Win geboortekaartjes naar keuze t.w.v. €150,-!

Door: Mamaplaats 60 reacties

Win geboortekaartjes naar keuze t.w.v. €150,-!

De geboortekaartjes van Greetz

Greetz heeft voor iedere baby wat wils. Wordt het een stoer mannetje? Of een schattig meisje? Bekijk de geboortekaartjes die passen bij jouw baby makkelijk door middel van onze nieuwe zoekfunctionaliteit. Vul de term in en vind het perfecte geboortekaartje voor je baby!small&medium

Wil je een écht uniek kaartje? Dan maak je je geboortekaart toch gewoon zelf! Ook dan ben je bij Greetz aan het juiste adres. Kies de eerste babyfoto en maak er een mooi ontwerp van!


Doe nu mee en maak kans!

Maak nu kans op het eerste cadeautje dat je voor je baby kan winnen: een gratis geboortekaartjesbestelling bij Greetz t.w.v. € 150,-! Om kans te maken op deze mooie prijs vragen we je antwoord te geven op de volgende vraag: “Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een geboortekaartje?”

Tip: Klik hier om alvast een kijkje te nemen tussen de geboortekaartjes van Greetz!

Greetz
 

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
60 Reacties

Reacties

 1. MICH18 MICH18

  1

  Ik vind het belangrijk dat je iets kiest wat bij je past. Het moet origineel zijn en het moet een chique uitstraling hebben. Verder moet het van goede kwaliteit zijn. Ook moet het vrolijkheid uitstralen want het is erg belangrijk dat de gene die het kaartje ontvangt er meteen blij van word! Er is tenslotte een kindje geboren en dat is zo'n mooie gebeurtenis!

 2. w12345 w12345

  2

  Het belangrijkste bij het kiezen van een geboortekaartje vind ik dat je het helemaal naar je eigen idee kunt maken. Dan pas is het helemaal naar je eigen zin. Je hoeft dan niet te kiezen voor een standaard kaartje, wat zo onpersoonlijk is.

 3. 22kitty22 22kitty22

  3

  Geboortekaartjes, de leukste post die er is. De kleuren moeten mooi, vrolijk en fris. De sfeer is ook belangrijk en de tekst moet omvangrijk. Met al deze eigenschappen in één kaart, neem ik aan dat de klus is geklaard.

 4. Ezzie Ezzie

  4

  Een geboortekaart; niets is zo veranderlijk als de mens en de wereld om hem heen. Vooral niet te lang van te voren nadenken maar dat laten drukken wat je op het moment van de geboorte voelt. Het is een weergave van een momentopname. Een prachtig moment in een wereld van dat moment.

 5. Debseflebs Debseflebs

  5

  Wat ik nu belangrijk vind aan de geboortekaart, is dat mijn zoontje er ook bij word betrokken. Dus het moet een kaart zijn waar hij ook centraal in staat. In Juni word de kleine verwacht en willen dan een leuk vrolijk, lief kaartje net zoals bij mijn zoontje.

 6. PNootenboom PNootenboom

  6

  Geboortekaartjes zijn heel persoonlijk, er moet daarom ook veel keuze zijn omdat er veel verschillende smaken zijn. Ik ben in juni uitgerekend van mijn tweede kindje en ben nog zoekende, deze prijs is erg welkom omdat we veel mensen een geboortekaartje willen sturen om ons wonder te verwelkomen, de kosten zullen hierbij aardig oplopen.

 7. Sandra1963 Sandra1963

  7

  Ik vind dat een kaartje duidelijk moet maken hoe je over je kindje denkt..Bv..zusje voor dochter van harte welkom en om gezeur achteraf van derden te voorkomen kun je op kaartje zetten dat met 2e meidje je gezinsgeluk compleet is...Voorkomt vragen óf er een 3e komt of dat je nog voor een jongen wilt "proberen"... Zo hebben wij het gedaan althans met onze 2e dochter..bij 1e gaven we ook direct duidelijk aan dat we juíst graag een dochter wilden...En dit geluk ons is gegeven...

 8. Marilon Gering Marilon Gering

  8

  Wij hebben er al éen uitgezocht bij greetz, Wij vinden dat het goede kwaliteit moet hebben en uniek. En gelukkig is er erg veel keuzes van papier en envelopen.

 9. Diaantje Diaantje

  9

  Het kaartje moet vooral uitstralen dat je kindje welkom is en iedereen voelt dat zo lijkt me... De rest is een kwestie van persoonlijke smaak maar tegenwoordig is de keuze zo divers dat er voor iedereen wel wat wils is...

 10. Marriemarretje Marriemarretje

  10

  Er moet een tekst opstaan dat uniek is dat er weer een wondertje uit liefde is geboren. Papier moet goed van dikte zijn, makkelijk in de enveloppe te doen zijn. De kleur moet voor ons een beetje bij het geslacht horen

 11. Neus Neus

  11

  Mooie papiersoort en iets 'eigens' vind ik belangrijk. Ben me juist aan het oriënteren, omdat we in juni ons 3e kindje verwachten. Dus áls we zouden winnen, komt het zeker van pas :)

 12. kxsje kxsje

  12

  Wat ik belangrijk vind? Het ontwerp is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarna komt de papiersoort. Deze doet voor mij heel veel... Een heel dun 'voddig' kaartje komt lang niet zo leuk over als een stevige kaart. Verder vind ik binnenkant ook zeer belangrijk. Het leukste vind ik het als het ontwerp van de voorkant ook iets doorloopt aan de binnenzijdes. Heb even op de site gekeken en zie al genoeg leuks ertussen staan. In september worden wij voor de 2e keer papa en mama en deze prijs zou echt super van pas komen.

 13. sandra1968 sandra1968

  13

  Blijheid !! dat is voor mij het belangrijkste wat een geboortekaartje moet bevatten. Want hoe bijzonder is het om een kindje te krijgen :-)

 14. Wietske Wietske

  14

  Het belangrijkste aan een geboortekaartje vind ik dat je hem zo kunt maken zoals je het zelf graag wilt hebben. Dat je het kaartje kunt aanpassen aan je eigen smaak en wensen. Zodat het kaartje echt een persoonlijk kaartje is geworden van ons en de baby.

 15. Josee Josee

  15

  Tijdens de zwangerschap (en vooral de eerste keer) waren we zo druk bezig om alles voor de komst van onze kleine voor te bereiden. Het uitzoeken van geboortekaartjes maakt hiervan natuurlijk ook onderdeel uit. Belangrijk vinden wij dat de service snel, gemakkelijk en toegankelijk moet zijn. Na de geboorte moet het uitgekozen kaartje zonder al te veel poespas besteld kunnen worden waarop deze snel geleverd zou moeten worden. De komst van een baby brengt veel veranderingen met zich mee. Het bestellen van een kaartje moet hierop geen invloed op hebben. Uiteraard moet er wel een passend kaartje gevonden kunnen worden ;)

 16. marise1979 marise1979

  16

  Ik vind het belangrijk dat het bij de ouders pas hoe ze zijn maar ook dat het kind later een mooi geboorte kaartje heeft voor later voor zijn eigen plakboek. Niet te gedateerd dus.

 17. cyncyncynthia cyncyncynthia

  17

  Wat wij belangrijk vinden bij onze keuze voor een geboortekaartje is past t bij ons! Wij houden van stoer, strak en eenvoud! Bij onze zoon hadden we denim met grijs geblokt kaartje en we zaggen dat greetz ook zo'n soort kaartje voor een meisje hebben van t merk tsjip! Das geweldig en als we zouden winnen maakt t helemaal super!

 18. betwella betwella

  18

  Ik vind het belangrijk, dat het geboortekaartje uitstraalt wat wij willen meegeven als communicatie voor onze kind. Ik vind het leuk, als mijn geliefden onze kaartje krijgen wat ze nog niet eerder hebben gezien. Met een originele tekst, maar wel persoonlijk bij ons past. Een stoere, lieve en een vrolijke kaart wat origineel is. Dit lijkt ons erg leuk!! Op de website van Greetz een hoooooop leuke en originele kaarten gezien, wat helemaaaaaaaaal aan onze wensen voldoet.. Hoop zoooo dat ik deze fantastische prijs ga winnen. Ik ben 21 april jarig, dit zou voor mij een SUPER cadeau zijn!!!! :-) :-) :-)

 19. Maaike van der Klink Maaike van der Klink

  19

  Vind het belangrijk dat er een ruim assortiment is en voor iedereen wel wat is. Kwaliteit van de kaarten is heel belangrijk . Wij hebben onze eerste geboortenkaartjes ook bij greetz besteld gewoon omdat het een tof kaartje was en de service en het gemak dat greetz aanbiedt vinden wij heel belangrijk. Kaartjes heel snel in huis

 20. kanTineke kanTineke

  20

  Geboortekaartjes uitkiezen is een hele kunst. Wat ik belangrijk vind aan het uitkiezen van deze kaarten is dat het een kaartje is waarvan jij als papa en mama voelt, dit past bij ons wondertje, en daardoor dus ook automatisch bij ons! Het moet een kaartje zijn waar je van te voren aan kan voelen, kan wennen, wij hebben bijvoorbeeld ons testkaartje al een aantal maanden in huis staan, en een aantal keer aangepast. Daarnaast vind ik het fijn als de naam die je voor je kindje bedenkt, of de meerdere namen past bij het kaartje. Wij hebben door de verschillende namen heen ook verschillende kaartjes bedacht. En wat ik erg belangrijk vind is dat je je eigen draai aan het kaartje kan geven, niet alles standaart, maar een eigen inbreng vind ik erg prettig!

 21. judokid judokid

  21

  Veel keuze, makkelijk ontwerp/bewerk programma, goeie kwaliteit, goede snelle service, kaartje kunnen opslaan en hier voldoet greetz allemaal aan.

 22. vangurpn vangurpn

  22

  Wij zijn op het moment alleen maar bezig met ervoor zorgen dat de spullen compleet en in huis zijn voor de a.s. kleine. Nog niet eens gedacht aan geboortekaartjes. Maar zou echt te gek zijn, gezien onze financiele situatie. Zo te zien lekker veel keuze en makkelijk te ontwerpen naar onze eigen smaak, helemaal te gek!!

 23. kimmo kimmo

  23

  Ik vind belangrijk bij het kiezen van een geboorte kaartje: * de kleur * en de uitstraling van het kaartje je wilt toch het mooiste kaartje kiezen of maken natuurlijk ti's tenslotte je kleine wondertje diamantje waar het over gaat hihi * de letters * en wat er in het kaartje komt te staan kwa versje enz *en het belangrijkste je gevoel moet 100% goed zijn over het kaartje * het kaartje moet bij het gezin passen Dan kan je preken over een geslaagd geboorte kaartje<3

 24. marline marline

  24

  Ik vind bij een geboorte kaartje belangerijk = de kleur = de vrolijke uitstraling = de tekst = netjes afgedrukt = makkelijke te versturen(er willen wel eens kaartjes bij de post beschadigen zooo jammer) = en uiteraard vind ik de prijs ook wel belangerijk! Greetz heeft zeker een leuk assortiment ! Augustus een geboorte kaartje nodig en ik heb al even rond gekeken leuk leuk!!

 25. thakimmie thakimmie

  25

  Ik vind de kwaliteit en de kleuren heel belangrijk. Anders wordt het kaartje gelijk weggegooid. Ik zou die kaartjes wel willen winnen. Ideaal als straks ons kleintje op de wereld komt.

 26. spa spa

  26

  Het eerste wat toch opvalt van het kaartje is de kwaliteit. Dus de afdrukkwaliteit en papiersoort. Verder blijft het natuurlijk een Kwestie van smaak, maar ik heb op de site van Greetz super leuke kaartjes gezien!! Omdat wij komende maand een broertje verwachten zat ik in die categorie te kijken en heb heel wat leuke kaartjes voorbij zien komen!! Dus zou hier een goede timing zijn!!! Duimen dus!

 27. Patrieske1982 Patrieske1982

  27

  Voor mij is het belangrijkste dat je het kaartje neemt zoals je zelf wilt, het is toch een belangrijk gedeelte en voor ons uniek, zeker nu we in juli voor de 1ste keer vader en mogen worden, als alles goed gaat

 28. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  28

  Het moet orgineel en mooi zijn. Je moet er blij van worden en een tintje van jezelf uitstralen.

 29. Jorien123456 Jorien123456

  29

  Het belangrijkste van een geboortekaartje vind ik dat je een glimlach op je gezicht krijgt bij het openen ervan. Tegenwoordig is het erg leuk dat je een persoonlijk tintje aan het geboortekaartje kan geven door een mooie foto, de juiste kleur en een mooi tekst. Bij Greetz is er voor alle verschillende wensen en smaken wel wat te vinden.

 30. zonneke zonneke

  30

  Het kaartje moet persoonlijk zijn, uniek zoals het nieuwe mensje. Wij weten als ouders van onszelf dat we een beetje gek zijn, en dat mag ons kaartje ook uitstralen :-) Het kaartje mag best opvallen tussen de massa van andere kaartjes, daar gaan we voor! Als we dan een kaartje kiezen willen we ruime keuze, en ruimte om onze persoonlijke toets er aan toe te voegen, dus geen standaard gedoe voor ons!

 31. donja donja

  31

  Dat het een mooie uitstraling heeft en een foto van het kindje erop en allemaal lieve kleurtjes en belangrijk een mooie tekst en omdat mijn schoondochter uit Iran komt ben ik zo benieuwd hoe het geboorte kaartje er nu uit zal zien dus ik gun hun zo deze geweldige prijs

 32. Corina Corina

  32

  Wat ik belangrijk vind bij een kaartje dat hij bij veel mensen aanspreekt en dat hij helemaal naar eigen keuze gemaakt kan worden. Wat nu tegenwoordig heel handig kan met de computer. Verder vind ik het ook heel handig dat je het formaat kan kiezen en het soort papier dat je wilt gebruiken, dat maakt een kaart toch net even iets anders. En wat ik ook zo leuk vind is dat je gewoon ergens een foto kan plakken van de kleine spruit, zodat iedereen hem of haar toch al even kan zien. Want daar is iedereen toch ook altijd wel heel erg benieuwd naar!

 33. mmbh mmbh

  33

  Wat ik belangrijk vind is dat de recensies goed zijn van het bedrijf waar ik ze bestel, het zou zo jammer zijn als je je kaartjes thuis krijgt en er staat dat er een zoon is geboren op je mooie roze uitgekozen kaartjes... Daarnaast is de dikte van het papier inderdaad belangrijk, je wilt niet het idee hebben dat het een foldertje is. De uitstraling is daarnaast belangrijk, maar ook dat je het zo kunt aanpassen zoals jij en je partner het willen hebben. Zodat je het idee hebt dat jou kaartje uniek is tussen alle andere kaartjes! Zodat mensen bijna twijfelen of je ze zelf hebt laten ontwerpen.

 34. vjx2013 vjx2013

  34

  Het moet kwaliteit hebben en uniek zijn vind ik!

 35. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  35

  Kwaliteit van het kaartje, maar vooral ook een kaartje dat bij ons past. Liefst nog niet te vaak hebben gezien, maar als dat wel zo is jammer dan. Ik kies het kaartje met mijn hart en ga niet een ander kiezen omdat het kaartje niet "uniek" is of vanwege de mening van anderen

 36. Yvonne Bax Yvonne Bax

  36

  Bij het kiezen van een kaartje vind ik het belangrijk dat het een kaartje is wat bij ons gezin past. We hebben al twee kindjes en hebben bij beide kindjes voor een compleet ander kaartje gekozen, maar beide kaartjes pasten toen perfect bij ons EN bij ons kindje. Ik hou van een origineel kaartje. Voor een jongen lekker stoer en voor een meisje mag dit best wel zoet zijn. Ik kan me nu al weer verheugen op het uitzoeken van een derde geboortekaartje!

 37. Geadouma Geadouma

  37

  Origineel en uniek, het is het leukste om een kaartje te maken wat niemand anders al heeft. Dit is wordt natuurlijk erg moeilijk wanneer je naar een kaartje drukker gaat, omdat deze vaak standaard kaarten heeft.

 38. Debmel1980 Debmel1980

  38

  Bij het kiezen van een geboorte kaartje vind ik het belangrijk dat wij er onze eigen draai aan kunnen geven. Zodat we op een makkelijke manier een origineel kaartje kunnen maken. Een kaartje dat bij ons gezin past.

 39. anja85 anja85

  39

  Ik denk dat het meest belangrijk is dat het vooral bij de personen moet passen. Vandaar dat het belangrijk is dat er veel mogelijkheden zijn in design, kleur, lettertype, formaat zodat iedereen het naar zijn eigen wensen kan omzetten.

 40. Brenneke Brenneke

  40

  hey belangrijkste voor ons is echt dat je meteen een klik hebt met een kaartje....dus niet van ja dit is wel leuk maaar zoiets van jaaaaaaaaaa deze is geweldig die willen we!! net zoals bij een naam.kiezen voor je kindje dat gevoel is er dan ook ineens!!! verder vind ik het belangrijk dat de naam bij het kaartje past....dus een lieve naam een lief schattig kaartje een stoere naam een stoer kaartje!!! wij hebben eindelijk na lang denken de perfecte naam gevonden voor.onze uk die we in augustus verwachten.....nu nog het perfecte kaartje :-)

 41. smuijs smuijs

  41

  Het belangrijkste is dat er veel keuze is, dat de website overzichtelijk en duidelijk is en dat het bestelproces gebruiksvriendelijk is. Daarnaast is het belangrijk dat de kaartjes snel geleverd worden en netjes gedrukt zijn!

 42. didl didl

  42

  Normaal zou ik zeggen stoer, uniek en fris. Ons geboortekaartje zag er digitaal erg leuk uit, maar toen we ze met de post kregen, vielen ze erg tegen. Nu ben ik zwanger van een 2e kindje en nu vind ik kwaliteit het belangrijkste...je kunt een zo leuk kaartje uitzoeken of maken als je wilt, maar als de kwaliteit slecht is, valt je ´leuke´ kaartje erg tegen! Dus als eerste kwaliteit en verder natuurlijk stoer, uniek en fris!

 43. Pooh Pooh

  43

  Das niet moeilijk, ze moeten persoonlijk zijn. Stevig met mooie kleuren en een betaalbare prijs. En natuurlijk snel aan televeren en te verzenden.

 44. Aukje Wursten Aukje Wursten

  44

  Ik wil graag een leuk kaartje voor ons 3e kindje. eigenlijk was ik 13 april uitgerekend, maar vandaag 16 april is het nog steeds rustig. ben ondertussen al wel heel erg benieuwd naar ons kindje en wil graag een lief kaartje dat je compleet naar eigen wens kan maken qua formaat, afbeelding, kleur, tekst etc. en het liefst ook niet te duur gezien het budget. dus als we kaartjes zouden winnen, zou echt super zijn!

 45. Yoli Yoli

  45

  Het belangrijkste aan een geboortekaartje is dat t niet uitmaakt of het simpel is of speciaal of dat je het kaartje vaker hebt gezien, als het maar bij de belangrijkste personen op de mat valt waarvan je wilt dat ze het weten. Dat maakt een geboortekaartje al bijzonder!

 46. Jeske Jeske

  46

  Een geboortekaartje moet mij een gevoel geven, positief, past bij ons gezin. Het liefst uniek, of nog niet gezien. Simpel, eenvoudig, maar toch uitgesproken.

 47. smarty smarty

  47

  Het belangrijkste van een geboortekaartje vind ik dat je er je creativiteit in kwijt kan. Voor mijn eerste 3 kinderen heb ik de kaartjes zelf gemaakt. twee keer geknutseld en één keer met foto via een website. Ideaal toen we in het buitenland zaten. De post was snel bij onze Nederlandse familie en vrienden. Wat me bij het tweede belangrijke punt brengt: het gemak waarmee een kaartje gemaakt en verstuurd kan worden wanneer ik het online maak. Dus ja, mijn belangrijkste voorwaarden voor de websitekeuze van geboortekaartjes zijn: kan ik mijn creativiteit kwijt en het gebruiksgemak van de site.

 48. Bella95 Bella95

  48

  Een geboorte kaartje moet uniek zijn het is de manier waar je anderen mensen laten weten dat jou baby geboren is. Je moet op je gevoelens gaan, en door veel geboorte kaartje te zien krijg je een idee van wat je leuk en niet leuk vind en wat je wilt met die idee kan je dan jou eigen persoonlijk geboorte kaartje maken.

 49. mayke1985 mayke1985

  49

  Ik moet mijn eigen Wenen erin kwijt kunnen. Ik hou van strakke kaarten met een foto van het nieuwe wondertje. Bij de eerste heb ik gemerkt dat ik meteen het JA gevoel moest hebben. Een kaartje waar je steeds weer naar terug gaat kijken en andere kaarten mee gaat vergelijken. Dan weet je DAT is het kaartje.

  • mayke1985 mayke1985

   50

   Wenen = wensen

 50. JReker JReker

  51

  Voornamelijk moet het je persoonlijk aanspreken natuurlijk dat is bij iedereen anders. Kwaliteit en goede service (dat is bij ons de 1e keer nogal tegengevallen) snelle bezorging! Zeker omdat ik nu net tegen de zomervakantie moet bevallen zou het leuk zijn als iedereen het kaartje heeft voordat de vakantie begint!

 51. weynita weynita

  52

  Dat het een geboortekaartje is die bij je past. Dat als je vergeet de namen van de ouders erop te zetten (zoals wij hadden bij onze dochter), het nog duidelijk is van wie het kaartje af komt... Ons kaartje hadden we in de kleuren die de babykamer ook heeft, en zelfs hetzelfde thema. En heel belangrijk dat er ruimte op het kaartje is om een persoonlijk stukje erop te zetten. (wij hadden een versje erop gezet hoe wij het zwanger zijn hadden beleeft zowel voor papa als voor mama)

 52. Jeanette Hartog-esser Jeanette Hartog-esser

  53

  Een geboortekaartje moet persoonlijk zijn vind ik. Je moet je eigen ideeën en teksten er in kwijt kunnen. Het moet in jouw ogen het mooiste en perfecte kaartje zijn voor jullie en je kleine wonder!

 53. steske steske

  54

  Het moet een echte verrassing worden omdat ik niet weet of het een jongen of meisje wordt maar de vader weet het wel dus ik wordt verrast bij de bevalling !!!

 54. Milou1989 Milou1989

  55

  Je maakt een geboorte kaartje maar één keer voor ieder kind, dus zorg dat het speciaal is en dat je er over 10 jaar nog trots op bent! Zorg dat het kaartje bij jullie past en dat de tekst ook ergens op gebaseerd is!

 55. Debseflebs Debseflebs

  56

  Zou zo graag dit willen winnen :) we weten al precies wat we willen voor onze 2e wondertje. Het is speciaal, en weer anders dan bij mijn zoontje. 2 verschillende kindjes dus 2 verschillende kaartjes.

 56. Simone83 Simone83

  57

  Graag zou ik meedoen aan de winactie voor mijn zus. Wat zou het leuk zijn als ik de geboortekaartjes aan haar cadeau zou kunnen doen! Ik vond het belangrijk dat ik het geboortekaartje aan mijn eigen wensen kon aanpassen. Geen standaard kaartje uit een boek, maar met een persoonlijk tintje.

 57. vangurpn vangurpn

  58

  Graag wil ik meedoen met deze winactie. Een geboortekaartje moet voor ons uniek en leuk zijn. Maar ook iets wat echt bij ons en ook bij onze a.s. kindje past.

 58. Jannie1977 Jannie1977

  59

  Het allerbelangrijkste vind ik de inhoud van het kaartje, de tekst die weergeeft hoe gelukkig wij zijn met ons kindje. Het is fijn dat daar de ruimte voor is. De afbeeldingen benadrukken dit, ik houd van kleurrijke kaartjes die afgedrukt zijn op een goede kwaliteit papier! Een kaartje om het mooiste nieuws ter wereld kenbaar te maken is zo leuk en zo belangrijk!

 59. Remcosmama Remcosmama

  60

  Bij het kiezen van het geboortekaartje dit keer, vind ik het super belangrijk dat onze eerste erop staat, zodat hij zich bij de komst van de nieuwe baby betrokken voelt! Hij mag het nieuws dus via het kaartje bekendmaken en is deel van het "welkomcommittee"!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >