Win een Weight Watchers pakket t.w.v. 125,-

Door: Mamaplaats 73 reacties

Win een Weight Watchers pakket t.w.v. 125,-

Al meer dan 45 jaar helpt Weight Watchers mensen op een gezonde en verantwoorde manier met afvallen. Wekelijks bezoeken miljoenen mensen een cursus van Weight Watchers of volgen het Weight Watchers programma Online.

Weight Watchers

Bij Weight Watchers kom je niet alleen op gewicht maar blijf je op gewicht. Weight Watchers weet als geen ander dat afvallen verder gaat dan enkel gezond eten. Wat kun je winnen? Win een Weight Watchers pakket t.w.v. € 125,-. Een Weight Watchers pakket bestaat uit: · 3 maanden abonnement op Weight Watchers Online t.w.v. € 74,80 · Weight Watchers Lifestyle boek t.w.v. € 29,95 · Weight Watchers kookboek + Weight Watchers goodies Wat moet je er voor doen? Beantwoord de volgende vraag: "Wat drink je het liefst op een feestje?"

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
73 Reacties

Reacties

 1. mamajoycenl mamajoycenl

  1

  Ik drink het liefst water met een beetje citroen, lekker gezond zonder andere "rommel". Ook hou ik wel van een glas lekker rosé! Weight Watchers zou ideaal zijn aangezien ik voor volgend jaar 10 kilo wil zijn afgevallen. Voor onze bruiloft.

 2. lievekiekjes lievekiekjes

  2

  Sinds kort weet ik dat ik allergisch ben voor suiker... Ik zou altijd een colaatje gedronken hebben maar sinds kort voor mij is het op feestjes meestal spa blauw! (bij gebrek aan biologische appelsap of verse jus) Mijn overtollige kilo's beginnen langzaam aan te minderen, met deze set van de weight watchers zou ik erg blij zijn!

 3. mamavan4kids mamavan4kids

  3

  ik drink altijd spa rood thee of water absoluut geen alcohol. maar mijn voorkeur gaat echt uit naar spa rood... natuurlijk wil ik graag dit pakket winnen het zou een mooie afsluiting zijn van een nare periode als dit pakket me zou kunnen helpen af te vallen en weer goed in me vel te komen zitten. ik hoop dat ik win..!!

 4. Arbey Arbey

  4

  Ik drink geen alcohol, dus 'my guilty pleasure' is heel saai een cola light of spa blauw.... :-D

 5. Arbey Arbey

  5

  Maar ondanks dat ik geen alcohol drink, moeten er heel wat kilo's vanaf, dus kom maar op met die Weight Watchers! :-D

 6. JReker JReker

  6

  Pina colada! En anders spa blauw

 7. dewie dewie

  7

  Het liefst drink ik een colaatje, maar ik wil er heel graag een aantal kilo's af, dus nu meestal een watertje. Het pakket zou goed besteed zijn aan mij.

 8. MICH18 MICH18

  8

  Ik drink het liefst een NIJITO dat lijkt op een MOJITO maar dan zonder bacardi je kent het wel.. *bruiswater, citroen, limoensap, munt, veel ijs*! Aangezien ik nog borstvoeding geef laat ik de bacardi lekker weg!

 9. dinsel dinsel

  9

  ik drink op n feestje t liefst of n zoete rode of witte wijn, voorkeur toch meer rood, of anders n jus de orange als die er is, is dat er niet dan is het geheel afhankelijk wat men te drinken aanbied verder:P

 10. tina krijgsman tina krijgsman

  10

  Ik drink het liefst een colaatje, maar nu ik wat kilo's probeer te verliezen houd ik het bij water of thee

 11. mama182 mama182

  11

  ik drink het liefste criztal clear. Maar vaak is dat niet in huis. Dus dan thee of water.

 12. demdemmy demdemmy

  12

  het liefst drink ik crystal clear of sap ik heb snel last van maagzuur dus drink geen frisdrank

 13. Laurien1977 Laurien1977

  13

  Ik drink geen alcohol, dit in verband met migraine en ik vind het ook niet echt lekker, maar hé zonder alcohol ben ik ook reuze gezellig. Ik drink dan graag wat fris...ben niet heel moeilijk! Afvallen...dat wil ik dolgraag. Ik ben 4 maanden geleden mama geworden en tja die kilo's...ik moet ze eraf hebben. Voor mijn bekken vooral....Ben bij de fysio begonnen met fitness, dus met de weight watchers erbij...moet het helemaal goed komen!

 14. My family My family

  14

  ik drink graag een witte zoete wijn op een feestje maar ga al jaren niet meer,ik drink thuis dan maar een wijntje, omdat ik niet meer in de spiegel durf te kijken! ik moet wel 25 kilo afvallen! me zwangerschapskilo's heb ik er nooit afgekregen na 3 kindjes.hopelijk help dit om me weer beter in me vel te voelen.

 15. Suzanne Klabbers Suzanne Klabbers

  15

  Droge witte wijn of een biertje. Heerlijke dik makers. so i need help :D

 16. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  16

  De biertjes gaan er altijd wel in op een feestje... Indd een calorieën bom , voor mijn zwanger dronk k geregeld een biertje , in zwangerschap acuut gestopt, waardoor ik heel veel afviel in mijn zwangerschap ben ik ma 7 kilo bij gekomen, omdat ik afviel van het niet meer drinken van bier. Waardoor ik na de zwangerschap een heel stuk smaller geworden ben. Maarja is nog niet genoeg.. Dus wil nog een paar kilootjes kwijt..

 17. Moedervan2 Moedervan2

  17

  Op een feestje drink ik het liefste zoete alchol. *I KNOW so bad voor de lijn* Denk aan Rode vodka Redbull, Blue Curacau, Limoncello etc.. Maar als het een alcholvrij feestje is dan drink ik graag Ijsthee, liefst de Greentea versie, San Pelegrino water en soms een cola. Maar NU ben ik op dieet en zou heel graag een beetje goede hulp krijgen.

 18. Thea Zuidam Thea Zuidam

  18

  Tijdens een feestje mag ik graag cola drinken. Al ben ik ook niet vies van een biertje of vodka redbull. Helaas ben ik "verslaafd" aan cola, hetgeen ook aardig wat extra kilootjes heeft meegebracht. Nu we voor een 2e kindje willen gaan, heb ik des te meer reden om te minderen met de cola en te gaan afvallen in de hoop dat mijn cyclus weer kort en regelmatig wordt.

 19. Droene Droene

  19

  Hahaha eigenlijk drink ik altijd een sappie!

 20. EliJos EliJos

  20

  uhhh niet erg dieetvriendelijk maar ik ben dol op Baileys !

 21. averweij averweij

  21

  Ik drink al heel lang cola light maar ivm borstvoeding is het nu cafeine vrij cola light.

 22. GastouderKirsten GastouderKirsten

  22

  Het liefste drink ik 7-up! Verslaving die ik over heb gehouden van mijn zwangerschap.. Alcohol drink ik niet mijn 2e naam is bob;)

 23. ratzel ratzel

  23

  Nou soms als ze het hebben Pasoa jus d'Orange, maar meestal iets van sinaasappelsap of sinas. Ik drink nooit geen alcohol dus af en toe een Pasoa jus vind ik dan wel heel erg lekker! mmmm

 24. Mamavan2boefjes Mamavan2boefjes

  24

  Als wel al naar een feestje gaan drink ik water afgewisseld met soms een glas fris. Limonade drink ik maar af en toe. Ik ben een snoepert en door de fris te laten staan beperk ik toch mijn calorie inname want in limonade en sap zitten veel verborgen calorieeen Zolang onze kindjes nog klein zijn drink ik geen alcohol. Als wij thuiskomen van een feestje en er word er in de nacht 1 erg ziek of er is iets anders kan ik daar geen dronken hoofd bij gebruiken. Je bent ouder 24 uur per dag en kleine kindjes zijn afhankelijk van hou zorg en aandacht. Ook een kater helpt niet echt als er om 06.30 een mannetje aan je bed staat met de vraag of mama nu naar beneden komt om een boterham met pindakaas klaar te maken ;)

 25. Jose Looijs Jose Looijs

  25

  Ik drink geen alcohol.. het liefst drink ik verse jus!! :-D

 26. xotje xotje

  26

  Ik mag graag een cola citroen drinken en tussendoor drink ik een watertje. beetje.saai maar het is niet anders

 27. sandyh sandyh

  27

  Als ik moet rijden spa blauw of jus d'orange. Anders wijn....

 28. xkimiejx xkimiejx

  28

  Op een feestje drink ik momenteel het liefst cola. Voorheen was dat een alcoholisch mixdrankje, maar nu ik een kindje heb is het cola geworden!

 29. Marije Suurbier Marije Suurbier

  29

  Ik drink als ik niet de BOB ben meestal 1 of 2 glaasjes droge witte wijn, maar dat is eigenlijk ook zelden hoor meestal drink ik gewoon een sapje:-)

 30. josenmarjan josenmarjan

  30

  Het lekkerste vind ik eigenlijk gewoon water, maar een enkele keer drink ik Rivella. Al die zoete drankjes kunnen mij niet bekoren.

 31. loislane66 loislane66

  31

  Ik begin natuurlijk met een heerlijke kop koffie, het liefst cappuccino, met een zoetje. Daarna stap ik over op een lekker glas ijskoude bitter lemon!

 32. spoekie spoekie

  32

  Het klinkt stom maar het liefst ranja. Maar een heel klein scheutje voor de smaak. Ik ben al eerder afgevallen met weightvwatchers maarvwerd toen zwanger. Ik deed dat nog mrt de oude methode op een cd rom. Zou heel graag de nieuwe methode willen proberen.

 33. martha68 martha68

  33

  ik drink het liefst een jus de orange op een feestje

 34. Angela Schreurs Angela Schreurs

  34

  Ik lust geen alcohol dus drink meestal water met een heel klein beetje ranja zodat net de smaak van het water weg is. Mijn leven is nu compleet met mijn twee kinderen en wil nu graag al mijn zwangerschapkilootjes weg gaan werken. Om er weer mooi uit te zien. En om mezelf weer goed te voelen in mijn eigen lichaam. Dus ik hoop dat jullie me hierbij kunnen en willen helpen. Zou ik erg waarderen !!

 35. Lois Lois

  35

  Ik drink graag een glaasje Cola

 36. Sarina Sarina

  36

  Het liefst drink ik een Coronaatje of ander Caribisch/Mexicaans biertje met een limoentje erin. Een rose'tje is ook lekker en als ik de BOB ben dan wordt het Spa Citroen of anders 7up of water

 37. Geetje Geetje

  37

  Ik drink geen alcohol, het liefst heb ik verse jus d'orange.

 38. binkie1 binkie1

  38

  doe maar een lekkere cola light of een heerlijke cappucino.. ook tijdens een feestje zijn dit mijn favoriete drankjes. drink zelden of nooit alcohol

 39. Debmel1980 Debmel1980

  39

  Het liefst drink ik een wijntje, meestal rood, maar een droge witte vind ik ook erg lekker. Het is alleen wat minder goed voor de lijn. Ik worstel al jaren met mijn gewicht, net als practisch mijn hele familie. Het pakket van Weight watchers zou zomaar de oplossing kunnen zijn!!!

 40. Irene Irene

  40

  Een lekkere rose of droge witte wijn. Maar meestal ben ik de Bob en wil ik de volgende dag niet brak zijn, dus drink ik water.. Saai, maar ik houd niet van prik en andere zoete dranken.

 41. Ingrid1977 Ingrid1977

  41

  Als ik erna terug moet rijden een fris sapje & als manlief De BOB is dan lust ik op een warme zomeravond op een feestje graag een lekker fris roseetje!

 42. Irene Irene

  42

  En overigens zou ik enorm blij zijn met het winnen van deze actie. Ik ben er net achter dat mijn schildklier haast niet werkt, hierdoor lukte afvallen helemaal niet. Nu heb ik medicijnen. Met weight watchers zou ik een geweldige start kunnen maken om al de overtollige kilo's af te vallen

 43. wonna26 wonna26

  43

  Ik drink meestal ice tea als het er is en anders een sapje ik lust geen prik en geef nog borstvoeding dus geen alcohol voor mij!!

 44. linda79 linda79

  44

  Sinds ik mijn rijbewijs heb ( 1999) ben ik BOB. Dus drink ik eigenlijk nooit alcohol als we feestje hebben. Dus drink ik cola light. Echter kan ik thuis met warm weer op een mooie zwoele zomeravond wel gezellig met mijn man een lekker fris wijntje drinken. Daar geniet ik dan wel van. Na 4 kinderen zijn er een aantal kilootjes blijven hangen bij mij die voor mij ook echt een doorn in het oog zijn. Dus ik kan het pakket goed gebruiken en ga graag de uitdaging met weight watchers en mezelf aan. Dus kom maar op!!!!

 45. Brenda1984 Brenda1984

  45

  Ow ik heb nu alweer zin om na mijn zwangerschap en borstvoedingsperiode een heerlijke Mojito te gaan drinken. Of een rose of een apperol Spritz momentje. mmm het water loopt me al in de mond als ik eraan denk. Ik ben zelf al bekend met de Weight Watchers! Het heeft mij voor de zwangerschap geholpen om 10 kg kwijt te raken in een jaar tijd. Is niet veel voor een jaar tijd, maar ik kon niet stoppen met gewoon lekker te eten. En dat hoefde ook niet. Na de zwangerschap wil ik naast die lekkere drankjes ook gaan sporten en evt. weer gaan beginnen met Weight Watchers. Vind het fijn om naar de bijeenkomsten te gaan, maar naast de kosten van de kleine zal dit er nog even niet in gaan zitten ben ik bang.

 46. Nicolien Keijzer Nicolien Keijzer

  46

  ik drink het liefst thee met een smaakje ..of spa rood ..geen alcohol voor mij!!

 47. Jacques Jacques

  47

  ..ook al is dat minder goed voor de lijn...PILSJES van de tap, als er geen tap is gewoon pijpjes. Ben benieuwd

 48. Denise019910 Denise019910

  48

  Alles wat lekker is, ik ben niet zo moeilijk!

 49. Sofje79 Sofje79

  49

  Gewoon een lekkere cola (het liefst ijskoud)

 50. Jeacy2010 Jeacy2010

  50

  Het liefst drink ik een mixdrankje. Zoals safari 7-up,maar omdat ik al bijna 2 jaar aan het strijden ben om mijn zwangerschapskilo's eraf te krijgen,drink ik een watertje of fanta zero op een feestje en ben ik de bob om naar huis te rijden,maar aangezìen mijn kilo's er nog steeds niet af zijn. Zou ik ook graag in aanmerking willen komen voor weightwatchers,want 2 jaar intensief bezig zijn om mijn(22kilo)zwangerschapskilo's eraf te krijgen duurt mij te lang. Ik zou zou zo graag 1of2 kledingmaatjes .minder willen hebben. Zodat ik weer fatsoenlijk in mijn kleding kan en niet meer TE strak moet zitten

 51. Nadine Martens Nadine Martens

  51

  Een glas rode wijn.... Heerlijk!

 52. kristelgloudemans kristelgloudemans

  52

  0% rose bier, lekker een biertje maar toch nuchter blijven. want je weet maar nooit wat je te wachten staat

 53. jacoline jacoline

  53

  water, ik drink het de hele dag door. alle bekenden weten het al en het wordt dus zo voor je neergezet. lekker handig

 54. Bianca Buonfanti Bianca Buonfanti

  54

  Meestal water en heeeeeeeel af en toe mag een wij.tje ook ..

 55. w12345 w12345

  55

  Omdat ik zoveel moeite gedaan heb om 25 kilo af te vallen, drink ik geen fris meer, maar alleen nog maar water. Dat is helemaal niet storend op een feestje, want ik heb ontdekt dat heel veel vrouwen dat doen. Echt een goede zaak, als je wilt afvallen en het werkt!!

 56. laura1978 laura1978

  56

  Ik drink en rook niet. Maar ik ben wel verslaafd aan cola, het liefst nog 's ochtends! Maar dat doen we natuurlijk niet. Ik weet het is niet gezond maar liever cola dan drugs of alchohol :)

 57. kvh88 kvh88

  57

  Meestal drink ik iets van dubbelfris of iets anders zonder prik zoals ranja of water

 58. Clau-dya Clau-dya

  58

  Rode wijn met een glas water ernaast

 59. Dre Weinans Dre Weinans

  59

  alcohol is aan mij niet besteed....COLA en dan wel de echte daar wordt ik blij van!!! Ik moet zeggen dat ik tijdens mijn zwangerschap van de laatste cola dronk om het spugen tegen te gaan...(hielp niet in mijn geval) maar ben wel lichtelijk verslaafd aan cola geraakt sindsdien!!!

 60. simopje simopje

  60

  alcohol is aan mij zeker besteed!!...ik hou van een glaasje en een hapje....ik hoop ook na mijn zwangerschap toch zeker 10 tot 15 kilo te verliezen, nu ben ik al zeker wat afgevallen omdat ik in mijn zwangerschap geen wijntje pak....(maar heb er wel zin in hoor...!!)

 61. Smch Swaen Smch Swaen

  61

  Wieckse rose erg lekker!!

 62. reentje74 reentje74

  62

  Meestal een glas ijskoude grenadine ranje maar soms ook wel 1 glaasje rosè bier (mag dan zelfs zonder alcohol)

 63. judokid judokid

  63

  het liefst drink ik een lekker wijntje oid, maar nu dat er voorlopig niet inzit drink ik vooral ijsthee.

 64. grootaars grootaars

  64

  een feestje vind mama erg fijn en drink dan ook voor een avondje lekker wijn.

 65. angela angela

  65

  ik lekkerste vind ik gecruncht ijs met water en paar schijfjes limoen erbij en een mint takje. zo krijg je een heerlijk fris drankje waar je voor de liefhebbers een scheut alcohol bij kan doen. maar voor mij als mama van 3 die toch altijd allert wil zijn, is dit een heerlijke frisse en smakelijke manier. in het seizoen vervang ik het water voor verse gepureerde aardbeien voor een smooty effect met een twist.

 66. Lucindy Lucindy

  66

  Een lekker wijntje op een feestje is niet verkeerd. ik heb nogal overgewicht en heb steeds moeite met afvallen en hoop met hulp van weight watchers af te kunnen vallen zodat ik een stok achter de deur heb. je zou me erg blij kunnen maken

 67. Tore Tore

  67

  Mijn vrienden kunnen mij uittekenen...Chocomel op een feestje?! Ja, that's me... Maar na mijn zwangerschap en 30 kilo zwaarder, is dit niet zo een goed idee. Er is nu 18 kg van af, maar ik kan wel wat hulp gebruiken voor die laatste 12 kg! Weight Watchers, HELP!!

 68. jufmandy jufmandy

  68

  Ik drink het liefst Crystal Clear (perzik) of ice tea.

 69. Adriana1982 Adriana1982

  69

  Het liefst drink ik op het moment Rivella, door suikerziekte moet ik namelijk ineens heel anders naar dingen kijken... Ik zou superblij zijn met dit pakket omdat ik als ik afval kans heb dat ik minder insuline hoef te spuiten en dat is natuurlijk altijd heel goed! :D

 70. lindadevor lindadevor

  70

  Ik drink het liefst cola light of water.

 71. lindadevor lindadevor

  71

  Het is dat het een beetje onbeschoft is om op een verjaardag om een zelfgemaakte smoothie te vragen, daarom dus maar een cola light:P

 72. Jeacy2010 Jeacy2010

  72

  Yeah ik heb gewonnen!!! Super gaaf!! Eindelijk kan ik lekker gaan beginnen om me vertollige zwangerschaps kilo's na 2 jaar eens weg te werken Ikheb er nu al zin in . Kan niet wachten Tnx!!!!

 73. Nephele Nephele

  73

  Ik drink dan graag een koud wit& zoet wijntje :)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >