAAG WIL IK DE KAARTJES WINNEN !! Dan gaat er 1 naar die lieve collega van me moeder waar ik eerder al mee voor deed en 1 naar mijn beste vriendinnetje

 260. mriekie mriekie

  264

  Ik zou dit graag willen winnen, zodat ik samen met mijn zusje er heen kan. De beurs is in de eerste week van haar verlof en het zou een grote verassing zijn. Eigenlijk heeft ze nog te weinig kunnen genieten van haar zwangerschap, ook haar kraamperiode zal in het teken staan van de zorgen rond onze moeder die volop in haar chemokuren zit. Een dagje onbezorgd zwanger zijn is haar zo ontzettend gegund!

 261. xeentje23 xeentje23

  265

  ik zou met mijn vriend gaan. dit word ons eerste kindje en hebben helaas niet echt veel uitstapjes samen dus dit zou wel een fantastische dag zijn om samen iets leuks te doen

 262. Wennepen83 Wennepen83

  266

  Met mijn lieve vriendinnetje die heel stiekem in verwachting is :) ssstttt

 263. BrunetteO7O BrunetteO7O

  267

  Voor mezelf en mijn beste vriendin. We zijn tegelijk zwanger van ons 2 de kindje. En we hebben alle 2 veel voor onze kiezen gekregen de afgelopen tijd. Dus zou heel graag een dagje met haar er uit willen . xx Sylvana

 264. Gsm Gsm

  268

  Ik zou heel graag met mijn man naar de negenmaandenbeurs gaan. We hebben vandaag ontdekt dat we weer zwanger zijn van onze tweede en misschien ook wel derde ivf kindje :-)

 265. s.sieverts s.sieverts

  269

  Ik zou met mijn maatje en levenspartner gaan Marco. Samen er even tussenuit en lekker shoppen voor onze lieve meid.

 266. Heidy Hendriks Heidy Hendriks

  270

  zou graag met me vriend willen gaan we verwachten in april onze boy

 267. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  271

  Samen met m.n moeder. Winnen is beter dan kopen :) Hebben we op de beurs wat extras om leuke dingen te scoren

 268. Daniel110887 Daniel110887

  272

  Ik zou super graag met mijn vriendin willen om haar met de kaartjes te verassen! Er is namelijk een kleintje opkomst en dan moeten we natuurlijk nog veel info hebben en dingen kopen!

 269. Saima Ahmed Saima Ahmed

  273

  Ik wil naar de negenmaandenbeurs met mijn man We hebben een zoontje van 5 weken en kunnen info en tips goed gebruiken

 270. chocolotte chocolotte

  274

  Ik wil mijn vriendin hiermee verrassen. Ze heeft nog aardig wat spulletjes nodig voor de kleine spruit die in april verwacht wordt

 271. chocolotte chocolotte

  275

  Ik wil mijn vriendin hiermee verrassen. Ze heeft nog aardig wat spulletjes nodig voor de kleine spruit die in april verwacht wordt

 272. Shrnn Shrnn

  276

  Zou graaf met mijn mannetje nog een dagje uit willen. Met nummer drie op komst zal tijd alleen samen nog lastiger worden! Kunnen we nog even lekker samen over babyspul dromen ♡

 273. cuppens cuppens

  277

  Met mijn lieve moeder. Ben sinds pas alleenstaand en zwanger van een 2e. Mijn moeder steunt mij Door dik en dun !

 274. cuppens cuppens

  278

  Met mijn lieve moeder. Ben sinds pas alleenstaand en zwanger van een 2e. Mijn moeder steunt mij Door dik en dun !

 275. DanielleJailynn DanielleJailynn

  279

  Nu zwanger van ons tweede kindje en ik zou er heel graag met m'n man naartoe willen gaan.. Vorige zwangerschap was ik nog maar 6 weken zwanger dus toen zijn we niet geweest.. Lijkt me erg leuk om er eens zwanger naartoe te kunnen gaan.. En nu deze zwangerschap al 3 ziekenhuis opnames achter de rug dus word wel even tijd om er nu van te kunnen genieten.. En waar kan dat beter dan op zo een leuke beurs! Duimen maar..

 276. me&you me&you

  280

  Nog pril, maar voor de 2e keer zwanger.... lijkt me heerlijk om weer naar de 9 maanden beurs te gaan en lekker rond struinen op zoek naar mooie spulletjes. Ik wil dan samen met mijn zus gaan, zij is de beste tante ever!

 277. Svandruenen Svandruenen

  281

  Ik kon vorig jaar niet gaan ivm bekken instabiliteit maar zou er toch is graag heen willen

 278. Reva Reva

  282

  Ik wil graag 2 kaartjes winnen om samen met mijn lieve vriendin naar de negenmaandenbeurs te gaan. Wegens omstandigheden hebben wij niet altijd de gelegenheid om elkaar te zien, maar wij steunen elkaar door dik en dun, Het lijkt mij heerlijk om samen een gezellige dag van te maken!

 279. Charlotte1806 Charlotte1806

  283

  Ik zou heel graag met mijn man er naar toe willen. Het is onze eerste kindje waar wij van in verwachting zijn en het is uitgelezen kans om alles te bekijken wat zo bij het ouderschap kom kijken.

 280. mariekelisanne mariekelisanne

  284

  Samen met mijn zusje! Eindelijk een dagje met z'n tweetjes op pad!

 281. AMPT AMPT

  285

  Leuk de negenmaandenbeurs alhoewel ik als papa er eigenlijk niet wil zijn. Maar dat betekend natuurlijk niet dat ik geen kaarten wil winnen. Nee juist wel. Voor mijn vrouw en schoonmoeder, Die twee hebben al heel lang geen dagje samen uit gedaan en weet je soms moet dat gewoon weer gebeuren. Even geen kinderen, geen manlief in de buurt en even een moeder dochterdag hebben. En natuurlijk gaan ze niet alleen naar de negenmaandenbeurs, nee hoor die twee struinen ook nog slomig over de huishoudbeurs en nemen alles mee dat ze kunnen dragen dat weet ik nu al. Van de foldertjes tot hele boekpaketten en van de kleinste babyspul tot bekant kinderwagens. Ik zie het helemaal al voor kij, twee uitgeputte vrouwen die een onwijs leuke dag hebben gedaan en dankbaar zijn voor hun moeder dochterdagje sinds een lange tijd. Ja dit zijn toch echt precies de redenen waarom ik twee kaartjes voor hun wil winnen (alhoewel een dagje vader dochterdag mij ook erg leuk klinkt en dat ook erg lang geleden is) dus hee twee vliegen in een klap, dat regelen we wel he mamaplaats :) een vader dochterdagje en een moeder dochterdagje. Ja ik ga hier voor duimen en kan niet wachten tot ik haar gezicht zie mocht ik winnen en haar blij maken. Ik denk dat ze gaat gillen van blijdschap. groetjes papa :)

 282. jolanda Boone jolanda Boone

  286

  Ik zou graag met mn vriendin eef gaan. Zij heeft nu een zoontje van 3 maanden en mijn zoontje is 2 jaar. Een heerlijk dagje struinen op de beurs. Als allebei mama bent toch wel het ultieme vriendinnen uitje.

 283. Ilona0903 Ilona0903

  287

  Ik wil hier heel graag naar toe samen met mijn lieve moeder die altijd voor mij en mijn gezin klaar staat! Dan kan ik hoor hiermee verrassen! Ze zou het helemaal geweldig vinden!!

 284. Spookie 13 Spookie 13

  288

  In begin 2015 helaas ons zoontje en broertje na 19 weken zwangerschap begraven te hebben.... Hopen we in 2016 opnieuw te mogen beginnen! En zo'n leuke dag op de 9 maanden beurs helpt daar heel goed bij ????

 285. laury crama laury crama

  289

  Zou tof zijn om met mn moeder lekker heen te gaan ! Momenteel 31 weken zwanger van onze zoon en hier zo ontzettend lang op gewacht. Durfde nooit naar de 9 maanden beurs, bang dat het te confronterend zou zijn. Nu eindelijk mag ik daar ook rondlopen met dikke buik ????

 286. Gerdia Gerdia

  290

  Eindelijk mijn man overgehaald mee tegaan naar de negenmaandenbeurs! Kinders naar het kinderdagverblijf en samen een dagje shoppen en neuzen voor ons derde kindje! Nu alleen de kaartjes nog :)

 287. Serena Hageman Serena Hageman

  291

  Zou echt super samen met een vriendin die ook zwanger is lijkt me een leuke verassing ????

 288. Madeleine1 Madeleine1

  292

  Ik zou graag met mijn zus gaan. Ze is nu 30 weken zwanger en helaas heeft dat lang geduurd. Ze verdiend het enorm om een dagje in het zonnetje gezet te worden en dat we gezellig kunnen rond snuffelen op de 9 maandenbeurs!

 289. elineslot elineslot

  293

  Ik zou graag kaarten willen winnen zodat ik me samen met mijn vriendin die ook haar eerste verwacht, kan verbazen over alles wat er nodig en mogelijk is voor zo'n lief klein hummeltje.

 290. Mireille Evers Mireille Evers

  294

  Met mijn moeder zou ik er heel graag heen willen. Met de eerste zwangerschap lukt het niet vanwege lichamelijke klachten. De tweede zwangerschap was ik eind februari uitgeteld en durfde niet omdat ik dan gezellig op de beurs zou rondlopen en dat de bevalling zou beginnen. En nu ben ik zwanger ben de derde, halverwege, zou ik nu wel eens de beurs graag willen zien. Wat met de eerste 2 zwangerschappen niet was gelukt. Dus ik zou het heel leuk vinden om de beurs nu wel een keer te zien.

 291. Bomilu Bomilu

  295

  Ik zou graag willen gaan met mijn moeder. 4 jaar geleden was ik uitgeteld op de datum van de negenmaanden beurs,dus helaas niet kunnen gaan. Nu 16 weken zwanger, sinds 2 weken zijn ze er achter gekomen dat ik blijkbaar diabetes type 2 heb, dus zit nu volop in controles en insuline_spuiten. Hopelijk blijft alles goed gaan maar even een ontspannend dagje uit tussen de baby_spulletjes klinkt wel lekker

 292. mams27 mams27

  296

  Ik zou graag met mijn zus naar de beurs gaan. Ik ben net zwanger en het lijkt mij erg leuk om haar te verrassen met kaarten en zo mijn zwangerschap bekend te maken!

 293. Ritoy Ritoy

  297

  Ik zou graag samen met mijn man naar de 9 maanden beurs willen gaan omdat we voorgaande jaren niet hebben kunnen gaan. Dit omdat we in een moeizaam medisch traject zaten en het voor ons erg pijnlijk was om al die zwangere vrouwen te zien. Inmiddels zijn wij de gelukkige ouders van een prachtige kleine jongen! Dus we zouden het heel leuk vinden om dit jaar wel te kunnen gaan.

 294. Xandra87 Xandra87

  298

  Samen met mijn mama. Gezellig een moeder, dochter en kleinzoon dagje.

 295. Bieske Bieske

  299

  Jaaa!! Ik wil heel graag naar de Negen maanden beurs. Vorig jaar was ik net nog niet zwanger toen de 9 mnd beurs was waardoor ik niet ben gegaan. Je weet tenslotte niet of het gaat lukken. In inmiddels ben ik in oktober mama geworden van mijn heerlijke tweeling Teun en Pien. Een gezellig uitje naar de 9 mnd beurs zien wij wel zitten.

 296. thirsaaatje1987 thirsaaatje1987

  300

  Ik wil graag naar negenmaanden beurs met mijn beste vriend/ soulmate omdat wij ons tweede wondertje verwachten en heel graag samen ideeen opdoen effe lekke dagje uit eigenlijk samen genieten van de leuke mooie acties heerlijk lijkt me dat ;)

 297. Annelies Haamans - de Raad Annelies Haamans - de Raad

  301

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Dat willen wij! Nou mijn man vroeg zullen we dit jaar weer eens gaan! Dus als een man dat vraagt dan wil een vrouw dat al helemaal! dus graag graag graaaaaggg!!!!!

 298. Bondje01 Bondje01

  302

  Met mijn man want heb zelf geen rijbewijs. Zoonlief gaat dan naar oma. Bij hem zijn we niet geweest en willen nu wel nieuwe ideeën opdoen nu ik zelf al weer ruim 17 weken zwanger ben van ons 2e kindje.

 299. NoorBo NoorBo

  303

  Hallo, ik wil heel graag de kaarten winnen omdat mijn vriendin zwanger is en een dagje erop uit wel kan gebruiken. Zij heeft de afgelopen jaren een heftige tijd meegemaakt en ik wil haar op deze manier verrassen! Ik heb zelf net een zoon gekregen en vind het ook leuk om nieuwe ideeën op te doen. Ben benieuwd! Groetjes Nora Bovendorp

 300. CBDKL CBDKL

  304

  Zou graag met een vriendin gaan.

 301. Toxic Toxic

  305

  Met mijn beste vriendin, we zijn samen zwanger. Ik ben dan wel al 38 weken (zij 17) maar mocht ik al voor die tijd bevallen o.i.d. dan geef ik de kaarten aan haar en kan ze lekker met haar moeder heen.

 302. deniceX deniceX

  306

  met me lieve moeder omdat zij voor het eerst oma word en ik voor het eerst moeder! op een jonge leeftijd en mijn moeder steunt en helpt me heel erg!

 303. vuurmeisje vuurmeisje

  307

  Ik zou het echt heel gaaf vinden als ik met mijn man naar de 9 maanden beurs zou mogen. Het zou een prachtige afsluiting van mijn zwangerschaps verlof zijn!

 304. Amber Pattipeilohy Amber Pattipeilohy

  308

  Met mijn zus die eindelijk na 7 jaar en tih icsi behandelingen zwanger is! Met helaas ziekenhuis opnames en onzekerheid! Zou zo graag hier heen gaan met haar!

 305. Kaytje Kaytje

  309

  Ik zou het leuk vinden om met mijn schoonzus te gaan. Ff lekker neuzen voor onze dochtertjes die elkaar precies 6 weken schelen. De ene van half november en de andere de eerste baby van het nieuwe jaar in het ziekenhuis in Almelo.

 306. sjollemaf sjollemaf

  310

  We hebben net vernomen dat we zwanger zijn, De kleine heeft ff op zich laten wachten. Want we waren al meer dan ander half jaar bezig. Nu is het een mooi moment om mooie dingen uit te zoeken op de negen maanden beurs

 307. SDB SDB

  311

  Lekker samen met mijn andere zwangere vriendin omdat wij de laatste van de vriendinnenclub zijn die zwanger zijn. Nu kunnen wij eindelijk samen babyshoppen en moederen :-), na alle baby verhalen al 12 jaar (toen nog als vrijgezel) aan te hebben moeten horen. Zouden wij hééél blij van worden hahaha (nooit gedacht dat we dat toch eens zouden zeggen ;-P) Groetjes, Mel en Suus

 308. spirnay spirnay

  312

  Zou graag met mijn beste vriendin gaan, die nu voor de eerste keer zwanger is en het nog niet echt beseft. Op deze manier wordt het net allemaal wat "echter"

 309. Gerda1984 Gerda1984

  313

  Ik zou graag met mijn man en 2 dochters naar de negenmaandenbeurs willen om leuke dingen te shoppen voor ons 3de kindje die op komst is......

 310. chantalvonk chantalvonk

  314

  Ik ga met mijn vriend naartoe. Daar ben ik nog nooit geweest. Ben benieuwd!!

 311. Mama van Jake Mama van Jake

  315

  Ik wil heel graag weer met mijn zusje naar de 9 maanden beurs. Omdat het tijdens mijn eerste zwangerschap ook zo gezellig was. Dit keer gaat ook mijn schoonzusje en haar schoonzusje mee. Dus 3 families aan meiden bij elkaar. Super gezellig 4 koopzieke meiden bij elkaar.

 312. MandyvanDinten MandyvanDinten

  316

  Met mijn lieve partner, na alle turbulente en hectische tijden dat ons meisje in het ziekenhuis lag, hebben we wel even een lekker dagje uit verdiend.

 313. Lenrijnders Lenrijnders

  317

  Gezellig met mijn moeder shoppen voor de aankomende baby!

 314. Cornelia92 Cornelia92

  318

  Ja die wil ik graag winnen! Dan ga ik samen met mijn zusje, die is ook zwanger (maar 2 weken verder)! Zou super leuk zijn!

 315. iMennen iMennen

  319

  Wauw, dat is een mooie prijs!!! Ik zou het super gaaf vinden om daarheen te gaan! Ik ben net zwanger van ons tweede kindje en ik ben nog nooit op de Negenmaandenbeurs geweest. Stom hè! Ik zou met één van mijn beste vriendinnen gaan. Want zij is ook dol op kinderen en kan niet wachten tot zij zwanger is. :-D en ik kan ook niet wachten tot zij zwanger is, want je beste vriendin ook zwanger is natuurlijk geweldig!

 316. ieske ieske

  320

  Het is een heel apart verhaal maar... ca. 3 maanden geleden hebben we jonge puppy's gehad van onze hond. Het waren er maar liefst 12. Maar toen onze hond begon met bevallen werd mijn vriend helemaal onrustig, hij had het niet meer en wist niet hoe hij ermee om moest gaan! Nu lijkt het me zo nóg iets erger als ik dadelijk ga bevallen... Dus het lijkt me een goede en leuke voorbereiding om samen met mijn vriend naar de 9 maanden beurs te gaan. Kan hij alvast wat tips opdoen en zich " rustig " voor te kunnen bereiden op wat ons de 1e keer te wachten staat.....

 317. Lapsmans Lapsmans

  321

  Ik zou graag met mijn man naar de negenmaandenbeurs gaan omdat ik hem wil bewijzen dat dat wel een heel leuk dagje samen uit kan zijn. Hij is daar namelijk al eerder geweest met de moeders van zijn twee zoontjes, maar heeft daar nog steeds nachtmerries van :P

  • Lapsmans Lapsmans

   322

   En met onze eerste kleine samen op komst zou het natuurlijk helemaal handig zijn om de laatste spulletjes aan te schaffen!

 318. leonie82leonie leonie82leonie

  323

  Samen met mijn man Dennis. Ik had niet verwacht dat hij zo'n zin zou hebben tussen al die vrouwen daar, maar hij is super enthousiast! Hij wil bij alles wat betrekking heeft tot de baby zijn. We hebben nog zoveel nodig, dus graag!!! :-)

 319. Annemiekje Annemiekje

  324

  Omdat ik zwanger ben van ons eerste kindje en ideeën op wil doen. Met wie: mijn moeder of mijn zus.

 320. Jasmike Jasmike

  325

  Dit lijkt me zó ontzettend leuk! Alle dagen druk, druk, druk en vrijwel alleen bezig met m'n kindjes i.p.v. mezelf. Ik zou er graag met m'n beste vriendin heen gaan. Wij zijn er nog nooit geweest.

 321. winkhi winkhi

  326

  Nooit geweest, in verwachting en nieuwsgierig

 322. Vedrana Vedrana

  327

  Eerste keer in verwachting, wat kunnen wij hier allemaal van verwachten? Deze antwoorden vinden mijn lieve partner en ik graag terug op de Negenmaandenbeurs! Liefs Mama in spé

 323. Nienke Westerhof Nienke Westerhof

  328

  Met mijn preggie Bestie, leuke verrassing :D

 324. locloc locloc

  329

  Ik ga naar de negenmaandenbeurs Ik ga naar de negenmaandenbeurs Omdat ik 1 februari bevallen ben, na veel malheurs Maar nu kan ik met behulp van taxichauffeurs (Of als ik met het OV ga met tramcontroleurs) (Of treinconducteurs) Naar het Amsterdamse stadje A terwijl de honneurs Thuis worden waargenomen door mijn man, wat betreft visiteurs Dus ja, ik ga naar de negenmaandenbeurs Met mijn 1,5 jaar oude dochter, kan overdag, nog geen last van schoolinspecteurs En dan maar eens zien of we op kunnen treden als donateurs Van de vele connaisseurs van babyproducten En dan verlaten wij de beurs wellicht als heuse ambassadeurs

 325. KB2016 KB2016

  330

  Met mijn lieve man! Wij verwachten ons 1e kindje

 326. JoyHakof JoyHakof

  331

  Mijn vriendin is eeeeeeindelijk zwanger na heel lang proberen etc. En waar kunnen we nou beter shoppen voor haar baby dan op de negenmaandenbeurs? Overigens kan ik mijn dotje daar ook weer heerlijk verwennen met nieuwe spulletjes ♡

 327. mandy112 mandy112

  332

  Met mijn vriendin die zwanger is van haar 2e en het zit haar dit keer niet mee, veel moe en ziek dus toe aan iets leuks. Dan komt er weer ruimte voor de voorpret en misschien wel genieten van het zwanger zijn.

 328. marloesvandoorn83 marloesvandoorn83

  333

  Omdat mijn vriend en ik net weten dat wij een kindje verwachten! mijn 3e kindje en zijn 1e kindje, dus hij heeft nog zoveel te ontdekken! dat maakt de 9 maanden beurs bij uitstek geschikt om alles te bekijken !! Mijn andere kindjes zijn 10 en bijna 8, en ik merk dat er enorm vee veranderd is nu, dus ook ik kan niet wachten om alles weer te gaan ontdekken en shoppen <3

 329. Caroline900 Caroline900

  334

  Mijn stiefmoeder is zwanger van haar eerste kindje, en ik zou graag gezellig met haar naar de 9- maanden beurs willen gaan!

 330. koek54 koek54

  335

  Gezellig met mijn man naar de negen maanden beurs en rondsnuffelen voor leuke ideeën en dingetjes voor de kleinkinderen. Ja graag.

 331. Bartenelianne Bartenelianne

  336

  Met mijn man natuurlijk! Ons eerste kindje en de negenmaandenbeurs hoort daar natuurlijk ook bij. Staat als een van de dingen op mijn bucketlist! Dat moet je toch mee gemaakt hebben :-)

 332. neniju neniju

  337

  Met mijn lieve vriendin Mulyanah die net bevallen is van een mooi prinsje!

 333. mamavanvienna mamavanvienna

  338

  Met mijn zusje die nu 33 weken zwanger is. Zij is ook met mij mee gegaan toen ik zwanger was en het lijkt me heel leuk om nu weer samen te gaan.

 334. Sann3k3 Sann3k3

  339

  Graag zou ik samen met mijn zwangere vriendin er een dagje uit willen, samen genieten

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >