Win elke dag 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs!

Door: Mamaplaats 155 reacties

Win elke dag 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs!

Van 22 t/m 26 februari is Amsterdam RAI weer de ideale plek om inspiratie op te doen als je een kindje verwacht of net hebt gekregen. Een gezellig dagje uit met je zus, vriendin, (schoon)moeder, collega of natuurlijk je partner! Aankomende twee weken wordt hier elke dag 2 kaartjes weggegeven voor de Negenmaandenbeurs. Wil jij hier kaartjes voor winnen? Elke dag maak je opnieuw kans! Bekijk deze blog en zie wat je er elke dag voor moet doen. Maandag 16-01: Plaats vandaag een reactie op deze blog waarom jij graag naar de Negenmaandenbeurs wilt gaan! Reageer snel, want morgen is er weer een nieuwe actie! Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Dinsdag 17-01: Plaats vandaag een reactie op deze blog welke webshop jij het leukste vindt die op de Babyplaats Webshop Paviljoen staat tijdens de Negenmaandenbeurs! Klik hier om alle webshops te bekijkenKlik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Woensdag 18-01: Retweet ons bericht op Twitter: https://twitter.com/mamaplaats  Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Donderdag 19-01: Like ons bericht op Facebook: http://www.facebook.com/Mamaplaats Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Vrijdag 20-01: Plaats vandaag en dit weekend een reactie bij deze blog op de vraag "Waar ben jij naar op zoek tijdens de Negenmaandenbeurs?" Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Maandag 23-01: Respect ons bericht op Hyves: http://mamaplaats.hyves.nl/ Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Dinsdag 24-01: Plaats vandaag een reactie op deze blog op de vraag: "Waar wil jij graag een blog over lezen?" Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Woensdag 25-01: Plaats vandaag een reactie op deze blog: Wat voor winactie zie je graag op Mamaplaats? Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Donderdag 26-01: Volg ons op Twitter! https://twitter.com/mamaplaats Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! Vrijdag 27-01: Dit is de allerlaatste kans op 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs! Laat ons weten waarom jij op de valreep winnaar moet worden van de laatste Negenmaandenbeurs kaartjes! Klik hier om te kijken of jij de winnaar bent! De winactie met 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs is alweer afgelopen. Doe nu mee met onze huidige winacties!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
155 Reacties

Reacties

 1. MLNIE MLNIE

  1

  Ik wil graag deze twee kaartjes winnen, zodat ik samen met mijn beste vriendin ideeën op kan doen voor de kleine van haar die op komst is! Heerlijk een dagje uit als vriendinnen onder elkaar!

 2. daantje35 daantje35

  2

  Ik wilde vorige jaar heel graag, maar ik was in die periode uitgerekend en met die flinke buik vond ik het nogal een risico. Nu zou ik alsnog heel er graag willen met een vriendin die zwanger is.

 3. mama mar mama mar

  3

  Wilde vorig jaar heel graag heen, maar vond het een groot risico om met een dikke buik over de 9 maanden beurs te gaan. Nu zou ik graag heen willen met mijn moeder om als nog te kunnen genieten en alsnog leuke ideeën op te doen

 4. ingestoop ingestoop

  4

  Ik wil er 2 jaar al heel graag heen gaan! 2 jaar geleden liep ik met een hele dikke buik en durfde de reis niet meer aan. Vorig jaar moest ik alle dagen werken (lang leve de zorg) en dus kon ik niet gaan. Nu zou ik toch echt heel graag samen met een hele goede vriendin willen gaan die 1 dag na mij is bevallen. We hebben het er al weken over om er samen een dagje op uit te trekken en wat is nu leuker om als pas bevallen dames naar de 9 maanden beurs te gaan? Niets toch, daarom zou ik deze kaartjes ontzettend graag willen winnen!

 5. nataschahaha nataschahaha

  5

  Ik wil deze kaartjes graag winnen zodat ik samen met mijn vriend de laatste spulletjes kan aanschaffen voor ons kleintje zich aandient.

 6. marlies16 marlies16

  6

  Ik wil graag met mijn zusje naar de Negenmaandenbeurs zodat we leuke ideeen kunnen opdoen over zwangerschap en de tijd erna.

 7. auriette auriette

  7

  Samen met de liefste moeder en bijna oma genieten op de Negenmaandenbeurs als een gezellige moeder-dochterdag, om zo samen ideeën op te doen. Bij een kopje koffie herinneringen op te halen, tips te krijgen en vooral te genieten van alles wat er komen gaat.

 8. JReker JReker

  8

  Samen met mijn beste vriend een dagje heerlijk op ons gemak nieuwe spullen uitzoeken voor mijn zoontje.. En ideeën opdoen voor zijn kamertje!

 9. mama-van-2 mama-van-2

  9

  Waarom ik de kaartjes wil winnen? Klinkt misschien raar. Maar ik ben bezig een periode af te sluiten waarin er voor mij geen zwangerschap meer mag komen. De arts vind het niet goed. Ik ben bewust bezig met afscheid nemen van zwangerschap/bevalling/baby. Zodat ik deze 'rouwperiode' achter me kan laten en me kan gaan richten op de dingen die wel mogelijk zijn en genieten van mijn 2 kinderen en dingen die we samen leuk vinden. Nog eenmaal over de 9 maanden beurs, kijken wat er allemaal is en wat kan ik nog wel meenemen met de 2 kinderen die ik heb en wat laat ik achter mee. Zodat ik blij kan zijn voor de andere zwangeren in mijn omgeving zonder zelf in het verdriet te schieten.

 10. hozan hozan

  10

  zou graag daar heen willen, met me dikke buik, kan alvast zien wat daar allemaal, te zien zijn

 11. mamamiek mamamiek

  11

  Ik zou heel erg graag kaartjes willen winnen, om er samen met m'n moeder even een onbezorgd dagje op uit te kunnen. Afgelopen jaar is al een heel zwaar jaar voor ons geweest. Nu ben ik zwanger van ons 3e wondertje en zou eigenlijk moeten genieten van deze allerlaatste zwangerschap. Nu hebben wij 2 weken terug zeer slecht nieuws te horen gekregen, waardoor genieten erg zwaar valt. Graag zou ik mijn moeder mee willen nemen om allebei even een dagje onze gedachten ergens anders te hebben en te kunnen genieten, van alles wat er te beleven is en van deze allerlaatste zwangerschap.

 12. baby geluk baby geluk

  12

  Weet je waarom ik ze heel graag wil winnen ik heb zelf 3 kinderen 4 de omdat ik overtijd ben even afwachten aangezien ik vorig jaar wou maar niet door ging vanwege ziekte en in 2009 zwanger was en in 2008 ook zwanger was en niet kon komen vanwege bekke stabiliteit en ik zou heel heel graag erheen willen met mijn beste vriendin waar we samen altijd fietsen naar de voedselbank zaterdag en heel graag erheen willen naar de negenmaanden beurs maar ook omdat het te duur is om te betallen voor jullie klinkt het gek maar jah wij draaien elk dubbeltje om omdat we het niet breed hebben is het voor ons een gezellige dag van maken zonder kopzorgen en stress die we bijna vaak mee krijgen en dit kunnen we hard gebruiken nu maar duimen als we wat winnen

 13. grootaars grootaars

  13

  ik zou graag met mijn ook zwanger vriendin naar de 9 maandenbeurs gaan. 3 jaar geleden hebben we zo wat alles wat we daar tegen kwamen voor onze kleine uk (toen ook samen zwanger) mee genomen en onze 2 trollie's hadden we helaas niet genoeg aan en zijn dus 2 keer naar de auto moeten lopen. en dus een super leuke geslaagde dag gehad dus WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. tessa021182 tessa021182

  14

  Wie wil er nu niet naar de leukste beurs van het jaar? Ik ben de afgelopen 4 jaar al geweest en ga deze keer zeker niet overslaan met een 2de kleine opkomst!

 15. isbriede isbriede

  15

  Ik zou graag met mijn zoontje Joris (8weken) en mijn zus met haar zoontje Jasper(15 maanden) naar de 9 maanden beurs gaan. Vorig jaar ben ik samen met mijn zus, moeder en Jasper geweest en ik vond het zo gezellig dat ik haar wil verrassen met nog een keertje naar de 9 maanden beurs!

 16. mjr19 mjr19

  16

  ik zou graag 2 kaartjes willen winnen zodat ik met me zus en moeder een leuke dag kan hebben want ik studeer nog dus ik kan me wel 1 kaartje verloven maar dan ben ik maar alleen en zou echt heel graag er met me zus en moeder heen willen samen met zoontje dat lijkt me echt een leuk cadeau zeker omdat ik sinds kort ook weer met me zus contact heb na lange tijd dan lijkt de negenmaandenbeurs me een leuk iets om onze band nog wat sterker te kunnen maken. ook omdat mijn zus echt een hele zware tijd achter de rug heb en ik het haar ook gun om een leuke dag te hebben.

 17. Torties Torties

  17

  Ik zou heel graag de twee kaartjes winnen om samen met mijn schoonzusje te gaan. Ik ben in verwachting van een tweede kindje en moet nog hard op zoek naar een aantal leuke spulletjes. Mijn schoonzusje wil ook graag vast shoppen voor hun tweede kindje!

 18. mamavan4 mamavan4

  18

  Ik zou graag deze 2 kaarten willen winnen voor mij en me beste vriendin Dit omdat ik sinds kort ben verhuisd van Utrecht naar Venlo en we elkaar dus niet meer dagelijks kunnen zien en dus ook niet meer dagelijks de leuke dingen kunnen doen zoals we deden Dus daarom zou ik deze kaarten willen winnen zodat we er weer als vanouds een gezellige dag van kunnen maken En ik dan ook net bevallen ben dus leuke idee op kan doen en leuke dingen kan doen met ons 4e wondertje

 19. Wilma D Wilma D

  19

  Nu mijn eerste kleinkind is geboren en mijn dochter een trotse mama is en ik een trotse oma,willen we heel graag naar de 9maandenbeurs om het samen gezellig te hebben, ideetjes op te doen, mooie en lieve spulletjes te zoeken en vooral te genieten! Zodat mijn dochter na de beurs weer volop kan genieten en vertroetelen.

 20. Susan1980 Susan1980

  20

  Beste Mamaplaats, Zeer graag zou ik die twee kaartjes willen winnen! Momenteel ben ik 24 weken in verwachting van ons eerste kindje! we verwachten haar 5 mei 2012 :) een vriendin van me is na 5 jaar proberen in verwachting te raken in verwachting, dus haar zou ik dolgraag mee willen nemen. Ik weet hoe leuk ze dat zal vinden! :) Net als ik natuurlijk! Knuffel Susan

 21. Juffieingie Juffieingie

  21

  Beste mamaplaats, Graag zou ik die twee kaartjes willen winnen,omdat ik er graag met mijn moeder naar toe wil. Ik word voor het eerst mama en zij wordt voor het eerst oma. Zoiets speciaals en dan vind ik het leuk om haar dit als verrassing/cadeau te geven.

 22. ukkie ukkie

  22

  ik zou deze kaarten graag winnen zodat ik met mijn zus (die is 13 weken zwanger) haar kan verrassen dat ik ook zwanger ben..(8 weken) op de beurs

 23. Anki88 Anki88

  23

  Hallo, Ik zou graag de kaartjes winnen zodat ik samen met mijn vriendin kan komen naar de 9maanden beurs. Vorig jaar zijn we samen geweest toen we allebei zwanger waren en nu met onze baby`s. Allebei de kindjes hebben een zh-opname gehad. Daarom wil ik haar nu eens lekker verrassen.

 24. Marjonb1 Marjonb1

  24

  Wat lijkt het me gezellig om hier heen te gaan met mijn zus! Ze heeft net een zoontje gekregen en het is altijd leuk om naar zo'n beurs te gaan.

 25. d.pennings d.pennings

  25

  Mijn vriendin en ik zijn jonge moeders. Haar kleintje is net drie maandjes oud. Ik zou haar graag met een dagje uit verassen.

 26. Yvonne1985 Yvonne1985

  26

  Ik zou graag met mijn beste vriendin naar de beurs willen omdat we saampjes zwanger zijn!

 27. biancdh biancdh

  27

  Het lijkt me heerlijk om samen met onze oudste zoon (7) over de beurs te slenteren. Hij is helemaal gek op z'n broertje (7mndn), verwent hem graag. (wil regelmatig zijn spaarpot keren voor n cadeautje) Ik weet zeker dat wij onze ogen daar zullen uitkijken.

 28. Debmel1980 Debmel1980

  28

  Graag wil ik samen met een vriendin naar de 9 maanden beurs. Een dagje uit om samen te delen en nooit te vergeten. Leuke spulletjes opduiken voor onze beider 2e ronde.

 29. marry1985 marry1985

  29

  Voor mij en mijn beste vriendin is het al 4 jaar lang een traditie om naar de 9 maandenbeurs te gaan, daarom zouden we nu we allebei weer zwanger zijn de traditie nog steeds voor willen zetten :D

 30. sliekie26 sliekie26

  30

  Ik wil graag naar de 9 maandenbeurs toe gaan samen met mijn lieve vriendinnetje (die wel wel en vriendlief niet!) Ik hoop dat ik daar nog leuke inspiratie kan krijgen voor de babykamer en hoop daar ook antwoorden te krijgen op vragen die ik heb. Dat zijn er nogal wat bij zo'n eerste kindje!! Dus daarom ;)

 31. Adaiane Adaiane

  31

  Dan kan ik samen met een vriendin die voor het eerst zwanger is doen wat zij ook ooit voor mij deed. Haar meenemen naar de 9-maanden beurs :)

 32. lievejaap lievejaap

  32

  En dat is drie!! Hoera nummer drie komt er aan, alweer 16 weken zwanger. En waarom ik dan naar de negenmaandenbeurs wil...? Voor al die heerlijke aanbiedingen en kortingsbonnen voor geboortekaartjes, geboortebedankjes, kleertjes etc. En natuurlijk omdat ik het een heerlijk dagje uit vindt! Ben benieuwd of ik dit jaar verder kom dan alleen de negenmaandenbeurs!!

 33. Friezin Friezin

  33

  Weer even op de hoogte zijn van alle nieuwe inzichten en producten op baby-gebied! En natuurlijk ga ik niet alleen. Ik wil een vriendin meenemen die ondanks dat ze het niet breed heeft (alleenstaande bijstandsmoeder), toch altijd voor iedereen klaarstaat en er niks voor terugverlangt. Ik gun haar een heerlijk dagje uit!

 34. sliekie26 sliekie26

  34

  Ik wil graag naar de 9 maandenbeurs toe gaan samen met mijn lieve vriendinnetje (die wel wel en vriendlief niet!) Ik hoop dat ik daar nog leuke inspiratie kan krijgen voor de babykamer en hoop daar ook antwoorden te krijgen op vragen die ik heb. Dat zijn er nogal wat bij zo'n eerste kindje!! Dus daarom ;)

 35. nikkijane nikkijane

  35

  Oeh de webshop van MIJN FOPSPEEN is ideaal! Onze twee dochters (een tweeling van 4 maanden) gebruiken allebei zo nu en dan een speentje. Omdat ik het wel zo fijn vind dat ze allebei een eígen speen hebben, is het ideaal als we de naam op de speen hebben staan! (hoeven we niet te onthouden wie er ook al weer de roze, en wie ook al weer de paarse speen had).

 36. grootaars grootaars

  36

  MamaKado vind je zogenaamde altijd-goed-cadeaus voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. dus een mooi kado kopen als herinnering voor de oma's en tante's en natuurlijk ook iets voor mama ;0)

 37. gerard43 gerard43

  37

  wij hebben drie kinderen waarvan er nu twee in verwachting zijn het zou leuk zijn om te gaan kijken hoe je moet voorbereiden op de toekomst, met vergelijking met vroeger lijkt mij dat er erg veel veranderd is. GR Gerard43

 38. happylove happylove

  38

  Tjee welke webshop winkel vind ik de leukste... ik kan eigenlijk niet kiezen en zou ze graag allemaal willen bezoeken. Maar --)Shop: Ietsbovendebank.nl (09.612A) Je wilt iets boven de bank, boven je bed, in de kinderkamer of zomaar iets, maar je weet nog niet precies wat. Je ziet zo veel accessoires maar het is net niet wat je zoekt. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! (-- springt er toch wel boven uit. Ik ben nog altijd op zoek naar iets leuks voor in de woonkamer. Maar kan niet kiezen wat... zouden zij mij kunnen helpen?

 39. JReker JReker

  39

  Shop: Kidsfactory.nl (09.410C) De leukste kinderwinkel van Nederland voor een mooie kinderkamerinrichting, kindermode, positiemode, kinderwagens en leuke kadootjes.

 40. esmeralda8hoven esmeralda8hoven

  40

  De leukste shop vind ik MamaKado! De zwangere vrouw mag verwend worden! En ook moeders mogen laten zien dat ze trots zijn op hun rijke bezit! In deze winkel kun je van alles vinden voor deze bijzondere vrouwen. Voor jezelf, maar ook als cadeau!

 41. es es

  41

  tja welke webshop is het leukst??? uuuhhhmm MamaKado vind ik super!! maar ook jewel-concepts is top leuke verwen spullen voor moeder maar ook voor kind! en natuurlijk anderen

 42. marielle81 marielle81

  42

  tja waarom..... omdat ik hoogzwanger ben en mijn moeder nogal van de oude stempel is....... haar op de hoogte brengen van de trends van dit moment en niet van t jaar kruik....

 43. Cinnepin Cinnepin

  43

  Ik vind Jijwel.nl het leukst. Regelmatig neus ik effe rond op de site of er nog wat leuks voor mijn kleine meid bij zit. Heb er al een aantal leuke dingen besteld! En het grote voordeel van deze site vind ik dat je geen verzendkosten betaalt. En alles is supersnel in huis! Ben benieuwd of er op de beurs ook nog leuke koopjes zijn!!!

 44. Marjonb1 Marjonb1

  44

  Onmisbaar voor elke huishouden met een kleine... Diaperchamp.nl Dit product is handig omdat er geen vieze geurtjes uitkomen en omdat je geen dure cassettes nodig hebt! Vandaar dat deze winkel naar mijn idee de CHAMPION is!

 45. Wilma D Wilma D

  45

  De winkel die ik leuk vind is Mamakado.nl Mooie sieraden die je heel persoonlijk kan laten maken. Echt een kado dat iemand een speciaal gevoel geeft. Naar de beurs wil ik graag met mijn oudste dochter, ze is pas moeder geworden van mijn eerste kleinkind ;))

 46. mama-van-dilano mama-van-dilano

  46

  Ik zou Super graag de twee kaartjes voor de negenmaandenbeurs winnen. Dit omdat toen ik vorige jaar samen met mijn partner en zoontje (geboren 16-12-2010) wilde gaan (wij hadden al kaartjes)maar toen kreeg mijn parnter de dag ervoor een auto ongeluk waardoor wij dus niet zijn geweest. En nu zouden wij erg graag dit jaar wel met zijn drietjes willen gaan. Ik ben nog nooit op de negenmaandenbeurs geweest en zou er graag naar toe willen. En wij zijn momenteel bezig voor een tweede kindje en zouden het natuurlijk ook leuk vinden om alvast wat inspiratie op te doen voor de volgende babykamer.

 47. mama-van-dilano mama-van-dilano

  47

  Hierbij nogmaals mijn berichtje ik was net vergeten de leukste webshop paviljoen erbij te zetten De leukste webshop paviljoen vind ik Shop: Simplydutch.com (09.410A) Online warenhuis voor kinderen: exclusief en met alleen Nederlandse merken! Ik zou Super graag de twee kaartjes voor de negenmaandenbeurs winnen. Dit omdat toen ik vorige jaar samen met mijn partner en zoontje (geboren 16-12-2010) wilde gaan (wij hadden al kaartjes)maar toen kreeg mijn parnter de dag ervoor een auto ongeluk waardoor wij dus niet zijn geweest. En nu zouden wij erg graag dit jaar wel met zijn drietjes willen gaan. Ik ben nog nooit op de negenmaandenbeurs geweest en zou er graag naar toe willen. En wij zijn momenteel bezig voor een tweede kindje en zouden het natuurlijk ook leuk vinden om alvast wat inspiratie op te doen voor de volgende babykamer.

 48. lievejaap lievejaap

  48

  Ik heb er weer zin in!! De webshop die me het meest verrast in het blog is: Swimtrainer.com (09.600B). Ons zoontje van 4,5 staat sinds vorige week op de wachtlijst voor zwemles. De wachtlijst is... 9 maanden. Hij kan niet wachten...., 9 maanden is ook best lang ;-) Deze shop slaan we zeker niet over!!!

 49. marjow marjow

  49

  ik ben nog niet eerder geweest maar de Jewel-concepts.nl (09.510B)lijkt me wel erg mooi. een prachtig persoonlijk sieraad van of voor je kindje. dat spreekt me wel aan.

 50. Twinkel Twinkel

  50

  Mamakado.nl (09.600A) daar kijk ik regelmatig. Ze hebben zoveel mooie sieraden. Voor mijn verjaardag ga ik daar iets uitzoeken dat staat al vast. Een mooi sieraad waar ook ons overleden zoontje bij op kan. Het is al heel lang een wens van mij om naar de negenmaanden beurs te gaan. Liefst tijdens een zwangerschap of als de baby er is. Ik had kaartjes voor de beurs in 2010 Het zou er wel om spannen want ik was 21 februari uitgerekend (laatste dag van de beurs) maar helaas ben ik in oktober 2009 al bevallen van ons zoontje. Natuurlijk zag ik het helemaal niet zitten om in februari naar de beurs te gaan. Nu hebben we een dochter van 6 maand en het lijkt me echt geweldig om dit jaar naar de beurs te gaan. Groetjes Twinkel

 51. Martine Martine

  51

  Bijna 7 weken zwanger van ons eerste kindje, dus de ideale gelegenheid om naar de 9maanden beurs te gaan en allemaal ideeen op te doen! Groetjes Martine

 52. Wilma D Wilma D

  52

  Wil heel graag met mijn oudste dochter en haar eerste dochter (mijn eerste kleindochter) om allemaal leuke spulletjes te kopen en ideetjes op te doen. En het gewoon gezellig hebben samen.

 53. ankie84 ankie84

  53

  samen met schoonzus en de de kleintje van 7 en 3 maanden met zijn 4en gezellig weg

 54. Wilma D Wilma D

  54

  kijkje genomen op FB hoor maar daar was ik al eerder ;))Is dit een nieuwe winkans, ik hoop het! Als nieuwbakken oma wil ik heel graag met de nieuwe aanwinst en haar moeder naar de beurs.

 55. sliekie26 sliekie26

  55

  Omdat het nog steeds zo is.. Ik wil graag naar de 9 maandenbeurs toe gaan samen met mijn lieve vriendinnetje (die wel wel en vriendlief niet!) Ik hoop dat ik daar nog leuke inspiratie kan krijgen voor de babykamer en hoop daar ook antwoorden te krijgen op vragen die ik heb. Dat zijn er nogal wat bij zo'n eerste kindje!! Dus daarom ;)

 56. roosje roosje

  56

  lekker rondkijken met mijn moeder en shoppen voor haar 13 kleinkinderen en het eerste achterkleinkind is op komt

 57. marjow marjow

  57

  Ik zal opzoek gaan naar leuke aankleding voor de babykamer. En misschien wat schattige kleertjes. Wilde vorig jaar al gaan maar nadat we ons zoontje zijn verloren leek me dat iets te moeilijk al die dikke buiken. nu met de tweede opkomst zoek ik leuke dingetjes om het kamertje wat aan te kleden.

 58. mrlmcmr mrlmcmr

  58

  Dit jaar ben ik op zoek naar een aanschuifwiegje, ik ben in verwachting van onze derde en we hebben maar 2 slaapkamers. Onze dochters slapen sinds deze week samen op een kamer. De baby zal even bij ons aangeschoven moeten worden na zijn geboorte.

 59. melisjuh30 melisjuh30

  59

  Ik ben opzoek naar leuke spulletjes voor de babykamer. We zijn toe aan de babykamer. Maar we hebben nog geen spulltjes. En op de beurs zullen ze veel leuke spulletjes hebben!

 60. grootaars grootaars

  60

  ik ga eigenlijk voor de nieuwe spullen die je daar meestal voor het eerste tegen komt en vaak niet terug ziet in de winkel's en ik dan 22 weken zwanger ben en nog helemaal niets heb gekocht en daar wil komen ook omdat vele dingen daar een leuke actie prijs hebben.dus mijn trolly staat al klaar :0)

 61. rossi46 rossi46

  61

  ik ben op zoek naar nieuwe kleren nieuwe gadgets. ben op zoek naar van alles wat er in de baby wereld is, word straks voor het eerst papa 2 maart is onze hummeltje uit gerekend. en wou nog even voor het eerst naar deze beurs heen samen met me lief hebbende vrouwtje. en ach ja papa moet ook alles leren van deze hele nieuwe wereld die open gaat binnen kort, en voor de aan komende mama, ach die heeft last van nestel drang kan ze zich daar lekker uit leven.

 62. bettyboops bettyboops

  62

  ik ben opzoek naar een "old time" wieg en kinderwagen en leuke ideeen voor een super romantische en sfeervolle baby kamer.

 63. nikkijane nikkijane

  63

  Waar ik naar op zoek ben tijdens d

 64. nikkijane nikkijane

  64

  De negenMaandenbeurs?? Hebben hebben hebben dingetjes!! Alle grati leuke spullen (we blijven Nederlander!!) en alle leuke aanbiedingen. Ik zal zeker de internetplaza bezoeken, want daar is de stand van fopspenen waar je namen op kunt laten zetten... En met 2 meiden in huis, is het handig dat ze beide een eigen speen met eigen naam hebben! En we komen vast nog heel veel meer leuke spulletjes thuis! Je komt altijd met meer thuis dan de bedoeling was!

 65. Nita Nita

  65

  Vorig jaar ben ik ook naar de 9maandenbeurs geweest, maar toen was ik nog maar heel pril zwanger. Ik heb daar mijn ogen uitgekeken en wilde alles kopen, maar dat kon natuurlijk nog niet, want je weer nog niet hoe het loopt als je 8 weekjes zwanger bent. Gelukkig is 6 oktober mijn kerngezonde zoontje geboren en nu wil ik heel graag nog een keer naar de 9maandenbeurs om alles te kopen wat ik toen nog niet durfde te kopen!

 66. happylove happylove

  66

  Waar ben ik naar op zoek als ik de 9-maandenbeurs bezoek? Ik ben op zoek naar de nieuwste snufjes die ik kan gebruiken voor mijn jongens. Wat is nu het beste? Wat heb je nog niet in de winkel? De leke acties en alles maken mij keer op keer blij en daarom zou ik zo graag die kaartjes willen winnen !!!

 67. lievejaap lievejaap

  67

  Tja kindje 3, inmiddels hebben we alles wel... NOT!!! In ieder geval een paar 'eerste schoentjes',(van die fijne leren, een uniek rompertje, en een nieuwe billendoekjesdoos... Nou eens niet zo'n gratis gele ;-) En voor kindje 2 die een nieuwe kamer krijgt omdat haar kamer babykamer wordt/blijft een mooi schapenvacht kleedje voor op de vloer... Ik heb er zin in!!!

 68. Twinkel Twinkel

  68

  Ik ga vooral dingen proberen, kijken of de dingen die me handig lijken ook zo handig blijken te zijn na een miskoop van een buikdrager die absoluut niet lekker zit. Kijken bij de sieraden of er iets moois tussen zit zodat ik al mijn kindjes bij me kan dragen. En verder kijken voor leuke acties, die er vast genoeg zijn.

 69. ingestoop ingestoop

  69

  Ik wil hier heel graag naar toe, ten eerste om me nog even zwanger te voelen want dat ik mijn buik mis dat is een feit! Verder hoop ik op de beurs weer goed op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van baby's! Ook hoop ik nog wat leuke kleding te scoren voor mijn kids. Voor mijn zoontje heb ik nog van alles nodig voor een echte jongenskamer. Kortom redenen genoeg om naar de beurs te willen!

 70. lievejaap lievejaap

  70

  Oh en nog een toevoeging... ik zoek ook nog een nieuw aankleedkussen, want die is gescheurd zag ik vanmorgen! Die vind ik vast wel op de beurs...

 71. JReker JReker

  71

  Heerlijk snuffelen bij alle stands en zorgen dat eindelijk alles voor mijn zoontjes kamer heb (alles onder 1 dak :) ) zodat hij een jongenskamer krijgt ipv een babykamer. En natuurlijk gaat mijn beste vriendin mee (want ik ben net 2 maanden peettante) zodat we samen haar zoontje ook kunnen verwennen bij thuiskomst :)

 72. johanenpaula johanenpaula

  72

  Op de 9 maanden beurs gaan wij op zoek naar een bykay draagdoek en de aquacarrier!!

 73. tessa021182 tessa021182

  73

  naar ideeen voor alles; 1 babykamer 2 draagdoek 3 fietskar 4 babykaartjes 5 leuke acties Eigenlijk wat niet....

 74. mijnhondje mijnhondje

  74

  Ik ga op zoek naar een leuk idee/cadeau om mijn dochter te laten vertellen aan de opa's en oma's dat ze een grote zus wordt!

 75. Marjonb1 Marjonb1

  75

  ik wil wel wat leuke dingen voor de kamer van mijn zoontje. Iets meer inspiratie dan wat we nu hebben (is erg kaal in de kamer namelijk) en kijken of we wat leuke educatieve speelgoed kunnen scoren!

 76. ingestoop ingestoop

  76

  Natuurlijk heb ik respect voor jullie, dat had ik al! Maar nu dus ook nog even op hyves. Ik heb jullie gelijk als vriend toegevoegd! Hopelijk maak ik kans op die allerlaatste kaarten want ik wil zo graag!

 77. es es

  77

  gedaan!!

 78. ida39 ida39

  78

  de laatste keer dat ik daar geweest ben is ook wel 10 jaar geleden ,lijkt me leuk om er weer heen te gaan nu ik weer zwanger ben

 79. Wilma D Wilma D

  79

  heel graag doe ik mee. Oook op Hyves dus. Respect hoor, voor zo'm leuke prijs

 80. mama1830 mama1830

  80

  Wij zouden graag de kaartjes willen winnen, zodat we onze 2 dochtertje 3 en 19 maanden kunnen laten zien op een kinderlijke manier en ze zo voor de bereiden dat ze binnekort een broertje of een zusje krijgen en zo klaar kunnen maken voor de komst van een kleine baby deshney was toen nog maar 1,5 toen romaney kwam en i.v.m met een zwangerschap met een prematuurtje ( deshney en romaney zijn beiden prematuur geweest beide geboren met 34w en 6d) en onze derde zal weer een prematuurtje worden.

 81. Twinkel Twinkel

  81

  Hmm dat is een goede vraag. Waar wil ik graag een blog over lezen. Er zijn meerdere dingen die me bezig houden en waar ik dan ook graag over lees. -Zoals de ervaringen van ouders die na slecht nieuws tijdens de zwangerschap voor een keuze kwamen te staan (of misschien eigenlijk niet eens een keuze hadden) en besloten de zwangerschap te beeindigen. - maar ook verhalen van degenen die besloten om de zwangerschap toch te voldragen. -Een zwangerschap na verlies van een kindje. -Verhalen van andere ouders van kindjes met een hartritme stoornis. - verhalen van ouders waarbij hun baby niet voldoende aankwam en slecht dronk. - ouders van kinderen met een groot leeftijdsverschil (bedoelt en niet bedoelt) ja er zijn veel dingen waarvan ik zeg, dat spreekt me aan en dat zou ik dan willen lezen.

 82. marjow marjow

  82

  Zelf vind ik het altijd prettig om ervaringsverhalen te lezen waarin ik me herken. Dus een zwangerschap die niet zo verloopt zoals het hoort. groei achterstand, slechte doorbloeding van de placenta (waar ik destijds heel weinig informatie over vond op internet) maar ook een nieuwe zwangerschap na het verlies van je kindje. naast deze herkenbare verhalen vind ik het ook heerlijk wanneer iemand gewoon leuk schrijft en regelmatig even verteld hoe het gaat. met de alom bekende kwaaltjes maar ook met de opvoeding. van die heerlijke kinderuitspraken. dus niet echt heel specifiek het is erg afhankelijk ook van de schrijfstijl vind ik persoonlijk.

 83. roosje roosje

  83

  mijn dochters zijn alweer tieners en ik wil graag meer lezen over hun belevingswereld. Ze veranderen nu snel en zijn het niet altijd meer met hun moeder eens... Hoe hou ik de sfeer thuis leuk?

 84. Cinnepin Cinnepin

  84

  Een blog? Hmmm, momenteel lijkt het me wel wat om meer ervaringen te lezen over de zoektocht naar een goede tweedehands gezinsauto. Ons 2e kindje is op komst, en we zoeken een ruimere auto. Reclame zat omtrent nieuwe auto's. Maar een splinternieuwe auto kunnen we simpelweg niet betalen. Daarom lijkt het mij leuk om meer te lezen over de zoektocht naar tweedehands auto's.

 85. heleenmuilwijk heleenmuilwijk

  85

  Ik zou graag een blog lezen over bijzondere zwangerschappen. Natuurlijk is elke zwangerschap op zich al bijzonder, maar er zijn altijd speciale gevallen. Zo ben ik nu zelf 19 weken zwanger en dat terwijl ik na twee operaties uitgesloten had gekregen dat ik spontaan zwanger zou kunnen worden. Ik kwam er dus pas ook na 7 weken achter dat ik zwanger was omdat ik het absoluut niet verwacht had. 8 Jaar lang niet spontaan zwanger geworden en dan ineens: VERRASSING!!!!

 86. nancy nancy

  86

  Ik vind het heel erg leuk om een blog te lezen over hoe andere mama''s en of papa''s de zwangerschap ervaren en hoe de bevalling is gegaan en hoe ze het ouderschap ervaren. Blogs over produktinformatie lijkt me ook heel erg handig. Als je dan op zoek bent naar informatie dan kan je daar lekker over bloggen. Graag zou ik de kaartjes winnen zodat ik samen met mijn man de laatste dingetjes voor ons aankomende kindje kunnen aanschaffen en ideeen kunnen opdoen over bijvoorbeeld kolven en een swing voor de baby. Bij mijn eerste zoontje ben ik ook naar de beurs geweest en vond dat echt vreselijk leuk! Nu gaat het moeilijker voor ons omdat we beide geen baan hebben op het moment zijn de kaartjes in aanschaf best prijzig vandaar zou het winnen van de kaartjes echt een uitkomst zijn.

 87. saschabethlehem saschabethlehem

  87

  Ik zou graag wel is een blog willen lezen over aangeboren afwijkingen. Nou is ons dochtertje geboren met 1 teentje en vingertje extra en alleen aan de linkerkant. Na de dag dat ik was bevallen van haar kwamen we gelijk in een medische stroom ondanks dat ze helemaal gezond was/is moest ze toch overal op getest worden. En nu 9 maanden verder heeft ze het nog steeds en zou graag ervaringen willen delen met andere ouders. Hoe die dit allemaal hebben ervaren.

 88. Bel Bel

  88

  Ik zou wel een blog willen lezen over je kinderen leren omgaan met vriendschap en hun eigenwaarde in een vriendschap, zonder egoïstisch te zijn of over zich heen te laten lopen.

 89. ingestoop ingestoop

  89

  Ik zou heel graag een blog willen lezen over een vrouw na de bevalling. Tijdens de zwangerschap is er van alles te vinden over jou, de groei en de baby. Na de zwangerschap en bevalling draait het vaak alleen nog maar om de baby, zijn ontwikkelingen, groei ed. Terwijl er met jezelf ook zoveel gebeurd. Je lichaam is veranderd, je hebt behoorlijk veel last van de slapeloze nachten, je weerstand is tegelijk met de placenta verdwenen en ga zo maar door. Ook verander je ook van vrouw naar moeder, je bent bezorgd, krijgt verantwoordelijkheidsgevoel waarvan je het bestaan niet wist en komt tot de conclusie dat je wel heel veel van dat kleintje houd. Ook zit je vaak bovenop die roze wolk en geniet van je alle mooie en bijzondere dingen die er op je af komen. Hier zou ik heel graag wat meer over lezen omdat het me nogal overviel na mijn eerste zwangerschap. Hier is veel minder over te vinden.

 90. Nita Nita

  90

  Ik zou graag een blog lezen over de ontwikkeling van het gezin na de geboorte van het eerste kindje. Er verandert ontzettend veel in het leven van de kersverse papa's en mama's. Hoe past zo'n kleintje in je leven en zijn er dingen die je van te voren verwachtte, die totaal anders zijn gelopen. Hoe gaat het op het werk, zijn ze daar soepel of moet je meteen plankgas? Hoe gaat het met de rest van de familie? Durf je de kleine aan iedereen uit handen te geven? Hoe ontwikkelt de liefde voor je kind zich? Meteen hoteldebotel of groeit het met iedere glimlach van je kleintje? Dus hoe is het gezinnetje gegroeid?

 91. Vontje78 Vontje78

  91

  Ik zou wel graag een blog willen lezen over de peuterpubertijd. Want we willen graag een tweede kindje hebben maar met een puberende peuter in huis zie ik dat niet echt zitten.

 92. Marjonb1 Marjonb1

  92

  Ik zou wel iets willen lezen over hoe ik mijn kind het beste in zijn ontwikkeling kan stimuleren. Van het lezen van boekjes tot educatief speelgoed. Ik ben erg benieuwd!

 93. happylove happylove

  93

  Ik zou wel graag eens een blog willen lezen over hoe het is om een kind met een ziekte te hebben. Waarom is het dan allemaal opeens anders, waar lopen andere ouders tegen aan, kan ik hier advies en ideeen uit halen... lijkt mij heel prettig

 94. lievejaap lievejaap

  94

  Ik volg al een tijd lang (zegge 4,5 jaar) een blog van iemand wiens kindje geboren is op dezelfde dag als ons zoontje geboren is (zegge 4,5 jaar geleden ;-) Zij schrijft over alledaagse dingen die ze meemaakt met haar inmiddels 2 kinderen. Ze schrijft over zekerheden en uiteraard onzekerheden. Ze schrijft recht vanuit haar hart en laat ons meegenieten/treuren met ook de moeilijkheden die ze tegenkomt (puberkleuters enzo). Ik zou ook wel eens een dergelijke blog vanuit een man's oogpunt willen lezen...

 95. joyce110 joyce110

  95

  Ik zou graag een blog willen lezen over waarom mensen zo graag het geslacht van hun kindje willen weten. Zelf wil ik het namelijk absoluut niet weten hou namelijk erg van verrassingen.

 96. DanielleHunck DanielleHunck

  96

  Ik zou graag kaartjes voor de 9maandenbeurs willen winnen. Ik wilde vorig jaar ook gaan maar door omstandigheden en een 'aardige' werkgever kon ik dus niet. Nu wil ik er heel graag heen en nu inmiddels met zoonlief van 4 maanden oud erbij ;)

 97. ilona ilona

  97

  Ik ben ook enorm blij mocht ik deze kaartjes winnen! Ik ben nog nooit geweest en nu mijn derde (en laatste) kleintje net geboren is zou ik dolgraag eens heen gaan! Wat voor winacties ik hier nog graag zou zien? Als fan van nijntje ben ik helemaal gek op de nieuwe nijntje lampen.. die dus! hihi..

 98. Nita Nita

  98

  Een kledingbon van prenatal of een andere leuke babywinkel! Iedere keer als ik wat voor mijn zoontje koop, krijg ik op mijn kop van mijn man. Heeft hij nou nog niet genoeg?? Krijg ik meestal te horen... Als ik nou een kledingbon zou winnen, dan kan papa helemaal geen commentaar geven. Haha!!

 99. denise24 denise24

  99

  Kaartjes voor de 9mndbeurs zou ik ook echt helemaal leuk vinden! Maar zeg nou eerlijk, alles wat je wint is toch leuk... Hmmm, ik zou het wel heel leuk vinden om een paar lessen babyzwemmen te winnen!!! Ik heb namelijk een kleine waterrat thuis en ik probeer regelmatig met hem te zwemmen maar t schiet er toch vaak bij in. Met een paar lessen kado krijgen heb je een stok achter de deur en kan je mijn kleine vent niet gelukkiger maken!

 100. juudlove juudlove

  100

  wat ik graag voor win acties zie? alles win acties spreken mij erg aan zeker voor de baby wat je allemaal kan winnen kortom voor je kleintje wil je eigenlijk alles en het allerbeste

 101. joyce110 joyce110

  101

  Ik zou wel graag een echobon willen winnen. Vind namelijk dat je veel te weinig echo's krijgt. Heb toevallig vandaag me echo gehad en zou nu 11w5d zijn maar helaas is mijn zwangerschap niet verder gekomen dan 6w2d.Maar we gaan gewoon verder en hopen dat we snel weer zwanger raken.En genieten nu extra van onze andere dochter.

 102. johanenpaula johanenpaula

  102

  Winacties die ik graag zie, zijn bruikbare dingen voor de kleine of de babykamer.. van spuugdoekjes tot een leuk vogelhuisje oid.. gewoon leuke kleine dingen!! En ja kaartjes voor div. kind gerelateerde beurzen zoals 9 maanden en jonge gezinnenbeurs! Altijd leuk!!

 103. ingestoop ingestoop

  103

  Wat voor winacties zie ik graag. Ten eerste 1 zoals deze! Met deze kaarten zou ik ontzettend blij zijn. Verder zie ik het liefst praktische winacties! Dus spullen waar je ook echt iets aan hebt en die de meeste (aankomende) moeders nodig hebben. Bijv. een badje, beddengoed, flesjes etc. Ook bijvoorbeeld een kadobon voor kleding o.i.d. zou ik persoonlijk heel leuk vinden. Maar dat is allemaal voor de toekomst, nu droom ik dagelijks van de kaartjes voor de 9 maanden beurs!

 104. roosje roosje

  104

  een winactie voor een eenvoudig te bedienen digitaal fototoestel zou ik heel leuk vinden. Om al die bijzondere momenten vast te leggen.

 105. nancy nancy

  105

  Vind de winacties die er op dit moment zijn erg leuk! Wat misschien ook wel leuk is is bijvoorbeeld een echobon of een bon voor een mooie zwangerschaps fotosesie. Of bellypaint is ook leuk. Ook handige dingen als idd een babyfoon of andere praktische dingen. Speelgoed voor de kleintje is ook leuk of zwangerschaps kleding of een voedingsbh zijn ook altijd handig.

 106. Marjonb1 Marjonb1

  106

  wat ik altijd wel leuk vind is kleding oid voor de kleine maar ook verzorgingsproducten voor mijn kleine man maar ook zeker voor mezelf ;-) Alles wat bruikbaar is eigenlijk vanaf de zwangerschap en baby tot peuter en kleuter!

 107. Bel Bel

  107

  Wat zou ik leuk vinden als winactie...daar moet ik even over nadenken. Iets voor de (aanstaande) vaders, die krijgen omtrent de bevalling weinig aandacht. Maar dan wel iets wat op het (aanstaande)vaderschap slaat. Dus niet een slipcursus ofzo. Bijvoorbeeld: een fotoshoot met vader en kind(eren).

 108. Twinkel Twinkel

  108

  Wat ik leuk vind als win actie, de extra dingetjes. Natuurlijk is een babyfoon of zwangerschapskleding ofzo ook leuk om te winnen (alles is leuk om te winnen) Maar een fotoshoot of bellypaint zijn dingen die wij niet zomaar kunnen doen en is iets wat je dan niet doet. Net als een pretecho al zal ik aan de pretecho en bellypaint niets hebben want ons gezinnetje is compleet zo. Ook speelgoed gespitst op de ontwikkeling (dus geen knuffel maar iets specialers) Een dagje uit met het gezin is ook leuk net als deze winactie. Helemaal super dat je kaartjes voor de negenmaandenbeurs kan winnen!

 109. Twinkel Twinkel

  109

  ooh en een mooi sieraad waarin je de namen van je kindjes kunt graveren of de foto s van je kids of zoiets

 110. lievejaap lievejaap

  110

  Vanmorgen de oproep gelezen en er eens even een dagje over nagedacht. Toen mijn dochter zichzelf in haar prinsessenjurk hees wist ik het! Met het oog op de aankomende carnaval lijkt het me wel leuk om een mooie carnavalsoutfit te winnen voor de kinderen.... (het prinsessenjurkje is voor het goede eigenlijk te klein, en mijn zoontje wil zo graag een MegaToby pak maar we vinden het veel te duur ;-)

 111. Kim-dejong Kim-dejong

  111

  Een feestpakket voor als je kleine jarig is, zoals mijn kleine meid vandaag. Ze is alweer één jaar geworden en liep vandaag vrolijk door ons huis met haar cadeautjes te spelen. Ik zie zo'n feestpakket dan voor me met slingers, ballonnen, een opblaasbaar cijfer en een klein presentje voor de jarige. En natuurlijk een soort van ideeën boekje voor het beste, leukste verjaardagsfeestje.

 112. Mamacoco Mamacoco

  112

  Een leuke winactie zou zijn een leuke gevulde mamaplaats verrassingsdoos: maar dan met allemaal lekkere verzorgingsspulletjes voor baby en mama en misschien een kledingbon( bv prenetal) en een leuk boek over de zwangerschap en een speentje en een flesje,een lief klein knuffeltje etc. Gewoon van alles wat! Ja dat zou wel top zijn!

 113. ingestoop ingestoop

  113

  Okidoki! Ik volg jullie op twitter! Ik wil echt zo enorm graag de kaartjes winnen! Ik duim de hele nacht door en hoop dan 's morgens op een mooi berichtje van jullie! Dus ook deze kans vandaag grijp ik weer met beide handen aan.

 114. Bel Bel

  114

  Zo nu twitter ik ook al!! Wat we al niet over hebben voor de kaartjes. Maar goed, we willen er dan ook heeeeeeeeeeeeel graag heen. Het kan namelijk zijn dat ik nu net zwanger ben, en wat is er dan leuker om met het hele gezin naar de negenmaandenbeurs te gaan? We gaan dit weekend weer testen, ben dan een week overtijd!

 115. Kelly83 Kelly83

  115

  Waarom ik op de valreep die kaartjes wil winnen? Omdat ik vandaag pas achter deze actie kom, haha....maar wel héééééél graag wil gaan. Heb wel zo'n gratis avondkaart, maar dat vind ik veel te kort, ik wil gewoon een hele dag! Nu ik net een klein meisje heb, lijkt het me heerlijk om daar een dag rond te struinen!

 116. sabrineleek sabrineleek

  116

  Waarom ik deze kaartje heel graag zou willen winnen is:Het zou heerlijk zijn om lekker een dagje samen met me vriendin rond te kunnen snuffelen tussen de baby spulletjes.Er is volgens mij geen mooiere ervaring dag een dagje Negenmaandenbeurs om ideeën op te doen voor onze baby.Liefs Sabrine L.

 117. MamavanJoris MamavanJoris

  117

  waarom ik deze kaartjes wil winnen, omdat ik het leuk zou vinden om nog even vlug wat leuke ideetjes op te doen voordat de kleine in april komt,

 118. Channa Channa

  118

  Ik zou echt super graag kaartjes willen winnen net als iedereen hier :) maar ik zou het gezellig delen met 2 vriendinnen. Een van de 2 is na meer dan een jaar proberen bevallen van een gezonde zoon en is super blij! De andere is net zwanger geworden, weer iets sneller dan verwacht en kan dus wel wat advies gebruiken. Ik ben afgelopen november bevallen van een prachtige dame en het lijkt me echt super om zo'n dag te kunnen delen met mijn 2 beste vriendinnen die net als ik in de zelfde levensfase ingaan. Ze staan altijd klaar voor me en zo zou ik ze graag bedanken!

 119. cindy86 cindy86

  119

  Ik zou heeeeeeeel graag 2 kaartjes willen winnen voor de 9 maanden beurs. Ik ben nu 16 weken zwanger van mijn eerste en ik wil graag mijn moeder meenemen, die voor het eerst ook oma wordt! Alles is nieuw voor me en op de negenmaanden beurs hoop ik veel inspiratie en informatie op te kunnen doen en een gezellig dagje met mijn moeder te kunnen hebben die ik helaas maar veel te weinig zie omdat ik voor de liefde 130 km verderop ben gaan wonen! Ik heb al 2 weken met verschillende acties van jullie meegedaan in de hoop om kaartjes te kunnen winnen maar dat mocht helaas niet baten.. Dus bij deze hoop ik dat het lukt, zo niet dan ik helaas weer pech en gaat deze mooie gelegenheid aan me neus voorbij.. Veel liefs, Cindy en mijn kleine wondertje in me buik!

 120. ingestoop ingestoop

  120

  Ik zou zo graag naar de beurs willen. Maar waarom moet nou juist ik kans maken op die 2 gratis kaartjes? Ik kan hiervoor duizenden redenen bedenken maar de allerbelangrijkste is wel VOOR MIJN KINDJES. Voor hun wil ik het aller allerbeste. Op deze beurs is zoveel te vinden dat ik me daar goed kan laten informeren en zo de beste keuzes kan maken. Heel veel liefs Inge (en mijn 2 kleine schatjes!)

 121. jetski jetski

  121

  Het lijkt me heerlijk om kaartjes te winnen! Ik zou ze graag winnen om er samen met mijn dochtertje een hele leuke dag van te maken, ze wordt op 15 februari 8 jaar en het lijkt me super om met haar naar de beurs te gaan en er een heerlijke mama-dochter dag van te maken die al begint in de trein ernaartoe!! :o)

 122. ukkie ukkie

  122

  omdat we gister op de 9 weken echo een heerlijk wiebelend, zwaaiend, draaiend babytje hebben gezien. met een super mooie duidelijke hartslag. En we voor deze uk heel graag ideeën op doen op de 9 maanden beurs en natuurlijk daar heel graag mee willen doen met alle leuke extra's zoals het hartje horen, buikfoto maken, buik beschilderen (ook al is die dan nog niet zo groot).

 123. Marly Marly

  123

  Mijn zusje (ervaren moeder) is mijn steun en toeverlaat geweest tijdens mijn eerste zwangerschap, ik ben begin maart uitgerekend, en zou haar dolgraag meenemen naar de 9 maanden beurs om haar te bedanken!

 124. Nattie Nattie

  124

  Ik zou graag 2 kaartjes willen winnen om samen met mijn goede vriendin naar de beurs toe te kunnen. Ze is na veel onderzoeken eindelijk zwanger geraakt en ze vond het altijd erg moeilijk om in die tijd naar de beurs toe te gaan omdat ze graag een kindje wilde maar het niet lukte nu is ze bevallen van een mooie meid en wil ik haar verassen om samen met naar de beurs toe te gaan. Groeten, Nathali

 125. marlies16 marlies16

  125

  ik wil graag met mijn zwangere zusje naar de negenmaandenbeurs

 126. Mamavanjayden29 Mamavanjayden29

  126

  Omdat ik er heel graag heen wilt ik heb er zoo veel zin in! Vorig jaar zwanger er heen en nu met m'n baby van 5 maandjes ik wil zoveel inspiratie opdoen voor voeding tot kinderstoel en leuke dingetjes kopen voor m'n kleine ventje! Ik doe echt met alles mee om die kaartjes te winnen dus kan niet wachten tot de beurs zo ver is..ik hoop echt dat ik ze win!

 127. judokid judokid

  127

  Heerlijke onder andere zwangeren genieten van alles wat er te koop is voor je wondertje.. en ook nog goed worden ingelicht

 128. Dorien1986 Dorien1986

  128

  Eigenlijk zou ik de kaartjes voor een goede vriendin willen winnen en haar vriend. Ik zelf ga er al heen met mijn man en heb al kaartjes, maar mijn vriendin is er pas achtergekomen dat ze zwanger is en heeft daarom nog geen kaartjes, dus als ik ze zou winnen zou ik ze aan haar geven, zodat we samen kunnen gaan!

 129. johanenpaula johanenpaula

  129

  Ik wil heel graag met mijn mannetje naar de negen maanden beurs. Onze dochter is nu lekker op tijd geboren, helaas wel met een keizersnede. Aangezien ik in eerste instantie pas 26-1-2012 was uitgerekend wilde we niet gaan. Maar nu is onze wolk van een dochter 14-1-2012 geboren en voelt mama zich met de dag beter. Dus nog een maandje te gaan tot de negen maanden beurs! Mijn man is gewoon erg nieuwsgierig, naar hordes vrouwen op jacht naar koopjes. Ik ga voor info omtrent de warme woller van kipkep en de aqaucarrier van bykay..

 130. Nita Nita

  130

  Ik heb alle rondes meegedaan, maar ik ben gewoon niet zo'n geluksvogel en schijnbaar ook niet hip en adrem genoeg om kaartjes in de wacht te slepen. :) Deze laatste ronde ben ik dus nog steeds van de partij! Ik wil super graag met mijn gezinnetje naar de 9 maandenbeurs. Vorig jaar zijn wij geweest omdat ik net zwanger was. Ik moest en zou daar persé naartoe omdat het me zo ontzettend leuk leek. En het was ook echt geweldig! Alleen...ik was pas 8 weekjes zwanger en wij durfden nog niets te kopen. In oktober is mijn lieve zoontje geboren en nu zou ik heel graag met mijn gezinnetje naar de beurs gaan en dan nu wel kopen wat ik vorig jaar allemaal heb laten liggen. Fingers crossed voor de laatste ronde!!

 131. joyce110 joyce110

  131

  Ook ik wilde heeeeeeeeeeeeel graag heen met mijn vriendin lekker samen over de 9 maandenbeurs slenteren. We hadden ook nog geen kaartjes gekocht.Nu is helaas mijn zwangerschap mis gegaan maar zij nog wel zwanger.Toch wil ik nog wel erg graag met haar mee. Dus hoop ik dat ik nog op de val reep kaarten kan winnen.

 132. esmeralda8hoven esmeralda8hoven

  132

  Ik zou heeeeel graag nog een keer naar de 9maandenbeurs willen gaan. 2 jaar geleden ben ik al geweest, maar toen was ik al 37 weken zwanger en daarom had ik er toen niet zoveel aan. Ook omdat ik last had van mijn bekken en daardoor niet zo goed meer kon lopen. Maar ik moest en zou naar de 9maandenbeurs! Zo graag wil ik het dus. Op dit moment ben ik nog maar een paar weekjes zwanger dus ik kan er nu optimaal plezier aan beleven en me uitleven op alle leuke stands!! Daarom hoop ik dus deze allerlaatste gratis kaarten te winnen!

 133. saynomore saynomore

  133

  14 jaar geleden kreeg ik mijn eerste kind en ben ik naar de 9 maanden beurs geweest. Nu krijg ik mijn derde kindje en na al die jaren lijkt het me heel leuk om voor de 2e en tevens allerlaatste keer naar de 9 maanden beurs te gaan. Samen met mijn moeder, zij wordt voor de laatste keer oma en ik voor de laatste keer moeder. Een prachtige afsluiting op de eerste dag van mijn zwangerschapsverlof. Eigenlijk had ik gisteren via een marktplaats aanbieding kaartjes willen kopen. Maar ook deze keer liet mijn zwangerschap dementie mij in de steek en vergat ik het helemaal. Dit kindje is een herkansing, deze kans ook op een kaartje ook, drie maal is scheepsrecht hoop ik.

 134. xxmaschaxx xxmaschaxx

  134

  In juni verwacht ik ons eerste kindje. Ik ben nog niet eerder op de 9 maandenbeurs geweest (of de huishoudbeurs). Het zullen de hormonen en nesteldrang wel zijn, maar ineens heb ik zo'n zin in alle informatie over baby's, shoppen, zien, proeven, kijken, uitproberen. Portemonnee mee en een rolkoffer heb ik begrepen?

 135. Bel Bel

  135

  Waarom ik de kaartjes wil winnen? Om de simpele reden dat we de kaartjes zelf niet kunnen betalen en dus niet kunnen gaan. Terwijl dit eigenlijk de enige beurs is die we echt met z'n allen leuk vinden. Daarbij is het heel goed mogelijk dat ik nu zwanger ben.

 136. auriette auriette

  136

  Samen met de moeder gezellig naar de Negenmaandenbeurs voor een gezellige moeder-dochterdag, om zo ideeën op te doen. Bij een kopje koffie herinneringen op halen, tips krijgen en vooral genieten.

 137. Norine Norine

  137

  Ja, op de val reep wil ook ik nog een kansje maken voor die leuke kaarten! Ik ben nog nooit op de Negenmaandenbeurs geweest, en het lijkt me ontzettend leuk. Ik ben moeder, maar ook vrouw. Een gezellig dagje uit, daar kan ik zo van genieten. Dan mag papa thuis blijven met de kids. Dat vindt hij altijd leuk; als ik een dagje weg ben, wat niet vaak gebeurd, dan gaat hij altijd patatjes eten in de frietzaak. Een beetje feest is het dan. Thuis is alles dus helemaal oke! Ik kan met een gerust hart een dagje uit. En daarom roep ik; Negenmaandenbeurs, here I come, make my day. En dan beloof ik een cadeautje voor iedereen mee te nemen naar huis. Dan ga ik ook voor papa wat leuks zoeken! Lieve groetjes hoor! ♥

 138. Gitte Gitte

  138

  Zou graag de kaartjes willen winnen voor een vriendin van mij. Ze heeft gisteren eindelijk gehoord dat ze zwanger is na al 5 jaar het geprobeerd te hebben. Toch erg leuk om dan daar ideeën op te gaan doen met d'r.

 139. es es

  139

  waarom ik op de valreep kaartjes zou willen winnen voor de 9 maandenbeurs. ik wil er eigenlijk al heel lang heen twee jaar geleden hadden mijn partner en ik het plan om te gaan omdat we toen in blijde verwachting waren! maar helaas door bekken instabiliteit kon ik niet lopen en dus gingen we niet. vorig jaar had ik ook graag gewild maar doordat ik nog steeds bekkeninstabiliteit had in ernstige vorm kon ik niet gaan kon niet goed lopen en zat midden in een revalidatietraject. nu gaat het beter en lijkt het me leuk om naar de 9 maanden beurs te gaan om leuke dingen te vinden voor mijn lieve dochtertje én om een origineel welkomscadeau te vinden voor ons eerste neefje of nichtje die zo rond die tijd het levenslicht zal zien.

 140. happylove happylove

  140

  Zoveel dagen om mee te doen, zo veel kansen gratis kaartjes te winnen maar of het mij lukt is een tweede. Dit is de laatste mogelijkheid dus ik doe opnieuw weer mee. Ik zou graag die gratis kaartjes willen winnen omdat het me super leuk lijkt om samen met mijn lieve schoonzussie er heen te gaan en samen heerlijk te snuffelen op de 9 maanden beurs. En tevens zou het een super leuk verjaardagscadeautje zijn gezien ik de 24e jarig ben...

 141. Angelika Angelika

  141

  Waarom ik graag die twee kaartjes zou willen winnen is, omdat ik graag met mijn zus naar de negenmaandenbeurs wil, omdat ik nu 3 maanden zwanger ben na 3 jaar en twee IVF pogingen. 5 jaar geleden zou ik ook met mijn zus naar de 9 maandenbeurs gaan omdat zij toen zwanger was van haar eerste kindje, maar helaas beviel zij 3 maanden te vroeg en kon zij niet mee naar de negenmaandenbeurs. Dus ik hoop dat we het na 5 jaar toch nog een keer samen kunnen doen. Gezellig samen een dagje weg met zijn tweeen.

 142. lievejaap lievejaap

  142

  Op de valreep... omdat we met zijn drieen voor de vijfde keer op rij naar de negenmaandenbeurs gaan. En wij in die vijf jaar 5,5 kind geproduceerd hebben. Omdat we bij elkaar gekomen zijn door onze mannen die oude schoolvrienden zijn. Omdat ik er nu net achterkom dat ze dan alweer zo'n 25 jaar vrienden zijn. Omdat ik dat wel een feestje waard vind, voor de vrouwen dan. Omdat onze 3 zonen die alledrie in 2007 geboren zijn nu al dikke vrienden zijn. Omdat we elkaar op dit moment algauw drie weken niet in levende lijve gezien hebben. Omdat ik het een leuke verrassing vind voor mijn vriendinnen als ik alvast voor 2 kaartjes zorg. Omdat we vorig jaar zo ontzettend veel leuke dingen gekocht hebben. Omdat we vorig jaar gelukkig met de auto waren om al die te leuke en te zware dingen in te doen. Omdat ik alle rondes meegedaan heb en elke dag vol spanning mijn mail open en vervolgens weer gezellig meedoe met de volgende ronde. Omdat ik het jammer vind dat dit de laatste ronde is. En omdat er inmiddels eelt op mijn duimen zit van het duimen! Daarom...

 143. Irene Irene

  143

  Ik zou de kaartjes willen winnen, zodat ik samen met mijn nichtje naar de beurs kan. Zij is eindelijk zwanger na een IUI behandeling. Ik gun het haar om heerlijk te gaan genieten van alle mooie/leuke dingen op de negen maanden beurs.

 144. mulckie mulckie

  144

  Ik zou graag de kaartjes willen winnen omdat ik opzoek ben naar een kolf, die bij mij past en wil daarbij goed persoonlijk informeerd worden door bijv de stands van medela difrax philips avent enz.. en daarnaast babyshoppen met mijn schoonzusje.

 145. sabrineleek sabrineleek

  145

  Waarom ik deze kaartje heel graag zou willen winnen is:Het zou heerlijk zijn om lekker een dagje samen met me vriendin rond te kunnen snuffelen tussen de baby spulletjes en voor ideeën op te doen voor de geboorte kaartjes.Er is volgens mij geen mooiere ervaring een dagje Negenmaandenbeurs om ideeën op te doen voor onze baby.Liefs Sabrine L

 146. pingotti pingotti

  146

  Ik weet sinds vandaag dat ik zwanger ben! Dus de kaartjes zijn meer dan welkom om me uitgebreid voor te bereiden op de komst van deze kleine koter!!!

 147. pupke2love pupke2love

  147

  ik zou graag de kaartjes willen winnen om mijn vriendin te verrassen.ze heeft net een 2ling gekregen,en op deze manier kan ze misschien met beursaanbiedingen wat spullentjes inslaan

 148. Lucindy Lucindy

  148

  Ik zou graag de kaartjes willen winnen omdat: mijn schoonzus voor haar 1e kindje 3 jaar heeft moeten vechten en nu in blijde verwachting is van haar kindje nu wil ik samen met haar gezellig een dagje uit en leuke dingen kopen en ideeen op doen.

 149. Lois Lois

  149

  Graag maak ik kans op 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs omdat ik deze weekactie voor het eerst zie anders had ik zeker elke dag een poging gewaagd, het is dus mijn laatste kans.

 150. saksia1973 saksia1973

  150

  Ik zou heel graag de 2 kaartjes winnen voor de negen maanden beurs omdat ik eindelijk naar 12 jaar is gelukt om weer zwanger te raken. Naar alle ellende kan ik samen met een vriendin die ook zwanger is een opsteker gebruiken. En om te genieten en ideeën op te doen voor onze baby's.

 151. jerney83 jerney83

  151

  Op de valreep.. Ik wil graag winnen zodat mijn 2 dochtertjes hun oma eens mee kunnen nemen naar deze beurs om haar te bedanken voor het oppassen!

 152. nancy nancy

  152

  Ik ben inmiddels 27 weken zwanger en enorm gelukkig ondanks de moeilijke tijd op het moment. Mijn man begint na een half jaar werkeloos te zijn geweest gelukkig per 1 februari weer bij een nieuwe baan en ik heb te horen gekregen dat ze mijn zwangerschap lastig vinden uitkomen dus ze verlengen mijn contract niet want mijn verlof valt in de vakantieperiode. U begrijpt dat dit financieel niet handig is op dit moment van vele aanschaffen voor ons kindje. De kaartjes zijn voor ons dan ook erg duur als daar ook benzine en parkeerkosten bijkomen. Het zou helemaal geweldig zijn als wij die kaartjes winnen zodat we samen naar de beurs kunnen gaan en ideeen op kunnen doen van geboortekaartjes bijvoorbeeld. Duim duim duim duim!!!

 153. cindy86 cindy86

  153

  wanneer wordt de uitslag nou bekend gemaakt van vrijdag 27 januari... kan haast niet meer wachten!

 154. DanielleEvi DanielleEvi

  154

  Hallo, Vorig jaar ben ik geweest (zwanger) samen met een vriendin en hebben er niet van kunnen genieten het was zo ontzettend druk dat ik nergens echt bij heb kunnen kijken en maar ben weggegaan zonder aankopen en behoorlijk wat geld uitgegeven voor (helaas) niks en was daarom enorm teleurgesteld Hoop dat we deze keer geluk hebben en samen met mijn vriendin deze dag helemaal over kunnen doen met heel veel plezier! Groetjes Danielle

 155. Roos84 Roos84

  155

  Ik wil graag 2 kaartjes winnen!! Mijn man is nogal van 'alles op de valreep'. Wat ik altijd heel vervelend vind, maar nu lijkt het me leuk om zelf op de valreep kaartjes te winnen en hem zo te verrassen!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >