Win: GOLD starterspakket van Difrax (3x)

Door: Mamaplaats 246 reacties

Win: GOLD starterspakket van Difrax (3x)

In dit COMPLETE pakket van Difrax vind je alles wat je (aankomende) baby nodig heeft om gevoed en getroost te worden... Handig toch?! En... ook aan het design is gedacht! Deze limited edition Gold collectie (verkrijgbaar tot einde dit jaar) is ter ere van de 50e verjaardag van Difrax ziet er super hip uit!

Wat kun je winnen?

Het Gold starterspakket heeft een waarde van €50 en bevat de volgende essentials:

 • De populaire S-babyfles Gold 250 ml. Deze fles heefte en speciaal ventiel en een unieke S-vorm, deze zorgen voor een constante stroom van flesvoeding en voorkomt hiermee darmkrampjes bij je baby.
 • Maar liefst 3 fopspenen met gouden details naar keuze. De fopspeentjes zijn verkrijgbaar in de 'Natural' en 'Dental' variant en in 5 verschillende maten: van newborn tot 18+ maanden (de fopspenen groeien mee met de vorm van je baby’s gezichtje en de zuigbehoefte die je baby heeft).
 • Fopspeentasje Gold – een tasje waar je tot twee fopspenen makkelijk en hygiënisch in kunt bewaren of meenemen.
 • Flessentas Gold - isoleertas voor het warm en koel houden van de voeding in de S-fles.
 • Fopspeenkoord Gold – dit koordje zorgt ervoor dat je de fopspeen niet kwijtraakt: je bevestigt het gemakkelijk aan de kleding van je kindje.

Hoe kun je winnen?

Ben jij enthousiast en zou je dit pakket wel willen winnen (voor iemand anders kan ook natuurlijk)? Beantwoord dan de volgende vraag in een reactie hieronder en maak kans!

Welk moment tijdens jouw zwangerschap heeft/had een gouden randje?

d2

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
246 Reacties

Reacties

 1. Marleos Marleos

  1

  De keer dat mijn oudste dochter van twee tegen mijn blote buik aan het praten was en even een "sleutel" ging pakken (haar tandenborstel), die in mijn navel propte en zei dat ze de buik wel even open ging maken zodat zusje eruit kon komen... ???? Een paar weken later kwam zusje gelukkig toch ergens anders uit en inmiddels is deze wolk van een babyzus al 6 weken bij ons.

 2. Tamaar Tamaar

  2

  De momenten dat ik ons zoontje voelde bewegen. Saaie vergaderingen werden minder saai omdat hij er bij was :) Dat hij altijd bij me was vond ik erg bijzonder.

 3. JoanneIwan JoanneIwan

  3

  De eerste keer dat ik ons kindje voelde bewegen en nu ook elke keer weer kan ik vol verwondering en met een glimlach het kindje voelen bewegen, heerlijk is dat!

 4. Kokkie1 Kokkie1

  4

  Het moment van de 20 weken echo en horen dat alles goed is met het geslacht erbij was een feestje!

 5. Maayke_1978 Maayke_1978

  5

  Nu voor de tweede keer zwanger en over het aantal weken heen dat wij ons eerste kindje verloren met 17 weken. Ik kan (en durf) nu eindelijk van de zwangerschap genieten!!

 6. Molo Molo

  6

  De positieve zwangerschapstest was eigenlijk het positieve aan mijn zwangerschap geweest. Ben de eerste 15 weken hartstikke misselijk geweest, en met 20 weken hebben wij een echo gehad waarop te zien was dat onze dochter een afwijking had en ze niet precies wisten wat. Hierdoor veel in spanning gezeten... Hoop ooit bij een tweede zwangerschap meer te mogen genieten

 7. Xis Xis

  7

  Het moment dat mijn man en ik weer een discussie over de naam hadden. Ons zoontje van 2 was er ook bij en hoorde al de namen waar we tussen twijfelden. Hij keek ons aan en riep: Oerke + naam! Hij kan broertje nog niet zeggen en de naam vul ik hier niet in aanzien de baby pas over twee weken komt.... Maar het feit dat onze zoon de naam voor zijn broertje heeft uitgekozen maakt ons erg trots!

 8. Mama_Van_4 Mama_Van_4

  8

  De positieve test en de daarop volgende prachtige echo met kloppend hartje van ons 4de kindje wat waren we dolgelukkig en blij omdat het tussen de 3de en 4de mis was gegaan en eindigde in een miskraam was dit toch wel ons gouden randje gewoon wel een mooi kloppend hartje te zien! Inmiddels is hij gezond en wel bij ons!

 9. LH23 LH23

  9

  Ik doe graag mee voor een vriendin. Zij vond de eerste echo het meest bijzonder

 10. JohannaK JohannaK

  10

  Een moment met een gouden randje? Dat zijn er zoveel geweest! De eerste keer schopjes voelen is natuurlijk magisch, net als de eerste keer dat je partner daar van mee kan genieten! Het allermooiste moment is uiteraard de bevalling geweest: 9 maanden gewacht en dan een prachtig mooi meisje mogen verwelkomen, dat heeft natuurlijk het allermooiste gouden randje!

 11. melissa1984 melissa1984

  11

  Ik wil geen namen noemen, maar een dierbaar iemand is zwanger, nu is de gehele zwangerschap er een met een (gouden) randje, want het kindje is zoooo welkom, maar hun zoontje is vorig jaar aan kanker overleden, dus het is en blijft ook moeilijk. wat zou ik haar graag verwennen met edit mooie cadeau.

 12. Dinobaby Dinobaby

  12

  Elke ochtend dat mijn kleine man zijn zusje even gedag zegt in mijn buik met een dikke kus en knuffel is voor mij goud waard!

 13. Najim Najim

  13

  De keer dat mij kleine nichtje me aan keek en riep vragend 'nog meer familie?'.

 14. kimboes kimboes

  14

  Mijn gouden momenten zijn : dat morgen mijn dochtertje 1 word! Over 3 weken mijn andere dochtertje 2 jaar word! En dat ik over 10 weken weer mama word ! Maar deze keer van een knulletje! Hoe leuk en gaaf zou deze set dan zijn. en super van pas komen! Wij duimen

 15. Jolijn1976 Jolijn1976

  15

  Dat we 7 jaar na ons eerste kindje eindelijk ons tweede prinsesje mogen verwelkomen! Niet meer op durven hopen en het blijft na zo veel miskramen spannend maar het gaat fantastisch met haat! En hoe leuk zou het zijn als je echt op jouw uitgerekende datum zal komen; 3 koningen...als dat geen gouden (-????) momentje is?! ????

 16. marijke-horjus marijke-horjus

  16

  Wat leuk! Ik doe graag mee want ik ben 6/9 bevallen van ons zoontje Arvin ♡ Het gouden randje was toen onze dochter Ylva ui haar zelf slaap liedjes ging zingen tegen mijn buik aan ♡ zo lief!!

 17. dana89 dana89

  17

  Er zijn eigenlijk zoveel momenten in mijn 3 zwangerschappen geweest die een goud randje hebben achtergelaten! Als ik deze vraag moet beantwoordden is het toch met de geslachtsecho geweest! Ik ben 28 aug '17 bevallen van ons kleine mooie meisje. Wij waren al gezegend met 2 jongens en met de geslachtsecho bleek dat ons 3e kindje een meisje is! Wat waren wij blij trots en overweldigend dat er als kers op de taart alsnog een meisje in ons gezin zou komen! Ons kleine prinsesje is het en haar broers zijn helemaal dol op der! Zo mooi om te zien. Wíj hebben met onze jongens ook altijd difrax flessen en speentjes gehad. Ons klein meisje heeft daarom ook de flessen en speentjes van Difrax maar dan alles roze. Dit starterspakket zou voor haar en ook voor ons hardstikke fijn zijn! We zijn al fan van Difrax maar deze editie hebben wij nog niet!

 18. Moirah Moirah

  18

  Het moment dat er op de test stond dat ik zwanger was! Zo'n bijzonder moment samen met mijn vriend op de WC wachten op de uitslag en wat waren we super blij! Eigenlijk was de test niet eens nodig omdat ik nog nooit ook maar een halve dag overtijd was geweest maar wat een zenuwen die dag. Het was ook nog eens mijn verjaardag en de visite bleef heel lang hangen zodat we pas laat in de avond te test konden gaan doen. 's ochtends was ik er nog van overtuigd dat ik wel ongesteld zou worden, en inmiddels hebben we een geweldige zoon! Deze set is voor mijn zusje, ik hoop dat zij ook snel een positieve test in handen heeft

 19. Newyorkje Newyorkje

  19

  Het zijn er zoooooooo veeeeeeel! Het moment waarop het geslacht bekend werd.... De eerste keer de hik voelen... het groeien van mijn buik.... het bewegen van de baby en ga zo maar door en ga zo maar door... Helaas is het nu al weer 2 jaar geleden, maar ik doe heel graag mee voor een zwanger vriendinnetje!!

 20. Cindyosd Cindyosd

  20

  Het moment dat we hoorde dat we zwanger waren van weer een zoontje

 21. Bdijkstra Bdijkstra

  21

  Het moment met een gouden randje is het moment dat ons zoontje zijn zusje voor het eerst zag! Wat was/is hij trots op zijn zusje!!

 22. Lilly1403 Lilly1403

  22

  Door flinke misselijkheid (al meer dan 20 weken) vind ik m'n zwangerschap deze keer niet zo'n pretje.. Maar elke keer als de trotse grote zus van net 2 vol enthousiasme 'baby!!!' roept en m'n buik een kusje komt geven, of eten probeert te voeren aan de baby geniet ik daar toch wel erg van!

 23. Ivo Danny Ivo Danny

  23

  Het moment waarop ik de kleine voor de eerste keer voelde bewegen. Onze eerste was zo rustig in mijn buik dat ik het haast niet voelde maar onze tweede was heel druk en daar kon ik zo intens van genieten. 6weken geleden bevallen van een prachtige gezonde jongen maar ik mis de beweging in buik wel. Nog zo moment was dat de oudste elke dag een kus en een knuffel gaf aan mijn buik en zo blij was dat er een baby kwam.

 24. Prisrich Prisrich

  24

  Als je na 1,5 jaar toch een positieve test in handen hebt! Ik geniet nu van elk moment dat onze kleine meid nog even in mijn buik zit. Dat heerlijke getrappel af en toe! Zal ik straks nog gaan missen. Binnen nu en 4 weken word ze geboren ????

 25. Cynthiavz Cynthiavz

  25

  Het moment dat we voor het allereerst het hartje zagenkloppen, de eerste zwangerschap is na 8 weken uitgelopen op een miskraam, dit is voor ons een erg verdrietige tijd geweest.Samen besloten om een jaartje te wachten, mijn man was net voor zichzelf begonnen en ik wilde het roer ook omgooien van bloemist naar verpleegkundige.Op zondag bij mijn schoonouders werd er ineens door mijn schoonzus gevraagd goh cynt ben jij zwanger??Ik schok hiervan omdat mijn man het ook al had gevraagd, maandag gelijk een test gehaald en bam! Zwanger!!!!!dat gevoel is eigenlijk ook een goude randje maar goed als ik er dat toch 1tje moet kiezen.....na 8 weken in spanning en heel erg veel onzekerheid eindelijk de echo.De verloskundige vertelde meteen dat ze een kloppend hartje zag! Ik kan echt niet uitleggen wat ik op dat moment voelde het leek een soort draaikolk van blije gevoelens......inmiddels 19 weken zwanger van onze knappe vent noël (ja over de naam deden wij ook niet moeilijk dat mocht ook meteen iedereen weten!

 26. NJB NJB

  26

  Mijn eerste 3 zwangerschappen hadden een zwarte rand. Ik ben 8 weken geleden bevallen van ons regenboogkindje en geniet eindelijk met volle teugen van haar. Dit was mijn 4e maar 1e succesvolle zwangerschap en door de voorgeschiedenis veel onderzoeken in het ziekenhuis gehad. Tot het einde veel angst voor nog een ziek kindje maar gelukkig gaat alles goed! De gouden rand is daarom echt pas na de zwangerschap gekomen, genieten van een zwangerschap is er voor mij helaas niet meer bij, hoezeer ik mezelf dat wel had gegund.

 27. cynthiadejong cynthiadejong

  27

  Toen ik mijn baby's hartje voor het eerst hoorde kloppen.

 28. KRB KRB

  28

  Goude moment van deze zwangerschap was toch wel gister toen we voor de eerste keer het hartje hoorde! Kreeg echt tranen in me ogen ervan. Ben nu 15+3 weken zwanger en zo'n difrax sex zou geweldig zijn voor ons 2e wondertje!

 29. Pamelienes Pamelienes

  29

  De eerste echo was er echt een met een gouden randje, een klopend hartje zien????

 30. Yvon92 Yvon92

  30

  Het moment dat we onze ouders gingen vertellen dat ze opa en oma werden. Voor mijn ouders extra speciaal omdat het hun eerste kleinkind werd en voor de ouders van mijn man omdat het hun 3de kleinkind binnen 9 maanden werd. Beide waren zo ontzettend blij en trots. Nu is onze kleine meid al 12 weken en heeft ze ieders hart gestolen!♡

 31. Ktrpvdb Ktrpvdb

  31

  Van een zwart randje naar een gouden randje! Ik had net een miskraam gehad van een 2-ling. Belt een vriendin na haar eerste echo op om mij als allereerst te vertellen dat we toch nog even tegelijk zwanger waren geweest. Dat ze veel aan mij gedacht heeft. Voor mij was dit een heel fijn maar ook dubbel moment. Maar het idee dat ze zoveel aan mij gedacht heeft en het nieuws met mij als eerste deelde kreeg dit moment toch een gouden randje. Dus dit pakket zou ik graag aan mijn vriendinnetje geven!

 32. sylvana van der pijl sylvana van der pijl

  32

  de liefde van mijn man en natuurlijk de 3D echo, echt een onbetaalbaar moment #inlove

 33. Ninon Ninon

  33

  Elke x als 1 van de grote zussen tegen de buik gaan kletsen of de buik komen knuffelen. Mini krijgt dagelijks een update over de schooldag gevolgd door dikke knuffels

 34. kirsten405758 kirsten405758

  34

  Meerdere gouden randjes. De eerste was nadat we het allerlaatste embryo van icsi 3 hadden teruggeplaatst en een positieve zwangerschapstest hadden. De 2e nadat bij de 20 weken echo een afwijking aan het hartje was te zien maar uit de vruchtwaterpunctie niks kwam en de afwijking 4 weken later bijna verdwenen was :-) al met al heftige momenten allemaal maar uiteindelijk wel met een gouden randje alles afgelopen

 35. HMariekeh HMariekeh

  35

  Toen ik wist dat deze zwangerschap door zou door zetten. Eindelijk na vele icsi's(6 pogingen) en 2 miskramen. En met 13 weken de eerste baby kriebbeltjes en 16 weken eerste plopjes wist ik het helmaal zeker dit word ons grotekleine wonder nu nog 10 weekjes te gaan #verliefd

 36. Lis1985 Lis1985

  36

  De hele zwangerschap! Wat een super tijd was dat

 37. moon85 moon85

  37

  Het gouden randje in deze zwangerschap was toch wel echt toen wij onze dochter van 4 vertelde dat ze grote zus werd,ze was helemaal door het dolle ze wilde al lang grote zus worden eindelijk kreeg ze te horen dat t zo was,dat was voor ons echt een goud momentje!

 38. DaphneD DaphneD

  38

  Het moment waarop we tijdens de pretecho hoorden dat we een jongetje krijgen! Ik ben al de hele zwangerschap ontzettend ziek, maar die avond kon ik eindelijk echt even genieten. Het voelt toch echter als je je kindje niet meer met 'het' hoeft aan te spreken. En alsof hij mama nog een extra hart onder de riem wilde steken voelde ik hem diezelfde dag ook voor het eerst bewegen :)

 39. Paulinekoster Paulinekoster

  39

  Tijdens mijn zwangerschap te horen krijgen dat mijn lieve zus Brigitte ook zwanger is van een tweede wonder. Dat maakte het voor mij heel bijzonder. ???? Mocht ik deze winnen, gaat de gouden starterspakket naar haar.

 40. RSP RSP

  40

  Mijn mooiste moment was het moment dat ik werd opgenomen in het ziekenhuis voor extreme zwangerschapsmisselijkheid en ik me heel erg zorgen maakte of mijn kleine meisje het wel zou gaan redden. Zo klein en dan zo weinig voeding. Toen het echo apparaat op mijn buik werd geplaatst zagen we onze kleine uk op en neer springen en salto's maken. Vanaf dat moment wist ik dit is een taaie. Op deze beelden kon ik 9 maanden teren en de verschrikkelijke zwangerschap volhouden. Ik doe graag mee voor mijn lieve collega die met is bevallen van een lief klein prinsesje die goud verdiend!

 41. Deesss Deesss

  41

  Na twee miskramen bij mijn nu derde zwangerschap voor het eerst een kloppend hartje mogen horen samen met mijn man. De tranen rolden over mijn wangen ????

 42. MamaSB MamaSB

  42

  Met de 20 e echo van onze 2e zoon het moment dat ze eindelijk zei, na een paar keer het hartje op hetzelfde stukje te hebben gecheckt en nog nota bene zei oh.. Ff extra checken, Nee, het zit toch allemaal goed ! ???????? En nu op naar nummer 3 :)

 43. Elza van Ravenhorst Elza van Ravenhorst

  43

  Nu zwanger van de 3e en ik geniet nog steeds van elk schopje dat ik voel! Het blijft een wonder, zo'n klein,wondertje in mijn buik. En t super geluksmomentje zal zijn als ik ons kleine jochie in mijn armen mag sluiten!

 44. sharongroenendijk1989@gmail.com sharongroenendijk1989@gmail.com

  44

  Dat ik tijdens mijn babyshower een appje krijg dat mijn vriendin in het buitenland zwanger is terwijl ze tot nu toe niet anders wisten dat op een natuurlijke manier zwanger raken niet mogelijk zou zijn. Dat was dus brullen geblazen Lang leve de hormonen

 45. Davinia Kool Davinia Kool

  45

  Heel veel momenten eigenlijk! Überhaupt het feit dat ik zwanger werd terwijl er gezegd was dat dit niet meer mogelijk was.. Maar zo ook de eerste echo dat het hartje klopte, de 20 weken echo dat alles goed "gekeurd" werd! Maar vooral ook hoe onze tweeling van 16 maanden steeds kusjes geeft op mn buik! Smelt momentjes!

 46. Jeanine♡ Jeanine♡

  46

  Mijn gouden randje was na mijn laatste zwangerschap. Ons zoontje Timothy is met 34 weken geboren en heeft een aantal weken op de NICU gelegen. Met nog onze dochter thuis en wij steeds op en neer naar AMC was dit geen fijne tijd! Omdat onze dochter toen nog geen waterpokken had gehad mocht zij ook niet bij haar broertje kijken en moest dit vanachter het glas doen, hartverscheurend vonden wij dit. Ons gouden randje was zeker weten toen Timothy mee naar huis mocht en wij eindelijk met zijn alleen compleet op de bank zaten, en Timothy uiteraard bij zijn grote zus op schoot♡ Een onvergetelijk moment samen! Met onze 3e op komst kunnen wij deze difrax flessen heel goed gebruiken! Mocht dit kindje ook te vroeg geboren worden kunnen wij net als bij Timothy gebruik maken van de top spulletjes van difrax!

 47. Nrvijf Nrvijf

  47

  Het moment dat ik trouwde met de pappa van onze Uk ???? een perfecte dag waarop we de liefde gevierd hebben ???? nu nog een paar weekjes wachten tot Uk het feest compleet maakt!

 48. Preggielys Preggielys

  48

  Mijn hele zwangerschap is tot nu toe met een gouden randje verlopen maar het mooiste moment is toch wel dat we erachter kwamen dat we een jongetje krijgen. Nog 2 maanden te gaan en dan ligt ons hummeltje in onze armen ????❤️

 49. Monicas Monicas

  49

  Mijn nichtje van 3 die gek is op baby's en tegen mij zegt: doe je buik maar even open, dan kan ik knuffelen met de baby. Of grote broer van 3 die in de Hema met een shirt aan komt zetten en die graag voor de baby wil kopen. Beide momenten smolt ik, nog 4 weekjes wachten

 50. helaine helaine

  50

  Voor mij is de hele zwangerschap een dikke gouden rand moment, maar het moment dat ik de periode voorbij was waarin ik mijn eerste kindje verloor is tijdens mijn 1e zwangerschap is zeker een gouden rand moment geweest. Het moment maakt zo bijzonder en fijn omdat ik weer durf te genieten en meer vertrouwen krijg omdat het goed gaat tot op heden! ♥

 51. Monicas Monicas

  51

  Ik kan niet kiezen... het moment dat mijn nichtje van 3 die gek is op baby's tegen me zegt: doe je buik maar even open dan kan ik knuffelen met de baby. Of het moment toen grote broer van 3 in de hema met een shirtje voor zijn zusje aan kwam zetten en die graag wilde kopen. Super lief! Nog 4 weekjes wachten

 52. Dnice88 Dnice88

  52

  Na een spannende zwangerschap en bevalling een huilende baby horen! Dat eerste moment van onze kleine meid! Is echt goud waard! Vanaf 28 weken in het ziekenhuis met groeiachterstand en verminderde doorstroming van de navelstreng. Met 37 weken ingeleid waar tijdens de bevalling de hartslag steeds dipte, dan is dat eerste moment extra speciaal! Onze kleine meisje van 2008gr die gelijk een 9/10 scoorde! Die verdient een gouden flesje!

 53. jessy83 jessy83

  53

  Na eerst bijna 6 jaar veel ziekenhuis bezoeken en door de medische molen was ik eindelijk zwanger en dan 4 testen gedaan omdat ik het niet kon geloven inmiddels is ons meisje alweer 2,5 jaar dat heeft bij ons toch wel een gouden randje dus uiteindelijk besloten vorig jaar om voor een tweede tegaan en stond weer aan het begin van ziekenhuis bezoeken en toen weer een wonder die ons te wachten stond die positieve test `zwanger` van ons tweede wondertje

 54. pientionne pientionne

  54

  Wow, toen uiteindeljk na 33 weken zwangerschap, talloze echo's en een nipt-test bleek dat onze dochter volmaakt gezond bleek te zijn! Wat een opluchting!

 55. anjajager anjajager

  55

  dit pakket zou ik aan mijn nicht geven die nu zwanger . gewoon om haar en haar bolle buik extra te verwennen

 56. Elena19882929 Elena19882929

  56

  De eerste keer dat mijn vriend onze kleine voelde schoppen. Nu als hij thuis komt krijgt eerst mijn buik een kusjes en lieve woordjes en ik daarna hahaha

 57. Mama J Mama J

  57

  Het moment dat ik eindelijk de 37 weken heb gehaald en dus een keer een gewone kraamweek thuis heb gehad. Bij eerdere zwangerschappen werden mijn dochters bij 34 en 36 weken geboren dus moesten we in het ziekenhuis blijven

 58. maikuhhhh maikuhhhh

  58

  We hoorde tijdens mijn zwangerschap dat mijn vader darmkanker had.. gelukkig niet uitgezaaid en de operatie is goed gegaan. Gelukkig is opa er nog! ????

 59. maikuhhhh maikuhhhh

  59

  We hoorde tijdens mijn zwangerschap dat mijn vader darmkanker had.. gelukkig niet uitgezaaid en de operatie is goed gegaan. Gelukkig is opa er nog!

 60. maikuhhhh maikuhhhh

  60

  We hoorde tijdens mijn zwangerschap dat mijn vader darmkanker had.. gelukkig niet uitgezaaid en de operatie is goed gegaan. Gelukkig is opa er nog!

 61. Anouschka82 Anouschka82

  61

  Toen ik door bekkeninstabiliteit niet ver kon lopen en de meneer van parkeer beheer ons gewoon ver weg liet parkeren zei mijn dochter van 2 de legendarische woorden ja maar mijn mama is echt heel zwanger hoor! Ik moest echt keihard lachen.

 62. Chilot Chilot

  62

  Mijn gouden randje kijk ik met smart naar uit, dat zal zijn op de dag dat ons kleine wonder geboren wordt. Nu bijna 26 weken zwanger en vanaf het begin te kampen met zware HG klachten en dus kots misselijk. In verwachting zijn is het mooiste wat er is, maar zwanger zijn deze keer helaas niet. We kunnen niet wachten tot ze er is! ????

 63. A.n.a.a. A.n.a.a.

  63

  Het moment dat ons 2e dochtertje geboren werd. Een thuisbevalling op precies de uitgerekende datum. Na een vervelende zwangerschap en de stress van hopen op weer geen vroeg geboorte. (Haar zus was 6 weken te vroeg in onvolkomen stuit geboren) Ik zou dit graag willen winnen voor mijn beste vriendin, die ook net mama is geworden van haar eerste kindje.

 64. Esmeraldaonkenhout Esmeraldaonkenhout

  64

  Ik doe voor me zelf mee onze (me man en ik ) gouden momenten zijn wanneer we controle hebben en het hartje horen en de echo s als we de kleine mooi wonder te zien krijgen en dat er zo iets moois in je buik kan groeien is al een goud moment en dan niet te vergeten als je het voelt bewegen in je buik (zo van mama ik ben hier voel je me nog ????)

 65. Rebeccadanny Rebeccadanny

  65

  Dat de artsen had gezegd dat ik een miskraam had en een week later we toch nog een kloppend hartje zagen . Nu 28 weken zwanger van ons prinsesje .

 66. MichB147 MichB147

  66

  Dat ik achteraf toch tegelijk zwanger ben geweest met m'n zus. Op dat moment wisten we het nog niet maar toch bijzonder en een wens geweest van m'n zus. Onze mannetjes schelen nu maar 8 maanden.

 67. wendy_kegel wendy_kegel

  67

  Dat was absoluut de dag dat ik de test deed. Mijn vriend en onze dochter van 5 (die van helemaal niks wist) zaten aan de eettafel. Toen ik de keuken in kwam na het testen, keek mijn vriend me aan en zei: 'zeker weer niks hè? Wat we al dachten zeker?' Dus toen ik hem na 1,5 jaar eindelijk kon feliciteren met onze tweede zwangerschap, vroeg onze dochter natuurlijk wat er aan de hand was. Al maanden zei ze dat ze maar één droom had en dat was grote zus worden. Dus we zeiden haar dat haar droom nu uit ging komen over een paar maanden. Eerst was ze heel stil en toen begon ze hard te huilen. 'Mama, ik vind het zo spannend!' Ze is bij me op schoot komen zitten en samen hebben we zitten huilen. 'Vind jij het ook spannend mama?' 'Ja meisje, mama vind het ook spannend.' Mooier kon voor ons de zwangerschap niet beginnen. Nu is ze de allerliefste (dat was ze al uiteraard ????)! Ze zorgt heel lief voor me, praat tegen mijn buik en wenst de baby elke ochtend goedemorgen en elke avond welterusten door met mijn buik te knuffelen en overal kusjes er op te geven (je weet natuurlijk maar nooit waar hij nu zit ????).

 68. Sammie tam Sammie tam

  68

  HET moment dat mijn man en ik de eerste schopjes voelden. Dat we er allebei zo emotioneel van werden, omdat we 8 jaar op dit wondertje moesten wachten.

 69. sdekam sdekam

  69

  Het moment dat mijn twee kindjes van 4 en 2 jaar over mijn buik aaien en de baby kusjes geven. Zo klein als ze zijn begrijpen ze al zo goed dat ze een broertje of zusje krijgen. Prachtig.

 70. Lizanvd Lizanvd

  70

  De keren dat onze dochter (20 maanden) naar me toe komt, shirt omhoog doet en positiebroek omlaag schuift om 'boertje' ook een stukje van haar koekje of wat drinken te kunnen geven. Dit gaat allemaal via de navel. Smeltmomentjes elke keer weer! Gisteravond wilde ze boertje aaien, maar hij was erg druk en ze voelde hem schoppen. Dat was nog niet eerder gebeurd en ze schrok er wel even van, maar erna kreeg hij nog wel een kusje <3

  • Lizanvd Lizanvd

   71

   Oh nee! Ik herinner me ineens nog mooier!! We waren onze trouwlocatie aan het bekijken en stonden op de plek waar we in juni elkaar het ja-woord zullen geven, aan de Vecht tussen Dalfsen en Ommen. Ik bleef staan met m'n hand op m'n buik omdat ik geschop voelde. Mijn verloofd kwam toen ook zijn hand op m'n buik leggen en voelde het ook. Dit was de eerste keer dat hij het kindje ook voelde schoppen en dat het juist op dat plekje gebeurde was wel heel erg bijzonder!

 71. xjannuhx xjannuhx

  72

  Een aantal jaar geleden leek het onmogelijk voor ons om een kindje te krijgen. Na 5 jaar hopen en wanhopen was daar ons lieve zoontje. Nu wonder boven wonder zwanger van ons 2e kindje en genieten we intens. Het moment dat voor mij een gouden randje heeft is het moment dat wij hoorde dat we een 2e zoontje mogen krijgen. Wat een rijkdom!

 72. Jeaninederidder Jeaninederidder

  73

  Het moment dat we een positieve test in handen hadden. Zondag ochtend vroeg om half 7, omdat we niet langer konden wachten. De mooiste tekst ooit kwam tevoorschijn, zwanger. Dit wilde we al zo lang, wat een bijzonder moment.

 73. Shalee1990 Shalee1990

  74

  Zoveel momenten! Maar op nummer 1 toch wel De eerste echo met 8 weken zoveel blijdschap om een kloppend hartje te zien na de miskraam. En de andere toen we na de tweede echo thuis kwamen en me zoontje van 3 vraagt: Maar mama heeft die mevrouw de baby uit je buik gehaald. Aangezien wij het natuurlijk de hele tijd over een baby in mijn buik hebben en hij het nu op een scherm zag. Of ook nog mama ik moet een nieuwe fiets, want op deze kan mijn zusje zometeen niet achterop zitten (hij heeft geen bagagedrager).

 74. MvanZoeren MvanZoeren

  75

  Ons gouden moment was de GUO ( uitgebreide 20 weken echo) in het WKZ. Ons eerste zoontje mist een deel van zijn hersenen, en heeft maar een nier. Tijdens deze echo bleek onze tweede zoontje deze afwijkingen gelukkig niet te hebben. Met tranen van geluk zijn we daar weg gelopen.

 75. melissjeb@live.nl melissjeb@live.nl

  76

  Het moment dat wij erachter kwamen dat ik zwanger Ben, heeft voor ons toch echt wel een gouden randje. Omdat ik een gronische nier aandoening heb en mij verteld was moeilijk zwanger te raken, ook omdat daardoor mijn hormonen totaal van slag waren.. was dit een geschenk uit totaal onverwachte hoek. Zo ontzettend gelukkig en zo een intens moment dat had voor ons toch echt dat gouden randje!! Liefs Mommy Melissa to be**

 76. CBDKL CBDKL

  77

  Het moment waarop ik het kindje in mijn buik voelde was speciaal maar het moment dat ook mijn partner het kindje voelde had een gouden randje. Een beetje geluk had mijn partner wel want we hadden een bezige bij ( de eerste) in mijn buik zitten. Dus al heel vroeg, voor een eerste kindje, kon papa en niet veel later de rest van de familie mee genieten.

 77. vmwdl vmwdl

  78

  Het moment dat voor mij een gouden randje had was toen mijn dochter van 5 erachter kwam dat ze een broertje kreeg... Ze had altijd gezegd graag een zusje te willen, maar zodra ze het wist was ze dolgelukkig en kon ze niet wachten tot hij er was. Nu hij eindelijk geboren is (6 augustus), zijn ze onafscheidelijk. Wat een geluk heeft ons mannetje met zo'n mini-bonusmoedertje er nog bij!

 78. Marlous Droog Marlous Droog

  79

  Mijn gouden randje. Is tot nu toe de hele zwangerschap. Na een traject van 2,5 jaar is het eindelijk gelukt om zwanger te mogen worden met heel veel hulp van het ziekenhuis ivm met mijn chronische ziekte. Door de zwangerschap en chronishe ziekte heb ik al in het ziekenhuis gelegen en 3 weken plat moeten liggen. Ik ben nu weer arbeidstherapeutisch aan het werk maar dat is het allemaal waard. Ik zou dit voor geen goud willen missen een klein wondertje in je buik wat groeit en groeit. Ik word daar blij en gelukkig van.

 79. dre dre

  80

  Bij me eerste kind heb ik geen schopje gevoeld omdat de placenta er voor lag Nu bij nr 2 was het echt bijzonder om het te voelen schoppen en je buik te zien bewegen

 80. Figaro20 Figaro20

  81

  Natuurlijk het moment toen ik het aan mijn vriend vertelde! Hij was zo ontzettend blij en ging meteen zijn ouders en vrienden bellen. Het was echt een geweldig gelukkig moment....

 81. KimAmi KimAmi

  82

  Mijn(ons) gouden randje was vorige week met de 20 weken echo, toen we te horen hebben gekregen dat alles gelukkig goed is met de kleine uk !

 82. Tessa Berenschot Tessa Berenschot

  83

  Het moment waarop mijn dochtertje naast mij kwam zitten, mijn buik een kus gaf en zei dat ze zo blij was dat er een broertje aan kwam. Want "het is voor broertje vast ook zo fijn om dicht bij mijn mama te zijn".

 83. Martine86 Martine86

  84

  Wij hebben een zoontje genaamd Thomas van bijna 4 jaar, en ik ben nu 22 +5 zwanger van ons 2de zoontje (het was een teleurstelling voor thomas) hij wilde heel graag een zusje. En met de gender reveal party dacht hij dat zijn zusje zou arriveren maar helaas voor hem, zij kwam niet en kreeg een broertje. En nu vind hij het geweldig en stoer. Onze lieve Thomas zwangert gezellig met mij mee want volgens hem delen wij samen de baby, de ene keer heb ik de baby in de buik en andere keer hij. Mijn buik danst erop los en wij vinden het alle 3 geweldig en kunnen er heerlijk van genieten met zijn 3en.

 84. Puk79 Puk79

  85

  De eerste schopjes van m'n kleine meisje, zo bijzonder ! Ik vergeet het nooit meer! ????

 85. Tamaart Tamaart

  86

  De dag dat ik erachter kwam dat ik zwanger was. Tevens de dag dat mijn vriend mij ten huwelijk vroeg!

 86. MichelleStukart MichelleStukart

  87

  Jaaa voor een vriendin waarvan ik vorige week hoorde dat ze een kindje krijgt! ???? ik vond het allereerste "plopje" een heerlijk moment, ik was vroeg naar huis gegaan van werk omdat ik er helemaal doorheen zat en toen was daar, al liggend op de bank, ineens mijn kleintje die even liet weten dat hij er was ❤

 87. KimtHart KimtHart

  88

  Het moment van de eerste echo waaruit bleek dat ik zwanger was van een tweeling. Onbetaalbaar!

 88. TamaraLK TamaraLK

  89

  Het moment dat wij na de geboorte te horen kregen dat wij ouders geworden waren van een zoon. Mijn vriendin was ook zwanger en wist wel het geslacht van haar baby maar hield dit geheim, de pret was nog leuker omdat zij tot aan de geboorte van haar zoon haar mond netjes gehouden heeft over het geslacht. Haar vriend en mijn vriend zijn samen opgegroeid en nu gaan onze zonen dat ook doen. Zo bijzonder.

 89. suzanne_koster suzanne_koster

  90

  Dat we na 2 meiden te horen kregen dat we een zoon krijgen! Wat waren z'n zussen trots en iedereen moest het weten :) Nog steeds zijn ze supertrots en dolgelukkig dat hij er nu wel heel snel aankomt!

 90. CindyBroeders CindyBroeders

  91

  Ik wil graag meedoen voor mijn schoonzusje. Ze is nu ca 20 weken zwanger. Zelf ben ik ook mama en elke keer als ik mijn kindjes voelde bewegen genoot ik daarvan! Heel veel gouden randjes!

 91. Krissie1984 Krissie1984

  92

  Ons dochtertje van bijna 3 jaar, maakt deze derde zwangerschap extra bijzonder. Deze keer begrijpt zij heel goed dat er een baby in mama's buik zit. En zij is er dan ook dagelijks mee bezig. Met haar stethoscoop kan zij de baby horen. En door het gaatje van mijn navel, kan zij de baby zien. Hele verhalen worden er verteld. Van deze momentjes geniet ik intens. Onze jongste van 1 jaar, heeft nog niks in de gaten en springt vrolijk op mama's buik. Maar ook dat zijn heerlijke knuffel momentjes! Nog een paar maandjes en dan is ons gezinnetje compleet. Dat deze zwangerschap de laatste zal zijn, zorgt ervoor dat ik er nog bewuster mee bezig ben en maximaal geniet van elke dag!

 92. Mides Mides

  93

  Het moment dat mijn dochter liedjes zingt voor haar broertje in mijn buik, dan smelt ik!

 93. lindaenbjorn lindaenbjorn

  94

  Het moment van de 20-weken echo dat we zagen dat we een gezonde zoon en dochter zouden krijgen blijft een mooi moment :D nu doe ik mee voor mijn zwangere zus want tante worden is ook heel bijzonder :D

 94. Merlissa1984 Merlissa1984

  95

  Dat was op bevrijdingsdag! Mijn kleine mannetje was heel de ochtend al een feestje aan het bouwen in mijn buik, totdat er een ooiervaar overvloog en de weeën begonnen. Eind van de middag is hij geboren. Ooiervaar....... bevrijdingsdag...... toeval? Voor mij zijn het voortekenen van een mooi leven.

 95. Joyce-je Joyce-je

  96

  Het moment waarop de test positief aangaf ????

 96. Laura206 Laura206

  97

  Het cliché moment dat we erachter kwamen dat we een zoon kregen had voor een beide een gouden randje. Maar het moment met een dikke vette gouden rand was toen onze dochter uitsprak dat zij zo graag haar broertje wilde zien en of ze even via mijn navel mocht kijken of ze hem al kon zien.

 97. loveley_laura2 loveley_laura2

  98

  welk moment? is de helle zwangerschap niet 1 groot goud moment en zo een wondertje op de wereld mogen zetten.

 98. Jessie21weeks Jessie21weeks

  99

  Mijn gouden randje was toen ik de 20 weken echo had en ik toch gelijk kreeg(mijn vriend dacht meisje) en het een jongen werd haha en mijn vriend mij dus na weddenschap moest trakteren op een dagje shoppen ????????

 99. Maggie1989 Maggie1989

  100

  Mijn momentje met een gouden randje was met 17 weken en 6 dagen. Zwanger van mijn 1e kindje vertok mijn zusje naar een eigen woning waardoor ik alleen in ons huisje achterbleef. Heel erg moeilijk had ik het 's avonds toen ik alleen op de bank zat. Het was alsof mijn kleine mannetje wilde zeggen: hé mam, je bent niet alleen. Ik ben er ook nog hoor! Want toen ik zo'n lekkere huilbui had voelde ik zijn eerste schopje. Nu 5 weken verder is hij niet meer gestopt :D

 100. danielletet danielletet

  101

  Dat ik een hartstikke gezond kereltje op de wereld mocht zetten wat ik nooit van mezelf gedacht had. Zijn liefde is goud waard!!! ;-)

 101. Jongemoeder20 Jongemoeder20

  102

  Het moment dat ik het voetje van de kleine man daadwerkelijk door me buik heen zag en voelde. Dat moment was voor mij zo bijzonder, dat ik het moeilijk vind te beschrijven. Hij doet het zo goed, en groeit ontzettend goed. Ik kijk met een dubbel gevoel uit naar de bevalling mede doordat het voor mijzelf een flinke risico bevalling is, maar dan wel mn prinsje kan verwelkomen! En het voelen van zn voetje en wetend dat die nog veilig en goed in mijn buik zit, is voor mij het moment met een goud randje!v

 102. KyliexQuinten KyliexQuinten

  103

  Het allereerste schopje van mijn lieve kleine mannetje! En steeds het beter voelen van de schopjes tot af en toe blauwe plekken toe! Ik vond dit ondanks het af en toe zeer deed zo geweldig!! Mijn kleine schat is nu 13weekjes oud en drinkt vollop uit jullie geweldige flessen. Maar omdat ik kleintjes had ben ik wel weer toe aan grotere :) Ook jullie super spenen geven mijn zoontje een rustig gevoel! Xxxxx WE LOVE DIFRAX ????

 103. leentje85 leentje85

  104

  Dat mijn oudste dochter van 7 bij het naar bed gaan niet alleen papa en mama maar ook de baby in mama haar buik welterusten wenste terwijl ik op dat moment niet eens wist dat de derde op komst is. Na aanleiding daarvan een positieve test gedaan.

 104. Dark roby Dark roby

  105

  Het moment dat de hond van mijn moeder der hoofd op mijn buik legde en kusjes aan mijn buik begon te geven. Honden voelen en weten dat soort dingen gewoon echt prachtig

 105. melanie1231 melanie1231

  106

  Dat ik na 12 weken kon genieten van de zwangerschap na 2 miskramen. Dat ik met 18 week ons 2e kindje voelde schoppen. Dat we met de 20 weken echo het geslacht te weten kwamen en we de naam uitspraken en dat het kindje ????deed tegen de naam op de echo.

 106. melanie1231 melanie1231

  107

  Dat ik na 12 weken kon genieten van de zwangerschap na 2 miskramen. Dat ik met 18 week ons 2e kindje voelde schoppen. Dat we met de 20 weken echo het geslacht te weten kwamen en we de naam uitspraken en dat het kindje het teken van goed deed tegen de naam op de echo.

 107. Lady _L Lady _L

  108

  Het moment met het gouden randje was toen we er achter kwamen dat we zwanger waren. We waren twee jaar aan het proberen om zwanger te worden en liepen in het ziekenhuis. Ik was een week over tijd en toen een test gedaan, en wat waren wij blij dat het eindelijk een positieve test was!!

 108. Angel32 Angel32

  109

  Door de aanwezigheid van irregulaire antistoffen (Kell) moest ik vanaf 17 weken iedere week een echo laten maken om te kijken of onze zoon geen bloedarmoede aan het ontwikkelen was. Toen ik met 37 weken ingeleid werd vertelde mijn behandelend arts dat niemand in het team had gedacht dat ik de zwangerschap zover gezond zou dragen.... Het besef van het risico en het feit dat onze buikbaby zich had weten te redden gaf een gouden randje aan de hele zwangerschap

 109. Myrthe05071992 Myrthe05071992

  110

  Toen tijdens mijn zwangersschapsshoot onze kleine spruit spontaan non stop ging bewegen. Wij waren daar heel erg blij mee omdat ik een week van te voren in het ziekenhuis had gelegen met minder leven.

 110. Dyon Dyon

  111

  De eerste echo❤. 18 januari kwam ik er op 15-jarige leeftijd achter dat ik zwanger was. Niet gepland, en totaal onverwacht. Het was ontzettend moeilijk, omdat mijn gevoel meteen zei dit kindje ga ik houden, terwijl mijn vriend zo geschrokken was dat hij de eerste weken erg afstandelijk was. Mijn moeder heeft mij ontzettend gesteund, en zodra mijn vriend de echo zag, was hij om. Ontzettend blij en trots zat hij op de terugweg in de auto. Dat maakte mij erg gelukkig. Inmiddels heb ik mijn mavo diploma, ben ik 16, over precies één week uitgerekend, en aan het wachten op ons kleine meisje.

 111. MammaMarit MammaMarit

  112

  Moeilijke vraag... Deze hele 3e zwangerschap zit vol met mooie momenten! Maar ik geniet het meest wanneer mn andere 2 zoontjes tegen de baby praten en aan mn buik zitten. Ze zijn nu al trots op hun kleine broertje!!

 112. Cynthia Oostlander-Meijer Cynthia Oostlander-Meijer

  113

  Ik denk onze eerste echo op 29 aug toen ik 10 weken was toch een mooi kloppend hartje en heel compleet kindje ! Nu 12 weken ben nog steeds zo trots als een pauw !!

 113. Jantinedevries Jantinedevries

  114

  Het moment dat wij eindelijk een positieve zwangerschapstest in onze handen hadden en we dit fantastische nieuws nog net aan mijn ernstig zieke moeder konden vertellen!

 114. WaitTheWait WaitTheWait

  115

  Na een lange weg om tot een zwangerschap te komen, bij de eerste echo horen dat ze met twee onderweg zijn om onze wereld op zijn kop te zetten! 17 weken verder doen ze het nog steeds super

 115. HarmaLouise89 HarmaLouise89

  116

  Het gouden randje in mijn zwangerschap was het moment dat we er achter kwamen dat we een meisje kregen. Mijn man had vanaf het begin gehoopt op een meisje, want hij zag al een blond meisje met paardenstaarten voor zich. En die hebben we dus gekregen! Onderhand is ze een eigenwijs meisje van 2, met mooie lange blonde haren ????

 116. Ilse Simons Ilse Simons

  117

  Dat toen mijn zoon geboren werd het vermoeden was dat hij midden verstandelijk gehandicapt was en nu een pracht kind is met een licht verstandelijke beperking. Heb me weinig aangetrokken, dacht we zien wel, waar het schip strand en anders het zij zo. Alles komt goed, alleen heeft het tijd nodig, wat ben ik trots op mijn zoon die kan praten en zelfs lezen en schrijven. Daarom heeft mijn zwangerschap echt wel een gouden randje onverwachts gekregen achteraf!! Ik wil het pakket niet voor mezelf winnen, maar voor mijn petekindje die nu een kleintje gaat krijgen binnen 2 maanden.

 117. Dees19 Dees19

  118

  Dat zijn er heel erg veel.. Maar dit is toch wel de mooiste.. ivm bekkenproblemen was ik genoodzaakt 's middags te rusten en af en toe lag mijn oudste (Sam) bij mij, toen hij heel boos zei: "mama, lig eens stil!" Toen ik zei dat dat de baby was lag hij mij heel gek aan te kijken!

 118. Jan31 Jan31

  119

  De eerste echo , dat is echt om nooit te vergeten.

 119. Ingping Ingping

  120

  Wauw wat een gave win actie. Het moment in mijn zwangerschap met een gouden randje was dat ik toch nog uiteindelijk na 41 weken en 6 dagen thuis kon bevallen van ons kleine meisje. De dag erop stond de afspraak in t ziekenhuis gepland... Heerlijk thuis in onze vertrouwde omgeving. Super trots en intens gelukkig met de geboorte van ons dochtertje Mayla. Sinds deze week overgestapt op andere voeding die wat dikker is en onze flessen van dit moment voldoen niet echt aan onze wensen. Dus ik zou dolgraag deze mooie set willen uitproberen. Toi toi toi...

 120. Sofje79 Sofje79

  121

  De eerste keer dat we onze kleine meid zagen bij de echo. Dat we voor de tweede keer het geluk mochten hebben dit mee te maken

 121. Nien13 Nien13

  122

  Mijn zwangerschap was er één van meerdere gouden randjes. Als eerste dat ik deze heb uitgedragen tot 38 weken (31-8 is onze dochter geboren), nadat de oudste met 28 weken ter wereld kwam. Daarnaast ben ik aan de start van de zwangerschap ernstig ziek geworden (had niks met elkaar te maken), omdat ik zwanger was zijn er heel snel specialisten ingeschakeld waardoor men erachter kwam dat ik een auto-immuunziekte heb. Dankzij dit kindje is het snel gevonden voor ik ernstige schade aan mijn organen opliep. Zij heeft als het ware mij leven gered!

 122. Lianne Holtkamp-Jansen Lianne Holtkamp-Jansen

  123

  Het gouden randje van de zwangerschap is de echo waarop te zien is dat alles er op en aan zit en alle metingen zijn binnen de marges!!

 123. mama van 2 zoontjes mama van 2 zoontjes

  124

  mijn zwangerschap kreeg een gouden randje toen ik achter de zwangerschap kwam :) nooit gedacht een gezin te worden met 3 kindjes. toch nog een wondertje mogen groot brengen.

 124. Stina Stina

  125

  Op het einde van de eerste echo zagen we de piepkleine 'baby' dansen :) dat was het beste moment van de dag.

 125. esther1986 esther1986

  126

  gaaf met een nieuwe 2de kleine op komst. super leuk! waaag een kansje <3

  • esther1986 esther1986

   127

   het moment waar op je weet dat je zwanger bent, en natuurlijk smelt als je het hartje hoort kloppen, en voelt bewegen niets mooier dan dat

 126. Eliet Eliet

  128

  De eerste echo, eigenlijk de hele zwangerschap het is onze eerste, maar het moment dat ik en mijn partner ons kleine wonder voor het eerst zagen. Wat het speciaal maakte was de glimlach die langzaam verscheen op mijn man zijn gezicht, nog nooit heb hen hem zo gelukkig gezien. Magisch

 127. Ma.speksnijder Ma.speksnijder

  129

  Ben erg blij met mijn zwangerschap maar een goudenrandje is er nog niet echt geweest. Mijn vorige zwangerschap eindigde 1e kerstdag met spoed keizersnee. En 6 dagen later overleed ons kindje. Hij had een ernsige hersenafwijking en was niet levensvatbaar. Voor deze zwangerschap betekend dit extra echo's wat stiekem wel leuk is maar tot de 20 weken echo als we "zeker" weten dat alles goed is zal er naast een goud randje ook een grote dikke zwarte lijn staan die het randje overschaduwd.

 128. GewoonLin GewoonLin

  130

  Het moment dat we het geslacht te weten kwamen doormiddel van een taart. Het geslacht maakt dan wel niet uit, maar toch was er dat gouden randje, eindelijk een meisje in de familie. ;-)

 129. janechugu janechugu

  131

  Toen ons kindje heeft ons een kusje gegeven op de echo. Zo schatig was het!

 130. BiBi1986 BiBi1986

  132

  Ons moment met een goude randje was het moment dat wij het telefoontje kregen van het ziekenhuis dat de terug plaatsing is gelukt en we in verwachting zijn,dat na jaren bezig te zijn geweest. Nu al weer 24 weken in verwachting van ons kleine wonder. X

 131. annekehoekstra annekehoekstra

  133

  Dat ons dochtertje van 4 zo heerlijk op mijn buik ligt en dan enthousiast verteld dat de baby broertje of zusje schopt. En heerlijk mijn buik wil insmeren met bodylotion echt momentjes om te genieten!

 132. annekehoekstra annekehoekstra

  134

  Dat ons dochtertje van 4 zo heerlijk op mijn buik ligt en dan enthousiast verteld dat de baby broertje of zusje schopt. En heerlijk mijn buik wil insmeren met bodylotion echt momentjes om te genieten!

 133. Clogtenberg Clogtenberg

  135

  Naast uiteraard erachter komen dat er een wondertje op komst was, vond ik de 3D echo met 27 weken het gouden magische momentje... Opeens bij het zien was er een vonk... Onbeschrijfelijk, maar zo magisch... onvoorwaardelijke liefde... iets waar ik me tot die tijd uit angst voor af had gesloten.

 134. Daffieduck Daffieduck

  136

  Dat ze beiden (tweeling) begonnen met trappen zodra ze salsamuziek hoorden! Die muziek leken ze te herkennen van mijn danslessen, ze swingden gezellig met mama mee!

 135. Yhei Yhei

  137

  Dat onze dochter (4) onze zoon (1) uitlegt dat hij grote broer wordt en dat ze samen komen knuffelen met de baby in mijn buik. Het mooiste is dat de baby hen terug knuffelt met zijn getrappel in mijn buik.

 136. Silvia01 Silvia01

  138

  Mijn dochter schopt mij momenteel flink. Ik voel haar constant bewegen. En ik weet nu al dat ze drukker zal worden dan onze eerste dochter . Ik ben nu al verliefd.

 137. lindentesannicl lindentesannicl

  139

  Sowieso zwanger zijn! maar de echte gouden randjes waren het vertellen aan de grote zussen (toen 4 en 6 jaar) Het grote nieuws vertellen op ons 12,5 jaar bij elkaar zijn feestje! De echo met de grote zussen. De geboorte, na 2 meiden een jongen, heel bijzonder om mee te mogen maken! En de kennismaking tussen grote zussen en kleine broer! HEEL BIJZONDER EN DANKBAAR om 3 gezonde kinderen te mogen krijgen!

 138. danielle09 danielle09

  140

  mijn dochtertje heb bij de geboorte van haar broertje veel moeite gehad met hechten, ze heeft er alles aangedaan om hem zo maar te zeggen uit de weg te ruimen.. maar nu 2 jaar later zijn ze beste vriendjes. door de hectische zwangerschap toen en begreep ze er zelf niet veel van ze was toen ook pas 2 jaar.. nu word ze 4 jaar en ben ik 33 weken zwanger en ze is zo zorgzaam mama mag niet veel doen en moet oppassen anders gaat de baby stuk volgens haar haha. voorbeeldje we moeten de straat oversteken naar de babysitter (verloskundige) en er kwam een auto aan en me dochter zei mama blijven staan anders is de baby stuk kunnen wij zijn muziekje (hartslag) niet meer horen. voorbeeld mama baby bedje mooi opmaken he anders slaapt ie niet lekker dadelijk. dus zou leuk zijn als we dit pakketje winnen is het namens haar het cadeautje naar haar aankomende broertje . och wat zal ze trots zijn. en wij natuurlijk ook 21jarige mama van dadelijk 3 kids wij kunnen dit goed gebruiken. mijn dochter maakt deze zwangerschap extra bijzonder zij geeft het gouden randje in vergelijking met de vorige zwangerschap!

 139. Francina Veen Francina Veen

  141

  Ik wil de set graag winnen voor mijn vriendin, zwanger en binnenkort uitgerekend. Zelf ben ik al trotse mama, mijn gouden rand is het moment dat de arts mij vertelde dat ik geen galstenen had, maar al 23 weken zwanger bleek te zijn!

 140. caatjuhhh caatjuhhh

  142

  De Dikke gouden rand was vooral na de zwangerschap. Een iniminie meisje die je heel verliefd aankijkt tijdens het drinken aan de borst. Ik kon wel uren voeden maar daar had ik helaas wat te weinig voor...

 141. Elda Elda

  143

  Toen mn dochter hoorde dat ze een broertje of zusje zou krijgen was een geweldig moment. Heb haar nog nog nooit zo gelukkig gezien.

 142. Puk79 Puk79

  144

  De eerste schopjes van mijn kleine meisje, dit was zo bijzonder!

 143. lyn1988 lyn1988

  145

  dat ons kleintje veilig en gezond ter wereld kwam. met 31 weken wilde ons zoontje er al uit, gelukkig bleef hij zitten met weeënremmers. met 36 weken weer opgenomen ivm minder leven, toen kwam het ziekenhuis er achter dat hij veel te weinig gegroeid was en met 38weken moest hij gehaald worden. daarom is ons zoontje goud waard!

 144. Catharina73 Catharina73

  146

  Ons gouden momentje was de dag dat we te horen kregen dat de embryo, die 2 weken daarvoor teruggeplaatst was, zich verder had ontwikkeld en we eindelijk na 10 lange en zware jaren zwanger waren. Daarna hebben we nog veel meer mooie momenten gehad tijdens de zwangerschap, maar niets was zo ontzettend mooi als dat moment! ????

 145. SueEllend SueEllend

  147

  Het moment dat hij daadwerkelijk op mijn buik werd gelegd. Daarna een maand opname gehad. Maar dat was echt geweldig mooi

 146. Marinkie Marinkie

  148

  Dat ik bekend maakte wat het zou worden

 147. Juliexje Juliexje

  149

  Het moment van het eerst schopje in mijn buik (L) !

 148. YoungMom YoungMom

  150

  In mijn lijn van familie zijn jongetjes zeer zeldzaam. Met mijn eerste zwangerschap wist ik meteen dat het een meisje was, met mijn tweede had ik het gevoel dat het een jongetjes was. Dit kon jammer niet bevestigd worden want ik verloor hem met 8 weken. Nu met mijn derde zwangerschap had ik ook het gevoel jongetje en toen ik met de 20 weken hoorde dat de baby niet alleen gezond maar ook een jongen is, kan ik het gevoel alleen beschrijven als 'in heaven'. Nu ben ik 28 weken zwanger van mijn mannetje en kan ik niet wachten tot ik hem in mijn armen kan sluiten.

 149. Happymama84 Happymama84

  151

  Mijn gouden randje zat om deze hele zwangerschap. Ik wist vanaf het begin dat het mijn laatste zwangerschap zal zijn. Ik heb daarom geprobeerd om van iedere seconde te genieten. Echt stil de staan bij deze mooie periode in mijn leven. Ik heb veel foto's gemaakt en veel moment bewust gevoeld en genoten. Ik ben nu 10 dagen geleden bevallen, en het was echt een zwangerschap met een gouden rand om naar terug te kijken.

 150. A. van Keulen A. van Keulen

  152

  Het gouden randjes moment uit mijn zwangerschap is telkens als mijn dochtertje van 3 trots verteld dat er een baby'tje in mama's buik zit!

 151. silliebillie silliebillie

  153

  Mijn beide kinderen zijn verwekt middels IUI, en met het materiaal van een donor, beschikbaar gesteld door het ziekenhuis. Ik kan mij nog zo goed herinneren hoe ik me voelde toen ik eindelijk dat lang verwachte streepje zag. Mijn gouden randje, beide keren. <3 En wat een gevoelens en ervaringen de 9 maanden die daar op volgden. Het geheimpje dat je meedraagt de eerste 3 maanden, het contact met je kindje in je buik dat niemand anders kan ervaren zoals jij dat ervaart....Inmiddels is mijn zoon 3 en mijn dochter 1. Ik ben nog steeds single en heb nooit geen seconde spijt gehad van de beslissingen die ik heb genomen. Nu is het de beurt aan mijn zusje, zij en haar vriend verwachten in januari hun eerste kind, een meisje. Graag zou ik dit gouden feestpakket dan ook voor haar winnen. Het difraxspeentje is veruit de schattigste voor een newborn!

 152. vermeertje vermeertje

  154

  Dat we met 12 weken nu wel een kloppend hartje hadden en onze kleine man al druk in de weer was

 153. San-joepie San-joepie

  155

  De super verrassing van de babyshower die ze voor mij hadden georganiseerd.

 154. Romy bibi Romy bibi

  156

  Het moment dat mijn vriend de baby ook kon voelen nadat hij avonden laten we eerder maar zeggen weken op de bank en het bed hebben gelegen en elke keer als de baby schopte ik vroeg o voel je dat!? En hij teleurstellend elke keer zei nee.. maar in week 22 was het dan zover! En wat waren we trots omdat ook mee te mogen maken

 155. Gabe Gabe

  157

  Bij alletwee mijn kindjes een vruchtwaterpunctie moeten doen omdat er een dikke nekplooi op de echo te zien was. het moment dat we na weken onzekerheid te horen kregen dat ze beide kerngezond waren en gelijk rond 14 weken hoorden dat we een meisje en een jongen kregen heeft voor mij toch wel een gouden randje. Hoeveel geluk kan een mens hebben.

 156. Marlou-Louise Marlou-Louise

  158

  Eigenlijk is mijn hele zwangerschap een periode met een gouden randje. Bijna alle 'life big events' hebben wij in een half jaar tijd gedrukt. In september 2016 zijn wij getrouwd, ik was toen 19 weken zwanger. De zwangerschap kwam wat eerder dan wat wij gedacht hadden. We waren er dolgelukkig mee en waren erg dankbaar dat het zo snel gelukt was. Toen ik 36 weken zwanger was, zijn wij verhuisd naar ons nieuwe huis en hebben we op de valreep alles op tijd af kunnen krijgen. Ons kindje heeft ons 2 weken rust gegund en vond het toen hoogtijd om zijn mama en papa te leren kennen. Het was een hele hectische maar mooie periode en mochten we het overnieuw doen, zouden we het net zo weer doen.

 157. kariin_x kariin_x

  159

  Ik moet dat gouden randje nog gaan beleven, aangezien ik er net pas achter ben dat ik zanger ben! Dit zou een super kado zijn om te winnen!! Ik hoop dat ik nog heeeel veel mooie gouden randjes ga beleven! :D

 158. ilona_hoeven ilona_hoeven

  160

  Deze vraag is makkelijk ???? Dat was toen we voor een echo gingen en onze oudste dochter mee mocht. We vroegen of ze wist wat ze op de echo zag. Haar antwoord was gelijk een baby (ze vroeg al toen nog 1.5 jaar was al om een broertje of zusje en wist dat die er eigenlijk niet zou komen omdat we de medische molen niet meer in wilde gaan). Maar haar gezichtje en reactie was zo mooi dat zelfs de verloskundige een traantje weg pinkte. Wat was ze blij. En nu is ze al 3 maanden een echte grote trotse zus

 159. artske artske

  161

  Het moment dat ik hoorde dat we een meisje zouden krijgen! De zwangerschap zelf verliep vol zorgen en ze kwam veel te vroeg, waardoor ze nu nog in het ziekenhuis ligt. Reden te meer om de goede momenten in ere te houden.

 160. yvo_k yvo_k

  162

  Op de peuterspeelzaal van mijn zoontje werkten ze met het thema baby's. Ik mocht op bezoek komen en mijn verloskundige liet aan de kinderen het hartje van de baby horen. Ook mijn zoontje mocht met een doppler het hartje van de baby opzoeken (met hulp). Het meest bijzondere moment van mijn zwangerschap was de blik in zijn ogen toen hij het hartje van zijn broertje vond. Zo trots!

 161. Nells Nells

  163

  Het moment dat de misselijkheid voorbij was en de 'vlinders' in mijn buik begonnen. Dat heerlijke gevoel dat steeds sterker werd naarmate onze baby groeide. Dat gevoel van samen.

 162. Melissavdk Melissavdk

  164

  Met een zwangerschap van de eerste 6 maanden geen eten en drinken binnen konden houden, vanaf maand 3 ongeveer plat heb gelegen, en ik sinds 4 maanden voor de bevalling er alleen voor stond. Vond ik de momenten heerlijk dat ik even naar zijn hartslagje kon luisteren. Ik heb in de zwangerschap veel ellende en stress gehad, waardoor ik vaak een extra controle had, en op de moment dat ik zijn hartje hoorde kloppen, kwam ik gelijk tot rust en voelde ik me ziels gelukkig. Het is misschien een heel simpel dingetje, maar die momenten gaven mij het meeste geluk, en vooral ook doorzettings kracht. En de 20 weken echo gaven me ook veel geluk, want daar werd al bij gezegd dat hij dingetjes van mij mee had (hij had bij de 20 weken echo hele lange beentjes, net als dat ik heb) en om al te horen dat mijn kindje iets van mij weg heeft, voor dat hij geboren is, vond ik toch wel iets heel speciaals

 163. Baukje de Haan Baukje de Haan

  165

  Het moment dat de grote zus en broer hun baby zusje voor het eerst zagen! dat was toch echt wel een smelt moment, een moment die je voor altijd vast legt in je geheugen

 164. Pammetje1981 Pammetje1981

  166

  mijn zwangerschap heeft een gouden randje nadat ik na meerdere miskramen nu eindelijk een blijvertje lijk te hebben ????

 165. Pammetje1981 Pammetje1981

  167

  mijn zwangerschap heeft een gouden randje nadat ik na meerdere miskramen nu eindelijk een blijvertje lijk te hebben

 166. mamavster mamavster

  168

  Op 17 jaar was ik zwanger van een meisje. Helaas heeft moeder natuur ervoor gekozen dat mijn meisje een sterretje werd. Nu ik op 20 jaar eindelijk weer zwanger ben wil ik heel graag dit pakket winnen! Het lijkt wel alsof mijn sterretje opnieuw wordt geboren maar nu in een goede omgeving! Dat is goud waard!

 167. Butterfly92 Butterfly92

  169

  Het moment met een gouden randje is toch wel de allereerste echo dat wij ons kleintje zagen, een hartje zagen kloppen en te horen kregen dat mijn voorgevoel klopt: ik ben uitgerekend op de verjaardag van mijn opa ???? Ook al leeft hij niet meer, was dit een heel bijzonder moment en aangezien hij komend jaar 101 zou worden voelt dit voor ons als een nieuw begin na veel tegenslagen en is het daarom ons gouden moment ❤️

 168. ptricee ptricee

  170

  mijn hele zwangerschap heeft een goud randje.... er groeit een wondertje in me buik, een wondertje van mij en mijn partner. in november mogen we ons wondertje eindelijk verwelkomen en dan zou deze gouden pakket echt super goed bij van pas komen!! ????????

 169. tessabo tessabo

  171

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor iemand anders dus deze vraag is niet te beantwoorden voor mij! Ik hoop dat ik iemand blij kan maken :)

 170. Joosjuh18 Joosjuh18

  172

  Mijn gouden randje; Ik keek naar mijn oma van 95 en ik wist het, ik ben zwanger. Een oma met een hart van goud. Dag later heb ik een test gedaan en ja hoor zwanger. Na de test wist ik het, het word een meisje! Ook dit kwam uit bij de 16 weken echo. Dit was een zwangerschap met een mooi goud randje????. Nu zwanger van de 2e, helaas is oma overleden. Nu weer sterk het gevoel, nu een jongen. Nog even afwachten. Dit word vast ook een zwangerschap met een mooi goud randje. Dit mooie cadeau van difrax, komt mooi van pas met een goud randje.

 171. Nykoernap Nykoernap

  173

  Mijn gouden randje was de eerste echo die wij hadden met 4 weken na de positieve test na 6 lange jaren en de medische malle molen... 1 iuid behandeling was nodig om eindelijk zwanger te worden van ons prachtige meisje wie wij hebben mogen verwelkomen op 6-7-2017!

 172. Stefanieoprins Stefanieoprins

  174

  De moment waarop mijn dochertje eindelijk door had dat er een baby in de buik van mama was aan het groeien. Daarna was het elke dag " mama, Fleur baby voelen". Zo leuk :)

 173. Ann325 Ann325

  175

  De keren dat ons zoontje uit het niets een kusje op mijn buik gaf hij was net 1 en kwam toch elke x de baby een kusje geven. De zwangerschap zelf zat geen gouden randje aan en was blij dat na 39 weken ons zoontje eindelijk kon knuffelen. Ik wil dit pakket graag winnen voor een vriendin die de hele zwangerschap al ziek is. Dus het goudenrandje is ver te zoeken. Met dit pakket heeft ze genoeg gouden randjes. En omdat ze altijd al fan is van difrax!

 174. Samson87 Samson87

  176

  Mijn gouden randje is toch wel de eerste keer dat ik mijn baby voelde! Wat een bijzonder moment. En pas later toen mij man het ook kon voelen, belevenden we dit samen!

 175. kim anthonissen kim anthonissen

  177

  Het gouden randje in de zwangerschap van mijn zusje was voor mij het moment waarop mijn zusje mij vertelde dat ik tante zou worden. Ik ben in de zevende hemel en ik kijk er echt naar uit om tante te mogen zijn van een heel lief nichtje of neefje want dat weten we nog niet.

 176. ilonaa1992 ilonaa1992

  178

  Het voelen trappen van de kleine vond ik echt heerlijk, hij reageerde zelfs met trappen als zn grote broer aan mn buik zat.. Helaas heb ik niet heel lang kunnen genieten van het getrappel gezien meneer al met 33+2geboren werd.

 177. DinekeW DinekeW

  179

  De momenten als ik aan het rusten was en mijn dochter in mijn buik actief werd.

 178. MamavanF&O MamavanF&O

  180

  Ik heb dit keer (3e) een heerlijke zwangerschap gehad. Bijna geen last gehad van kwaaltjes, dit keer een normale bloeddruk. Heerlijk tot aan m'n verlof met 36 weken twee keer in de week kunnen sporten. Extra genoten van m'n laatste zwangerschap, ik ga het getrappel in m'n buik nog missen. Al met al een complete zwangerschap met een gouden randje, nee niet randje, rand!

 179. Sziget Sziget

  181

  Iedereen in onze omgeving dacht dat we een dochtertje zouden krijgen alleen 't Mama instinct won het want we krijgen een babyboy. Moeder instinct is er al terwijl we nog een paar weekjes moeten wachten op onze kanjer!

 180. nvanderpalen nvanderpalen

  182

  Ik ben nu bijna 23 weken zwanger. Het moment dat we erachter kwamen dat ik zwanger was, was zo onwerkelijk. Het duurde even voordat het echt was door gedrongen dat we een kindje krijgen. Week 7 t/m 12 waren wat minder prettig gezien de kwaaltjes. Maar naarmate de kwaaltjes afnamen, mijn buik begon te groeien en ik mijn kindje steeds meer in mijn buik begon te voelen bewegen, werd de zwangerschap specialer. Mijn vriend voelt sinds kort mijn kindje ook bewegen als hij zijn hand op mijn buik legt. Het hoogtepunt was denk ik toch in week 13, toen we ons kereltje op de echo mochten bewonderen. Het was echt al een baby en erg bewegelijk! Dit was zo bijzonder om te zien, ook voor mijn vriend, die normaliter vrij nuchter is. Dit moment had een gouden randje voor ons! Maar eigenlijk is de hele zwangerschap zo bijzonder. Wat zijn we dankbaar!

 181. Lytsebaby Lytsebaby

  183

  Mijn gouden randje van de zwangerschap; was mijn bevalling van mijn dochtertje, het ging allemaal zo prettig en binnen 4 uur was ik bevallen. Dat heb ik het fijnst ervaren, en je voelt je dan zo rijk met een gezond kindje op je armen.

 182. mata mata

  184

  Dat was zeker het moment dat er op de test stond dat ik zwanger was!

 183. Dietske Dietske

  185

  Het gouden randje van mijn zwangerschap was het moment dat ik samen met mijn vader en vriend de familiewieg in elkaar ging zetten. De wieg waar alle kinderen in de familie in hebben gelegen en mijn moeder een nieuw hemeltje voor heeft gemaakt. Het is zo bijzonder dat onze kleine meid nu in het zelfde wiegje ligt als ik zo lang geleden.

 184. Jojopalonii Jojopalonii

  186

  De allereerste echo waar ik voor de eerste keer een kloppend hartje zag, waarna ze even zwaait om te laten zien dat ze er is de tijd stond werkelijk even stil???? mag haar hopelijk snel vast houden over 2 weekjes uitgerekend ????

 185. Irayne Irayne

  187

  Mijn gouden randje was wanneer mijn vriend en ik te horen kregen dat we een dochter kregen. Ik was er namelijk heilig van overtuigt dat we een jongen zouden krijgen maar was eigenlijk zo blij dat we een meisje krijgen. Ze kan nu elk moment komen, en kan echt niet wachten tot ik haar in mijn armen heb

 186. moederanja moederanja

  188

  De reactie van onze kleinkinderen toen ze hoorden dat ze weer een broertje of zusje kregen, Ze kregen de envelop met echo foto en vol ongeloof bekeken ze hem en snapte het gelijk, de oudste begon spontaan te huilen zo blij was ze. Geweldig dat je het tegenwoordig kunt filmen en wij op afstand mee kunnen genieten.

 187. CM2702 CM2702

  189

  Vorige week ben ik opgenomen in het ziekenhuis vanwege een acute blindedarmontsteking. Nu ik weer thuis ben besef ik dat je tijdens de zwangerschap echt moet genieten van alle kleine dingen!

 188. Lottejulsing Lottejulsing

  190

  Het moment dat we een positieve test hadden, wat een ontzettend mooi moment.. daarna was ook de eerste echo heel bijzonder, we kunnen niet wachten om het hartje te horen binnenkort!

 189. m1701 m1701

  191

  we verwachten eind december ons kleintje, dus zou super leuk zijn!

 190. Xaverashley Xaverashley

  192

  Vanaf het moment dat ik mijn dochtertje voelde bewegen in mijn buik! Op dat moment was mijn vriend erbij, en was een heel mooi intiem moment♡ ik doe graag mee voor mijn zus die nu in verwachting is!

 191. DorienV DorienV

  193

  Toen we met mijn ouders en schoonouders op het terras zaten en we vertelden dat ik zwanger was! Dat was een van de vele mooie momenten! Maar ook elke keer dat ik hem voelde bewegen in mijn buik. Nu is hij alweer bijna 8 maanden. Ik zou dit pakket willen winnen voor mijn vriendin die nu zwanger is van een tweeling!

 192. cootje48 cootje48

  194

  zwanger zijn was een hel..... het mooiste moment was wel de 20 weken echo waar je hoort dat ondanks jouw ellende het kindje het goed doet

 193. anigertaamseek anigertaamseek

  195

  Het moment waarop mijn zoontje van 12 maanden mijn (6 maanden) zwangere buik kuste, alsof hij doorhad dat zijn broertje erin zat, was goud waard!

 194. Marjolijn000 Marjolijn000

  196

  Het moment dat we er eindelijk achter kwamen dat de zwangerschap van mijn schoonzus goed ging (na een aantal miskramen).

 195. MariekeGroeneveld MariekeGroeneveld

  197

  De andere twee kids (net 3 en 1,5) mee naar de verloskundige. Alsof we voor het eerst als compleet gezin oppas waren. Vooral toen er nog even een echo kwam en de oudste trots mee aan het kijken was

 196. Joycejutje Joycejutje

  198

  Het moment dat na 8 jaar en een icsi poging een 2 de streepje op de test kwam te staan. We hebben met z'n 2e staan huilen van geluk.

 197. Nina1 Nina1

  199

  Het moment dat we hoorden dat we een dochter zouden krijgen!

 198. Gebruikersnaam1989 Gebruikersnaam1989

  200

  Een van de gouden randjes aan mijn zwangerschap is het mee mogen doen aan te gekke winacties. Hopelijk win ik hiermee echt supergave prijzen waarmee ik het kleine wondertje, dat na maanden proberen eindelijk in mijn buik zit, kan verwennen zoals een echte mama dat mag doen. Een gouden start voor mijn kleintje zou echt te gek zijn! Ik ga duimen, dat wij deze te gekke prijs mogen gaan winnen :$.

 199. sebas112 sebas112

  201

  9 december 2009,de dag dat voor ons de wereld even stil kwam te staan. Mijn broertje die op dat moment 20 jaar was overleed door een noodlottig ongeval.Het verdriet en de pijn die je dan voelt is onbeschrijfelijk en je niet voor te stellen als je zoiets niet van dichtbij mee hebt gemaakt.Maar deze dag zou 3 jaar later een gouden randje krijgen en dit is waarom. Als ouders van 3 prachtige kids voelde ons gezinnetje nog niet compleet. De wens voor een 4e wondertje was dan ook erg groot. Na wat wikken en wegen zijn we er dan toch voor gegaan,we zouden proberen om weer zwanger te worden. Na een maand of 4 ‘proberen’ was ik nog niet zwanger, iets wat ik totaal niet herkende van de vorige keren toen het gelijk raak was. Bij onze zoon zelfs door de pil heen! Paniek begon bij mij al gelijk toe te slaan..was ik al te oud? Ik was pas 29, dus nee dat kan het niet zijn.. Zwanger! Blijkbaar was ik er gewoon teveel mee bezig want 2 maandjes later was het dan toch zover,ik was zwanger! Dan is het spannend tot je die eerste echo hebt gehad. En die kwam gelukkig heel snel!Pfff wat een opluchting dat het hartje klopte! Daarna de termijn nog bepalen natuurlijk..Nou mevrouw u bent uitgerekend op 21 december 2012. Het eerste wat in een flits door mijn hoofd schoot was 9 december Jeffrey..En dit sprak ik dan ook uit. Allerlei emoties werden mij gelijk de baas en ik kreeg meteen het gevoel dat het daarom even duurde voordat ik zwanger was. Ik wist zeker dat ons kindje op 9 december geboren zou worden. Dit moest zo zijn, ik wist zeker dat ons kindje op 9 december geboren zou worden! Er waren mensen in mijn omgeving die me voor gek verklaarden maar ik wist het zeker! De weken verstreken en alles ging goed.Tijd voor een geslachtsbepalende echo dan maar. Zo gezegd zo gedaan..alleen wilde het kleine kruimeltje in mijn buik niet echt meewerken op dat moment. Dus in het ongewisse zijn we weer naar huis gegaan toen.Dan maar de 20 weken echo afwachten. Ik zal je vertellen, die paar weken wachten hebben nog nooit zo lang geduurd,maar uiteindelijk was daar de dag! Een dochter zou het worden! Wat leuk! Onze oudste 2 waren al meisjes daarna een zoon dus mama was wel weer toe aan wat roze. Alles was gezond en wel dus, we konden met een gerust hart op zomervakantie,even weg van de drukte. Een moeilijke datum. Toen kwam daar die dag, 23 augustus..De dag dat mijn broer eigenlijk 23 jaar zou worden,maar hé wacht eens… ik ben vandaag ook precies 23 weken zwanger. Wauw toeval of is hier toch iets heel bijzonders gaande? Nu werd mijn gevoel natuurlijk nog sterker en ik kon haast niet meer wachten tot het zover zou zijn. Geduldig telden we de dagen, weken en maanden af tot het december zou zijn. Het is zaterdag 8 december. Ik sta op uit bed en voel wat krampjes,niks bijzonders heb je gewoon zo tegen het einde van je zwangerschap. Voor Leo staat een etentje met vrienden op de planning vanavond dus ik nodig een vriendin uit om de avond met mij door te brengen. In alle rust ga ik smiddags nog wat boodschappen doen en wat rommelen in huis.De krampjes worden wel wat erger maar het is goed te doen. Ik zeg wel tegen Leo dat ik het idee heb dat er wat aan zit te komen maar dat hij maar gewoon moet gaan eten en dat als er iets is hij er toch zo is. Zo gezegd zo gedaan,hij uit eten ik bankhangen met mijn vriendin. Zo halverwege de avond begint het toch een beetje vervelend te worden die krampjes en ik weet niet meer zo goed hoe ik moet zitten of liggen. Mijn vriendin die ook bij de bevalling zou zijn stelt voor om de vk te bellen. Ik wil nog geen paniek zaaien dus ik wacht nog een poosje. Zo tegen 12 uur begin ik hem toch een beetje te knijpen want Leo is ook nog niet thuis en de krampjes worden alsmaar pijnlijker. Ik besloot de vk toch maar even te bellen. Ik besluit om haar toch maar even te bellen zodat ze me even kan onderzoeken. Een klein kwartiertje later is ze er en voelt even,tjaa ik voel een randje maar dat kan nog wel een dag of 2 aanlopen hoor krijg ik te horen. Euuhh nee hoor geloof mij over een paar uur kun je terugkomen dit gevoel ken ik heel goed! Zij weg, ik bel Leo met de mededeling dat ze net geweest is en hij dus naar huis moet komen. Dat duurde toch net iets langer dan ik gehoopt had op dat moment,maar uiteindelijk om 3 uur snachts was hij thuis. Ik was behoorlijk van slag maar dat terzijde.Ik wilde toch even gaan proberen te slapen en mijn vriendin zou ook even naar huis gaan. Als het zover was zou ik haar bellen.Ik nam nog even een warme douche en kroop mijn bedje in. Verbazend snel viel ik toch in slaap ondanks de krampen die ik had,de douche had me goed gedaan. Ineens schrik ik wakker,auw auw!!Nu is het menes ik ga bevallen!Hoe laat is het?Leo moet opstaan ik moet de vk bellen en mijn vriendin. De Bevalling. Zo gezegd zo gedaan,ik sta op probeer mijn man wakker te krijgen en begin te bellen. De vk en mijn vriendin arriveren zo ongeveer tegelijk en ik wandel nog wat rond.De kinderen moeten nog weggebracht worden dus Leo moet nu toch echt opstaan. Hij staat op maar kan de kids helemaal niet wegbrengen want de auto is niet hier. Dan zijn moeder maar bellen dat ze ze op komt halen. Ook weer geregeld,op naar boven want nu word het toch wel heel pijnlijk allemaal. Pff 6cm al we gaan de goede kant op.De vk besluit om mijn vliezen te breken zodat het nog wat sneller vordert allemaal. Dan is het eindelijk zover ik mag meepersen. Na 3 kwartier persen word ze geboren,op 9 december 2012 3 jaar na die gitzwarte dag in 2009. Onze Jelany Fajalynde Violetta..Bedankt lieve broer dat je ons leven weer vreugde hebt gegeven op deze dag,jij hebt haar gestuurd om op jou trieste dag een feestje te gaan vieren.Dat is waar jij van hield lachen en een feestje,dus dat is wat wij vanaf die dag zijn gaan doen. Nog geen paar uur later zit ons hele huis vol met familie en vrienden en heffen wij het glas,wij heffen het glas op die gitzwarte dag die nu een gouden randje heeft gekregen. Mijn gevoel is juist geweest en voor mij is er nu geen twijfel meer dat er meer is tussen hemel en aarde. Lieve Jeffrey Delano nogmaals bedankt voor dit wonder wat met liefde naar jou vernoemd is.Onze Jelany..En weet je wat?Ze lijkt op je.. Wij missen jou nog elke dag,maar zij maakt het allemaal iets dragelijker.

 200. Esthervl Esthervl

  202

  De momentjes dat ik mijn man zie 'groeien' tot papa. Dat maakt de kleine momentjes altijd bijzonder!

 201. 81Marieke 81Marieke

  203

  Graag voor mijn zusje die het moeilijk heeft met geld mijn fijnste moment? Dat was toen we te horen kregen dat er niet 1 maar 2 kleintjes in mijn buik zaten

 202. Aankleefsjaan Aankleefsjaan

  204

  Toen mijn vriend een klein sierraden doosje tevoorschijn haalde en vroeg of ik officieel voor aaaaaaaltijd bij hem wil blijven ???? #smelt Door die zwangerschapshormonen kon ik alleen maar snikkend 'ja' uitbrengen.

 203. Linnepoes Linnepoes

  205

  Mijn laatste zwanger, bij de pretecho met geslachtsbepaling. Ik was zelf overtuigd voor team blauw. Als enige! En bij het zien van echo bleef onze zoon volhouden dat het Thomas (de trein) was wat te zien was op de echo.. En toen ze eindelijk ging bevestigen wat het zou zijn, man man wat een spanning! Het is een meisje, vol ongeloof kwamen er tranen! Want ik wilde altijd al een koningskoppel en dat geluk was blijkbaar voor ons weggelegd, toch dacht ik tot de 20 weken echo dat ze stiekem toch een jongen zou zijn. Inmiddels hebben wij een prachtige dochter van nu 4 maanden (en een hele trotse grote broer!)

 204. sjarina sjarina

  206

  Dat ik te horen kreeg dat ik toch wel een gezond kindje krijg, terwijl eerder was gezegd dat er van alles mis was.

 205. Lissie Lissie

  207

  Tot nu al die geweldige reacties van mijn bijna 5 jarige dochter. Het moment waarop we zeiden dat we nog een baby zouden krijgen, haar ogen werden groot en d'r mond viel open en ze wist even niks uit te brengen. Zo geweldige reactie. En elke dag gaat ze even met d'r baby broertje knuffelen via mama's buik. Heerlijk gevoel.

 206. Wendy1308 Wendy1308

  208

  De zwangerschapstest. Na zo lang proberen is het dan eindelijk zover. Joehoe.

 207. Pentie Pentie

  209

  Toen we hoorde dat je een jongetje was!! Wauw! En we hadden al een dochter! Zo rijk met ons koningskoppel!

 208. Laubak Laubak

  210

  Dat waren er eigenlijk 2... De eerste was het moment dat we het hartje van de (toen nog niet bekend) kleine meid hoorde kloppen, nadat ik bij een eerder zwangerschap een miskraam had gehad. Wat een mooi geluid is dat dan! Grote zus vertellen dat ze een zusje krijgt. Die grote glimlach en trots op haar gezicht heeft zeker een dikke gouden rand! En nog steeds is ze erg trots en heeft ze de grootste moeite om te wachten.

 209. Yvt10 Yvt10

  211

  Het moment met het gouden randje. Toen mijn dochtertje van 2 jaar een nieuw ochtendritueel bedacht had. Mama kus geven en haar boek begroeten met joehoe baby!!!!

 210. Liesje85 Liesje85

  212

  de dag dat koper ongeluk Mn schoonzus in een babywinkel tegen kwam en ze dus ook zwanger bleek te zijn... ik ondertussen een prachtig prinsesje... en mn schoonzusje kan elk moment bevallen

 211. Avelonn Avelonn

  213

  Mijn gouden moment(en) tijdens mijn zwangerschap (nu 28 weken), is dat wanneer ik 's avonds op de bank lig met mijn blote buik wij onze kleine enorm goed zien draaien en schoppen. Ik, mijn vriend en onze hond genieten hier enorm van elke avond. Heel bijzonder om eindelijk alles wat je voelt in je buik te kunnen delen met je gezin.

 212. kloevert kloevert

  214

  Leuk ik doe mee voor mijn zusje! Die kan het straks goed gebruiken, en een leuke verrassing toch?!

 213. Floortjeee Floortjeee

  215

  Het moment dat we een tweede streepje op de zwangerschapstest zagen

 214. Jjj Jjj

  216

  Toen mijn vriend met ons meisje op de arm de douchen binnenkwam. Hier ik het niet meer. Dit was het gouden randje

 215. Jjj Jjj

  217

  Toen mijn vriend met ons meisje op de arm de douchen binnenkwam. Hield ik het niet meer. Dit was het gouden randje

 216. HaBe HaBe

  218

  De dag (op de verjaardag van mijn vriendin !) dat we de zwangerschapstest deden en we twee streepjes zagen. Een golf van geluk is gestart en die golft al 15 weken door ons leven <3

 217. xxesther xxesther

  219

  Het moment dat papa voor het eerst haar schopjes kon voelen! Zo trots als een pauw wat hij.

 218. Corine Nagtegaal Corine Nagtegaal

  220

  De eerste keer dat ik het hartje zag kloppen op de echt. Een rijstkorrel. Prachtig. En helemaal uit mezelf gelukt om zwanger te raken terwijl de dokters zeiden dat het niet kon

 219. JipJan JipJan

  221

  Lieve Mamaplaats, Omdat ik mijn (nu nog zwangere) lieve vriendin heel veel gouden momenten toewens met haar kleintje zou ik dit pakket heel erg graag voor haar winnen! Groet, Jip

 220. eline1990 eline1990

  222

  Ik ben pas 13 weken zwanger mijn gelukt momentje was woensdag dat mijn zoon van 2 jaar naar me toe kwam gelopen en naar me buik wees en zei baby mama.

 221. carinapeters carinapeters

  223

  Dat mijn hond door kreeg dat ik zwanger was en hij vanaf dat moment me geen moment uit verloor en hij s`avonds zijn kop op mijn buik legde.

 222. AnneliesedeWaal AnneliesedeWaal

  224

  Wat een prachtig pakket, zou ik heel goed kunnen gebruiken. Zou geweldig zijn om z'n prachtig pakket te winnen. Ik waag graag een kans !!. Groetjes Anneliese

 223. itsme2 itsme2

  225

  na verschillende keren een miskraam te hebben gehad. ik na een hele heftige miskraam deze keer al vrij snel weer zwanger raakte. de eerste weken volspanning en tranen of het nu wel goed zou gaan. en we de 12 weken voor bij gingen en na een twijfel achtige periode (angst) het hartje hoorde kloppen. en de verloskundige vertelde dat we er lekker van moesten gaan genieten want de kans was erg klein dat het nu nog mis zou gaan. onder tussen bijna 20 weken zwanger. dus na een hele heftige periode/ jaren van miskramen. nu eindelijk een zwagerschap met een goud randje. dus eigenlijk is deze gehele zwangerschap een met een goud randje

 224. Jenny Jenny

  226

  Dat we op de IVF afdeling zaten om een nieuw traject te starten en bleek dat we al op natuurlijke weg zwanger waren geworden.

 225. Liezz Liezz

  227

  Het moment dat wij ontdekten dat we na heel lang wachten zwanger waren was een gouden moment! En de eerste trapjes, heerlijk, een wonder!

 226. mamavanS- mamavanS-

  228

  Welk moment tijdens jouw zwangerschap heeft/had een gouden randje? Toen me dochtertje (3) voor het eerst een kusje op me buik gaf uit zichzelf. Waarop ze antwoorde: 'voor mijn broertje zusje'.

 227. joyce4e joyce4e

  229

  Het moment dat voor ons echt een gouden randje heeft tijdens deze zwangerschap is dat wij erachter kwamen dat we niet 1 maar 2 wondertjes verwachten. Ook onze twee dochters zijn helemaal 'in de wolken'. Het maakt alles extra speciaal.

 228. Johanna34 Johanna34

  230

  Het moment dat het van pats(!) ging en voor het eerst vanzelf mijn vliezen braken, thuis op de bank! Terwijl dit mijn vijfde zwangerschap was en ik dat zo graag eens wou meemaken. Vooral omdat dit echt wel mijn laatste zwangerschap was, wat een mooie afsluiting was dat zeg.

 229. Jesse Isa Jesse Isa

  231

  Het moment dat het eindelijk 'raak' was. Na een nacht niet slapen in de ochtend een test: positief. Toen als een gek naar mijn ouders en naar mijn zusje om het heugelijke nieuws te delen!

 230. lou lou lou lou

  232

  Het moment dat ik een oude vriendin tegenkwam en ik bijna uit elkaar spatte van trots toen ze enthousiast naar mijn buik wees. Toen sloeg het echte geluk in. En dat is nooit meer weggegaan. Zo trots op mijn kindje (intussen 3 kids en nog steeds to the moon and back)!!!

 231. Rozanna Locowahata Rozanna Locowahata

  233

  Helaas nog geen. Maar ik kan niet wachten tot ik dit zelf mag ervaren. Wel heeft de zwangerschap van mijn zusje veel momenten met een gouden randje. Zo vertelde ze het mij al op dezelfde dag als dat haar eigen vriend het wist. Toen ik haar huilend in de armen vloog, regende het gouden druppels. Voor haar zou ik dit pakket dolgraag willen winnen!

 232. SilviaBoom SilviaBoom

  234

  Gouden randje: Toen mijn man en ik onze zoon vertelde dat hij een zusje kreeg. Hij moest ervan huilen! En wij dus ook...

 233. Sunny Bibi Sunny Bibi

  235

  Dat is toevallig gisteren geweest, toen ik mijn ouders vertelde heel pril zwanger te zijn. Ze barstte beiden in tranen uit. Heerlijk!

 234. eskyris eskyris

  236

  Het moment dat we een zwangerschapstest deden en ik zwanger bleek te zijn! Al die jaren kwam het er maar niet van door allerlei omstandigheden als verhuizingen en gezondheidsproblemen en dit jaar was het voor ons nu of nooit, daar ik nu 40 ben en het is ons gelukt! Voor ons een zwangerschap met een gouden randje en er kwam nog een gouden randje bij, toen ik bleek uitgerekend te zijn op eerste kerstdag! Misschien wordt het jongetje dat we verwachten een kerstkindje! :-)

 235. edk edk

  237

  Ik zou dit pakket graag voor mijn vriendin willen winnen, zij gaat binnen nu en twee weken bevallen! Het gouden moment tijdens mijn eigen zwangerschap was het eerste besef dat ik zwanger was! Helemaal in de wolken, wat een cadeautje!!! Gelukkig van elke dag kunnen genieten in de zwangerschap maar dat moment vergeet ik nooit meer!

 236. Kimberly Kooy Kimberly Kooy

  238

  Er is 1 moment wat ik me nog perfect herinner. Mijn vriend heeft mij ten huwelijk gevraagd tijdens de zwangerschap en op het moment dat ik ja zei voelde ik de baby tegen mijn buik aan schoppen. Een moment om nooit meer te vergeten!!

 237. saskia lemmens saskia lemmens

  239

  De hele zwangerschap,maar vooral de 20 weken echo dat we te horen kregen dat het weer een meid werd. Doe graag mee voor een vriendin die in November haar kindje verwacht.

 238. Kimjolink Kimjolink

  240

  Toen de verloskundige vol verbazing zei: Ik zie tóch een kloppend hartje! Een week eerder was ons verteld dat het hartje van de baby niet (meer) klopt en ik een miskraam zou krijgen/hebben. Een week lang verdriet en aan het 'idee' moeten wennen dat er dan toch geen kindje komt en toen dus de verbaasde blik en een echo met een kloppend hartje. En nu het leukste kind op aarde!

 239. koek54 koek54

  241

  Het gouden randje wat ik heb meegemaakt, was, na een "zwangerschap" (wachttijd van 3 jaar) we een foto van onze prachtige dochter van 2 jaar en 8 maanden kregen . O, wat waren wij blij toen we haar eindelijk in onze armen konden houden. Dat moment had voor ons een dubbel gouden randje. Ik doe mee voor mijn kleindochtertje.

 240. Thalisa Thalisa

  242

  Toen ik mijn kleine voor het eerst voelen kon in mijn buik het was zo'n apart gevoel een mooiere gevoel kan ik me niet bedenken. Magisch moment voor mij..

 241. Kristelheidinga Kristelheidinga

  243

  Dat ik mijn kleine meisje met 18 / 19 weken voor het aller eerst in mijn buik voelde schoppen op de verjaardag van mijn vriend☺☺ dat was ontzettend bijzonder.

 242. Jelianja23 Jelianja23

  244

  de eerste keer dat ik mijn zoontje voelde bewegen in mijn buik. Wist eerst niet goed wat ik voelde maar toen het na een paar minuten weer gebeurde wist ik het zeker... heb een paar minuten met tranen in mijn ogen over mijn buik zitten wrijven...

 243. Minnie Minnie

  245

  Het moment dat we zagen op de zwangerschapstest dat ik weer zwanger was, was heel bijzonder. De eerste schopjes voelen van onze kleine meid in mijn buik en de eerste en 20-weken echo waren voor mij heel bijzonder en zulke momenten vergeet je dan ook nooit meer!

 244. angelinatol angelinatol

  246

  oh wauw wat een gave set <3 mijn zwangerschappen hebben 3 prachtige kindjes opgeleverd, dus enorm veel goude ranjes momenten, maar deze set zou ik graag willen winnen voor mijn vriendin sandra. Ze is net een maand bevallen van hun 3e wondertje, en ze wilde ontzettend graag thuis bevallen. maar de diva lag in stuit, draaide steeds terug. op de dag van de bevalling lag ze ook in stuit, maar is de draaipoging gelukt en kon ze heerlijk thuis bevallen (de andere 2 bevallingen waren ingeleid in het ziekenhuis). dus ik gun haar dit super mooie pakket

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >