Winnaars Bekend: Win een Op maat gemaakt fotoschilderij van Jewall!

Door: Mamaplaats 152 reacties

winactie stempel Win een Op maat gemaakt fotoschilderij van Jewall!

Over Jewall

Bij Jewall kun je een bijzonder en volledig op maat gemaakt fotoschilderij laten maken. Kies je eigen stijl, kleuren en formaat. Kies vervolgens je meest dierbare foto (familie, bruiloft, kids) om erin te laten verwerken. Ook kun je bepaalde woorden, een datum of een gedicht in het schilderij laten terugkomen. De achtergrond wordt geschilderd en vervolgens wordt je Jewall gedigitaliseerd en bewerkt tot jouw persoonlijke kunstwerk. Na akkoord wordt jouw Jewall afgedrukt en verlijmd achter zeer hoogwaardig plexiglas met blind ophangsysteem. Bijzonder en kunstzinnig! Ook leuk om te geven als cadeau.

Meer inspiratie? Kijk hier!

Wat kun je winnen?

Doe mee met deze winactie en win een volledig op maat gemaakt fotoschilderij van 50x50 cm of 70x70 cm met daarin je leukste foto die kunstzinnig is bewerkt!

Hoe kun je winnen?

Om te kunnen winnen dien je:

 • De volgende vraag te beantwoorden: Wat vind jij bijzonder aan Jewall?
 • De Facebookpagina van Jewall en Mamaplaats te liken

Winnaars

W

Winnaar

Win een Op maat gemaakt fotoschilderij van Jewall!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
152 Reacties

Reacties

 1. Liefemuts Liefemuts

  1

  Ik had er nog nooit van gehoord eerlijk gezegd.. Maar wat ik heel leuk vind is dat je een gewone foto bijzonder kunt maken! Wij zijn net verhuisd en hebben nu een kale witte muur boven de bank.. daar moet dus nog iets komen te hangen. Maar een gewone foto vind ik zo eentonig..meerdere foto's vind ik te druk, maar een schilderij van je foto maakt het wat specialer dan een gewone foto! Wat ik zie is dat je kunt blijven kijken en steeds wat nieuws ziet op het schilderij, leuk!

 2. sabiene gerrits sabiene gerrits

  2

  Al super mooie dingen van #Jewall gezien! Gister ja onze jongste dochter gedoopt en de fotograaf heeft mooie foto's gemaakt!! Ik zou wel graag een Jewall foto in ons huis willen hebben :)

 3. Jolanda Yiadom Jolanda Yiadom

  3

  Wat ik Er leuk aan vind is dat het niet normaal is!

 4. Jolanda Yiadom Jolanda Yiadom

  4

  Wat ik Er leuk aan vind is dat het niet normaal is!

 5. Inkie72 Inkie72

  5

  Wauw, wat een supermooie kunstwerken. De personen spatten van het doek af. Wat de doeken zo anders maakt dan de standaard doeken is dat er ook abstractie in zit en daardoor blijft het mooi en verveelt het niet. Aangezien wij nog wel een plek overhebben in onze woonkamer (al 5 jaar omdat we niets kunnen vinden wat we mooi vinden) zou ik graag zo'n speciale creatie van Jewall in onze woonkamer hangen en iedereen inderdaad versteld doen staan.

 6. wimtim wimtim

  6

  ken ik (nog) niet maar zou het leuk vinden om een mooie foto van de kleinkinderen te mogen winnen

 7. melissa1984 melissa1984

  7

  Ik kende Jewall eigenlijk ook nog niet, maar wat origineel. Gewoon een echt schilderij van een bijzondere foto. Ik heb genoeg mooie foto's van de kids, dus genoeg opties die in aanmerking komen, al is mijn dochtertje ook weg van een bepaalde trouwfoto van mijn man en mij, dus dit is wellicht ook wel erg leuk (hoeft ze niet telkens in het trouwboek te kijken)

 8. leoniezz leoniezz

  8

  Ik heb er ook nog niet eerder van gehoord.. Gelijk even een kijkje op de site genomen: Wauw! Wat een ontzettend leuke, creatieve, prachtige kunstwerken. Wij houden van foto's aan de muur en zo'n creatie zou hier prachtig staan van ons mooie ventje van 9 maanden oud.

 9. immm Ooteman immm Ooteman

  9

  Pfff Wat zou dit welkom zijn aangezien er nog niet eens een foto van ons gezinnetje in de huidige samenstelling te vinden is hier in huis!

 10. myoung myoung

  10

  Een normale foto bijzonder maken is bijzonder!

 11. Mama Pat Mama Pat

  11

  Super leuk en nieuw concept! Iets unieks maar toch persoonlijk aan de muur zijn wij al lange tijd naar op zoek!

 12. JayceBenjamim JayceBenjamim

  12

  Ik kon jewall voor deze winactie nog niet. Maar wat ik er bijzonder aan vind is dat het net kunst is. Lijkt mij hartstikke gaaf om zn mooie foto van ons gezin als 'kunstwerk' in onze woonkamer te hangen. Hoop dat ik win!!

 13. Leyla Ummels Leyla Ummels

  13

  heel gaaf dat het zo persoonlijk kan worden!!! We hebben al eens iemand een schilderij laten maken naar onze eigen wensen, maar hier staan we zelf niet eens op haha, lijkt me leuk om deze te winnen!

 14. timmem timmem

  14

  wat een bijzonder concept, daar zou ik heel graag een exemplaar van willen winnen

 15. grootaars grootaars

  15

  helaas nog niet eerder van JEWALL gehoord maar wat maken jullie een geweldige mooie dingen niet het saai nee dit is kunst ga zo door met deze mooie foto's maken

 16. stefanie van den berge stefanie van den berge

  16

  Tot nu nog nooit van jewall gehoord maar wat een mooie, bijzondere dingen doen hun met foto's! Dit maakt prachtige foto's nog bijzonderder Wij willen al tijden een foto van ons mooie meisje afgedrukt hebben voor aan de muur en waren al langer aan het twijfelen of we dit nou op canvas,hout, aluminium of op poster formaat wilde doen.

 17. Clau-dya Clau-dya

  17

  Super gaaf om een origineel en grafisch mooie foto van mijn kids aan de wand te hebben, een echte blikvanger in huis!

 18. marieke romkes marieke romkes

  18

  Het effect van de foto vind ik geweldig aan Jewall, het lijkt geschilderd het lijkt gefotoshopt het is gewoon een geweldig effect op de foto, Echt WAUW.. Ik wou dat ik het kon betalen dan had ik er al een paar in de kamer hangen :). Ook het ophangsysteem klinkt geweldig, geen spijker in de muur.

 19. Yvette1407 Yvette1407

  19

  Wow, wat gaaf dit! Kende wel al foto's op canvas, hout en plexiglas, maar dit is weer heel wat anders. Het maakt van een foto iets nog veel specialers, echt iets eigens, met een persoonlijke touch. Deze wil ik heeeel graag winnen, zodat ik mijn hobby fotografie nog wat verder kan uitbreiden.

 20. malinili malinili

  20

  Wat een originele schilderijen creëert Jewall. Heb ik niet eerder zo gezien. Heel bijzonder! Ik houd erg van dat verstilde, dromerige stijltje wat ik in een aantal voorbeeldschilderijen terugzag. Mochten we winnen, dan moet er eerst maar eens een mooie familiefoto worden gemaakt, want we staan zelden met z'n vieren echt leuk/mooi op een foto.

 21. Tamaardappel Tamaardappel

  21

  Dat je echt iets origineels hebt hangen!

 22. mariekatygo mariekatygo

  22

  ik vindt het bijzonder dat je het helemaal aan kan passen aan de kleur die bij je inboedel past...geweldig

 23. Laura89 Laura89

  23

  Het bijzondere is dat ze elk fotoschilderij helemaal zelf maken! Niks geautoriseerd drukwerk. En 1st een proefdruk? Geweldig!! Zo weet je zeker dat je iets moois in huis krijgt!

 24. jaimyvanoevelen jaimyvanoevelen

  24

  Ik vind het zo bijzonder omdat het gewoon een kunstwerk wordt ipv een 'simpele' foto op de muur. Super eigentijds en orgineel! In februari verwacht ik de eerste foto van mijn meisje te kunnen maken aangezien ik dan ben uitgerekend en in januari de sleutels van onze koopwoning. Dit zou een prachtplaatje op de tot dan toe nog kale muur worden.

 25. Nathalie1010 Nathalie1010

  25

  Ik vind het mooi om de mooie details van een foto nóg mooier te kunnen maken. Ik zou een zwart/wit trouwfoto kiezen en de boeketjes van mijn dochter en mij in kleur laten printen.

 26. misscandy misscandy

  26

  Wat mooi zeg! Ik wist niet dat zoiets kon. Ik vind het heel bijzonder dat het niet een gewone foto is, maar dat je het persoonlijk naar je eigen wens kan laten maken. Heel erg mooi!

 27. slottie slottie

  27

  Ik vind het altijd mooi als niet iedereen het heeft. Dit kende ik nog niet. Ik ben dol op foto's en heb nog een kale muur waar een prachtig bijzonder kunstwerk niet misstaat.

 28. Katkooty Katkooty

  28

  buitengewoon, bijzonder, speciaal, uniek, abnormaal, mooi, van meerdere dimensies, gul DAT VIND IK BIJZONDER AAN JEWALL

 29. kimmiej1 kimmiej1

  29

  Dit is de eerste keer dat ik van Jewall hoor,maar nu ik de opties zie ga ik hier zeker voor sparen. Hoe mooi is het dat je je mooiste foto nog specialer kan maken. Daarnaast vergaat plexiglas niet net zoals de stoffen doeken die we al hebben, dus denk een perfect cadeau.

 30. Sabrien82 Sabrien82

  30

  Wauw, die zien er gaaf uit! Wat ik er bijzonder aan vind? Dat ze op een hele creatieve manier bewerkt zijn en je zo een uniek fotoschilderij aan de muur hebt! En wat een gave naam; Jewall! Goed gevonden ;-)

 31. sepia sepia

  31

  Wat ik bijzonder vind is de persoonlijke benadering. Leuk concept!

 32. NinaMol NinaMol

  32

  Ik vind het super omdat ik mijn mooiste foto gewoon in de kleuren van mijn inrichting kan laten aanpassen!

 33. melissa de jonge melissa de jonge

  33

  Ow wow ik vind de combinatie echt te gek zo heb je een uniek kunstwerk in je huis hangen ik zou onze trouwfoto samen met de foto van onze bevruchte eicel (icsi) en pretecho laten verwerken in 1 zo heb ik onze mooiste herinneringen te samen aan de muur hangen echt geweldig en nu natuurlijk wachten tot onze mooiste herinnering ter wereld komt maar dit zou ook al een heel mooi geschenk zijn

 34. Jackie1972 Jackie1972

  34

  Wat super gaaf zeg! Heb dit nog nooit eerder gezien en had er ook nog niet van gehoord. Terecht de pagina geliked dus! Wij willen graag nog een mooi schilderij voor in de woonkamer, dus dit zou een bijzonder mooie zijn met een foto van ons meiske die vandaag precies 11 maanden is.

 35. Saskiarotterdam Saskiarotterdam

  35

  Wat leuk, ik had nog nooit eerder van Jewall gehoord! Wat een mooi idee om van je mooiste foto een prachtig op maat gemaakt kunstobject van te laten maken. Het bijzondere aan Jewall vind ik dat je zelf een styl kan aangeven waarin het schilderij wordt bewerkt. Ik persoonlijk vind voor onze huiskamer de "moderne" optie perfect, maar voor de slaapkamer zou ik kiezen voor "dromerig" en voor de kinderkamer zou ik de "uitgesproken"optie wel aandurven. Kortom keus genoeg om overal het perfecte schilderij te kunnen hebben. Ik zou hier echt dolblij van worden!! Een uniek kunstzinnig schilderij van onze eigen foto!

 36. Sneaker Mommy Sneaker Mommy

  36

  Wow wat mooi. Dat is nou echt persoonlijke kunst!

 37. danielle88 danielle88

  37

  Wij zijn al heel lang op zoek naar iets moois voor op onze witte muur bij de eettafel. Een saaie foto past niet bij ons, dus dit zou super gaaf zijn!!

 38. Kelly Padberg Kelly Padberg

  38

  Wat een bijzonder concept!! Dat je een 'gewone' foto zo kan pimpen dat het een waar kunstwerk is... Ben echt onder de indruk!! Om op deze manier een herinnering vast te kunnen leggen, dat is toch wel heel mooi. Ik zou graag een foto van mij en mijn, inmiddels 2 jaar overleden, partner (27) tot een kunstwerk willen laten upgraden. Ik hoop in de toekomst nog kinderen te krijgen, weliswaar met een andere partner, maar zou graag aan mijn kinderen willen vertellen hoe bijzonder deze man voor mij is (geweest)! Wat is dan mooier om dat te doen naar aanleiding van zo'n prachtig schilderij!?!?

 39. Chantal19 Chantal19

  39

  Dat wat hun ook maken bijzonder is, en gewoon van de muur springt! Het valt op als je dit in je woonkamer hebt hangen geweldig toch! Graag zou ik voor onze kale plek op de muur een geweldig fotoschilderij winnen en dan het liefst met ons hele gezin erop, ik denk wel dat het gaat passen 6 personen haha. Eindelijk een foto waar we met het hele gezin op staan en een fotoschilderij hebben die niemand anders heeft omdat ze allemaal uniek zijn! En iedereen zal vragen hoe we daar toch aan gekomen zijn......................JEWALL

 40. Lois71 Lois71

  40

  Ik vind Jewall bijzonder omdat het echt je eigen fotoschilderij word. je kunt het helemaal personaliseren zoals jij wilt!

 41. Jan31 Jan31

  41

  Zeer bijzonder om in huis te hebben !

 42. Em74 Em74

  42

  Ik vind Jewall PRACHTIG. Het zijn echte warme mooie kunstwerken. Weg met alle canvas / vergrotingen / niks zeggende schilderijen en vlekkenkunst aan de muur! Voortaan alleen nog maar Jewall!

  • Em74 Em74

   43

   Ze zijn wel een beetje prijzig, maar natuurlijk wel echt exclusief, one of a kind, met de hand gemaakt.... Kan er niet over ophouden.. :)

 43. Oydis Oydis

  44

  Wat ik bijzonder vind is dat je iedere achtergrond kunt creëren bij de mooiste herinneringen. Ik denk daarbij dan ook gelijk aan een supermooie luckyshot die ik van mijn dochtertje heb gemaakt, alleen is de achtergrond niet mooi dus zou deze nooit laten afdrukken.

 44. desiree gorissen desiree gorissen

  45

  Her bijzondere ervan is dat je geheel je eigen idee en stijl eraan kunt toevoegen. Dat maakt het uniek en persoonlijker. Zou erg mooi zijn voor boven onze dressoir waar nog een hele kale muur is

 45. marieke de ridder marieke de ridder

  46

  Ik vind het ongelofelijk bijzonder omdat het uniek is tussen alle andere mogelijkheden (canvas, hout e.d.). Ik hoop mijn mooie kindjes op deze manier aan onze muur te winnen!

 46. siempie53 siempie53

  47

  Apart en origineel voor aan de muur

 47. egni egni

  48

  Bijzonder aan Jewall is de persoonlijke 'touch'. Je maakt een product naar eigen invulling en de service is persoonlijk en direct. Dat is bijzonder in deze tijd van 'onpersoonlijkheid' en digitalisering.

 48. samiraatje88 samiraatje88

  49

  Dit wil ik wel heeeel graag winnen. Ik vind Jewall bijzonder omdat de meeste canvas foto's aanbieden en dat is nu wel erg srandaard. Maar een schilderij van je foto dat is prachtig. Ik wil al heel lang zo een schilderij maar stel het steeds uit omdat de prijs nu niet te doen is. Lijkt me geweldig een schilderij waar ons toekomstig wondertje ook op komt te staan.

 49. Carola Özkan-Houwer Carola Özkan-Houwer

  50

  Alleen de naam is al bijzonder; jewall. De combi nederlands/engels die heel treffend weergeeft waar het voor staat: jóuw muur! Beter had ik het niet kunnen omschrijven want met jewall maak je van je saaie muur echt jouw eigen bijzondere muur. Dus ik zou heel graag winnen!!!

 50. Jenny Mulder Jenny Mulder

  51

  Wat een fotoschilderij van Jewall zo bijzonder maakt is dat hij niet standaard is dus heel erg persoonlijk, hand gemaakt word en als je nog andere wensen hebt (bijv. de kleur) kun je dat aangeven! Dus de klant is koning! Wij hebben nog wel een mooi plekje waar zoon super mooi persoonlijk schilderij kan hangen! ;)

 51. ieke haarsma ieke haarsma

  52

  Wat ik zo bijzonder aan jewall vind is dat ik het nog nooit eerder heb gezien terwijl ik al een jaar op zoek ben naar zo'n schilderij. Vorig jaar is onze dochter overleden voor de geboorte. We hebben geen mooie foto's van haar en onze andere twee kinderen. Ik zou graag iets heel speciaals aan de muur willen hebben maar ook verfijnt. Met jewall kan dit heb ik gezien, door foto's van alle drie samen te voegen en toch één geheel te kunnen hebben. Erg mooi, bijzonder om te krijgen!!!

 52. jannekerood jannekerood

  53

  Wat ik zo mooi vind, is dat je een prachtig, uniek en persoonlijk kunstwerk aan de muur krijgt. Vorige week hebben we prachtige foto's van onze net geboren dochter gemaakt. Dit lijkt me een fantastische kans om iets heel speciaals en persoonlijks aan de muur te hebben!

 53. Jos1980 Jos1980

  54

  Ik vind Jewall bijzonder omdat er een prachtig schilderij van gemaakt wordt, een blijfende herinnering wat op een bijzondere manier word vast gelegd. Ik zou het kado geven aan mijn zusje die binnenkort gaat trouwen

 54. linni linni

  55

  Wauw heel mooi eechte kunst met onze kind en onze bruiloft samen echt mooi.. We gaan 15 05 2015 trouwen daarna mooie foto reportage dan wil ik deze wel graag winnen! Voor onze woonkamer ophangen! Speciaal

 55. k.kleintjens k.kleintjens

  56

  Wauw!! Helemaal geweldig!!

 56. Mar88 Mar88

  57

  Wat ik bijzonder vind aan Jewall is dat: Dankzij Jewall beleef je elke foto moment weer keer op keer en brengt daardoor elke woonruimte in een mooie en een gezellige sfeer!

 57. koek54 koek54

  58

  Dat het schilderij op maat kan worden gemaakt. Ik doe graag mee .

 58. Nopsteeg Nopsteeg

  59

  Wat ik bijzonder vind aan Jewall is dat ze uitgaan van je persoonlijke wensen. Het is helemaal jou project. Het is dan ook jou moment dat je op doek laat zetten!! Ik zou dit heel graag van mijn zoontje willen! Een super cadeau voor de lieve oma die ver weg woont van hier hellaas zo is hij toch bij haar!

 59. casto casto

  60

  Wauw ik zou graag een prachtige foto van mijn papa willen! pffff hij is ongeneeslijk ziek!

 60. Esmeralda_Groenland Esmeralda_Groenland

  61

  Ik vind het bijzonder dat het niet een standaard foto is van iemand of een belangrijk moment, maar dat het helemaal persoonlijk gemaakt wordt naar jouw wensen en smaak. Ik zou graag iets van Jewall aan mijn muur willen hangen.

 61. Simone Lemmens Simone Lemmens

  62

  Ohw wow Wat is dat gaaf! Met al die laagjes en patroontjes! Dit past echt bij ons.

 62. m1ek3 m1ek3

  63

  WoW.. Gave tip mamaplaats. En weer een winkans, die pakken we met twee handjes vast! Waarom ik JeWall bijzonder vind? Omdat het anders, uniek, creatief en eigen is. Daar hebben wij in huize Palmen wel een plekje voor! Combineren ze ook kindertekeningen met een gezinsfoto? Dat lijkt me een pronkstuk aan de muur. Wij duimen weer

 63. CBDKL CBDKL

  64

  Jewall maakt van iedere foto een waar kunstwerk waarover je zelf veel te zeggen hebt. Geweldig mooi.

 64. wendy_schuller wendy_schuller

  65

  Ik kon Jewall nog niet, maar nu ik de foto's op hun FB site heb bekeken ben ik helemaal fan!!! Ik zou dan ook graag een foto schilderij willen winnen

 65. Y de Rooij Y de Rooij

  66

  Wat ik bijzonder vind aan Jewall, is dat het gewoon bijzonder is! Ik ben niet vaak sprakeloos en qua foto's/schilderijen aan de muur ben ik heel erg kritisch, maar hier heb ik even geen woorden voor... Heb uiteraard een kijkje genomen op zowel de website als Facebook pagina en wat een ontzettend leuk, authentiek, origineel, uniek, persoonlijk, speciaal, memorabel en exclusief kunstwerk!! Het is niet iets standaard en daar hou ik van. Zoals velen met mij, zou ik ontzettend graag zo'n prachtig op maat gemaakt fotoschilderij pontificaal in mijn woonkamer willen hangen. Jewall: "Om van elke bijzondere gebeurtenis een blijvende herinnering te maken."

 66. Doepje Doepje

  67

  Jewall maakt een gewone foto heel speciaal en bijzonder. Dat vind ik zo mooi aan jewall. Ik kende jewall nog niet, maar leuk om het concept O te leren kennen. Ik wil heel graag een mooie foto van ons gezin in de woonkamer hebben, maar een "gewone" foto vind ik te, hoe zeg je dat, specifiek/opvallend/confronterend. Een kuntwerk van jewall is ideaal. Toch een foto maar het is tevens een schilderij! Echt kunstzinnig.

 67. Janna-Amira Janna-Amira

  68

  Ik zag deze win actie staan & heb me ff gekeken op de Jewall pagina. Wat een prachtige fotoschilderijen! :) Ik zou dolgraag 1 willen winnen, zodat een mooie foto van mijn dierbare gezin op de muur kan hangen in ons nieuwe huisje waar we per 1/2/15 de sleutel van krijgen!!! :)

 68. nancy52 nancy52

  69

  Dit zou een echte super prijs voor mij en mijn vriend zijn want dan kan ik een mooie foto laten maken op een speciale manier van onze kleine jongen die al vanaf zijn derde week in een pleeggezin woont.

 69. Xaviera Jamie Jansen Xaviera Jamie Jansen

  70

  Dit is zo'n mooie herinnering en alles kan werkelijk erop. Ik doe "dol-fijn" mee!

 70. prulleke62 prulleke62

  71

  Ook ik heb nog nooit gehoord van "Jewall". Dus zojuist even op de FB-pagina rondgekeken. En echt alle foto's die ik heb gezien zijn stuk voor stuk prachtig. Zeer persoonlijke en unieke KUNSTWERKEN. Jazeker met hoofdletters. Zo mooi gemaakt.

 71. jacmana jacmana

  72

  Wat apart, dat de achtergrond geschilderd wordt, daar had ik nog nooit van gehoord

 72. A.Jagram A.Jagram

  73

  Eigentijds, creatief mooie foto schilderijen. Echt super mooi.

 73. lauradiouf lauradiouf

  74

  Het bijzondere aan jewall is dat ze een persoonlijk fotoschilderij kunnen maken. Je bedenkt zelf de kleur, stijl,formaat en foto.Dus straks heb je je eigen kunstwerk aan de muur!! Hoe bijzonder is dat! De naam jewall zegt het ook al een beetje " je" = je en " wall" = muur. Ik ben pas moeder geworden van een dochter en ik zou het prachtig vinden als ik een mooie foto van haar als mijn persoonlijke kunstwerk straks hier in huis kan hebben hangen!

 74. marisca De Boer marisca De Boer

  75

  Je mooiste herinnering omzetten is kunst, dat is bijzonder!

 75. dre dre

  76

  Geweldig ziet het er uit Net dat beetje extra als ik win dan zou ik deze lijst aan me ouders geven

 76. daisy tepy daisy tepy

  77

  Je uitgebreide keuze die je hebt omdat je eigenlijk je eigen schilderij kunt samen stellen. Alles wat voor jou belangrijk is of waardevol kan je erin verwerken helemaal perfect dus!!! Op manier kan je een mooi schilderij creëren die alles samenvat. En kan je dus een groot schilderij ophangen in de woonkamer en zijn allr andere rommeltjes overbodig want dit moet een eyecatcher worden.

 77. JesRoeFra JesRoeFra

  78

  Dat je van fe mooiste foto die je hebt een bijzonder kunstwerk kan laten maken. Prachtig en bijzonder!

 78. Josien Hillebrands Josien Hillebrands

  79

  Liefde op het eerste gezicht,straks als onze kleine er is en dan zo een foto! Jaaaaa,wij gaan heel hard duimen! Dit zie ik nergens anders terug,heb de website reeds opgeslagen in mijn favorieten. Ga zeker veel rondneuzen daar,maar eerst ga ik het heel druk hebben met heel hard duimen!

 79. sstephie17 sstephie17

  80

  Wat een bijzondere manier om een van je meest waardevolle momenten elke dag opnieuw te kunnen beleven! Prachtige kunst die bovendien ook nog eens wat toevoegt aan je interieur.

 80. debby delwig debby delwig

  81

  Het meest bijzonder aan Jewall vind ik dat het boven ons bed mag komen te hangen

 81. anncha anncha

  82

  ik kende het nog niet,maar vind het bijzonder dat je van een gewone leuke foto een bijzonder leuke foto kan maken!

 82. angelashelby angelashelby

  83

  Dit lijkt me echt geweldig om de fotos van me kinderen erop te hebben om elke dag er naar te mogenkijken en de vervelende tijd achter me te lateb en verder te kunnen gaan

 83. Cecilia Jazz Cecilia Jazz

  84

  Eerlijk is eerlijk, ik had het nog nooit gezien of van gehoord. Wat ontzettend leuk! Overal zie je nu foto's op hout maar dit is veel unieker. Doe graag mee! Prachtig.

 84. fam_karthaus fam_karthaus

  85

  gaaff niet eerder gezien dit maar je kan je foto's wel heel bijzonder en apart maken..

 85. Alena Alena

  86

  Ik heb er ook nog niet eerder van gezien. Gelijk even een kijkje op de site genomen. Wat een ontzettend leuke, creatieve, prachtige kunstwerken. Wij houden van foto's aan de muur .

 86. Axelle Axelle

  87

  Ze hebben zo'n leuk concept. Ik hou gewoon van de fotoschilderijen! Het is zo speciaal als je je gezin, kinderen, familie en al de magische momenten in je leven zo kan vastleggen. Ik hou ervan!

 87. martha68 martha68

  88

  dat eje een foto zo mooi kan maken wat hij verdient

 88. Zuster07 Zuster07

  89

  Wat vindt ik bijzonder? Het is bijzonder! Eens wat anders dan standaard foto's (die zijn vaak ook kleiner) of canvasdoeken (mindere kwaliteit). .. Dit is superscherp en supergaaf! Mooi Voor boven ons dressoir.. Na 2,5 jaar nog steeds niet iets gevonden wat daar mooi boven hangt (was namelijk op zoek naar iets niet-standaard-----> nu dus gevonden! Nu hopen dat we winnen! :)

 89. nessen nessen

  90

  Ik heb gekeken bij Jewall en vind het allemaal zo geweldig levensecht. Prachtig gewoon. Wil wel een fotoschilderij van mijn zoon hebben.

 90. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  91

  Ik ken ze niet maar ben gelijk gaan kijken en wat een gaaf werk maken ze

 91. jannies jannies

  92

  ken ik niet maar zou het leuk vinden om een mooie foto te mogen winnen

 92. Jacquelien de Boer-Trip Jacquelien de Boer-Trip

  93

  Oh wat is dit mooi!!!! Heel speciaal! Zou graag op deze manier een foto van mijn kinderen aan de muur hebben hangen!!!

 93. jennifer1993 jennifer1993

  94

  Het ziet er ontzettend gaaf uit zo iets zal heel mooi staan in mijn woonkamer het is egt bijzonder dat ze zulke mooie schilderijen kunnen maken

 94. Wordygirl4ever Wordygirl4ever

  95

  Een persoonlijke herinnering vereeuwigd op een prachtige, unieke en kunstzinnige manier.

 95. hakunamatata hakunamatata

  96

  Zo cool zo gaaf een schilderij van mijn gezin aan mijn eigen wale het lijkt me een kunstwerk om trots op te zijn. Het lijkt me super gaaf om mijn man en kidswn mezelf zo groot en mooi op doek te zien en te kunnen pronken in ons huis.

 96. jeannekeschutte jeannekeschutte

  97

  Ik had nog nooit van Jewall gehoord maar wat een mooie fotoschikderijen zijn dat. Zelf ben ik helemaal gek op foto's en in ons huis kan eigen zo een mooie fotoschilderij van Jewall niet ontbreken. Prachtig! Een mooie schilderij van onze kids

 97. jeannenoelle jeannenoelle

  98

  Wat er zo leuk aan is? Dat je zoveel keus hebt en dat alles er ineens superleuk uitziet zo!

 98. kloevert kloevert

  99

  Ik kende Jewall nog niet, mar ben wel meteen enthousiast geworden. Wat er zo bijzonder aan is dat ze een gewone foto omtoveren met verschillende schildertechnieken tot een echt kunstwerk in een stijl naar keuze. Wij hebben al een mooie foto en een plekje in gedachten.

 99. kelly Erenstein kelly Erenstein

  100

  ben heel eerlijk, had er nog niet van gehoord! maar 1 foto zo speciaal maken is toch een kunst!! wie wil er nou niet zo'n prachtige fotoschilderij!! ik iig wel :D haha

 100. sabiene gerrits sabiene gerrits

  101

  Leuk!! #jewel vind het altijd zo mooi en bijzonder! Net als de doop van ons meisje. Een mooie foto van haar zou prachtig zijn in onze woonkamer!

 101. melissa s melissa s

  102

  De echtheid van de schilderijen.

 102. R klop R klop

  103

  Het is anders dan anders.

 103. gilde gilde

  104

  Mooi; heb de site bekeken en wist niet dat er zoveel mogelijk was om een dierbare herinnering te maken!

 104. Kuikentje13 Kuikentje13

  105

  Ik vind het heel bijzonder dat je een speciaal moment nog specialer kunt laten overkomen op een fotoschilderij.. Een met liefde uitgezochte foto gevoel geven door er tekst aan toe te voegen.. Prachtig!

 105. maaikefeniks maaikefeniks

  106

  Dat het zo bijzonder is en mooi.

 106. Lindy Klaassen Lindy Klaassen

  107

  Hele gave kunstwerkjes om je muur op te Jewallen! Iets persoonlijks en iets origineels.

 107. Samantha Baartmans Dorlijn Samantha Baartmans Dorlijn

  108

  Van je gezinsfoto een bijzonder schilderij aan je muur geweldig !!!! Al me muren zijn nog kaal dus lijk me ontzettend gaaf

 108. madameclose madameclose

  109

  De kunstzinnige bewerking, al lang op zoek naar zoiets!

 109. vlaasje vlaasje

  110

  Wat is bijzonder vind is dat handwerk met digitaal wordt samen gevoegd tot 1. Ik laat niet zomaar even een foto afdrukken maar er wordt zorg, aandacht en liefde aan besteed. Lijkt me een parade paardje voor in ons huis. Bijzonder en ik hebt dit nog nooit gezien. (en denk stiekem had ik dit maar bedacht. Slimme dames hoor!)

 110. Annemiekbo Annemiekbo

  111

  Heel gaaf, een foto is al one of A kind. En dan nog een mooi gedicht er in verwerkt dan heb ik helemaal een mooi kunstwerk.

 111. margriet_plat margriet_plat

  112

  wauw , wauw en nog eens wauw, wat een bijzonder uniek stuk zou je dan hebben... Je eigen er van maken omdat er niemand is die er net zo 1 heeft. Niet een baby in een potje aan de muur zoals je vaak ziet, geen standaard maar uniek.. hier wil ik echt wel heel erg hard voor duimen... is eigenlijk een ruwe diamant he, en die is altijd mooier als een geslepen diamant

 112. Letitchia De raad Letitchia De raad

  113

  Aan jewall vind ik bijzonder: dat je je eigen groote, eigen foto, en eigen kleuren kunt kiezen. Dus is alles mogelijk! Zo mooi als er een foto van me kleine meisje op komt te staan in het groot! Zo bijzonder en een mooie herinnering voor later!

 113. Biancahoekstra Biancahoekstra

  114

  Het leuke eraan is, is dat het zo byzonder is, het is een waar kunstwerk bijna ! Ik zou zo'n kunstwerk wel aan mijn muur wiillen hebben, van mijn dochter, zo heb ik altijd een speciale herinnering in huis !

 114. nic82 nic82

  115

  Heel erg gaaf!! Wat is er eigenlijk niet bijzonder aan de schilderijen van Jewall?! De combi van schilderij en foto, wie wil dat niet. Binnenkort gaan wij trouwen en het zou erg gaaf zijn als we uiteindelijk een mooi fotoschilderij van ons met onze jongens kunnen laten maken door Jewall. Erg gaaf dat er eventueel een (trouw)datum toe te voegen is. Het zou een perfect huwelijkscadeau zijn en een mooie herinnering aan hopelijk een mooie dag.

 115. Angel2005 Angel2005

  116

  Dat wat Jewall doet is echt uniek, ze maken een bijzonder mooi vastgelegd moment nog bijzonderder. Ik ben gek op foto van ons gezin en al de speciale momenten samen maar zo'n moment aan de muur nadat Jewall er mee aan de slag is geweest lijkt me echt het einde!!

 116. veertje85 veertje85

  117

  Jewall, voor juweeltjes aan je muur!

 117. doortje doortje

  118

  Wat ik bijzonder vind, is dat ze van een gewone foto of kale tekst echt een kunstwerkje maken. Dat verveelt nooit, je blijft er naar kijken!

 118. JOHAN BACKER JOHAN BACKER

  119

  Elk fotoschilderij van Jewall is authentiek. Daarom had ik graag een originele Jewall aan mijn "wall".

 119. myrrie33 myrrie33

  120

  Het persoonlijke maakt het helemaal af! Ik ben al zo lang aan het twijfelen om een foto tot schilderij te laten maken, maar ik wil altijd net iets anders en kon het niet vinden.. totdat ik jewall zag! Wat een geweldig idee en wat zou dit super zijn in mijn woonkamer. De eerste foto van mijn vriend, ons toekomstig wondertje en mij! En dan niet zomaar een foto.. eentje met mijn persoonlijke tekst erbij zodat ik kan uitdrukken hoe gelukkig ik me voel! Super!

 120. Cindybryson Cindybryson

  121

  Super inventieve manier van kunst. Kunst en geliefden in een. Daarnaast is het blind ophangen ook top. Geen lelijke ophangsystemen meer. Daar zou mijn kleine man super op staan!

 121. Hanane Bennasser Hanane Bennasser

  122

  Ik vind Jewall bijzonder omdat het concept zo gaaf is! Een uniek op maat gemaakt schilderij wat ook nog erg betaalbaar is en zo dus voor iedereen toegankelijk! Heel mooi! Zou graag een orginele Jewall aan mijn wall hangen van mijn gezin dat sinds dit jaar compleet is geworden met de geboorte van onze zoon Mika'il!

 122. Anouk Hagen Anouk Hagen

  123

  Wat een prachtige schilderijen zijn dat van Jewall! Ik fotografeer graag en kijk ook graag online naar foto's, ik ben alleen niet goed in het maken van bijzondere foto's. De foto's van mijn gezin zijn altijd wel mooi, maar ik mis altijd net iets. Met de schilderijen van Jewall, kan datgene wat ik net mis in mijn foto's toch worden toegevoegd en dat zou fantastisch zijn! Dit zou prachtig zijn voor in ons huis en uiteraard heb ik daar ook al (net als alle andere deelnemers) een mooi plekje voor bedacht. Succes met de keuze.

 123. rian_noordijk rian_noordijk

  124

  Ik vind het bijzonder dat het zo'n uniek en super mooi cadeau is. Helemaal te laten maken naar je eigen wensen. Zou super zijn voor in ons toekomstige nieuwe huis.

 124. mariyenka fuchten mariyenka fuchten

  125

  Wat gaaf! Het leuke vind ik dat je dus echt een uniek kunstwerk op deze manier krijgt. Net even iets artistieker dan een standaard uitvergroting. Voor een fotofanaat als ik helemaal te gek!!! Die zou ik graag winnen :)

 125. Stacey1979 Stacey1979

  126

  Een standaard foto aan de muur is zo 2014! ;-) Super gaaf, zo'n fotoschilderij! Dat is pas echt een blikvanger in je huis #heeeeeelgraag!

 126. miranda wils miranda wils

  127

  Wat supergaaf zeg ! Ik heb er nog nooit van gehoord maar zoals ik lees en zie op fb ook dat het echt heel bijzonder is ! Heel mooi om van een foto een schilderij te maken erg origineel. Zal wel een heelheel mooi resultaat geven zeg !! Supersuper leuk voor op onze kale muur :) Op facebook van jewall staan mooie voorbeelden wat een prachtig resultaat met mooie effecten

 127. EmieSophia EmieSophia

  128

  wat ik bijzonder vind is dat ze alles maken naar mijn smaak wat ik dan ook zou willen hebben. Zoals ik heb gezien maken ze er echt een spectaculaire wall foto zou super zijn in onze grote woonkamer haha :D

 128. Nancy1980 Nancy1980

  129

  Ik wil wel zo'n juweel aan mijn muur :-) Ik heb nog een prachtige foto van mijn dochter op de trampoline in Frankrijk, Blijheid, vrijheid spat er van af. Ben erg benieuwd wat jullie er van zouden maken. Met de toepasselijke tekst: You make me happy when skies are grey <3 Liefs Nancy Zijlstra

 129. desiii desiii

  130

  Wow zo bijzonder mooi..je eigen foto met een aparte achtergrond en dan ook nog het 3d effect erin krijgen en dat allemaal handgemaakt.echt super knap dat je dat kan. Zou dolgraag willen winnen om een prachtig schilderij van me zoontje te maken.na een rot jaar achter de rug.zo'n schilderij geeft zoveel energie als dat aan de muur hangt.echt prachtig.duim heel hard.

 130. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  131

  Bijzonder om de foto's artistiek te bewerken. Heel origineel. Ik wil zó graag een foto van het fenomenale panorama van mijn favo-camping op schilderij. Voor in mijn 'galery', een lange gang in mijn huis die uitermate geschikt is voor showing-off.

 131. Maaikes Maaikes

  132

  Een huis is niet alleen een plek waar je slaapt eet en leeft, maar het is ook je thuis. Om van een huis je thuis te maken voeg je persoonlijke spulletjes toe, helemaal naar jouw smaak. Foto's van personen die je dierbaar zijn, helpen daarbij. Jewall heeft dit erg goed begrepen. Foto's van Jewall zijn extra bijzonder door de persoonlijke bewerkingen. Daardoor komen mooie foto's en bijzondere herinneringen extra tot leven. Een echte toevoeging aan je thuis.

 132. Brenda Bracke Brenda Bracke

  133

  Het ziet er prachtig en uniek uit, een lust voor het oog!

 133. _jannemiek _jannemiek

  134

  Ik vind de combinatie van persoonlijk en artistiek erg gaaf. We hebben al 5 jaar een grote foto-mozaïek van een trouwfoto (bestaande uit tig andere trouwfoto's) boven de bank hangen maar het wordt tijd dat deze plaats maakt voor een kunstwerkje met/van onze 2 prachtige meiden. Zo'n Jewall past helemaal in onze stijl!

 134. Marionfled Marionfled

  135

  Hoe tover je je eigen foto om tot een waar kunstwerk? Bij Jewall, gerund door Alice en Willemijn. Op een bijzondere manier weten ze van jouw meest dierbare foto een heus kunstwerk te maken, door speciale schildertechnieken. Hierbij kies je de stijl (modern, uitgesproken of juist dromerig) die bij je past, een kleur die je aanspreekt en het gewenste formaat. Vervolgens gaan de dames voor je aan de slag en toveren ze jouw foto om tot een bijzonder kunstwerk dat in een museum niet zou misstaan. Prachtig, die persoonlijke kunst aan je muur! Wij zouden heel graag iets moois van onze kindjes aan de muur willen en dit kan bij Jewall! Prachtig hoe zij van een foto een mooi kunstwerk kunnen maken. Appart en bijzonder.

 135. sheilatje_ sheilatje_

  136

  Gwn wauw!

 136. PrinesesJo PrinesesJo

  137

  Met Jewall heb je echt een bijzonder juweeltje aan je muur! Zo'n juweeltje wil ik wel van mijn eigen bijzonder juweel (liefste dochter dus) winnen!

 137. jody_mama jody_mama

  138

  mijn moeder is op dit moment heel erg kunstzinnig bezig dus kan ze goed gebruiken.dit.

 138. jody_mama jody_mama

  139

  het bijzonder aan jewall dat het gedigitaliseerd kan worden.

 139. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  140

  Ik had er nog niet eerder van gehoord. Ben gaan snuffelen en wauw! Dat er van een foto een schilderij gemaakt kan worden... en dan zo bijzonder. Ik sta op punt te bevallen en zou graag n kansje willen maken op deze prijs. Voor n echte mooie gezinsfoto/schilderij. Hoe bijzonder zou dat zijn?!

 140. kathytjeu kathytjeu

  141

  Onze verbouwing is bijna klaar, vloer er nog in de keuken en verwarming etc en dan kunnen we het gaan aankleden.. we hebben 2 grote witte muren en als er dan een mooie foto van onze kleine man aan gehangen kan worden is dat super..

 141. ilsevanstratum ilsevanstratum

  142

  Wat ik bijzonder vind aan Jewall?? Eigenlijk alles!! Wat een speciale schilderijen, wist niet dat ze zo gemaakt werden! Dat zou hier best prachtig aan de muur staan :)

 142. amber1986 amber1986

  143

  Ik vind het erg leuk als je iets naar je eigen stijl kan maken en dat kan hier meestal als ik ergens kijk zit er niks tussen dat ik denk van owww wat leuk maar bij hun wel

 143. STurel STurel

  144

  Ik was JeWall een aantal weken geleden tegengekomen. Supergaaf! Ik ben erg benieuwd hoe de foto van mijn dochter, uitvergroot en kunstzinnig bewerkt uit zou zien. We hebben namelijk nog zoiets moois nodig voor boven de bank in de woonkamer :D

 144. lisetje83 lisetje83

  145

  Ik kende het niet. Maar dit is wel super mooi! Ik Heb een foto van mijn zoontje en mijn pony die ik helaas heb moet inslapen. Dit wou een mooi aandenken aan de muur zijn

 145. Jacques Jacques

  146

  ik ben ooit verrast met een soort foto overview van mijn (al 73 jaar) leven tot op heden op canvas. Echt schitterend.. dit fotoschilderij van Jewall benadert.. zo niet overtreft dat doek. Ik zou dit er graag bij wil hebben. Ben benieuwd

 146. LisaCC LisaCC

  147

  Dit is nieuw voor mij! Het bijzondere aan Jewall vind ik dat een dierbare foto wordt gecombineerd met kunst. Dit maakt je foto nog bijzonderder, én er hangt tegelijkertijd ook een kunstwerk in je woon/slaapkamer. Super gaaf, het lijkt wel of de foto's tot leven komen, er zit op deze manier echt een verhaal achter. Ohhhh ik weet al precies welke foto van mijn kleine ik zou kiezen :-)

 147. lovetoshop lovetoshop

  148

  WHOOP WHOOP !! Eindelijk eens een ECHT leuke creatieve bewerking van foto's die mijn criterium van fotokunst met vlag en wimpel doorstaat !!

 148. missbruijn missbruijn

  149

  Prachtig dat je zo je foto kan laten bewerken en voor altijd een mooi aandenken hebt. Op deze manier is het wel heel erg bijzonder. Ik had er ook nog nooit van gehoord maar het is echt prachtig. Ja het is prachtig om met zo een schilderij/foto aan je muur te pronken en ga daar direct reclame voor maken dat ze het bij jullie moeten laten maken.

 149. St. St.

  150

  Wat een gaaf item! Een mooie foto tot je eigen kunstwerk laten maken. Dat zou perfect staan aan de muur in onze nieuwe woning! Overigens ook leuke naam, je wall, je muur!

 150. nancy nancy

  151

  Super gaaf zeg dat wil ik wel

 151. nancy nancy

  152

  Vind m heel apart zou leuk zn van m'n kindjes I love it

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >