Winnaars Bekend: Win: Gratis uitnodigingen van Kaartje2go

Door: Mamaplaats 68 reacties

winactie stempel Win: Gratis uitnodigingen van Kaartje2go

Kunnen jullie je de uitnodiging van Ziffra nog herinneren? Zij maakte een uitnodiging voor de 1e verjaardag van haar kindje, check de kaart hier. Wil jij ook zo'n toffe uitnodiging maken? Kaartje2go is in Nederland de grootste onafhankelijke website waar je zelf kaarten en uitnodigingen kunt maken en versturen. Je maakt snel en gemakkelijk een leuke en originele kaart bij Kaartje2go. Deze wordt vervolgens echt gedrukt en verzonden per post. Heerlijk vanaf je eigen bankstel een toffe kaart ontwerpen die door Kaartje2go voor je wordt verzonden, zo gemakkelijk kan het zijn. Zo kun je bijvoorbeeld voor de verjaardag van je kindje helemaal zelf de perfecte uitnodiging maken, heel gemakkelijk en snel. Kaartje2go heeft een groot aanbod aan categorieën, een aantal hiervan zijn:

 • Babyshower
 • Geboortekaartjes
 • Kinderfeestje
 • Bruiloft
 • Etentje
 • Kraamfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Communie

Wat kun je winnen?

Je wint tegoed waardoor al jouw uitnodigingen helemaal gratis zijn! Het tegoed is een jaar lang geldig. Dus wil je de uitnodigingen besteden voor bijvoorbeeld het kinderfeestje van jouw kind, wees dan niet getreurd als hij of zij net jarig is geweest. Het tegoed is natuurlijk ook te gebruiken voor je kerstkaarten, want je hebt een jaar lang de tijd om helemaal zelf een originele uitnodiging te maken bij Kaartje2go. 

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie hieronder het volgende weten: Voor welk feestje wil je graag een uitnodiging ontwerpen bij Kaartje2go en hoe zou je deze ontwerpen? Klik hier voor inspiratie voor jouw uitnodiging!

De winactie loopt t/m 23 oktober. 

 

Winnaars

W

Winnaar

Win: Gratis uitnodigingen van Kaartje2go

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
68 Reacties

Reacties

 1. heleen01 heleen01

  1

  Ik zou graag kaartjes willen winnen voor de resterende verjaardag van mijn zoontje. Het is pas in februari maar lijkt me leuk om supergave uitnodigingen voor hem te maken

 2. Nicole Krikken-van schaijk Nicole Krikken-van schaijk

  2

  Ik zou gaan voor uitnodigingen voor het allereerste kinderfeestje van mijn dochtertje Charissa. Ze wordt 5 in januari, maar weet nu al dat ze een Heksenfeest wil geven. Ze heeft ook al bedacht wie er allemaal mogen komen en wat we gaan doen. Ze is er dus helemaal klaar voor. En hoe mooi zou het dan zijn om daar bijpassende uitnodigingen bij te ontwerpen? Ik zou ze helemaal in heksenstijl maken, compleet met heksenhoeden, heksenketels, toverdrankjes, zwarte katten en noem maar op! Dan is het feestje in ieder geval al goed gestart met een mooie uitnodiging!

 3. kuikentje kuikentje

  3

  Het leukst vind ik uitnodigingen voor een kinderverjaardag.....we hebben er 5 dus het komende jaar valt er genoeg te vieren. Bij ons blijft toch wel de zelf ontworpen fotokaart favoriet....eerst een paar mooie foto's uitzoeken tussen de duizenden verzameld op de pc....dat is een uitdaging op zich.....en dan een mooie lay out uitzoeken. Voor elk wat wils bij Kaartje2go, en het wordt altijd weer gewaardeerd. Uitnodigingen voor het dineetje met kerst zou ook een hele goede optie zijn :-)

 4. St. St.

  4

  Voor de verjaardag van mijn zoon die 6 wordt in december. Ik zou een foto maken waarbij hij dan in 6 verschillende poses op staat.

 5. DebbiedeB DebbiedeB

  5

  In november word merel 2. Dat moet uiteraard gevierd worden. Het zou super leuk zijn als we een feestelijke uitnodiging konden versturen. . Met in ieder geval een leuke foto erop.

 6. Marleenedwards Marleenedwards

  6

  Superleuk! Onze oudste dochter word 8 eind november en wil natuurlijk heel graag nu haar eigen kaartjes ontwerpen!

 7. Sneaker Mommy Sneaker Mommy

  7

  Superleuk! Ik maak elk jaar de kaartjes voor de verjaardagen van de kinderen bij kaartje2go. Deze sturen we naar de familie en vrienden die mogen komen. Elk jaar weer elke reacties erop. In januari wordt m'n kleine meisje alweer 5,dus mag ze ook voor t eerst haar kinderfeestje geven. Ze is er nu al druk mee bezig hoe het moet gaan. Het tegoed zou ik gebruiken om hiervoor leuke uitnodigingen te maken. Vallen dan vast ook goed in de smaak!

 8. denisegroffen denisegroffen

  8

  Voor mijn kleine meisje noa haar eerstvolgende grote mijlpaal!! 20 januari wordt ze 4 jaar!!

 9. joanne beetjer joanne beetjer

  9

  Supergaaf voor ons meisje die bijna twee wordt!

 10. kempenaers kempenaers

  10

  zou graag kaartjes winnen voor de verjaardag van mijn kleinzoontje die in december verjaart, welk dat laat ik over aan zijn mama die mag zelf kiezen

 11. malinili malinili

  11

  O wat leuk... en fijn dat het tegoed een jaar geldig is want voorlopig even geen verjaardagen hier. Mochten we winnen dan zou ik er t.z.t. fotokaartjes-uitnodigingen voor laten afdrukken voor mijn zoontje die dan 8 hoopt te worden. Tot nu toe knutselden we steeds zelf iets in elkaar, maar daar zou ik dan een keer niet aan te hoeven denken...

 12. PatriciaNederhoff PatriciaNederhoff

  12

  Bij de geboorte van onze eerste dochter hebben wij de geboortekaartjes via Kaartje2go gemaakt. Heel makkelijk en helemaal onze smaak! Dit keer staat het geboortekaartje van onze tweede dochter al in mijn winkelmandje, dus mochten wij winnen besteden we dat aan geboortekaartjes.

 13. zyradesign zyradesign

  13

  Ik zou graag willen winnen voor papa die 50 wordt. We zouden dan het ontwerp van zus&ik willen gebruiken als standaard. De foto's zijn al in de maak: de kids maken jeugdfoto's van papa na.

 14. dre dre

  14

  Als ik zou winnen gebruik ik de bon voor kaartjes Vd verjaardag van me zoon Een stoere foto van me zoon en leuk aankleden met plaatjes en cijfers

 15. louisa76 louisa76

  15

  Ik zou graag kaartjes winnen voor Sinterklaas. We willen graag een aantal ouders met klasgenootjes bij ons uitnodigen en ons petekind om er met diverse gezinnen en veel kinderen een onvergetelijke dag van te maken. Dan vieren we gelijk Alex zijn 6 en een halve verjaardag ;-)

 16. egni egni

  16

  18 november wordt mijn lieve neefje 1 jaar dus een uitnodiging ontwerpen bij Kaartje2go lijkt me hiervoor een mooi 'verwengebaar'!

 17. Carolien van de Vliert Carolien van de Vliert

  17

  Volgend jaar hopen we te mogen vieren dat we 12,5 jaar getrouwd te zijn. We willen een gezellig feestje vieren met onze familie en vrienden en die moeten natuurlijk eerst een uitnodiging krijgen! Mijn voorkeur heeft dan een kaart met steigerhout op de achtergrond en een foto van ons gezin erop. Aan de binnenkant van de kaart een kleine trouwfoto van 12,5 jaar geleden.

 18. Jongens_mama Jongens_mama

  18

  In februari gaat mijn oudste zoon 5 jaar worden. De magische leeftijd voor het eerste kinderfeestje. Die uitnodiging moet natuurlijk in stijl gemaakt worden. Dat gaat een heel stoer kaartje worden met hem in de hoofdrol. Hij mag zelf mee kiezen dus dat gaan turtles worden of in het thema voetbal en natuurlijk zijn eigen foto erbij. Kaartje2go is hiervoor de beste plek want daar is alles mogelijk!

 19. Joo1987 Joo1987

  19

  Geboortekaartjes voor het prinsje dat onderweg is! ♥

 20. Eveline160382 Eveline160382

  20

  Zoveel ideeen, maar zeker iedere verjaardag een foto kaart uitnodiging, om te bewaren, de oudste wordt binnenkort 2, de jongste straks 1.... leuk toch?

 21. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  21

  Voor het kinderfeestje van ons zoontje Ivo Ivo vind de voetbal uitnodiging kinderfeestje leuk en zelf vind tekst met eigen foto het leukst

 22. CBDKL CBDKL

  22

  Een kinderfeestje komt er binnenkort weer aan ( begin november). Gezellig een kaartje maken met foto's in een thema waar ook het feestje om draait. Maar wat dat wordt moet ik eerst maar even overleggen. Want als je 10 wordt is niet alles meer zomaar goed. Gezien de actie tot 23 oktober duurt hoop ik dat we dat gaan redden en anders is de andere zoon in april weer jarig dus dat tegoed komt echt wel op.

 23. Proudmamma Proudmamma

  23

  Voor de 1e verjaardag van onze tweeling. Dit is op 18 december precies tussen de feestdagen in. Maar met zo'n mooie uitnodiging met hun eigen foto weet ik zeker dat hun feest nog specialer wordt.

 24. Mama1512 Mama1512

  24

  In februari zijn mijn aanstaande en ik 6 jaar samen en gaan trouwen op de dag dat wij 6 jaar bij elkaar zijn maar de uitnodigingen voor de bruiloft ontbreken nog, in december willen wij ze gaan versturen ook wordt ons dochtertje in december 1 jaar en willen daar ook kaartjes voor maken. Het wordt dus een dure maand voor ons(+feestdagen en veel verjaardagen) zou heel fijn zijn als wij deze winnen

 25. Armanda1987 Armanda1987

  25

  Graag voor een kinderfeest. In december word onze dochter 3 en we versturen altijd een uitnodiging. Ik kies dan voor een motief waar ik veel foto's van afgelopen jaar in kan doen, zodat je de groei van een jaar kan zien.

 26. Jipbosch Jipbosch

  26

  ik zou deze prijs heel graag willen winnen, omdat wij in December 12.5 jaar getrouwd zijn en dan een feestje willen geven! een mooi kaartje hoort daar natuurlijk bij!

 27. Nathalie1010 Nathalie1010

  27

  Mijn dochter viert samen met een vriendin haar verjaardag en geven een kung fu panda feest. Dus ik zou de kaartjes in zoveel mogelijk panda style maken.

 28. cmjgb cmjgb

  28

  Aangezien ons kleine mannetje flink ziek was op zijn 2e verjaardag. . Zouden we dit super goed kunnen gebruiken voor feestje 2jaar.2 ... Om er alsnog een top feest van te maken met al zijn vriendjes en vriendinnetjes

 29. daantje_d daantje_d

  29

  Ik zou graag tegoed willen winnen om mooie foto kerstkaartjes te maken van me 2 lieve mooie dochters. Want kerstkaarten ik vind het nog steeds leuk om ze te versturen

 30. francis100 francis100

  30

  Ik zou een verjaardagsuitnodiging voor mijn zoontje zijn 3de verjaardag 1 december wordt hij 3 en omdat mama en papa en familie dan heel druk zijn met de oliebollen vieren wij het dan in januarie en dan zou het natuurlijk super zijn als de familie en vrienden weten wanneer we het gaan vieren en met de kaart zouden wij dat super leuk en goed kunnen laten weten

 31. MamaCaro MamaCaro

  31

  Ik zou voor de doop van onze dochter graag uitnodigingen versturen gebaseerd op haar geboortekaartje dat we ook via kaartje2go verzonden hebben. En het fijne aan kaartje2go is dat ik een kaartje helemaal naar mijn eigen smaak aan kan passen, voor de geboorte heb ik aan dr voorkant al een tekst en afbeelding toegevoegd. Nu zou ik de basis hetzelfde houden maar een andere afbeelding erbij plaatsen en natuurlijk de tekst veranderen.

 32. Sash Sash

  32

  Onze dochter wordt bijna 7 jaar en wil dit jaar met haar vriendinnetjes gaan pony rijden met haar feestje. Vandaag hebben we een klein proefrondje gemaakt en natuurlijk heb ik daar een mooie foto van. Deze foto zou ik graag willen gebruiken voor een leuke uitnodiging voor haar feestje.

 33. Bien-o Bien-o

  33

  Voor ons eerste kindje die in november geboren gaat worden zou ik graag winnen. Zoveel leuke ideeën en inspiratie heb ik gezien qua geboortekaartjes. Samen met mijn man heb ik al een kaartje gekozen maar hoe leuk zou het zijn als ik een eigen kaartje kan ontwerpen wat nog nooit iemand heeft gemaakt zoals ik hem maak. Een kleine spruit erbij is bijzonder, daar hoort ook een bijzonder kaartje bij!!

  • steffy steffy

   34

   Wij ontwerpen altijd onze uitnodiging via kaartje 2 go. Onze dochter is in Januari jarig dus dit zou meer saffraan goed ten pas komen.

 34. showty showty

  35

  Ik zou heeel graag kaarten willen winnen om voor mijn dochter uitnodigingen te maken voor haar vierde verjaardag. 4 worden vind ik wel een mijlpaal en we willen er graag een heel mooi feest van maken! Het wordt een feestje in het thema van Ariel. Kaartje2go heeft ook kaarten met zeemeerminnen dus die zou ik dan heel graag willen sturen!

 35. showty showty

  36

  Ik zou heeel graag kaarten willen winnen om voor mijn dochter uitnodigingen te maken voor haar vierde verjaardag. 4 worden vind ik wel een mijlpaal en we willen er graag een heel mooi feest van maken! Het wordt een feestje in het thema van Ariel. Kaartje2go heeft ook kaarten met zeemeerminnen dus die zou ik dan heel graag willen sturen! Mijn dochter wordt 13 november 4 jaar

 36. NathalieHageman NathalieHageman

  37

  Het tegoed willen wij heel graag winnen. Ik zou van het tegoed uitnodigingskaarten maken voor de verjaardag van mijn zoon Luca. Luca is jarig op 5 januari. Omdat de feestdagen; kerst en oud&nieuw allemaal net geweest zijn en de familie dus drukke en gezellige dagen hebben gehad. Wil ik altijd dat de uitnodigingen extra opvallen en de aandacht vraagt zodat iedereen zin heeft om er nog een keer een feestje van te maken. Normaal maak ik ze altijd zelf met een leuke creatieve foto van luca. Hoe leuk zou het zijn dat ik ze volgend jaar kan maken met het programma van kaartje2go zodat ze nog meer opvallen.

 37. Priscilladelaat Priscilladelaat

  38

  Wij zouden graag mooie kaartjes maken voor de gender reveal party van ons eerste kindje. ❤️

 38. mata mata

  39

  We gaan straks verhuizen dus ik zou graag verhuiskaarten met touw en strik op pakpapier willen winnen.

 39. Samantha de Widt Samantha de Widt

  40

  Ik zou uitnodigingen maken voor de 2e verjaardag van ons zoontje. Ik wil een foto van hem maken in het park met een grote helium ballon (cijfer 2) en die wil ik graag verwerken op de uitnodiging...

 40. nr2onherway nr2onherway

  41

  Ik wil heel graag de geboortekaartjes voor mij dochtertje winnen! :) ben dol op photoshop, dus er zal iig een foto van de kleine op komen. Ben nu al benieuwd hoe ze eruit ziet.....

 41. Mirellaseijdel Mirellaseijdel

  42

  Hoi, mijn naam is Isabella en ik ben 12 weken oud. Ik hoop dat ik win want ik zou graag uitnodigingen laten maken voor de bruiloft van mijn ouders, volgend jaar. Aangezien ze op kerstavond trouwen zou de uitnodiging natuurlijk helemaal in de kerstsfeer zijn!

 42. Katja.hultermans Katja.hultermans

  43

  Ik zou graag een uitnodiging willen maken voor een apen feest. Mijn dochter wil dolgraag naar monkey town als ze zes wordt. De hulp van haarzelf zou ik hierbij zeker gebruiken, ze is namelijk super creatief en kan heel mooi kleuren.

 43. nathaliedemoor nathaliedemoor

  44

  Onze jongste word bijna 1! Zou erg leuk zijn om hier voor een kaartje te maken die helemaal bij haar vrolijke lieve karakter past!

 44. cootje48 cootje48

  45

  Dit zou leuk zijn er komen binnenkort een heel aantal feestjes aan waar we uitnodigingen moeten versturen van een 60 jarige verjaardag tot onze zoon die 8 wordt dus mogelijkheden genoeg

 45. Ukkepukkie Ukkepukkie

  46

  Fotografie is mijn hobby en nu al heel veel cake smashes verder van heel veel lieve meiden en kereltjes, is binnenkort die van mijn eigen dochtertje aan de beurt... Whoop, Whoop, Dat moet gevierd worden met een mooie uitnodiging. Dus ik zou het helemaal super vinden als ik deze prijs zou winnen.

 46. FeikjeKT FeikjeKT

  47

  Wauw wat een geweldige kans...! Heel erg graag voor de geboorte van ons eerste kindje.

 47. Claudia Diependaal Claudia Diependaal

  48

  Voor de 85e verjaardag van mijn oma......

 48. Xaverashley Xaverashley

  49

  Mijn dochtertje word 1 op 14 dec! Zou leuk zijn om te gebruiken voor haar uitnodigingen voor haar eerste verjaardag!

 49. Debbiekapoen Debbiekapoen

  50

  Ik zou het ontwerpen voor het kinderfeestje van mijn zoontje die in juni 8 jaar word, hoe het ontwerp word ligt aan het thema van het feestje, vorig jaar was dit een heus piraten feest, en misschien komend jaar wel een dolfje weerwolfje feest, ofzoiets

 50. Tikky Tikky

  51

  Mijn dochtertje wordt op 25-12 alweer 2 jaar dus een mooiere gelegenheid is er niet! :-)

 51. becca3882 becca3882

  52

  Zou het voor de 2e verjaardag van mijn zoontje gebruiken. Een leuke foto met miscchien een tekening van hem zelf er bij. Of mijn zoontje verkleed als Mickey Mouse, want daar is hij helemaal gek op.

 52. Natasja Schuurmans Natasja Schuurmans

  53

  Voor mijn dochter die wordt 6 (yes! ). Het zal een uitnodiging voor haar kinderfeestje worden waar ze haar geliefde disney helden zelf kan samenstellen (de 'standaard' kaartjes voldoen niet aan haar wensen)!

 53. Wen86dy Wen86dy

  54

  Ik zou hem voor 30ste verjaardag willen maken. Hoogzwanger dan maar ik last het niet zomaar voorbij gaan!

 54. Alena Alena

  55

  Voor de verjaardag van mijn oma die 75 wordt in oktober. Ik zou een foto maken waarbij zij dan in 4 verschillende poses op staat.

 55. marjolijnbos marjolijnbos

  56

  Ik maak mijn uitnodigingen altijd bij kaartje2go dus dit zou ik erg goed kunnen gebruiken. Mijn hobby is fotografie dus je begrijpt dat fotokaarten mijn favoriet zijn. Bij kaartje2go zijn leuke ontwerpen en de kaarten zijn van goede kwaliteit. Ik zou een uitnodiging maken voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter die dit jaar 2 wordt!

 56. Jannamams Jannamams

  57

  Ik zou uitnodigingen maken voor mijn eigen verjaardagsfeestje in november. Ik vier mijn verjaardag eigenlijk nooit; te veel gedoe, want toch altijd al een drukke tijd en ik vind het vooral te bezwaarlijk voor mijn vriendinnen die van ver moeten komen, sinds ik verhuisd ben naar het zuiden van het land. Maar toevallig zat ik er dit jaar aan te denken toch eens een 'meiden-party' te organiseren. Goede gelegenheid voor alle studievriendinnen om elkaar weer eens te zien en gewoon super fijn om ' oude' en 'nieuwe' vrienden eens bij elkaar te hebben. Ik zou op de uitnodiging foto's van mezelf en m'n vriendinnen zetten en alvast een voorproefje (foto) van de lekkere tapas. Want die mogen niet ontbreken op mijn feestje :-) Als ik de uitnodigingen win zou het een mooie stok achter de deur zijn; niet zeuren, gewoon uitnodigen die meiden!

 57. Surroundmama Surroundmama

  58

  Oh gaaf. Met zeven gezinsleden zou dit een welkome verassing zijn. Zou ik het te goed gaan gebruiken voor een verjaardag van 1 voor onze kinderen? Of voor onze oudste die zijn afscheid van groep 8 dit jaar viert. Of zullen we het gaan gebruiken voor een kerst borrel? Mijn voorkeur gaat uit naar een unieke verlovings aankondiging. Mensen weten allemaal dat hij niet wil trouwen ze weten alleen niet dat hij van gedachten veranderd is. Als wij het tegoed winnen dan heeft een fotograaf aangeboden om een gratis shoot te doen met ons voor op het kaartje. Zodat we het iedereen op een unieke manier kunnen vertellen.

 58. Sabiene87 Sabiene87

  59

  Ow wij willen winnen! Onze dochter is volgende maand jarig en heeft dan haar eerste kinderfeestje, we zijn nog druk aan het zoeken en bedenken wat we gaan doen! Dus de kaartjes zouden heel leuk zijn! (Ook voorbij haar plakboek)

 59. Anne Brinkerink Anne Brinkerink

  60

  Ik zou ze graag winnen voor onze dochter die 01-01-2017 al weer 2 jaar word. Kan nog net een groot feest voordat ze +\- 3 weken later grote zus word.( waarvoor we de geboortekaartjes ook al in het winkelwagentje van kaartje2go hebben staan)

 60. Heidy Hendriks Heidy Hendriks

  61

  voor kinderfeestje zou geweldig zijn

 61. chantal mulder-verdier chantal mulder-verdier

  62

  Ik zou graag meedoen voor mijn jongste zoontje. Hij is op 12-12-12 geboren en wordt nu al 4 jaar! Hij wil zo graag een aladdin feestje geven, dus ik zou een mooie kaart maken van een vliegend tapijt met Jasmine en Aladdin met het gezicht van mijn zoontje. Samen vliegen ze hun mooiste dromen tegemoet.

 62. MamavanFynn MamavanFynn

  63

  Jaaaa heel erg graag! We zouden er prachtige geboorte kaartjes voor ons kleine beetje geluk mee bestellen. In de stijl van het kaartje van zijn grote broer Fynn*, helaas stil geboren op 8-03-2016. Dit zou een mooi begin zijn voor een hopelijke mooie toekomst.

 63. ikka ikka

  64

  Ik wil uitnodigingen ontwerpen voor de 1e verjaardag van mijn dochter. Het duurt nog even maar ik ben nu al inspiratie aan het opdoen en fantaseren hoe de uitnodigingen eruit komen te zien. Hoe? Met een echte cake smash fotoshoot. De kleine lekker spelen met de taart, mooie foto's maken en een pracht van een uitnodiging is daar!

 64. evitalieste evitalieste

  65

  Ik zou het graag willen gebruiken voor onze zoon ????

 65. Moirah Moirah

  66

  Voor de vierde verjaardag van mijn zoon. 4 jaar is wel reden voor een groot feest, hij is een kleuter en mag eindelijk naar de basisschool

 66. Leonietje83 Leonietje83

  67

  Het liefste maak ik fotokaarten voor de uitnodiging niet alleen leuk voor de gasten on te zien hoe de jongens groeien maar ook leuk voor later al drie verjaardagen maak ik gebruik van kaart2go en met andere feesten en partijen ben ik ook op jullie site te vinden ???? Als ik mag winnen zou ik de uitnodigingen kiezen voor onze tweeling in piraten stijl ze hebben vinden het prachtig op die grote schepen en die stoere zwaarder uiteraard word dus ook deze kaart weer een foto kaart ????

 67. MamaCillaa MamaCillaa

  68

  Super leuk voor me dochtertje der eerste verjaardag!! Dat word een knalfeest!! Dan mag een zelfontworpen kaart van kaar2go niet ontbreken!! Ik zou een mooie foto laten maken van me dochter, die foto in de maart verwerken met teksten wat ze allemaal kan nu ze 1 jaar is .. dus bijvoorbeeld: ik kan al omrollen, ik zeg al papa mama en het woordje die . Zou super leuk zijn !!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >