Win een van de leuke Kidorable regenlaarzen

Door: marielle 161 reacties

Win een van de leuke Kidorable regenlaarzen

Win een van de leuke Kidorable spetterlaarzen! Plaats hieronder een reactie met waarom jij wilt winnen en naar welke kleur je voorkeur gaat. Je maakt dan automatisch kans op een Kidorable spetterlaarzen! Lees ook de blog over het Kidorable laarzen

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
161 Reacties

Reacties

 1. Linda Linda

  1

  Ik zou de brandweerman laarzen heel graag winnen voor mijn zoontje van 3 1/2! Hij is super fan van brandweerman Sam en alles wat daarmee te maken heeft. En omdat hij zo lief voor zijn kleine zusje is vind ik dat hij deze laarsjes dubbel en dwars heeft verdiend....

 2. marlieke marlieke

  2

  Mijn zoontje Sam zou de brandweerman-laarsjes geweldig vinden. Met deze laarsjes wordt hij dan een echte brandweerman Sam!!

 3. Ilse Ilse

  3

  Model Vlinder (maat 28/29) Mijn dochter heeft al een vlinderkamer. En in de regen vlinderlaarsjes dat maakt het gelijk een stuk zonniger :-)

 4. Linda Linda

  4

  Ik zou graag de kikker laarzen willen winnen voor mijn zoontje. Hij springt het liefste de hele dag. Stil zitten kan hij niet. En met dit geweldige zomerweer kan hij ook buiten met de kikker laarzen in de plassen springen, net als een echte kikker.

 5. soraya soraya

  5

  Ik zou graag de brandweer laarzen willen voor me zoontje hij is helemaal gek van de brandweer namelijk. hij is 3 1/2 jaar oud. het is dat ik er geen foto bij kan doen dr van me zoontje in zn brandweer pas met zn ladderauto

 6. Maaike Maaike

  6

  Dino's en piraten dat houdt onze 4 jarige kleuter bezig op dit moment! Heerlijk zoals ze kunnen spelen in hun eigen fanfatsie wereldje! Een paar stoere laarsen maakt het natuurlijk helemaal compleet en nog leuker! Dus doe Lucas maar een paar dino laarsen dan is ie helemaal super duper blij :-D

 7. Suzanne Suzanne

  7

  De roze laarsjes. supergaaf gewoon! Stoer onder haar roze regenbroek :)

 8. sabine sabine

  8

  mijn zoontje Mees, die net twee is geworden, is helemaal gek van kikkers! hij loopt de hele dag te kwaken. wat is er dan leuker om daarbij buiten te springen als een kikker met echte kikkerlaarzen!!! het zou toch geweldig zijn als je een kind helemaal blij kunt maken met een paar regenlaarzen!!!

 9. bianca bianca

  9

  ik zou graag de lieveheersbeestje laarzen willen winnen. dit omdat mijn kleine amy ook een lieveheersbeestje is :) ze slaapt supergoed door, en huilt alleen maar wanneer er echt iets is, en dan hooguit 1 uur per dag. voor zo''n lief meisje, mogen er ook zulke lieve laarzen klaar staan. ze is nu bijna 3 weken uit. de maat maakt niet uit, het duurt toch nog ff voordat ze ze aankan.

 10. Mariska van der Tol Mariska van der Tol

  10

  ik zou voor mijn dochtertje bijna 1 de laarzen vlinder (21/22) willen, want ze is bezig met zelf te leren lopen en straks voor in het najaar is het ideaal. lekker rennen en springen in de plassen

 11. Femke Femke

  11

  De lieveheersbeestjes! Wat zijn die ENIG! Ik weet zeker dat ik mijn nichtje ermee kan verblijden! Die is nu volop dieren en insecten aan het ontdekken! Hoe leuk is het als je ze zelf aan je voetjes hebt?!

 12. Hanny Hanny

  12

  Die hele kleurige, wat is er mooier dan met deze laarsjes in grijs weer in de plassen te stampen! Maar ook de vlinder en lieveheersbeestjes zijn zo leuk. Bijna 1 jaar, dus straks genieten maar!

 13. B spanjersberg B spanjersberg

  13

  ik vind de lieveheersbeestje laarzen (maat 26)zo leuk. Ik denk mijn dochter ook, ondanks dat ze eigenlijk voorkeur heeft voor roze (de balletlaarzen en vlinder en poezen laarzen zijn niet zo schattig als de lieveheersbeestjes. We hebben over een week 'zomer'vakantie, maar ik ben bang dat we regenlaarzen nodig hebben, als ik haar zie rondspringen in de plassen wordt ik misschien net zo vrolijk als wanneer ik haar op een zonnige dag in het zwembad zie rondspatteren

 14. Anita Anita

  14

  Voor mijn zoontje zou ik kiezen voor de brandweerlaarsjes, ik weet zeker dat hij deze te gek zou vinden.

 15. wendy wendy

  15

  Mijn zoontje Sam vindt op dit moment alles leuk! vooral stappen in de plassen dus daar kun je wel wat laarsjes voor gebruiken. ik kan niet kiezen want ik vind ze allemaal geweldig, maar de brandweerlaarsjes zijn helemaal fantastisch maar de kikker of lieveheersbeestjes zijn ook te schattig. Mijn kleine heeft maat 22. groetjes wendy

 16. Natascha van der Sluis Natascha van der Sluis

  16

  De brandweerman laarzen wil ik graag winnen voor het zoontje van mijn vriendin. Hij wordt in december 4 jaar. Het is een heerlijk ventje, ik kreeg pas een knuffel van zijn verzameling voor de baby zei hij erbij. Dit heeft hij zelf gedaan zonder de hulp van zijn mama. Dus dit schatje verdient deze stoere laarzen.

 17. Sonja Sonja

  17

  De lieveheersbeestje-laarsjes zien er ontzettend schattig uit! Die voelsprietjes doen het 'm helemaal. In haar boekjes wijst ze vaak de lieveheersbeestjes aan en zegt dan "boe". Dit zouden de eerste regenlaarsjes kunnen worden voor mijn dochtertje. Sinds een week kan ze nu lopen en kan ze met de laarsjes door de plassen water plonsen!

 18. iulia stamate iulia stamate

  18

  Ik zou graag de brandweer laarzen willen voor me zoontje van 2 jaar. Met deze laarsjes is spelen,fietsen en lopen een feest!

 19. Tamara Tamara

  19

  Hoi Ik zou graag de mooie roze laarsjes voor mijn dochter jalina van 1,5 winnen. Ze heeft net een mooi regenpak gekregen maar mist de laarsjes nog. Pap moet haar op donderdag altijd met de fiets van de creche halen en moestdoor grote hoosbuien meerderemalen elders schuilen totdat ik hem en mn dochter na mijn koopavond daar kon ophalen. Met deze laarsjes kan hij wel met haar naar huis en dor het regenpak en de laarsjes komt ze dan ook nog droog en met warme voeten thuis

 20. Tuba Tuba

  20

  Owww wat leuk wat zou mijn dochtertje met onweer harstikke blij zijn met deze kapoentje laarzen.

 21. Kim Kim

  21

  Ik zou graag de vlinderlaarsjes winnen, ze zijn supermooi en passen vast erg goed bij mijn net zo mooie dochter!

 22. Monique Monique

  22

  Ik zou graag de brandweer-laarsjes voor mijn zoontje willen. Hij is gek op de regen en is een stoer mannetje, daar horen ook stoere laarsjes bij. En wat is er nou stoerder dan een brandweerman!

 23. jennifer jennifer

  23

  onze dochter is nog maar 5 mqaand maar voor volgende voorjaar zomer en najaar zouden ze wel erg gaaf zijn..vooral die roze!!!!

 24. Nicole Beeris Nicole Beeris

  24

  wow mijn zoon van 3 zou de brandweerman laarzen fantastisch vinden, hij is helemaal bezig met brandweermannen en politieagenten...deze laarzen zouden zijn regen outfit helemaal compleet maken!

 25. Karen Karen

  25

  Deze hippe laarzen laten mijn dochtertje even helemaal vergeten dat bij de zomer geen regen hoort, ze zal genieten en springen in elke plas die ze maar kan vinden!

 26. wendy wendy

  26

  mijn zoonjtje zou brandweerlaarzen helemaal geweldig vind als hij opstaat wilt hij al naar buiten al regent al ligt er sneeuw heerlijk buiten spelen en dat heeft hij graag laarzen en hij helpt graag onze paarden te verzorgen en zijn shetlander borstelen op de wei

 27. Els Klebach Els Klebach

  27

  In de plassen stampen als een vlinder In de zomer en de winter Maakt mijn kleindochter reuze blij Samen met deze oma erbij

 28. Joyce Joyce

  28

  Ik zou het super fijn vinden te winnen voor mijn oudste zoontje van 3 jaar. Hij heeft namelijk nog geen regenlaarsjes. Het beste bij hem passen de brandweerman laarsjes. Het zou super zijn eens wat te winnen :D

 29. Irma Irma

  29

  Ik wil graag de Vlinderlaarsjes (maat30). Mijn nichtje heet namelijk Vlinder en het zou erg leuk zijn als ze laarsjes heeft die bij haar naam passen!

 30. tessa tessa

  30

  in de herfst vinden onze jongens het fijn om lekker door de regen lopen...vooral de grote plassen. maar nu het in de zomer ook zo vaak regent hebben ze het nog meer naar ons zin..het is dan niet zo koud !!

 31. Naomi Naomi

  31

  Ik vind de lieveheersbeestjes laarzen erg leuk omdat ze zo goed bij mijn regenjasje passen.

 32. Heleen Heleen

  32

  Mijn zoon van net 3 zou de brandweerman laarsjes helemaal super vinden. Hij is helemaal gek van brandweerauto's en alles wat er mee te maken heeft. (hij heeft maat 22/23)

 33. ramona ramona

  33

  De vlinderlaarsjes zouden mijn dochtertje vast goed staan... Hopen dat ze er bij veel wind niet mee weg kan vliegen dan ben ik mijn meisje kwijt:D (Mt 22/23)

 34. katrien katrien

  34

  om lekker in de tuin te ploeteren en daarbij de schoentjes te sparen, trouwens met zo'n leuke gekleurde laarzen is het veel leuker!

 35. Ilona Veenman Ilona Veenman

  35

  Mijn kleine mannetje is gek op de brandweer (en andere hulpdiensten) en zou het geweldig vinden om de brandweerheld uit te hangen met deze geweldige laarzen aan zijn voetjes!

 36. sabina sabina

  36

  mijn zoontje kan nog niet lopen,maar vind water erg leuk. dus als hij kan lopen heeft hij gelijk al laarsjes

 37. anita anita

  37

  voor mijn zoontje julian, hij kan net goed lopen dus vind dat hij ze echt heeft verdient. na veel oefenen kan hij nu goed lopen. en daar horen toch een paar mooie super stoere brandweer laarzen bij.

 38. Marcella Verboom Marcella Verboom

  38

  Ja voor mijn nichtje Selena. Omdat zij pas 3 jaar is geworden.

 39. Nicole Nicole

  39

  Mijn oudste dochter Karitas Freyja is dol op water, ze vind het geweldig om buiten in de regen te spelen! Ze is echt een buiten kind, bijna niet binnen te krijgen, is helemaal dol op lady-bugs, ze alle verschillende lady-bugs van Littlest Pet Shop en ook heeft ze sieraden met lady-bugs!

 40. Irna Irna

  40

  Ik vind de brandweerlaarsjes wel wat voor m`n kleinzoon Daimen. Wij wonen tegenover de brandweerkazerne. Als Daimen bij ons is lopen we regelmatig een rondje om de brandweerwagens te bekijken.

 41. Kim de Jong Kim de Jong

  41

  Mijn dochter vind de Lieveheersbeest laarzen de leukste. Graag zou ze hiermee in de plassen springen tijdens deze (helaas) slechte zomer.

 42. miranda miranda

  42

  Ik zou graag de brandweerlaarzen willen winnen voor mijn zoontje van 3 jaar. Hij had Cars laarzen maar die zijn inmiddels te klein geworden. Mijn zoontje is helemaal weg van de brandweer! Dus het zou geweldig zijn!

 43. J de Vries J de Vries

  43

  Ons dochtertje (13 maanden) zou er het alleschattigst uitzien in de mooie roze laarsje maar ik vind dat het dochtertje van vrienden van ons ze meer verdiend deze mensen hebben het erg zwaar gehad de afgelopen tijd, dat heeft altijd zijn weerslag op de kinderen zo ook bij haar dit meisje is 3 jaar dus ik denk dat maat 23 of 24 nodig is daarom denk ik dat zij de laarsjes het, het meeste verdiend

 44. will65 will65

  44

  Goh, wat een leuke brandweer laarzen. Graag zou ik mijn kleinzoon van 1 jaar daar blij mee maken. Ik zie hem daar al mee spetteren in de regen. Hij krijgt er midden december een broertje of zusje bij, dus hij heeft ook wel een kadootje verdiend.

 45. Sanneke Sanneke

  45

  Mijn dochter Emily van 2 is dol op lieveheersbeestjes! Ze noemt ze: Emmilieveheersbeesje, super schattig! Daarom zou ik graag de lieveheersbeestjes laarzen voor haar willen winnen in maat 23!

 46. W van der Meijde W van der Meijde

  46

  Graag zou ik de brandweerlaarzen voor mijn Zoontje Bradley willen hebben.. Want dan kan hij meteen alle vuurtjes blussen in de regen die nu uit de lucht komt vallen.. zucht ik hoopte zo op mooi weer! maar met deze laarsjes zal er genoeg plezier worden beleefd in alle plassen van Nederland! ( helaas kan Bradley zelf nog niet lopen hij is pas vier maanden, maar ik weet zeker dat hij dat hij het heel graag wil als deze laarsjes ziet)

 47. susanne susanne

  47

  mijn zoontje zou de piraten laarsjes helemaal cool vinden elke keer als hij wat van piraten ziet zegt hij cool mama we zijn nu bezig zijn kamertje aan het herinrichten in ja je raad het al in piratenstyle de laarsjes zouden dan hier erg leuk bij passen dan kan hij ook buiten in de plassen lekker van zijn coole piraten laarsjes genieten zou graag maat 23 willen

 48. Sannie Sannie

  48

  Mijn dochtertje zou heel graag spetteren (letterlijk en figuurlijk) met haar poezenlaarzen. Die passen perfect bij haar poezenparaplu, die ze al een keer eerder kreeg. Welk seizoen het ook is, in Nederland valt er altijd wel een plas te ontdekken waar dochterlief heel graag in stampt. En met deze laarzen... vindt mama dat een stuk minder erg!

 49. Agnes Agnes

  49

  mijn dochter vind vlinders, kikkers , heerbeesjes allemaal leuk, keuze maakt dus niks uit, maat 29-30, ons dametje is een echt buitenmeisje en geniet van spelen in de zandbak en modderen met water maar ook van rennen in het bos of plassen stampen.

 50. Joke V Joke V

  50

  Onder Kidorable,s? paraplu ...Liep en heel lief meisje, de regen ging van tik tak tik en haar "lieve heer beestjes" laarsjes van klik klak klik...kunt U zich voorstellen hoe blij ze zal zijn? Nee. Nou ik wel.....heel erg blij!

 51. Ilse vd Mosselaar-Peters Ilse vd Mosselaar-Peters

  51

  De brandweerlaarzen zijn favoriet bij mijn zoontje van 3. Papa is ook brandweerman en dan is het natuurlijk ook harstikke stoer wanneer hij zulke laarzen zou hebben....

 52. Natasja Natasja

  52

  Mijn dochtertje van anderhalf is een echt buiten kindje. S'morgens in alle vroegte staat zij al op de tuindeur te kloppen & roept herhaaldelijk úit. Regen of geen regen, ze wordt zeer opstandig als we zeggen dat we naar binnen gaan omdat het regent. Wat is er dan heerlijker om met je lieveheersbeestje poncho & daarbij lieveheerstbeestjes laarzen buiten te blijven. Stampen in de plassen & dansen in de regen. Ook kan ze haar laasrjes dan mooi aan als we bij papa gaan kijken, die aan het vissen is aan de waterkant of als we takken gaan zoeken in het bos. Reden genoeg waarom mama & yfke heel blij zouden zijn met zulke mooie laarsjes.

 53. joyce koningstein joyce koningstein

  53

  Ik zou dolgraag de lieveheersbeestjes laarzen winnen voor mijn dochter van 2, ze heeft ook lieveheersbeestjes in haar oren en is er helemaal dol op !! ze zegt de hele dag bees bees kijk bees ! en ze is dol op stampen in de plassen en buiten spelen !!!!!

 54. laurens koningstein laurens koningstein

  54

  mijn zoon van 4 zou helemaal dolblij zijn met de piraten laarsjes ! hij houdt ervan om met zijn papa en mama en zus heerlijk buiten in de plassen te stampen en op het strand te lopen !! ik hoop dat jullie mijn stoere mannetje super blij kunnen maken met de gave laarzen !

 55. Sharon Sharon

  55

  Mijn neefje van 3,5 is helemaal weg van dinosaurussen. Daarom zou ik heel erg graag voor hem de Kidorable Regenlaarzen Dino willen winnen. Zolang het over dino's gaat, vindt mijn neefje het geweldig. Hij heeft een heleboel dino's op zijn kamer staan en krijgt vaak van opa en oma ook dino's. Als hij bij mij of bij opa en oma is, dan wil hij, als hij naar buiten gaat, altijd zijn laarsjes aan. Dus dit zou echt een SUPER cadeau voor hem zijn!!!!!!!!!!!! Lekker buiten ravotten met zijn Dino-laarsjes. Ik zie het al helemaal voor me.

 56. Christianne Nillezen Christianne Nillezen

  56

  Sinds half juni zijn wij in het bezit van een nieuwe gezinsauto,een oude brandweerauto! In de brandweerwagen hebben we speelgoed-brandweerhelmpjes voor de kinderen gelegd. Onze Joep zou het geweldig vinden om in de brandweerauto, bij zijn helm, ook bijpassende laarzen te dragen. Zeker omdat je als brandweerman natuurlijk de kans loopt om flink nat te worden!!! Sinds de komst van onze brandweerauto is het weer niet echt geweldig. Met deze laarsjes kan onze zoon dus lekker in elke plas stampen en ook zijn brandweer-outfit compleet maken!!

 57. Christel heatubun Christel heatubun

  57

  Ik zou graag de roze laarsjes willen winnen met dat katje erop, omdat mijn dochter van 1 jaar zelf af en toe een katje is en vooral tegen haar grote zus van 9 jaar.

 58. CBDKL CBDKL

  58

  Wil graag de kikker laarzen(maat 29) winnen om met onze natuurfreak te gaan wandelen in het bos met een meer of aan zee. En ja dan kan hij lekker door het water lopen zonder natte voeten te krijgen.

 59. Wilma Wilma

  59

  De roze poezenlaarsjes.Wat een schatjes voor mijn a.s. kleindochter

 60. karen boon karen boon

  60

  hoi graag zou ik kans willen maken op de rode laarsjes vade brandweer of de liefheersbeestjes mijn dochter vind de brandweer hier in het dorp zeer interressant. al tijd als ze hun hoort dan wil ze meteen naar buiten en kijken. maar als het regend kan het niet want ze heeft nog geen laarsjes. maar voor de liefheersbeestjes is ze super lief en wil ze altijd altijd aaien. helaas gaat dat soms ook iets te hard voor de dieren.

 61. Oma Ilona Oma Ilona

  61

  Ik zou el graag een paar laarzen voor mijn kleinzoon willen winnen want hij moet altijd de laarzen van zijn zus afdragen. Omdat zijn moeder niet zo veel geld heeft te spenderen. Maak niet uit welke als het maar jongenslaarzen zijn in de maat 27. Alvast bedankt Oma Ilona

 62. Anjo Braspenning Anjo Braspenning

  62

  Onze Mart is helemaal gek van kikkers, met de kikkerlaarzen in maat 26 zal hij nog beter als een kikker in de plassen kunnen springen!

 63. Theo Theo

  63

  Kaplaarsjes zijn niet alleen handig als het regent maar ook als speelschoeisel in een nog niet aangelegde tuin. In ons geval zijn er nog geen schutting, bestrating, veel gele koolzaadbloemen, veel aarde, kikkers, vlinders enz.. De keuze is moeilijk want ze zijn allemaal mooi (brandweerauto) maar uiteindelijk, na lang dubben gaan we voor.... de LOTUS bloem laarsjes!!! Die zag ik op de kiddorable.com site!

 64. Trudy Trudy

  64

  de lieveheersbeestjes, omdat mijn jongste dochter dol is op insecten, en vooral dus lieveheersbeestjes!

 65. peggy peggy

  65

  Supertrendy en erg bruikbaar, zelfs voor deze tijd van het jaar met de regen van de laatste tijd. De kinderen vinden het sowieso supergaaf om met hun schoenen door de plassen water te lopen en liefste er nog in te springen ook. Leuk, trendy en superhandig dus.

 66. Anna Anna

  66

  De lieveheersbeestjes-laarsjes zijn wel heel schattig!

 67. Katerina Banjo Katerina Banjo

  67

  Wat een leuke laarzen! Zo wordt de zomer toch nog vrolijker ondanks alle regen! Stampen in de plassen blijft natuurlijk leuk, maar als je dat ook nog als brandweerman mag doen... Tja... dus graag de versie brandweer... maat 29... Top!

 68. suus suus

  68

  de Roze want met deze regen wil mijn dochter steeds naar buiten om de regen te drinken!!!!

 69. ellen ellen

  69

  mijn voorkeur gaat uit naar de brandweerlaarsjes voor mijn zoontje omdat hij er gek op is om lekker in de plassen te stampen. daar kan hij wel een paar regenlaarsjes bij gebruiken

 70. Patricia Oppewal-Knaap Patricia Oppewal-Knaap

  70

  De brandweerlaazen voor mijn brandweerzoon zodat hij met zijn brandweershirt aan en branweerhelm op zijn brandweerpapa na kan spelen.

 71. Annelies van Dyck Annelies van Dyck

  71

  Ik wil graag de brandweerlaarzen winnen voor onze 3 jarige kleinzoon. Hij verdient deze dubbel en dik omdat hij de telefoon telkens opneemt met: "Met de brandweerkazerne" en zijn 1 week oude broertje als een echte brandweerman beschermt.

 72. Joke Laanbroek Joke Laanbroek

  72

  Ik zou heel graag voor onze dochter Brandweerlaarzen willen winnen. Onze dochter is gek van in de plassen springen en dan zijn een paar laarzen wel makkelijk. Ook zijn ze makkelijk voor op een boerderij. Lekker makkelijk schoon te maken.

 73. Annett Annett

  73

  oh, ik ga voor de kikkerlaarzen, want mijn zoontje is net een kikkertje

 74. Wilma Wilma

  74

  Oh die lieveheersbeestjes die zijn lief en leuk .En het is niet zo moeilijk om een reden te verzinnen met die geweldige zomerweer hahaha ,die kunnen nu heeeeeel goed gebruikt worden .

 75. Sandra Gouda Sandra Gouda

  75

  Wat een leuke spetterlaarzen! Ik ben helemaal weg van de piraten laarzen, kan mijn zoon helemaal los gaan in de plassen onderweg! Ben alleen bang dat hij zijn gewone schoenen dan niet meer aan wil, blijven die ook lekker schoon!

 76. sebastiaan troost sebastiaan troost

  76

  deze laarzen zijn een must om te hebben,een baby aankleden wordt steeds leuker om te doen met zulke leuke laarsjes.

 77. Maaike Maaike

  77

  De roze poezen laarsjes zijn echt voor mijn dochter! Ze kan net lopen en wil nu al het liefst in alle plassen stampen terwijl ze steeds spat spat spat zegt en dat voor één jaar en vijf maanden! Adriënne is echt gek op alle dieren en dus ook op poezen. Ze weet al een poezengeluid na te doen, ik zie haar al lopen op haar nieuwe laarsjes spat, miauw, spat, miauw. Hoe jong ze ook is ze wil steeds zelf schoenen aandoen, nou met deze laarsjes gaat haar dat zeker lukken.

 78. Cornelia Cornelia

  78

  de lieveheersbeestjes vind ik erg lief voor onze zoon, in Nederland moet je eigenlijk wel laarzen hebben voor de vele regen. Maar ook op de camping is het `s morgens erg fijn, door het natte gras en toch droge voeten houden

 79. Laura Laura

  79

  Woei Woei Woei doet de wind tegen de ruiten Mama, kijk eens naar mij ik wil naar buiten! Lekker stampen in de plassen van je spetter spetter spat Mama, kijk eens naar mij ik ben helemaal nat! Maar na de wind en de regen komen we het zonnetje tegen Het zonnetje straalt en roept met een lach Joehoe, kijk eens wat een mooie dag!!

 80. Trynke Trynke

  80

  Rode spetterlaarsjes voor mijn dochter. Nu ze eindelijk kan lopen is dat een extra leuke toevoeging voor straks in de winter!!!

 81. Rineke van der Steenhoven Rineke van der Steenhoven

  81

  Voor mijn zoontje zou ik de kapoentjeslaarzen willen winnen, hij kan dan lekker mee lopen naar school om zijn zus te halen ipv in de buggy!

 82. eva doreen eva doreen

  82

  ik zou heel graag de roze catlaarsjes willen willen voor mijn dochter van 2.Ze is gek op in plassen te springen en de laarsjes die ze nu heeft zijn te klein. En waarom de poezen...omdat ze helemaal gek van onze 2katten is die ze elke dag een snoepje geeft.

 83. Esther Esther

  83

  Mijn zoon is nu bijna 3 en wat hebben we vorig jaar met hem moeten stoeien om hem een paar regenlaarzen te laten dragen! Later wilde hij ze juist altijd aan, ook wanneer het buiten 30 graden was! Wat was hij teleurgesteld toen ze niet meer bleken te passen... Zo'n paar superleuke brandweer- of piratenlaarzen lijken me een prima vervanging!

 84. Jolanda Jolanda

  84

  Mijn zoontje is een heerlijke deugniet en spring-in-het-veld van 15 maanden. Gewoon lopen is er niet bij, nee, proberen te rennen is veel leuker. Nog leuker is dingen doen, waarvan je weet, dat je het eigenlijk niet mag. "Tout" (zijn manier van stout zeggen) en dan toch lekker doen met een grote grijns op zijn gezichtje. Met de Kikker regenlaarsjes maakt het allemaal niet uit. Dan kan hij lekker rennen en stampen in plassen zonder echt nat te worden.

 85. Gitt Smans Gitt Smans

  85

  Ik zou heel graag deze kikkerlaarzen willen winnen voor onze zoon. Afgelopen zondag gingen we naar de speeltuin. Om lekker in het zand te kunnen spelen had ik Lucas' schoenen uitgedaan. Even later vond ik hem met zijn beide voetjes trappelend in een plas. Geweldig vond hij dat! De volgende keer doe ik hem laarzen aan zodat hij ongestoord in de plassen kan springen. En liefst van al dan deze prachtige kikkerlaarzen, want kikkers houden toch ook van plassen, niet?

 86. Séverine Hendriks Séverine Hendriks

  86

  Ik zou voor mijn dochtertje graag de laarsjes "Cat" hebben, ze is dol op katten en gaat er erg lief mee om... Voor ons geen vakantie dit jaar en met de zomer hier in Nederland kan ze ze nu hard gebruiken! Dana heeft maatje 23!

 87. Anke Anke

  87

  Ik zou graag stoere laarzen willen winnen voor mijn meisje...gewoon omdat zij een stoere meid is waar ik onwijs trots op ben!!

 88. Anke Anke

  88

  Ohja ps...vind die houndstooth wel gaaf...

 89. Anne Anne

  89

  HOihoi, Wat een superleuke actie zeg!! IK zou graag de meisjeslaarzen winnen omdat mijn zus in verwachting is van een dochtertje. Even bleek het niet zo goed te gaan en de kan op overleven erg klein was. Maar omdat alles nu nog steeds goed gaat blijkt het een vechtersbaasje te zijn.(gelukkig) daarom zou ik mijn kleine nichtje deze laarsjes willen geven. LIefs...

 90. ilona wolters ilona wolters

  90

  leuke laarsjes voor mijn zoontje zodat hij straks bij opa op de boerderij lekker in de plassen kan springen en opa kan meehelpen met van alles en nog wat.

 91. Kristin Kristin

  91

  Graag zou ik kans willen maken op de regenlaarzen 'brandweer'. Dan rent mijn zoontje helemaal in de regen als een speer. Ik denk dat als hij ze straks past, zit hij niet meer 23 van de 24 uur aan zijn brace vast. U maakt ons beiden dan ontzettend blij, zowel hem als mij.

 92. Petra Petra

  92

  Ik zou dolgraag de groene kikkerlaarsjes mt 26/27 willen winnen voor mijn kleine spring in het veld Julia (net 3 jaar geworden), die het liefst "splingt, splingt, splingen" doet. En kikkels vindt ze geweldig.

 93. IENIMIENI IENIMIENI

  93

  IK GA VOOR DE KIKKERLAARSJES ! ! ! ZEKER WETEN ! ! !

 94. rilana rilana

  94

  Die brandweerlaarzen helemaal te gek. Oh wat zou mijn neefje een gat in de lucht springen als tante daar mee aan komt zetten.

 95. Git Git

  95

  Ladybug, dat zou mijn keuze zijn. Met dit echte Hollandse weer sla ik twee vliegen in een klap, goede bescherming voor al die nattigheid en je kunt je kind ook nog spelenderwijs iets leren over de betekenis van het lieveheersbeestje, heel erg leuk bedacht.

 96. Jolijn Vink Jolijn Vink

  96

  De piratenlaarsjes, bij een echte piraat horen natuurlijk deze stoere laarsen en kan ik hem lekkker laten spetteren!!

 97. marlies marlies

  97

  met 2 kleindochters die helemaal idolaat zijn van de kleur roze is het dus niet moeilijk om te kiezen welke ik zou nemen.

 98. Sandra Sandra

  98

  Hallo, ik zou voor de roze gaan met het poesje, voor mijn petekind Tess. Zijn is zo lief en heeft mijn hart gestolen. Zelf heb ik een dochter van 19 die ook super schattig is, maar helaas niet meer op roze laarsjes wil lopen.

 99. Hilda Hilda

  99

  Mijn kleinzoontje, Marcel, is 10 maanden en hij stapt reeds alleen ! Hij gaat met me mee naar zee tijdens de wintermaanden. Het zou dus prachtig zijn mocht hij met deze spetterlaarsjes langs de zee kunnen lopen.

 100. chantal chantal

  100

  ik zou graag de roze laarzen willen winnen, aangezien we geen auto hebben en zelfs in de zomer( die meer op de herfst lijkt) overal heen lopen te sjouwen en te fietsen, en het uitzicht op mijn kinderen die zulke laarzen aanhebben maakt dat vooruitzicht van elke dag 20 minuten door de natte zomer fietsen iets dragelijker

 101. Christel Christel

  101

  Ik wil graag meedoen voor de lieveheersbeest laarsjes voor mijn oudste dochter van 2,5 jaar. Als ze een lieveheersbeestje ziet moet hij eerst bij mama op de hand, om vervolgens ook bij mijn dochter zelf over haar hand, arm en zo verder te lopen. En onze tuin ligt deze zomer al voor een tweede keer opengebroken. De tuin stond na een beetje regen helemaal onder water. Je kon de deur niet uit zonder natte voeten te halen. Dus alle tegels eruit, harstikke lekker weer (maar kon niet de tuin in met de kids), tegels lagen er weer in met hulp van een stratenmaker... Stond de tuin na een regenbui weer onder water, nog erger dan eerst. Het zit gedeelte was ingezakt en als je de tuin instapte stond je meteen in giga plas. Dochterlief vond het wel prima, al ging ze of op d'r blote voeten erdoor heen en anders op d'r crocs. Dus weer opnieuw de tuin opengelegd.... En ja hoor de ene bui na de andere. Een en al water in de tuin. Mijn dochter had er superveel plezier in op d'r crocs. Zodra ze naar binnen ging had ze alleen onwijs koude voetjes en waren ze lekker rimpelig. Nu is mijn man zelf begonnen met leggen en is nu het laatste stuk aan het doen. Nu maar hopen dat de tuin nu goed ligt, of misschien als we wel de laarsjes winnen maar niet. Hahaha. Moeten mama en papa ook maar regen laarzen kopen...

 102. Margretha Brouwer Margretha Brouwer

  102

  Graag zou ik voor mijn dochtertje Myrthe ( 4 jaar ) de roze poezenlaarsjes winnen. Myrthe is gek op regen, zeurt altijd of ze naar buiten mag als het regent. Zelfs als het hoost, gaat ze het liefst naar buiten om in de plassen te stampen. En daar zouden deze laarsjes uiteraard goed bij van pas komen!

 103. Manon Manon

  103

  Mijn kinderen, Tijn (5 jaar) en Laure (bijna 3) lopen buiten altijd op laarzen!!!

 104. Manon Manon

  104

  O ja, voor Laure de Lieveheersbeestjes en voor Tijn de Kikker a.u.b.!

 105. julian julian

  105

  Die zouden mijn kleine broertje heel leuk vinden. want hij wil altijd al zo'n stoere laarzen(had hij al gezien op deze site) alleen had al groene laarzen. dus mocht hij deze nou niet meer. ik hoop dat ik hem win voor mijn kleine broertje. En ik ben dan echt blij voor hem. Want wij gaan elke zondag door het bos wandelen en dan doet hij zijn laarzen aan het loop die door plasjes water en dat vindt hij helemaal geweldig. En als het regent gaat in zijn zwembroek naar buiten met zijn kleine laarsje vindt hij helemaal geweldig. Alleen ik mis een blik in zijn ogen. Dat hij eigenlijk die mooie laarsjes(deze dus) tijdens als zijn leuke avonturen aan kan doen dus ik sluit deze reactie EN hoop dat mijn kleine broertje deze laarsjes wint . Zodat ik nooit meer een klein vredrietig dingentje in zijn kleine oogjes zie. Groet,,,

 106. julian julian

  106

  weltrusten en droom van die mooie laarzen mijn kleine broertje

 107. michael michael

  107

  mijn zoon levi 2 jaar is helemaal gek van piet piraat. heeft al wel een piratenpakje voor in het zwembad en verkleed zich vaak als een kleine piraat maar heeft nog geen regenlaarsjes. zou dan compleeet zijn. maat 28

 108. jolanda jolanda

  108

  mijn kleinzoon loopt graag door plassen water. welk kind niet. altijd natte voetjes als hij zijn regenlaarsjes niet bij zich heeft, daarom zou het makkelijk zijn als bij oma ook regenlaarzen staan. Kan hij op school zeggen; Ik heb een coole oma, ze heeft piraten of brandweer laarzen voor me.

 109. albert albert

  109

  wat is nou stoerder dan piratenlaarzen bij opa. voor mijzelf maat 28 maar ook wel leuk cadeautje voor mijn opa maat 46.

 110. Jeanine Jeanine

  110

  De laarzen met de lieveheersbeestjes vind ik het schattigst, wandelen in de regen met een beestje op je laars heel erg leuk voor de kleine. Voor grote overigens ook, ha ha. humor moet je hebben toch.

 111. Sandra Raino Sandra Raino

  111

  Leuk voor mijn neefje !! en dan natuurlijk de stoere variant brandweer of piraat !!!

 112. agnes adema veenbaas agnes adema veenbaas

  112

  De piraat of de brandweer, mijn zoon vind ze allebij geweldig!!! En nu het al weken plenst kan hij ze mooi aan..

 113. Esther Esther

  113

  Ik vroeg aan mijn zoon waarom hij mooie laarzen wilde hebben en welke: Ik wilde brandweerlaarzen omdat ze cool zijn en omdat ik later treinmachinist wil worden!??

 114. melissa melissa

  114

  Model lieveheerstbeestje maat 22. mijn dochtertje wil altijd buiten zijn, zelfs in de regen, dus dan komen die regenlaarsjes wel vanpas!

 115. miranda miranda

  115

  Mijn dochtertje zou de laarzen met de poesjes erop helemaal geweldig vinden. En ze loopt/rent springt door iedere plas die ze ziet (en ze ziet er meestal meer en sneller dan moeders) dus regenlaarsjes zouden ideaal zijn. Heeft ze tenminste niet steeds natte schoenen.

 116. kempenaers kempenaers

  116

  ik zou graag de lieveheerslaarsjes winnen (maat 30) voor mijn allergrootste deugniet lore (kleinkind) die de laarsjes heel mooi zal vinden en er dan graag in de plassen mee zal willen springen

 117. brants brants

  117

  voor mijn allerliefste petekindje jasper die nu nog wel te klein is om ze te dragen maar volgend jaar er gerust mee in de plassen mag stappen liefst de brandweerlaarsjes (maat 23)

 118. Sri Talens Sri Talens

  118

  Het maakt niet uit welke kleur, ze zijn allemaal super mooi! Maat 26 voor mijn dochtertje graag. Ze houdt van regen, ze heeft één paar goedkope laarzen die ze bijna elke dag draagt. Mooie nieuwe laarzen zou ze heel leuk vinden:o)

 119. Wendy Wendy

  119

  Wij gaan voor de roze met poes regenlaarsjes!! Met deze superleuke laarsjes wordt het de komende herfst(of eigenlijk nu al!)vast een stuk vrolijker!! In maatje 28 graag voor Chelsy!!

 120. Maartje Maartje

  120

  Wij wonen op een boerderij, dus bij ons behoren laarzen zo ongeveer tot de standaard uitrusting van de kinderen. Dochterlief houdt wel van roze, dus doe ons maar een paar roze in maat 26, dan kan ze de komende maanden hip rondparaderen bij ons op de boerderij!

 121. Lily-Marie van den Anker Lily-Marie van den Anker

  121

  Ik sau gaag de lifeheerzbeeztjeslaarzjez willen omdat ik al een liefeheerzbeeztjesbadpakje hep en lifeheerzbeeztjesslippetjez en ik die in mijn fakantie niet hep kune gebruiken want alleen maar reguh, bah en ik helemaal geen laarzjes hebbuh dus steeds nattuh foetuh. groetjes Lily-Marie, 1,5jaar (maar mama hielp met tikkuh hor)

 122. Marjan Marjan

  122

  Hoihoi, Mijn zoon van bijna 3 houdt van (zoals hij zelf zegt) ploenzen! Dit is dus heel hard springen in de waterplassen. Met deze laarsjes zou hij heel veel kunnen ploenzen. Zelfs als ik zeg dat het niet mag doet hij het gewoon, zo leuk vindt hij het! :D Liefs

 123. Ramona Ramona

  123

  Ik zou graag de brandweerlaarsjes maat 23 hebben omdat mijn kleine brandweerman volgende week jarig is en 2 wordt en deze laarsjes zouden zo leuk staan bij die brandweerjas die ook van kidorable is.

 124. Ellen Ellen

  124

  Hoi, mijn dochter van 2,5 jaar zou de roze laarzen in maat 25 wel heel erg gaaf vinden. Laatst zag ze haar paraplu staan en liep daar alleen nog maar mee rond en toen zag ze het opeens buiten regenen..mama mama buiten toe regen, riep ze, en hup daar ging ze met haar roze paraplu naar buiten...daar horen natuurlijk ook nog van die mooie roze laarzen bij!!

 125. kitty kitty

  125

  Ik zou dolgraag de mooie laarsjes willen voor mijn zoontje van 4. Hij gaat voor de eerste keer naar de basisschool en hij zou helemaal de blitz maken. De stoerste jongen van school met piratenlaarsjes in maat 28.

 126. Siebe Siebe

  126

  Die mooie, rode brandweerlaarsjes als cadeau lijken mij top ookal ben ik nog geen jarige job! Samen met mijn nieuwe brandweer regenjas spring ik dan zo in iedere plas;-) Heel veel groetjes, Siebe (2 jaar, maat 24)

 127. marianne marianne

  127

  wouw,wat een superleuke laarsjes,ik had ze nog nooit gezien,vooral de lieveheersbeestjeslaarzen (mooi woord) zijn super!mijn dochter kan helaas nog niet staan en lopen door de spreidbroek,maar het lijkt me zooo leuk als ze straks met deze superhippe laarsjes kan spetteren in de plassen!

 128. Pascale Pascale

  128

  Mijn meisje, Silke van bijna 2 is helemaal gek van dieren en zij gaat dan ook voor de kikker of de koe laarsjes. De kikker omdat we thuis af en toe een kikker hebben in een badje en die gaat ze dan bloemetjes voeren en koeien omdat ze die erg leuk vind. Ze loopt bijna een jaar en wil zelfs met 28 graden regenlaarsjes aan?! Helaas is ze net uit haar huidige laarsjes gegroeid dus dit zou dubbelfeest zijn. nieuwe laarsje én van een diertje.

 129. Diana Diana

  129

  Francy wordt eind augustus 4 jaar. Ze is helemaal gek op poesjes en de regenlaarzen met de poesjes (ook nog zo mooi roze) zou helemaal een te gek verjaardagscadeau zijn !

 130. Agathe maas Agathe maas

  130

  Graag zou ik voor mijn dochter Jashlyn de lieveheerbeest laarzen winnen. Jashlyn is graag in de natuur, en ze vind ook leuk om te stampen in de plassen. maar de moeder vind dat niet fijn omdat dan de schoenen nat worden. En met deze laarzen blijven haar voeten mooi droog

 131. wil snelders wil snelders

  131

  Hoi ik ben een trotse oma van 2 kleindochters.een van 4 en een van anderhalf.Nadat mijn dochter jaren op een flat had gezeten wonen ze nu sinds een jaar in een eensgezinswoning.Het is een heel nieuwe wijk en zij zijn een van de eerste bewoners,daar er nog overal volop gebouwd wordt is de bestrating nog steeds niet gedaan.Dus met een beetje regen staat alles onder water en wat is er nu mooier voor kinderen dan die grote plassen.Alleen is het voor de mamas niet zo leuk en het heeft al heel wat schoentjes gekost.Daarom vind ik eigenlijk dat mijn kleindochters deze laarzen wel verdienen. groetjes oma wil.

 132. Janin Janin

  132

  Knalroze laarsen. De mooiste kleur volgens onze dochter. En hiermee hoeft ze niet eens bang te zijn dat ze vies worden. Nu maar hopen dat ze nog andere schoenen aan wil behalve deze mooie spetterlaarzen.

 133. alma alma

  133

  ik zou heel graag de piraten of de brandweerlaarsjes willen voor mijn neefje hij is bijna twee jaar en begint eindelijk te snappen dat je ook op je benen kan staan en lopen dus deze laarsjes zouden misschien wel DE manier zijn om hem te laten stappen!(maat 23/24?)

 134. vivienne vivienne

  134

  Tatu, tatu, tatuuuuuu! Maat 24 brandweerlaarjes voor een echte stoere brandweerman. Eerst blussen en dan natuurlijk door al het water heen stampen, kan niet beter dat met een paar stoere laarzen, die er ook heel leuk uitzien!

 135. Trudy Trudy

  135

  Mijn kleine vent is een echte waterrad en zou het heerlijk vinden om met deze laarzen in de grote plassen te stampen. Zijn dag kan dan niet meer stuk. De kleur maakt me niet uit, want ze zijn allemaal schitterend.

 136. Wilma Wilma

  136

  Mijn meisje houdt niet zo van water (om te drinken of om te douchen), maar als het regent of er liggen plassen dan wil ze naar buiten en komt ze pas naar binnen als ze twee rode wangen van de pret heeft. Nu zijn haar laarzen aan de kleine kant aan het worden, dus het zou erg fijn zijn als ze een paar nieuwe heeft. Roze of rode laarsjes hebben haar voorkeur.

 137. Wil Wil

  137

  Wat een geweldig cadeautje geven jullie vandaag weg. Voor mijn zoon zou ik graag de stoere piratenlaarzen winnen, want hij zou zich dan echt stoer voelen.

 138. Monika T Monika T

  138

  Mijn boontje van 9 mnd gaat leren lopen en deze laarsjes kunnen der kleine beentjes prettig steunen ...maat 20/21 van de lieveheersbeestjes graag!

 139. Sien Sien

  139

  Mijn kleintje begint eindelijk te ontdekken dat er naast een wereld van het kruipen en het rollen ook nog een grotere wereld is en dat je hiervoor moet lopen. Ik denk dat de stoere rode laarzen hem geweldig zullen staan en hem zullen stimuleren om te gaan lopen.

 140. Hella Stam Hella Stam

  140

  onze kleindochter van 2 is een kleine diva ,dus de roze poezenlaarzen zullen haar geweldig staan en waarschijnlijk favoriet worden n

 141. lianne vanlaer lianne vanlaer

  141

  Mijn schoonzus en haar man zijn nu in bulgarije om hun dochtertje te ontmoeten!! Ze hebben een geitenboerderij, dus een paar poezelaarsjes maat 24 voor hun dochter zou wel een super welkomscadeau voor haar zijn.

 142. Saartje Saartje

  142

  Die brandweerlaarsjes zijn super stoer! Ik zie m'n mannetje er al op huppelen.... Hij heeft maat 30 en zou ze super graag winnen. Binnenkort gaat hij voor het eerst naar school, steelt hij gelijk de show!!

 143. Anja Anja

  143

  Met de laarzen van de brandweer Springt mijn zoontje heen en weer. In de plas uit de plas, dan is hij helemaal in zijn sas. Voor zijn verjaardag kreeg hij al een brandweerwagen, En ook deze laarjes zullen hem behagen! 24 is zijn maat, ik hoop dat die er nog ergens tussen staat.

 144. Nienke Nienke

  144

  Aangezien onze tuin net een bouwplaats is. Met deze regen dus een grote blubberzooi, hebben we de laarzen echt nodig om veilig het huis in en uit te komen. \ En natuurlijk om lekker in de plassen te spetteren.

 145. Nadia Nadia

  145

  Ik zou graag de brandweerlaarsjes willen voor mijn zoontje van 2,5. Hij is dol op de brandweer, en ik kan hier in het dorp de kazerne niet voorbij lopen zonder even naar de auto´s te gaan kijken. Hij is al een keer meegeweest in een brandweerauto, maar met deze laarsjes zou hij zich helemaal een kleine brandweerman voelen.

 146. Emmy Emmy

  146

  Onze firerman van bijna 4 zou het helemaal geweldig vinden als hij kan showen met die mooie brandweerlaarzen! Dan kan hij helemaal de blits uithangen tegenover zijn vader die bij de vrijwilligebrandweer actief is! En nu dat ze een nieuwe kazere hebben, kan hij ze bij de opening de ogen uitsteken van de rest van al die papa's van de brandweer kinderen! ons mannetje heeft maat29

 147. nathalie nathalie

  147

  ik zou heel graag de brandweerman laarzen willen voor mijn zoontje damian in maar 23. het is zo verschrikkelijk moeilijk om leuke laarsjes te vinden voor een stoere aparte knul, het is namelijk een klein punkertje met een hanekam en dan van die sulltige laarsjes eronder is natuurlijk geen gezicht! deze is ideaal voor hem, en zal hem geweldig staan. nog een reden, zijn naam is damian zijn bsn nummer begint met 666 en hij is geboren op dodenherdenking :P

 148. Kelly Kelly

  148

  De vlinder regenlaarzen zijn ontzettend mooi! Suzy (17-11-2009) is een echt buitenmensje en dol op dieren. Haar zusje Macy (18-4-2011)gaat haar vast achterna. De laarzen zullen hier dus goed terecht komen want als Suzy de laarzen niet meer past, kan Macy ze aan! Maat 25 zou het beste uitkomen. Liefs

 149. remco remco

  149

  ik zou heel graag de piratenlaarsjes voor mijn zoontje van 4 willen winnen omdat hij gek is op alles wat met piraten te maken heeft en in dit heerlijke regenland met die lekkere zomer kunnen we ze goed gebruiken

 150. Cora Cora

  150

  De Space Hero laarsjes. Die zijn echt super leuk.

 151. diana diana

  151

  ik zou graag de lieveheersbeestjeslaarsjes voor mijn dochtertje van 2 willen winne want ze is echt een natuurfreak altijd op zoek naar lieveheersbeestjes en slakken enz, ze zouden goed bij hij passen.

 152. Linda Linda

  152

  Ik zou graag de roze laarsjes willen winnen voor ons meisje.Ze heeft een beperking en loopt nu net twee weekjes los.(ze is ruim 3). Ze zal het prachtig vinden om door de plassen te kunnen lopen zonder dat haar voetjes nat worden.

 153. mandy mandy

  153

  Ik zou het geweldig vinden om voor mijn kleine prinses de rode lieveheersbeestjes laarsjes te winnen.. Het is zo'n heerlijk kind.. Ze straalt altijd..En is nog zo volop bezig met ontdekken HEERLIJK!!Ik bewaar al haar kleine spulletjes, voor haar dat later terug te kunnen laten zien..Dit zou een aanvulling zijn op haar collectie. Lekker apart.Overigens staan ze erg mooi bij haar nieuwe rode jasje.. Lekker samen met papa en mama of de hond in de plassen water springen.. door de modder slenteren..

 154. Berber Berber

  154

  Zijn deze laarzen ook in maat 39? Kunnen mijn dochter en ik samen met dezelfde laarzen door de modder en de plassen banjeren. Maakt niet uit welke ze zijn allemaal prachtig. Welke staan t mooist bij een wit bontjasje (nep uiteraard)?

 155. Petra Petra

  155

  Mijn zoontje is gek op de piratenlaarzen. (26) Hij zingt de hele dag over Piet piraat en de griezelige mummies. Het liefste gaat hij naar het strand en zingt dan schip ahoy.

 156. Marjorie Marjorie

  156

  Ik zou graag de ruimte laarzen willen winnen voor mijn zoontje Storm. Hij beschermt mij altijd tegen de monsters uit de ruimte, dus deze laarzen zouden helemaal bij hem passen. En op 24 augustus wordt mijn kleine grote vent 3 jaar, dus dit zou een geweldig kado zijn!

 157. Henrietteq Henrietteq

  157

  Prachtige rode lieveheersbeest laarsjes voor mijn dochtertje (kleinste maat) kan ze t.z.t. lekker naast haar broer met grassprietlaarzen stampen.

 158. Marlon Meijer Marlon Meijer

  158

  Ik zou graag de lieveheersbeestjes laarzen willen winnen!!! Lijkt me echt leuk staan bij ons eerste kindje! Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje!

 159. Sharon Sharon

  159

  Mijn zoontje van ruim 2,5 heeft voor zijn 1e verjaardag geweldige regenlaarsjes gekregen, echter toen nog veel te groot. Momenteel past hij ze, alleen doordat ze lang in de kast hebben gestaan zijn ze helemaal verkleurd en laat er een raar vliesje los. ZONDE.... Ik zou dan ook graag de KIKKER of PIRATEN laarsjes voor hem willen winnen (mt 25).

 160. Welte Welte

  160

  Onze Rick is een echte werkman, of hij nu meehelpt om als een echte brandweerman de planten nat te spuiten, of als dinosaurus zijn cavia's beschermt en eten geeft of als piraat de tuin ronsjeesd... zolang hij maar buiten bezig mag zijn. Weer of geen weer! En met nieuwe laarzen, maakt niet uit welke, verzint hij zo weer een nieuw spel! Garantie voor vele uren plezier.

 161. Linda Linda

  161

  Mijn dochter esmee vind de roze laarsjes helemaal te gek. Ze is gek op water en wanneer het regent, wil ze alleen maar buiten in de plassen springen en dat kan perfect met deze laarzen!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >