Win een van de 2 speelgoedpakketten t.w.v. € 135,-!

Door: Mamaplaats 128 reacties

Win een van de 2 speelgoedpakketten t.w.v. € 135,-!

Lekker spelen, ontdekken en ook nog de ontwikkeling stimuleren! Dat kan allemaal met het vrolijke en kleurrijke speelgoed van TafToys. Van heerlijke zachte knuffeldoekjes die zorgen voor een veilig gevoel, tot de grote, zachte en kleurrijke speelkleden (100 x 150 cm) met verschillende babyspeeltjes en afneembare bogen of de muziekmobile met MP3 speler! TafToys heeft het complete assortiment voor de leeftijd van de geboorte tot 2 jaar. Het complete TafToys assortiment is nu verkrijgbaar bij www.bambello.com Bestel je tijdens het EK bij bambello.com voor € 15, - of meer, dan ontvang je ook nog eens deze unieke EK polo gratis. www.bambello.com heeft een snelle levering, is overzichtelijk en levert kwaliteit! De 2 onderstaande pakketten kun je winnen!

Pakket 1

MP3 Stereo Mobile - Deze unieke, kleurrijke muziekmobiel met afneembare MP3-speler speelt klassieke muziekjes of je eigen muziek. In de afneembare stereoradio plaats je gemakkelijk jouw USB-stick met je baby's favoriete muziek. De kleurrijke figuurtjes draaien vrolijk rond terwijl de lichtshow voor extra veel speelplezier zorgt. Musical sorteer - Deze muzikale sorteerdoos is heeft 10 verschillende blokjes. Plaats je kindje het juiste blokje in de juiste vorm, dan hoor je een vrolijk muziekje. De blokjes zijn allemaal verschillend van kleur en je kunt er ook mee stapelen. Knuffeldoekje rabbit (geel of groen) - Van dit super zachte knuffeldoekje wordt iedere baby blij! Het gaatje onderin het hoofdje zorgt ervoor dat je het knuffeldoekje ook als vingerpoppetje kan gebruiken. Kooky boy of Kooky girl - Deze vrolijke speelpop heeft verschillende activiteiten. Dankzij de handige clip past deze vrolijke pop aan iedere wandelwagen en autostoel of waar je ‘m ook wilt bevestigen.

Pakket 2

Kooky Gym - Deze zachte, vrolijke speelmat met verschillende speeltjes en afneembare bogen zorgt voor urenlang speelplezier. De speeltjes aan de bogen zijn voorzien van handige clips die je ook los van de speelboog kunt gebruiken. Baby Bowling - De 4 verschillende kegels, hebben een harde onderkant zodat ze makkelijk blijven staan. De muzikale bal maakt geluid en geeft licht. Chime Bell mobile - Dankzij de handige clip past deze kleurrijke mobile aan ieder wandelwagen en autostoel of waar je ‘m ook wilt bevestigen Knuffeldoekje Rabbit - Van dit super zachte knuffeldoekje wordt iedere baby blij! Het gaatje onderin het hoofdje zorgt ervoor dat je het knuffeldoekje ook als vingerpoppetje kan gebruiken. Wil je kans maken op één van de twee TafToys speelgoedpakketten twv € 135, -? Geef antwoord op volgende vraag: "Welk TafToys speeltje zou jij je kindje wensen en geef aan waarom."

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
128 Reacties

Reacties

 1. Geadouma Geadouma

  1

  Ik zou de kooky gym wensen voor mijn zoontje. Hij is nu 1 maand en dmv de kooky gym zal hij gestimuleerd worden tot bewegen en ontdekken van de wereld.

 2. sandra sandra

  2

  Ik zou de Musical sorteer wel heel graag voor Suzannah willen hebben. Ze vind blokjes zo al leuk laat staan als er muziek bij te pas komt! En hoe belonend is het als je het goed doet dat er muziek komt?? Ze is dol op muziek en zit al op K3 mee te bewegen dus dit is alles in een voor mijn kleine hompie :D Ja als ik haar ergens blij mee zou kunnen maken is dat dit speeltje :D

 3. elise elise

  3

  Ik zou de kooky gym geven aan mijn beste vriendin. zij is inmiddels 22 weken in verwachting van haar eerste kindje. ze krijgt van ons als kraamkado een box en met dit kleed erin, is het kraamkado compleet!

 4. mariekepalmans mariekepalmans

  4

  Ik zou mijn zoon de Musical sorteer gunnen! Erg leerzaam en wat leuk dat er geluidjes uitkomen! Zo leert hij verschillende vormen herkennen en ontdekken dat dingen verdwijnen als je het ergens instopt! Ik ben erg benieuwd wat hij daarvan zou vinden!

 5. JoleinZ JoleinZ

  5

  Ik zou heel graag de MP3 Stereo Mobile wensen voor de baby van mijn broer. Mijn broer krijgt samen met zijn beste vriendin een kindje in oktober. Zijn vriendin kon geen man vinden en dus kozen ze voor deze constructie. Het zit echter allemaal wat tegen dus een goede deun vanuit de box, zou straks geweldig zijn!

 6. Isabelle Isabelle

  6

  Knuffeldoekje rabbit - Super functioneel! Als baby, maar ook als ze wat groter zijn, een leuk knus dekentje, maar tegelijkertijd ook een zacht lief knuffeltje!

 7. xkimiejx xkimiejx

  7

  Ons kindje is gek op muziek. Altijd als ie verdrietig is zetten we zijn muziekmobiel aan en dan is ie weer helemaal happy. Helaas is zijn muziekmobiel kapot gegaan. We hebben nog wel een andere maar die speelt steeds hetzelfde muziekje af. Toen lazen we over de mp3 stereo mobile. Wij zouden deze onwijs graag willen voor onze kleine vent. Daar zouden julllie hem heeeel erg blij mee maken!

 8. sjamanta sjamanta

  8

  ik zie al voor me hoeveel plezier ons Fytje zal hebben met die leuke Baby Bowling, om over de rest maar te zwijgen Wat een geweldig leuk pakket!

 9. Wilma D Wilma D

  9

  Voor mijn schattige kleindochter van 7 maanden.Zodra ze muziek hoort begint ze te spartelen en te lachen. Dus graag pakket 1 zodat we samen kunnen dansen

 10. taartje taartje

  10

  Ons meisje is een dametje die gek is op muziek. Al in de buik merkte je dat ze dat leuk vond. En nu staat ze met mama te swingen op muziek. Nu ze ook met de vormenstoof gaat spelen is het helemaal te gek voor haar als ze dat kan doen met muziek. Pakket 1 zou voor haar dus fantastisch zijn

 11. Muisje Muisje

  11

  Dat is een hele makkelijke keuze....Pakket 1!!!!! Onze zoon is helemaal gek op muziek. Hij dans, (lees hupt) en trommelt mee. Het mooiste vind hij hardrock muziek of metal, dan begint hij helemaal te stralen, maar dat zit niet zoveel in kinderspeeltjes met muziek =) Daarom zouden we onze kleine rocker een groot plezier doen met iets waar hij lekker zijn favoriete muziek af kan spelen. De sorteer box is ook helemaal top. Kijken welk vormpje in wel gaatje moet is heel boeiend. Zeker als de blokjes er ook weer uit kunnen. Als er dan ook nog eens geluid uit komt heb je hem voor je gewonnen.

 12. poesemien poesemien

  12

  Voor mij de MP3 stereo mobile, nog een paar weken en dan zal onze dochter er veel plezier aan hebben. Ze let al wel op geluiden, maar ze zal nu nog niet veel zien. Dus kies ik voor pakket 1.

 13. Dorien1986 Dorien1986

  13

  Ik zou kiezen voor de MP3 Stereo Mobile omdat: mijn zoontje net een maand oud is en geniet van alle geluidjes om hem heen. Hij heeft al wat favoriete geluidjes en het is toch fijn als ik voor hem een eigen selectie kan maken. Tevens is hij ook helemaal gefascineerd van het licht en kijkt daar ook altijd naar, dus die lichtshow effecten zullen hem zeker stimuleren zich verder te ontwikkelen.

 14. Nita Nita

  14

  Zeker weten de musical sorteer! Mijn zoontje krijgt meteen een grote glimlach als hij muziek hoort. En zeker als hij zelf de muziek maakt is de pret nog groter! Komt waarschijnlijk doordat mama tot 40 weken zwangerschap gewoon muziek heeft gemaakt!

 15. Cora Cora

  15

  Mijn zoontje zou helemaal blij zijn met de Musical Sorteer!. Stapelen, Blokjes ergens in doen, Muziek zijn dingen waar hij gek op is! Dus hopelijk kan ik hem binnenkort heel blij maken......... ;-)

 16. Wendy Evers Wendy Evers

  16

  Graag zou ik voor mijn baby de MP3 Stereo Mobile wensen! Omdat we helaas nog geen mobiel hebben voor de box :( Deze is zo kleurrijk en ideaal dat 't mijn baby's favoriete muziek af kan spelen dmv een USB stick te plaatsen, lijkt me echt super!

 17. pingotti pingotti

  17

  Ik zou gaan voor de musical sorteerder. Dit speeltje blijft erg lang leuk! Je kindje kan leren matchen op vorm en wordt direct beloond door een leuk muziekje! De meeste kindjes zijn gek op muziekjes dus een extra stimulans om te blijven proberen. Daarbij is het ook leuk om met de blokjes leren te stapelen. Kortweg met dit speeltje kun je heel educatief met je kindje spelen!

 18. DebbyvdH DebbyvdH

  18

  Kooky Gym omdat deze zacht en vrolijk is. Zo kan de kleine uk op een houten vloer uren speel plezier hebben.

 19. carla carla

  19

  Voor mijn zoontje zou ik gaan voor Knuffeldoekje rabbit. Hij is helemaal weg van alle knuffeldoekjes, als ze maar zacht zijn en laat ze dat nu allemaal zijn.

 20. Mariska Florijn Mariska Florijn

  20

  Ik zou voor mijn jongste dochter gaan voor de knuffeldoek. Zij is echt gek op doekjes met puntjes waar ze lekker op kan sabbelen en zich kan verstoppen onder het doekje.

 21. eefie87 eefie87

  21

  Mijn dochtertje is pas bijna 3 weken oud, maar wil al heel veel. Ik zou de kooky gym voor haar willen hebben zodat ze zich nu ook al lekker kan vermaken en zich kan ontwikkelen. Ik ga zeker op de site van bambello neuzen, ik ben namelijk druk op zoek naar iets waar ons meisje zich mee kan vermaken, ze laat nu duidelijk weten dat ze behoefte heeft aan meer dan alleen liggen.

 22. deeske deeske

  22

  ik zou voor mijn eigen kindje dat in nov geboren wordt pakket 1 willen winnen. Gaat met de tijd mee mp3 en hij/zij zal dan volop genieten van de herkenbare geluiden. Ook zal dit alles zijn ontwikkeling stimuleren

 23. Geetje Geetje

  23

  MP3 Stereo Mobile DIt lijkt mij echt leuk voor een kindje!

 24. Annemiekbo Annemiekbo

  24

  pakket 1 en dan vooral de MP3 Stereo Mobile. Kunnen we alle leuke nostalgische nummers afspelen. Zodat de kleine een beetje smaak kan ontwikkelen.

 25. sandraidema sandraidema

  25

  Mijn zoontje is vandaag 4 weken en heeft al een week in het ziekenhuis gelegen. Het Kooky Gym speelkleed lijkt me superleuk voor hem om zich mee te vermaken. We hebben nog geen speelkleed of speeltjes, dus het zou goed van pas komen.

 26. Danielle Linden-betting Danielle Linden-betting

  26

  ik zou de kookygym wensen voor het ongeboren kindje van mijn broertje. de kleine wordt in oktober geboren, en ik ben super trots dat ik tante wordt en dan mijn kleine broetje dan vader wordt dat ik heel graag iets moois voor ze zou hebben om ze te geven, maar op dit moment lukt dat gewoon niet. dus zou het super zijn om deze voor ze te winnen.

 27. Leintje Leintje

  27

  Ik zou heel graag pakket 2 en dan vooral het klipspeelgoed dat overal past, winnen voor ons dochtertje. Grote zus van net 2 vindt al het babyspeelgoed nog zo leuk dat het super zou zijn als ze eigen nieuw speelgoed heeft.

 28. dre dre

  28

  pekket 1 zou lek zijn als ik die voor me vriendin kan geven,weer eens iets andrs als een kleding stukje

 29. Mathilda Hofstra Mathilda Hofstra

  29

  Ik ga dan voor de Kookygym, want ons zoontje van bijna 11 weekjes heeft op dit moment bijna geen speelgoed, helaas hebben wij daar geen geld voor. wij moeten rondkomen van 50 euro per week met 4 kinderen. dus geen geld voor extra dingen te kopen, ik ben allang blij dat ik een box voor hem heb. en hij wil wel wat meer uitdaging, hij wil spelen als hij wakker is, dat lijkt mij dan superhandig met de Kookygym.

 30. eeeveliiennn eeeveliiennn

  30

  ik zou t zoontje van me beste vriendin een mooie mobiel voor in de box wensen de kleine jace is veel te vroeg geboren 42cm en maar n kleine 2805gram! na veel onderzoek bleek dat de kleine jace een byzonder syndroom heeft, het williams syndroom, hier mee is de ontwikkeling van de motorriek slechter, ik wil mijn lieve vriendinen jace dus een leuk kado doen om toch een goede ontwikkeling te geven aan de kleine jace

 31. Ladydorien Ladydorien

  31

  Ik ga voor de musical sorteerder! Gewoon omdat Tim gek is van muziek, hij gek is van blokjes en vormpjes. Hij dit graag in zijn mond stopt en daarna weer ergens in wil doen! Dus is de sorteerder ideaal!

 32. quintathyme quintathyme

  32

  ik zou kiezen voor de kooky boy heb namelijk niks aan de wagen voor mijn zoontje en kijkt elke keer naar boven. hij is gek van rammelaartjes en doekjes of knuffeltjes waar kleine dingentjes aan zitten waar aan hij hem vast kan pakken.

 33. Natascha Laven Natascha Laven

  33

  ik zou kiezen voor pakket 2 met de babygym erin. zodat hij samen met zijn oudere broertje wat kan doen. De jongste op de gym liggend en de oudste bij hem die hem helpt.

 34. rowanne rowanne

  34

  Ik zou graag voor pakket 1 gaan: kort maar krachtig - my kid loves music!!!

 35. marjan1982 marjan1982

  35

  de mp3 stereo mobile, deze zouden we wensen omdat ik altijd toen ik nog zwanger was van ons thijs lekker naar muziek luisterde als hij heel onrustig was in mijn buik. nu merk ik wel dat als ie nu onrustig is dat ie van de zelfde muziek als die ik toen luisterde hij nu ook rustig van wordt. dus daarom lijkt het me ideaal om deze mobile te winnen, om hem boven zijn bedje te hangen en dat hij dan naar die muziek kan luisteren en dan heel rustig in slaap kan vallen.

 36. susanne79 susanne79

  36

  Ik zou gaan voor de babygym, omdat onze kleine meid deze pas sinds kort heeft ontdekt en ze er dan ook super blij mee is op het kinderdagverblijf...thuis heeft ze deze nog niet...wanneer ze er op het kidnerdagverblijf onderligt is ze erg blij en lacht ze volop...het is dan meteen een andere meid...sindsdoen ze dit heeft uitgevonden, merk je ook dat hara ontwikkeling sprongen maakt...en daarom zou ik dus gaan voor de kooy gym uit pakket 2...

 37. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  37

  Ik zou voor het knuffeldoekje gaan. Op dit moment ben ik nog in afwachting van mijn kindje. En wil natuurlijk niets liever als een blije baby, dus als het doekje daar in bij kan dragen! De Babygym sluit daar later perfect op aan. Wij zijn van het kamperen en dan is dat ideaal om mee te nemen.

 38. Ellen Lampe Ellen Lampe

  38

  Voor mijn kleine man van 8 weekjes vandaag zou ik de Mp3 stereo mobiel heel graag willen winnen.. Sinds een paar dagen vind hij muziek erg intressant en allerlei kleurtjes! Het zou hem enorm kunnen stimuleren en urenlang speepllezier. We hebben nu alleen een mobiel met grijze beestjes en 1 muziekje dat al snel afgelopen is. Toen we zaterdag op de dansschool waren heeft hij zo'n plezier gehad door het kijken naar de lichtjes in de discobol!!! Hij kon er geen genoeg van krijgen, dus de muziekmobiel zou echt een Schot in de roos zijn!!

 39. Ivonne Tuhumena-bruinsma Ivonne Tuhumena-bruinsma

  39

  Voor mijn kleine prinses zou pakket 2 met de babygym erin heel leuk zijn. Ze is nu 10 weken oud en begint al dingen als een rammelaar te ontdekken. Dan zou zo'n babygym helemaal fantastisch zijn voor de komende maanden om zich verder te ontwikkelen.

 40. Friezin Friezin

  40

  De Kooky girl, dan kan ze zich lekker vermaken op de achterbank, zonder dat ze al haar speeltjes kwijtraakt (lees: weggooit ;-))

 41. Nicole beeris Beeris Nicole beeris Beeris

  41

  Ik zou voor mijn kleine man de musical sorteer wel willen. Hij is zo aan het ontdekken momenteel en ook vind hij muziek erg leuk. Hij loopt regelmatig door het huis de molen te zingen. Dus de combi van leren en muziek lijkt mij super voor hem!

 42. janny456 janny456

  42

  hallo, wij zouden voor de musical sorteer gaan, roan is negen en een halve maand jong en is dol op muziek, en is nieuwsgierig, hij stopt nu al overal dingen in. Laatst ik zoeken om zijn fopspeen had hij hem in de lade van tv kast gestopt,haha die lieverd. Oja hij danst ook veel vooral op het zomer nr van nosa Dikke knuffel van Roan

 43. Emmy Verschuren Emmy Verschuren

  43

  Voor m'n dochter van 7 weken ga ik voor het Knuffeldoekje Rabbit. Ik zou het afwisselend bij haar en bij mezelf houden, zodat het mijn lichaamsgeur krijgt en haar dus gemakkelijker kan troosten wanneer het nodig is en ik niet in de buurt ben. Als ze over 2,5 jaar naar de kleuterklas gaat, kan ze dan haar knuffeldoekje meenemen en heeft ze ook op school iets vertrouwds en bekends bij de hand als ze het even moeilijk zou krijgen in de grote, onbekende klas.

 44. nahsuusje nahsuusje

  44

  Pakket 2 de gym, niet voor onze meid die is daar alweer te groot voor die wiebelt de kamer alweer door, maar voor mijn overbuurmeisje. Die zijn namelijk in verwachting en hebben het niet breed. Ik zou het erg leuk vinden om voor haar dit te winnen en dan een lach op haar gezicht te zien! We proberen ze al wat te helpen door spulletjes die wij niet meer gebruiken aan hen te geven, als ze ook een meisje krijgt (dat is nog de vraag) heeft ze helemaal geluk aangezien ze paar weken na mijn bevallingsdatum van vorig jaar is uitgerekend dus haar kindje gaat dezelfde periodes in de kleertjes van onze meid passen. Juist niet de mp3 ding omdat kindjes toch al zoveel in aanraking komen met al die elektronica van tegenwoordig.

 45. linda79 linda79

  45

  Ik zou ook voor de gymgaan. Mijn vriendin heeft in d'r leven al veel mee gemaakt. Op jonge leeftijd heeft haar moeder zichzelf van t leven beroofd. Dat hakt er nog al in als je zelf nog een puber bent. Van de ene ellende viel zein het andere. Nu is ze gelukkig en krijgt ze haar 1e kindje. Ik gun haar alle geluk van de wereld. Daarom zou ik graag een pakket willen winnen.

 46. Jose Bruinewoud Jose Bruinewoud

  46

  Ik zou gaan voor de MP3 Stereo Mobile voor mijn dochtertje Thirzah. Omdat ze in de eerste maanden na de geboorte al een aantal keren in het ziekenhuis heeft gelegen, ze is nu inmiddels vijf maanden en het gaat goed met haar, het zou leuk zijn om nu eens keer wat anders te horen dan piepjes en geluidjes van een infuus!!

 47. hillie hillie

  47

  Ik zou de kooky gym willen winnen voorme dochter dit helpt bij de ontwikkeling en ze kunnen heerlijk spelen

 48. lovemaddy lovemaddy

  48

  super zn prijsvraag =D. Zou voor me meissie pakket 2 wensen. om samen te gaan bowlen =D

 49. Cinnepin Cinnepin

  49

  Kooky activity arch ---> Ik ga met mijn zoontje van ruim 2 maanden naar de fysiotherapeut, om te werken aan de afplatting van zijn hoofdje vanwege zijn voorkeurshouding naar rechts. Deze mooie boog is heel handig overal op te klikken zie ik ,en dus ook makkelijk mee te nemen. Lijkt me heel handig! De speeltjes stimuleren hem om verschillende kanten op te kijken. En ik zou er ook alleen speeltjes aan een kant aan kunnen hangen om hem zo naar links te laten kijken. Zo worden zijn spieren goed getraind!

 50. laura1978 laura1978

  50

  De musical sorteer lijkt me super! De kleine meid leert met blokjes omgaan op een leuke manier en papa en mama hebben wat leuks om naar te kijken en luisteren

 51. Daantje57 Daantje57

  51

  Voor onze toekomstige kleine man zou ik de MP3 Stereo Mobile wensen. Zo kan ik de klassieke muziek die ik nu al voor hem draai (terwijl hij nog veilig in mijn buik zit), afspelen boven de wieg of box. Door de kleuren, de prachtige muziek en de lichtjes zal hij tot rust komen door de herinnering aan de fijne tijd in mijn buik.

 52. Belly85 Belly85

  52

  Ik zou mijn kleine man heel graag blij willen maken met pakket 1, hij is dol op muziek! Van dit pakket zal vast een superbrede glimlach op zijn gezicht verschijnen... iets mooiers is er niet toch?

 53. angela angela

  53

  voor ons kleine frupke zou ik graag de mp3 stereo mobile willen. omdat ons frupke lekker rustig word van voornamelijk brahms is dat ideaal voor na de geboorte om wat herkenbaars te laten horen. nu hebben we wel een muziek doosje met klassieke muziek maar helaas valt brahms nergens te vinden. dus zou het geweldig zijn om de muziek zelf te kunnen kiezen en als ons frupke ouder is aan te kunnen passen op zijn/haar gemoedstoestand.

 54. johanenpaula johanenpaula

  54

  Pakket 1 helemaal super!! Wat een leuke dingetjes!! Daar heeft onze kleine meid (5 maanden) vast nog veel plezier van!!

 55. Natasja79v Natasja79v

  55

  Ik zou graag de MP3 Stereo Mobile wensen voor ons kindje. Ons kindje wordt, als het goed is, eind oktober geboren. We kijken er enorm naar uit. Onze huidige muziekmobiel doet het niet meer, heeft onze eerste twee kindjes niet overleefd. Het zou enorm welkom zijn en wanneer we zelf de favoriete muziek erbij kunnen doen, zou erg leuk zijn!

 56. Chantal Klomp Chantal Klomp

  56

  Ik zou voor mijn dochter de Kooky Gym wensen. Ze is 7 week en zou hier heel veel plezier aan beleven qua ontwikkeling, bewegingen en dat ze haar hoofdje wat meer verschillende kanten op gaat bewegen. Ze heeft een flinke voorkeur naar links. Door de kooky gym wordt ze gestimuleerd alle kanten op te kijken..

 57. macin27 macin27

  57

  Ik zou de muzikale sorteer doos willen hebben voor mijn dochter want er gaat toch niets boven een ouderwetse blokkendoos voorzien van een modern jasje en de muziek zal het sorteren nog meer stimuleren.

 58. biegoeke biegoeke

  58

  Ik zou voor pakket 2 gaan, zodat mijn zoontje (2 maanden) ook kan spelen bij zijn oma als hij daar elke week naar toe gaat.

 59. Lina Lina

  59

  MP3 Stereo Mobile, wat vet zeg heb nergens gezien dat je in een Mobile een USB-stick met je baby’s favoriete muziek kan stoppen. Mijn prinsesje houdt van muziek en hoop het te winnen zodat ze in haar eigen kamertje in slaap kan vallen met haar favoriete muziek. En dat allemaal te danken aan mamaplaatsn:)

 60. jolanda besems jolanda besems

  60

  Chime Bell mobile,dan kan ik met het eerste dagje buiten wandelen met dat!

 61. MommieBlessing MommieBlessing

  61

  Mijn dochtertje Blessing van 5 is zo blij met de komst van haar broertje of zusje in november dat het zo leuk mag zijn dat ze bv de MP3 Stereo Mobile kadoo kan geven bij de geboorte ,ik weet zeker dat zij er ook plezier van heeft daar zij gek is van muziek.

 62. Sofje79 Sofje79

  62

  De Kooky Gym een ideaal speeltje die ook makkelijk te verplaatsen is

 63. Jokki Jokki

  63

  Nog nooit zoiets gezien en wat superleuk en handig: het Auto activiteiten speeltje!

 64. wendy kortekaas wendy kortekaas

  64

  graag zouden wij kooky gym(pakket 2) willen winnen.. dat omdat onze dochter dan meer gestimuleert word om meer te ondernemen. de fysio helpt goed maar deze kooky gym zal het nog een stuk versnellen

 65. AliceTeeuwen AliceTeeuwen

  65

  Ik zou graag de kooky gym voor mijn zoontje Sjoerd willen winnen. Hij is 5 maanden en vind het heerlijk om liggend te spelen en dingen vast te pakken. Daarvoor zou deze kooky gym ontzettend leuk zijn.

 66. Koetje Koetje

  66

  De musical sorteer. Mijn jongste dochter is dol op muziek, maar is nog te klein voor de saxofoon van papa, de xylofoon van haar zus van 4 en de trommel van haar zus van 2. Zo heeft zij ook haar eigen muziekinstrument.

 67. Tamara Tamara

  67

  pakket 1! Zitten echt leuke speeltjes in en zijn makkelijk op te bergen als je niet zo veel ruimte hebt in huis!!

 68. Amy Kloet Amy Kloet

  68

  Pakket 2!! Mijn beste vriendin is zwanger. En ben zo blij voor ze.Wens ze natuurlijk alle geluk en het beste en het mooiste toe. Dus zou het te gek vinden als ik ze kan verrassen met pakket 2.

 69. Channiej Channiej

  69

  Ik wil graag pakket 2 hebben voor onze zoon. Hij wil heel graag veel en snel leren en ik denk dat ie met pakket 2 het meeste uitdaging heeft. Dus deze zou ik heel graag willen winnen.

 70. wendyke82 wendyke82

  70

  voor mijn zoontje pakket 2 hij speelt en pakt alles vast alles wat rammelt en zacht is vindt hij geweldig dus deze zouden we graag willen winnen

 71. priscilla baarle priscilla baarle

  71

  De MP3 Stereo Mobile mijn kleine mannetje is gek op muziek van papa zijn telefoon dus zo kan hij ze op ze mobiel luisteren als papa weg is

 72. MVBL MVBL

  72

  Mijn dochtertje houd van muziek en kleuren. Dus wil voor mijn dochtertje pakket 1. En lekker knuffelen vind ze ook altijd leuk. en in de kinderwagen wil ze ook altijd wat vast hebben.

 73. Dorien1985 Dorien1985

  73

  Ik zou de Musical sorteer wensen voor mijn zoon! Hij is helemaal dol op muziek en 'swingt' er dan op los. Dat is zo geweldig leuk om te zien, hij is duidelijk erg muzikaal (net als zijn moeder... ;-)) Dit speelgoed lijkt me leuk omdat als hij het goede blokje in het goede vakje doet hij 'beloond' wordt met een muziekje, en volgens mij is dat echt iets voor hem!

 74. Sjoukje Sjoukje

  74

  Ik zou mijn kindje de mp3 stereo mobile toewensen omdat hij gek is op muziek! Hij wordt over een paar maandjes 2 maar ontwikkeld redelijk snel. Al een aantal maanden zingt hij zeer regelmatig luidkeels Pokerface. Met dit speeltje kan hij het liedje zelf luisteren waneer hij wil. Ook vin dik het een fijn idee dat ik zelf liedjes in kan zingen en hij die dan kan luisteren als hij uit logeren gaat.

 75. spa spa

  75

  Mijn zoontje zou de Musical sorteer echt geweldig vinden! Hij speelt heel graag met blokjes en is gek op muziek! Er komt dan direct een stralende lach op zijn gezicht en gaat op zijn manier dansen op de muziek. Dus als beloning een muziekje als het blokje goed is, is een ideale combi!

 76. linda linda

  76

  de Kooky gym! lijkt me echt geweldig!! alle speelgoed van taftoys zijn trouwens leuk en goed, ze zijn leuk voor de kids om mee te spelen en ook nog eens goed voor de ontwikkeling ieder op zijn eigen manier top! ik zelf ben nu 22 weken in verwachting en bezit nog over weinig speelgoed aangezien we nog druk bezig zijn om de gehele babyuitzet bij elkaar te sprokkelen. De kooky gym lijkt me echt leuk voor mijn kleintje om mee te spelen! het heeft leuke felle kleurtjes en leuke dingentjes om vast te houden! erg leuk pakket!!

 77. W.h. De kruijff W.h. De kruijff

  77

  De musical sorteer lijkt mij voor mijn zoontje geweldig. Hoe leuk kan het zijn om muzikaal te worden toegejuicht als je het blokje in het goede vakje hebt gestopt..

 78. kristelgloudemans kristelgloudemans

  78

  MP3 Stereo Mobile omdat mijn dochters erg van muziek houden en ze zo kunnen opgroeien met classieke muziek, wat goed schijnt te zijn voor de leer onwikkeling en we kunnen K3 luisteren om lekker met zn allen uit onze plaat te gaan :)

 79. Sunny Sunny

  79

  Kooky Gym graag voor mijn zoontje willen hebben, omdat deze er zo vrolijk uitziet

 80. Mamavannina Mamavannina

  80

  De MP3 Stereo Mobile, omdat mijn dochter erg musicaal is en altijd zingend in slaapt valt. Wanneer ze deze wint hoeft ze niet meer alleen te zingen, en kan ze samen zingen met haar lievelingsliedjes :) En zo heerlijk in slaap vallen!

 81. Dalena Dalena

  81

  De TafToys Kooky Stacker! En geluid en kleurtjes en stapelen en een grappig hoofd als kers op de slagroom! En daarbij is het upergoed voor de ontwikkeling en motoriek van K.

 82. Mamsvan3 Mamsvan3

  82

  De Musical sorteer! Hoe leuk en stimulerend is het om spelender wijs beloond te worden door leuke muziekjes!

 83. Laurine Laurine

  83

  De Musical sorteer zou ik heel graag voor Sara willen winnen!! Ze is nu bijna 3 maanden en volop de wereld aan het ontdekken. Erg leuk als ze met de blokjes kan spelen en straks beloond wordt met leuke muziekjes als ze ze in het goede vakje stopt. Leuk!!

 84. elske elske

  84

  Knuffeldoekje Rabbit...zo een maatje voor mijn kleintje en de eravring leert....het blijven maatjes voor het leven....(en makkelijk te wassen en sterk!!)

 85. kimberly25 kimberly25

  85

  voor mijn dochtertje Veerle zou ik heel erg graag de MP3 Stereo Mobile willen winnen. Zij is gek op alles wat muziek maakt. We hebben een muziek mobiel maar die gaat altijd veel te snel uit en mama of papa kunnen dan aan komen rennen om opnieuw de mobiel op te draaien zodat deze weer gaat ronddraaien en muziek speelt. Ze laat zich dus wel horen als je iets wil. Met deze muziek mobile kan ze naar hartenlust luisteren naar haar favoriete liedje(s)! (en mama en papa iets meer rust!)

 86. Arianne23 Arianne23

  86

  Ik zou mijn kind de musical sorteer wensen. Ik heb al wel een soort sorteer bal, maar ze is zo gek op muziek, dan beginnen gelijk de heupjes te zwingen!

 87. grootaars grootaars

  87

  ik zou kiezen voor mijn zoontje van bija 2 weken voor de kooky gym om hem te stiemuleren in het bewegen en het ontwikkelen en natuurlijk omdat hij super leuk en kleurrijk uitziet wil toch ieder kindje

 88. Simone v Maanen Simone v Maanen

  88

  Kooky Gym of de Kooky girl lijkt me leuk voor mijn 3 maanden ouder dochter. waarom?; omdat het een beidehante dame is die op een hoop dingen vooruit loopt. en ze lachend in het leven staat, (reageerde al met een lach met 1 maand oud) en er wel een vrolijk speeltje bij haar past.

 89. sara sara

  89

  ik zou voor mijn kleintje pakket 2 wensen.ze houdt heel veel van spelen op de grond dus met Deze zachte, vrolijke speelmat gaat ze het extra leuk vinden.en ze is ook gek op knuffels( knuffelen, kusjes geven).De 4 verschillende kegels zeker gaat ze daar heel gelukkig mee worden.

 90. Marloes Welman Marloes Welman

  90

  Ik ben nu zwanger van ons 3e kindje. Na 2 kindjes is heel veel al versleten of verouderd ik gun mijn 3e wondertje ook zo"n mooie kooky gym.

 91. Goofypv Goofypv

  91

  pakket 1 zou bij ons het mooiste zijn aangezien we al 2 babygymmen hebben.

 92. ilona ilona

  92

  Pakket 2 zou geweldig zijn voor de ontwikkeling van onze kleine man. Door een medische reden heeft hij een achterstand die hij nu probeert in te halen. Met zijn 6 maanden is hij volop de wereld om zich heen aan het ontdekken en vind hij kleurig speelgoed reuze interressant!

 93. Roos Meijers Roos Meijers

  93

  Ik zou het 2 pakket willen winnen, Maar niet voor me zelf maar voor de tweelingzus van mijn schoondochter, die is in verwachting van de tweede kindje, maar die ligt op haar nieren(daarvoor ligt ze nu in het ziekenhuis) wat erg pijnlijk is.en ze moet nog 16 weken dus die gun ik wel een muzikale opkikker( moeder en kindje)

 94. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  94

  Uit pakket 1 de MP3 Stereo Mobile, dit omdat mijn vriend ons oude mobiel kapot heeft gemaakt, ons dochtertje vond het een geweldig ding! Lekker tegen brabbelen, en lachen en proberen te pakken...

 95. Marloes Vries Marloes Vries

  95

  ik zou graag de mp3 stereo mobile wensen voor ons kindje. Dit omdat het mij geweldig lijkt om zo'n mobile in de box te hangen met eigen gekozen muziekjes!

 96. loulou loulou

  96

  Ik zou de vrolijke speelpop Kooky boy graag willen. Lijkt me super handig en mij zoontje heeft op 'reis' altijd een speeltje/vriendje bij de hand!

 97. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  97

  Ik zou van pakket 1 de Musical sorteer willen hebben voor mijn zoontje. Hij is 6 weken te vroeg geboren en heeft dus wat extra stimulatie nodig om zijn "achterstand" in te halen.

 98. sbajonkers sbajonkers

  98

  Ik zou graag pakket 1 wensen voor mijn zoontje van 14 maanden. Hij is ontzettend druk bezig met de fijne moteriek en het passen en meten van allerlei speelgoed. Dit resulteert vaak in vastzittende speelgoed in de activiteitenloopwagen. Hij is ook dol op muziek dus de musical sorteerder zal super van pas komen! Bovendien heb ik zojuist positief getest en ben dus zwanger van de 2e waarvoor de rest van de super leuke speeltjes goed van pas zullen komen.... (so happy) met vriendelijke groeten, Saïdja Jonkers

 99. misss-eva misss-eva

  99

  Ik vind de musical sorteer heel gaaf, alles waar wat ingestopt kan worden is op dit moment heel interessant voor me zoontje en op muziek zijn we allemaal dol hier in huis

 100. Jacques Jacques

  100

  ..op de site van Bambello zag ik de 4 in 1 loopwagen.. mooi kado voor een aankomend kleinkind. Kados voor kinderen uitzoeken is altijd moeilijk, maar dit zou ik willen geven. De vraag wat te winnen voor euro 135,- kies ik voor pakket 1 Ben benieuwd

 101. martha68 martha68

  101

  ik zou pakket 1 kiezen omdat mijn kind alles leert te ontdekken

 102. Lisa Postma Lisa Postma

  102

  Ik zou het knuffeldoekje kiezen,omdat deze lekker zacht is en je kunt zelfs met jouw eigen handen de knuffel in leven brengen! Je kan het zelf voor een verhaaltje gebruiken

 103. Elidepeli Elidepeli

  103

  Voor mijn twee zoontjes zou pakket 2 een prachtig cadeau zijn. In de kooky gym kan de kleinste (die in september geboren wordt) zich veilig en afgeschermd vermaken, terwijl de oudste (nu anderhalf) punten scoort met de babybowling... hoewel, met een muziekbal kan het ook een dansje worden ;-)

 104. Laura Wildemann Laura Wildemann

  104

  Ik zou voor Puk de mp3 stereo mobile wensen. Dit om verschillende redenen, de eerste is omdat we inmiddels al drie mobiles hebben versleten, dit omdat we hem elke keer opdraaien en door de brute kracht van man en zoon van bijna tien, knapt dan het rondje. Bij deze mobile hoef je niets op te draaien dus zal dit niet gebeuren. Verder houdt Puk erg van muziekjes. En als laatste is haar vader een beetje een gadgetfreak, we hebben ook een mp3 deurbel. Dus een mp3 mobile, zou hij helemaal leuk vinden!

 105. chayenne chayenne

  105

  geweldig lijkt mij de musical sorteer voor onze kleine meid Chayenne. Ze vindt het prachtig om dingen ergens in te stoppen en er uit te halen en zit op haar knietjes te swingen op muziek, dus 2 vliegen in 1 klap.

 106. Maayke Wind-Bohne Maayke Wind-Bohne

  106

  voor de toekomstige beeb zou het rabbit knuffeldoekje wel fijn zijn, aangezien zijn zusje nog steeds met haar knuffeldoekjes slaapt.

 107. KimK KimK

  107

  Ik zou dan kiezen voor de MP3 Stereo Mobile voor mijn kleine man . Dit omdat het eigenlijk een best tijdloos product is . Je kunt veel variatie in de muziek toevoegen en het aanpassen aan je kindjes "voorkeur". En tevens is het ook leuk voor zijn grote broer die ook gek is op muziek en direct mee kan genieten ! Maar niet te vergeten , laten we eerlijk zijn ; ook voor papa en mama is het wel wat ;) radio/muziek en tegelijkertijd rustige kinderen :)

 108. Ina Jongsma Ina Jongsma

  108

  Taf Toys Car Mobile Trio! Wij gaan dit jaar voor het eerste met onze zoon op vakantie! Dit zou super uitkomen voor de lange rit naar Frankrijk!

 109. minimonkey minimonkey

  109

  Ik heb een ontzettend nieuwsgierig dochtertje van bijna 4 maanden die het heerlijk vindt om vanalles te bekijken. Ik denk dat zij de Kooky Gym helemaal geweldig zal vinden! Al die mooie kleurtjes, verschillende motiefjes en dan nog allerlei verschillende speeltjes om naar te kijken en los te maken zodat ze ze lekker kan pakken en in haar mond kan stoppen! Elke kant van het boxkleed is weer anders dus genoeg te zien en ontdekken! Taftoys Kooky Gym is naar mijn idee het ultieme ontwikkelingsstimulerende speeltje voor mijn dochtertje!

 110. Oldie Oldie

  110

  Ik zou heel graag pakket 1 willen winnen voor mijn dochtertje met de Kooky girl. Met de musical sorteer kan ze heel goed leren coördineren en matchen. Zij is 1 1/2 en leert heel snel. De stereo mobiel en de knuffel konijn is dan voor onze 2de kindje die nog geboren moet worden in januari. Wij weten nog niet als een jongetje of meisje een opwachting gaat maken maar ik wil alvast beginnen met nieuwe spulletjes opzij te zetten. Allebei leuke pakketten maar ik heb een Gym te leen van een vriendin.

 111. Femke Derksen Femke Derksen

  111

  Ik zou heel graag de Kooky Gym willen winnen voor mijn zoontje hij is nu 3 maanden oud en wilt alles zien en volgen. Alles wat maar geluid maakt en veel kleurtjes heeft vindt hij erg interessant.

 112. Friezin Friezin

  112

  Hmmmm een keuze uit deze speeltjes maken is wel erg moeilijk hoor! Volgens mij zou m'n kleine meid zich met alles prima kunnen vermaken! Dit speelgoed stimuleert bijna alle zintuigen. Leuk om alleen of samen mee te spelen

 113. ausje ausje

  113

  Het is moeilijk kiezen uit al die leuke speeltjes, maar aangezien mijn zoontje nog geen 2 weken oud is ga ik voor de MP3 Stereo Mobile. Kan hij lekker naar kijken als hij in de box ligt en kan ik mooi leuke liedjes via de usb erop zetten die hij "leuk" vind. Kan je tenminste ook eens wisselen van deuntje en dat is voor mama zelf ook wel zo leuk natuurlijk ;)

 114. Debbie Smaalen Debbie Smaalen

  114

  De mp3 mobiel. Ze is gek op speeltjes die bewegen en op muziek. Op de mp3 zou ik onze favoriete kinderliedjes zetten die ik zelf in zing.

 115. arina10 arina10

  115

  De mp3 speler mobile!!! Hoe hip, geweldig toch....je baby een eigen mp3 speler. En natuurlijk veel meer keuze in muziekjes zodat je zelf ook niet hoorndol word van twinkle little star :D

 116. heidijurgen heidijurgen

  116

  Onze kapoenen willen de Kooky Gym wel zoenen. Ze zullen lachen van plezier, dus dat pakket is zeer welkom hier!

 117. rebekkie44 rebekkie44

  117

  Ik zou voor mijn kindje een Kooky Gym wensen, omdat deze zachte vrolijke speelmat met verschillende speeltjes een toevoeging zou zijn aan zijn of haar leven. alle kleurtjes en speeltjes zorgen voor veel plezier als de kleine in de box ligt. Op het moment ligt er alleen een boxkleed in en dat is toch wel erg leeg en saai voor een lieve kleine baby.

 118. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  118

  Welk TafToys speeltje ik ons zoontje zou wensen en waarom? Het speelkleed ziet er geweldig uit, stimulans rondom, lekker kijken en spelen met al die kleurtjes! Maar ook als je op de site gaat kijken: Catch Me Car, hoe geweldig is die, kan die kleine van ons samen met onze 3 katten straks achter de muis-in-auto aanrennen! Leuk weer een merk dat ik niet ken ontdekken!

 119. Grietje de Haan Grietje de Haan

  119

  Ik zou pakket nummer 1 wel graag willen winnen voor mijn dochtertje van inmiddels 1,5 jaar. Bij de geboorte had ze een moeilijke start en had een groei achterstand van 3 weken. Als je haar nu ziet hoe goed ze het doet, en haar ontwikkelt, dan ben ik daar super trots op. Ze is een vrolijk meisje die ontzettend van dansen houdt, daarom zou ik graag pakket nm 1 voor haar willen winnen.

 120. Alyssa24 Alyssa24

  120

  Ik zou gaan voor pakket 1. Mijn zoontje is nu net 1 maanden en erg bezig met "opruimen" en alles overal instoppen. En ik pakket 1 zit zo'n leuk vormenstoofje waar hij erg gek op is en zou zijn. Bij zijn opa en oma (mijn ouders) speelt hij ook altijd zo lief daarmee samen met zijn grote nicht (bijna 2). En eerlijk zullen die 2 altijd alles samen delen als ze daarmee aan het spelen zijn omdat er bij de vormenstoof bij opa en oma een even aantal zijn, geven ze elkaar om de beurt een vorm en legt zijn grote nicht uit welke kleur het is en waar hij in moet. TE aandoenlijk om te zien natuurlijk. Daarom zou ik graag pakket 1 voor mijn zoontje winnen zodat hij en zijn grote nicht er hier ook samen mee kunnen spelen en zodat hij die motoriek nog meer zal gaan ontwikkelen.

 121. Alyssa24 Alyssa24

  121

  1 maanden moet 15 maanden zijn! sorry.

 122. Sarina Sarina

  122

  De kooky gym. Hierop kan hij lekker spelen en zijn motoriek ontwikkelen. En als hij uitgespeeld is in slaap vallen op de zachte ondergrond. Aan de bogen kun je volgens mij ook nog iets anders hangen en dus kun je varieren met de speeltjes zodat je kleintje nooit verveeld raakt. Genoeg te ontdekken met de kooky gym dus

 123. acuriel acuriel

  123

  Musical sorteer is zeer leerzaam voor de kleine zo kunnen ze vormen onderscheiden en als ze het goed hebben worden ze beloond met een liedje.

 124. Nafisha Nafisha

  124

  Ik zou graag de Kooky Gym wilen, mijn schoonzus is in verwachting, het zou een heel leuk kado voor haar zijn..

 125. Fainne Fainne

  125

  Ik zou mijn kindje de Kooky Gym geven. Allereerst kan hij daar fysiek mee oefenen door te schoppen en te grijpen, maar omdat je de speeltjes eraf kan halen en kan verplaatsen, kan hij ze ook gaan herkennen en bepaalde speeltjes zoeken :)

 126. eeeveliiennn eeeveliiennn

  126

  Mama plaats super bedankt , k eb net een mailtje van jullie gekregen dat k gewonnen heb!!! ik ben er zo blij mee!!!!!! er komt snel een foto op te staan van de prijs

 127. Annet Adema Annet Adema

  127

  De musical sorteerder voor mijn dochtertje!! Ze is echt helemaal gek op muziek als ze muziek hoort begint ze direct te swingen! En wat is er nu leuker als je op zo'n spelende wijs kan leren en beloont word met muziek, en ik word getrakteerd op een swingend en vrolijk meisje!

 128. renmarvin renmarvin

  128

  Kooky Gym eigelijk niet voor mijn kids maar meer voor mijn schoonzusje die in december voor het eerst moeder wordt en bijna nog niks heeft en haar zo iets gun en het zo goed is voor het kind en zij al jonge moeder verdient het zo na dat ze besloten heeft het kind te houden en zo heb ik een kado voor haar

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >