Win een weekend weg met een Honda Civic!

Door: Mamaplaats 68 reacties

Win een weekend weg met een Honda Civic!

Women’s World Car of the Year 2012

Uit alle 300 genomineerde auto’s is de Honda Civic door een jury van twintig kritische vrouwen uitgekozen tot Women’s World Car of the Year 2012. De auto is beoordeeld op veiligheid, prijs-kwaliteitsverhouding, esthetisch voorkomen, bagageruimte, rijgemak, kleur, uitstraling, milieuvriendelijkheid en kindvriendelijkheid. Naast de prijs van Women’s World Car of the Year 2012 werd Honda in 2012 ook uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk.

Testpanel Honda Civic

Afgelopen weken is de Honda Civic getest door 5 moeders van Mamaplaats. Wij waren erg benieuwd of de belangrijke aspecten waarop de Honda Civic is beoordeeld ook zo beoordeeld zouden worden door onze testmoeders. Wat vinden zij van de kindvriendelijkheid, de bagageruimte, het rijgemak en de veiligheid van de auto.

Lees meer over de testresultaten van onze 5 testmoeders »

Wat kun je winnen?

Honda wil graag nog een gezin kennis laten maken met de Honda Civic. Daarom kan je nu een weekend gebruik van de Civic mét een volle tank en een verblijf in een vakantiepark naar keuze winnen!

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: 'Wat spreekt jou het meest aan in de Honda Civic na het lezen van de verslagen van de testmoeders?'

    strand

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
68 Reacties

Reacties

 1. Stacey1979 Stacey1979

  1

  Naast dat de auto er superstrak uitziet, spreekt vooral het woordje "zuinig" me erg aan :-) Ik woon namelijk in Apeldoorn en werk in Veghel,dus rij heel wat km-ers en verbruik dus liters diesel. "Zuinig" is dus iets wat bij ons heel welkom is :-)

 2. marbon marbon

  2

  de veiligheid!!!

 3. Carola1983 Carola1983

  3

  Wat mij het meest aanspreekt is de ruimte, de kracht van de auto en vooral de zuinigheid. De Civic rijdt gewoon 400 km meer op minder diesel! daar kun je nog eens mee op vakantie!

 4. magicalkim magicalkim

  4

  Rijbewijs aanwezig. Geen vakantie deze zomer. Helaas vooralsnog ook aanwezig. Ervaring in een honda civic? Niet! Nieuwsgierig naar mijn eigen honda civic testervaring? Jazeker! Passagiers? Man en zoontje. zin in een weekend weg in de honda civic? Meer dan gewoon zin. Toch nog even weg, lekker weekend touren in de honda, bijkomen ophet vakantiepark, genietend van mijn gezin. Conclusie: ideale kandidaat. Enne ik rij dat weekend uiteraard :)

 5. magicalkim magicalkim

  5

  Wat de auto betreft ben ik erg benieuwd naar de kofferbak ruimte en of de deuren ook van extra gemak voorzien met de 90 graden openig mogelijkheid. er is maar 1 manier om daar achter te komen. .....;)

 6. braamn braamn

  6

  Toevallig hadden vriendlief en ik het er van de week over hoe lastig het is om je kind snel en goed vast te zetten in de auto. We moesten zelf maar iets gaan 'uitvinden' was onze enige conclusie. Nu uit de testresultaten van de Honda Civic komt dat de deuren een opening mogelijkheid van 90 graden hebben, zijn wij toch wel heel nieuwsgierig geworden! Testen met een leuke bestemming voor het hele gezin;twee vliegen in één klap.

 7. Tijsie Tijsie

  7

  Ik snap het helemaal ,ik heb de Honda civic altijd al een mooie auto gevonden.Maar hij had bij mij niet het imago van kindvriendelijk een praktisch . Dit is helemaal veranderd na het lezen van de blogs van de test mama,s. De ruimte,de zuinigheid de laadruimte ,de veiligheid Maar zeker ook de sportieve uitstraling Voor mij is de Honda civic zeker ook de winnaar! En mijn man vindt de auto trouwens ook prachtig ;).ik ben benieuwd of echt alle spullen die wij nodig hebben bij een weekend weg er ook echt inpassen ! .

 8. Soniah Soniah

  8

  Op het eerste gezicht een sportieve auto. Het feit dat deze auto zijn deuren 90 graden kan openen om ook makkelijk achterin te kunnen stappen of kinderen vastmaken, had ik niet verwacht. Ook de ruimte voor bagage had ik in eerste intantie op minimaal geschat. Het stuk van de testmamma's heeft mij nieuwschierig gemaakt en heeft mijn interesse gewekt! En dan ook nog een weekendje weg voor ons 2de kleintje zich aandiend zou helemaal geweldig zijn!

 9. Kimdejong Kimdejong

  9

  Laadruimte en deuren die ver open kunnen (90 graden) dat moet ik zien, dat moet ik meemaken!! En dan nog eens een uitje. Super actie weer MAMAPLAATS!!

 10. paromo paromo

  10

  Vooral de magic seats spreken mij aan. Wij hebben een hond die altijd mee gaat en die heeft dan nog steeds veel ruimte terwijl we ook veel mee kunnen nemen! En dat de deuren 90 graden opengaan lijkt me ook ideaal.

 11. Linda Klaassen Linda Klaassen

  11

  Deze auto ziet er zeer sportief uit. Daar kun je mee thuis komen. Ik maak graag kans om een weekend in deze auto te rijden.

 12. carlito00 carlito00

  12

  De ruimte, veiligheid en zeer kind vriendelijk! Super handig dat de deuren zover open kunnen. Los daarvan ziet hij er super cool uit , daar zie ik ons wel mee rond cruizen :-)

 13. nessen nessen

  13

  De kindvriendelijkheid en de bagageruimte. Beiden erg belangrijk.

 14. averweij averweij

  14

  Vooral de gordijnairbags aan de zijkant vind ik een prettig en slim idee, veiligheid gaat voor alles en zo zijn alle passagier(tje)s goed beveiligd bij een zijwaartse impact.

 15. angela_rekelhof angela_rekelhof

  15

  Het meest spreekt mij aan dat de civic alle overeenkomsten heeft met mijn man,ze zijn sportief,ze zijn ruim'hartig',ze zijn betrouwbaar,goed voor de kinderen en zuinig(of dat een pluspunt is van mijn man?)In ieder geval wel van de auto.Vandaar dat ik deze auto wel een weekend zou willen proberen.

 16. kenji2011 kenji2011

  16

  de bagageruimte, zuinigheid en de airbags spreken mij het meest aan. De bagageruimte omdat je altijd heel veel mee moet nemen met kinderen en wij moeten een wandelwagen en een buggy meenemen, de zuinigheid omdat dat weer in de kosten scheelt en de airbags omdat ik wel een veilige auto wil. Dus met deze auto ga ik met een gerust hart een weekend weg

 17. Dionne Beunder Dionne Beunder

  17

  Ik was al aan het kijken naar de honda civic als nieuwe gezinsauto. Na het lezen van de ervaringen van de testmoeders spreekt hij me zeker aan. Vooral de vele ruimte en de zuinigheid en het comfort van de auto. Dit met de gezondheid van mij en mijn zoontje. Ik zou deze kans met beide handen aan willen grijpen als deze mij gegund zou zijn zodat ik mijn zoontje evengoed deze zomer nog een paar heerlijke dagen kan geven.

 18. Margaretha! Margaretha!

  18

  Wat mij voornamelijk aanspreekt is, dat de Honda Civic veilig is!!!! Dit is voor mij erg belangrijk, en zeker wanneer je met je hebben en houden onderweg bent. Ook rijdt deze auto erg zuinig en dat is nou precies wat ik bewonder. Daarbij ben ik echt toe aan een korte vakantie met mijn gezin naar alle rottigheid. Een LEUKE auto, een fijne RELAXTE vakantie en een nieuw begin!! Wat wilt een mens nog meer????????????????? Liefst, Margreet

 19. baloe15 baloe15

  19

  veiligheid uiteraard,

 20. dimpl3 dimpl3

  20

  Het is zowel een familieauto als een sportieve papa auto.

 21. cobie0906 cobie0906

  21

  Ze testmoeders zijn allemaal lyrisch over de hoeveelheid bagageruimte, terwijl de auto er niet echt superruim uitziet als je hem zo op een afbeelding ziet. Dat wil ik wel eens zien! Tijdens een weekendje weg sleep ik toch altijd teveel mee, dus ik wil wel eens weten of het een eitje is om onze bagage mee te nemen in deze Honda!

 22. Francis Groeneveld Francis Groeneveld

  22

  Ik heb hem zelf uitgestest en ben nog steeds verliefd op de auto! Wat me het meest aanspreekt? Het vermogen van de auto, de bagageruimte, het 'lekkere' rijden, het design....kortom eigenlijk spreekt alles me wel aan!

 23. Allard66 Allard66

  23

  Zuinig en veilig!

 24. Gabriella Gabriella

  24

  Wat mij het meest aanspreekt na de verhalen van de testmoeders, is de veiligheid, de enorme ruimte en het gemak om de kinderen in de auto zetten. Dat daarnaast de auto ook nog eens zuinig rijdt is mooi meegenomen. Voor mij zal er een hele nieuwe wereld opengaan aangezien ik nu alles in een peugeotje 107 moet proppen hahaha. Ik ben benieuwd.

 25. Magla Magla

  25

  Wat mij het meeste opvalt/aanspreekt is de uitstraling van de Honda Civic. The hole package. Daarnaast de kind vriendelijkheid, dat zouden we graag een weekeindje willen uitproberen.

 26. achtenlinan achtenlinan

  26

  Het is een hele mooie auto, vooral heel veilig en handig! Een veilige auto is altijd handig, je hoeft zelf geen brokken te maken maar er kan altijd iemand anders minder oplettend zijn. Zo krijg je een extra "fijn"gevoel tijdens het rijden. Je kind zit in luxe, ook de ruimte is super. De kleine hoeft niet opgekropt te zitten. Je hoeft niet meer te plaren over een buggy of kinderwagen mee te nemen als het past of niet past.

 27. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  27

  Nog geen vakantieplannen maar wel de wens om te gaan en met zo'n auto begint de vakantie al bij het instappen. Het zuinig rijden, comfort, ruimte, uitgebreide boardcomputer, zijairbags en dat de deuren zo ver opengaan (ideaal om onze kinderen in de auto te zetten) geven mij een vlindergevoel in mijn onderbuik om samen met mijn man en onze tweelingdochters er lekker op uit te gaan. Dus we willen graag de blits rijden met jullie Honda Civic ;)

 28. thom79 thom79

  28

  Het geen mij het meeste aanspreekt na het lezen van de diverse blogs en de testresultaten is toch wel de Kindvriendelijke uitstraling van de Honda Civic. Door het isofix bevestigingssysteem is de Civic ook kindvriendelijk. Een kinderwagen past gemakkelijk in de achterbak en de deuren kunnen 90 graden open, zodat je gemakkelijk je kindje in een zitje kan zetten. Als autoliefhebber zou ik de Honda Civic graag een weekeind willen uitproberen om er heerlijk mee op pad te gaan.

 29. Jacques Jacques

  29

  ..naast alle commentaren van de testmoeders kan ik vertellen dat ik heel veel "oude" Honda's in mijn bezit heb gehad. Tweedehands voor heel weinig gekocht en altijd betrouwbaar......dus weinig afschrijving. De kans die nu geboden wordt lijkt wel een kado van Honda voor mijn trouw aan dat merk. Natuurlijk zie ik ernaar uit eens naar een vakantiepark te mogen in een NIEUWE auto. Ben benieuwd..

 30. wendyke82 wendyke82

  30

  het is een mooie stoere auto zoals mijn zoontje zegt ik ben wel benieuwd naar wat er allemaal in de laadbak kan met 2 kinderen,een weekendje weg lijkt me ook wel heerlijk dus ik doe graag mee

 31. Joke Joke

  31

  na jaren een honda te hebben gehad, maar nu helaas niet meer in een honda rijden ben ik heel benieuwd hoe deze rijd en of alles klopt met de verhalen die je leest.. buiten het feit dat die gewoon erg stoer is vind ik vooral de veiligheid erg belangrijk en dat de auto voldoende ruimte heeft is met drie kinderen natuurlijk ook mooi meegenomen.. ohh ik ga duimen want wat zou het fijn zijn om weer eens in een echte auto te mogen rijden...

 32. catharina_thio catharina_thio

  32

  De auto meenemen op vakantie zou perfect uit komen voor ons! !We zijn nu ook op zoek naar een andere auto en de honda zou precies in onze gedachten passen. Het meenemen op vakantie is da natuurlijk perfect want dan weten we meteen wat er allemaal in past. Met een kleine neem je altijd te veel mee maar er moet dan wel ruimte zijn. :) Ik weet 100 procent zeker dat de honda aan de verwachtingen zal voldoen. Ook al heb ik de auto al getest en heb dat met veel plezier gedaan lijkt me dit natuurlijk ook nog perfect!!! Al zou ik weer blogs moeten schrijven en filmpjes maken zou ik dat met veel plezier doen!!! Heerlijk om andere mama';s te helpen!!! Mamaplaats veel leuke acties!! Succes met kiezen

 33. Cullen Cullen

  33

  Ik doe graag mee met deze geweldige winactie. Allereerst ziet de Honda Civic er mooi strak uit, het oog wil uiteraard ook wat. Maar het belangrijkste wat mij aanspreekt is toch wel de veiligheid van de auto. Airbags/gordijnairbags. Verder spreekt de kindvriendelijkheid mij ook erg aan. Wij hebben een kleine auto wel 4 deurs maar we bukken ons een ongeluk wanneer we de kleine in zijn autostoel willen zetten. Daarnaast lijkt het mij ook geweldig om een nieuwe auto tot onze beschikking te hebben na jaren in onze oude bakje gereden te hebben. En als laatste lijkt een weekendje weg mij heeerlijkkk door omstandigheden kunnen wij helaas niet op vakantie en we zijn zo toe aan onze eerste echte gezinsuitje. Nou ik wacht het vol spanning af :)

 34. rebo1982 rebo1982

  34

  Als eigenaresse van een kleine zuinige auto waar de maxi cosi alleen achterin past wanneer de passagiersstoel naar voren staat, ben ik heel nieuwsgierig naar een andere zuinige auto die wel de ruimte zou hebben. Daarbij heb ik een man die dol op auto's is en als het kon elke 3 maanden een andere auto kocht, door een weekend de civic te rijden heb ik misschien eindelijk ook iets in de melk te brokkelen:) De reviewers geven aan dat de Civic ruimte heeft, maar niet iedereen is heel enthousiast. Ik ben benieuwd tot welke categorie ik ga behoren, ook ik ben lang dus ruimte wordt op prijs gesteld. Bovendien is het best fijn om een auto tot je beschikking te hebben waar alles inpast als je een weekendje weg gaat en ik ben benieuwd of dat gaat lukken!

 35. kimjansen3181 kimjansen3181

  35

  Wij hebben een ouder model civic en wat ons daar het meest aan bevalt is de betrouwbaarheid: nooit hoge kosten voor een beurt en heeft ons nog nooit ergens laten staan!Bovendien zuinig in gebruik en geweldige wegligging! We hebben nu een kleine meid van 1 jaar en merken dat onze civic (2001) wat aan de kleine kant is en als we een keer een weekend weg gaan, echt ruimtegebrek hebben. Kortom, tijd voor een nieuwe grote station zei mijn man. Totdat ik hem vertelde dat er een nieuwe civic was die volgens de testen zo geweldig scoorde qua ruimte etc. Wij zijn helemaal honda-minded en vinden de nieuwe civic qua vormgeving ook helemaal geweldig! Wij zouden dan ook heel graag een weekend willen testen of deze nieuwe civic inderdaad een net zo goed alternatief is dan een station. Dan is de keus makkelijk ;-)!

 36. omi33 omi33

  36

  Wat ons het meest aanspreekt is de zuinigheid. Mijn man moet vanwege rugklachten met de auto naar zijn werk (40 km heen en 40 km terug), dat tikt aardig aan qua benzine. Daarnaast uiteraard de veiligheid. De auto ziet er super mooi en stoer uit. Een uitdaging voor ons gezin om deze auto te testen, tijdens een relaxed weekendje weg.

 37. Wendy Evers Wendy Evers

  37

  Wat mij het meeste aanspreekt is de zuinigheid! Ieder centje telt tegenwoordig en daarom kunnen wij ook dit jaar niet op vakantie helaas :( Zou dan de eerste keer worden met ons zoontje, mijn alles!

 38. Arbey Arbey

  38

  Ik ben als eerste echt verliefd op het uiterlijk van de auto! Hij oogt sportief én stoer, maar toch de ruimte en het comfort van een echte gezinsauto! Als ik de leuke blogs lees, zie ik de foto's van bijvoorbeeld de vele boodschappen die achterin passen, lees ik dat de auto zuinig is (wat nogal belangrijk is in deze krappe tijden!) en dat er een zee van ruimte in de auto aanwezig is. Dit zijn voor mij dé belangrijkste punten voor een goede gezinsauto. Ik kan niet wachten om een weekendje op pad te gaan met die stoere, mooie auto!

 39. Mopie Mopie

  39

  Wat mij aanspreekt is de zuinigheid, parkeersensoren en het model. Heel graag zou ik hem een weekendje willen testen. Dan kan ik een keer samen met mijn dochter genieten van de vrijheid. Zonder afhankelijk te zijn van de auto van mijn ouders. Een weekendje weg zou ook heerlijk zijn. Mijn dochter en ik wonen nu nog, hopelijk kort, bij mijn ouders in. Ze zijn erg lief hoor, maar wat mis ik mijn vrijheid.... Het is toch anders. Het zou echt ons echt een werkelijk gevoel van vrijheid en vakantie geven. Een weekendje.... Daar kunnen wij een heel jaar op teren.... Wat een droom..... Nog even door dromen maar. Niet moeilijk met dit heerlijke weer.....

 40. Tresure Tresure

  40

  De auto ziet er echt heel hip en strak uit, het oog wil ook wat. Maar wat mij het meeste aan spreekt als ik zo de blogs lees; - De zuinigheid van de auto (heeeel belangrijk!) - De hoeveelheid ruimte (wat essentieel is met kinderen) - De Isofix bevestiging, het is erg belangrijk om je kinderen veilig te kunnen vervoeren. Kortom, ik zou mijn man en kind echt HEEL graag verrassen met een weekendje weg in zo'n coole auto!

 41. Tjvegeta Tjvegeta

  41

  Ik wil graag meedoen als testmoeder omdat ik met mijn 2 zoons best veel onderweg ben, school, kdv, bso, zwemles. Nu is dit een weekend en dan hebben wij op de agenda zwemles en in de middag meestal ergens heen, nu met dit mooie weer een uitje, wat leuks met het gezin doen! Wat mij aanspreekt uit de reacties van de testmoeders is de ruimte, en compactheid, dat Honda erg betrouwbaar is, de parkeersensors voor (heb ik echt wel nodig

 42. jacqueline31 jacqueline31

  42

  Wij hadden ons ook opgegeven als testmoeder maar helaas waren wij niet uitgekozen! Maar goed nu weer een gokje wagen. Je weet het nooit wie weet worden wij nu wel de gelukkige winnaar met een weekendje weg. Wij gaan ervoor!!! Wat ik net als alle testmoeders wel wil uitproberen is dat de deuren 90 graden open gaan. Als je dat leest wordt je natuurlijk al heel erg nieuwsgierig net als de laadruimte. Je hebt immers nooit ruimte genoeg. En dan is de auto ook nog zuinig wat erg handig is als je op vakantie gaat en maar een beperkt budget hebt om uit te geven. Verder is de auto veilig en dat is ook een heel belangrijk punt. En voor als je niet al te bet in parkeren bent heb je ook nog parkeersensors. Ik zou zeggen wat wil je nog meer. Nou wij willen nog 1 ding meer op vakantie met de Honda Civic!

 43. SummerBloom SummerBloom

  43

  Omdat ik in de thuiszorg zit spreekt de zuinigheid van de auto mij erg aan. En de ruimte is toch ook redelijk, ik had het niet verwacht, daarom vond ik het erg leuk om te lezen dat er een moeder met 3 kinderen aan mee heeft gedaan aangezien ik ook 3 kinderen heb. En tsja veiligheid gaat boven alles!!! Ik ben erg verrast over de verhalen

 44. biver75 biver75

  44

  Ik heb nog nooit eerder een Honda Civic gereden. Wat voor mij belangrijk is aan een auto is dat hij comfortabel is. Ik rij op werkdagen 70 km per dag en vaak in het weekend zo'n 200 km wanneer ik naar mijn familie toe ga. Ik neem dus geen genoegen met zomaar een auto. Ik word ook steeds veeleisender. ;-) Airco, elektrisch bedienbare ramen, cruise control... heerlijk gewoon! Ik heb al bedacht dat mijn volgende auto climat control dient te hebben en parkeersensoren... want ik ben tenslotte een vrouw! ;-)

 45. Suzanne Hesseling Suzanne Hesseling

  45

  De combinatie van ruimte en zuinig. Meestal worden de ruimere auto's minder zuinig, dus dat spreekt mij erg aan. Ben heel benieuwd of we alles mee kunnen nemen voor een weekendje weg. Onze huidige auto (fiat panda) zit met 2 volwassenen, 2 kinderen, de kinderwagen en een luiertas al prop vol. Lijkt me erg fijn als alles een keer zou passen, want met een baby van 2 maanden, een kind van 3,5 en 2 lange volwassenen heb je toch echt meer nodig dan bovenstaande.

 46. lakisha lakisha

  46

  Wat mij opvalt is dat er overal airbags zitten wat erg fijn is met kinderen en andere passagiers in de auto,dat de bestuurdersstoel en alles daar omheen praktisch is ingericht,dat hij fijn rijd maar niet zo zuinig in de stad,dat de stoelen niet erg comfortabel zijn maar dat er wel heel veel bergruimte is.ik vind hem dus erg sexy en mijn dochter ziet ons ook al helemaal rijden.lekker cruisen.....

 47. sandra sandra

  47

  Het woordje zuinig.....ik ben dol op zuinige auto's! Verder ziet hij er geweldig leuk uit..want ja het oog wil ook wat hoor :D Eigenlijk is er niks wat ik niet leuk vind aan de auto....dus doe er mij maar een! Graag met een strikje er om en afleveren in Zandvoor, kan dat? xxx Sandra

 48. martha68 martha68

  48

  ook de veligheid en de zuinig heid van het benzine

 49. DuJambon DuJambon

  49

  Vorig jaar hebben we een nieuwe auto gekocht. Mijn keus was de honda civic vanwege zijn groene karakter, zuinig rijd, maar ook vindt ik het een mooie auto (ik blijf toch een vrouw...) Mijn partner heeft deze optie slechts een halve dag in optie overwogen en vervolgens verworpen... :( Hoe hard ik ook mijn argumenten aanvoerde, hij 'geloofde' niet in deze auto. We zijn toen voor een andere auto gegaan, die volgens hem ook heel zuinig was en veel ruimte bood (een station, want dat is nodig met twee kinderen, alsdus partner). Maar als ik nu de testverslagen lees van de testmoeders, lees ik alles terug wat ik toen al aanvoerde aan argumenten! Ruimte! Zuinig rijden! Pittige auto! Ja! Ik zou hem wel willen testen voor een weekend en hem hopelijk overtuigen de volgende keer tóch de honda civic te kopen! Die volgens mij toch écht nóg zuiniger is dan onze huidige auto!

 50. carla carla

  50

  De bagageruimte moet wel ruim genoeg zijn voor bagage van 5 personen anders kunnen we niet een weekend weg met z'n alle. Want op de achterbank moeten de kids met drieën naast elkaar kunnen zitten. Maar de ruimte moet goed zijn las ik bij de mama's die getest hebben. Wat me verder aanspreekt is dat hij zuinig is maar toch ook wel pittig.

 51. Sofje79 Sofje79

  51

  Een heerlijk weekendje weg in de MAMA auto de Honda Civic. Wat het me het meest aanspreekt is dat testmama Chantal aangeeft een veilig gevoel te hebben in de auto en dat het een pittige auto is.

 52. JaysonValencio JaysonValencio

  52

  wat mij het meeste aanspreekt is de vorm van de auto maar zeker een ruime kofferbak als ik zou winne zou ik met mijn oma gaan als kadotje ze heeft mij en me zoontje na mijn relatie breuk opgevangen met alles wat ze kon ik denk dat ze dit geweldig zou vinden een keertje er tussen uit!

 53. Alena Alena

  53

  mooi rood Een LEUKE auto, een fijne RELAXTE vakantie en een nieuw begin!!

 54. mlut mlut

  54

  wat mij aanspreekt: * Een mooi gafe auto voor mijn 4 mannen!!! * veilig en zuinig! * de deuren die zo ver open kunnen, erg handig met een maxicosi * De vele airbags, maar ook dat er 1 uit kan! Dan kan ik eindelijk ook auto rijden als ik mijn oppaskinderen heb! * het armleuninkje achterin..... voor onze lange riten is dat wel fijn! en daarbij een duidelijke "lijn" voor de jongens die vaak "ruzie" maken in de auto! * kortom: van een lange saaie rit een leuke rit maken in een koele auto zoals mijn zoons zullen zeggen!!!

 55. jooise jooise

  55

  Wat ze ook over auto's zeggen blijft er maar een stemmetje in mijn achterhoofd die zegt dat we op de centjes moeten letten, dus zuinig rijdt, en ook milieubewust is. Ik wil niet dat als mijn kinderen later oud zijn ze bij wijze van spreken zuurstof moeten kopen omdat wij zo nodig met dieseltjes moeten rijden, of nucleaire stoffen ons willen beschermen. Daarnaast is het fijn als je er van uit kunt gaan dat de auto je ook daadwerkelijk van A naar B brengt, en je niet op die autofahrt met pech staat, met je hele gezin, en dat ze met 200km p.u. langs je heen racen (anno 2009) Qua praktisch gemak vind ik het fijn dat een auto 4 deuren heeft, en hij voorzien is met airbags en een stevig frame heeft. Safety and healthy living for all!

 56. marina85 marina85

  56

  Honda civic, vooral bekend om zijn sportieve uitstraling met jonge bestuurders totdat je de blogs leest. Met een baby op komst kijken wij ook uit naar een extra auto maar vaak vallen de sportieve wagens weg vanwege oa ruimte gebrek mbt kinderwagens. Als ik leest dat de wagen onder de plank past en je alsnog een hele kofferruimte over houdt wordt ik erg blij. Paps ook want die was al bang dat zijn kratje bier niet meer in de auto paste  Met woon-werk verkeer Utrecht-Hoofddorp letten we ook extra op de energie klasse. Nu hoeven we de auto niet meteen te kopen maar een kans om de voordelen in praktijk te gaan ervaren laten wij natuurlijk niet lopen Daarnaast klinkt een weekend weg als muziek in de oren. Of we nou winnen of niet onze kijk/vooroordelen op sportieve wagens is bij deze voor altijd veranderd.Reply ↓

 57. Laura Wildemann Laura Wildemann

  57

  Na het lezen van de testverslagen van alle moeders viel het me vooral op, dat alle moeders het eens waren over de pittige motor. Dit is hetgeen mij het meest aanspreekt. Toen ik net mijn rijbewijs had begon ik met het rijden in een peugeot 205 GTI (van mijn broer). Daarna zijn het altijd wel pittige auto's geweest waarin ik reed. Ik zou dus graag zelf testen of de auto zo pittig is, als deze vrouwen beweren. :-)

 58. Maddy0303 Maddy0303

  58

  Wat mij aanspreekt is de kindvriendelijkheid en de veiligheid! Dat de Civic zuinig rijd is natuurlijk helemaal mooi meegenomen! En de uitstraling is heerlijk sportief en dat de deuren zover open kunnen is echt fantastisch met een paar kids die mee moeten!

 59. St. St.

  59

  Kindvriendelijk

 60. Viv Viv

  60

  Absoluut en zeker weten...100% over eens met manlief...de zuinigheid, veiligheid en kindvriendelijk!! Het is ook een prachtige auto om te zien en het oog wil uiteraard ook wat! Ook de ruimte spreekt ons erg aan aangezien je met kinderen toch de nodige bagage (lees hier, altijd te veel) meesjouwt!

 61. MICH18 MICH18

  61

  Aan de Honda Civic spreken mij meerdere dingen heel erg aan.. Allereerst de uitstraling is erg luxe dus dan ben je wel een eyecatcher op de weg en dat vind ik wel geweldig! Dan kan ik eens de stoere vrouw zijn tussen al mijn mannen! Verder vind ik het als vrouw zijnde erg fijn dat er een ingebouwde navigatie inzit aangezien ik zelf best gedesoriënteerd ben! Daarnaast staat de veiligheid natuurlijk voorop want je wilt niets liever dan je kindje veilig vervoeren! In mijn ogen is het dus een ideale gezinsauto!

 62. Dorien1985 Dorien1985

  62

  Wat mij het meeste aanspreekt na het lezen van de rapporten en het zien van de foto's is de combinatie van een ruime, kindvriendelijke auto, die niet gelijk saai of onsportief is... integendeel zelfs! Hiermee kunnen wij als gezin prima op vakantie, maar het oog wil ook wat... en dat biedt deze auto dan ook! Wat een top auto om te zien! Ik heb met plezier de testrapporten gelezen, de dames hebben het allevijf op een leuke en boeiende manier neergezet. Ook leuk om de foto's-van-alledag te zien! Daarmee krijg je een duidelijk beeld van deze veelzijdige auto! Deze sportieve kindvriendelijke auto spreekt mij dus enorm aan, en ik wil vast niet meer zonder als ik er ook in heb mogen rijden ;-)!

 63. hprianne hprianne

  63

  Nadat ik op mijn gemak alle uitgebreide verslagen van de testmoeders gelezen heb, ben ik toch ontzettend nieuwsgierig geworden naar deze auto, wat lijkt het me reuze ideaal dat die deuren zover open kunnen, ik ben altijd aan het tobben met mijn 2 kleine koters! Daarnaast is het uiteraard heel fijn dat hij zo zuinig is, (vooral in deze crisis, lekker veel km maken voor relatief weinig geld) dat je met deze Diesel zoveel kilometers kunt maken, dat is fantastisch vooral als je op vakantie gaat!! Ingebouwde navigatie, zo komen we altijd veilig op deze juiste plek! Qua uitstraling was ik al verliefd maár ik zou hem dolgraag een weekendje willen proberen! En wat zouden we lekker veel mee kunnen nemen want ruim is hij ook, hij krijgt van mij na het lezen al een 9 en wie weet wordt het na het testen een dikke 10!! :-)

 64. Daniella - Djake Daniella - Djake

  64

  WAUW! vanaf de eerste seconde dat ik deze auto zag rijden, was ik al verkocht! zo mooi ziet hij er uit! gewoonweg WAUW! mijn ouders rijden al sinds ik geboren ben in Honda (dus ik ben opgegroeid met Honda ;) ) zij rijden dus al 28 jaar in het merk Honda en ik moet zeggen: het zijn hele mooie auto's, heel betrouwbaar, gaan heel lang mee en zijn zuinig in verbruik! het enige 'min-puntje' is dat ze vrij duur zijn in de aanschaf, maar verder weinig tot geen extra kosten. kortom GEWELDIGE AUTO! zou er best wel een keer in willen rijden hihi. misschien kan ik dan nu eindelijk mijn buggy er helemaal in doen, zonder hem eerst helemaal uit elkaar te hoeven halen haha (heb zelf een suzuki alto; nieuwe versie) duimen maar dus

 65. barsieb barsieb

  65

  Wauw, wat spreekt mij het meeste aan uit de blogs, en van de auto? Uit alle blogs blijkt wel dat het een fijne, pittige auto is, en dat deze bovenal ook erg zuinig is. Wij rijden thuis ook een zuinige auto, maar hij reageert niet altijd pittig ;-). Ik ben benieuwd of de Honda nog zuiniger is, dat zou ik graag willen proberen! Daarnaast oogt hij lekker stoer, mooie stroomlijn, en niet meteen als 'saaie gezinsbak' ;-)... Kortom, lekker veelzijdig, veilig, zuinig. Met onze twee jongens van 7 en 5 maken we het liefst allerlei uitstapjes en hebben we vaak ook de ruimte achterin nodig! Die ruimte komt natuurlijk ook van pas als we een weekendje weg gaan naar een vakantiepark :-)! Dat testen wij graag!

 66. Marionfled Marionfled

  66

  Eigenlijk doe ik bij nooit mee aan deze acties maar ik zag dit op facebook staan en ging kijken en dacht hè in mijn droom reed ik in zo'n auto en samen met mijn man en dochter gingen we rondjes toeren en genieten van het landschap, omgeving. En wat we eerder ook wel deden ergens even stoppen en op het terras gezellig wat drinken. In de droom reed de auto super en onze dochter genoot achterin de auto, we hebben de hele dag gereden zonder te tanken. Dat is toch een goed teken. Liefs, Marion

 67. Leintje Leintje

  67

  Na het lezen van de test lazen wij dat er goed gelet is op veiligheid. Dit is voor ons zeer belangrijk! We hebben ook even gegoogled... Er zit ook IsoFix in! Helemaal wat wij zoeken. Omdat het kopen van een auto er bijna aan zit te komen zou het testen van deze Honda voor een. Weekeind heel erg welkom zijn!! Kunnen we gelijk kijken of alle vakantiespullen erin passen!! Hopelijk zijn wij straks net zo tevreden als de testmama's!!

 68. jacoline jacoline

  68

  z uinige auto e en k eigave auto e en r uimte in de auto w eergaloos model e n t huiskomen met een veilig gevoel e n n iet te vergeten dat ik de vakantie wil winnen voor ons gezin. mijn man wil hem graag uitproberen maar als ik dit win ga ik natuurlijk rijden. we zijn altijd heel kritisch en nemen veel mee. dus ik ben benieuwd of wij ook zo enthousiast kunnen zijn. de berichten van de testmama's stemmen ons zeer hoopvol.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >