Winnaars Bekend: Win een wandelend hondje!

Door: Mamaplaats 209 reacties

winactie stempel Win een wandelend hondje!

Het wandelende hondje 'Gogo'

Dit schattige wandelende hondje 'Gogo' is dé nieuwe aanwinst in de FurReal Friends familie! Zoals alle dieren uit de FurReal Friends familie heeft Gogo verschillende sensoren waardoor hij reageert op jouw aanraking of beweging. Het hondje maakt geluidjes en loopt naar je toe, net echt en té schattig! Met Gogo kun je nu ook via de gratis applicatie FURREAL FRIENDS virtueel spelen. Gogo is het eerste interactieve pluche huisdier met een eigen app!

Wat kun je winnen?

Doe mee en maak kans op 1 van de wandelende hondjes, we geven er 2 weg! Het enige wat je ervoor moet doen lees je hieronder, succes!

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vragen te beantwoorden:

Impressie

Winnaars

W

Winnaar

Win een wandelend hondje!

W

Winnaar

Win een wandelend hondje!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
209 Reacties

Reacties

 1. Doepje Doepje

  1

  Wauw een eigen hondje. Daar zullen mijn kinderen erg blij mee zijn. De jongste (2 jaar) zal er steeds mee rondlopen, terwijl de oudste (6 jaar) via de app gaat spelen met het hondje.

 2. moniqueaura moniqueaura

  2

  ohh.....ik zou dit schattige hondje voor mijn dochtertje willen winnen. Ze wil dolgraag een echt hondje, maar dat gaat helaas niet lukken ivm allergie. Gogo zou daarom perfect zijn!

 3. kathytjeu kathytjeu

  3

  mijn zoontje is helemaal weg van de hond van een vriendin van mij. 1 van zijn eerste woordjes was dan ook inkie ipv binkie... Als die vriendin van mij een keer oppast wilt hij niet slapen want binkie moet bij hem zijn en hij vindt het veel leuker om met binkie te spelen dan met zijn eigen speelgoed. rennen achter mekaar door door het huis en eind van de middag is hij bekaf.. wat zou het leuk zijn als hij zijn eigen binkie zou hebben.

 4. Laura89 Laura89

  4

  Heel graag voor als mijn kleine meisje zometeen kan lopen! Ze kan al erg goed staan en in de box lopen, dus dat zal niet lang meer duren.

 5. ClaudiaFresco ClaudiaFresco

  5

  Voor onze kleine dame.

 6. ClaudiaFresco ClaudiaFresco

  6

  Voor onze kleine dame.

 7. Marionfled Marionfled

  7

  Straks in januari is een vriendinnetje van Sarah (onze dochter) jarig en dit zou een geweldig cadeau voor haar zijn! Kunnen ze samen de hond uitlaten!

 8. angie199020 angie199020

  8

  Ik wil het graag voor dochtertje van mijn vriendin. Ik ben er peettante van haar. Dat zou leuk cadeautje voor haar zijn.

 9. SandraThomas SandraThomas

  9

  Ik zou het hondje voor mijn zoon Thomas willen winnen. We hebben helaas onze Duitse Staander ergens anders moeten onderbrengen toen ik ging scheiden en op een flat ging wonen. Zo'n hondje als dit kan natuurlijk wel gehouden worden op een flat. En bijkomend voordeel..... Je hoeft er niet uit als het weer net zo vies is als de afgelopen dagen ;-)

 10. carohendriks carohendriks

  10

  Voor onze dochter, ze kan er zelf nog niet mee wandelen maar ze kan er wel vol bewondering naar kijken!

 11. kuikentje kuikentje

  11

  Ik zou dit schattige hondje graag willen winnen voor onze dametjes....we hebben er 5 dus dit hondje wordt dan de hele dag uitgelaten en er wordt vast heel veel mee gewandeld. Sinds we onze hond op oudejaarsdag vorig jaar voorgoed vaarwel moesten zeggen hebben onze kinderen het nog vaak over hem....ze missen hem echt. Op dit moment zit een nieuwe hond er helaas niet in....een echte dan, maar met deze hond zouden ze vast ook heel blij zijn !

 12. desiree gorissen desiree gorissen

  12

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn petekindje. Ze heeft de pony al en laatst met de kerstmis heeft ze het aapje gekregen van furReal friends. Deze zou erg leuk zijn voor haar collectie.

 13. sepia sepia

  13

  Enig voor mijn dochter!

 14. NinaMol NinaMol

  14

  Dit zou tof zijn voor mijn kleinzoon die allergisch is voor huisdieren!!

 15. braamn braamn

  15

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.....( lees: vertedering ) Gogo zou een geweldig verjaardagscadeau zijn voor mijn jongste dochter van 5 jaar! Deze stond namelijk bovenaan haar verlanglijstje voor Sinterklaas, maar helaas waren de centjes 'van de goede man' toch echt bijna op. Wie weet krijgt ze nu nog de kans om zich te ontfermen over dit schatje......:)

 16. Brigitte Thuis Brigitte Thuis

  16

  Voor onze dochter Lana. We hebben 2 "echte" honden en zo kunnen we allemaal met 1 hond wandelen! Hoe gaaf zou dat zijn!

 17. Hanane Bennasser Hanane Bennasser

  17

  Voor m'n buurmeisje van 4 jaar oud! Elke keer als ze mijn hondje ziet, is ze zo happy! En begint ze te huilen dat ze er ook 1 wil hihihi! Een echte mag ze niet van haar moeder, maar denk dat deze meer dan welkom is!

 18. strijpse strijpse

  18

  mini-me zou daar helemaal ondersteboven van zijn.

 19. Wil Siroen Wil Siroen

  19

  Mijn kleindochter wil graag een hondje door allergie van haar broertje kan dat niet

 20. kaykay1 kaykay1

  20

  Zou leuk zijn voor mijn nichtje Silje :)

 21. Mammy02 Mammy02

  21

  ik zou graag het wandelende hondje gogo willen winnen voor mijn dochtertje van 2,5 jaar. is helemaal (net als mama) gek op dieren..

 22. Jan31 Jan31

  22

  Super leuk voor onze dochter !

 23. dien dien

  23

  Voor mijn oudste zoontje. Hij is gek op dieren maar jammer genoeg kunnen we zelf geen hond nemen omdat m'n partner en ik werken. Gelukkig hebben opa & oma wel 5 honden waar jayden altijd mee speelt, maar 1 thuis voor hemzelf zou hij helemaal geweldig vinden!

 24. Carindeparin Carindeparin

  24

  Mijn zoontje is gek van hondjes en wil het liefste nu al de hond van de buren uitlaten hij zou het geweldig vinden om zelf een hondje te hebben. Een echte hond zal er niet komen hier in huis dus voor onze kleine man zal hier helemaal blij van worden.

 25. natalie vries natalie vries

  25

  Voor mijn 2 meiden! :)

 26. yperenaca yperenaca

  26

  JOUW REACTIE * Afgelopen maand hebben wij afscheid genomen van onze hon Nickie..Onze dochter van bijna 4 is nog steeds heel erg verdrietig..Wij hebben haar verteld en l;aten zien dat Nickie een ster aan de hemel is geworden..Dus iedere avond gaan we buiten kijken....dan is ze weer blij en roept ze heel hard::: daaaag Nickie ik misje....ze begrijpt heel goed dat Nickie nooit meer terug komt. ....Deze furby zal ze echt onwijs blij mee zijn en ik hoop dat ze snel niet meer verdrietig is mede door de gezelligheid gezeldschap van deze furby,..het verzorgende spreekt me heel erg aan....IK hoop ook dat onze jongste door deze furby gaat praten want ze is bijna 2 maar zegt niet zo veel...

 27. dinyf dinyf

  27

  Mijn dochter is dol op hondjes, maar vanwege allergie zal er helaas geen echte hond komen voor haar in huis. Dit is dan een leuk alternatief!

 28. joze1985 joze1985

  28

  :) dit hondje zou ik graag willen geven aan de kleine van mijn vriendin deze kan deze luxe niet halen en daarom zou ik haar dit als leuk presentje willen geven :) weet heel erg zeker dat ze dit helemaal geweldig vind.

 29. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  29

  Voor mijn dochter, ze is een echte dierenvriend en dit zal ze erg leuk vinden

 30. Lois71 Lois71

  30

  Mijn zoontje zou heel graag een hondje willen. Met deze kan die mooi oefenen.

 31. anjajager anjajager

  31

  voor de dochter van mijn vriendin die graag een hondje wil maar deze niet mag omdat ze er allergisch voor is en deze hond zou dus ook erg leuk zijn

 32. Viane Viane

  32

  Voor mijn kleindochter, die geen huisdieren mag ivm allergisch broertje..dit maakt veel goed

 33. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  33

  Zou onze dochter Gwen er heel blij mee maken Ze is dol op hondjes

 34. Kelly83 Kelly83

  34

  Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter. Ze wil zo graag wandelen met de hond van opa en oma, maar die is veel te groot en sterk. Een eigen hondje om mee te wandelen, zou dus super zijn!

 35. Jacques Jacques

  35

  winnen voor kleindochter Rinke.. die is gek op dieren..maar haar vader is allergisch voor alle huisdieren. Ze hebben het nog wel uitgeprobeerd met een cavia "Mr. Bean" genaamd. Die heeft inmiddels een plechtige begrafenis gehad.. maar ze begrijpen wel dat huisdieren "not done" is. Wandelende hond met ook nog een prachtige naam GOGO is D E oplossing. Ben benieuwd

 36. sprankje sprankje

  36

  Voor mijn dochter Eline

 37. williehermans williehermans

  37

  Als papa zijnde zou ik het wandelende hondje "GOGO" voor mijn 2 lieve kinderen willen winnen. Een echte hondje komt er namelijk niet in, daar hebben we allemaal goede redenen voor. (We wonen op een bovenverdieping, klein buitenterras, ik die niet zo van hondjes hou, we hebben niet zo heel veel te besteden, etc etc) Maar al deze tegen redenen vagen weg bij deze geweldige GOGO! Want wat een mooi hondje is dit. Mochten we winnen, dan weet ik zeker dat GOGO in een goed huisje terecht gaat komen!

 38. malinili malinili

  38

  We liken MP al een poos dus verder met het tweede deel van de opdracht... Het hondje zou voor m'n dochtertje zijn. Ze is gek op dieren, loopt poezen en hondjes uit de buurt achterna, aait alles wat maar mogelijk is. Ze is nog te klein om zelf voor een hondje te zorgen en mama begint er niet aan. Maar dit zou wel een superoplossing zijn, ervan uitgaand dat het beestje zindelijk is ;-)

 39. Bets Pijnappels Bets Pijnappels

  39

  Wat een super leuk hondje is dit, deze zou een goede vervanger kunnen worden voor het echte hondje waar het jammer genoeg niet tegen kan in verband met allergie. Want dit schattige hondje zou een gezellig thuis kunnen krijgen bij bij mijn kleinkind.

 40. Hilda Springer Hilda Springer

  40

  Graag win ik voor onze dochter, zij is in februari jarig... en gek op dieren!

 41. Jepsie Jepsie

  41

  voor mijn hondenliefhebbende maar helaas allergische dochtertje

 42. nancy52 nancy52

  42

  voor mijn zoontje zodat hij samen met zijn eigen hondje kan lopen wanneer we met onze eigen hond lopen.

 43. Lingmar Lingmar

  43

  Ik zou 'Gogo' graag willen winnen voor mijn dochter van 3. Ze staat er telkens bij te kijken in de speelgoedwinkel en zou er erg blij mee zijn.

 44. Cindy Haandrikman Cindy Haandrikman

  44

  Ik zou dit leuke hondje graag voor mijn dochtertje willen winnen die 30 januari jarig is. Ze is dol op dieren en zou graag een hondje willen maar dit is gewoon niet mogelijk dus dit zou de oplossing zijn en mijn dochter van 7 zou die app geweldig vinden denk ik.

 45. juflinda84 juflinda84

  45

  Voor mijn prachtig dochtertje! Ze vind hondjes geweldig

 46. jeannekeschutte jeannekeschutte

  46

  Ik zou dit hondje graag willen winnen voor mijn zoontjes van 2 en 4 jaar. De jongste is helemaal gek op hondjes maar ik zie zelf een echte hond niet zitten, omdat ik er te weinig tijd voor heb. Dit hondje zou ideaal zijn voor ze!

 47. ellywels ellywels

  47

  Voor mijn kleine nichtje die wil wel graag een hondje ,maar een echte hond mag ze niet

 48. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  48

  mooer mijn nichtjes en neefjes ze gaan er heel blij mee zijn

 49. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  49

  voor mijn nichtjes en neefjes ze gaan er heel blij mee zijn

 50. Ydnewbo Ydnewbo

  50

  Sanna mijn dochtertje van 5 wil dolgraag een hondje, eerst maar eens kijken of zo´n schattig speelgoedhondje goed gaat!

 51. koek54 koek54

  51

  Leuk hondje, vooral voor mijn kleindochtertje van mei 2014, kan ze straks mooi mee spelen. Jammer, ik zit door een probleem niet meer op facebook, dus kan niet liken. Mag ik nu wel meedoen??

 52. geke_mama geke_mama

  52

  kado voor mijn nichtje

 53. jody_mama jody_mama

  53

  kadootje voor broers dochtertje

 54. jantje_mama jantje_mama

  54

  kadootje voor de zoon van mijn broer precies de juiste leeftijd.

 55. jolijngr jolijngr

  55

  Voor mijn dochter Ilse. Ze heeft met Sinterklaas op het kdv een tas gekregen in vorm van een hondje. Ze gebruikt hem niet als tas, maar als hondje. Dus ze zou het volgens mij echt geweldig vinden om een bewegend hondje te hebben. Al denk ik niet dat het hondje de naam 'Gogo' blijft houden, ze noemt haar pop en hondentas ook al Ilse. ( en stiekem vind ik dat wel heel leuk, betekent toch dat ze haar naam heel mooi vind)

 56. sijmentje sijmentje

  56

  Voor onze zoon. Die is gek van hondjes

 57. Daniëlle Hesseling Daniëlle Hesseling

  57

  Lijkt me geweldig om te winnen voor mijn kleine nichtje Nina! Zal haar dolgraag willen verrassen voor haar eerste verjaardag ! Ze begint nu met haar eerste stapjes, ik zie Nina al lopen met dit hondje, Geweldig !

 58. kempenaers kempenaers

  58

  voor mijn kleindochtertje

 59. Inkie72 Inkie72

  59

  Voor mijn dochter. Mijn man is allergisch voor dieren dus dit zou voor haar een geweldig alternatief zijn. Ze is namelijk gek met dieren. Van hondje Gogo zal haar hart smelten, dat weet ik zeker.

 60. ceiny14 ceiny14

  60

  Mijn dochtertje van drie zou erg graag een knuffelhondje willen winnen, dus voor haar doe ik mee.

 61. jantje_mama jantje_mama

  61

  Ik had al gezien hoe leuk dit hondje is bij kennissen, als ik het win zal ik het zelf niet hoeven te kopen

 62. geke_mama geke_mama

  62

  had mijn dochtertje verteld dat ze dit kon winnen, dus als ik niet win zal ik het moeten kopen zo graag wil ze het.

 63. Heerschap Heerschap

  63

  Ik zou dit super schattige hondje heel graag voor mijn dochtertje Esmée willen winnen! Zij is helemaal weg van honden en op straat moet zo'n beetje elke hond worden aangewezen en het liefst geaaid worden. Esmée zou het liefst een echte hond willen, maar door de drukke banen van papa en mamma zou het arme beestje te veel alleen zijn. Deze hond zou dus een super goed alternatief zijn :)

 64. liekie1971 liekie1971

  64

  Voor mijn oudste dochter die wil zo graag een hond hebben maar we zijn al een groot gezin. We zijn met zijn zesjes dus een echte hond erbij word erg druk. Dus duimen voor haar

 65. Saskiaenhugo Saskiaenhugo

  65

  Voor mijn zoon van 5, die zou het geweldig vinden om zo'n hondje te hebben ;-)

 66. evatius evatius

  66

  Voor mijn zoontje! Hij is gek op dieren, en we hebben er ook genoeg hoor. ( 4 katten, 2 konijnen en een hondje). Maar hij mag onze Chico niet uitlaten, het is een druk jack Russeltje die nog al trekt. Dus dit hondje zou hij fantastisch vinden!!

 67. Linda van Dongen Linda van Dongen

  67

  Voor ons dochtertje! Ze is helemaal gek op onze Franse bulldog maar daar kan ze natuurlijk niet zo mee spelen als dit hondje! Ze zou het geweldig vinden!

 68. Celicia Celicia

  68

  Wij zijn al flink het internet aan het afstruinen voor een echt hondje (een duitse dog). Maar dit hondje zou bij ons ook enorm welkom zijn voor ons dochtertje Meske van 17mnd..dan kan ze vast oefenen en dan heeft zij ook een eigen hond aan het riempje tijdens het uitlaten van de echte

 69. Celicia Celicia

  69

  Oh oh...ik heb net aangegeven dat ik dit hondje graag voor ons dochtertje Meske wil hebben maar kijk net naar het filmpje dat het pas voor 4 jaar oude kindjes is...dus dan zou ik hem graag aan ons neefje Fil geven...hij is bijna 4 en wie weet mag ons Meske er ook wel eens mee spelen wanneer wij bij hem op visite komen

 70. Ingrid1977 Ingrid1977

  70

  Voor ons dochtertje van net 4 jaar. Zij is bijzonder zorgzaam en fantasierijk, het hondje zal in een warm nestje welkom geheten worden.

 71. rakkel rakkel

  71

  Voor onze 3 kids ze zullen er allemaal wel blij mee zijn.Ze zullen het elk volgens eigen leeftijd fascinerend vinden.

 72. AngeliqueJonkers AngeliqueJonkers

  72

  Voor onze dochter Kiomy ❤️

 73. marieke romkes marieke romkes

  73

  Voor mijn hele gezin mijn zoontjes omdat ze zo graag een hondje willen maar ik doodsbenauwd ben. En ik het zo zielig vind, elk jaar voor hun verjaardag vragen ze mogen wij een hondje aub al is hij maar heel klein... Dit zou toch een uitkomst zijn.. Ik gun het ze en ook mijn man want die wil er ook graag 1 :)

 74. Ilonaplooijer Ilonaplooijer

  74

  Voor mijn dochter, ze is gek op honden. Alleen kunnen wij geen echte hond in het gezin nemen i.v.m. ons kleine huis en drukke leven... en ik ben een beetje bang voor honden

 75. mariska_vught mariska_vught

  75

  ik wil hem graag winnen voor mijn jongste zoon , die wil graag een hondje maar ik ben allergisch voor onze harige huisgenoten op 4 poten, dus wil ik hem proberen te winnen zodat ik toch een beetje zijn wens kan vervullen

 76. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  76

  Voor mijn zoontje van drie. Hij wil heel graag een puppy maar omdat ik er allergie voor ben

 77. Marije06 Marije06

  77

  Ik wil deze graag voor mijn dochtertje winnen. ze had er 1 bij haar vader, maar die is stuk gegaan door zijn toedoen. Helaas wil hij geen nieuwe kopen en voor mij boven m'n budget

 78. renate_bruinsma renate_bruinsma

  78

  Dit hondje zou ik graag willen winnen voor mijn dochter van 2,5 jaar oud. Ze vind het geweldig om met de hondjes van mijn ouders te lopen, dus een eigen hondje is dan natuurlijk nog veel leuker

 79. stefanie van den berge stefanie van den berge

  79

  Voor het dochtertje van mijn lieve vriendin, ik zie hun niet zovaka en zij is laatst jarig geweest, dit zou een perfect cadeau voor haar zij. al dan niet een beetje verlaat.Dat word vast en zeker gewaardeerd door moeder en kind

 80. fam_karthaus fam_karthaus

  80

  Wat zou ik mijn dochtertje hier blij mee maken ze is helemaal gek van dieren dus dit lieve witte pluizige hondje zou van harte welkom zijn en zou tevens gelijk als leuk verjaardagscadeau kunnen dienen want ze is in februari jarig!!

 81. Alinda Visser Alinda Visser

  81

  Zou het wandelende hondje winnen voor mijn zoon en dochtertje willen winnen. Ze zijn allebei gek van dieren. maar een echt huisdier vind ik nu nog niet zo handig omdat ze er zelf nog niet voor kunnen zorgen en dan is dit een prima alternatief!!

 82. Roosje2013 Roosje2013

  82

  Voor mijn dochter van bijna 2 die gek is op dieren en als ze een hond ziet begint ze meteen te lachen. Als je haar vraagt wat wil je als cadeautje Voorne verjaardag, dan zegt ze; woef woef. Ze zal dus erg blij worden van dit schattige hondje. De eerste jaren zal ze er veel mee wandelen en als dat saai wordt kan ze met de app aan de slag.

 83. lindalil lindalil

  83

  Heel graag voor mijn dochtertje!!

 84. Martine Rijpkema Martine Rijpkema

  84

  Wat een schattig hondje. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn nichtje Allysa-Lynn. Ze wil al een hele tijden hondje en ditlijkt me de perfecte oplossing.

 85. Tineke17 Tineke17

  85

  Wij hadden het er vanmiddag nog over tijdens onze zondagse wandeling, wat zou het leuk zijn om een hondje te hebben, maar ja, dan moet je drie keer per dag erop uit, dan is het beter om een speelgoedhondje te vertroetelen en lekker in huis laten lopen. En kan ook nog met app gespeeld worden, leuk.

 86. Dorine Snoeck Dorine Snoeck

  86

  Ik zou dit willen winnen voor ons liefste Kjelleke, wat zou hij hier blij mee zijn

 87. Annet Adema Annet Adema

  87

  Ik zou Gogo graag voor mijn dochtertje winnen! Vorig jaar hebben we onze hond jessy in moeten laten slapen, en mijn dochtertje was zo ontzettend gek op haar! Sinds onze hond er niet meer is heeft ze het elke dag over haar! Dat zegt ze: mama, ik mis jessy zo erg en dan speelt ze de hele dag zelf voor hondje! Het zou super voor haar zijn om Gogo te krijgen, haar eigen hondje! Het zou haar in ieder geval veel troost kunnen bieden!

 88. jacmana jacmana

  88

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn kleinzoon, die echt gek is op honden maar zijn moeder is allergisch voor echte honden en dit zou een ooi alternatief zijn

 89. Lona Reuer Lona Reuer

  89

  Ik zou dit hondje graag willen winnen voor mijn nichtje. Ze is dol op haar hond Lara (rottweiler), alleen ze kan hem niet uitlaten haha. Deze hond zou perfect zijn zodat zij deze hond kan uitlaten en haar moeder de echte grote hond!

 90. monique81 monique81

  90

  Voor mijn meisje die stapel is op dieren

 91. smuijs smuijs

  91

  Superleuk, een hondje voor mijn dochtertje! Het hondje ziet er erg schattig uit, en het grote voordeel met dit hondje is dat je er niet allergisch voor kan zijn, dus ideaal voor ons huishouden!.

 92. Joyceke 1980 Joyceke 1980

  92

  Graag zou ik deze voor mijn dochter van bijna 4 jaar willen winnen. Het liefste wil ze een echt huisdier, maar daar vind ik haar nog te jong voor. En zou dit dus perfect zijn.

 93. jdevries jdevries

  93

  Ik wil dit hondje heel graag winnen voor ons dochtertje van 4 jaar. Ze wil graag een echt hondje. Dit gaan we niet doen. Ze heeft een katje die niet van honden houd. Omdat ze nu dus geen echt hondje kan krijgen is dit een hele goede 2e keus.

 94. Dnice88 Dnice88

  94

  M'n zoontje zou heel graag een echt hondje willen dit zou een leuk alternatief zijn. Omdat hij nogal bang van honden is vooral blaffende honden

 95. sherly182 sherly182

  95

  wat een leuk hondjeszeg onze dochter van 4,5 jaar zou dat erg mooi vinden, ook kan straks haar zusje samen met haar tweeling broertje er van genieten die vinden hondjes nu al enorm interessant. Wat zou het leuk zijn om hun met de verjaardag in maart en mei te kunnen verassen

 96. karasevda75 karasevda75

  96

  Natuurlijk voor mijn dochtertje die er erg blij mee zou zijn

 97. mrlmcmr mrlmcmr

  97

  Ik doe mee voor onze drie dochtertjes. Onze oudste vraagt al jaren om dit soort hondjes. We hebben wel eens een goedkopere versie gehad en die heeft haar toen peuterzus gesloopt. De draad los van de bediening getrokken. Dit maakt ons wat huiverig voor het aanschaffen van de Gogo. Hij zal wel erg geliefd zijn en voer voor een goede review op deugdelijkheid

 98. Angelavddh Angelavddh

  98

  Onze dochter Vesper zou het fantastisch vinden. Ze is 3 jaar en gek op het verzorgen van haar knuffels. Ze heeft er zelfs een dierenartstafeltje voor.

 99. ester scholten ester scholten

  99

  een eigen hondje om te knuffelen en mee te wandelen.en zó mooi!wat zou mijn dochter nu nog meer willen?een levend hondje zit er niet in voor ons,maar dit hondje zou een welkome verrijking zijn.

 100. Shopaholic Shopaholic

  100

  Ik zou hem graag voor mijn twee meiden (van 1 en 3 jaar) willen winnen!

 101. timmem timmem

  101

  voor mijn kleindochter wat zou ze daar blij mee zijn

 102. Janna-Amira Janna-Amira

  102

  Dit is prachtig voor mijn dochter en daarna voor onze andere dochter waar ik in April van ga bevallen! :) We hebben 2 honden thuis, maar die zijn echter te groot om door mijn dochtertje uitgelaten te worden! Zo heeft ze haar eigen lieve kleine hondje om uit te laten! :)

 103. wimtim wimtim

  103

  een pracht van een verjaardagskado voor kleinzoon tije

 104. CBDKL CBDKL

  104

  Wil het wandelende hondje graag winnen voor een meisje wat graag een hondje wil maar wat i.v.m. allergie niet kan.

 105. Jennifer2010 Jennifer2010

  105

  Ik wil gogo winnen voor mijn schattige buurmeisje,omdat ze iedere dag (soms 2x) aan de deur staat om te vragen of ze mee mag de hond uitlaten. ze is zo stapelgek op onze hond en verteld regelmatig dat ze geen hond mag vanwege de astma van haar vader. erg sneu dat haar wens niet kan uitkomen want ze is stapel op onze hond. hoe gaaf zou het zijn als ik haar kan verrassen met gogo de hond♥het is bijna een echte hond waar ze veel plezier mee kan beleven en deze hond kan wel bij haar wonen want zelfs papa gaat dit goed vinden;) Groetjes chantal

 106. Wilma D Wilma D

  106

  voor mijn kleindochter. Ze wil zo graag een hondje maarja, net een broertje dus het is even druk genoeg allemaal.

 107. Suus13 Suus13

  107

  Deze zou super leuk zijn voor onze zoon, hij is helemaal gek van hondjes! Hij knuffelt en aait ze graag, vooral ons eigen hondje Mick.

 108. Mirremeid Mirremeid

  108

  Geweldig leuk voor mijn dochter Sterre. Die is helemaal gek op hondjes, maar helaas mama is allergisch. Dit zou een goed alternatief zijn!

 109. Laurarengers Laurarengers

  109

  Ik zou hem willen winnen voor mijn oppaskindje, hij is zo ontzettend dol op hondjes en zal hier echt van kunnen genieten!

 110. Mayenne Mayenne

  110

  Voor onze zoon die met z'n 3,5 nog steeds moeite heeft met praten, behalve tegen de hond van de buren ( Benji) en z'n knuffel woef..... Honden zijn z'n grote liefde en dit zou erg welkom zijn!

 111. Faj Faj

  111

  Mijn dochter van 5 jaar is gek op huisdieren en voorzl op hondjes en poezen maar aangezien we op het appartement geen huisdieren mogen hebben zou dit een perfect alternatief zijn!

 112. aleegsma aleegsma

  112

  wil het pakket graag winnen voor mijn dochtertje. Ze is een meisje die graag alles wil verzorgen. Met dit hondje gaat dit zeker lukken.

 113. Janna-Amira Janna-Amira

  113

  Voor mijn dochtertje! <3 Dit omdat ze zelf dan haar eigen lieve/ kleine hondje Gogo kan uitlaten, die haar niet kan omtrekken ;) We hebben 2 honden thuis maar dit is een herder met Amerikaanse Stafford deze zijn echter te groot en ruig voor haar om uit te laten! ;)

 114. Yosann Yosann

  114

  Voor mijn dochtertje. Zij is gek van hondjes. Sterker nog als ze later groot is en ze woont op zich zelf wil ze een puppy en ze weet nu al hoe die gaat heten.

 115. lelle1979 lelle1979

  115

  Daar maak je mijn 2 meiden (1 en 5 jaar) super blij mee. Ze zouden graag een echt hondje willen, maar mama niet. Dus dit zou heel leuk zijn.

 116. ellenabspoel ellenabspoel

  116

  Ik wil hem graag winnen voor Benicio :)

 117. casto casto

  117

  voor mijn kleindochter fajah! zeker nu oma een pup heeft waar zij graag mee wil spelen maar niet altijd wil hihi

 118. Goofypv Goofypv

  118

  voor mijn dochters van 2 en 5

 119. alijda_brouwer alijda_brouwer

  119

  Dat zou leuk zijn voor onze kleine dieren vriendjes (dochter (4) en zoon (2)).

 120. lubica_sutorova lubica_sutorova

  120

  ik wil hondje voor mijn dochter Noa winnen. ze is helemaal gek op hondjes.

 121. carinapeters carinapeters

  121

  Voor mijn neefje van 2. Die vind dit vast geweldig

 122. Aksiram Aksiram

  122

  Super schattig dit hondje. Perfect kado voor mijn dochter, want ze wil heel graag een hondje. Helaas kunnen we geen echte hond aanschaffen, maar hier kan ze mooi mee wandelen en spelen. Nr. 1 op haar verlanglijst: een hond. Ze zou super verrast zijn en dit hondje lijkt net echt. Echt wat voor mijn kleine meid en het is geen hond die bijt!

 123. claudiaboswinkel claudiaboswinkel

  123

  Zal leuk zijn voor ons zoontje die zijn eigen hondje nu moet missen....

 124. nitje73 nitje73

  124

  Wat een schattig hondje. Ik zou er mijn beide kinderen een groot plezier mee doen...wordt vast nog ruzie maken als ze hem winnen...

 125. John de Vreugd John de Vreugd

  125

  Mijn dochter van 4 zou dit hondje helemaal geweldig vinden en dit stond ook op haar verlanglijstje van sinterklaas. Het zou echt geweldig zijn als ze zou winnen.

 126. burning94 burning94

  126

  Mijn dochterje(2,5 jaar) zou het hondje helemaal te gek vinden en hem maar blijven mnuffelen.

 127. S.devries S.devries

  127

  Voor onze kleine meid!

 128. iuliastamate iuliastamate

  128

  Ik zou dit leuke hondje voor mijn zoontje willen winnen. Hij wil zo graag een echte hondje maar helaas we kunnen niet kopen. Hij zou erg blij zijn met Gogo

 129. Ellen Silfhout Ellen Silfhout

  129

  Ik zou hem aan mijn oudste dochter van 9 geven en dan schuift hij vanzelf door naar mijn andere dochters van nu 2 en 4 maanden. Hebben ze vast lang plezier van!

 130. ilona van der wal ilona van der wal

  130

  Zou te gek zijn om dit hondje te winnen voor mijn dochtertje. Dan zou ze eindelijk met een hondje kunnen wandelen.

 131. elineminie elineminie

  131

  Voor mijn dochter die net 1 jaar is geworden!!

 132. Denise da Luz Castro Denise da Luz Castro

  132

  Ik zou dit super schattige hondje voor mijn 9 jarige zorgzame nichtje willen winnen. Zij had een hondje maar die moest helaas ingeslapen laten worden vanwege een infectie. Nu woont zij in een flat en is het wederom niet mogelijk om een echt hondje te hebben. Zij zou het geweldig vinden als zij dit zou hebben! #fingerscrossed!

 133. marga500 marga500

  133

  voor mijn kleindochter. ze wil zo graag een hondje maar papa en mama werken

 134. Aaliyah Aaliyah

  134

  Ik wil dit hondje voor mijn dochtertje heel graag winnen ze is dol op honden! Dus hiermee word ze echt superblij!

 135. prulleke62 prulleke62

  135

  Ik wil dit hondje graag winnen voor mijn lieve logeetjes. Ik, "Tante Wil kikker in haar Bil" heb zelf geen huisdieren, maar als dit hondje bij mij mag komen logeren, dan voelt het toch aan alsof. En kunnen mijn logeetjes heerlijk spelen. En hun fantasie gebruiken.

 136. wilma85 wilma85

  136

  Toevallig appte mijn lieve, 9 jarige pleegdochter deze week dat ze deze zo graag wil kopen voor haar eigen geld! Wat zal ze blij zijn als ik tegen haar zeg dat ze haar vriendje krijgt :)

 137. nicole34 nicole34

  137

  Voor mijn dochtertje die 16 januari 4 wordt is dit een super kado. Ze is helemaal gek van onze hond en die van een vriendin en dan heeft ze haar eigen hond. Ze zal super blij zijn!!!

 138. Sabrina Luchies Sabrina Luchies

  138

  Ook hier hebben we met allergie te maken helaas. Mijn kids zullen heel goed voor Gogo zorgen!

 139. spirnay spirnay

  139

  Ik zou dit hondje graag willen winnen voor mijn bijna 3 jarige (bijna jarig!). Ook die van bijna 1 (bijna jarig!) zou hier heel graag mee willen spelen weet ik zeker

 140. wubbo wubbo

  140

  Ik zou dit hondje graag willen winnen voor de kleine van mij zusje, daar ze nu bij opa en oma een hondje heeft wat niet meer kan wandelen en blaffen. en ze loopt er de hele dag mee door het huis,

 141. maantjezon maantjezon

  141

  Dit hondje zou ik graag willen winnen voor mijn zorgzaam, knuffelig meisje. Mijn kleine meid is helemaal gek van dieren. Een echt hondje vind ik (nog) iets teveel van het goede. Dit zou een heel erg mooi alternatief zijn. Kunnen ze lekker spelen, knuffelen en wandelen. Mijn zoontje zou het trouwens ook helemaal te gek vinden.

 142. Marlies Goor Marlies Goor

  142

  Leuk de oudste had er pas 1 gekregen en de andere wil er ook graag 1 dus komt hier wel van pas ;-)

 143. l_tjalsma l_tjalsma

  143

  Ik zou het graag willen winnen voor onze dochter van 5 ze is gek op honden. Dus ik denk dat ze hier heel erg blij van gaat worden.

 144. melissa1984 melissa1984

  144

  Voor mijn dochter elise van 3 jaar. Ze wil heel graag een eigen hondje, maar haar broertje van 1 is erg allergisch waardoor we nog aan het zoeken zijn of we er 1 willen en zo ja welk ras. wat een leuk alternatief dit voor haar verjaaardag, want ze wordt bijna 4 jaar!

 145. N.h.j Hoepelman N.h.j Hoepelman

  145

  Ik zou dit hondje heel graag voor mijn zoontje willen, hij vraagt ons de oren van de kop of hij een hondje mag, maar het probleem is als we op straat een hond of hondje tegen komen springt hij bijna in mijn armen omdat hij bang is voor honden. Nou volgens mij hoef je voor dit hondje echt niet bang te zijn hahaha zo'n schattig ding. Zo kan hij toch zijn hondje hebben zonder bang te zijn, en misschien komt hij zo een beetje van zijn angst af ;-)

 146. Desiree Aalders Desiree Aalders

  146

  Ik zou dit hondje graag willen winnen voor mijn dochter Demi Wij hebben zelf een hond waar mijn kinderen helemaal gek mee zijn en de hond ook met hun maar die kan ze niet uitlaten omdat die te sterk voor haar is. Dus dit is dan de ideale hond voor haar!

 147. Vera Pronk-kroon Vera Pronk-kroon

  147

  Leuk voor onze dochter van 5 jaar ze wil graag een echte hond maar dat past niet in ons leven, dit zou voor haar iets leuks zijn

 148. bambieke bambieke

  148

  leuk een hodje waar je mee kan spelen en die niets vuilmaakt dat is intresant voor mijn kleinzoon zou da leuk vinden

 149. lise lise

  149

  Voor mijn dochtertje, want ze wil graag een echte hond, maar dat is helaas niet mogelijk. Zo kan ik haar toch nog blij maken.

 150. Ikke76 Ikke76

  150

  Mijn dochter wil zo ontzettend graag een hond, maar helaas.... Door een allerguie is dit echt niethaalbaar. Dit net-echte hondje zou geweldig zijn voor haar!

 151. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  151

  Oehhh wat een schatje. Dit wil ik graag winnen voor mijn meisje Rhodé. die wordt 20 januari geopereerd aan haar amandelen, en wat zou dit dan een gaaf cadeau zijn. De eerste dagen mag ze niet naar buiten en dat zal niet meevallen omdat ze het liefst elke dag naar buurvrouw Lieke gaat om Willem uit te laten. dus hopelijk kan ze in huis met haar eigen hondje wandelen en dan via de app ook nog mee spelen, dubbel plezier dus!

 152. Marianne82 Marianne82

  152

  Voor mijn 3 dochters! Leuk om te verzorgen alsof het een echt hondje is!

 153. LautjeT LautjeT

  153

  Superleuk dit hondje!! Ik zou het hondje heel graag willen winnen voor mijn dochter van 4 jaar!!

  • LautjeT LautjeT

   154

   Oooops...iets te snel op enter gedrukt zie ik nu... Mijn dochter is stapelgek op honden en zou het liefste zelf een puppie hebben om uit te laten en mee te knuffelen. Helaas is papa allergisch voor honden, dus dat is geen optie. Dit hondje is net echt en vooral de combinatie met de app lijkt mij heel leuk ;). Ik ga voor mijn dochtertje duimen dat we winnen, ze is al helemaal enthousiast en dan hoeven we geen echte hond aan te schaffen.

 154. spm_klerks spm_klerks

  155

  Natuurlijk voor ons meisje Kathleen, we hebben wel is waar al 3 echte honden, en ze heeft pas van de William Schrikken stichting een grote knuffelhond gekregen, dus een bewegende speelhond zou de serie van honden helemaal compleet maken! :-D

 155. Brubo Brubo

  156

  Wat een leuke winactie, ik zou hem graag winnen voor mijn nichtje van 4...:-)

 156. Viane Viane

  157

  Voor mijn kleindochtertje, die krijgt geen echte huisdieren ivm allergische vader en broertjes..

 157. Trees81 Trees81

  158

  Dat zou erg leuk zijn voor mijn zoontje.

 158. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  159

  Voor het dochtertje van een vriendin van me die niet veel te makken heeft.

 159. ArianneS ArianneS

  160

  Aah... wat een dotje! Ik weet zeker dat mijn (oppas)kinderen fantastische baasjes zullen zijn voor Gogo, dus ik doe heel graag mee... ;-)

 160. petriax petriax

  161

  Ik zou het hondje graag willen winnen voor mijn nichtje. Ze is allergisch voor honden maar vindt ze wel heel leuk.

 161. Angel3 Angel3

  162

  Gogo lijkt op het hondje van mijn vader, die hier weleens komt logeren. De meiden zijn er helemaal weg van. Dan gaan ze helemaal door het dolle. Daarom deze schattige puppy voor hun.

 162. eskabe82 eskabe82

  163

  Voor onze lieve meid Fien!

 163. STurel STurel

  164

  Pagina like ik al :) Het wandelende hondje Gogo wil ik graag willen voor mijn dochtertje. Ze is een dondersteen van 1 dat alle poesjes en hondjes wil aaien (roept aan ook aai aai). Helaas hebben wij hier de tijd noch de ruimte voor. Eind maart wordt ze de grote zus. Dit zou ze denk ik erg leuk vinden. En een maatje zou wellicht helpen aan de nieuwe situatie te wennen.

 164. chantal meex chantal meex

  165

  Superlief dt hondje van fur real friends genaamd gogo. Mijn dochtertje calista is een grote dierenvriend. ze is 12 januari jarig.En word 4 jaar En stond in de speelgoed winkel bij de fur real friends.. Ze vind het geweldig. door omstandigheden geen cadeau voor haar. Wat zou mijn dochtertje blij zijn met gogo en hem.helemaal in de watten leggen.mee naar bed mee naar buiten mee naar school. Ze zou hem.niet meer loslate... Dus gogo je bent zeer welkom bij ons thuis

 165. judokid judokid

  166

  Mijn oudste dochter van 4 wil graag een puppy en dit lijkt mij een leuk alternatief de jongste van 2 vind het vast ook erg leuk

 166. prulleke62 prulleke62

  167

  Voor mijn logeetjes heb ik bijna alles over. Juist bijna alles. Het gaat me alleen iets te ver om zelf een echt hondje aan te schaffen, want die moet je toch de nodige aandacht kunnen geven. En er de tijd voor hebben om voorhem of haar een goed bazinnetje te zijn. Maar dit hondje zou wel zeer welkom zijn. En onze logeetjes kunnen er super lief mee spelen.

 167. monbes monbes

  168

  Dit hondje is dé oplossing voor mijn jongste! Hij wil zó graag een echte maar dat gaat echt niet met zijn allergie!

 168. van_dijkilona van_dijkilona

  169

  Wauw, dit zal mijn zoontje geweldig vinden! Voor hem zou ik dan ook graag mee doen. Zijn opa en oma hebben een puppy en nou wil hij ook, dus deze is super welkom!

 169. petra43 petra43

  170

  Zoë wil al een poosje een puppy Gogo ,Blij met haar cadeautjes van de sint en onder de boom maar helaas geen puppy Gogo 29 dec op haar verjaardag was ze wel blij met haar cadeautjes maar weer geen puppy Gogo die haar was beloofd door haar Tante die door heel slecht nieuws van de dokter niet op haar verjaardag kon komen en voorlopig ook toe in staat is .Ik zou haar het blijste meisje maken met een echt pupy Gogo .

 170. Leatje Leatje

  171

  Ik wil gogo winnen voor m'n dochter van 3, die gek is op hondjes

 171. sjoukje282 sjoukje282

  172

  Graag win ik dit hondje voor mijn kleine lieve nichtje omdat ze bijna jarig is en helemaal gek is van dieren !

 172. Ilona1975 Ilona1975

  173

  Voor onze dochter Kira. Zij zal het echt geweldig vinden op die manier een eigen hond te kunnen hebben. Hopelijk hebben wij geluk!

 173. vlindertje85 vlindertje85

  174

  Voor onze dochter mila

 174. Anske9 Anske9

  175

  Voor m'n dochtertje die bij ieder hondje die ze ziet "he!!hondje"" roept!

 175. RIA Venhovens RIA Venhovens

  176

  Wauw wat een lieverdje dat zou echt een mooi cadeau zijn voor mijn allerliefste kleindochter want zij zo zou graag een hondje willen hebben maar haar papa en mama hebben het er te druk voor om het hondje uit te laten dus zou ik dit hondje zo graag voor haar te willen winnen want met zoiets moois zal ze ontzettend blij zijn dat weet ik zeker

 176. myrteyens myrteyens

  177

  Voor onze dochter Myrte. Zij is een echte dierenvriend en wil daarom de hele dag knuffelen met onze hond Kaya. Alleen vind onS Kaya dat Iers minder fijn en verschuilt zich dan op zijn eigen plekje. Daarom zou Gogo een perfecte plaatsvervanger zijn!

 177. Mirel1978 Mirel1978

  178

  Aaah, die is echt zo leuk voor mijn kleine meid! Dat zou ze echt superleuk vinden!

 178. Jootje26 Jootje26

  179

  Een eigen hondje voor mijn dochtertje. We hebben er al één in het echt rond lopen, maar een speelgoed hondje is iets makkelijker om mee te spelen;)

 179. erika83 erika83

  180

  die zou ik voor nick willen omdat ie allergisch is voor echte hondjes en dit dan een heel groot kado kan zijn

 180. Silviaah van de Pol Silviaah van de Pol

  181

  Super leuk voor onze kinderen van 7 en 4. Ze willen al tijden een hondje, maar een echte zien papa en mama niet zo zitten ;). Dit zou toch een super leuke vervanger zijn!!

 181. Berenice Berenice

  182

  ahhhhh dit zou mijn dochter Lotte echt super vinden ! Schattig!

 182. dsr dsr

  183

  Voor mijn dochter die bijna bijna bíjnaaaaa 6 jaar wordt! Ze kijkt er zó naar uit. Heerlijk, om jarig te zijn op deze leeftijd, en elke minuut van de dag te genieten ;-). Als ze dit hondje uitpakt gaat ze gillen, want ze wil hem heel graag. Een echte hond zit er niet in, dit is een schattige vervanger!

 183. Mirandamm28 Mirandamm28

  184

  voor Djenischa dan kan ze oefen voor ls ze andere x eens een echt hondje van dr pap krijgt

 184. Mirandamm28 Mirandamm28

  185

  voor Djenischa dan kan ze oefen voor ls ze andere x eens een echt hondje van dr pap krijgt

 185. stofje stofje

  186

  Voor onze pleegpeuter, die nog een beetje moet leren hoe ze met ons hondje om moet gaan.... Ze zal het zeker erg leuk vinden!

 186. kanTineke kanTineke

  187

  oooh wat een schatje! Wat zou mijn dochter dat gaaf vinden om voor haar 4 e verjaardag te krijgen over 3 weken. Ze is helemaal gek van de aap van furreal friend. een vriendinnetje van haar heeft deze. en daarnaast gek met dieren. Ze zou dit hondje vertroetelen en liefhebben alsof het dr eigen echte hondje was. wat een super leuk beestje zeg! zelfs mama is verliefd. Dus voor wie ik hem zou willen winnen is yara. lief klein trots meisje, wat wordt je toxh al groot!

 187. Tamaardappel Tamaardappel

  188

  voor onze Zoë van 3 jaar die graag een huisdier wilt! :-D

 188. Heidie77jola Heidie77jola

  189

  Ik wil het hondje GoGo van Fur Real Friends graag voor mijn jongste nichtje winnen. Mijn kinderen krijgen altijd het speelgoed waar zij te groot voor is, of niet meer mee speelt. Het zou leuk zijn om mijn kinderen haar te laten verrassen met dit hondje als dank voor al het speelgoed dat zij van haar krijgen. Ze is dol op hondjes dus het zal zeker een schot in de roos zijn.

 189. patricia1978 patricia1978

  190

  Voor mijn dochter Eline van bijna 4, ze is gek van dieren en van knuffels, dus dit hondje zou een geweldige combi zijn. Hoe schattig is deze!

 190. ester scholten ester scholten

  191

  ik zou hem graag voor mijn zoontje willen winnen.hij is binnen kort jarig en heeft het alleen maar over het wandelende hondje.

 191. Henny69 Henny69

  192

  Voor mijn jongste zoon die zooo graag een echt hondje wil ...

 192. HVS HVS

  193

  Ik zou het hondje Gogo graag voor mijn zoontje willen winnen. Helaas mogen wij geen huisdieren ivm mijn allergie. Zo heeft hij tenminste toch een huisdier waar mama wel tegen kan.

 193. hera hera

  194

  De facebookpagina was al geliked :). Ik wil dit hondje heel erg graag winnen voor mijn oudste dochter Nikki. Ze vraagt al 2 jaar lang om dit hondje en het staat op elk verlanglijstje dat ze maakt; verjaardag, sinterklaas, kerst. Ook aan oma en aan haar vader heeft ze het al gevraagd maar tot nu toe heeft ze nog geen geluk gehad. Mischien dat ze er nu alsnog geluk mee heeft door deelname aan deze mooie win actie. Al zal ze haar hondje dan wel moeten delen met haar zusje, die er ongetwijfelt ook mee wil gaan wandelen.

 194. Jacquelien de Boer-Trip Jacquelien de Boer-Trip

  195

  Zo, die is leuk!!! Mijn dochter Feline is gek op het echte hondje van mijn schoonouders en op de 2 honden van mijn broer! Nu kan ze eindelijk HAAR echte hondje hebben!!! Nu maar hopen dat ik Gogo voor haar ga winnen.....

 195. Brenda Bracke Brenda Bracke

  196

  Graag voor mijn dochtertje! Onze poes Queenie is al heel oud, die wil niet meer spelen met haar. Maar met zo'n hondje kan ze zich heerlijk vermaken ;)

 196. missy81 missy81

  197

  voor mijn dochter Danique ze zou gogo helemaal geweldig vinden en zou haar goed verzorgen

 197. mamanienke mamanienke

  198

  Voor mijn dochter Feline die graag een hondje wil maar bang is voor echte honden.

 198. Metalmama Metalmama

  199

  Voor mijn lieve dochter die al tijden vraagt om een puppy! <3

 199. kloevert kloevert

  200

  Voor de kinderen op school. Ze willen in de huishoek graag een huisdier. Ik denk dat ze hier erg blij mee zullen zijn!

 200. lievenicole lievenicole

  201

  Ik zou hem graag willen winnen voor me zoontje van 21 maanden

 201. teddy1982 teddy1982

  202

  Voor mijn dochter die is gek op hondjes

 202. ilse_pot ilse_pot

  203

  Weer zo'n leuke actie mamaplaats ! Jullie facebookpagina like ik al een tijdje en wat zou ik onze dochter blij kunnen maken met zo'n leuk , lief en schattig hondje . Een echt hondje gaat helaas niet lukken ,maar met hondje Gogo zou ze ook super gelukkig zijn ...ik weet het zeker !

 203. Angel2005 Angel2005

  204

  Voor mijn dochter Angel zou ze super vinden

 204. MariaDK MariaDK

  205

  Voor mijn dochter die altijd enthousiast wordt als ze een hondje ziet.

 205. Wenneke82 Wenneke82

  206

  Mijn dochter lize zou heel goed voor dit hondje kunnen zorgen. I.p.v dat ze nu probeert te zorgen voor haar pasgeboren zusje.

 206. antoinette steggink antoinette steggink

  207

  Dit lieve dropje is een grandioos ideaal hondje voor 9nze dochter. Een bijna echt hondje die wel bij ons mag wonen. Zonder dat mama en broer er van moeten niesen. En jeuk krijgen!

 207. W_Amon W_Amon

  208

  Voor ons eerste kindje

 208. Linda Nijenhuis Linda Nijenhuis

  209

  Voor mijn lieve nichtje, ik ben op haar verjaardag uitgerekend, hoort toch een mooi cadeau tegenover te staan☺️

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >