Win een van deze geweldige knuffels van Nattou!

Door: Mamaplaats 49 reacties

Win een van deze geweldige knuffels van Nattou!

Geef hieronder jouw reactie waarom jij de koe of egel wilt winnen en Stuur een mailtje naar info@ikenik.nl ovv “egel en koe van Nattou” en je doet automatisch mee. TE WINNEN EEN KOE OF EGEL VAN NATTOU   Of win je liever mij:

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
49 Reacties

Reacties

 1. Danielle Danielle

  1

  Ik zou het ontzettend leuk vinden om de mooie koe te winnen aangezien ik net te horen heb gekregen dat ik voor de eerste keer tante ga worden.Wat zou het dus ontzettend leuk zijn om deze koe te kunnen schenken aan mijn toekomstige nichtje of neefje !!!

 2. will will

  2

  Leuk voor mijn kleinkinderen, waar ik zoveel van houdt.

 3. kempenaers kempenaers

  3

  ik zou graag de egel winnen omdat op 22/12/2010 mijn kleinzoontje jasper is geborenen ik hem dan die knuffel cadeau kan geven

 4. Sue Sue

  4

  Mijn dochtertje van net 1 jaar zou heel blij zijn met een van beide

 5. cbdkl cbdkl

  5

  Ik zou graag de koe winnen. Ach 1 koe meer of minder wat maakt het uit. Met 85 koeien op stal en de nodige knuffel koeien in huis is het een echte koeienstal hier.

 6. JoJo JoJo

  6

  Ik wil graag winnen de koe voor mijn dochter Paula die sinds het toetje Paula er is steeds het liedje te horen krijgt lijkt me leuk haar een eigen knuffelkoe te geven.

 7. syl syl

  7

  ik zou graag de koe willen winnen om dat de baby kamer zo word en past er goed bij

 8. Annemieke Annemieke

  8

  De egel zou een leuk verjaardagskadootje zijn voor mijn dochter. Friemelen is een van haar grootste bezigheden en dat kan prima met de 'stekeltjes' van de egel, dacht ik zo. vrgr Annemieke

 9. jirka jirka

  9

  ik zou graag het koetje willen winnen voor mijn dochtertje. ze is helmaal gek van knuffels.

 10. Charlene Charlene

  10

  Zou graag het egeltje willen winnen voor mijn kleine neefje Luciano die nu 3 weekjes oud is

 11. Betty Betty

  11

  Hallo Dat is een lief cadeau voor mijn kleindochtertje. Ze pakt nu al verschillende dingetjes in haar kleine handjes. En het is zo`n vriendelijk materiaal waar zij zich niet aan kan bezeren M.V.G Betty

 12. Verline Verline

  12

  Ik ben gek op egels. Zo'n superzachte knuffel egel speciaal voor kleine babies zie ik eigenlijk nooit. Ik wil het graag winnen voor mijn tweeling van 8 weken oud.. (ook stiekem een béétje voor mezelf) :)

 13. Wilma Wilma

  13

  Voor mijn a.s. kleinkind, de egel graag. Ik word voor het eerst oma en mijn oudste dochter voor het eerst mama. Dus het grote verwennen is al begonnen! Ik vind allebei de knuffels een erg hoog knuffelgehalte hebben. Maar men moet kiezen in het leven he?

 14. Esther Esther

  14

  Het egeltje is te schattig!! Wat een leuk cadeautje voor de pasgeboren baby van mijn vriendin!

 15. Danielle Danielle

  15

  Ik zou graag de mooie koe willen winnen omdat ik in blijde verwachting ben van ons tweede kindje. Ons zoontje heeft heel veel schaapjes, dus zou het nu wel leuk zijn als we overgaan op de koeien.

 16. Rosanne Rosanne

  16

  Mijn dochtertje kan een koe al nadoen... een egel nog niet ;-) Daarom ga ik voor de koe!

 17. Monique @spuitt_elf Monique @spuitt_elf

  17

  De koe zou ik heel graag willen winnen. Mijn dochtertje is gek op koeien en gek op knuffels, dus 2 vliegen in 1 klap. En deze koe is natuurlijk super leuk :)

 18. Linda Morsing Linda Morsing

  18

  Ik zou heel graag de egel winnen voor mijn zoon van net 1. Hij is zo ontzettend gek knuffels dat er, waar hij ook heen gaat, altijd een knuffel mee moet. Toen ik de egel zag wist ik zeker dat de egel het perfecte nieuwe vriendje voor mijn zoon zou zijn. Ik hoop dat ze samen de mooie wereld mogen ontdekken.

 19. laila laila

  19

  ik wil graag de koe winnen voor mijn zoontje van bijna 9 maanden, omdat ik hem mooi vind. en mn zoon is zo vaak ziek geweest sinds zijn geboorte dat hij wel iets leuks verdient.

 20. Audrey Audrey

  20

  Met zo'n lekker zacht knuffelbeest, is naar bed gaan keer op keer een feest. Want met zo'n schattige knuffel is het fijn, om samen mee naar dromenland te zullen zijn. En een knuffeltje die overal mee naar toe mag met haar, Zou toch wel heel erg leuk zijn dat paar. Een knuffel vriendje voor haar tijdens verdriet en plezier Wat zal zo'n beestje welkom zijn hier.

 21. natascha natascha

  21

  zou leuk zijn voor men tweeling. aangezien ze ook al een egeltje,ander soort, hebben zou het leuk zijn als ze de koe zouden winnen. ze zijn beide gek van dieren.

 22. jennefer jennefer

  22

  ik zou graag 1 van de 2 willen winnen voor mijn zoontje die geboren is op 15-5-2011, omdat ik zo ontzettend trots op hem ben hoe hij het doet. hij moest namelijk een week naar zijn geboorte het ziekenhuis is, gelukkig is hij nu weer thuis

 23. Desiree Desiree

  23

  ik zou graag mee doen om te winnen voor de koe, omdat mijn zoontje bijna een maand oud is en hij heeft nog steeds geen knuffel of iets wat ik echt leuk vind voor hem. en zou graag de koe willen winnen voor hem als hoperlijk lievelings knuffel. groeten desiree

 24. Melanie Melanie

  24

  Ik zou graag een knuffel voor me Pasgeboren dochtertje omdat we zo blij zijn dat alles na zoveel problemen en verdriet goed is gegaan en nu kunnen genieten van haar!

 25. Esmeralda Esmeralda

  25

  ik zou de egel winnen omdat ik voor t eerst mama wordt! En ik de egel zo leuk vind om het als eerste knuffel te geven aan onze uk!

 26. kim kim

  26

  ik zou het heel erg leuk vinden om de koe te winnen omdat mijn zoontje van ruim 1 jaar hem dik en dun verdient! het is zo'n lief vrolijk mannetje die al veel meegemaakt heeft! en hij houd onzettend van knuffelen.. dus is de knuffel in goede handen! en heeft mijn zoontje waar ik heel veel van hou n nieuw vriendje om mee te knuffelen!

 27. Suzanne Suzanne

  27

  Wat een Schattige Knuffeltjes!! Lijkt me erg leuk om 1 te winnen,.. Mijn dochtertje (van bijna 4) is helemaal weg van knuffels (dankzij dr tante ook van Koeien!), En een nieuwe slaapKnuffel krijgen is altijd leuk toch?

 28. Gerry Tamboer Gerry Tamboer

  28

  Beide knuffels zijn erg leuk!! Welke ik zou willen winnen....pff dat is een moeilijke keus. Ik heb sinds november een dochtertje en haar kamer is van nijntje, dus een koe of een egel als vriendje voor mijn dochter en voor nijntje zou heel erg leuk zijn.

 29. gita gita

  29

  Ik zou geen beide erg vinden voor me 1 jarige dochterje! ze zou ze helemaal geweldig vinden. En ik krijg bijna een neefje dus die zou ik ook wel een willen geven leuk cadootje.

 30. Maria Maria

  30

  Hallo, Ik zou heel erg graag een “egel en koe van Nattou” willen winnen voor mijn beste vriend haar zoontje Dani Hij is geboren op 3 December 2010 veel te vroeg geboren hij is na zijn geboorte vaak opgenomen in het ziekenhuis ivm benauwdheid en slecht eten , Na zijn we bijna anderhalf jaar verder en nog steeds is Dani telkens ziek en telkens ziekenhuis in en uit ik vind dat Dani echt een leuke knuffel verdiend om lekker bij zich te hebben voor als het kereltje ziek is , zodat hij lekker met “egel en koe van Nattou” kan knuffelen Met Vriendelijke Groeten Maria Bosch

 31. debora debora

  31

  Omdat we op de wolken zitten en onwijs blij zijn dat we vader /moeder mag worden. Zullen het leuk vinden als ons kindje zo'n mooie knuffel in zijn/haar kamertje te hebben en even later er mee kunt knuffelen (maakt niet uit welke zijn allebei even mooi) veel liefs Debora

 32. Sanne Sanne

  32

  Ik zou graag de egel winnen die kan mijn kleine meisje goed vasthouden en tegelijk duimen

 33. Bianca Bianca

  33

  Dit zijn echt geweldige knuffels om te zien! Nu ben ik wel heeeeel benieuwd hoe ze in het echt zijn! Hihi! Ik denk dat m'n mopke hier ook wel heel blij mee zullen zijn! Ze is al zo'n grote kroeler met der poppen en knuffels, dus zo één komt zeker van pas!

 34. Ellen Mol-Jongerling Ellen Mol-Jongerling

  34

  Ik zou graag willen winnen de egel, omdat deze een beetje op een Molletje lijkt en er zeker goede vriendjes mee is. Momenteel ben ik in verwachting van onze derde meid en we zijn 12-08 uitgerekend, maar ze heeft nog maar weinig leuke vriendjes om mee te spelen dus ik hoop dat het klavertje vier die ik laatst vond in onze tuin nog werkt.

 35. sally sgroot sally sgroot

  35

  Deze Nattou knuffel zou ik aan een vriendin van mijn zus willen schenken. De vriendin van mijn zus heeft vorig jaar een dochtertje gekregen en die heeft een hele ernstige hart afweiking. Kleine Fenne is nu thuis en heeft nu ook nog een gips broekje gekregen. Die kleine meid die heeft het heel moeilijk in haar 1e jaar. Mijn dochter is ook net 1 jaar en wat voel ik me konink te rijk. Lees haar verhalen op de site en hou het soms echt niet droog, kleine Fenne heeft al veel moeten vechten.

 36. selina selina

  36

  Mij maakt het niet uit wat voor knuffel! Ons dochtertje is gek op dieren. Ik zou het graag voor haar willen winnen omdat onze aandacht vaak naar haar nieuwe neefje gaat en ik het zo knap vind van haar dat ze het "ok" vind terwijl ze nog 2 moet worden.

 37. Sien Sien

  37

  Mijn nichtje is voor de eerste keer zwanger en ik zou haar graag een knuffel cadeau geven om haar extra steun te geven tijdens de zwangerschap en de bevalling. Na de bevalling kan ze dan de knuffel met haar lichaamsgeur aan de kleine geven. Ik vind ze allebei leuk, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor de egel.

 38. Wil Wil

  38

  Wat een geweldig mooie, zachte, kleurrijke knuffels kan je winnen. Ik vind vooral de koe erg leuk en hoop dan ook dat ik deze win. Ik kan je verzekeren dat er veel mee geknuffeld gaat worden.

 39. Trudy Trudy

  39

  Wat een schitterende knuffels, zo veilig, kleurrijk en knuffelig. Ik hoop dat ik er één win. Het maakt me niet uit of het een egel of een koe is, want ik vind ze allebei geweldig.

 40. Sabina Sabina

  40

  ik zou graag de koe willen winnen. mijn zoontje van acht maanden zegt de hele dag alleen maar boe boe. Dan heeft hij een soortgenoot.

 41. Trancefly Trancefly

  41

  Ik vind ze beide prachtig, daar wij na 8 miskramen eindelijk weer zwanger zijn, zou ik heel graag er eentje winnen. Welke? Geen voorkeur, net als dat we geen voorkeur in geslacht van het kindje hebben, als alles dit keer maar goed mag gaan.

 42. merel merel

  42

  De egel is zo ontzettend leuk! en ik hoop dat wij 'm winnen omdat wij in december ons eerste kindje verwachten en afgesproken hebben om GEEN knuffels aan te schaffen, behalve deze Nattou-egel! Nattou-egel is zo origineel dat die wel deel uit moet maken van onze baby-kamer! lieve groetjes uit amsterdam :)

 43. Miranda Smulders Miranda Smulders

  43

  Mijn dochtertje is helemaal gek op knuffels daarom zou het leuk zijn om 1 van beide te winnen en dan dat mooie blije snoetje van haar te zien.

 44. Jolanda Jolanda

  44

  Wat een mooie knuffels van Nattou, en nog wel een egel en een koe... Mogelijk wij die winnen....Toe?? Eentje voor mijn zus en eentje voor broer... samen spelen...vindt je ons niet stoer?!

 45. arjan arjan

  45

  Een mooie koe liep in de wei... weet je wat die tegen mij zei? Als jij naar dromeland gaat is het gezellig als je naast me slaapt.... Deze koe was heel warm en zacht en houdt over mij de wacht

 46. OpaJacq OpaJacq

  46

  ..als alleenstaande Opa heb ik weinig speelgoed, knuffels, e.d. voor logerende kleinkinderen. Ik denk dat dit wel in de smaak zal vallen.. Bij mij op het platteland zie je zowel koeien als egels.. Egels zijn seizoen gebonden zichtbaar, dus wil ik die wel winnen, maar allebei okay..

 47. daphne daphne

  47

  ik zou de egel heel leuk vinden en aan mijn dochters gezicht en reactie te zien zij ook haha het eerste wat ze zegt aaien zo gek op dieren is ze en ook dat zei ze nu ook aaien. dus ze vind hem super de koe niet ???? wel de egel hah groet daphne moeder van lisanne van 1

 48. kitty kitty

  48

  Wat een ontzettende lieve en leuke knuffels en wat zou mijn kleindochter daar superblij mee zijn! Ze is anderhalf jaar oud en een echt poppen- en knuffelmoedertje. Een mooie lieve knuffel om lekker me te knuffelen en goed voor te zorgen, dat past echt bij haar.

 49. Hanny Smith Hanny Smith

  49

  Wat zijn ze schattig. Met recht knuffels. Ik denk, dat ik 'm zelf mee naar bed neem!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >