Win het Wobble Spel!

Door: Mamaplaats 53 reacties

Win het Wobble Spel!

Maak nu kans op het super leuke Wobble spel! Je kunt nu kans maken door jouw reactie te plaatsen hieronder en laat ons weten met wie jij graag dit Wobble spel wilt spelen. Wobble is een behendigheidsspel voor alle leeftijden waarbij concentratie een belangrijk element is. Het doel is om het balletje op het altijd bewegende speelbord in de juiste gaten te krijgen. Zie hieronder het filmpje met de uitleg van het Wobble spel!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
53 Reacties

Reacties

 1. Jeannette de Jongh Jeannette de Jongh

  1

  Ik wil dit spel graag spelen met mijn gezin, ze klagen zo vaak dat we geen leuke spelletjes hebben, misschien kan ik ze hiermee verrassen.

 2. nicol nicol

  2

  Ik zou dit spel spelen met mijn kinderen altijd fijn een spel wat meerdere leergebieden bevat.

 3. peggy peggy

  3

  Ik zou dit spel graag met mijn gezin en de familie willen spelen. Lijkt me een erg leuk en spannend spel. Ook voor de Kerst leuk, want dan hebben we altijd met de familie een spellenmiddag. Gezellig genieten.

 4. angelique angelique

  4

  Omdat mij dit een leuke afleiding lijkt tijdens mijn zwangerschap! Even met mijn hoofd uit mijn buik en weer deelnemen aan iets samen met de mensen om mij heen die nu ook wel weer de aandacht verdienen omdat ze al zoveel geduld hebben gehad...

 5. Naomi Naomi

  5

  Ik zou dit spel graag met mijn oppaskinderen spelen omdat ze zijn uitgekeken op de andere spellen. De een is hoogbegaafd en de andere is heel erg ondernemend. Het lijkt me geweldig om ze uit te dagen met dit spel. Zo leren ze iets en spelen ze ook. Twee vliegen in een klap!

 6. wendy wendy

  6

  Natuurlijk zou ik dit spel met mijn zoons willen spelen misschien dat ik dan ook eens een spelletje win verlies namelijk altijd.

 7. marjan marjan

  7

  met mn man en dochter want die andere spelletjes kent ze al hoe alles moet. tijd voor een nieuwe uitdaging

 8. Patricia Burgers Patricia Burgers

  8

  Ik wil het spel graag spelen met me oudste dochter, ze heeft pas een zusje en wil graag met mama een spelletje doen, vooral dit spel, zoals ze zelf zegt: Mama ik heb saaie spelletjes!

 9. Budden Budden

  9

  Wat een Leuk spel en al met jonge kinderen te spelen. Wij houden van spelletjes en ik had dit spel nog nooit gezien ook ik zal dit graag met de kinderen tijdens de thee willen spelen maar ook met mijn vrienden tijdens de borrel of met het hellegezin tijdens de heerlijke feestdagen zoals sinterklaas en kerst. mijn oudste zoon is nu al enthousiast...

 10. elles elles

  10

  voor mijn gezin we doen veel spelletjes omdat ik niet wil dat ze altijd achter de comnputer zitten en de spelletjes die we al hebben zijn voor jongere kinderen en worden wat ouder een nieuw spel geeft altijd weer nieuwe gezonde strijd

 11. claudia claudia

  11

  ik zou dit spel met mijn oudste dochter willen speen ze is altijd zo fanatiek met spelletjes doen!Hetis gewoon een genot om met haar een spel te spelen!En deze zal een mooie aan vulling zijn !!

 12. Romilda Romilda

  12

  Het zou leuk zijn als ik dit spel samen met mijn BSO-kinderen kan spelen, kunnen ze lekker hun energie kwijt als het slecht weer is.

 13. cindy cindy

  13

  dit lijkt mij,als moeder, een heel leuk spel, dan kan ik eens zeuren of de kinderen mee doen ipv andersom.

 14. B spanjersberg B spanjersberg

  14

  het is wel weer iets heel aners, lijkt me nog best moeilijk maar wel leuk. ik ben erg benieuw en zou het mee willen nemen op vakantie. het lijkt me een spel dat leuk is voor veel verschillende leeftijen.

 15. suzanne suzanne

  15

  Heerlijk eindelijk weekend....zegt mijn zoon (4 jaar) mag ik opblijven dan gaan we een leuk spelletje doen mam, samen met papa en jou en ik!!!! Doen we eerst Kaya naar bed en de baby mag nog niet komen, wat zullen we een gezellige avond hebben!! Voor dochter en a.s. baby niet echt leuk maar wel fijn dat ie met papa en mama een gezellig spelletje wil doen!!!

 16. aml aml

  16

  gezellig met ons kind bij pake en beppe (opa en oma) in de wintermaanden een spelletje spelen. maar misschien pakken de ouders het spel ook wel eens

 17. Ramona Hermans Ramona Hermans

  17

  Graag wil ik dit leuke spel met mijn familie gaan spelen, zodat wij ons geen minuut meer kunnen vervelen!

 18. will65 will65

  18

  Ik zou graag dit spel willen spelen met mijn kleinkinderen. Ze zijn nu nog eventjes te klein, maar wie weet straks!!

 19. mamamien mamamien

  19

  Ik wil dit spel spelen met mijn zoontjes, al zal ik dan even moeten wachten tot ze oud genoeg zijn. In de tussentijd zullen mijn vriend en ik ons er best wel mee vermaken.

 20. Nienke Nienke

  20

  Ik zou dit spel graag willen spelen met mijn man. Hij zou hier helemaal gestresst van raken en zo kan ik ook een keer een spel winnen.

 21. Bram Bram

  21

  Met mijn vrouw en mijn oudste zoon wil ik dit spel wel eens spelen. Mijn zoon er ik zijn erg aan elkaar gewaagd met spelletjes doen. Allebei hebben wij wel het inzicht, maar moeite met concentratie. Dus ben benieuwd wie het potje dan zal winnen. Mijn vrouw doet voor spek en bonen mee. Wel de concentratie, maar niet het inzicht. (denk ik)

 22. H.Verspeek H.Verspeek

  22

  Ik ben een echt spelletjes oma, zo gauw als de kleinkinderen binnen zijn zeggen ze al meteen: oma ik wil met jou een spelletje doen. Dus dat doen we dan ook na koffie gezet te hebben. En dit is dan voor hun weer een nieuw spel, zullen ze best blij mee zijn als ik dat zou winnen voor hun. groetjes oma

 23. ilona wolters ilona wolters

  23

  Ik wil dit spel graag spelen met mijn nichtjes en neefjes. Wij hebben niet zo veel kinderspelletjes. Als de kinderen dan op bezoek komen hebben we een leuk spel die we kunnen spelen

 24. Norine (Wiljan en Arlene) Norine (Wiljan en Arlene)

  24

  Ik heb even het intro filmpje bekeken, ziet er leuk uit. Lijkt een beetje op toren van Pisa. IK KAN ALLEEN NIET TEGEN MIJN VERLIES,hahaha...... en behendigheidsspelletjes......daar zijn mijn kinderen vaak beter in....... (ik zie het al voor me; kinderen, mama heeft een nieuw spel. Ik zal even voordoen hoe het werkt. En dan 1 keer raden wie er met de winst vandoor gaat...) Wel leuk spel voor de komende winteravonden! Zorg geheid voor veel plezier (bij de kids, hahaha!) Groetjes, Norine

 25. OpaJacq OpaJacq

  25

  ..als dit Wobble spel mijn kant op komt, dan gaat dat gebruikt worden voor de a.s. logeerpartijtjes van mijn kleinkinderen. Weer eens heel iets anders dan DVD's kijken of eindeloos die geestdodende Nintendo games..

 26. Cindy Cindy

  26

  Ik was nooit zo van de bordspelletjes. Voor triviant was ik nog wel te porren. Maar verder hoefde je bij mij niet aan te kloppen met spelletjes. Tot ik laatst Kolonisten van Catan probeerde. En later een potje Risk. Ineens vind ik het toch wel heel erg gezellig om spelletjes te doen. Haha. En dat is maar goed ook. Want dan kan ik straks met plezier met mijn man, dochtertje en aankomende spruit een spelletje doen. Ik ben alleen nog op zoek naar leuke spellen!!!

 27. veronica van ofwegen veronica van ofwegen

  27

  ik zou het spel graag willen spelen met mick mn zoontje van bijna 5 (3 november) zijn concentratie is niet helemaal goed en 1 op 1 dingen met hem doen helpen hem goed... en zelf vind ik het leuk om met hem te spelen vooral door die onverwachte opm,erkingen die er dan soms uitkomen

 28. Nency Nency

  28

  Met mijn kleindochter. Wie zal er winnen?

 29. Esther Esther

  29

  MET MIJN OMA VAN 89 EN MIJN DOCHTER VAN 7 WIE WINT ?

 30. Gideon Gideon

  30

  Met vrouw en kinderen. Weer eens wat anders voor die jongens dan de hele tijd achter de computer te zitten. Besparen we ook nog wat energie ;-)

 31. gerrie gerrie

  31

  met mijn zoon en zijn vriendje die erg graag spelletjes spellen en graag nieuwe uitdagingen aan gaan

 32. anke anke

  32

  Wat een leuk spel, wat zou het leuk zijn als we dat winnen, jawel. Met de familie doen we dit graag, nee dat is voor ons geen plaag!!

 33. Lenie pleegmoeder Lenie pleegmoeder

  33

  Hallo, ik wil het heel graag spelen met mijn pleegkindje, hebben we weer eens een nieuw spel om met zijn allen te spelen heel graag.gr.Lenie

 34. Petra Fidder Petra Fidder

  34

  Wat lijkt me dit een leuk wiggle wiggle spel.Mijn twee dochtertjes zullen hier heel erg blij mee zijn.Dan draaien we meteen het plaatje van wiggle wiggle erbij dan is mijn man ook meteen niet meer te stuiten. Lets wiggle.

 35. w12345 w12345

  35

  Zou graag in de toekomst dit spel spelen met mijn kleinkinderen.Ze zijn daar nu nog te klein voor. Toen mijn eigen kinderen klein waren, was ik een echte spelletjes moeder.Ik had , als zij er zin in hadden ,altijd zin in een spelletje. Dan was het grote pret. Wacht met spanning op de dag dat ik met de kleintjes spelletjes kan doen. En het mooiste zou zijn met dit spel.

 36. Karen Karen

  36

  Met mijn dochter en nichtje. Het zal hun leren zich verder motorisch te ontwikkelen en tegen je verlies te kunnen. Maar bovenal: heel veel speelplezier opleveren!

 37. sandy sandy

  37

  Ik zou dolgraag dit spel met m'n zoontje spelen. Die is gek op spelletjes en ik ook. Zo hebben we gelijk weer even quality time samen!

 38. Lianda Lianda

  38

  ik zou dit spel graag met mijn zoon, mijn vriendin en haar kinderen spelen. Dit omdat we wel vaker spelletjes met zijn allen doen en we weer toe zijn aa een nieuwe uitdaging met de kinderen

 39. follebout cindy follebout cindy

  39

  ik zou het spelen met men hele gezinnetje ,,,,,,met rondom de dieren ook erbij ,de konijntjes ,cavia,schilpad,hond,kat......

 40. Sylvia Verstappen Sylvia Verstappen

  40

  Ik WOBBLE er nu al van.

 41. aybuke aybuke

  41

  Ik wil dit spel winnen, zodat het hele gezin eindelijk bij elkaar komt zonder dat er wordt gezeurd. ( Ik wil niet, saaiiiiiiiiiii.)

 42. Marc Van Hauwermeiren Marc Van Hauwermeiren

  42

  Ik heb de video gezien en dat spel zou ik wel eens willen spelen met mijn kleinkinderen, ik houd ze graag bezig met gezelschap spelen.

 43. t-fje t-fje

  43

  ahah een geweldig spel mijn dochter wiebelt ook altijd misschien leert ze zo geduldig te zitten als het spel al wiebelt!!! en natuurlijk met al mijn lieve ''oppas'' kids een suprise spel!!!

 44. DIKKIEDIK DIKKIEDIK

  44

  WINTERTIJD ! MET HET HELE GEZIN SAMEN SPELLETJESSPELENTIJD !

 45. Janin Janin

  45

  Dit spel is geschikt voor "iedere" leeftijd. Eens kijken of ik iedereen hiervoor rond de tafel krijg!

 46. carla carla

  46

  Ik wil dit spel spelen met mijn oudste zoon. Die erg veel moeite heeft met concentratie. Hij krijgt therapie en ik zou graag willen kijken hoe de vooruitgang is door een concentratie spel met hem te doen.

 47. Jenneke H Jenneke H

  47

  Het lijkt mij heel gaaf om wobbelig te worden met mijn kids.... Bewust ontspannen is soms echt nodig.

 48. Geerieke Geerieke

  48

  De oudste zal dit ontzettend leuk vinden! Zit in de periode van allerlei spelletjes samen willen doen. En dit is dan weer een nieuwe uitdaging voor hem. En als zijn zusje over een tijdje oud en groot genoeg is, zal ze graag mee willen doen.

 49. anouk anouk

  49

  wat zou het mooi zijn om dit spel te winnen, zo kan ik mijn zoontje misschien leren dat ballen niet alleen zijn om mee te gooien!

 50. linda pijnenburg linda pijnenburg

  50

  Over dit spel heeft mn neefje t vaak over! Het zou super leuk zijn, om m met zn verjaardag hiermee te verrassen :D Liefs Linda

 51. Fenneke van der Putten Fenneke van der Putten

  51

  Ik zou dit spel met de zorgvragers willen spelen van mijn stage. Ik loop stage in een verzorgingshuis waar ook dementerende oudere zitten. Ik hoop ze dan met dit spel te kunnen uitdagen. En in het weekend zou ik het het spel met mijn 2 kinderen spelen.

 52. Femke Femke

  52

  Ik zou dit spel met mijn kinderen spelen en vooral met mijn dochter, die is werkelijk helemaal verzot op spelletjes doen.

 53. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  53

  Ik zou tijdens mijn zwangerschapsverlof het spel graag met mijn zus spelen, want we zijn allebei dol op gezelschapsspellen en zijn altijd opzoek naar de leukste en nieuwste spellen om deze helemaal grijs te spelen.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >