Win een waardecheque t.w.v. 100,- van MamaKado!

Door: Mamaplaats 36 reacties

Win een waardecheque t.w.v. 100,- van MamaKado!

Deze week kun je kans maken op een waardecheque t.w.v. 100,- van Mamakado*. Wil jij kans maken op deze geweldig prijs? Lees hieronder wat je hiervoor moet doen: 1. Registreer je HIER op Mamaplaats (de winactie is exclusief voor Mamaplaats leden) 2. Plaats hieronder een unieke reactie over wat voor moeder jij bent De redactie van Mamaplaats zal de meest unieke reactie verkiezen tot de winnaar! Dus, doe je best! *LET OP! Vanaf deze week moet je lid zijn om mee te doen met de winactie.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
36 Reacties

Reacties

 1. sjamanta sjamanta

  1

  ik ben een blij mama en wil mezelf wel eens verwennen met die mooie sieraden op MamaKado ;-)

 2. Marjorie Marjorie

  2

  Wat toevallig dat er nu een prijsvraag van Mamakado komt. A.s. vrijdag, 30 september, ben ik jarig. Ik zit op een afdeling met 4 personen en wij geven elkaar altijd iets met de verjaardag. Ik heb aan mijn collega's de ketting met 2 blauwe en een roze kraal gevraagd. Ik heb een zoon van 10 en 3 en een dochter van 8. Ik heb ze enige tijd geleden al gezien, maar steeds maar niet gehaald. En dit leek me nu een perfecte gelegenheid. Ik ben sinds 2 jaar gescheiden en deze ketting geeft moii aan wat voor een 4-heid ik nu met mijn kids vorm. Ik zou ook heel graag de armband nog willen, zodat ik ze allebei heel trots kan dragen en met deze bon zou dit dan wat sneller kunnen gebeuren.

 3. bertina bertina

  3

  ik vind mezelf een zorgzame liefdevolle onzekere mama die op en top geniet van alle streken en nieuwe vaardigheden van mijn kleine man bezorgt zijn krijgt een hele andere betekenis zodra je je kindje in je armen houd al met al kan ik wel zeggen moeder zijn is het allermooiste geschenk wat je in heel je leven mag meemaken

 4. linda79 linda79

  4

  Ik ben moeder van 4 kleine meisjes. 1 van 4,5 een tweeling van bijnatijd ben ik aan het zoek 1 geworden. Al een hele tijd ben ik aan het zoeken naar een sierraad wat mijn 4 kleine meisjes symboliseerd. Wat voor moeder ben ik? Elke dag sta ik fris op om voor de 4 meiden te zorgen, met liefde en plezier. Ik ben bijna niet uit te putten, mijn energie blijft doorgaan. Soms vragen mensen me ook hoe het kan dat ik met 4 kleine meisjes nog zo energiek ben. Dan zeg ik: MIJN KINDEREN GEVEN MIJN ENERGIE

 5. linda79 linda79

  5

  Ik zie dat een zin niet helemaal goed is. Hier de goede zin. Een meisje van 4,5 een tweeling van bijna 3 en de kleinste is net 1 geworden.

 6. Wilma D Wilma D

  6

  Ik ben een meisjesmama.Heb 3 dochters en de oudste wordt binnekort moeder van een dochter!!Mijn eerste kleinkind/dochter.

 7. w12345 w12345

  7

  Ik ben een adoptiemoeder, die twee fantastische kinderen uit India heeft. Deze zoon en dochter hebben mij allebei in 2010 oma gemaakt van een kleindochter en kleinzoon met prachtige bruine ogen. Ben daar heel gelukkig mee. Binnenkort wordt er nog zo'n schatje geboren, ben benieuwd wat het zal zijn.Maar ja, als het maar gezond is, dat is het belangrijkste.

 8. Cora@xs4all.nl Cora@xs4all.nl

  8

  Ik ben moeder van 2 heerlijke jongens. Vind het fantastisch om van alles met ze te ondernemen. Ook kleding kopen is iets waar ik veel plezier aan beleef. Leuk als ze er netjes maar stoer bijlopen. Alleen vergeet ik daarbij mijzelf. Krijg vaak te horen dat ik eens wat voor mijzelf moet kopen. Iets nieuws. Het komt er gewoon nooit van. Dan zie ik weer wat leuks voor 1 van de kids. En dan tja, je raad het al ;-) Mama schuift weer een maandje op. En zo gaat het al bijna 6 jaar :-) Ik zou het daarom super vinden om dit cadeau te winnen. Iets helemaal voor mezelf.

 9. kim kim

  9

  wat leuk voor de mama die dit mag winnen. ik vind het wel een erg leuk cadeau, zo'n mamakado, ik ben een alleenstaande mama van een zoon van 7 en twee dochters van 3 en 4. ik zou zo'n mama cadeau echt geweldig vinden misschien een leuk verjaardags cadeautje. succes iedereen.

 10. nvsleeuwen nvsleeuwen

  10

  Sinds 13 mei jongstleden ben ik de meest trotse moeder op aarde. Mijn man en ik hebben nogal wat moeite moeten doen om zwanger te raken, maar na een redelijk onbezorgde zwangerschap is onze grootste wens werkelijkheid geworden. In het begin was ik wat onzeker....deed ik het allemaal wel goed? Maar gelukkig komt er nu steeds meer vertrouwen in mijn kunnen. De bon van mamakado zou ik graag willen winnen, want dan ga ik meteen een bestelling plaatsen voor een ketting van Proudmama, want dat is wat ik ben!!!! Een proud mama van het lekkerste en liefste kereltje op aarde!!!

 11. tattoosharon tattoosharon

  11

  Wat ik voor mama ben...?uhhh... dat moet je niet aan MIj vragen toch...?? heb het meteen even aan mijn zoon Harley van 9 en mijn dochter Elvis van 8 gevraagd... elvis vind me de beste mama van de wereld,(lekker simpel maar duidelijk) Harley vind me lief en intelligent en dat ik zo goed kan spelen met de lego.. ik doe zoveel met ze en geef zoveel om ze...goh..al win ik niet dit voelt nu al als een kadootje!!!..ow...en dan zeggen ze op de valreep wel nog even dat ik soms streng ben.. maar meteen erachteraan dat dat ook soms nodig is... wat bof ik toch met die 2 schatten van me !! Dolgraag zou ik winnen en iedereen vol trots over mn offspring vertellen als iemand me aanspreekt op die prachtige sieraden.... wish me luck

 12. Madelief Madelief

  12

  Ik ben een hele trotse moeder van 33 jaar. Samen met mijn man heb ik 2 zoontjes 1 van 5 jaar en 1 van 5 weekjes oud. Toen de oudste geboren is heb ik een moeder en kind ketting gekregen en die vanaf die dag altijd gedragen om te laten zien hoe trots ik ben om moeder te zijn. Graag zou ik ook iets blijvends bij me willen dragen ter gelegenheid van de geboorte van ons jongste zoontje. Als moeder voel ik me al supertrots en hoe kun je dit beter uitstralen dan met een prachtig sieraad!!!

 13. t-fje t-fje

  13

  ik ben een super trotse mem van 27 van 2 prinsesjes van 8 en 4 en een klein kereltje van net 1 jaar!! wat wil een moeder dan nog meer!!ik vind mijzelf een crea moeder mag graag met de kids knutselen en kleuren ook is verkleden hier een hobby van de kids en ik schmink ze dan erg graag er komen de leukste creaties uit!! ook pas ik 4 dagen in de week op, er zijn hier altijd wel een paar ''extra'' kids die zich nooit vervelen binnen maar ook buiten in de tuin met de konijntjes en de pony's of met de hond!!ik ben net als vele andere moeders een die zichzelf vaak weg cijfert met dingen kopen als de kids er maar goed uit zien is het goed en dan komt mama ooit ook wel weer dit sieraad zou een mooi kroontje zijn op mijn mama zijn en natuurlijk op mijn oppasmem zijn.....

 14. jellebel jellebel

  14

  Ik ben een super trotse moeder van 3 kinderen. Op jonge leeftijd ben ik moeder geworden van mijn 1e zoon, ik was nét 18. Inmiddels ben ik nu 30 jaar, en mega trots ben ik met nog een kanjer van een zoon van 4 jaar en een wolk van een dochter van 6 maandjes. Niet altijd is alles vanzelfsprekend geweest en zeker niet vanzelf gegaan. Nu kan ik zeggen dat alle inspanning en zorgen niet voor niks zijn geweest, het is elke dag genieten van mijn wondertjes! De dagen vliegen werkelijkwaar voorbij. Ik zou mezelf deze bon zo gunnen omdat ik nooit, echt nooit tijd neem om mezelf eens goed te verwennen! Hopelijk maak ik een kansje, er zijn zo veel super mooie dingetjes. Ik straal nu al met zoveel geluk om me heen, laat staan met zo'n mooi kado erbij ....

 15. lindavanslooten lindavanslooten

  15

  Waarom ik dit zou willen winnen? Ik ben een trotse moeder van een dochter van 1 jaar. Ik zou iedereen graag willen laten zien hoe blij ik ben met mijn kleine meid. En dat zou mooi kunnen met de sieraden van MamaKado.

 16. carla carla

  16

  Ik ben een jongensmoeder van 3 geweldige kinderen. Drie aparte karaktertjes die ieder op hun eigen wijze mij als moeder laten genieten. En me iedere dag weer versteld laten staan. Ik zou met deze bon een sieraad uit zoeken die laat zien dat ik een trotse moeder ben van drie zoons.

 17. fleurie fleurie

  17

  Ik ben een zelfverzekerde moeder, ik sta achter mijn opvoeding en probeer mijn dochter zoveel mogelijk te laten zien en genieten van alle mooie dingen van het leven. Ik hoop mijn meisje te zien opgroeien tot een weerbare en zelfstandige dame, maar voorlopig is het (gelukkig) nog niet zover, en genieten we intens van haar eerste stappen en woordjes...

 18. valerie valerie

  18

  Ik ben nu 8 weken zwanger van ons eerste kindje en het is allemaal heel spannend. Om straks me buik mooi te showen wilde ik al de proud mama babybell hart kopen, maar nu zou ik dat mooi op deze manier kunnen doen en als de kleine er eenmaal is een moeder ketting family tree met de naam van de kleine erin. Zo kan ik laten zien dat ik mama wordt en daarna dat ik een trotse mama ben!!!!!

 19. Cinnepin Cinnepin

  19

  Ik ben een jonge mama die haar dochter veel wil laten zien en meemaken. Ik ben een hippe en lieve mama. Mijn dochter van 13 maanden is een spontane meid. Ik hoop dat ze dat ook mag blijven. En ik hoop haar in de opvoeding mee te geven dat ze die zelfverzekerdheid en spontaniteit ook houdt! En dat geldt natuurlijk ook voor haar broertje of zusje dat op komst is.

 20. Geerieke Geerieke

  20

  Ik zou het leuk vinden om dit te winnen, omdat ik er nooit aan toe kom om iets moois voor mezelf uit te zoeken. Ik ben een trotse moeder, van een prachtige dochter, laat haar zelf veel ontdekken zodat ze veel zelfvertrouwen krijgt.

 21. josenmarjan josenmarjan

  21

  Ik heb zelf geen kinderen maar ben stiefmoeder van de kinderen van mijn vriend. Ik doe mijn best om voor gezelligheid en geborgenheid te zorgen voor de kids. Het lukt eigenlijk ook wel heel prima en ik heb een prima band met ze. Pfffffff gelukkig, want ik hoor wel eens anders

 22. kelang73 kelang73

  22

  Ik wil mezelf wel eens flink in de watten leggen maar het is altijd mijn lieve gezinnetje waar ik dan om denk, nu is het dan mamatijd met een mamakado groetjes Danielle

 23. kever kever

  23

  ik ben moeder van 3 kids waarvan 1 zwaar gehandicapt ook verstandelijk iedereen zegt altijd dat ze het top vinden wat ik doe maar ik vind dat doe je gewoon voor je kind ze is net zoveel waard als onze andere kinderen of ze nou wel of niet iets mankeert. ik heb een kennis met 4 kids en nog een doodgeboren kindje haar man heeft er 2 misbruikt en die zit nu vast daar zit ze dan met 4 kids in een huis wat ze niet meer kan betalen maar het zo gezellig mogelijk maakt voor haar kids dat vind ik top en zou haar graag deze bon gunnen zodat ze iets voor haarzelf kan kopen

 24. Fenneke Fenneke

  24

  Ik ben een liefdevolle moeder. Als ik mijn kinderen zie stroomt mijn hart over van liefde. Van jongs af aan wilde ik al moeder worden en nu het zover is, is het nog leuker dan ik dacht. Zo grappig hoe je je zelf herkent in je kinderen of hoe trots je kan zijn. Als mijn zoontje dan iets op het podium op school doet, voel ik de tranen prikken. Dan moet ik soms wel is om mezelf lachen. Wat zo'n wurmpie allemaal los maakt. Maaar ze zijn ook wel is vervelend haha en als ze op mij lijken ,als ze puber worden , staat me nog heel wat te wachten.

 25. Dympha Dympha

  25

  Oh jee, is iedere moeder niet uniek in de ogen van je kindje? maar wat mij zo uniek maakt is dat thuis ben totdat ons zoontje 7,5 maand oud is. Daarna ga ik slechts 3 dagen per week werken ipv de work-a-holic die ik was. Ik kies hier heel bewust voor en dat maakt mij voor mijn kind uniek!

 26. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  26

  Hoe ben ik als moeder? Dat is op dit moment nog een moeilijke vraag, want mijn eerste kind moet nog geboren worden. Ik weet wel hoe ik als juffrouw ben,namelijk streng maar rechtvaardig en als er tijd is met altijd een luisterend oor. Hoe zou ik graag zijn als moeder, dat kan ik misschien wel beantwoorden. Ik zou graag een hele lieve moeder zijn, waarbij orde en regelmaat de veiligheid die een kind nodig heeft bied, zodat het kind gezond en gelukkig groot kan worden.

 27. Norine Norine

  27

  Proud Mama: P van Proud; wat ben ik simpelweg blij met en trots op onze twee kinderen Wiljan en Arlene! R van Roses; ik voel me op een bedje rozen liggen, als ik zie dan mijn kinderen simpelweg genieten! O van Often; ja, vaak doe ik een spelletje met ze, maar als mama laat ik ze natuurlijk gewoon winnen, simpelweg omdat ik van ze houd. U van Umbrella; we lopen met de paraplu naar school als het regent, want mama wil niet de auto pakken, om het milieu te sparen, leer ik mijn kinderen simpelweg. D van Destination; wat een mooi bestemming om moeder te mogen zijn, ja soms ook moeilijk dat weet ik, maar ik heb simpelweg een enorm mooie aanvulling op mijn leven, door kinderen te mogen hebben. M van Mam; Mama zijn voel ik van mijn kruin tot in mijn tenen,simpelweg onvoorwaardelijke liefde voelen voor je telgen, super toch! A van Answer; mijn antwoord op het moederschap is "ik neem tijd voor mezelf zodat ik mijn kinderen alle tijd kan geven", simpelweg mooi he. M van Mother; ja, ik ben moeder in hart en nieren, en probeer liefde uit te stralen, want simpelweg 'liefde geven is ook liefde ontvangen'. A van Always; ik blijf natuurlijk altijd van mijn kinderen houden, een simpelweg mooi gegeven toch!! I'm a Proud Mama!! Love, Norine

 28. ClaudiaHH ClaudiaHH

  28

  Moeder zijn is -hoe cliché ook- het aller mooiste wat er is! Mama zijn geeft het leven zoveel meer betekenis, meer diepgang, meer geluk. Vooropgesteld is natuurlijk altijd het geluk van mijn kinderen, maar als zij gelukkig zijn ben ik dat ook :-). Ik heb drie kinderen van 6 jaar, 4 jaar en 6 maanden en sinds de geboorte van mijn 2de ben ik fulltime voor ze thuis. Mijn dagen zijn volledig gevuld met activiteiten die direct of indirect het leven van mijn kinderen positief beïnvloeden. Ik vind het fijn en belangrijk met ze te spelen, aan tafel, op de grond, tekenen, kleien, zingen, net wat mijn kind graag doet of op dat moment kan gebruiken. Zo zal mijn zoontje niet snel zelf gaan tekenen, maar hoe trots is hij als hij wél een prachtig kunstwerk maakt. Ook neem ik vaak de tijd hen bijvoorbeeld te laten helpen met koken en samen te tuinieren, alles om hun zelfvertrouwen en blik op de wereld te vergroten. Mijn zoontje krijgt sinds een jaar wat zakgeld om hem kennis te laten maken met de waarde van geld, dat snapt hij al steeds beter. Ook kan hij ermee rekenen en heeft hij echt al een idee van wat dingen kosten. Mijn oudste dochter houdt enorm van kleuren en voorgelezen worden. Zij tekent al prachtige vlinders en prinsessen, die ik samen met haar bedacht heb, heerlijk om te zien hoe trots ze dan is! Ik geef ze veel complimenten als ik ze iets goeds zie doen, iemand helpen bijvoorbeeld of iets proberen wat ze moeilijk vinden. Een moeder kan nooit genoeg complimenten geven en het is duidelijk hoe fijn ze het vinden om die te krijgen. Mijn jongste dochter zit het liefst heerlijk bij me, en is snel tevreden, maar ook haar probeer ik al uit te dagen zoveel mogelijk uit het leven te halen, nieuwe geuren en kleuren te leren kennen, lekker buiten te zijn en natuurlijk veel knuffelen en liefde; daar groeien alle kinderen het best van! Moeder zijn geeft me zoveel voldoening, ik heb drie hele vrolijke, tevreden kinderen en zij dus ook een vrolijke en tevreden moeder!

 29. IENIMIENI IENIMIENI

  29

  IK BEN EEN GELUKKIGE & TROTSE MOEDER , VAN 3 PRACHTIGE ZONEN ! IEDER MET HUN EIGEN UNIEKE KARAKTER . EN TOCH ZIE IK VEEL GELIJKENISSEN & OVEREENKOMSTEN TUSSEN HEN & MEZELF . SOMS EEN BLIK , SOMS EEN GEBAAR , WAARBIJ IK DENK , DAT HEBBEN ZE VAN ELKAAR , OF DAT DOE IK OOK ZO .....

 30. Jeacy2010 Jeacy2010

  30

  Ik ben een jonge moeder van 26 en heb een dochtertje van 11,5 mnd genaamd Jeacy. Heb op 23 jarige leeftijd te horen gehad dat ik MS(Multiple Sclerose)heb na veel tegenslagen met mijn MS heb ik toch mijn geluk gevonden "mijn lieve vriend" waarmee ik al redelijk snel ons dochtertje kreeg. Zo klein,Zo lief en Zo uniek "ons kleine wondertje" En ondanks mijn MS wil ik nog veel uit het leven halen alles doen wat en zolang ik nog kan. Veel Liefde geven,dingen doen en flink verwennen zolang alles nog kan Dus daarom noem ik mijzelf maar de VERWEN MAMA !!

 31. daffie1981 daffie1981

  31

  Wat mij uniek maakt? Alles wat ik zie als ik naar mijn dochter Norah van vandaag (3 februari) precies 8 maanden kijk. Het is een kleine doorzetter, huilen doet ze zelden en ze vrolijkt iedereen op. Dat maakt mijn dochter niet alleen uniek, maar vooral ook haar moeder. Samen zijn we echt een 2-eenheid!

 32. Pietje Pietje

  32

  ALS EIGENAAR VAN EEN EIGEN BEDRIJFJE EN DAARNAAST OOK NOG EEN MAN MET EEN EIGEN BEDRIJF, WAT VEEL AANDACHT VRAAGT. PROBEER IK VOOR ONZE TWEE ZOONTJES VAN 2,5 EN 10MND. IEDERE MINUUT DIE IK VRIJ HEB LEUKE DINGEN TE DOEN. HET ZIJN 2 SCHATJES EN DE OUDSTE ZEGT ALTIJD: MAMA JE BENT MIJN SCHATJE. HET IS HIER ALTIJD HEEL GEZELLIG EN DRUK. SOMS MOETEN ZE NAAR DE OPPAS, MAAR HET MEESTE PROBEER IK VANUIT HUIS TE DOEN, ZODAT DE JONGENS GEZELLIG BIJ MIJ KUNNEN BLIJVEN (SOMS WEL EEN BEETJE HECTISCH). ZE PASSEN ZICH SUPER AAN EN ZIJN ALTIJD OPGEWEKT. HIERDOOR KRIJG IK VEEL ENERGIE OM ALLES TE DOEN EN TE PLANNEN. BEN TROTS DAT IK MOEDER MAG ZIJN VAN DEZE TWEE KLEINE BOEFJES EN SCHATJES.

 33. Ravendv Ravendv

  33

  over ongeveer een half jaar ben ik uitgerekend en ik heb verder nog geen kinderen, ik voel me er al wel een met zo iets moois dat in me buik groeit!

 34. Bianca Bianca

  34

  Ik ben een mama die anders is gaan kijken naar het leven en de dingen er omheen nu we een dochtertje hebben. Ik ben de kleine dingen in het leven meer gaan waarderen en zien. Het is gewoon heel speciaal en het kan ook zo afgelopen zijn. GENIETEN is mijn MOTTO! Ik ben al een tijdje opzoek naar een ring waarin ik de naam van mijn dochtertje kan laten graveren zodat ze ook op de momenten dat ze niet bij me is toch bij me is. En die heb ik op jullie site gevonden dus ik duim voor de waardecheque van 100,- euro.

 35. Andreadebruin Andreadebruin

  35

  Sinds 8 september ben ik de trotse moeder van Roselynn. Een ongeplande zwangerschap en ik zag er ontzettend tegenop, temeer ook omdat ik zelf net pas getrouwd was en nog maar 20 jaar, en volop bezig om mijn leven op orde te krijgen. Een moeilijke zwangerschap met veel problemen, maar na een redelijke makkelijke bevalling heb ik een wolk van een dochter gekregen. En ondanks alle moeilijkheden ben ik ontzettend blij met haar. We zijn zo ontzettend trots met Roos!! En dan te bedenken dat we dit in het begin niet wilden.. Ik ben blij en dankbaar dat wij de ouders mogen zijn van dit lieve, kleine wonder!!

 36. Pingotti Pingotti

  36

  Ik ben sinds 11 maanden een trotse mama die fulltime thuis is geweest om onder andere niets te missen van alle mooie mijlpaaltjes van onze dochter! Wat is het een prachtig wonder! Ik ben er trots op dat ik er met zoveel toewijding voor haar mag zijn! Ik denk dat ook dat het tijd is dat ik mezelf weer wat meer in de picture ga zetten ;) Want met onze meid gaat het super!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >