Winnaars Bekend: Win kaarten voor de Negenmaandenbeurs

Door: Mamaplaats 75 reacties

winactie stempel Win kaarten voor de Negenmaandenbeurs

Mamaplaats Webshoppaviljoen

De Negenmaandenbeurs is dé beurs voor (aanstaande) mama’s. Bezoek ook het Mamaplaats Webshoppaviljoen. Hier vind je de volgende webshops:

Wil je weten wie er nog meer aanwezig zijn op de Negenmaandebeurs, informatie over het Vip-arrangement of de beurstas? Je leest het hier!

Win 2 kaarten

Mamaplaats mag 3x 2 kaarten weggeven! Wil jij graag met je zus of vriendin naar de Negenmaandenbeurs? Dat kan! Volg onderstaande 2 stappen en maak kans:

 • Like Mamaplaats Facebook
 • Geef in een reactie hieronder aan welke stand uit het Mamaplaats Webshoppaviljoen je zeker gaat bezoeken als je kaarten wint en waarom.

Deze winactie loopt t/m zondag 9 februari. Op maandag 10 februari kiezen we de 3 winnaressen die ieder 2 kaarten winnen.

Winnaars

W

Winnaar

Win kaarten voor de Negenmaandenbeurs

W

Winnaar

Win kaarten voor de Negenmaandenbeurs

W

Winnaar

Win kaarten voor de Negenmaandenbeurs

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
75 Reacties

Reacties

 1. Mama-cate Mama-cate

  1

  WAUW!! Ja ik wil dolgraag gaan!! Helaas met mijn eerste zwangerschap raakte ik plotseling zwanger eind februari, en natuurlijk beviel ik 4 a 5 maanden voordat er weren een negenmaanden beurs was. NU voordat ik een misschien weer een kindje wil, wil ik dolgraag rondkijken naar wat er allemaal is, en dat kan natuurlijk op de negenmaandenbeurs :) Graag neem ik een vriendin mee die nu 22 weken zwanger is van haar eerste, lekker een girls day out :) Je kan er volgens mij alles vinden, kinderkleding, kinderwagens, speelgoed, boekjes, advies met borstvoeding, flesvoeding, flessen, enzovoorts, ga zo maar door!!!

 2. Kimdejong Kimdejong

  2

  Ik zou ook wel graag willen gaan, echter komt het voor mij wat te vroeg met een kleine van dan nog net geen maand :-(

 3. martine_verweij martine_verweij

  3

  Superwinactie, Ik ben ruim 23 weken zwanger en zou heel graag spullentjes willen kopen op de 9 maandenbeurs. maar veel geld hebben we niet om ook nog de kaarten te betalen.

 4. Spiona2000 Spiona2000

  4

  Leuk! Zit nu op de helft van mijn zwangerschap en zou heel graag gaan rondkijken, inspiratie opdoen en alvast in baby-sferen komen. Samen met mijn zusje, die voor het eerst tante wordt en zo mogelijk nog enthousiaster is dan ik, en met mijn schoonzus die samen met mij zwanger is van haar eerste kindje (we zijn op 3 dagen na ook nog gelijktijdig uitgeteld!) De stand van swimtrainer.com gaan we zeker bezoeken. Ben nu ook al aan het (zwangerschaps)zwemmen en wil na de bevalling graag meteen door naar het baby-zwemmen.

 5. rein1988 rein1988

  5

  Helaas heb ik om privacy geen facebook. Maar zou dol graag winnen onze jongste is dan 5 weken die gaat dagje na oma. Omdat ik 9 maanden niks kon met bekkeninstabileteit en het nu al veel beter gaat zal geweldig zijn dat dit mijn eerdte uitje weerr is.

 6. santalyd santalyd

  6

  Vorig jaar ben ik geweest toen ik 7 maanden zwanger was, nu zou ik graag teruggaan met mijn meissie van 10 maanden :-) Welke stand zou ik bezoeken? Ik dacht eerst gelijk ja, IKenIK.nl, want daar krijg ik altijd zulke leuke nieuwsbrieven van. Toen zag ik Swimtrainer.com, daar heb ik vorig jaar ook al bij staan kijken, maar was toen nog wat voorbarig ;-) En toen zag ik ook nog Pinkorblue.nl en dat is een hele leuke webshop. Kortom, ik zou ze allemaal bezoeken, want kan echt niet kiezen!

 7. es es

  7

  ooh leuk, leuk ,leuk!! ik zou graag gaan samen met mijn lieve vriendin dan hebben we eindelijk dat dagje uit wat we na een rotjaar wel hebben verdient. ik zou dan sowieso de stand van ikenik opzoeken en daar even gaan snuffelen, maar ook happykiddy en de rest natuurlijk oooh ik kan niet kiezen er is daar zoveel leuks te vinden en te zien.

 8. Lala72 Lala72

  8

  Vorig jaar zou ik 23 weken zwanger naar de 9 maanden beurs gaan, helaas is ons dochtertje 16-2 overleden en 19-2 stil geboren. Wij wilde graag opnieuw zwanger worden en dat is gelukt,na 38 zeer spannende weken is in Dec. onze 2e dochter geboren. Nu nog maar een paar weekjes oud,dus zou hardstikke leuk zijn die kaarten te winnen,dan kan ik dit jaar alsnog niet met een dikke buik maar met mijn pasgeboren dochter!

 9. Lala72 Lala72

  9

  p.s zou gewoon alle stands gaan bezoeken,leuk snuffelen!

 10. Anita02 Anita02

  10

  Als ik kaarten win ga ik lekker bij alle stands langs overal kijken wat voor leuke aanbieding ze hebben. Informatie opvragen of me verbazen over verschillende nieuwe leuke webshops. De stand van ik en ik wil ik absoluut niet missen ik vind de dit geweldig, regelmatig leuke aanbiedingen dit zal op de beurs vast en zeker ook zijn. Ik zou ook zeker naar de huishoudbeurs gaan want ook daar zijn leuke stands voor het gezin. Ik zoek vast goede schoenen op en duim dat ik verast wordt met 2 kaarten voor de beurs.

 11. Bel Bel

  11

  Tja welke stand zou ik zeker bezoeken. Ja alles natuurlijk, maar ik ga het eerst naar Aapies Babyschoenen want ik vind die ballerinatjes zo lief en schattig! En nu hoop ik dat ze er ook zijn voor die ienieminie voetjes van mijn kleine Eliora, want die heeft echt kleine voetjes en ik vind (als bezorgde moeder) dat ze met alleen sokjes zulke koude voetjes heeft.

 12. mippoe mippoe

  12

  Wat leuk! Ik zou graag naar de beurs toe gaan met m'n beste vriendin. Lekker overal rondkijken en spulletjes kopen die ik nog nodig heb voor m'n kleine meisje die binnenkort verwacht wordt. Zou zeker even naar de Nijntje stand gaan, die hebben altijd zulke schattige dingetjes!

 13. sabina85 sabina85

  13

  ik ga sowieso alles af! en inspiratie op doen voor mijn dochter haar 1e verjaardag. . . en aangezien we ook nog gaan verhuizen dit jaar, ook voor dr nieuwe kamertje inspiratie op doen :D

 14. irikro irikro

  14

  Ik ben ruim 8 weken geleden bevallen en wil graag samen met mijn zoontje de beurs bezoeken. We zullen zeker een kijkje nemen bij de stand van Swimtrainer omdat ik graag wil gaan babyzwemmen over enige tijd.

 15. wimtim wimtim

  15

  IkenIk voor kleinzoon tije iets moois uitzoeken omdat die binnenkort jarig is

 16. girl198526 girl198526

  16

  ik zou graag samen met mijn zoontje naar de negen maanden beurs gaan en dan zou ik graag naar de stand voor aapies schoenen willen gaan had eigenlijk vorig jaar willen gaan maar omdat ik in januari ben bevallen via een keizersnede en het lichamelijk niet helemaal soepel ging kon ik helaas niet gaan

 17. marjolein_grootenboer marjolein_grootenboer

  17

  Wij zouden graag kaartjes winnen. En zouden dan naar de stand van de woordslinger gaan. 2 jaar terug ben ik daar ook geweest om voor mijn eerste zoontje een slinger te laten maken. Nu zouden we het graag ook voor onze tweede zoontje willen kopen!

 18. wendyke82 wendyke82

  18

  ik zou graag de kaarten willen winnen naar welke ik zou gaan weet ik niet,moet zeggen dat ik het niet ken dus dit zou dan de eerste kennismaking ermee zijn

 19. Babette30 Babette30

  19

  Hallo , Alles ga en wil ik bekijken voor info voor Roos en mij En misd zelfs wel leuke dingen kopen, winnen net wat er allemaal te doen en er te verkrijgen is ;-). Wil alles zien dus zoiezo ikenik, het hele rijtje eigenlijk wel. Maar ook zwitzal tentje. Wil graag winnen ;-)

 20. bjanneke bjanneke

  20

  Ik heb even alle sites bekeken en ga denk ik alles standjes af. Ik ben naar allemaal nieuwsgierig! Daarbij: Als ik er ben wil ik ook alles zien en weten! Leuk deze voorpret, ik heb er erg veel zin in! Wat zou het heerlijk zijn als ik kaarten win en overdag kan gaan.

 21. mariekevto mariekevto

  21

  Zou er graag met een vriendin naar toe willen. Zij heeft een kleine van 1,5 en ik van 4 maand. Waar we naar toe gaan? We willen zowieso onze dametjes laten fotograferen en maxi Cosi. Wil graag weten welke autostoel ik straks het beste kan nemen. Zie door het bomen het bos niet meer zeg maar!

 22. nancylinssen nancylinssen

  22

  ik zou de kaartjes heel graag willen winnen om dan cadeau te doen aan een neefje en zijn vriendin die net weten dat ze zwanger zijn. Ik weet dat ze het heeeel erg leuk zouden vinden om te gaan maar omdat ze het niet heel breed hebben zullen ze nooit kaartjes kopen omdat ze voor het entreegeld ook iets zouden kunnen kopen voor hun aanstaande kindje.

 23. nancy52 nancy52

  23

  Ik zou graag deze kaartjes willen winnen omdat ik voor het eerst zwanger ben en het mij erg leuk lijkt om nu eens een keertje naar deze beurs te gaan om leuke en nuttige adviezen te krijgen. Want ik wil het allerbeste voor mijn kleintje.

 24. _jannemiek _jannemiek

  24

  Ik ben inmiddels moeder van een dochter van 2 en een dochter van 4,5 maanden. De jongste komt steeds meer in beweging en dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat ze slofjes aan krijgt. Voor de oudste kocht ik altijd Babypaws maar ik zal op de 9-mndbeurs zeker een kijkje nemen bij stand van Aapjes. Wat een leuke slofjes en ook zeer betaalbaar! Kende ze nog niet maar ze hebben er zeker weten een klant bij!!

 25. Lois Lois

  25

  Leuk hoor, ik zou zeker Happy Kiddy bezoeken want... tja alles voor de kids he? Ik like jullie op Facebook

 26. ilse82 ilse82

  26

  Ik ga zeker even bij de stand van ikenik kijken of ik nog wat leuks kan vinden voor dochterlief van 2 jaar. Daarnaast ben ik bijna uitgerekend van de 2e, we weten niet wat t gaat worden, dus ook daar mag nog lekker voor geshopt worden.

 27. Dorien1986 Dorien1986

  27

  Ik zou graag deze kaarten willen winnen, zodat ik samen met mijn gezin naar de beurs kan. Nu zwanger van nr 2 en bij nr 1 ook super genoten van alle standjes, adviezen en tips. Nu met de tweede opkomst willen we graag wat advies over draagdoeken of ergonomische draagzakken en daar zouden we dan ook zeker langs gaan!

 28. betwella betwella

  28

  Beste Mamaplaats, Ik heb MAMAPLAATS GELIKED!!!  Als ik deze prachtige prijs win, dan ga ik ZEKER naar STAND: PINKorblue.nl Ik heb op deze site een aantal keren online besteld en ben er super tevreden over. PINKorblue.nl staat zeker op mijn verlanglijstje 9 maanden beurs!!!! Hier kan ik lekker mijzelf uitleven en genietend kijken naar alle producten. Nu ik zwanger ben, heb ik nog zoveel producten nodig dat ik me zeker op deze beurs helemaal kan uitleven. Hoop zoooo graag dat ik deze prijs win, want kan dan al me aankopen heerlijk bij de 9maanden beurs doen… En genieten, en ontspannen maar ook met een hoop leuke spullen voor de aanstaande en voor mijzelf kopen. Wat een heerlijke cadeau MAMAPLAATS… We wachten in spanning op de uitslag...

 29. malinili malinili

  29

  Waarschijnlijk komt mijn reactie (weer) niet in beeld (helaas, vervelende technische problemen ook altijd), maar ik doe net alsof ik gek ben en reageer toch. You never know! Ik zou de stand van het Kruidvat bezoeken, omdat je daar mee kunt doen aan de actie om een Babboe bakfiets te winnen... heb ik toch nóg een kansje!

 30. Gouda Gouda

  30

  Ik zou heel graag kaarten willen winnen!! Lekker met mijn zus een dagje uit :) Ik zou zeker langs de stand van Bo Lifestyle gaan, wie weet heeft een van ons tegen die tijd zwangerschapskleding nodig ;)

 31. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  31

  IK ga graag samen met m.n moeder. Ik ga alle stands bekeken. wil alles zien. Kaarten winnen zo natuurlijk top zijn heb ik meer uit te geven op de beurs.

 32. Jasmine Jasmine

  32

  Ikenik! Die heeft echt leuk spul voor de kleintjes!

 33. nessen nessen

  33

  Ikenik! omdat die zoveel leuke spulletjes hebben.

 34. yusufiliz yusufiliz

  34

  Ikenik! Ideeen opdoen voor mijn prins of prinses ;)

 35. thirsaaatje1987 thirsaaatje1987

  35

  Ik wil dolgraag met mijb man omdat ie eigenlijk over niet bij kon zijn vanwegen werk en zo manne worde vaak hier buiten gehoude of kunne niet maar mijn man is ook mijn beste vroend en omdat wij een prachtige zoon hebbe 3 maande oud wil graag met mijn 2 manne gezellig mvg

 36. brenda18 brenda18

  36

  WAUW helemaal een top actie Ik ben echt net zwanger van de 1ste na vele ziekenhuis bezoeken omdat het niet lukte nu eindelijk zwanger . Ik zou langs alles stands gaan voor info en acties en kortingen , samen met me vriend zou ik er heen gaan , lekker gezellig samen er heen en er een leuke dag van maken , ga heel hard duimen groeten b

 37. Laurinka Laurinka

  37

  Toevallig vroeg ik nog geen uur geleden aan mijn man of we naar de 9maanden beurs zullen gaan. Afgelopen februari was ik pas net zwanger en door allerlei kwaaltjes niet in staat te gaan. En dat terwijl ik altijd heb gedacht als zwangere daarheen te gaan. Voor mij/ons is de tijd nu dus overrijp om te gaan! Als wij de kaarten winnen trekken wij een sprintje naar de Philips avent stand. Wij denken er nu al zo lang aan een stomer-mixer te kopen dat we hem heel graag live eens bewonderen en eindelijk de knoop doorhakken. Het lijkt me gewoon zo'n fijn apparaat om te gebruiken! Daarna wil ik graag naar Woepies om wat nieuwe lakentjes te kopen. De lakentjes die ik een tijdje terug heb besteld bij ze bevallen erg goed en zijn er in leuke kleuren (die ik elders nog niet heb gevonden). Wij winnen de kaarten dus suuuupergraag!

 38. LVR LVR

  38

  Swimtrainer, we hebben al 2 jongens en sinds 3 weken een dochter dus dat wordt shoppen :) Nu komt het voor het eerst uit dat ik naar de 9mndbeurs kan en dan echt even tijd voor mij en mijn kleine meid. Dus wil heel graag winnen!

 39. nicolekrispijn nicolekrispijn

  39

  Elf jaar geleden met mijn zwangerschap ben ik niet geweest en nu ben ik 33weken zwanger en net op het randje om wel te kunnen dus... Kiezen tussen welke stands ik wil bezoeken, kan ik niet, omdat ik overal wel graag heen zou willen!!! Zou het in idee geval super gaaf vinden als ik win!!!

 40. devries devries

  40

  zou dolgraag heen willen gaan, ik heb 2 kinderen eentje is in december geboren en de andere in januari.Dus echt zwanger na de beurs en bevallen ervoor haha. Op dit moment Zwanger bijna 12 weken en het lijkt me super om nu eens lekker te gaan shoppen daar.

 41. maitegirl maitegirl

  41

  Jaaa ik wil ook dolgraag winnen...ben net bevallen ons derde dochter. En vind het heerlijk om daar in de aanbieding vaak dingen te kopen Scheelt enorm veel geld...en vind t heerlijk ideeen op te doen daar En daarbij is t ff een gezellig uitje. Ik ga absoluut alle stands af niet speciaal 1 stand kijk graag overal ffies.

 42. marjoleinwiegers marjoleinwiegers

  42

  Ik zou heeeeel graag naar de 9 maandenbeurs gaan. Ben dan bijna 20 weken. Al vanaf 14 weken zit ik thuis met rug/ bekkenklachten en wil er heel graag uit :) Ik ka gelijk naar de HappyKiddy stand. Die thermofles, geweldig!!!

 43. Tijgetjuh Tijgetjuh

  43

  Baby anne-cy .. Wil slles eigenlijk gewoon zien. Ben nu 10 weken zwanger. Van de eerste dus alles is nog nieuw

 44. jufpatricia jufpatricia

  44

  ik zou de stand van IKenIK gaan bezoeken, omdat ik hou van unieke en hippe spulletjes! Het is dat ik maar één stand mag kiezen want ik ga zeker weten aan al deze fantastische stands een bezoekje brengen! Wij krijgen in juli 2014 onze eerste baby en hebben zin in al deze prachtige informatie en winacties op de beurs! Mijn man vindt het zelfs fantastisch om mee te gaan, en dat is volgens mij heel bijzonder!

 45. Liesjevanengelen Liesjevanengelen

  45

  Ik zou graag gaan samen met mijn nichtje die nu 30 weken zwanger is, vorig jaar ben ik geweest samen met mijn moeder, en heb zo veel leuke ideetjes opgedaan, dus gun het haar ook om al die mooie producten te bekijken en overdonderd te worden. Zelf zou ik de stand van de Swimtrainer bezoeken omdat we binnenkort naar CenterParcs gaan en voor het eerst gaan zwemmen, en dan komen alle tips goed van pas!

 46. Alberdine1 Alberdine1

  46

  Wij gaan de stand van baby Anne cy zeker bezoeken. Wat een enorm mooie, stijlvolle producten!

 47. carla carla

  47

  De stand van IKenIK.nl ga ik zeker bezoeken. Hebben zoveel leuke dingen ook voor oudere kinderen en ouders hebben ze van alles.

 48. Loraineham Loraineham

  48

  Zou heel graag willen gaan lijkt me leuk!!! Ben bij mijn eerste zwangerschap niet gegaan. Zou het nu ik in verwachting ben van mijn tweede heel graag toch willen doen. Ik zou denk ik na alle tentjes gaan je bent er toch dus waarom niet.

 49. jdeb jdeb

  49

  IKenIK lijkt me erg leuk om te bezoeken, maar ook Babboe. Wil heel graag hun bakfietsen uitproberen. Pas hadden jullie een winactie van Babboe en hoopte hier echt op. Maar eigenlijk wil ik alle stands bezoeken, er zijn zoveel leuke dingen te zien en te doen. Ik zou samen met een vriendin gaan, weer even lekker met z'n tweeén op stap, net als vroeger voordat we mama waren...we hebben allebei een kindje van een jaar oud. Tijdens mijn zwangerschap was de 9 maandenbeurs net geweest en nu zou ik alsnog wel graag willen gaan.

 50. Gekopbloemen Gekopbloemen

  50

  Ik zou overal naar toe gaan, aangezien ik nog nooit geweest ben en niet weet wat het is en wat ik kan verwachten. Ik zou de kaartjes graag willen winnen, omdat ik ook die ervaring op wil doen en met de mensen om me heen mee kan praten en mijm ervaring kan delen. Ik heb 2 gratis toegangskaarten van de kruidvat voor de avond van de 20ste of 21ste, maar dan Trouwt mijn zusje dus dat komt helaas niet uit. Hoop dat ik ze win en wellicht slaag ik daar voor mijn kleine boeffie!

 51. j.verhees j.verhees

  51

  Jazeker wil ik hier naartoe. Het liefst met mijn zusje! Vorig jaar waren we samen zwanger en beide bevallen. Zij een dochter en ik een zoon. Ze schelen 6 weken. Nu is ze zwanger van haar tweede en zouden we graag naar de beurs gaan. Vorig jaar was zij hoog zwanger en ik had last van bekkeninstabiliteit. Dus dit zouden we nu mooi in kunnen halen samen. We zouden alle stands wel willen bekijken waarschijnlijk, maar waar we zeker binnenstappen is bij ikenik, happykiddy, pinkorblue. We zouden ons daar prima vermaken, dat weet ik zeker.

 52. Cilliej Cilliej

  52

  ik zou dolgraag willen heb het nog nooit meegemaakt omdat ik gewoon weg de financien niet heb om kaarten te kopen. Als ik de kaartjes zou winnen zou ik zeker langs gaan bij Samen Bevallen omdat het me geweldig lijkt dit nog meer met mijn man te kunnen delen!!! En daarna zou ik alle andere kraampjes gaan bezoeken want alles rondom babies is intressant hahaha.

 53. fm_elsendoorn fm_elsendoorn

  53

  zou dolgraag heen willen helemaal nu er n tweeling opkomst is en zou bij alle kraampjes kijken zo super dat dit gewonnen kan worden ik ga duimen

 54. DeniseH88 DeniseH88

  54

  Ik wil zooooooo graag die kaarten winnen!!!! Toen ik zwanger was zou de beurs in oktober 2012 zijn, deze werd helaas verschoven naar februari 2013. Aangezien ik op 18 februari uitgerekend was mocht ik van mijn man echt niet naar de beurs terwijl ik 'op knappen' stond. Mijn schoonzus (ook zwanger) stak mij onbewust de ogen uit met al haar aankopen. Ik ben op 24 februari bevallen en zou nu zo graag met mijn beste vriendin die in september bevallen is ook van een schat van een zoon, de beurs bezoeken. Ook heb ik per 1 februari ontslag gekregen en wil ik nog even de grote en kostbare aankopen voor mijn nu bijna 1 jarige zoon aanschaffen want nu heb ik er nog geld voor en natuurlijk is de 9 maanden beurs de beste gelegenheid om deze aankopen te doen en even alle zorgen te vergeten.

 55. DeniseH88 DeniseH88

  55

  Ik zou trouwens naar happykiddy.nl willen, de anderen natuurlijk ook maar daar wil ik echt even rondsnuffelen!!!!

 56. thenanny thenanny

  56

  Ik wil heel graag naar de negenmaandenbeurs, met m'n zwangere zus en schoonzus! Zelf wil ik graag langs Swimtrainer.com ik zwem zelf altijd graag, en wil mijn pleegkinderen in crisisopvang ook gaan meenemen. en die kunnen een leeftijd van 0 t/m 4 hebben, en dus nog geen zwemdiploma

 57. Kitty81 Kitty81

  57

  Ik zou super graag gaan!! En als ik win ga ik zeker weten LaSource bezoeken!! Ik heb al bijna 4 jaar geen alcohol op. Na mijn eerste zwangerschap en borstvoedingsperiode ben ik meteen doorgerold in mijn 2e zwangerschap. Ik drink af en toe alcohol vrije wijn, maar echt lekkere heb ik nog niet gevonden... Natuurlijk ga ook rond kijken op de andere stands, ik kan dat niet laten om mijn kindjes te verwennen

 58. JPeters81 JPeters81

  58

  Als ik win ga ik zeker naar de Aapies schoenen stand. Mijn oudste dochter heeft hier echt plezier van gehad. Het stond heel erg leuk en ze kon niet meer zelf haar sokken uit trekken, zodat ze koude voetjes kreeg. Ik ga zeker twee paar schoentjes halen voor mijn jongste dochter. Leuke modelletjes hebben ze altijd.

 59. MamavanBald MamavanBald

  59

  Freds swimtrainer natuurlijk! Heerlijk op tijd klaar om de zomer in te gaan. Mama en papa houden van water en actief in de buitenlucht zijn, kindjes gaan natuurlijk mee. Maar alle andere merken zijn ook erg leuk!

 60. Ilsjuhh Ilsjuhh

  60

  Ik zou bij ikenik langs gaan op hun Facebookpagina staan altijd hele leuke dingen. Ik zou graag kaartjes willen winnen. Zijn net zwanger en inspiratie op doen op de beurs lijkt me enig

 61. mjj mjj

  61

  Wij willen zeker lang Aapie babyschoenen. Mijn vriendin had al een kleine en ik was zwanger, Aapie baby schoenen gekocht die ze nu beide dragen. Nu een jaar later is onze andere vriendin ook zwanger en kunnen we alle drie weer Aapie babyschoenen kopen :)

 62. marin25 marin25

  62

  wauw wat leuk!!! ik zou langs gaan bij baby anne-cy omdat zei top producten hebben vorig jaar een lakentje gekocht op de 9 maanden beurs voor ons dochtertje en na vele malen wassen nog steeds top!! ook zou ik langs gaan bij aapie babyschoenen omdat ik het belangrijk vind dat onze kleine meid stevige stappers krijgt en ik zou langs gaan bij blij kaartje omdat we in blijde verwachting zijn!!! 6 mei verwachten we onze ukke puk als we kaartjes winnen hebben we dus echt geluk want wat lijkt het me leuk om nog 1 keer naar de 9 maandenbeurs te kunnen gaan (dit is mijn laatste zwangerschap om medische reden) nu ga ik heel hard duimen dat ik weer heelijk bij mamaplaats me uit kan leven

 63. Liesbeth Jacobs Liesbeth Jacobs

  63

  ik ga zeker naar de stand van woordslinger.nl want met de geboorte van ons zoontje hebben we daar een slinger gekocht. Door de zon is zijn slinger helemaal verkleurd en ik heb dus een nieuwe nodig, aangezien ik het pakket geboorte/jarig gekocht heb en de kleur nu helemaal niet meer hetzelfde is :s Bovendien wordt ik meter van mijn beste vriendin dr kindje en het zou leuk zijn ook daar een leuke naamslinger voor te kopen :)

 64. marjan88 marjan88

  64

  Alle webshoppaviljoenen, het is 1x per jaar dus moet je alles zien.

 65. wimtim wimtim

  65

  net opa van een mooie kleindochter dus ik bezoek ze zeker allemaal

  • Mariajong Mariajong

   66

   In ieder geval de stand blijkaartje.nl omdat ik hopelijk binnenkort wat blije kaartjes kan en mag versturen. Eerst dus wat voorpret en alle mogelijkheden bekijken.

 66. amandavdw88 amandavdw88

  67

  Zouu zo graaagg willen winnen!! Ben nu 27 weken dus het komt perfect uit voor mij! Ik zou alles bekijken wil elke stands zien want ben veels te nieuwsgierig na alles! Ma zoiezo de ikenik.nl en blijkaartje voor inspiratie.

 67. Elike Elike

  68

  Ik zou zeker de stand van Aapie schoenen gaan bekijken, voor nieuwe slofjes voor ons zoontje. De oude die hij had, zijn echt tot de draad toe versleten...

 68. Roelienakkerman Roelienakkerman

  69

  Ik zou graag heen willen, ik ga dan zeker naar Aapie babyschoenen! Ik vind hun schoentjes helemaal geweldig en vind dat ze mijn dochtertje van 6 maanden super staan en wil er nog meer halen!

 69. thom79 thom79

  70

  Als groot Fan van jullie website en de negenmaandenbeurs heb ik jullie natuurlijk al geliked op Facebook. Maar Ik ben bang dat ik de negenmaandenbeurs dit jaar moet missen… Tenzij ik natuurlijk gratis kaarten win via deze site, natuurlijk heb ik meegedaan aan de BabyInovationAward en gestemd op de leukste en handigste Baby gadgets. Lijkt me op zich als stoere papa echt geweldig leuk om weer trots rond te lopen tussen de stands met unieke babyproducten en met tassen vol Goodies weer huiswaarts te gaan.

 70. Memkop Memkop

  71

  2 jaar geleden ben ik zwanger op de beurs geweest en flink kunnen shoppen en laten informeren. Moeilijk vond ik de eerste keer een mooi kaartje uit te kiezen met de wirwar van alle aanbieders, nu ik weer zwanger ben zal ik zeker kijkje nemen hey boy hey girl, ik ben op zoek naar originele/ uniek kaartje. Maarja, als je er een hele dag komt zie je gelukkig veel meer!

 71. louisevandolderen09 louisevandolderen09

  72

  ik ben nu 6,5 maanden zwanger en zou heel graag met mijn nicht samen naar de negen maanden beurs gaan mijn zwangerschap was niet gepland ben ook nog jong 16 jaar zou me ook graag daar willen laten informeren door allerlei dingen ik hoop dat ik deze kaarten win zodat ik daar heen kan gaan !

 72. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  73

  Ik wil graag winnen en welke ik ga bezoeken is natuurlijk alles.Ik wil alles zien.

 73. megjong megjong

  74

  Uiteraard alle stands, het is maar 1 keer per jaar en wij hebben van alles nodig. Vooral ook inspiratie en ideeën

 74. survivor survivor

  75

  Iets te laat maar wellicht nog op tijd... Ik zou zeker gaan naar de Aapie babyschoenen, o ns eigen Aapie heeft nieuwe laarsjes nodig. Onze grote kleine meid is uit maatje XS gegroeid en dus aan nieuwe toe. Wellicht dat ze met deze nieuwe laarsjes het wel aandurft haar eerste losse stapjes te zetten :)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >